אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
טוב אז הנה המודינג שעשיתי : ככה הדלת הייתה לפני שכיסחתי לה את הצורה ;D והנה תמונות של הדלת המוכנה כולל פרספקס מה אתם אומרים ? נ.ב. אני מזמין את הקטודות האלה בקרוב מאוד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_1173&products_id=8782 ותשימו לב לביקורת עליהם ! עריכה: כדאי לפתוח את התמונות בחלון חדש כדי לראות אותם בגודל המלא.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום , עלה לי רעיון לראש לעשות מודינג למחשב שלי , לחבר את המסך lcd של המחשב נייד למחשב לחלון שיהיה משהו יפה.. אז ככה יש לי מחשב נייד ישן מאוד עם וינדוס 3.11 אני לא יודע איזה סוג המחשב אבל הוא ישן מאוד ופירקתי לו את המסך lcd ויש שם חיבור שלו עם 5 חוטים 2 לבנים ו2 אדומים ורציתי לדעת מאיפה אני יכול לחבר משם כבל שיתחב למחשב ליציאה של המדפסת או כל מה שאפשר .. אין לי את היציאה com שאני יכול לחבר אותו ללוח...יש לי פנטיום 3 במחשב הביתי. ד"א פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=51631;start=0 זה לא אותו חיבור מה שיש לי אז אני לא יכול עם המדריך הזה.. אין לי מצלמה דיגיטלית אז אין לי שום דרך להעלות לכם את זה כרגע..
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אז ככה...זה המארז שלי: עכשיו ככה...יש לי כמה רעיונות למודים. נתחיל מדברים בסיסיים. כמו הסתרת שני סי די ו ארגון של כל הכבלים בפנים הלאה זה מתפצל ל 2 אפשרויות: 1. אני בוחר בקירור אוויר והולך על SP94 עם מאוורר של DELTA במקרה הזה דברים נוספים יהיו מאוורר 92מ"מ מקדימה, 2 מאווררים של 80מ"מ למעלה ו עוד 92מ"מ בצד שמאלי למטה. ו אופציה להוספת חלון שקוף למעלה עם תאורה. 2. אני בוחר בקירור מים (יותר סביר) והולך על המערכת של EMP אבל עם בלוקים של WATERCHILL. במקרה כזה המוד יכלול: רדיאטור+ מאוורר 120מ"מ מקדימה שינוי מיקום של כפתור POWER ו RESET בחרתי במיכל היותר גדול של EMP שמתאים בסלוט של 5" במקרה כזה הוא יבוא מלמעלה מעל ה CD'S מעל המיכל אני יחתוך חלון שקוף + אופצ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי טבלט סיני (onda v10 pro) שהגיע עם מטען dc.. לא בא לי לחזיק עוד מטען בבית, אם אני אקנה כבל שבצד אחד הואusb ובצד השני יציאת dc שמתאימה בגודל לטבלט ואטעין אותו עם מטען קיר שתומך קוויק ג'ארג' 3 האם הטבלט יטען בצורה ''בריאה''? או שאני עלול להרוס את הטבלט? מהן ההשלכות של החלפת כבל? ועוד שאלת תם, האם הטעינה תהיה מהירה או איטית יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
חברה ...תשמעו..... כל פעם שאני מנסה לחתוך שבלונה מסוימת של כל מיני צורת הכל "מתחרבש" לי .....אף פעם זה לא מצליח.....עכשיו ראיתי שלוש שיתות עיקריות אז בבקשה תגיבו ותציעו 1.לוקחים דף אם הקווים (ובחוסר הצלחה מוחלט ) חותחים אם סכין יפני טת הצורות..... 2.לוקחים את הדף.....מדביקים על הלוח שעליו עושים את הצביעה ואז חותכים את השבלונה..... 3.מדביקים את הנייר על קרטון או נייר מדבקה כדי שנוכל לחתוך יותר טוב את הצורות............ בקיצור לא צריך להיות בעייה אבל בכל זאת .....תנו כמה טיפים קטנים שעוזרים......אני יעריך מאוד
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ראיתי ביוטיוב קטודה כחולה שמשנה את הצבע שלה לפי המוזיקה(לפי הקצב), איפה אני יכול לקנות דבר כזה אפשר גם מEBAY.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות לו מודינג תוך כדי שימוש במחשב שלי... אני קונה חדש עושה לו מודינג ואחליף את המארז אחרי זה... אז שוט מי
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
תראו.. נגיד שעשיתי חלון .. ראיתי הרבה תמונות של אנשים שחיברו עם ניטים אבל כאשר מחברים עם ניטים זה אומר ששמים את הפרספקט מאחורה ואז נוצרת מדרגה קטנה בין המארז לפרפסקט.. האם אני צודק? האם זה מורגש? אני יודע שאפשר לחבר עם סיליקון או דבר אבל אם יש לי צורות מוזרות של חלונות לא ריבועים או משהו אז איך אני מחבר את הפרספקט? לחתוך אותו בדיוק בצורה המסובכת זה די קשה לא?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך lcd שיציג לי טמפ' וכל מיני שטויות אבל אין לי בלוח חיבור LPT... באיזה עוד דרך אפשר לחבר מסך lcd ללוח?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אין ברשותי זמן ויכולת לעשות מודינג למארז שלי אם מישהו יוכל לעשות לו מודינג ואני אשלם לו ככה 100-300 שקל אוקיי?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ראיתי שאפשר ליצור דברים אדירים בעזרת הטכנולוגיה הזאת אין לי ניסיון ואני מתחיל ממש ממש מהתחלה למישהו יש מדריכים או מאמרים שיכולים לשתף אותי?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, ישבתי שיפרתי ושירטטתי וכעת אני מבקש חוות דעת אחרונה אם לא שכחתי משהו ואם הכל נראה סביר. המעגל מתוכנן ל5V DC ושני רגלי הבקרה משמאל למעלה יקבעו איזו שורה תהבהב. קצב ההבהוב יקבע ע"י הפוטנציומטר המחובר ל MC1455 שהוא תואם CMOS ל 555. Top_Gun, Big Foot, מישהו אחר שבעניינים, תנו איזו מילה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מצאתי מארז פירקתי את סבא רבא שלו עכשיו נשארה רק השילדה מה אתם מציעים לי לעשות איתה?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אוקי תשמעו, אני שמח מאוד על זה שחבר שלי הראה לי את המקום זה מקום חלומות.. אחרי שראיתי מה אתם יכולים לעשות אמתי לעצמי למה נאי גם לא יכול והתלהבתי וגם אני רוצה לשפץ את המארז שמשעמם שלי ואני רוצה לעשות לו חלון... הבעיה שאני רוצה חלון מסויים ואני לא יודע מה בידיוק לחתוך... יש לי את הל החומרים הנדרשים. אבל אני רוצה שרטיוטים.. זה מן חלון שיש בו איקס.. ובאמצע של האיקס יש מאוורר ואני רוצה שכשאני יחתוך יהיה מקום למאוורר... אז אני רוצה מדריך לכזה דבר.. [זאת פעם ראשונה שלי בכאלה דברים אז בגלל זה אני רוצה מדיך ]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מכתנן לבנות פאו-באס, שיהיה רהובאס. לפי המדריך של Bit-Tech, הנה תרשים: השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג שלושה רהוסטטים של 50 אום, וכמה הם יעלו לי? איפה גם אפשר למצוא לדים לכזה דבר, ואם משהו יכול להסביר לי בערך איך אני בונה פאנל של 5.25" לכזה דבר. ולפי המדריף כתוב שצתריך עוד Molex Plug. למה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה חלון במחשב ואני רוצה לדעת אם לצבוע לפני החיתוך או אחרי?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
למה יש 2 חיבורי אדמה ולא אחד? לא יותר קל לעשות חיבור אחד שיהיה משותף? זה גם יחסוך במקום וגם בכבלים... מה ההגיון מאחורי הדבר הזה?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום! אני לא יודע אם זה מתאים לפה ......אם לא אז אני מצטער......כי פה זה נראה לי הכי מתאים... אני צריך נייר שיוף בשביל להבריק ולהחליק בסיס נחושת של גוף קירור למעבד.... מי יכול להגיד לי מה המספר המתאים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שמי דניאל, ויש לי שאלה. אני רוצה לדעת מה פעולה הכללי של הערבל? מה הוע עושה? מה מבנה שלו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום ראיתי כאן באתר על מישהו שלקח עינית של צורב וחיבר לפנס...אפשר את הקישור שלו..?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני לא כל כך מסתדר עם האנגלית אז אשמח אם מישהו יכול להסתכל בדפי נתונים ולהגיד לי מהי צריכת הזרם והמתח של כל רכיב ממש תודה! http://www.analog.com/static/importe.../ADF7023-J.pdf http://cds.linear.com/docs/en/datasheet/1963fc.pdf http://www.atmel.com/Images/doc32058.pdf
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. רציתי לשתף אתכן בפרוייקט המודינג הראשוני שלי. בהתחלה האמת לא רציתי להתקרב לזה,עניתי בתגובה: "זה סתם הורס את המארז. אבל זה יפה למי שמבין.." ולאט לאט הבנתי שמודינג,זו לא בעיה. בקיצור,אתמול הייתי עם אבא שלי. (תכנאי מחשבים) הוא הרכיב איזה מחשב והעביר אותו למארז אחר,ואת המארז שהיה התכוון לזרוק. ראיתי את המארז הישן,לבן (לבן כזה ישן) אבל הדוגמא של המארז היית מוצאת חן בעיניי. אז ביקשתי מימנו את המארז. בקיצור לקחתי אותו וניקיתי אותו (שעה שלמה,הוא היה מלוכלך חבל"ז.) אחר כך,הלכתי לאיזו חנות ליד הבית (יש להם צבעים לצביעת מתכת וכו'). וקניתי צבעים לצביעה - כחול תכלת. בנוסף, יש לי לוח ASUS ישן שתיקנתי לא מזמן (היה לו נכשול חשמל קטן,לא רציני.) ומעבד מהמחשב הקודם (סלרון …
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-