אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום , היום סוף סוף קניתי פרספקס לחלון שאני הולך לעשות. עכשיו אני מתלבט איך להאיר את המארז- 2 קטודות או 14 לדים UB. רציתי לשאול מה עדיף? ועוד שאלה קטנה-אם מה קודחים פרספקס? הפרספקס שקניתי הוא בעובי 4מ"מ(בהרבה יותר עבה וחזק מהמארז) והבחור שחתך לי אותו אמר שאני יכול לקדוח אם מקדח ברזל רגיל ואין סיכוי שהפרספקס יתופצץ-יש אמת בדבריו?? תודה,לכולם
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי חברים, כבר זמן רב שאני שוקד על תכנונים לגבי בניית מכונה להתזת חול מכל טוב שניתן למצוא בבית,לצורך ביצוע עבודות חריטה מדוייקות על משטחי זכוכית/פרספקס/אלומיניום... יש לי כבר את השרטוטים שלי לגבי איך אני בוה,אבל יש רק בעייה אחת - קומפרסור... האם מישהו יודע מאין אני יכול להשיג קומפרסור טוב? אנא עזרו לי... בברכה, מירון
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הוולט הדרוש כדי להפעיל לדים רגילים? ואיזה נגד אני צריך אם אני מחבר לד כזה ל 5V הלד: והאם יש מתח שונה להפעלה של לד דומה רק בצבע שונה או שזה אותו מתח לכולם? תודה
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
1. אני זוכר שדיברתי איתכם לא מזמן על זה ומישהו אמר לי על 100 לדים במחיר די טוב באי ביי ואני ממש לא מוצא את זה.. אז אם אתם יכולים לעזור. 2. היתה נוסחה כלשהי שידעתי איך לחשב איזה נגד צריך לקנות לאותו מצב. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך lcd תווים...והוא בא עם תאורה פנימית...יש מצבשאני משנה את צבע התאורה לכחול או משהו בעזרת לד?? אפשרי??
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני זקוק לחנות שבה ניתן לקנות קתודה קרה שמרצדת לפי מוזיקה,באיזור השרון. כפר סבא,רעננה ,הוד השרון והסביבה הקרובה. תודה. עדיפות לחנות מחשבים,כי באוטודיפו מוכרים קטודות מחברות לא מוכרות.
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הצחתי להשיג לפני מספר ימים את המסך הבא, הוא מסך צבעוני ששימש כצג של מצלמת אבטחה וידוע לי שהוא תקין לחלוטיו!! עכשיו ככה, אין לי מושג אין לחבר אותו, יש לו קונקטור מוזר שנראה כמו החיבור של S-VIDEO עם 6 חיבורים. אני יודע שהמסך עובד על 12V ושאין לו סאונד... לפי מה שהצלחתי להבין עד עכשיו הקונקטור הזה הוא די שכיח במסכים מסוג זה. משהו יכול לעזור לי לפענך את החיבורים או להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את החוט שמתחבר לקונקטור. זה אמור להיות מין חוט שמתפצל לחשמל, לוידאו וכו... תודה ניר [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום בכל חנות חומרי בניין, כשמבקשים חומר לאיטום חיצוני של חלון, הם מציעים שתי אפשרויות: Silicone Seal או Acrylic Seal. מי מבינהם יותר טוב לאיטום חיצוני של חלון? ודרך אגב, אם יש יצרן ספציפי שכדאי לקנות - אשמח אם תגידו.. תודה רבה card
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי בניתי מקלט IR לפי המדריך באתר אך הוא אינו עובד עברתי על כל הסכימה הרבה פעמים והכל מחובר לפי הכתוב יכול להיות שהשרטוט לא תקין ?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה ? משהוא יודע איפה אני יכול למצוא מדריך לתאורת לדים יותר פשוטה מזאת שיש פה תודה לכולם העוזרים...!!
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
http://www.gizmodo.com/gadgets/pcs/cebit-06-case-modding-competition-159631.php מדובר על משתתף בתחרות המודינג של התערוכה... לצערי לא מצאתי סיקור של כל התחרות ואפילו לא את המידע של המוד הזה, אם למישהו יש לינק לעוד תמונות מהתחרות שירגיש חופשי לשתף! עריכה: מצאתי סיקור של התערוכה של 2005, מה שאומר שאולי בקרוב גם הסיקור המלא של התחרות של 2006 יגיע לאינטרנט: http://www.hexus.net/content/item.php?item=1077
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לפני חודש בערך הבאתי פה את המודינג שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album107 עכשיו צבעתי את המארז והוספית חתיכה של זכוכית מקדימה.... הינה תמונות תנו את דעתם(תהיו עדינים) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
שלום, הפאן באס עולה לי על העצבים, הוא מהבהב כל הזמן חשבתי אם אני יחליף פוטנציומטר לאח טוב יותר זה יעבור, יש מצב שההשערה שלי הגיונית? איזה פוטנציומטר אני צריך? תודה מראש, אלי.
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי במכשירים שמתחברים לUSB וצורכים הרבה זרם, יש להם 2 חיבורי USB שבעצם הם מושכים זרם מ2 פורטים במקביל. האם עצם החיבור של 2 פורטים במקביל יכול לגרום לבעיות ? האם כל פורט USB מיוצב בפני עצמו ? אם כן, בטוח תהיה סטייה מסויימת של מתחים (התקן מאפשר סטיה של 5% מ5v הרי) שתגרום לזרימה של זרם מפורט USB אחת לשני, אך האם זה מהווה בעיה ?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי כמה מושגים שאני לא מצליח להבין מההסברים שנותנים באתר השמח עם תוכלו לעזור לי 1. ההבדל בין int ל const int 2. מה boolian אמור לעשות 3. המושג long תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
ככה השאלה שלי היא כזאת האם אפשרי לבנות אחד כזה מי שלא יודע מה זה הנה קישור שמסביר http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1686410
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את DELTA 92MM FFB0912EHE Case Fan ולשלוט בחורף במהירות כדי שלא יהיה המון רעש... ראיתי בPandas את ה ZALMAN FAN MATE 2 איך הוא...? ודרך אגב יש לי בינתיים את ה Vantec Tornado ויש לו זרימת אוויר של 84 CFM אבל אין לי אפשרות לשלוט בו בגלל שיש רק חוט צהוב (למדוד את המהירות לא?) אז אני לא יכול לשלוט עליו... והבעיה שהדלטא הוא 92 מילימטר וההיטסינק הוא 80 מ"מ... יש המלצות למאוורר 80 מ"מ (אני הולך לשים אותו על המעבד כמובן) עם זרימת אוויר בערך ב 80 + -?
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מספר קטודות CCFL 4 קטודות ירוקות ישרות 15 ס"מ 4 קטודות כחולות ישרות 15 ס"מ 2 קטודות כחולות עגולות 12 ס"מ אני רוצה להיות תלוי בכמה שפחות Inverterים. כלומר, להעמיס על Inverter אחד כמה שיותר CCFLים (כמובן מבלי לגרום לנזק) אם הדבר אפשרי, איזה שיטות חיבור בין הInverter לקטודות הCCFL מקובלות? חיבור מקבילי \ טורי \ קומבינה כלשהי? אם לא, אשמח להסבר על האילוצים השונים בכדי שאוכל להשכיל להבא - אני מתכוון לחבר את הInverter לספק כח של מחשב - אם זה יעזור לכוון את התשובה, זה הInverter שקניתי http://www.ebay.com/itm/151043962349?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 המון המון תודה
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
יש לי מארז פנוי בבית שאני רוצה לעשות לו מודינג עצבני אבל אני רוצה נושא מסויים לאורך כל המודינג (theme) אתם יכולים לעזור לי לבחור אחד? אין לי שום רעיון.....\:
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לפרוייקט שאני מתכנן אני צריך סליבינג לפי מטר איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מאוורר בעל 4 לדים [פשוט כמו שיש בזאפ] בגודל של 120 MM אך איני יודע אילו מן המאווררים בזאפ נותן תאורה הכי חזקה האם מישהו יכול לעזור לי?, והאם 2 מאווררים כאלה יכולים להאיר מחשב שלם, [או שיש צורך בלדים ?] ואיפה יש חנות לקניית מאוורר בעל לד הקרובה לביתי [אני גר ברמת גן] וכול בחנויות שיש בזאפ למאווררים בעלי לד הם בחיפה.
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
פעם ראיתי אצל אחד מהחברים שלי מכשיר כזה שמחובר בין הטלויזיה לכניסה של הכבל של חברת בכבלים,והמכשיר הזה היה אוטומתית עושה משהו שהיה אפשר לראות תסרטים בתשלום. אז אולי למישהו יש סכמה לבנייה של כזה מכשיר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
מחשב בנוני לחלוטין קרור ספק ומארז ז'אנרים פועל 24/6 אינטרנט אופיס סרטים ופוטושופ לא מיועד למשחקים האם מספיק להשאיר את דלת המארז פתוחה או שעדיף ליצור בה פתחי אוורור ולהוסיף מאוורר?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום אני יודע שאולי היו דיונים על זה קודם אבל אני חולה ועייף וממש אין לי כוח להתחיל לעשות עכשיו חיפושים בכל רחבי הפורום ראיתי שבמדריך מסוים אמרו לקנות רהוסטאט של 5K , אז קניתי אחד , הבעיה שאחרי חישוב קצר הגעתי למסקנה שזה הרבה יותר מדי בשביל המאורר שלי המאורר פועל ב12V ולוקח פחות או יותר 0.2A , מה שאומר שיש לו התנגדות של 60 אוהם , בשביל לשחק עם המתח בין 12V(מהירות מקסימלית* ל6V (כבוי או בקושי פועל) אני אצטרך גם רהוסטאט של 60 אוהם , בכל מקרה אחרי שכבר הלחמתי הכל גיליתי שבאמת הרהובאס שלי אמנם פועל אבל פחות או יותר מספיקה הרוח שנושבת על הכפתור המסתובב כדי להכפיל את המהירות של המאורר , זה רגיש רצח. בכל מקרה לפני שאני אבזבז עוד 5 שקל על רהוסטאט חדש רציתי לברר שΩ60 באמת מה שאנ…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-