עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום לכולם! אז ככה חיפשתי בפורום, חיפשתי בגוגל, ולא מצאתי שום תשובה עדכנית ומדוייקת. נמאס לי מהמחירים המופקעים של כבלים, במיוחד בתחום האודיו, ונמאס לי מהאיכות החרא שלהם, ומהעובדה שהם יצוקים וברגע שהם נדפקים, אי אפשר לתקן אותם. אני בקרוב אצטרך כמות עצומה של כבלים, מדובר על סטודיו מוזיקלי, עשרות כבלים, ובנוסף גם כבלים לציוד תקליטנות, לי ולחבר. שאלות: 1) מהיכן מזמינים ראשים ומתאמים, רצוי בארץ, סבבה גם מחול. 2) איך יודעים את האיכות של הראשים? חוץ ממשקל וציפוי אין לי מושג 3) איך יודעים איכות של כבל? 4) מאיפה מזמינים כבל, זה כבר רצוי בארץ. 5) שיטות מומלצות להרכבת כבלים (אם יש כאלה) זהו בערך, נקווה שיצא דיון מעניין, נראה לי שזה נוגע להרבה אנשים! יום טוב לכולם!

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by mosheva,

מה כל אחד מהצבעים אומר (לגבי VOLT) והאם כשאני מחבר לקוטב השלילי זה משנה לאיזה חיבור שחור אני מחבר...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  3. אני מעוניין לדעת איך אפשר לחבר למאוורר פוטנציומטר... אין לי תמונה שלו אבל למי שמבין זה B5K..(משהו כזה עם 3 רגליים שקניתי לביצפר.. ;D הוא מתחבר על המטריצה) ואם אפשר בכלל לחבר אם סוג כזה של פוטנציומטר...

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by urinka,

הי שלום קראתי באיזה עיתון מחשבים על נושא שנקרא פריצת חומרה (למרות השם המפחיד מדובר בתהליך חוקי לגמרי בחלק מהמקרים) למשל היה שם מדריך איך לבנות אנטנה משופרת ל WI FI או איך להפוך את האיפוד שלך למקרין סרטים ואפילו לשחק עליו DOOM (הראשון כמובן) ועוד כל מני דברים נחמדים עכשיו שתי שאלות לי אחת למנהלי הפורום : האם זה בסדר לסרוק את הכתבות ולהעלות אותן לאתר?? והשניה אני לא מצאתי שום אתר שמרכז בתוכו מדריכים כאלה האם תוכלו לעזור לי למצוא כמה?? תודה מראש אורי

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  5. איפה אני יכל לקנות את הלדים ub האלו ופרספקס במחיר הכי זול שיש ורצוי באשקלון?כי אני לא רוצה לשלם דמי משלוח של 45 שקל על הזמנה של 50?.

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  6. הכותרת אני חושב מסבירה הכל

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  7. Started by dany_tab,

מישהו פה מכיר מעגלים חשמליי בחיבור USB לבנייה עצמית?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by benr,

מישהו אולי יודע איך אפשר להזמין מהאתר שלהם לארץ? ואם זה משתלם

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by Shasoosh,

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1208056 עריכה: (אם לא הכי מטורף)

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by fuck off,

האם יש לנגד פלוס ומינוס? או שאין לו קוטביות.. כי למשל לידודה יש..

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by Lior4543,

נפל לידי ספק ישן של פנטיום 1, למי שזוכר. אין לו חיבור 24 פין או 20 פין, אלא שני חיבורים מוזרים כאלה ללוח אם, ועוד 4 חוטים לפאנל, ששולטים כנראה בהדלקה, איך אני יכול לעשות שיפעל ללא לוח אם, כמו קיצור חוט ירוק ושחור, הרי אין לי כאלה. הצלחתי להביא תמונה: אבל חוץ מזה יש לי עוד 4 חוטים שהולכים לפאנל ומתחברים ישר לתוך כפתור ההדלקה. אולי הקיצור שמה, אבל אני צריך תשובה וודאית.

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

http://www.techpowerup.com/gallery/152

13. Started by Electrobunny,

OK אז זה העסק חברה ......אם תבדקו אם אמפרמטר מאורר שלוא מחובר לכלום ומסתובב בכוח האצבע תסימו לב שהvolt מגיע בערך ל 0.20 בקושי VOLT. עכשיו זה לא מספיק רגיש לשום ממסר שאני מכיר .....ווהרעיון הוא שאני רוצה לבנות מתג מסיבובי המאורר...אז אני חושב שצריך לבנות איזשהו מגביר זרם...... עכשיו לבעייה......אין לי מושג באלקטרוניקה!!!! איך עושים משהו כזה עזרה תתקבל בברכה!

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  14. אני רוצה לעשות בלוקים לקירור מים והייתי רוצה לרכוש כמה לוחיות נחושות בכדי לעשות את הבלוקים, אין לי מושג איפה אני משיג את זה ! בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by royk50,

טוב יש לי IRIVER H340 שהתחיל לעשות בעיות חיי בטריה יחדו לחצי ולרבע ואחרי זה אם נשאר כמה שעות מכובה - אין סוללה ומכיוון שקניתי בחול אין אחריות דבר נוסף שקרה זה שמסך הטעינה לא מופיע אם חיבורו לחשמל או לUSB אבל אם אני מדליק ידנית - מסך טעינה מופיע טוב קראתי בפורומים וכו הזמנתי בטרייה מחול התקנתי ועובד אבל עדיין מסך טעינה לא מופיע ופריקה מהירה כשמכובה השארתי אותו כמה שבועות בעריסה ועכשיו הוא לא מחזיק יותר מ2 דקות ללא מתח יש למשהו רעיון אם זה בר תיקון, אם שווה בכלל לנסות לתקן הנגן עובד מצויין אבל רק אם חשמל

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by arkadur,

אז ככה. חיברתי למחשב מסך LCD של 2 שורות והבעיה שאני רוצה להחליף אותו למסך בעל 4 שורות אבל אני לא מצליח להשיג מסך שכזה, השאלה שלי היא : האם אני יכול לחבר 2 מסכים אחד לשני, ושהם יתחברו למחשב, ובתוכנה פשוט אני אגדיר שיש לי 4 שורות? אגב, מישהו יודע איפה אפשר להשיג מסכי VFD בירושלים? תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  17. שלום... קיבלתי לא מזמן מחשב מהעבודה של אבא שלי...משהו ממש גרוע....WIN 98....ישן ביותר ....בלי כרטיס מסך בכלל..ולא ניראה לי שהוא תומך גם בכרטיסמסך.....בקיצור...אפשר לקרוא לזה מארז שכושה רעש יותר ממחשב... .והוא עומד מתחת לשולחן...ליד המחשב שאני משתמש בו...וניראה כלכך מסכן ודורש איזה שיפוץ.... אז החלטתי להתנסות עליו עם מודינג.... רציתי אולי שתעזרו לי עם רעיונות....אני וחבר שלי החלטנו לקחת את זה כפרויקט...ולא יודעים ממה להתחיל אפילו....חשבתי אולי לבנות מארז לבד....אבל אני לא יודע כלום על סידור החלקים בפנימיים של המחשב....וכמה מאוררים צריכים להוציא ולהכינס אוויר... בקיצור הינה כמה תמונות http://img261.imageshack.us/my.php?image=71287883gn5.jpg http://img261.imageshack.us/my.ph…

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by shimiger,

נושא חם הא? קיצר הנה הסקטצ' שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

19. Started by PhoenixBoy,

יש לי את התוכנה EAGLE אבל אני לא מצליח להבין איך להשתמש בה... אני רוצה לבנות שם את המעגל של המקלט אינפרא אדום אבל אין לי מושג איך. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  20. מצאתי אצלי בבית מקדלת ישנה ו"חידשתי אותה" (ניקיתי אותה). עכשיו למקדלת יש חוט המחבר אותה למחשב בצורת סלסול (כמו חוט טלפון) ואני לא אוהב את זה כלכך. אז אני רוצה לדעת כיצד נקרא החיבור של החוט בצד של המקלדת (תמונות בהמשך) וכמה כזה חוט יכול לעלות? הנה תמונות של החיבור: הנה תמונה של החיבור במקלדת: ושאלה נוספת: אם מה צובעים את הפאנל של המקלדת? (צבע לפלסטיק?) וכמה כזה דבר יכול לעלות? אם זה משהו אחר כתבו את שמו ואת המחיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  21. כמו בכותרת אני מחפש חנות שמוכרת דיסקיות חיתוך לדרמל באיזור חולון תל אביב או ראשון לציון בכל מקרה לא הום סנטר או אייס לא משנה לי אם מקורי של דרמל או לא העיקר שיהיה איכותי יחסית ובמחירים שפויים תודה שחר

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by ofsher,

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=pacman

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  23. הנה לינק http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=926&catcode=434 אם מישהו ראה איך היא באמת אני אשמח לחוות דעת

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by gal2229,

שלום,מצאתי פה באיזה אשכול שבלונות להדפסה של 80MM ושל 120MM. מאיפה אני יכול להשיג שבלונה של 92MM? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by luluv,

מישהו מכיר חנות בחו"ל שעושה משלוחים לארץ?, אני רוצה להזמין ראשים לדרמל (בעיקר חיתוך וחריטה), מכיוון שהמחירים בהום סנטר הם מטורפים לגמרי... ושאלה נוספת למישהו יש מדריך טוב לדרמל, שמפרט (מלמד מה שיש כאן באתר), את השימוש של הראשים השונים של הדרמל, לאילו חומרים הם מתאימים ובאיזה מהירות צריך לעבוד עם כל ראש/חומר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים