אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קניתי דיודת RGB (כאלו שנראות כמו דיודות רגילות) רציתי לדעת האם משהו יודע את הנתונים שלהם זרם/מתח ומהו הזרם המקסימלי שאפשר לתת להם אשר אינו בזרם ישר (גל ריבועי לדוגמה - לא שווה ערך), בנוסף יש מעל מומלץ לחיבור למחשב אשר יכול לשלוט על שלושת הצבעים? ללא PIC או כל דבר דומה פשוט חיבור רגיל עם תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי במכשירים שמתחברים לUSB וצורכים הרבה זרם, יש להם 2 חיבורי USB שבעצם הם מושכים זרם מ2 פורטים במקביל. האם עצם החיבור של 2 פורטים במקביל יכול לגרום לבעיות ? האם כל פורט USB מיוצב בפני עצמו ? אם כן, בטוח תהיה סטייה מסויימת של מתחים (התקן מאפשר סטיה של 5% מ5v הרי) שתגרום לזרימה של זרם מפורט USB אחת לשני, אך האם זה מהווה בעיה ?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי חברים, כבר זמן רב שאני שוקד על תכנונים לגבי בניית מכונה להתזת חול מכל טוב שניתן למצוא בבית,לצורך ביצוע עבודות חריטה מדוייקות על משטחי זכוכית/פרספקס/אלומיניום... יש לי כבר את השרטוטים שלי לגבי איך אני בוה,אבל יש רק בעייה אחת - קומפרסור... האם מישהו יודע מאין אני יכול להשיג קומפרסור טוב? אנא עזרו לי... בברכה, מירון
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדריכים איך לבנות תאורה למקלדת ..... מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה....
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי לשמוע רשרושים כאלה מהמאווררר של הכרטיס (ATI X550) אז שימנתי אותו והפסיקו הרשרושים עכשיו יש לו כזה רעש כאילו הוא הוא מתאמץ הרבה מידי פירקתי את המאוורר של הכרטיס ניקיתי אותו ביסודות אפילו שמתי משחה תרמית ולא עזר אולי כדי שאני ישמן אותו עוד קצת או שאני יקנה מאוורר נורמאלי לכרטיס תודה
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש סכימה של מעגל שמגיב לשריקה לבנייה יש למישהו רעיון? להצמיד אותו למחזיק מפתחות ואים אבד הצרור שורקים והא מצפצף תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך lcd תווים...והוא בא עם תאורה פנימית...יש מצבשאני משנה את צבע התאורה לכחול או משהו בעזרת לד?? אפשרי??
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
http://www.gizmodo.com/gadgets/pcs/cebit-06-case-modding-competition-159631.php מדובר על משתתף בתחרות המודינג של התערוכה... לצערי לא מצאתי סיקור של כל התחרות ואפילו לא את המידע של המוד הזה, אם למישהו יש לינק לעוד תמונות מהתחרות שירגיש חופשי לשתף! עריכה: מצאתי סיקור של התערוכה של 2005, מה שאומר שאולי בקרוב גם הסיקור המלא של התחרות של 2006 יגיע לאינטרנט: http://www.hexus.net/content/item.php?item=1077
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לא מצאתי את המתאם אז אני רוצה לעשות אחד. אבל לא מצאתי סכמה כדי לעבוד איתה. אם מישהו יכול לעזור לי למצוא (חיפשתי בגוגל, גוגל תמונות ובעוד כמה אתרים) כי אני אבוד
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש במסך שלו למוד למארז,להציג טמפ' וכל זה
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הצחתי להשיג לפני מספר ימים את המסך הבא, הוא מסך צבעוני ששימש כצג של מצלמת אבטחה וידוע לי שהוא תקין לחלוטיו!! עכשיו ככה, אין לי מושג אין לחבר אותו, יש לו קונקטור מוזר שנראה כמו החיבור של S-VIDEO עם 6 חיבורים. אני יודע שהמסך עובד על 12V ושאין לו סאונד... לפי מה שהצלחתי להבין עד עכשיו הקונקטור הזה הוא די שכיח במסכים מסוג זה. משהו יכול לעזור לי לפענך את החיבורים או להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את החוט שמתחבר לקונקטור. זה אמור להיות מין חוט שמתפצל לחשמל, לוידאו וכו... תודה ניר [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי מארז פנוי בבית שאני רוצה לעשות לו מודינג עצבני אבל אני רוצה נושא מסויים לאורך כל המודינג (theme) אתם יכולים לעזור לי לבחור אחד? אין לי שום רעיון.....\:
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
פעם ראיתי אצל אחד מהחברים שלי מכשיר כזה שמחובר בין הטלויזיה לכניסה של הכבל של חברת בכבלים,והמכשיר הזה היה אוטומתית עושה משהו שהיה אפשר לראות תסרטים בתשלום. אז אולי למישהו יש סכמה לבנייה של כזה מכשיר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
מחשב בנוני לחלוטין קרור ספק ומארז ז'אנרים פועל 24/6 אינטרנט אופיס סרטים ופוטושופ לא מיועד למשחקים האם מספיק להשאיר את דלת המארז פתוחה או שעדיף ליצור בה פתחי אוורור ולהוסיף מאוורר?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אני יודע שאולי היו דיונים על זה קודם אבל אני חולה ועייף וממש אין לי כוח להתחיל לעשות עכשיו חיפושים בכל רחבי הפורום ראיתי שבמדריך מסוים אמרו לקנות רהוסטאט של 5K , אז קניתי אחד , הבעיה שאחרי חישוב קצר הגעתי למסקנה שזה הרבה יותר מדי בשביל המאורר שלי המאורר פועל ב12V ולוקח פחות או יותר 0.2A , מה שאומר שיש לו התנגדות של 60 אוהם , בשביל לשחק עם המתח בין 12V(מהירות מקסימלית* ל6V (כבוי או בקושי פועל) אני אצטרך גם רהוסטאט של 60 אוהם , בכל מקרה אחרי שכבר הלחמתי הכל גיליתי שבאמת הרהובאס שלי אמנם פועל אבל פחות או יותר מספיקה הרוח שנושבת על הכפתור המסתובב כדי להכפיל את המהירות של המאורר , זה רגיש רצח. בכל מקרה לפני שאני אבזבז עוד 5 שקל על רהוסטאט חדש רציתי לברר שΩ60 באמת מה שאנ…
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה ? משהוא יודע איפה אני יכול למצוא מדריך לתאורת לדים יותר פשוטה מזאת שיש פה תודה לכולם העוזרים...!!
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לפני חודש בערך הבאתי פה את המודינג שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album107 עכשיו צבעתי את המארז והוספית חתיכה של זכוכית מקדימה.... הינה תמונות תנו את דעתם(תהיו עדינים) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר לכרטיס הP3 הזה את הRAM הזה איך????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ככה השאלה שלי היא כזאת האם אפשרי לבנות אחד כזה מי שלא יודע מה זה הנה קישור שמסביר http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1686410
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני זקוק לחנות שבה ניתן לקנות קתודה קרה שמרצדת לפי מוזיקה,באיזור השרון. כפר סבא,רעננה ,הוד השרון והסביבה הקרובה. תודה. עדיפות לחנות מחשבים,כי באוטודיפו מוכרים קטודות מחברות לא מוכרות.
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
רק תגידו אם היא נכונה 1. מוציאים את כל הכבלים ומוציאים את הספק הקודם 2.מכניסים את החדש ומבריגים אותו 3. מחברים את כבל ה ATX ללוח האם 4. מחברים את כל הMOLEX לכונן קשיח, סי די רום וכו' 5. מחברים את הקטנים לכונן דיסקטים ולמאוררים שצריכים את זה וזהו יש משהו לתקן אותי?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי מגבר (זול ושמתאים למחשב בלבד) שאין לו ווליום, ויש לי ווליום של מערכת מיני סוני ישנה, ורציתי לשים אותו במגבר. הווליום הוא כמובן לא דיגיטלי וכבר מצאתי את 2 הנקודות שנמצאות עליו שההתנגדות בהם משתנה (יש סכ"ה 8 פינים שכנראה משמשים לדברים אחרים). הבעיה היא שההתנגדות נעה בין 20 אוהם ל 173 קילו אוהם כאשר ה 173 לא מצליח להשתיק את המערכת (גם לא כמעט) מה שנראה לי די מוזר כי המגבר הזה לא כל כך חזק ומערכת הסוני הישנה גם הגיעה לווליומים חזקים. נב: בנוסף ל 173 הקילו אוהם הוספנות עוד נגד של 42 קילו אוהם ואפילו זה לא הצליח להשתיק את המערכת. האם יתכן שאני מחבר את הפוטנציומטר לא כמו שצריך?. קראתי ד"א בפורום וראיתי שלפוטנציומטר צריך להיות 3 רגליים, יכול להיות שאני אמור למצוא עוד רגל? א…
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני היום פירקתי מיקרוגל ולקחתי לו את לוח הבקרה וכמה סנסורים ומנורות ולקחתי גם את המגנטרון ואת הקבל המחובר אליו ורציתי לדעת מה עושה המגנטרון ומה אני יכול לעשות איתו
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
איך הסירקולציה שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
הכנתי ריאובאס תגידו מה דעתכם (מצטער על האיכות הירודה של התמונות): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-