עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Red-AnGel,

נראה לי שלכאן זה הכי מתאים , אני מבקש שרק מי שיודע ב 100% יגיב , כי זה חשוב ואני לא רוצה להידפק רק כי מישהו ניחש או חשב... אז ככה, אני רוצה לדעת מה טמפ הנמיסה של דבק חם, ודבק אפוקסי? אני רוצה להדביק משהו למקום שטמפ שלו היא 50+- ואני צריך שהדבק יחזיק בחום הזה, יש רעיונות? תודה

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by shdrthki1,

אני רוצה לבנות קןפסאת שליטה למאוורים לפי המדריך הבא : http://hwzone.co.il/guides/fanbus_2 רק עם השינויים הבאים -יהיה אפשרות ל12V 9V 6V ומכובה -באותו פאנל יהיה מפסק נוסף שישלוט על מערכת לדים שבתוך המארז שלי (בתוך המארז מפוזרים לדים ירוקים אדומים וכחולים אז מטרת המפסק היא לגרום רק לכחולים לעבוד או רק לירוקים או רק לאדומים) למטה יש שרטוט של מה שאני מתכנן לעשות אז אני רוצה לדעת אם הוא נכון . האם חיבור של נגד 220OHM ל12V באמת יתן 9V ? והאם כמו שירטטתי למטה כאשר מחברים שני נגדים של 220OHM אחד אחרי השני יתן כאילו נגד של 440OHM ויתן בסוף כ6 V? הנה החומרים נגדי 220OHM http://cgi.ebay.com/100-pcs-220-Ohm-Resistors-1-4W-Ideal-for-5v-LEDs-220R_W0QQitemZ120427089830QQcmdZViewItemQQptZ…

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  3. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה, מה עניינים ? אז ככה, אני רוצה לדעת כמה אום אני צריך שיהיה לי בנגד משתנה שאני יוכל להוריד את המהירות ממקסימום (12V) למינימום (5V) בטנדרבליידים שלי, 3 טנדרבליידים במארז זה כבר לא צחוק ולא שקט כל כך... אני יכול לשלוט עליהם דרך הSpeedfan אבל אני מעדיף עם אמצעי חיצוני ופאן באס קנוי לא בא בחשבון אצלי, אני מוכן להשקיע יותר על אחד שאני ירכיב לבד. ואני מקווה שהבנתם את הרעיון ואני מקווה שלא תגידו לי לקנות מפסקים 2 מצבים ל12,5... אני מאוד מודה לעוזרים, מתן

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום . הצטרפתי סוף סוף לפורום לאחר כשנה של שיטוט בנושאים השונים כאן. התחלתי פרויקט של בניית מטען לפלאפון על בסיס 4 סוללות AA לאחר שראיתי סרטון על זה באתר METACAFE . המעגל בנוי בסך הכל מ 4 סוללות ונגד של 2 OHM. רציתי לדעת מה הוא תפקידו של הנגד באופן כללי ומה הוא נותן במקרה הזה. כמו כן לפני התקנת הנגד ניסיתי את המטען על מכשיר MP3 ישן שיש לי והוא מראה לי טעינה .אבל כשניסיתי אותו על הפלאפון זה לא מראה כלום. אז השאלה היא ממה זה נובע. ?? אני שוב חוזר זה עדיין לפני הוספת הנגד למעגל. תודה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  5. מאיפה אני יכול להשיג תמונות עם קווים חיצוניים ברורים ללא פנים?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by PhoenixBoy,

כולכם וודאי יודעים שאדי בדיל אינם בריאים. ואם אתה מנסה להתיך פלסטיק או פרספקס עם מלחם זה גם לא בריא... אז מה עושים? קונים נשמית! היום ראיתי את זה בארון הכלים של אבא שלי.. זה כמו של המנתחים כזה ואפשר לקנות את זה בהום סנטר באיזה 5 שקל. אני בטוח שלא גיליתי לכם משהו חדש אבל אני רשמתי את ההודעה הזאת כדי שכל מי שלא ידע על כך עכשיו יהיה מודע. הוספתי תמונה.. הנשמית מסומנת בריבוע אדום... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by Vessilate,

היי יש לי כבל SATA אדום. אני רוצה לשים עליו סליבינג כחול או שחור (נראה כבר) אני לא רוצה שיראו את צבע הבסיס. השאלה שלי היא, האם אני יכול לשים עליו איזולירבנד בצבע שאני רוצה, ואז לשים את הסליבינג על האיזולירבנד? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by Bose,

שלום, אני צריך המלצה לקתודה עם כבל באורך מטר+-/כבל מאריך בשביל שאני אוכל לתלות אותה בחדר. המחיר לא רלוונטי אני רק רוצה לדעת אם קיים כזה דבר. תודה.

9. Started by what the fuck,

קראתי את הת'רד של "כל מה שרציתם לשאול אל אלקטרוניקה..." ומאוד התעניינתי אז רציתי לשאול, האם יש מאמר כזה עם עוד הסברים על מתח והתנגדות ? (ואיך לדעת איזה נגד אני צריך לכל דבר) תודה.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  10. Started by reyrey_200,

שלום רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות לדים?... הייתי בחנות החשמל הקרובה לביתי ולא היה להם האם זה מצרך שקשה להשיג ?.... ואם לא באיזה חנות אני יכול לקנות,בחנות מחשבים ?

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  11. שאלה|אני מנסה לבנות מעגל ויש לי קצת קשיים אשמח אם משהו יעזור תודה עשיתי לפי הסרטוט שהוספתי כתמונה עכשיו אני צריך להוסיף עוד 7 segment display ושהכל ירוץ כמו שעון מ-00 ל-59 איזה חיבורים עליי לעשות תודה מראש

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  12. אני רוצה לעשות בלוקים לקירור מים והייתי רוצה לרכוש כמה לוחיות נחושות בכדי לעשות את הבלוקים, אין לי מושג איפה אני משיג את זה ! בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by tulicooli,

אני לא מצאתי בחיפוש משהו מדויק שמסבירים לי הכל אז אולי את תוכלו להסביר לי אני רוצה לבנות מסך LCD למחשב ואני רוצה לרשום שם איושיהם פרטים (שעה,תאריך,שורת כתיבה חופשית וכו') ואני רוצהל דעת כמה עולה מסך LCD מואר ואיפה קונים ובכמה ואיך להתקין אותו!!! תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by Gosha,

שמתי לב שיש לי בלוח אם חיבור 3 פינים ל- System Fan. שתי שאלות: 1) האם יש מיקום מיוחד בשביל המאוורר עצמו (לדוגמה, ה-Cpu Fan צריך להיות על ההיטסינק של המעבד וה-Chipset Fan צריך להיות על ה...צ'יפסט)? 2) איזה חיבור אני מחבר ליציאת 3 פינים הזאתי? האם יש מאווררים מיוחדים והאם באותם מאווררים יש רב חיבור 3 פינים או גם חיבור מולקס? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by OmEr.il,

שלום קניתי לא מזמן מסך lcd 20X4 עם בקר HD44780 חיברתי הלחמתי וכל מה שצריך,העלתי את התוכנה של קריסטל פונטז ואני רואה שהכל בסדר,ופתאום אני רואה שהכל מלא כל מיני חירטושים מוזרים כאלה....מזה? יש למישהו פיתרון?אני ממש לחוץ על זה....

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by re5pect,

למישהו יש מדריך או יכול להדריך אותי איך מכניסים לדים למאוורר כמו בתמונה ולאן מחברים אותם גם.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  17. Started by DannyBoy1904,

האם תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר למקלט אינפרא אדום שבניתי מהמדריך באתר... כי אם אני ישיג דרייבר אני יוכל להשתמש בתוכנה של הפלאפון שלי SK ודרך האינפרא יהיה אפשר להעביר אנמציות וילצולים...

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by 4x4,

יש חומר כזה שכאשר עושים חור אז כדי לישר אותו עם הפלסטיק מורחים אותו משו כמו חימר או משו עזרה מה זה החומר הזה איפה כונים ומחיר

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  19. איפה קונים אותן?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  20. שלום לכולם. ראיתי שלהרבה אנשים יש את המאווררים האלה [נראה לי קוראים לזה לאדים] והם בצבעים נגיד כחול מתי שהם מסתובבים. זה עושה אפקטים יפים ובכלל מגניב לעין. בכל מקרה זה מאווררים שצריכים לקנות? יענו אלה מאווררים שאפשר לקנות בצבעים שונים שיעשו נגיד אור כחול? ואיפה אפשר לקנות/ובכמה?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by darkman,

אז ככה יש לי רעיון לפרויקט נחמד אני מחפש מסך LCD קטן משהו כמו 1-2 אינץ לא צריך רזולוציה מהממת אבל צבעוני חובה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אחד מוכן לקנות לא בארץ

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by HydroIT,

קניתי לא מזמן, כחלק מהמוד שלי, מתג ON/OFF ונגד משתנה. עובדים מעולה, רק ש... זה נראה תעשייתי יותר מדי. יש דרך אולי לייפות את זה? כיסוי מסוג שהוא?

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  23. אהלן חברה, אני מחפש בנרות איך נקרא החלק הבא בעברית: והיכן ניתן להשיגו בארץ? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by arkadur,

אז ככה. חיברתי למחשב מסך LCD של 2 שורות והבעיה שאני רוצה להחליף אותו למסך בעל 4 שורות אבל אני לא מצליח להשיג מסך שכזה, השאלה שלי היא : האם אני יכול לחבר 2 מסכים אחד לשני, ושהם יתחברו למחשב, ובתוכנה פשוט אני אגדיר שיש לי 4 שורות? אגב, מישהו יודע איפה אפשר להשיג מסכי VFD בירושלים? תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  25. יש לי מאוורר של הספק כוח הישן שלי, אני רוצה לחבר אותו למחשב שלי,אבל אני לא יודע מאיפה לתת לו חשמל ואיך. אם זה עוזר על המאוורר רשום 12V 0.12A . תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים