עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום לכם יש לי שאלה יש לי טלוויזיה מדגם ce-5488, אני לא רואה שום דבר במסך הוא נדלק אחרי כ15 דק' רואים כרבע מסך ואז הוא נכבה, מצאתי שם ptc שרוף החלפתי אותו וזה לא עזר רציתי לדעת אולי יש למישהו איזה מושג מה יכולה להיות הבעיה. או להמליץ לי מאיפה אני יכול למצוא מדריך שיכול לתת לי סכימה חשמלית של הדגם הזה\משהו דומה. תודה.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  2. אני רוצה לעשות מודינג מקורי... משהו שעדיין לא קיים פה באתר.... אז עלה לי רעיון: מודינג של "סופרמן" כבר עשו?? ??? ועוד שאלה.... האם יש צבע מיוחד (ספריי) שאיתו כדאי לצבוע? כי הלכתי לקנות צבע וראיתי התפלגות רצינית במחירים יש ספריי ב4 ש"ח ויש ספריי ב30 ש"ח..... אז מה לקנות??? במידה ולא היה כבר מודינג של סופרמן אז אני רוצה לצבוע הכל בכחול בהיר-ככה כזה.. אז אתם יכולים לייעץ לי על ספריי מסוים? תודה. אלעד.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by genia,

פעם ראיתי אצל אחד מהחברים שלי מכשיר כזה שמחובר בין הטלויזיה לכניסה של הכבל של חברת בכבלים,והמכשיר הזה היה אוטומתית עושה משהו שהיה אפשר לראות תסרטים בתשלום. אז אולי למישהו יש סכמה לבנייה של כזה מכשיר? תודה מראש

4. על וודו 3 בפנטיום 3 שלי. לקחתי מאוורר שהיה לי מ-FX5200 שהתקלקל, והתקנתי אותו על הקרור הפסיבי המקורי של הכרטיס: קודם קשרתי אותו לכרטיס, ואז חיברתי אותו לחשמל, לספק. זה אמנם כרטיס שלא אמור להתחמם יותר מדי, אבל שאני נוגע בו למעלה, בריבוע הקטן מעל המעבד שלו, גם אחרי שתי דקות עבודה בלי מאמץ גרפי מיוחד- הוא לוהט. ***תמונות חדשות עדכניות בתגובה שלי - החמישית

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by kaplanshaked,

יש לי כמה מושגים שאני לא מצליח להבין מההסברים שנותנים באתר השמח עם תוכלו לעזור לי 1. ההבדל בין int ל const int 2. מה boolian אמור לעשות 3. המושג long תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  6. Started by Mr Gadget,

קניתי לפני כמה זמן את ה Sunbeam Cold Catchode הכולל קטודה ומאורר עכשיו היום קיבלתי UV ATA133 Cables+ UV Floppy Cable של TT ועוד כמה דברים מה אני צריך בשביל שהכבלים האלה יזהרו? ה Sunbeam לא מספיק?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  7. אני זקוק לחנות שבה ניתן לקנות קתודה קרה שמרצדת לפי מוזיקה,באיזור השרון. כפר סבא,רעננה ,הוד השרון והסביבה הקרובה. תודה. עדיפות לחנות מחשבים,כי באוטודיפו מוכרים קטודות מחברות לא מוכרות.

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  8. ככה השאלה שלי היא כזאת האם אפשרי לבנות אחד כזה מי שלא יודע מה זה הנה קישור שמסביר http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1686410

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  9. האם מישהו מכיר איזה אשכול/אתר המרכז בו תוכנות לשליטה על אמצעים חיצוניים (LCD,Seven Segments) דרך יציאות המחשב או סתם שליטה ישירה (ללא שימוש בVB). לדוגמה התוכנות לשליטה על מסכי LCD בעזרת היציאה הפרללית. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by לד,

חדש באתר אבל לא בתחום המודינג יש לי ידע נרחב יש לי כמה שאלות תגידו לי איך הספק הזה האם הוא טוב?? אני רוצה לחבר לדים עכשיו אני לא יודע איך אני רוצה לחבר אותם דרך המחשב אמתי תמונה תגידו לי איך מחברים ואם בכלל משם תודה רבה

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  11. Started by lior12,

היי . אני רוצה לקנות רגלי פרספקט עגולות בצבע חלבי . איפה באזור הצפון אפשר לקנות את זה ?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by roeiw,

בכל התוכנות ניתור שיש בדקתי על המחשב שלי והן כותבות שהמתח 5 וולט הוא יושב על 3.3 ועם רב מודד בדקתי וזה על 5 כמו שצריך מה הסיבה?

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by Cabal,

יש לי מערכת הטוענת 16 יחידות של סוללות במתח של 4.8 וולט. המערכת מורכבת מספק כוח של 12 וולט ו- 12 אמפר. כל יחידה נתענת במקסימום זרם של 600 מיליאמפר, היחידה מוגבלת למתח וזרם לטעינה על המעגל לקבל את המקסימום הנדרש. ברצוני להוסיף פיוז הגנה על היציאה של הספק (12 וולט) מפני קצר שעלול לקרות לי על הכבל. איזה פיוז עלי לשים ומה מידת האמפר הדרושה לי.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  14. Started by manbot,

לא מצאתי את המתאם אז אני רוצה לעשות אחד. אבל לא מצאתי סכמה כדי לעבוד איתה. אם מישהו יכול לעזור לי למצוא (חיפשתי בגוגל, גוגל תמונות ובעוד כמה אתרים) כי אני אבוד

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי שאלה ? משהוא יודע איפה אני יכול למצוא מדריך לתאורת לדים יותר פשוטה מזאת שיש פה תודה לכולם העוזרים...!!

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  16. אני מקבל את המארז מחר מחרותיים ואני מיד רוצה לצבוע את צוכן המארז בצבע שחור...עכשיו אני רוצה לקנות ספריי טוב לא מהזולים 3 ב10שח, אלה ספריי משהו איכותי שמתייבש מהר וצבע נראה כאילו צבוע אותו במפעל...איזה ספרר צסע אני אמור לחפש בהום סנטר או אייס? יש דגם מסויים שמתאים ויושב טוב על הפח של המארז(בפנים)? תודה לכל העוזר!

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  17. Started by ziv123,

שלום לכולם אני מחפש סכימה של מעגל שמגיב לשריקה לבנייה יש למישהו רעיון? להצמיד אותו למחזיק מפתחות ואים אבד הצרור שורקים והא מצפצף תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  18. Started by roxnity,

אפשר מדריך כלשהו? אבל שיהיה ברור (המדריך) - אין לי שום ידע וכמובן שאין ניסיון באלקטרוניקה..

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  19. חשבתי שבגלל שזה למוד אז זה יתאים ל"אלקטרוניקה ומודינג" אם זה לא אז סליחה, ולהעביר בבקשה. אז ככה, אני צריך שני מארזים למוד שאני מתכנן ובשני מארזים הכוונה לשנים מאותו דגם אני מתכנן משהו בסגנון של מה שArkadur עשה בServer of NOD התקציב 500ש''ח עדיפויות: מקום להשים רדיאטור 360 זרימת אוויר טובה פילטרים על המאוררים עדיף שיהיה עשוי אלומניום למראת שאין הרבה כאלה במסגרת הזאת אם שכחתי איזה משהו תגידו לי =]

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by Dutchy,

רק תגידו אם היא נכונה 1. מוציאים את כל הכבלים ומוציאים את הספק הקודם 2.מכניסים את החדש ומבריגים אותו 3. מחברים את כבל ה ATX ללוח האם 4. מחברים את כל הMOLEX לכונן קשיח, סי די רום וכו' 5. מחברים את הקטנים לכונן דיסקטים ולמאוררים שצריכים את זה וזהו יש משהו לתקן אותי?

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לחבר לכרטיס הP3 הזה את הRAM הזה איך????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by solo53,

מחפש מעגל הגנה לקו 12 וולט לשימוש חיצוני זרם היציאה לא יעלה על 1 אמפר ההגנה מיועדת במיקרה קצר בחיצוני

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by N0mad,

ת'אמת, אני לא ממש יודע אייך לקרוא לזה, אז אסביר. יש לי מארז TT Tsunami Dream הלדים שבחזית היו נדלקים יופי טופי עם הספק של TT, כי הוא הגיע עם כבל שהיה מיוחד ללדים. לפני חודשיים הספק הלך, אז עברתי לספק של "הק" זפיר, ואין לו כבל כמו שהיה בTT, אז ללא שום הבנה(אין לי שמץ באלקטרוניקה), חיברתי אותו לקבל מולקס 12W, הלדים נשרפו, ולקח לי יומיים לשים להבחין בזה, לא הבנתי מה גרם לזה, אז קניתי לדים חדשים, הלחמתי וחיברתי אותם לאותו מולקס, שוב נשרפו, פה הבנתי שהחיבור לא נכון. ראיתי אצל חבר מין קבל מולקס 12W עם כמו רכיב אלקטרוני שמווסת את הכוח, איפה אני יכול להשיג כזה אחד? אייך קוראים לזה? בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by tehnodrom,

לפני חודש בערך הבאתי פה את המודינג שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album107 עכשיו צבעתי את המארז והוספית חתיכה של זכוכית מקדימה.... הינה תמונות תנו את דעתם(תהיו עדינים) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by sholop,

שלום אני בונה כרגע את המעגל הזה http://www.electronic-circuits-diagrams.com/alarmsimages/19.gif אבל אני דיי נדפקתי עם הIR MODULE הזה. אני לא מצליח למצוא את הרכיב הזה בשום חנות . יש מישהוא שמכיר חנות שמוכרת את זה ? ואם לא מישהוא מכיר תחליפים לרכיב הזה ?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.