אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
טוב אז החלטתי להסיר את המתכת שמכסה את חורי האיוורור במארז בשאיפה להפחית את רעש המאווררים למינימום הבעיה ניגמרו לי דיסקיות החיתוך מהמוד האחרון שלי.... אני מחפש דיסקיות חיתוך למתכת(מארז) במחיר סביר באיזור הקריות\חיפה מישהו שמע על מבצע טוב שיש באחת החנויות או שיש חנות זולהה שהוא נוהג לרכוש בה בדרך כלל ? ואם כן ראיתי כל מיני דגמים בסטיקי על איזה אתם ממליצים? תודה מראש מורן
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
משחזת ציר אלקטרונית כולל סטנד + ציר גמיש + 40 חלקים במזוודה הספק: 185W, מהירות משתנה 10,000-33,000 סל"ד מתאים לציר 0.8-3.2 מ"מ ("8/1-"1/32). החלפת אביזרים מהירה ונוחה כולל ארגונית לאביזרים בעלת איכות גבוהה, נוחה וקלה לתפעול. עוד מוצר איכותי מבית HYUNDAI. http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/future/product.asp?pf_id=YHHD5000
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי בלוח אם חיבור 3 פינים ל- System Fan. שתי שאלות: 1) האם יש מיקום מיוחד בשביל המאוורר עצמו (לדוגמה, ה-Cpu Fan צריך להיות על ההיטסינק של המעבד וה-Chipset Fan צריך להיות על ה...צ'יפסט)? 2) איזה חיבור אני מחבר ליציאת 3 פינים הזאתי? האם יש מאווררים מיוחדים והאם באותם מאווררים יש רב חיבור 3 פינים או גם חיבור מולקס? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות בלוקים לקירור מים והייתי רוצה לרכוש כמה לוחיות נחושות בכדי לעשות את הבלוקים, אין לי מושג איפה אני משיג את זה ! בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה להבין דבר אחד... מולקס: +12 GND GND +5 אני מתנצל אם משהו חושב שיש כאן בדיחה, אבל אני באמת לא מבין, ה GND משמש כ "-" או כהארקה?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש חומר כזה שכאשר עושים חור אז כדי לישר אותו עם הפלסטיק מורחים אותו משו כמו חימר או משו עזרה מה זה החומר הזה איפה כונים ומחיר
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אוקי אז הסיפור הוא שאני הולך לתומי בבית ופתאום מבחין במשהו נוצץ שאני בדיוק רציתי.. מה זה? 1.כוס קולה אם קרח. 2.משחה להורדת יבלות מהרגל. 3.שלוש כריות אם ציורים של צבי הנינגה. בעעעעעעע אף אחד מהם..מצאתי טלפון ישן... מה היה כל כך מועיל הטלפון הזה? 1.זה הטלפון שסבתא רבה שלי התקשרה למד"א כשאמא שלי צרחה מצירים. 2.הטלפון מנותק ולכן אפשר היה לזרוק אותו על השכנים או פשוט לתת לחתולה לאכול את הרכיבים ולראות אם היא הופכת לרובוקופ. 3.אח שלי נורא נורא עיצבן אותי ובדיוק זה נפל לי לידיים אז... כן כן גם פה אף אחד מהם...היה בו צג קטנטן ובדיוק נזכרתי באיזה מדריך פה מה שאפשר לעשות אם צגים. אז עכשיו אין לי מושג איזה צג זה ואם אפשר לעשות איתו משהו...אז הנה תמונות תגידו לי מזה..ואם אפשר לעשות א…
-
שלום קניתי לא מזמן מסך lcd 20X4 עם בקר HD44780 חיברתי הלחמתי וכל מה שצריך,העלתי את התוכנה של קריסטל פונטז ואני רואה שהכל בסדר,ופתאום אני רואה שהכל מלא כל מיני חירטושים מוזרים כאלה....מזה? יש למישהו פיתרון?אני ממש לחוץ על זה....
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
קודם כל אחלה מדריך, מסודר ומפורט. כל הכבוד!! עכשיו יש לי שאלה. אני רוצה לצבוע את העכבר שלי בשני צבעים, אדום ברקע, ושני פסי מירוץ לבנים מעל באמצע, איך אני משלב את שני הצבעים עם כל השיופים וכו'...?
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי יש לי כבל SATA אדום. אני רוצה לשים עליו סליבינג כחול או שחור (נראה כבר) אני לא רוצה שיראו את צבע הבסיס. השאלה שלי היא, האם אני יכול לשים עליו איזולירבנד בצבע שאני רוצה, ואז לשים את הסליבינג על האיזולירבנד? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, יש לי עונן אופטי בן ואני עומד לקנות מארז שחור. רציתי לצבוע אותו באיזשהי דרך (את הכונן). חשבתי על ספריי. מה אתם ממליצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות קןפסאת שליטה למאוורים לפי המדריך הבא : http://hwzone.co.il/guides/fanbus_2 רק עם השינויים הבאים -יהיה אפשרות ל12V 9V 6V ומכובה -באותו פאנל יהיה מפסק נוסף שישלוט על מערכת לדים שבתוך המארז שלי (בתוך המארז מפוזרים לדים ירוקים אדומים וכחולים אז מטרת המפסק היא לגרום רק לכחולים לעבוד או רק לירוקים או רק לאדומים) למטה יש שרטוט של מה שאני מתכנן לעשות אז אני רוצה לדעת אם הוא נכון . האם חיבור של נגד 220OHM ל12V באמת יתן 9V ? והאם כמו שירטטתי למטה כאשר מחברים שני נגדים של 220OHM אחד אחרי השני יתן כאילו נגד של 440OHM ויתן בסוף כ6 V? הנה החומרים נגדי 220OHM http://cgi.ebay.com/100-pcs-220-Ohm-Resistors-1-4W-Ideal-for-5v-LEDs-220R_W0QQitemZ120427089830QQcmdZViewItemQQptZ…
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
טוב יש אנשים שמשעמם להם מקור: http://sexornot.blogspot.com/2005/11/diodsex.html
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני רוצה להוציא את כונן הדיסקטים כבר הרבה זמן ולאחרונה חשבתי על פיתרון ל"חור" שישאר לאחר שאני יוציא את הכונן: לחתוך חתיכת פח וחתיכת פרספקס (מהשאריות כמובן... ) בגודל של החור, לשים את הפרספקס מעל הפח , לעשות בשניהם 2 חורים למפסקים (אחד לקטודות ואחד עם 3 מצבים: 1) מעל הלדים לתאורה. 2) מעגל אורגן אורות. 3) כיבוי.), 3 חורים ללדים שיראו מה פועל ומה לא ולשים בין הפרספקס לפח שקופית שתגיד מה כל דבר עושה. אבל בשביל זה אני צריך לחתוך חלקים מאוד קטנים, מה שעם הדרמל נראה לי בילתי אפשרי (כמובן שללדים אני יעשה חור פשוט עם מקדחה..), יש לכם אולי הצעות אייך אפשר לעשות זאת עם הדרמל? בתודה מראש, DanyL, דני ליסיאנסקי.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום יש לי סוללה ניקל מטל חדשה, ללא מטען. האם אני יכול לחבר אותה עם שנאי מתאים ישר לזרם החשמל ? הסוללה 13.2V 4500mAh, האם אני יכול לקחת שנאי 13.2V (או 14V) ולחבר את הסוללה ישירות לשקע ? אין צורך במטען מיוחד ? אם השנאי הוא 1000mAh, אז הטעינה תהיה 4.5 שעות ? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבניית מעגל להפחתת המתח של מצת הרכב(ואת הזרם, אם צריך?) למתח(וזרם) של USB, תודה.
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ביום ראשון להתחיל את הפרוייקט שלי ויש לי שאלה קטנה בקשר לנגדים, נגיד אני הולך לחנות וקונה 5 לדים צבועניים (UB אני חושב,תקנו אותי אם אני טועה) ואני צריך לקנות גם נגדים. עכשיו המוכר ישאל אותי איזה נגדים,מה אני אמור להגיד לו? אני לא ממש מבין בזה,אני רק צריך שתגידו לי איזה סוג נגד לקנות :] תודה רבה רבה מראש , דור.
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לקטע של מודים וזה כי סבבה קראתי את על המודים שלמעלה וכול זה אבל לא הבנתי איך נגיד אנ ייכול לשים את זה למחשב נגיד שיתן יותר חשמל אמ נגיד סתם למעבד ואפשר גם חנויות של מודים ולא את הקטודות וזה אלה מודים למהרה וכול זה בקיצר המטרה שלי זה לאיזה היפרו 5 : בבקשה לרציניים בלבד
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם (: רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר מאורר של מארז ( 4 פינים ) לחשמל ולא לספק כוח. אם יש אפשרות והיא לא כ"כ מסובכת ( שלא דורשת יותר מדיי ידע ) אשמח את תעזרו.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
איזה ראש מומלץ לשיוף פח? אני מעוניין בראשים ממתכת ולא מסדרת ה-SANDING וה-GRINDING על-מנת שיחזיק להרבה זמן ובגלל שאני צריך ראש דק יחסית (כמו 9904 שיוכל לשייף חיתוך שאני עושה בגג המארז) מישהו שחתך עם ראש דומה המליץ על -9904 לשיוף ו-9909 לחיתוך בפח, רציתי לדעת האם הם באמת מתאימים לזה..?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
נראה לי שלכאן זה הכי מתאים , אני מבקש שרק מי שיודע ב 100% יגיב , כי זה חשוב ואני לא רוצה להידפק רק כי מישהו ניחש או חשב... אז ככה, אני רוצה לדעת מה טמפ הנמיסה של דבק חם, ודבק אפוקסי? אני רוצה להדביק משהו למקום שטמפ שלו היא 50+- ואני צריך שהדבק יחזיק בחום הזה, יש רעיונות? תודה
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום חברים מה קורה? יש לי שאלה קטנה לא נראה לי שהיא כל כך מסובכת... רציתי לשאול האם אפשר להתאים עכבר אלחוטי למשדר של עכבר ומקלדת אלחוטיים אחרים. אני יסביר יותר טוב...יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים של מיקרוסופט והעכבר כבר לא עובד ממש הוא דיי מקרטע עכשיו רציתי לשאול האם הגיוני איכשהו להתאים עכבר אלחוטי אחר אל המשדר של המקלדת והעכבר או שהרעיון מוגזם מסובך מידי או אפילו לא הגיוני... תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום,מצאתי פה באיזה אשכול שבלונות להדפסה של 80MM ושל 120MM. מאיפה אני יכול להשיג שבלונה של 92MM? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עשיתי כמה שינויים.שיפורים במארז שלי ורציתי להוסיף על הדרך כמה לדים, נכנסתי למדריך שבאתר - "תאורת מארז על ידי לדים - המדריך המלא", אבל למרבה הפלא התמונות לא עולות לכן לא הבנתי כלום. האם מישהו יודע איפה יש מדריך כזה שעובד ? או אם המנהלים יכולים לתקן את התמונות זה יכול לעזור ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי את החיבור שמתחבר ללוח אם(3 PIN) ואני רוצה להפוך אותו לSPDIF כמו בתמונה כך שאוכל לחבר אותו למערכת למישהו יש מושג כיצד הם מחברים? [br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 00:43:39 הקפצה :s05:[attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-