עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שמעו שוטטתי קצת באינטרנט ונתקלתי במארז htpc מדהים שאני מאוד מעוניין לקנות אותו, הדגם שלו זה SST-LC-11, אני מצרף גם תמונה. הלכתי לגוגל אבל לא מצאתי שום תוצאה בישראל, יש לכם מושג איפה מוכרים אותו בישראל? וחוץ מזה מה דעתכם על המארז הזה? (דף מוצר שלו : www.silverstonetek.com/products-lc11.htm) (סקירה שלו : http://www.modthebox.com/review374_2.shtml ) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  2. Started by אדם לוי,

מאיפה אפשר להסיג את חוטי הסליביג הבאים http://img51.exs.cx/img51/9189/afterhec1nb.jpg

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by Red Ninja,

יש כאן מישהו שניסה\הצליח לחבר מקלדת של מחשב (רגילה, 101-104 קלידים) למעגל אלקטרוני, ולתקשר איתה? אני מדבר על מערכים מבוססים מיקרו-בקר (דברים מסדרת 8081 לדוגמה) אשמח לשמוע אם מישהו כאן עשה זאת בעבר, כי אני דיי צריך עזרה בזה :-) תודה.

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  4. יש לי מגבר (זול ושמתאים למחשב בלבד) שאין לו ווליום, ויש לי ווליום של מערכת מיני סוני ישנה, ורציתי לשים אותו במגבר. הווליום הוא כמובן לא דיגיטלי וכבר מצאתי את 2 הנקודות שנמצאות עליו שההתנגדות בהם משתנה (יש סכ"ה 8 פינים שכנראה משמשים לדברים אחרים). הבעיה היא שההתנגדות נעה בין 20 אוהם ל 173 קילו אוהם כאשר ה 173 לא מצליח להשתיק את המערכת (גם לא כמעט) מה שנראה לי די מוזר כי המגבר הזה לא כל כך חזק ומערכת הסוני הישנה גם הגיעה לווליומים חזקים. נב: בנוסף ל 173 הקילו אוהם הוספנות עוד נגד של 42 קילו אוהם ואפילו זה לא הצליח להשתיק את המערכת. האם יתכן שאני מחבר את הפוטנציומטר לא כמו שצריך?. קראתי ד"א בפורום וראיתי שלפוטנציומטר צריך להיות 3 רגליים, יכול להיות שאני אמור למצוא עוד רגל? א…

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  5. אורח

אז ככה.. קבוצת נגדים ראשונה היא: מתח 1.8-2.2 0.03 אמפר הקבוצה השנייה היא: מתח 3.2-3.8 0.03 אמפר בבקשה תחשבו לי נגדים לכל קבוצה.. ואם אפשר תביאו תמונה כדי שאוכל לראות את הצבעים של הנגד..תודה רבה לכםםםם.. תודה תודה תודה..

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  6. Started by eliyaex,

שלום יש מדריכים ודרכים באינטרנט ללמוד אלקטרוניקה ורובוטיקה?לעבודות ביתיות וכאלה

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  7. שלום אנשים, אני שוקל לבצע הזמנה של פאנלים מאלומיניום למגברי אוזניות ניידים. לצורך קנייה קבוצתית שאולי תתבצע בעתיד הלא רחוק. רציתי לשאול אילו מקומות אתם ממליצים לבדוק באיזור השרון (נתניה, חדרה, בניימינה אם אפשר). מדובר על פאנלים דיי קטנים כאשר יש צורך בחורים מסוימים ובחריטות מסוימות. יש תוכניות מסודרות של הפאנלים, רק צריך למצוא מקום שיעשה את זה במחיר טוב ובאיכות טובה. Anatoli.

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by Director,

שלום . יש לי שעלה בקשר למולקסים , זה לא משנה לאין אני יחבר אותם ? לדוגמא : יש לי מולקס אחד חופשי מהצורב אז אני יוכל לחבר אליו מאורר ? (הכוונה שלי הכל יפעל לא משנה איזה מולקס אני יחבר אליו ? ישירות מהספק או מהחיבור הנוסף של המולקס?) (העיקר שיגיע זרם..)?

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  9. שלום, לפני כמה ימים מישהו הביא לי מחשב נייד ישן שלא עובד טוב המסך שלו עובד מצויין ואני רוצה לחבר את המסך לחשב שלי בבית כלומר, לנתק את המסך מהמחשב הנייד ואיך שהוא לחבר בו כבל שיתחבר לכרטיס מסך לא יודע אם זה יכול לעזור אבל מצאתי את הקישור הזה http://www.laptopsolutions.plc.uk/satellite_200cds.htm הדגם של המחשב הוא 200cds/810 system unit אני מבקש מאלה שמגיבים בלי שטויות!!! אם אם לא יודעים אז אל תגיבו!!!!! תודה לאלה שמגיבים אם שכל עריכה: מצאתי קישור למסך http://www.westworldcomputers.com/parts/Toshiba/400/lm80c219.htm דגם-LM80C219 וצילמתי קצת http://members.lycos.co.uk/elad6/(dir)%20Screen/

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  10. כמה מתח/זרם ניתן לקבל מיציאת אודיו? והאם המתח משתנה עם התדר או שנשמרת איזושהי רמה קבוע של מתח בתדר משתנה? (הכוונה אם הפיק קבוע) תודה. :-*

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by Gosha,

התחלתי לתכנן תיאורטית את המודינג הראשון שלי ונזכרתי ב-iPod מהדור הראשון הבלתי שמיש שזרוק לי בארון. עכשיו, האם ישנה אפשרות לשלב את המסך LCD הזה במודינג שלי ע"י החיבור הסטנדרטי שיש במדריך באתר כך שגם התאורה הלבנה שלו תפעל, או שהוא עובד אחרת?

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by alfred133,

שלום לכולם אני לומד הנדסה ובאחד המעבדות שלי קיבלתי לעשות פרוייקט . הפרוייקט : צריך שיהיו 9 לדים כאשר שלוש מהם אדומים שלוש ירוקים ושלוש צהובים. מה שצריך ש בהתחלה הם ידלקו כולם בו זמנית ואחרי זה כול פעם שלישיה אחרת ניחבת מה שאמור לצאת זה מין צל כזאת רצה. בבקשה תעזרו לי איך לבנות את המעגל הזה? יש לי עד יום חמישי להגיש את הפרוייקט תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  13. Started by matteo,

אוקיי אז ככה יש לי קצת בעיות יש לי שרטוט מה שאתם רואים זה אפקט לגיטרה לא משנה זה בואו נגיד מגבר שמשנה קצת את הצליל של מה שנכנס אליו עכשיו יש לי בעיה בזיהוי כמה רכיבים רשום JRC4558 קניתי את הרכיב אבל לא בדיוק יודע איפה למקם אותו עכשיונ מופיעים 2 משולשים עם + - שהם בעצם מגברים אבל איך בדיוק אני מחבר אותם והאם זה קשור ל 4558 מה זה איפה שמופיע VCC איפה שיש 777 מה זה מסמל בשרטוט רשום 473 ו 220 מה אלה המספרים האלה? ועוד שאלונת קטנטונת איפה בדיוק אני מחבר למעגל הזה את מקור המתח וכמה מתח בדיוק? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  14. אהלן חבר'ה... בשביל הפרויקט מודינג שלי אני מתכנן לבנות לייטבאס ועדיין לא הצלחתי למצוא שרטוטים באף מקום אם מישהו יכול לעזור לי להכין (או למצוא לי שרטוט או סכמה) לייט באס של 4 ערוצים (האמת שלא חובה אבל רצוי) אני צריך ערוץ אחד של 3.5V (שכולל 2 לדים) ערוץ אחד של 2V (שכולל 2 לדים) ערוץ אחד לקטודה וערוץ אחד לאלמנט תאורה משולב עם 4-5 לדים הלדים שאני משתמש בהם הם: כחול 3ממ 5000MCD מתח: 3.2-3.8 זרם:30ma אדום 5ממ 5000MCD מתח: 1.8-2.2 זרם: 30ma מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  15. חברה יש לי חור במארז בגלל מוזינג לא מוצלח הגודל של החור שתי אינץ' אני צריך שתאמרו לי איך לסתום ואל תאמרו לי לקנות מארז כי אין לי הרבה כסף וההורים לא רוצים להוציא כסף על שטויות אוקי עזרה חברה

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by dorkiaa,

אני רוצה להציג את הטמפ' על מסך של מחשבון, או משהו בסגנון... (מכיוון שהוא יותר זול מ-LCD) מישהו מכיר רכיב שמקבל מידע מחיישן טמפ', ממיר את המידע לתווים, ושולח אותם למסך? מאיפה אפשר להשיג מסך של מחשבון עם חיבורים נורמליים? כי במסכים שמפרקים ממחשבונים, החיבורים ממש קטנים, לכן אי אפשר סתם להלחים אליהם חוטי חשמל... תודה לכולם, דור

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  17. יש לי שלוש מחשבים: שרת, נייד והמחשב הפשוט והרגיל שהוא דרך אגב הכי טוב.... ולכל אחד יש את המסך הבא: נייד-נשבר לי המסך מרוב שאני כשרוני :-X השרת-מסך ישן ומכוער מחשב רגיל-LCD אני רוצה לבנות משהו מתחבר למסך ויש לו 3 יציאות לכרטיס מסך ואני אחבר כל יציאה לכל מחשב ועם מפסק של 3 מצבים אני אבחר איזה מחשב יופיע על המסך. 1. מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור לאתר שמסביר על היציאה של המסך? 2. אם מישהו יכול לעזור לי איכשהו או שיש למישהו רעיון אשמח מאוד.

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by VBMaster,

שלום לכולם! יש לי פרוייקט מודינג לחופש ורציתי לדעת עד כמה בערך אני יכול להאריך את כבלי ה-IDE של המחשב שלי (רק לסידירומים, לא להארדיסק) נ.ב: תציעו עוד העצות למודינג בשעה פרק 5! תודה!

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  19. איך אני יכול לחבר 4 לדים רגילים (לא UB) למאוורר 80 מ"מ? אני רוצה לקדוח בפינות ולשים שם את הלדים אבל אני צריך עזרה בחיבור שלהם לספק ורציתי לדעת אם זה אפשרי שמהמאוורר והלדים יצאו רק שני חוטים למולקס ולא חוטים ללדים ובנוסף גם למאוורר לפי מה שהבנתי אם אני מחבר 4 לדים אין צורך בנגדים או שאני טועה? תודה מראש לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  20. אני צריך להכין מבוא לאלקטרוניקה, אז אני רוצה להוסיף את החלקים הללו למין מילון קטן אני צריך לדית איך קוראים להם, ומה תפקידם העיקרי... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by shaks,

אנשים אני צריך שתמליצו לי על פאן באס (יכול להיות עם תצוגה של טמפרטורות או בלי העיקר שיהיה יפה ושיספיק ל3 מאוררים לפחות) תקציב: עד 200 ש"ח

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by wickreDz,

אז ככה : אני רוצה כבר זמן מה להתחיל להתעסק בארדואינו , יש לי : ידע בסיסי באלקטרוניקה, בחשמל , ובתכנות [C] . - אני במגמת אלקטרוניקה . השאלה שלי אם כדאי לי להתחיל להתעסק בארדואינו או ללמוד בנתיים עוד . ממה שהבנתי הדגם המומלץ הוא זה : http://www.ebay.com/itm/UNO-R3-2012-Development-Board-MEGA328P-ATMEGA16U2-With-USB-Cable-For-Arduino-/230981135338?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35c78c6bea אם אני מתחיל אז להזמין אותו ? ואיזה "אביזרים" כדאי לי גם להביא?

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  23. Started by JonyPony,

נזכרתי פתאום שיש לי איפשהו מסך של GAMEGEAR ישן... יש מצב לנצל את הפיצי הזה למשהו? :s05:

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by Ancient1,

יש לי מארז מידי גדול של מחשב שמישהו בסביבה זרק ... כן .. זה היה מחשב דור פנטיום .. המארז אינו סטנדרטי כל כך , אולם יש הרבה (!) מקום ואיכות הבניה טובה מאד. הגודל של מגש הלוח הוא קטן , ובכלל לא נראה לי שאפשר לסדר את המארז לשימוש ללא דרמל . הפנלים הם למעשה פנל מתכת אחד (!) שיותר כדאי פשוט לזרוק ולשים פרספקס .. ויש עוד פיצ'רים.. בתכלס . מארז מענין מאד , עם הרבה אפשרויות . ממש חבל לזרוק . אני נמצא בחיפה ממש . רק ליצור איתי קשר ולבוא לקחת . [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  25. Started by STi,

האם אפשר להשתמש במסך שלו למוד למארז,להציג טמפ' וכל זה

• 5 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים