עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. מחפש לקנות קתודה לבנה איפה ניתן לקנות? המארז לבן ולכן אני מחפש קתודה לבנה אלה אם יש הצעות טובות אחרות ואיפה ניתן לקנות פה בישראל ולהזמין? או שרק מאתרים בחו"ל ניתן לקנות? אם ניתן לקבל הצעות, אתרים שמוכרים תודה.

2. Started by moshe55501,

אני היום פירקתי מיקרוגל ולקחתי לו את לוח הבקרה וכמה סנסורים ומנורות ולקחתי גם את המגנטרון ואת הקבל המחובר אליו ורציתי לדעת מה עושה המגנטרון ומה אני יכול לעשות איתו

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  3. מחשב בנוני לחלוטין קרור ספק ומארז ז'אנרים פועל 24/6 אינטרנט אופיס סרטים ופוטושופ לא מיועד למשחקים האם מספיק להשאיר את דלת המארז פתוחה או שעדיף ליצור בה פתחי אוורור ולהוסיף מאוורר?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  4. טוב שלום, לא מזמן התקנתי לי כונן צורב דיוידי במחשב והוא בצבע לבן והמארז שלי שחור וזה נראה ממש גרוע. אני רוצה לצבוע אותו, אל תגידו לי איך לצבוע, תגידו לי איזה צבע או ספריי לקנות תודה. אה וחפשתי בחיפוש ומצאתי איזה דיון על זה אבל לא רשום איזה צבע לקנות רשום יותר איך לצבוע...

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  5. יש לי מגבר (זול ושמתאים למחשב בלבד) שאין לו ווליום, ויש לי ווליום של מערכת מיני סוני ישנה, ורציתי לשים אותו במגבר. הווליום הוא כמובן לא דיגיטלי וכבר מצאתי את 2 הנקודות שנמצאות עליו שההתנגדות בהם משתנה (יש סכ"ה 8 פינים שכנראה משמשים לדברים אחרים). הבעיה היא שההתנגדות נעה בין 20 אוהם ל 173 קילו אוהם כאשר ה 173 לא מצליח להשתיק את המערכת (גם לא כמעט) מה שנראה לי די מוזר כי המגבר הזה לא כל כך חזק ומערכת הסוני הישנה גם הגיעה לווליומים חזקים. נב: בנוסף ל 173 הקילו אוהם הוספנות עוד נגד של 42 קילו אוהם ואפילו זה לא הצליח להשתיק את המערכת. האם יתכן שאני מחבר את הפוטנציומטר לא כמו שצריך?. קראתי ד"א בפורום וראיתי שלפוטנציומטר צריך להיות 3 רגליים, יכול להיות שאני אמור למצוא עוד רגל? א…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by card,

שלום בכל חנות חומרי בניין, כשמבקשים חומר לאיטום חיצוני של חלון, הם מציעים שתי אפשרויות: Silicone Seal או Acrylic Seal. מי מבינהם יותר טוב לאיטום חיצוני של חלון? ודרך אגב, אם יש יצרן ספציפי שכדאי לקנות - אשמח אם תגידו.. תודה רבה card

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by YK24,

שלום לכולם אז ככה בניתי את הקיט של תצוגת הLCD 4HD44780 והןא לא עובד כלומר בהתחלה שאני מחבר אותו הוא מראה תצוגה של השורה עליונה והשלישית כריבועים ושאני מפעיל את התוכנה הוא מאפס את המסך (ריק) הבעיה שהוא לא מציג שום דבר בדקתי חיבורים והכל עובד טוב מה זה יכול להיות??? תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  8. Started by rock-night,

היי קניתי את המסך וחיברתי למדפסת ואני רוצה לעשות למסך תוכנית בשפת אסמבלי ואני מבין באסמבלי אני לא יודע מה הפורט של המדפסת בhex ואם מישהו יכול לעשות לי תוכנית פשוטה שאני אוכל ללמוד ממנה תודה מראש נ.ב אני מכיר את הקודים של הlcd כמו נקה מסך וכו ???

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by thedag,

היום אני ואבי הלחמנו את המקלט IR ולא עבד!! השתמשתי בעינית בידיוק כמו במדריך והכל כמו במדריך רק המייצב היה L7805CV אבל זה היה אמור לעבוד.. יכול להיות שהעינית נראית אותו דבר אבל הרגליים שלה שונות? עוד שאלה איזה מקלט עדיף להכין? זה שבאתר או http://www.manoweb.com/alesan/lirc/ ???

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by GavrielxD,

אני מעוניין לעשות לו מודינג תוך כדי שימוש במחשב שלי... אני קונה חדש עושה לו מודינג ואחליף את המארז אחרי זה... אז שוט מי

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by aviram20,

הוצאתי קתודה של סורק ישן ואני רולצה לחבר אותה למחשבב רק אין לה פלוס ומינוס יש איזה 12 חיבורים קטנטנים כאלה שאם אדע לאן לחבר זה לא יהיה בעיה בכול מקרה הקתודה היא של קנון ורשום עלייה על המדבקה כול מני מספרים ואותיות שלא קשורות לחיבור או משהו זה ניראה לי הדגם ואין לי שום מושג כמה מתח היא צריכה כמה זה בדרך כלל ? 12 V ? לאן לחבר פלוס ומינוס ? תודה לעוזרים והנה כמה תמונות אבירם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  12. Started by ranyr,

המטרה היתה להשתיק את ההרדדיסק על ידי הZM-2HC1 של zalman וקלקר התוצאה היתה שההרדיסק היה ממש שקט אבל אחרי רבע שעה הוא הגיע ל52 מעלות +/- ומת רעיונות להמשך? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  13. שלום ביקרתי בהום סנטר היום וראיתי את הדרמל והוולף, הדרמל סתם יקר והוא לא בא עם קיט של ראשים וכל מה שצריך, עכשיו יש שמה את הוולף עם הציוד ב140 שקל ויש שמה את הוולף והציוד + כבל מאריך וצינורית עבודה: לפי מה שהמוכר שמה אומר שאפשר עם הצינורות הזו להגיע לכל מיני פינות ומקומות צרים לעבוד עם זה כמו עם עט\עיפרון שכזה.. שמכירה כ-240 אם אני לא טועה... עכישו הצינורית עבודה עם הכבל מאריך נשמעת מאוד מפתה כי ככה אני יכול לחתוך בצורות שונות אבל הדיסקית שחותחת נראת כזו חלשה.. האם היא תחתון ברזל טוב ? לגבי הצינורית המחיר שלה בנפרד יוצא אותו מחיר כמו של זה עם הצינורית מובנת בפאקט רכישה וזה אבל מאריך של יונדאי אז אני מעדיף כבר הכל של וולף בקיצור מה דעתכם ? והאם שאני חותך עם הוולף החיתוך של…

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by esaly,

מה המצב אנשים? יש לי בעיה ואני זקוק לייעוץ... יש לי 3 מאווררים 120מ"מ עם לד כחול וזה ממש מרגיז בלילה כשמנסים לישון - אתה יודעים... המאווררים הם: 1 של TT SMARTFAN 2 של TT THUNDERBLADE... יש לכם אולי רעיון איך להפסיק את התאורה בדרך קונבנציונאלית או בדרך לא קונבנציונאלית.. תודה מראש..

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  15. מישהו יכול לתת לי אתר או שם של חנות אלקטרוניקה באזור חיפה שמוכרת רכיבים כמו מסכי LCD קטנים ונגדים......(גם זולה אם אפשר)

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  16. הי, עשיתי עכשיו קצת סדר במארז והחלטתי בין השאר גם לגלגל את כבל ה-IDE של ה-CDROM וה-HD שלי. אני מניח שכולכם ראיתם את המדריך כיצד לגלגל כבל IDE. בעיקרון צריך להפריד את הגידים לקבוצות של 4-5, ללפף אותם ולהדביק עם איזולירבנד. אז ככה בדיוק עשיתי לכבל של ה-CDROM וזה עבד יפה. אבל בכבל של ה-HD פחדתי לגעת.. פחדתי לקצר משהו ולגרום נזק (רק לפני חודשיים נשרף לי דיסק ישן עם כל החומר שלא היה מגובה...) אז ניסיתי לגלגל בלי לפרוס לרצועות. ונחשו מה? זה עובד ואפילו בקלות! חבל שאין לי תמונות, אבל אולי בעתיד אני אעלה כמה. בקצרה: 1. עבדתי עם הכבל של ASUS, שהוא "קשיח", זאת אומרת - אפשר לקפל אותו והוא מקבל את הצורה. הוא שונה מהכבלים IDE שהכרתי בעבר (שהיו יותר רכים) אך אני מניח שאפשר לעשות זאת גם…

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  17. אני רוצה מאוד לבנות פאנבאס אבל אני לא יודע איפה לקנות את החלקים שאני צריך בבאר שבע... החלקים שאני צריך הם: פוטנציומטר מפסק 3 מצבים לדים(לא קשור לפאנבאס אבל סתם רוצה..) חיבורי מולקס נקבה מי שיודע איפה אפשר לקנות את החלקים או לפחות חלק מהם אני ישמחח!!! תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  18. Started by moshe_S_m,

שלום לכולם. קניתי דיודת RGB (כאלו שנראות כמו דיודות רגילות) רציתי לדעת האם משהו יודע את הנתונים שלהם זרם/מתח ומהו הזרם המקסימלי שאפשר לתת להם אשר אינו בזרם ישר (גל ריבועי לדוגמה - לא שווה ערך), בנוסף יש מעל מומלץ לחיבור למחשב אשר יכול לשלוט על שלושת הצבעים? ללא PIC או כל דבר דומה פשוט חיבור רגיל עם תוכנה?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  19. היי, מצאתי בבית מחשבון וקבלתי רעיון לעשות ממנו מסך lcd למחשב.. ספרתי את הקווים ויש 23 אם זה משנה,הוספתי תמונות כדי שתוכלו להגיד לי אם הוא יוכל להתחבר למחשב ואם כן תוכלו להסביר לי בבקשה? תודה רבה רבה רבה רבה רבההההה מראש!!! תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by nimrods,

שלום לכולם קניתי מצלמת סמסונג sid-450 למעגל סגור ואני רוצה לחבר אותו לכרטיס טלויזיה שלי במחשב ואי לא מצלח אני צריך עזרה תודה מראש לכול העוזרים..! (למצלמה יש חיבורים של אנטנה ולשקה לחשמל +12v) תמונות אם יעזור לכם המצלמה: המשדר: עוד תמונות: תודה רבה..!

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by A.M,

צהריים טובים אנשים אני רוצה לדעת איך לחבר בוקסת מערכת לרמקולי מחשב רגילים ? אם יש תמונה אז תודה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by reyrey_200,

ברצוני לקנות מאוורר בעל 4 לדים [פשוט כמו שיש בזאפ] בגודל של 120 MM אך איני יודע אילו מן המאווררים בזאפ נותן תאורה הכי חזקה האם מישהו יכול לעזור לי?, והאם 2 מאווררים כאלה יכולים להאיר מחשב שלם, [או שיש צורך בלדים ?] ואיפה יש חנות לקניית מאוורר בעל לד הקרובה לביתי [אני גר ברמת גן] וכול בחנויות שיש בזאפ למאווררים בעלי לד הם בחיפה.

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by sollito,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רשת כזאת? או משהו בסגנון עדיפות לאיזור ירושלים

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  24. זה השלט: שעם השנים התאורה שלו שבקה חיים אבא למד אלקטרוניקה ופתח אותו יום אחד ולא מצא תקווה. האפשרויות: - השתלטת לדים? מסובך ולפי מה שראיתי לא נראה שיש שם מקום. - לקנות את החלק הזה שכנראה מגיע ביחד עם המסך LCD של השלט.. לא שמצאתי משהו כזה ברשת. (קישוריםלמקומות שכן מצאתם יעזרו..) או הצעות יצירתיות שיש לכם?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.