אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן קניתי מחשב והשקעתי בכל החלקים כולל קירור אני מודע לכך שהוא נמצא במקום שאין בו כל כך אוויר אני מעלה תמונות של הקירור ושל המיקום שלו למישהו יש רעיונות רכיבים וכו' לפתרונות קירור כמה שיותר זולים ומועילים לא להשתגע בגז,מים וכו' יש איזה מדריכים להוסיף עוד מאווררים בנוסף על המאוררים הקימים ואיך לעשות את זה? בבקשה תעזרו לי אי אפשר לעבור עם המחשב הוא ממש מרעיש אני לא יודע מה יהיה איתו בקיץ... http://img17.imageshack.us/gal.php?g=62438443.jpg
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי 3 לדים UB שאני לא יודע לכמה V לחבר אותם כי פירקתי אותם מכמה מכשירים איך אני יכול לדעת על כמה V הם עובדים ניסיתי לחבר 2 לדים לסוללה של 9 V עכשיו פעם אחת שניהם עבדו ביחד ושהחלפתי אחד מהלדים בלד אחר הוא לא יכול לעבוד עם השני אז לפי מה שבהתי יש שני לדים שהם עובדים על יותר V והם לא יכולים לעבוד ביחד על 9 V ואחד שעובד על פחות ויכול לעבוד עם שניהם אני רוצה לחבר אותם ישירות למולקס זה אפשרי אם אני מחבר את שלושתם על אותו חיבור??
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
OK אז זה העסק חברה ......אם תבדקו אם אמפרמטר מאורר שלוא מחובר לכלום ומסתובב בכוח האצבע תסימו לב שהvolt מגיע בערך ל 0.20 בקושי VOLT. עכשיו זה לא מספיק רגיש לשום ממסר שאני מכיר .....ווהרעיון הוא שאני רוצה לבנות מתג מסיבובי המאורר...אז אני חושב שצריך לבנות איזשהו מגביר זרם...... עכשיו לבעייה......אין לי מושג באלקטרוניקה!!!! איך עושים משהו כזה עזרה תתקבל בברכה!
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
קראתי את הת'רד של "כל מה שרציתם לשאול אל אלקטרוניקה..." ומאוד התעניינתי אז רציתי לשאול, האם יש מאמר כזה עם עוד הסברים על מתח והתנגדות ? (ואיך לדעת איזה נגד אני צריך לכל דבר) תודה.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
הי שלום קראתי באיזה עיתון מחשבים על נושא שנקרא פריצת חומרה (למרות השם המפחיד מדובר בתהליך חוקי לגמרי בחלק מהמקרים) למשל היה שם מדריך איך לבנות אנטנה משופרת ל WI FI או איך להפוך את האיפוד שלך למקרין סרטים ואפילו לשחק עליו DOOM (הראשון כמובן) ועוד כל מני דברים נחמדים עכשיו שתי שאלות לי אחת למנהלי הפורום : האם זה בסדר לסרוק את הכתבות ולהעלות אותן לאתר?? והשניה אני לא מצאתי שום אתר שמרכז בתוכו מדריכים כאלה האם תוכלו לעזור לי למצוא כמה?? תודה מראש אורי
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מהמדריכים עם יש לי 3 לדים ואני מחבר אותם בטור זה אומר שהם צורכים 9v ושאני צריך לחבר אותם ל ספק בחיבור של 12v אז אני צריך נגד של 150אום השאלה שלי היא 150 אום זה מקטין את צריכת החשמל ב 3v? לא? ככה שאם אני רוצה לחבר בטור 2 לדים ל 12V אז אני צריך נגד של 300 אום? או 2 של 150?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
http://www.macmod.com/content/view/166/2/ מישהו פירק את ה IBOOK שלו והפך אותו ל ITABLET, סטייל ה TABLET PC, כולל תמונות...
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הוא יכול לעמוד בזה?
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הנה לינק http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=926&catcode=434 אם מישהו ראה איך היא באמת אני אשמח לחוות דעת
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חדש באתר אבל לא בתחום המודינג יש לי ידע נרחב יש לי כמה שאלות תגידו לי איך הספק הזה האם הוא טוב?? אני רוצה לחבר לדים עכשיו אני לא יודע איך אני רוצה לחבר אותם דרך המחשב אמתי תמונה תגידו לי איך מחברים ואם בכלל משם תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי מכשיר שאני רוצה לחבר אותו למחשב אבל אני לא יודע איזה נגד לשים. ואני לא כל כך בטוח כמה אמפר המכשיר הזא צורך.במד זרם שלי אני מכוון את האופציה ל - 20m dca והוא נתן לי 3.40. אז כמה זה באמפר? וכן המכשיר עצמו לוקח 3 וולט אני רוצה לחבר אותו ליציאת ה usb של ה 5 וולט. איזה נגד בדיוק לשים? תודה רבה לעוזרים :אחלה
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
נפל לידי ספק ישן של פנטיום 1, למי שזוכר. אין לו חיבור 24 פין או 20 פין, אלא שני חיבורים מוזרים כאלה ללוח אם, ועוד 4 חוטים לפאנל, ששולטים כנראה בהדלקה, איך אני יכול לעשות שיפעל ללא לוח אם, כמו קיצור חוט ירוק ושחור, הרי אין לי כאלה. הצלחתי להביא תמונה: אבל חוץ מזה יש לי עוד 4 חוטים שהולכים לפאנל ומתחברים ישר לתוך כפתור ההדלקה. אולי הקיצור שמה, אבל אני צריך תשובה וודאית.
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישו יודע מאיפה קונים מפתח למנעולים של המחשב הישנים של לפני 6 שנים????? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מה כל אחד מהצבעים אומר (לגבי VOLT) והאם כשאני מחבר לקוטב השלילי זה משנה לאיזה חיבור שחור אני מחבר...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי אתר או שם של חנות אלקטרוניקה באזור חיפה שמוכרת רכיבים כמו מסכי LCD קטנים ונגדים......(גם זולה אם אפשר)
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
איפה אני יכל לקנות את הלדים ub האלו ופרספקס במחיר הכי זול שיש ורצוי באשקלון?כי אני לא רוצה לשלם דמי משלוח של 45 שקל על הזמנה של 50?.
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך אפשר להזמין מהאתר שלהם לארץ? ואם זה משתלם
-
- 13 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום יש לי פרוייקט מסוים שאני עובד עליו ואני רוצה להשתמש ברכיב הבא אם מישהו יוכל לתת לי עזרה במה התפקיד שלו ואיך להשתמש בו יש לי רקע בדברים אני אבין הסברים תנסו בבקשה לפרט כמה שיותר זה יעזור לי מאוד. תודה רבה לכל מי שיעזור שם הרכיב MAX 2981 מצורפים המפרטים ומה ההבדל בינו לבין MAX2986 תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה.. ובכלל שנושא הזה של מודינג.. אולי זה ישמע לכם קצת מוזר אבל השגתי נגד מחנות של אלקטרוניקה שמצוייר עליו 4 פסים (מימין לשמאול) זהב חום/בורדו אדום כזה ככה וירוק ככה... עכשיו ביקשתי מהבן-אדם שעובד בחנות נגד של 430 אוהם.. והוא אמר לי שאין כזה הכי קרוב לזה זה 450 אז אמרתי לו 12 V והוא אמר לי אז שזה 4.3 אוהם... אז לקחתי.. והרכבתי כבר חצי מערכת... ועכשיו השאלה שלי אם זה לא נגד של מתח גבוהה מידי? בתודה לכל מי שיעזור לי.. ושיהיה לו בהצלחה בהמשך
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום חברים מה קורה? יש לי שאלה קטנה לא נראה לי שהיא כל כך מסובכת... רציתי לשאול האם אפשר להתאים עכבר אלחוטי למשדר של עכבר ומקלדת אלחוטיים אחרים. אני יסביר יותר טוב...יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים של מיקרוסופט והעכבר כבר לא עובד ממש הוא דיי מקרטע עכשיו רציתי לשאול האם הגיוני איכשהו להתאים עכבר אלחוטי אחר אל המשדר של המקלדת והעכבר או שהרעיון מוגזם מסובך מידי או אפילו לא הגיוני... תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מצאתי אתך המארז הישן ששכב אצלי בבית והחלטתי לעשות לו מוד עצבני אבל בגלל שזה פעם ראשונה: 1. אני לא יודעכ אם הוא יצא כל כך עצבני 3. אני אצטרך ממכם קצת עזרה ולשאלות: 1.אתם יכולים להסביר לי איך לצבוע את המארז? (אל תגידו לי תריץ חיפוש כי חיפשתי) 2.גם את הפלסטיק של הפאנל הדמי צריך לשייף 3.מה זאת אומרת לשיף? כאילו אני מבין מה זה אומר אבל עד מתי לשייף? עד לאיזה שלב? 4.מה זה נייר מים? מה אני יצטרך לצביעה הזאת? ואיפה אני אוכל להשיג את זה?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שאלה|אני מנסה לבנות מעגל ויש לי קצת קשיים אשמח אם משהו יעזור תודה עשיתי לפי הסרטוט שהוספתי כתמונה עכשיו אני צריך להוסיף עוד 7 segment display ושהכל ירוץ כמו שעון מ-00 ל-59 איזה חיבורים עליי לעשות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd קטן ופשוט ויש לי גם ג'וק hd44780 כשאני יודע שהמחיר שלו בחנות הוא 60 שקל עד 140 ואין לי בעיה לקנות אבל אם יש לי את החומרים בבית אז למה לא להכיב? האם ניתן? למשיהו יש סכמה איך אפשר לחבר את הlcd לגוק הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מצאתי offline UPS קטן של אדוויס. ה UPS עצמו תקין הסוללה המקורית שלו דפוקה - 12V 4AH יש לי סוללה גדולה יותר 12V 7AH וכן מצבר של אוטו 12V 40AH. הייתי רוצה להוציא מה UPS 2 חוטים ולחבר את אחד מאלה אליו (במקרה שאני אשתמש במצבר אני מוסיף ל UPS מאוורר לקירור - הוא מגיע בלי) הבעיה היא כזאת - במעגל בתוך ה UPS ניתן לראות קווים במעגל שהולכים (כל אחד דרך כמה נגדים ודיודות) מה 240V IN ולתוך החלק של המעגל שעובד במתח נמוך (ומכיל את הסוללה) מסקנה - כשה UPS עובד המתח מהסוללה לאדמה יכול להיות 240 V ! הסוללה עצמה עשויה מפלסטיק ואני יכול להשתמש ב UPS בלי לגעת ב + - של הסוללה. אבל אם נוצר קצר כלשהוא מהסוללה לאדמה (למשל נזילה של אלקטרוליט שנוגעת באדמה או חוט שמתנתק ונופל) המעגל מתח נמוך של ה U…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-