אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
1. אני זוכר שדיברתי איתכם לא מזמן על זה ומישהו אמר לי על 100 לדים במחיר די טוב באי ביי ואני ממש לא מוצא את זה.. אז אם אתם יכולים לעזור. 2. היתה נוסחה כלשהי שידעתי איך לחשב איזה נגד צריך לקנות לאותו מצב. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני די מתחיל בכל העיניין של האלקטרוניקה וכאלה ועכשיו יש לי שאלה האם אפשר שזה: http://www.*צונזר*/my/zmjjjlmidzni.jpg יפתח ויסגור את זה : http://www.*צונזר*/my/jyk2mztthu2j.jpg בהתאם לכמה שאני ירצה יעני אם אני יפעיל רק חצי אז יפתח חצי... מקווה שאפשר ומקווה שאתה מבינים.. (אם יש אפשרות למקור כוח אחד אז מצויין אם צריך שתיים כמו שראיתי באיזה מדריך אז גם סבבה ) ועוד בקשה אם אפשר תעשו לי רישום של זה כי אני קצת קשה הבנה חח סליחה על החפירה ותודה על העזרה (דרך אגב אם זה לא לפה אז סליחה לא ידעתי איפה לפתוח אתזה) עריכה: תחליפו את ה צונזר ל S-i-z . c-o . i-l (לא ידעתי איך לעלות תמונות....) להוריד רווחים ומכפים כמובן חח
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
http://www.gizmodo.com/gadgets/pcs/cebit-06-case-modding-competition-159631.php מדובר על משתתף בתחרות המודינג של התערוכה... לצערי לא מצאתי סיקור של כל התחרות ואפילו לא את המידע של המוד הזה, אם למישהו יש לינק לעוד תמונות מהתחרות שירגיש חופשי לשתף! עריכה: מצאתי סיקור של התערוכה של 2005, מה שאומר שאולי בקרוב גם הסיקור המלא של התחרות של 2006 יגיע לאינטרנט: http://www.hexus.net/content/item.php?item=1077
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
בדלת אחת של המחשב יש לי כמו ריבועים מוכנסים כלפי פנים אך לא פתוחים.. אם אני יפתח אותם זה יאוורר את המחשב? ובדלת השניה יש לי מאוורר אחד עליו...אם אני ישים עוד מאוורר שם(יש לי מקום בדקתי) זה יעזור להורדת טמפרטורה?
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי עכבר ישן שעדיין עם הגולה הזאת ובא לי לעשות איתו משהו חשבתי להוסיף שם לד ושזה יוציא אור בין המקשים האלה שעליו אבל ניתקלתי בבעיה של החשמל איך אני יחבר יש שם חיבור כלשהו שאין לי מושג איך אני יכול לחבר אליו הינה תמונות: (מצטער על האיכות-מצלמת אינטרנט)
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום ביקרתי בהום סנטר היום וראיתי את הדרמל והוולף, הדרמל סתם יקר והוא לא בא עם קיט של ראשים וכל מה שצריך, עכשיו יש שמה את הוולף עם הציוד ב140 שקל ויש שמה את הוולף והציוד + כבל מאריך וצינורית עבודה: לפי מה שהמוכר שמה אומר שאפשר עם הצינורות הזו להגיע לכל מיני פינות ומקומות צרים לעבוד עם זה כמו עם עט\עיפרון שכזה.. שמכירה כ-240 אם אני לא טועה... עכישו הצינורית עבודה עם הכבל מאריך נשמעת מאוד מפתה כי ככה אני יכול לחתוך בצורות שונות אבל הדיסקית שחותחת נראת כזו חלשה.. האם היא תחתון ברזל טוב ? לגבי הצינורית המחיר שלה בנפרד יוצא אותו מחיר כמו של זה עם הצינורית מובנת בפאקט רכישה וזה אבל מאריך של יונדאי אז אני מעדיף כבר הכל של וולף בקיצור מה דעתכם ? והאם שאני חותך עם הוולף החיתוך של…
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מחפש לקנות קתודה לבנה איפה ניתן לקנות? המארז לבן ולכן אני מחפש קתודה לבנה אלה אם יש הצעות טובות אחרות ואיפה ניתן לקנות פה בישראל ולהזמין? או שרק מאתרים בחו"ל ניתן לקנות? אם ניתן לקבל הצעות, אתרים שמוכרים תודה.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
מה התפקיד של הגריל בעצם?
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
מחשב בנוני לחלוטין קרור ספק ומארז ז'אנרים פועל 24/6 אינטרנט אופיס סרטים ופוטושופ לא מיועד למשחקים האם מספיק להשאיר את דלת המארז פתוחה או שעדיף ליצור בה פתחי אוורור ולהוסיף מאוורר?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי קניתי את המסך וחיברתי למדפסת ואני רוצה לעשות למסך תוכנית בשפת אסמבלי ואני מבין באסמבלי אני לא יודע מה הפורט של המדפסת בhex ואם מישהו יכול לעשות לי תוכנית פשוטה שאני אוכל ללמוד ממנה תודה מראש נ.ב אני מכיר את הקודים של הlcd כמו נקה מסך וכו ???
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? יש לי בעיה ואני זקוק לייעוץ... יש לי 3 מאווררים 120מ"מ עם לד כחול וזה ממש מרגיז בלילה כשמנסים לישון - אתה יודעים... המאווררים הם: 1 של TT SMARTFAN 2 של TT THUNDERBLADE... יש לכם אולי רעיון איך להפסיק את התאורה בדרך קונבנציונאלית או בדרך לא קונבנציונאלית.. תודה מראש..
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי כמה מושגים שאני לא מצליח להבין מההסברים שנותנים באתר השמח עם תוכלו לעזור לי 1. ההבדל בין int ל const int 2. מה boolian אמור לעשות 3. המושג long תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
היי חברים, כבר זמן רב שאני שוקד על תכנונים לגבי בניית מכונה להתזת חול מכל טוב שניתן למצוא בבית,לצורך ביצוע עבודות חריטה מדוייקות על משטחי זכוכית/פרספקס/אלומיניום... יש לי כבר את השרטוטים שלי לגבי איך אני בוה,אבל יש רק בעייה אחת - קומפרסור... האם מישהו יודע מאין אני יכול להשיג קומפרסור טוב? אנא עזרו לי... בברכה, מירון
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
טוב שלום, לא מזמן התקנתי לי כונן צורב דיוידי במחשב והוא בצבע לבן והמארז שלי שחור וזה נראה ממש גרוע. אני רוצה לצבוע אותו, אל תגידו לי איך לצבוע, תגידו לי איזה צבע או ספריי לקנות תודה. אה וחפשתי בחיפוש ומצאתי איזה דיון על זה אבל לא רשום איזה צבע לקנות רשום יותר איך לצבוע...
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש במסך שלו למוד למארז,להציג טמפ' וכל זה
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
זה השלט: שעם השנים התאורה שלו שבקה חיים אבא למד אלקטרוניקה ופתח אותו יום אחד ולא מצא תקווה. האפשרויות: - השתלטת לדים? מסובך ולפי מה שראיתי לא נראה שיש שם מקום. - לקנות את החלק הזה שכנראה מגיע ביחד עם המסך LCD של השלט.. לא שמצאתי משהו כזה ברשת. (קישוריםלמקומות שכן מצאתם יעזרו..) או הצעות יצירתיות שיש לכם?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היום אני ואבי הלחמנו את המקלט IR ולא עבד!! השתמשתי בעינית בידיוק כמו במדריך והכל כמו במדריך רק המייצב היה L7805CV אבל זה היה אמור לעבוד.. יכול להיות שהעינית נראית אותו דבר אבל הרגליים שלה שונות? עוד שאלה איזה מקלט עדיף להכין? זה שבאתר או http://www.manoweb.com/alesan/lirc/ ???
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום בכל חנות חומרי בניין, כשמבקשים חומר לאיטום חיצוני של חלון, הם מציעים שתי אפשרויות: Silicone Seal או Acrylic Seal. מי מבינהם יותר טוב לאיטום חיצוני של חלון? ודרך אגב, אם יש יצרן ספציפי שכדאי לקנות - אשמח אם תגידו.. תודה רבה card
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי מארז פנוי בבית שאני רוצה לעשות לו מודינג עצבני אבל אני רוצה נושא מסויים לאורך כל המודינג (theme) אתם יכולים לעזור לי לבחור אחד? אין לי שום רעיון.....\:
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מאוורר בעל 4 לדים [פשוט כמו שיש בזאפ] בגודל של 120 MM אך איני יודע אילו מן המאווררים בזאפ נותן תאורה הכי חזקה האם מישהו יכול לעזור לי?, והאם 2 מאווררים כאלה יכולים להאיר מחשב שלם, [או שיש צורך בלדים ?] ואיפה יש חנות לקניית מאוורר בעל לד הקרובה לביתי [אני גר ברמת גן] וכול בחנויות שיש בזאפ למאווררים בעלי לד הם בחיפה.
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום...אני נתקל במילה הזאת (Embedded) הרבה.. מחפשים מהנדסים/ הנדסאים עם ידע ב Embedded .... אז....מה זה בכלל?? חיפשתי בויקיפדיה באנגלית אבל זה ארוך... סתם רציתי תשובה ב 2 מילים... תודה...
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
פעם ראיתי אצל אחד מהחברים שלי מכשיר כזה שמחובר בין הטלויזיה לכניסה של הכבל של חברת בכבלים,והמכשיר הזה היה אוטומתית עושה משהו שהיה אפשר לראות תסרטים בתשלום. אז אולי למישהו יש סכמה לבנייה של כזה מכשיר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-