עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by moshe_S_m,

שלום לכולם. קניתי דיודת RGB (כאלו שנראות כמו דיודות רגילות) רציתי לדעת האם משהו יודע את הנתונים שלהם זרם/מתח ומהו הזרם המקסימלי שאפשר לתת להם אשר אינו בזרם ישר (גל ריבועי לדוגמה - לא שווה ערך), בנוסף יש מעל מומלץ לחיבור למחשב אשר יכול לשלוט על שלושת הצבעים? ללא PIC או כל דבר דומה פשוט חיבור רגיל עם תוכנה?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  2. היי, מצאתי בבית מחשבון וקבלתי רעיון לעשות ממנו מסך lcd למחשב.. ספרתי את הקווים ויש 23 אם זה משנה,הוספתי תמונות כדי שתוכלו להגיד לי אם הוא יוכל להתחבר למחשב ואם כן תוכלו להסביר לי בבקשה? תודה רבה רבה רבה רבה רבההההה מראש!!! תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  3. ככה השאלה שלי היא כזאת האם אפשרי לבנות אחד כזה מי שלא יודע מה זה הנה קישור שמסביר http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1686410

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  4. שלום רציתי לדעת מה הוולט הדרוש כדי להפעיל לדים רגילים? ואיזה נגד אני צריך אם אני מחבר לד כזה ל 5V הלד: והאם יש מתח שונה להפעלה של לד דומה רק בצבע שונה או שזה אותו מתח לכולם? תודה

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  5. יש לי מגבר (זול ושמתאים למחשב בלבד) שאין לו ווליום, ויש לי ווליום של מערכת מיני סוני ישנה, ורציתי לשים אותו במגבר. הווליום הוא כמובן לא דיגיטלי וכבר מצאתי את 2 הנקודות שנמצאות עליו שההתנגדות בהם משתנה (יש סכ"ה 8 פינים שכנראה משמשים לדברים אחרים). הבעיה היא שההתנגדות נעה בין 20 אוהם ל 173 קילו אוהם כאשר ה 173 לא מצליח להשתיק את המערכת (גם לא כמעט) מה שנראה לי די מוזר כי המגבר הזה לא כל כך חזק ומערכת הסוני הישנה גם הגיעה לווליומים חזקים. נב: בנוסף ל 173 הקילו אוהם הוספנות עוד נגד של 42 קילו אוהם ואפילו זה לא הצליח להשתיק את המערכת. האם יתכן שאני מחבר את הפוטנציומטר לא כמו שצריך?. קראתי ד"א בפורום וראיתי שלפוטנציומטר צריך להיות 3 רגליים, יכול להיות שאני אמור למצוא עוד רגל? א…

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  6. השאלה בכותרת חברים תעזרו לי בזה זה חשוב לי

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by sollito,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רשת כזאת? או משהו בסגנון עדיפות לאיזור ירושלים

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי שאלה ? משהוא יודע איפה אני יכול למצוא מדריך לתאורת לדים יותר פשוטה מזאת שיש פה תודה לכולם העוזרים...!!

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  9. Started by moshe55501,

אני היום פירקתי מיקרוגל ולקחתי לו את לוח הבקרה וכמה סנסורים ומנורות ולקחתי גם את המגנטרון ואת הקבל המחובר אליו ורציתי לדעת מה עושה המגנטרון ומה אני יכול לעשות איתו

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  10. חשבתי שבגלל שזה למוד אז זה יתאים ל"אלקטרוניקה ומודינג" אם זה לא אז סליחה, ולהעביר בבקשה. אז ככה, אני צריך שני מארזים למוד שאני מתכנן ובשני מארזים הכוונה לשנים מאותו דגם אני מתכנן משהו בסגנון של מה שArkadur עשה בServer of NOD התקציב 500ש''ח עדיפויות: מקום להשים רדיאטור 360 זרימת אוויר טובה פילטרים על המאוררים עדיף שיהיה עשוי אלומניום למראת שאין הרבה כאלה במסגרת הזאת אם שכחתי איזה משהו תגידו לי =]

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by GavrielxD,

אני מעוניין לעשות לו מודינג תוך כדי שימוש במחשב שלי... אני קונה חדש עושה לו מודינג ואחליף את המארז אחרי זה... אז שוט מי

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  12. הי, עשיתי עכשיו קצת סדר במארז והחלטתי בין השאר גם לגלגל את כבל ה-IDE של ה-CDROM וה-HD שלי. אני מניח שכולכם ראיתם את המדריך כיצד לגלגל כבל IDE. בעיקרון צריך להפריד את הגידים לקבוצות של 4-5, ללפף אותם ולהדביק עם איזולירבנד. אז ככה בדיוק עשיתי לכבל של ה-CDROM וזה עבד יפה. אבל בכבל של ה-HD פחדתי לגעת.. פחדתי לקצר משהו ולגרום נזק (רק לפני חודשיים נשרף לי דיסק ישן עם כל החומר שלא היה מגובה...) אז ניסיתי לגלגל בלי לפרוס לרצועות. ונחשו מה? זה עובד ואפילו בקלות! חבל שאין לי תמונות, אבל אולי בעתיד אני אעלה כמה. בקצרה: 1. עבדתי עם הכבל של ASUS, שהוא "קשיח", זאת אומרת - אפשר לקפל אותו והוא מקבל את הצורה. הוא שונה מהכבלים IDE שהכרתי בעבר (שהיו יותר רכים) אך אני מניח שאפשר לעשות זאת גם…

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by manbot,

לא מצאתי את המתאם אז אני רוצה לעשות אחד. אבל לא מצאתי סכמה כדי לעבוד איתה. אם מישהו יכול לעזור לי למצוא (חיפשתי בגוגל, גוגל תמונות ובעוד כמה אתרים) כי אני אבוד

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by Mr Gadget,

קניתי לפני כמה זמן את ה Sunbeam Cold Catchode הכולל קטודה ומאורר עכשיו היום קיבלתי UV ATA133 Cables+ UV Floppy Cable של TT ועוד כמה דברים מה אני צריך בשביל שהכבלים האלה יזהרו? ה Sunbeam לא מספיק?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  15. על וודו 3 בפנטיום 3 שלי. לקחתי מאוורר שהיה לי מ-FX5200 שהתקלקל, והתקנתי אותו על הקרור הפסיבי המקורי של הכרטיס: קודם קשרתי אותו לכרטיס, ואז חיברתי אותו לחשמל, לספק. זה אמנם כרטיס שלא אמור להתחמם יותר מדי, אבל שאני נוגע בו למעלה, בריבוע הקטן מעל המעבד שלו, גם אחרי שתי דקות עבודה בלי מאמץ גרפי מיוחד- הוא לוהט. ***תמונות חדשות עדכניות בתגובה שלי - החמישית

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  16. אני מקבל את המארז מחר מחרותיים ואני מיד רוצה לצבוע את צוכן המארז בצבע שחור...עכשיו אני רוצה לקנות ספריי טוב לא מהזולים 3 ב10שח, אלה ספריי משהו איכותי שמתייבש מהר וצבע נראה כאילו צבוע אותו במפעל...איזה ספרר צסע אני אמור לחפש בהום סנטר או אייס? יש דגם מסויים שמתאים ויושב טוב על הפח של המארז(בפנים)? תודה לכל העוזר!

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by Dutchy,

רק תגידו אם היא נכונה 1. מוציאים את כל הכבלים ומוציאים את הספק הקודם 2.מכניסים את החדש ומבריגים אותו 3. מחברים את כבל ה ATX ללוח האם 4. מחברים את כל הMOLEX לכונן קשיח, סי די רום וכו' 5. מחברים את הקטנים לכונן דיסקטים ולמאוררים שצריכים את זה וזהו יש משהו לתקן אותי?

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by roeiw,

בכל התוכנות ניתור שיש בדקתי על המחשב שלי והן כותבות שהמתח 5 וולט הוא יושב על 3.3 ועם רב מודד בדקתי וזה על 5 כמו שצריך מה הסיבה?

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  19. Started by tehnodrom,

לפני חודש בערך הבאתי פה את המודינג שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album107 עכשיו צבעתי את המארז והוספית חתיכה של זכוכית מקדימה.... הינה תמונות תנו את דעתם(תהיו עדינים) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  20. אפשרי?!

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  21. האם מישהו מכיר איזה אשכול/אתר המרכז בו תוכנות לשליטה על אמצעים חיצוניים (LCD,Seven Segments) דרך יציאות המחשב או סתם שליטה ישירה (ללא שימוש בVB). לדוגמה התוכנות לשליטה על מסכי LCD בעזרת היציאה הפרללית. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לחבר לכרטיס הP3 הזה את הRAM הזה איך????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by sholop,

שלום אני בונה כרגע את המעגל הזה http://www.electronic-circuits-diagrams.com/alarmsimages/19.gif אבל אני דיי נדפקתי עם הIR MODULE הזה. אני לא מצליח למצוא את הרכיב הזה בשום חנות . יש מישהוא שמכיר חנות שמוכרת את זה ? ואם לא מישהוא מכיר תחליפים לרכיב הזה ?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  24. אז ככה היום התקנתי את שתי הקתודות שלי ומאורר כתום חמוד =] תמונות אני שניה מעלה...... http://img228.imageshack.us/img228/3281/img1465fm2.jpg http://img162.imageshack.us/img162/530/img1461gn3.jpg http://img162.imageshack.us/img162/2236/img1470mr1.jpg אני לא יתן עוד תמונות תראו שהכל יהיה מוכן =] אבל יש לי שאלה כרגע יש לי 3 מאוררים.... ואני רוצה להוסיף עוד אחד בחלון הצדדי. עכשיו מהספק אין לי עוד כבלים של 4 פינים לחבר.... יש איזה דרך לפצל כבל אחד לשניים? או שיש עוד חיבור? תודה לעוזרים =]

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  25. Started by לד,

חדש באתר אבל לא בתחום המודינג יש לי ידע נרחב יש לי כמה שאלות תגידו לי איך הספק הזה האם הוא טוב?? אני רוצה לחבר לדים עכשיו אני לא יודע איך אני רוצה לחבר אותם דרך המחשב אמתי תמונה תגידו לי איך מחברים ואם בכלל משם תודה רבה

• 5 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.