אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
ברשותי זוג מאווררים 70MM של COOLERMASTER שהוצאתי ממשטח קירור למחשב נייד,הם צורכים 5V ומחוברים יחד לאותו חיבור,שלוקח את הכוח שלו מUSB http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=4323 האם יש אפשרות שהם יעבדו בחיבור לבקר מאווררים שהכניסה שלו היא 12V? ואם כן אילו רכיבים דרושים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנגד הוא בעצם בא לחליש את הזרם נכון? או שאני טועה..? דוגמה: מנוה של 12 V אם נשים נגד הוא יחליש את העוצמה שלה ל5 V? או שאני דפוק?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
איך אפשר לפצל מ firewire 9 pin שיהיה גם 9 pin וגם 4 pin ראיתי דבר כזה מגיע עם כרטיס pci של לוח אם של gigabyte לחיבור onboard של firewire איך אפשר לפצל מחיבור molex 12v כוח ללדים שיפעלו בעת הפעל המחשב כאילו יש את 4 פינים שם את מה אני צריך לפצל אולי התמונה הזאת תעזור אבל אני לא יודע אם לבחור 12 או 5 ? נראה לי 5 ואיזה נגד אני צריך כדי להגביל את ה 5 v למתח שאני צריך כדי להפעיל 11 לדים של 5 מ"מ בטור?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
זה הכרטיס מסך שלי מה - EVERST Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 6200 AGP BIOS Version 5.44.A2.10 GPU Code Name NV44AGP PCI Device 10DE-0221 / 0000-0000 Transistors 77 million Process Technology 0.11 um Die Size 110 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 351 MHz (original: 350 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 3 (v3.0) Pixel Shaders 4 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 1404 MPixel/s Texel Fillrate 1404 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 199 MHz (DDR) (original: 200 MHz) Effective Clock 398 MHz Bandwidth 3184 MB/s n…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
טוב יש לי אינטרנט במהירות גילשה של 5 מגה, ושמתי לב שבזמן האחרון הראוטר מתחמם מהרגיל מה שגורם לו להפסיק לעבוד לעיתים קרובות ואז בשרות לקוחות אומרים לנתק מהחמשמל ולחבר וגם אז הוא לא שורד הרבה זמן... ראיתי כאן פרויקט של מישהו שחיבר מאורר לראוטר אני רוצה לעשות דבר דומה רק יש לי בעיה שאין לי שום ידע באלקטרוניקה אז אני לא יודע איך לחבר את המאורר לראוטר... המאורר שיש לי כבר הוא Mini Kaze Ultra 4cm Silent Fan של SYTCHE עם חיבור 2PIN ו יש לו ADAPTOR ל3PIN... איך אפשר לחבר דבר כזה לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז ככה אני גם רוצה לעשות מודינג ויש לי כמה שאלות 1)יש מדריך על החומרים? ועל המושגים הבסיסים? ודבר שני בקשר לפח אם יש לי פח של מחשב צבוע בצבע איך אני עושה שיהיה צביעה מקצועית וחלקה?(ראיתי מחשבים שנראים כאילו צבעו אותם בלורדים...) ודבר שני כמה עולה פרספקט? (בו נגיד 2 חתיכות בגודל של דלת מחשב תנו לי מחיר) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום.! כמו שראיתם בנושאים הקודמים שפתחתי אני מתכונן לשים במחשב קטודת uv עכשיו יש לי על המחשב 2 קטודות רגיליות לבנות +קרן לייזר מתוכננת לקנייה(צבע כחול) זו הקטודה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cck-10-uv וזה ה"קרן לייזר": http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=lb-b עכשיו את שני אלה אני הולך להכניס למחשב + 2 הקטודות שנמצאות כבר עכשיו. השאלה עכשיו היא האם כל בתאורה שכתבתי תפריע לקטודת ה uv להאיר את הסליבינג שלי?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הי. אני מעוניין בדרמל מאמזון,ואחי יכול להביא לי את זה לארץ שהוא יגיע. השאלה שלי היא האם יווצרו בעיות כלשהן בשדה התעופה... (יש לומר שהוא עולה פחות מ-200$,אז אני יודע שהוא אמור להיות פטור ממשהוא). MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 רמקולים כאלה של מערכת ורציתי לעשות מאחד מהם סאב וופר(אני לא בטוח בשם של זה)כדי שתוכלו להסביר לי אני רוצה לעשות מהרמקול את הדבר הזה שמשמיע רק בום בום בום בלי קול,אתם בטח חושבים שאני :screwy: אבל זה מאוד נחמד כי אני אוהב טראנסים וזה נשמע יותר טוב שיש אחד שכל הזמן עושה לך בום ברקע!! תודה ומקווה שתבינו ולא תהרגו אותי! חחח NiGhT-FiRe
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום חברים מה קורה? יש לי שאלה קטנה לא נראה לי שהיא כל כך מסובכת... רציתי לשאול האם אפשר להתאים עכבר אלחוטי למשדר של עכבר ומקלדת אלחוטיים אחרים. אני יסביר יותר טוב...יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים של מיקרוסופט והעכבר כבר לא עובד ממש הוא דיי מקרטע עכשיו רציתי לשאול האם הגיוני איכשהו להתאים עכבר אלחוטי אחר אל המשדר של המקלדת והעכבר או שהרעיון מוגזם מסובך מידי או אפילו לא הגיוני... תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי לאחרונה ניסיתי לתקן טלויזיה שמרצדת - כלומר התמונה "קופצת". ניסיתי לפתוח אותה ולחפש אחר קבלים נפוחים, אך לא מצאתי כלום. הנה התמונות- ספק כח: לוח ראשי: אשמח לשמוע כל עצה בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני אתחיל בזאת שקראתי איזה 10 פוסטים בנושא ואני מרגיש קצת אבוד קיבלתי היום את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.753 ואני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט איתו ועם שלט ישן של הDVD, בפונקציות בסיסיות של הוינאמפ. ראיתי פה דיבורים על תוכנות כמו girder,WinLIRC, ו UIRC אם תוכלו להמליץ באיזו תוכנה להשתמש ושתפעל עם השלט, אני אודה לכם מאוד חג שמח
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, אני בונה מכשיר למחשב שנקרא FREETRACK.. מי שרוצה שיבדוק מה זה ביו טיוב. בכל מקרה, אני צריך לחבר מפסק למהדק סוללה של 9V ויש לי חוט אדום וחוט שחור.. אני צריך לחבר את ה+ של הסוללה למפסק כי בקצה השני (של המפסק) יש נגד.. בקיצור, איזה חוט מוביל את ה+ ואיזה את ה-? האדום או השחור? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב והשקעתי בכל החלקים כולל קירור אני מודע לכך שהוא נמצא במקום שאין בו כל כך אוויר אני מעלה תמונות של הקירור ושל המיקום שלו למישהו יש רעיונות רכיבים וכו' לפתרונות קירור כמה שיותר זולים ומועילים לא להשתגע בגז,מים וכו' יש איזה מדריכים להוסיף עוד מאווררים בנוסף על המאוררים הקימים ואיך לעשות את זה? בבקשה תעזרו לי אי אפשר לעבור עם המחשב הוא ממש מרעיש אני לא יודע מה יהיה איתו בקיץ... http://img17.imageshack.us/gal.php?g=62438443.jpg
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לעשות מוד למחשב - וזאת הפעם הראשונה שאני עושה משהו בסגנון. קראתי את המדריך לתאורת המארז באמצעות לדים. במדריך מראים איך לבנות אלמנט תאורה פשוט מ5 לדים. שאלתי היא - האם באמת 5 לדים קטנים כאלה גורמים לתאורה כחולה\אדומה זוהרת בכל המארז(כמו שיש בתמונות בסוף). זה נראה לי קצת מוזר ואני רוצה לוודא זאת, כדי שאני לא סתם אקדיש המון זמן בלמידה+בנייה ובסוף אני אתאכזב. ואם זה אכן המצב - איפה בדיוק ממקמים את זה במארז כדי לקבל אפקט שכזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*המוד הוא רק לדגמים שבאים עם הצינור הסגול שמחובר לדלת* מתחילים בלהוציא את הצינור הסגול ואת הגריל פלסטיק שבצד השני. גילית שהחור מתאים בול למאוורר 80מ"מ וכל מה שצריך זה ברגים ארוכים עם אומים. מסדרים את המאוורר ככה שאפשרת להבריג 3 ברגים (אי אפשר להבריג 4, אבל 3 זה מספיק) מחזקים את האומים ויש לכם מאוורר על הדלת. קל פשוט וללא קידוחים. אני התקנתי מאוורר לדים ירוק של TT, הם גם באים עם ברגים ארוכים ואומים התוצאה לפניכם: פה אתם יכול לראות איפה צריך להשחיל את הברגים: פה אפשר לראות את ההברגה: הערות, טענות ובקשות לעוד תמונות יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכם האם מישהו מכיר אפשרות של חיבור ידני של חוטים בין ה IDE ל USB אני יודע שאפשר לקנות מתאם מוכן השאלה איך הם מחברים במתאם {חוץ מהמולקס} את חוטי הנתונים ב USB 4 פינים וההרדיסק 40\80 פינים האם יש איזה שירטוט לחיבור כזה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי. אני באיזור שאני לא יכול להשיג מתאמים,כבל 3PIN ל-4PIN, אז הייתי רוצה לדנות מעגל כזה. האם אפשרי?, יש מדריך מסויים? MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מעוניין שתהיה לי שליטה על עוצמתם מאחר ושלושת זהים התכנון הוא לחבר את החוט של החיישן רק אל אחד מהמאווררים ואת החשמל לחבר לשלושתם כך שאם ארצה להנמיך את מהירות המאווררים אוכל לעשות זאת בעזרת תוכנת ניטור טמפ' ולא באופן ידני בעזרת מפסקים\מוד השאלה היא האם: 1) זה לא עלול ליצור עומס על החיבור נכיוון ששלושה מאווררים של 12 CM צורכים כ1 אמפר זה יחסית לא מעט לא עלול לפגוע בחיבור \לוח אם??? 2) לא יהיה הבדל במהירות שהם יסתובובו בניגוד לחיבור כל אחד המהם לחיבור משלו ??? זה דיי דחוף הנושא כי אני פירקתי אותם ומחכה אם להלחים את החוטים!!!! תודה לכולם מראש !!!
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חשבתי לקנות פלטות אלומניום בשביל המארז HTPC שלי לעצב אותם ולחתוך אותם לפי מידות ולתרח אותם ביחד אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הגיעו לידי כמה מודולים של 7 segments display , זה פשוט תצוגת ספרה רגילה (10 רגליים למי שמכיר). השאלה - האם אני יכול לחבר אותם למארז איכשהו ? כמו שמחברים LCD רק שפה אני אציג מספרים בלבד (נאמר טמפ'). מה אני צריך עוד להשיג ? איזה קישור למדריך יתקבל בשמחה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן P1 233MHZ, המסך שלו תקול, ולא נשאר לי כל כך מה לעשות איתו, חשבתי אולי לפרק לו את הצורה..רציתי לדעת האם ניתן לפרק, ובצורה כלשהיא להוציא את המקלדת והעכבר ואיכשהו לחבר למחשב רגיל?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כרגיל למי שזוכר אותי נדבקתי בחיידק נוסף הרעיון הכללי הוא לקחת מערכת רדיו דיסק של רכב (כולל מגבר ורמקולים) ולחבר אותה בקופסת תחמושת ישנה (מעץ, של פגזים, חוקי לגמרי) השאלה שלי היא מבחינת חשמל עם איזה הספק אני צריך להתמודד? והוולטאז'? נראה לכם בר עשייה?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום כשמפרקים את המחשב, אז המחברי Female Dupont בפנים מכילים כיתוב של מה כל אחד מהם, למשל: יש לי מחברי Female Dupont שלא כתוב עליהם כלום, ואני מחפש משהו שמאפשר לכתוב.. האם אתם מכירים משהו כזה? תודה card
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-