אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מה ההצעה שלכם כדי לחתוך עם דרמל בצורה הכי ישרה?
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום. אני לא כל כך יודע אם אפשרי ולכן אני שואל רציתי לדעת האם אני אוכל לחבר מאווורר 12V למפסק 3 מצבים שלרגל אחת יתחבר החוט הצהוב בספק ה12V. ולרגל השניה יתחבר 5V. ולחוט האמצעי אני אחבר אדמה. ראיתי שבכל המדריכים צריכים לחבר נגדים ולא כל כך הבנתי למה אם כבר בספק יש חוט אדום של 5V. אם זה אפשרי איך בערך אני יצטרך לחבר את החוטים למפסק ולמאוורר. ועוד משהו במדריכים כתוב שצריכים דיודה חד כיוונית. למה היא עוזרת והאם אפשר בלעדיה? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחו"ל מסך מקורי של CrystalFontz למי שרוצה לדעת זה דגם 632 כחול. השאלה שלי זה אם אפשר לגרום לו להראות את הווליום שהווינאמפ מנגן בו עכשיו, להציג אחוזים בצורה גרפית כאילו
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי שאלה, ה12V של הספק במחשב זהה ל12V שמגיע באוטו? כאילו אם אני רוצה לחבר את הנאונים שבמחשב שלי באוטו אני יכול?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני רוצה לבנות HTPC ממחשב P3 שצריכים להביא לי בעוד שבועים אני רוצה לדעת הכל לפני שאני מתחיל כשאני אומר הכל אני מתכוון מבחינת התוכנה: אני צריך תוכנה שתענה על כמה שיותר צרכים חשוב גם שתדע להקליט אני גם צריך לדעת מה חומרה שאני צריך זאת אומרת אני יודע שאני צריך יציאה לטלביזיה וגם כניסה אבל איזה כרטיסים ראיתי כל מני ואני לא ממש יודע מה אני צריך אהההה כן ואיך אני אמור לבנות את המארז ראיתי כאן כל מני דברים אבל אני לא ממש בטוח מה אני רוצה קיצור אני צמא לידע ורעיונות אז תודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איך אפשר להשתמש המסכי LCD קנויים כמו המסכים במחשבונים ופלאפונים לשימוש בעזרת המחשב? אני בטוח שראיתי מדריך בפורום בעבר אבל חיפוש לא העלה דבר.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני צריך בדחיפות את התמונות של הפרויקט הזה ואם יש לך עוד פרוייקטים מופרחים שכאלה שלחו לי ליניקים בבקשה
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.....מי פה מבינכם אוהב להתעסק עם אלקטרוניקה??....יפה אז כולם פה שמעו על פאן-באס ידני...ז"א מפסקים אם נגדים וכו'......מה אתם אומרים על תוכנה עם שבב שתתן לכם שליטה על המאוררים???? זה סתם משהו חמוד שכל אחד יכול אבל זה טיפונת מסובך ודורש הלחמה וקצת ידע בשפת תיכנות....(או שאני פשוט יתן לכם את התכונה שבניתי...) אם אתם רוצים מדריך כזה תגידו ואני ינסה להכניס לאתר...(אם יתנו לי...)... וווואאאאאאאייייייייייי אווופפפפססססס לא ראיתי איפה הכנסתי את זה............איך אני מעביר לאלקטרוניקה ומודינג???????????????????????
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כיצד יש לצבוע את הפלטיק? צריך לשייף כמו עם מתכת? איך אני גורם שיתקבל צבע כמו שאני יצבע את המתכת בשיטת השיוף פריימר צביעה שיוף צביעה וכו.?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://img190.exs.cx/img190/6388/lcdscreen29yj.jpg מצטער שאני מציק פשוט אני חדש בזה!
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום חברים הייתי מעוניין לדעת האם ניתן לחבר צג LCD לחיישנים ברכב , לדוגמא חיישן טמפרטורה , חיישן מהירות וכ'ו או שיש צורך במחשב שינוט את המידע לצג .
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
זאת אומרת בחיבור הגדול , כמה מתח נותן כל צבע אם הוא מינוס או הארקה כמה V12 \ V5 זה חשוב תודה..
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
חשבתי הרבה זמן על קירור לכ.מסך כדי שאני יוכל לעשות עליו אובר קלוק.. ובכן אני לא יכול לשחק על 15 fps בסאנ אנדרס..אפילו נמוך מזה.. אז החלטתי לעשות קירור גם לכרטיס הישן שלי גי פורס 2 וגם לחדש שאני הולך לקנות בכל מקרה הקירור יעבור לחדש כשאני יקנה אותו לכן הוא צריך להתאים לסטנדרטים של הכרטיס ולגודל.. אז הלכתי וקניתי מאורר של 120 ממ פעם ראשונה שמתעסק עם גודל כזה, ב25 שקל דיי זול.. לקחתי כרטיס מסך ישן של אי טי אי, הוצאתי ממנו תפלטה והשארתי רק תחיבור מלפנים, מכיוון שהמאאורר 120 ממ גדול מדי לפלטה של הכרטיס מסך, החלטתי לשים אותו על חתיכת פרספקט בגודל המתאים חיברתי מאורר אל הפרספקט, ותפרספק לחיבור של הכ.מסך שממנו הוצאתי תפלטה כמה ברגים פה ושם,ליטוש וחול' והנה קירור אולטמטיבי לכרטיס…
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, לפני כמה שבועות התחלנו לעבוד על פרוייקט של בניית סימולטור נהיגה בתוך מכונית אמיתית. קנינו מכונית ובשלב ראשון חיברנו את ההגה של הרכב לפונטליומטר של הגה של Logitech ואת הספידומטר/מד טורים, חיברנו לתוכנה דרך בקר שבנינו. פרטים על הפרוייקט פורסמו ב-http://hardware.slashdot.org/hardware/05/05/11/151207.shtml?tid=222&tid=227&tid=10 לפני מספר ימים. פרטים רבים ויומן פרוייקט תוכלו למצוא באתר שלנו ב-http://www.realvirtualcar.com. אני אעדכן פה מידי פעם כאשר יהיו דברים מעניינים חדשים. צביקה נוהג נסיעת מבחן ראשונה: אני נוהג: המכונית שקנינו: החיבור של ההגה: החיבור של הבקר לספידומטר: תהנו, יובל
-
- 53 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
היה פה איזה מוד לספק כוח עם חלון וגומי, ניסיתי לחפש וכל מה שמצאתי זה מודים לספק בלי גומי... מישהו זוכר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
אני מנסה לחבר תכבל הזה לדרמל ואחר כך הקצה של הכבל לא מסתובב אולי לא חיברתי נכון?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני רוצה להשקיע ממש במודינג. אני רוצה לדעת כמה יעלו לי הדברים הבאים: מאוורר שמסתובב עם אור (עם לדים) בדקתי באתר של KSP לא מראים ולא כתוב, מישהו יודע בערך? לא יודע איך קוראים לזה ממש אבל לכל החלקים כדי ליצור צינורות קירור (מקווה שאתם מבינים אותי) כמה עולה המשאבה או מה שלא יהיה או כמה זה עולה כבר מוכן? כמה עולה הכלי הזה שאני יוכל לקדוח איתו ולעשות עיצובים על המארז שלי (הצד הברזלי, לא של חלון הפלסטיק) וסתם שאלה שלא קשורה, כמה עולה חלון כזה של טמפרטורות שקונים? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה שלי לא קשורה ממש למודינג אבל קשורה לאלקטרוניקה אז חשבתי אולי תוכלו לעזור לי. אז ככה: אם אני קונה מוצר מסויים בארה"ב (נניח מסך LCD ) שיש לו שנאי מתח פנימי אוניברסלי שתומך במתחים בין 100-240 V, אז אני יכול להשתמש בו גם בארץ ללא מתאם או שנאי מיוחד? אני שואל זאת מכיוון שהחיבור במסך עצמו הוא זכר בדיוק כמו שיש במארז המחשב (חיבור ספק הכוח לחשמל חיצוני - שלושת הפינים בתצורת משולש) של כולנו, ונראה לי שאם המסך עובד בכל המתחים והכבל חשמל של המחשב שלי מתאים לו בדיוק מבחינת הצורה, אין שום סיבה שהמסך לא יעבוד בארץ (אם אקנה לו כבל נוסף כמו של חשמל המחשב) נכון? באתר היצרן גם מצויין שלמסך יש בורר מתח פנימי אז אין צורך לכוון שום דבר וכו'... האם מכל הנתונים האלה ניתן לה…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יוכל להשיג פלטה כמו שיש לכרטיסי מסך שעליה בנוים כל השבבים.. פלטה נקייה כזאת בלי שבבים... אני רוצה לשים עליה מאוורר אולי של 120 ממ רגיל או 80 כדי לקרר אותה מתחת לכרטיס מסך כשאני יקנה אותו...
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אנשים הייתה תחרות חבל על הזמן אני אישית נהנתי בתור משתתף (אני הייתי זה עם השקוף) מי שלא ראה את המחשב שלי אז הינה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי שרת לא פעיל אז היה אליו מסך 2X16 אם אני לא טועה יש לו שורה של 14 חיבורים + 2 שחור ואדום לתאורה אני משער אל הלוח של המסך כתוב MK620NY-LY הוא מחובר ללוח קטן שיש אליו כמה חיבורים וכמה כפטורים במו POWER ו RESET הלוח של HP רשום אליו 5064-1998 PCA 5183-2483 PCB REV C זה כול מה שידוע לי אליו תגידו יש איזו דרך בטוחה לחבר אותו אני משער שלפי הפינים המדריך הרגיל אמור להתאים אבל אני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים אז אני רוצה להיות בטוח ב 100% אחוז לפני שאני מתחיל תודה מראש אל כול העזרה.
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הנה המסך: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-