עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by STi,

האם אפשר להשתמש במסך שלו למוד למארז,להציג טמפ' וכל זה

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  2. זה השלט: שעם השנים התאורה שלו שבקה חיים אבא למד אלקטרוניקה ופתח אותו יום אחד ולא מצא תקווה. האפשרויות: - השתלטת לדים? מסובך ולפי מה שראיתי לא נראה שיש שם מקום. - לקנות את החלק הזה שכנראה מגיע ביחד עם המסך LCD של השלט.. לא שמצאתי משהו כזה ברשת. (קישוריםלמקומות שכן מצאתם יעזרו..) או הצעות יצירתיות שיש לכם?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  3. אני רוצה להכין כבל עגול שאני אחבר בו את ה-CD-ROM והצורב ביחד (אני לא מתכוון לעשות אחד לכונן קשיח גי אני דואג שהוא יהפוך לאיטי יותר). עכשיו, אני יודע בדיוק איך להכין את הכבל העגול, רק מה שאני לא יודע זה כל כמה גידים אני צריך לחתוך? אני צריך לחתוך בין החוטים של הכבל, אז רציתי לדעת כל מה חוטים אני צריך לחתוך? כמה חוטים לשים ביחד? מקווה שהבנתם שוב, זה כבל IDE לצורב ולCD-ROM.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by shay360,

שלום...אני נתקל במילה הזאת (Embedded) הרבה.. מחפשים מהנדסים/ הנדסאים עם ידע ב Embedded .... אז....מה זה בכלל?? חיפשתי בויקיפדיה באנגלית אבל זה ארוך... סתם רציתי תשובה ב 2 מילים... תודה...

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by Guy31,

איפה אני קונה לד בצבע כחול באזור אשדוד והסביבה?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by Dr.Narco,

טוב אז ככה דבר ראשון יש לי שאלה מישהו יודע איפה אני יכול לקנות פרספקס באזור לוד וכמה זה עולה?? ואם מישהו יודע איזה דרך הכי טובה לחתוך את המארז ואם מה?? ועוד שאלה מישהו יודע מה זה:ג'גיסו אני רואה בהרבה מקומות שאומרים לאנשים לחתוך את המארז או אם דרמל או אם ג'גיסו... מה זה ג'גיסו???

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  7. מה התפקיד של הגריל בעצם?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by carman6,

1. אני זוכר שדיברתי איתכם לא מזמן על זה ומישהו אמר לי על 100 לדים במחיר די טוב באי ביי ואני ממש לא מוצא את זה.. אז אם אתם יכולים לעזור. 2. היתה נוסחה כלשהי שידעתי איך לחשב איזה נגד צריך לקנות לאותו מצב. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by thedag,

היום אני ואבי הלחמנו את המקלט IR ולא עבד!! השתמשתי בעינית בידיוק כמו במדריך והכל כמו במדריך רק המייצב היה L7805CV אבל זה היה אמור לעבוד.. יכול להיות שהעינית נראית אותו דבר אבל הרגליים שלה שונות? עוד שאלה איזה מקלט עדיף להכין? זה שבאתר או http://www.manoweb.com/alesan/lirc/ ???

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by nimrods,

שלום לכולם קניתי מצלמת סמסונג sid-450 למעגל סגור ואני רוצה לחבר אותו לכרטיס טלויזיה שלי במחשב ואי לא מצלח אני צריך עזרה תודה מראש לכול העוזרים..! (למצלמה יש חיבורים של אנטנה ולשקה לחשמל +12v) תמונות אם יעזור לכם המצלמה: המשדר: עוד תמונות: תודה רבה..!

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  11. Started by genia,

פעם ראיתי אצל אחד מהחברים שלי מכשיר כזה שמחובר בין הטלויזיה לכניסה של הכבל של חברת בכבלים,והמכשיר הזה היה אוטומתית עושה משהו שהיה אפשר לראות תסרטים בתשלום. אז אולי למישהו יש סכמה לבנייה של כזה מכשיר? תודה מראש

12. Started by moshe55501,

אני היום פירקתי מיקרוגל ולקחתי לו את לוח הבקרה וכמה סנסורים ומנורות ולקחתי גם את המגנטרון ואת הקבל המחובר אליו ורציתי לדעת מה עושה המגנטרון ומה אני יכול לעשות איתו

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by ranran,

טוב חברים סוף סוף סיימתי את המודינג למארז קודם תראו תמונה של לפני... זה הזמן להביא את המראה!!!!!!!!! מה שהוספתי בעצם בחלק השני זה את המאוורר למעלה וכל התמונה!

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by YK24,

שלום לכולם אז ככה בניתי את הקיט של תצוגת הLCD 4HD44780 והןא לא עובד כלומר בהתחלה שאני מחבר אותו הוא מראה תצוגה של השורה עליונה והשלישית כריבועים ושאני מפעיל את התוכנה הוא מאפס את המסך (ריק) הבעיה שהוא לא מציג שום דבר בדקתי חיבורים והכל עובד טוב מה זה יכול להיות??? תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  15. Started by wons,

מהשעמום של שבועיים לפני הגיוס. החלטתי לנסות לצרוב כמה מיקרובקרים. לאחר שמשלוח הדוגמיות הגיע בניתי את הצורב שכמה חבר'ה בכיתה שלי השתמשו בו והסירטוט (בסירטוט לא מופיעים חלק מהדקי ההזנה אבל הוספתי אותם בלוח שלי): והינה התוצאה המוגמרת: ועכשיו לשאלה - בדקתי את כל החיווטים וכולם טובים ועדיין התוכנה KEIL לא מזהה את הצורב כשאני אומר לה להתחבר לצורב ... למישהו יש ניסיון עם הצורב הזה? .

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by moshe_S_m,

שלום לכולם. קניתי דיודת RGB (כאלו שנראות כמו דיודות רגילות) רציתי לדעת האם משהו יודע את הנתונים שלהם זרם/מתח ומהו הזרם המקסימלי שאפשר לתת להם אשר אינו בזרם ישר (גל ריבועי לדוגמה - לא שווה ערך), בנוסף יש מעל מומלץ לחיבור למחשב אשר יכול לשלוט על שלושת הצבעים? ללא PIC או כל דבר דומה פשוט חיבור רגיל עם תוכנה?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  17. אהלן, נתקלתי במכשירים שמתחברים לUSB וצורכים הרבה זרם, יש להם 2 חיבורי USB שבעצם הם מושכים זרם מ2 פורטים במקביל. האם עצם החיבור של 2 פורטים במקביל יכול לגרום לבעיות ? האם כל פורט USB מיוצב בפני עצמו ? אם כן, בטוח תהיה סטייה מסויימת של מתחים (התקן מאפשר סטיה של 5% מ5v הרי) שתגרום לזרימה של זרם מפורט USB אחת לשני, אך האם זה מהווה בעיה ?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by mironbre,

היי חברים, כבר זמן רב שאני שוקד על תכנונים לגבי בניית מכונה להתזת חול מכל טוב שניתן למצוא בבית,לצורך ביצוע עבודות חריטה מדוייקות על משטחי זכוכית/פרספקס/אלומיניום... יש לי כבר את השרטוטים שלי לגבי איך אני בוה,אבל יש רק בעייה אחת - קומפרסור... האם מישהו יודע מאין אני יכול להשיג קומפרסור טוב? אנא עזרו לי... בברכה, מירון

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  19. מחפש לקנות קתודה לבנה איפה ניתן לקנות? המארז לבן ולכן אני מחפש קתודה לבנה אלה אם יש הצעות טובות אחרות ואיפה ניתן לקנות פה בישראל ולהזמין? או שרק מאתרים בחו"ל ניתן לקנות? אם ניתן לקבל הצעות, אתרים שמוכרים תודה.

20. שלום לכולם.. הצחתי להשיג לפני מספר ימים את המסך הבא, הוא מסך צבעוני ששימש כצג של מצלמת אבטחה וידוע לי שהוא תקין לחלוטיו!! עכשיו ככה, אין לי מושג אין לחבר אותו, יש לו קונקטור מוזר שנראה כמו החיבור של S-VIDEO עם 6 חיבורים. אני יודע שהמסך עובד על 12V ושאין לו סאונד... לפי מה שהצלחתי להבין עד עכשיו הקונקטור הזה הוא די שכיח במסכים מסוג זה. משהו יכול לעזור לי לפענך את החיבורים או להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את החוט שמתחבר לקונקטור. זה אמור להיות מין חוט שמתפצל לחשמל, לוידאו וכו... תודה ניר [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  21. אם אני קונה מסך lcd תווים...והוא בא עם תאורה פנימית...יש מצבשאני משנה את צבע התאורה לכחול או משהו בעזרת לד?? אפשרי??

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by card,

שלום בכל חנות חומרי בניין, כשמבקשים חומר לאיטום חיצוני של חלון, הם מציעים שתי אפשרויות: Silicone Seal או Acrylic Seal. מי מבינהם יותר טוב לאיטום חיצוני של חלון? ודרך אגב, אם יש יצרן ספציפי שכדאי לקנות - אשמח אם תגידו.. תודה רבה card

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  23. תודה

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by co-oper,

http://www.gizmodo.com/gadgets/pcs/cebit-06-case-modding-competition-159631.php מדובר על משתתף בתחרות המודינג של התערוכה... לצערי לא מצאתי סיקור של כל התחרות ואפילו לא את המידע של המוד הזה, אם למישהו יש לינק לעוד תמונות מהתחרות שירגיש חופשי לשתף! עריכה: מצאתי סיקור של התערוכה של 2005, מה שאומר שאולי בקרוב גם הסיקור המלא של התחרות של 2006 יגיע לאינטרנט: http://www.hexus.net/content/item.php?item=1077

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by rock-night,

היי קניתי את המסך וחיברתי למדפסת ואני רוצה לעשות למסך תוכנית בשפת אסמבלי ואני מבין באסמבלי אני לא יודע מה הפורט של המדפסת בhex ואם מישהו יכול לעשות לי תוכנית פשוטה שאני אוכל ללמוד ממנה תודה מראש נ.ב אני מכיר את הקודים של הlcd כמו נקה מסך וכו ???

• 4 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.