אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אמא שלי החליטה לפתח את כישרון העיצוב שלה בכך שהיא תכין מנורה מגניבה לסלון. עכשיו זה 3 מנורות רגילות, חיברתי אותן במקביל. אבל מסיבה שלא ידועה לי בהתחלה מנורה אחת מהבהבת ונכבת, אח"כ השניה ולבסוף השלישית. למישהו יש מוג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי יש לי כבל SATA אדום. אני רוצה לשים עליו סליבינג כחול או שחור (נראה כבר) אני לא רוצה שיראו את צבע הבסיס. השאלה שלי היא, האם אני יכול לשים עליו איזולירבנד בצבע שאני רוצה, ואז לשים את הסליבינג על האיזולירבנד? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות תאים פוטו אלקטריים ומה בערך המחירים ? בלי איביי וכו'. זקוקים להם בזמן הקרוב ואין זמן לחכות למשלוחה...
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מצאתי אצלי בבית מקדלת ישנה ו"חידשתי אותה" (ניקיתי אותה). עכשיו למקדלת יש חוט המחבר אותה למחשב בצורת סלסול (כמו חוט טלפון) ואני לא אוהב את זה כלכך. אז אני רוצה לדעת כיצד נקרא החיבור של החוט בצד של המקלדת (תמונות בהמשך) וכמה כזה חוט יכול לעלות? הנה תמונות של החיבור: הנה תמונה של החיבור במקלדת: ושאלה נוספת: אם מה צובעים את הפאנל של המקלדת? (צבע לפלסטיק?) וכמה כזה דבר יכול לעלות? אם זה משהו אחר כתבו את שמו ואת המחיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
OK אז זה העסק חברה ......אם תבדקו אם אמפרמטר מאורר שלוא מחובר לכלום ומסתובב בכוח האצבע תסימו לב שהvolt מגיע בערך ל 0.20 בקושי VOLT. עכשיו זה לא מספיק רגיש לשום ממסר שאני מכיר .....ווהרעיון הוא שאני רוצה לבנות מתג מסיבובי המאורר...אז אני חושב שצריך לבנות איזשהו מגביר זרם...... עכשיו לבעייה......אין לי מושג באלקטרוניקה!!!! איך עושים משהו כזה עזרה תתקבל בברכה!
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מהמדריכים עם יש לי 3 לדים ואני מחבר אותם בטור זה אומר שהם צורכים 9v ושאני צריך לחבר אותם ל ספק בחיבור של 12v אז אני צריך נגד של 150אום השאלה שלי היא 150 אום זה מקטין את צריכת החשמל ב 3v? לא? ככה שאם אני רוצה לחבר בטור 2 לדים ל 12V אז אני צריך נגד של 300 אום? או 2 של 150?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=pacman
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות לדים?... הייתי בחנות החשמל הקרובה לביתי ולא היה להם האם זה מצרך שקשה להשיג ?.... ואם לא באיזה חנות אני יכול לקנות,בחנות מחשבים ?
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הי! רציתי לדעת מה עושות דיסיקות השיוף של הדרמל של WOLF שבאות יחד איתו כבנדל... (קראתי את המדריך למעלה וגם חיפשתי לפני הפוסט)
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, יש לי עונן אופטי בן ואני עומד לקנות מארז שחור. רציתי לצבוע אותו באיזשהי דרך (את הכונן). חשבתי על ספריי. מה אתם ממליצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך אפשר להזמין מהאתר שלהם לארץ? ואם זה משתלם
-
- 13 תגובות
- 897 צפיות
-
-
נראה לי שלכאן זה הכי מתאים , אני מבקש שרק מי שיודע ב 100% יגיב , כי זה חשוב ואני לא רוצה להידפק רק כי מישהו ניחש או חשב... אז ככה, אני רוצה לדעת מה טמפ הנמיסה של דבק חם, ודבק אפוקסי? אני רוצה להדביק משהו למקום שטמפ שלו היא 50+- ואני צריך שהדבק יחזיק בחום הזה, יש רעיונות? תודה
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה שמצריכה ממני חלק מסויים להשבוע הקרוב ולכן אני נאלץ לחפש חנויות בארץ או יותר נכון להעזר בכם במציאת חנות שיש לה את מה שאני צריך. מה שאני צריך בגדול זה מחבר IDE שבצד אחד הוא נקבה ובצד השני הוא זכר כמו שיש בקשיח לדוגמה, פשוט פינים חשופים. אני צריך את זה כי אני רוצה להלחים חוטי חשמל מהזכר שבקשיח אבל זה קשה כי הפינים שם שקועים ולכן אני צריך מחבר שיהיה נקבה ויתחבר לקשיח ומהצד השני יהיה זכר חשוף. תמונה להמחשה מאיביי איפה אני יכול למצא כזה דבר בין רחובות לת"א? מצאתי באיביי אבל יקח לזה לפחות שבועיים להגיע לארץ ואני קצת קצר בזמן ולכן מעדיף לקנות בארץ.
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחברי D-TYPE של חב' GEWISS. המחברים שאני מחפש הם: מחבר 9 פינים דגם GW10441 מחבר 15 פינים דגם GW10442 https://www.gewiss.com/ww/en/products/experience-catalogue/catalogs/series/product/domotics/chorus---domestic-range-white-modular-devices/GW10441 https://www.gewiss.com/ww/en/products/experience-catalogue/catalogs/series/product/domotics/chorus---domestic-range-white-modular-devices/GW10442 אשמח אם משהו יודע לומר לי היכן ניתן להשיג את השקעים האלה. גיא.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
האם אפשר ליקנות חלון למודינג מוכן ואם כן אתם יכולים להגיד לי מאיפו
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
לחבר לפטופ לחשמל של הרכב- הכיצד? האם זה אפשרי בכלל? תצאו מנקודת הנחה שאני לא מבין מהחיים שלי באלקטרוניקה ודברים כאלה (אבל אבא שלי כן ויש לי מלא חברים שכן... אבל אין מצב שהוא יתן להם להתעסק באוטו אלא אם זה ממש ברור איך לעשות). יש מתאמים למצת של הרכב אולי או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבניית מעגל להפחתת המתח של מצת הרכב(ואת הזרם, אם צריך?) למתח(וזרם) של USB, תודה.
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי בלוח אם חיבור 3 פינים ל- System Fan. שתי שאלות: 1) האם יש מיקום מיוחד בשביל המאוורר עצמו (לדוגמה, ה-Cpu Fan צריך להיות על ההיטסינק של המעבד וה-Chipset Fan צריך להיות על ה...צ'יפסט)? 2) איזה חיבור אני מחבר ליציאת 3 פינים הזאתי? האם יש מאווררים מיוחדים והאם באותם מאווררים יש רב חיבור 3 פינים או גם חיבור מולקס? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אז ככה. חיברתי למחשב מסך LCD של 2 שורות והבעיה שאני רוצה להחליף אותו למסך בעל 4 שורות אבל אני לא מצליח להשיג מסך שכזה, השאלה שלי היא : האם אני יכול לחבר 2 מסכים אחד לשני, ושהם יתחברו למחשב, ובתוכנה פשוט אני אגדיר שיש לי 4 שורות? אגב, מישהו יודע איפה אפשר להשיג מסכי VFD בירושלים? תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, הפאן באס עולה לי על העצבים, הוא מהבהב כל הזמן חשבתי אם אני יחליף פוטנציומטר לאח טוב יותר זה יעבור, יש מצב שההשערה שלי הגיונית? איזה פוטנציומטר אני צריך? תודה מראש, אלי.
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
איזה ראש מומלץ לשיוף פח? אני מעוניין בראשים ממתכת ולא מסדרת ה-SANDING וה-GRINDING על-מנת שיחזיק להרבה זמן ובגלל שאני צריך ראש דק יחסית (כמו 9904 שיוכל לשייף חיתוך שאני עושה בגג המארז) מישהו שחתך עם ראש דומה המליץ על -9904 לשיוף ו-9909 לחיתוך בפח, רציתי לדעת האם הם באמת מתאימים לזה..?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שבת שלום, יש לי את המארז 6a19 + 6 מאווררים(כולל ספק מעבד וכרטיס מסך) ומה שהכי מרעיש במארז הזה אלה הדיסקים הקשיחים, בדקתי בכך שחיביתי/ניתקתי את כל המאווררים במארז. מה שאני רוצה זו דרך כל שהיא להשקיט אותם, את הדגמים תוכלו לראות במפרט ואת המארז ואיך הם יושבים, הינה קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348783.msg3199550#msg3199550 מה אתם מציעים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי סוללה של 12V (של 77 למי שמבין - בכוונה לא מפרט) ואני מעוניין לבנות מעגל מסויים שיאפשר לי להטעין בעזרת הסוללה את הנייד. המטען שלי מספק למכשיר 5.7V ומכן שאני צריך להוריד את המתח מ-12 ל-5.7. ניסיתי לקרוא על חוק אוהם אבל לא ממש הבנתי את העניין. מישהו יכול לעזור לי בבסיס של המעגל? אני מכיר רכיבים, יודע להלחים אבל נופל בחלק "המדעי". תודה!
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
יש פה אתר שאומר איך לעשות מודינג לTONIQ וInfinity.. מישהו יכול לקרוא את זה ולהסביר לי איך עושים את זה.. וגם לפי המאמר מה יותר טוב Infinity או TONIQ? הנה האתר.. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=6&artpage=2508&articID=567
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום יש לי FAN גדול רשום 12V 0.74 AMPERES מישהו אמר לי ליקנות נגד של 220 אוהם אבל זה לא מתאים אני רוצה להשאיר אותו דולק על 1000 סל"ד (הו 5500 סל"ד)
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-