עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Guy31,

איפה אני קונה לד בצבע כחול באזור אשדוד והסביבה?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by ratiyha,

איך הסירקולציה שלי? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  3. Started by Bengo5,

בדלת אחת של המחשב יש לי כמו ריבועים מוכנסים כלפי פנים אך לא פתוחים.. אם אני יפתח אותם זה יאוורר את המחשב? ובדלת השניה יש לי מאוורר אחד עליו...אם אני ישים עוד מאוורר שם(יש לי מקום בדקתי) זה יעזור להורדת טמפרטורה?

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, למישהו יש מושג איפה אפשר לקנותך מאריכים ל צמת ה 12V של הספק וצמת ה 24 פין?

5. Started by ziv124,

אני באמת לא יודע כמה זה קשור אבל לא מצאתי פורום ברשת שמתעסק בזה. יש לי מנוע ואני רוצה לגרום לו להסתובב פעם ימינה פעם שמאלה(פעם אני מתכוון לסיבוב) איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  6. שמעתי שזה מוריד את החום אבל איך היא בנויה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by aviram20,

יש לי ספק 400 W ממנו יוצאיםכול מני חוטים פין 20 מלוקסים ושאר חיבורים יש חוט שיוצא ממנו בצבע צהובשחור שבאמצע יש חיבור מלוקס ובסוף יש חיבור 3 פינים זה כמובן למאורר השאלה שלי היא כזאת אם אחבר שתי מאוררים לחיבור אחד של ה3 פינים כאילו משתי מאוררים אני יוציאי חיבור אחד זה בסדר? לא יעשה בעיות ? יעבדו כרגיל? לא יהיה עומס על הספק? תודה לעונים אבירם

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by Dead,

אממ שאלה.. לא בטוח שזה אפשרי.. אבל ההגיון אומר שכן =] אז ככה.. יש לי ספק כח ישן.. ועשיתי מוד לכוננית שעומדת ליד המיטה.. איפה ששים את כל הדברים הקטנים אתם יודעים =] שמתי מאוורר לדים וקטדוה.. דווקא יצא אחלה =] אולי אחרי זה אני אשים תמונות... בקיצוררר.. בספק הוצאתי את הכבל הירוק וחיברתי לאחד השחורים.. בשביל שיוכל לפעול גם בלי להיות מחובר למחשב.... עכשיו השאלה שלי.. האם אני יכול לחבר לספק מתג בשביל לכבות\להדליק? כי זה דיי מתסכל להוציא כל פעם את השקע מהתקע... אשמח לעזרה =] תודה

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by YK24,

שלום לכולם אז ככה בניתי את הקיט של תצוגת הLCD 4HD44780 והןא לא עובד כלומר בהתחלה שאני מחבר אותו הוא מראה תצוגה של השורה עליונה והשלישית כריבועים ושאני מפעיל את התוכנה הוא מאפס את המסך (ריק) הבעיה שהוא לא מציג שום דבר בדקתי חיבורים והכל עובד טוב מה זה יכול להיות??? תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  10. Started by Ronenosh8,

יכול להיות 1VOLT עם 1000WATT? והיכן אפשר ללמוד אלקטרוניקה כדי למנוע שאלות newbie בעתיד? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by dorkiaa,

זנ ציטוט של MoRtZkInG: איפה אפשר למצוא סרטוט של מעגל יצוב המתח לשנאי?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by ranyr,

המטרה היתה להשתיק את ההרדדיסק על ידי הZM-2HC1 של zalman וקלקר התוצאה היתה שההרדיסק היה ממש שקט אבל אחרי רבע שעה הוא הגיע ל52 מעלות +/- ומת רעיונות להמשך? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  13. מחפש לקנות קתודה לבנה איפה ניתן לקנות? המארז לבן ולכן אני מחפש קתודה לבנה אלה אם יש הצעות טובות אחרות ואיפה ניתן לקנות פה בישראל ולהזמין? או שרק מאתרים בחו"ל ניתן לקנות? אם ניתן לקבל הצעות, אתרים שמוכרים תודה.

14. יש לי עכבר ישן שעדיין עם הגולה הזאת ובא לי לעשות איתו משהו חשבתי להוסיף שם לד ושזה יוציא אור בין המקשים האלה שעליו אבל ניתקלתי בבעיה של החשמל איך אני יחבר יש שם חיבור כלשהו שאין לי מושג איך אני יכול לחבר אליו הינה תמונות: (מצטער על האיכות-מצלמת אינטרנט)

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by wons,

מהשעמום של שבועיים לפני הגיוס. החלטתי לנסות לצרוב כמה מיקרובקרים. לאחר שמשלוח הדוגמיות הגיע בניתי את הצורב שכמה חבר'ה בכיתה שלי השתמשו בו והסירטוט (בסירטוט לא מופיעים חלק מהדקי ההזנה אבל הוספתי אותם בלוח שלי): והינה התוצאה המוגמרת: ועכשיו לשאלה - בדקתי את כל החיווטים וכולם טובים ועדיין התוכנה KEIL לא מזהה את הצורב כשאני אומר לה להתחבר לצורב ... למישהו יש ניסיון עם הצורב הזה? .

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by derey1derey1,

שלום מבקש רעיון לקבלת יציאה בת 30 שניות לאחר לחיצה ריגעית בכניסה תודה

17. Started by moshe_S_m,

שלום לכולם. קניתי דיודת RGB (כאלו שנראות כמו דיודות רגילות) רציתי לדעת האם משהו יודע את הנתונים שלהם זרם/מתח ומהו הזרם המקסימלי שאפשר לתת להם אשר אינו בזרם ישר (גל ריבועי לדוגמה - לא שווה ערך), בנוסף יש מעל מומלץ לחיבור למחשב אשר יכול לשלוט על שלושת הצבעים? ללא PIC או כל דבר דומה פשוט חיבור רגיל עם תוכנה?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  18. מה התפקיד של הגריל בעצם?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, אני מחפש מדריכים איך לבנות תאורה למקלדת ..... מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה....

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  20. שלום לכולם התחלתי לשמוע רשרושים כאלה מהמאווררר של הכרטיס (ATI X550) אז שימנתי אותו והפסיקו הרשרושים עכשיו יש לו כזה רעש כאילו הוא הוא מתאמץ הרבה מידי פירקתי את המאוורר של הכרטיס ניקיתי אותו ביסודות אפילו שמתי משחה תרמית ולא עזר אולי כדי שאני ישמן אותו עוד קצת או שאני יקנה מאוורר נורמאלי לכרטיס תודה

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by shay360,

שלום...אני נתקל במילה הזאת (Embedded) הרבה.. מחפשים מהנדסים/ הנדסאים עם ידע ב Embedded .... אז....מה זה בכלל?? חיפשתי בויקיפדיה באנגלית אבל זה ארוך... סתם רציתי תשובה ב 2 מילים... תודה...

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by roeiw,

בכל התוכנות ניתור שיש בדקתי על המחשב שלי והן כותבות שהמתח 5 וולט הוא יושב על 3.3 ועם רב מודד בדקתי וזה על 5 כמו שצריך מה הסיבה?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by PT,

אוקי, זה המוד השני שלי (הראשון היה עיגול כבלים) יש לי את הצורב DVD של סוני ומארז שחור, עכשיו הצורב לבן זה הפריע לי. אבא שלי היה בחדש ואמרתי שאני רוצה לצבוע אותו אז הוא יאללה, תביא נצבע. טוב, אחרי פירוק של הפלטה הקידמית יצאו לעבודה. השתמשנו בפריי לנעלים שחור שהוא מאוד איכותי וגם נצמד לפלסטיק אז הנה הפאנל שהצבע עוד רטוב והתוצאה הסופית לפניכם לשפוט: ותמונת בונוס: צורב סוני עירום

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by Dr.Narco,

טוב אז ככה דבר ראשון יש לי שאלה מישהו יודע איפה אני יכול לקנות פרספקס באזור לוד וכמה זה עולה?? ואם מישהו יודע איזה דרך הכי טובה לחתוך את המארז ואם מה?? ועוד שאלה מישהו יודע מה זה:ג'גיסו אני רואה בהרבה מקומות שאומרים לאנשים לחתוך את המארז או אם דרמל או אם ג'גיסו... מה זה ג'גיסו???

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  25. אם סליבינג מדבר אליכם, זה הזמן להצטרף לקבוצה שהולכת וגודלת כל יום !!! ;D מה זאת הקבוצה הזאת בכלל? The International Computer Sleeving Community is a group for sleevers and beginning sleevers to share sleeving related information, sleeving guides, sleeving photos, and sleeving methods, sleeving sources/vendors and custom sleeving sellers. The first and foremost goal of the ICSC is to share information and to help each other reach new levels of perfection in our trade. We will always take the time to help out anyone who has a question regarding sleeving. חוקים: https://www.facebook.com/groups/ICSCommunity/?fref=ts

• 2 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים