עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Gosha,

התחלתי לתכנן תיאורטית את המודינג הראשון שלי ונזכרתי ב-iPod מהדור הראשון הבלתי שמיש שזרוק לי בארון. עכשיו, האם ישנה אפשרות לשלב את המסך LCD הזה במודינג שלי ע"י החיבור הסטנדרטי שיש במדריך באתר כך שגם התאורה הלבנה שלו תפעל, או שהוא עובד אחרת?

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by alfred133,

שלום לכולם אני לומד הנדסה ובאחד המעבדות שלי קיבלתי לעשות פרוייקט . הפרוייקט : צריך שיהיו 9 לדים כאשר שלוש מהם אדומים שלוש ירוקים ושלוש צהובים. מה שצריך ש בהתחלה הם ידלקו כולם בו זמנית ואחרי זה כול פעם שלישיה אחרת ניחבת מה שאמור לצאת זה מין צל כזאת רצה. בבקשה תעזרו לי איך לבנות את המעגל הזה? יש לי עד יום חמישי להגיש את הפרוייקט תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by infer73,

טוב ככה, עוד איזה יומיים בערך (בתקווה,אולי קצת יותר) אני אמור לקבל מארז חדש עכשיו ברוח חגיגית זו, אני רוצה לעשות קצת כיף על חשבון המארז הישן שלי וגם להתנסות בקצת דברים חדשים אז חשבתי על לעשות חלון ואם אולי אפילו ייצא לי יפה,אולי אני אעשה אחד גם במארז החדש (זה בטח יהיה מכוער ממש...) טוב בכל מקרה, אז מישהו יכול להסביר לי איך עושים חלון למארז? או להביא איזשהו מדריך טוב? (אפשר גם באנגלית,אבל עדיף שלא) עריכה: אם למישהו יש עוד רעיונות טובים על איך אפשר להתעלל במארז הישן שלי,שיעלה אותם כאן

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by nimda,

איזה מתח מקבל הגריל המואר? 5V או 12V? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ufg-dr-uvb

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by Guy950,

היי, יש בידי מחשב שנקנה לפני 5 שנים בעל מארז ז'אנרי וכמובן הרכבה מחורבנת. אז החלטתי לסדר את המחשב מבפנים ומבחוץ וחשבתי לשאול מה לדעתכם יתאים? http://i39.tinypic.com/2s0bsyw.jpg http://i43.tinypic.com/n66sdf.jpg זה המארז מבחוץ, חשבתי להוריד את המדבקות מקדימה ולצבוע אותו בשחור מקדימה, כמובן שזה המודינג הראשון שלי אז אני לא מצפה לשחור מבריק אלא פשוט לשחור. כמו כן בצד חשבתי לעשות 2 פסכים אלכסונים בכחול או אדום ואולי לעשות פתח נוסף למאוורר. אני לא הולך רחוק מדי קדימה ומתחיל לעשות חלון, אין לי את הכלים ואת הידע בשביל לעשות שינויים רציניים. בנתיים זה מודינג קל. אבל מה לדעתכם אני עוד יכול לעשות על פני המארז? בנוסף אני מתכוון להעיף את אחד הצורבים, איך אני משיג מכסה שיתאים לגודל הז…

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by Ancient1,

יש לי מארז מידי גדול של מחשב שמישהו בסביבה זרק ... כן .. זה היה מחשב דור פנטיום .. המארז אינו סטנדרטי כל כך , אולם יש הרבה (!) מקום ואיכות הבניה טובה מאד. הגודל של מגש הלוח הוא קטן , ובכלל לא נראה לי שאפשר לסדר את המארז לשימוש ללא דרמל . הפנלים הם למעשה פנל מתכת אחד (!) שיותר כדאי פשוט לזרוק ולשים פרספקס .. ויש עוד פיצ'רים.. בתכלס . מארז מענין מאד , עם הרבה אפשרויות . ממש חבל לזרוק . אני נמצא בחיפה ממש . רק ליצור איתי קשר ולבוא לקחת . [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by eegg,

אני מחפש מתאם 20 פין ל24 פין או חוט מאריך ל20 פין. צריך חנות או מישהו שמוכר

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  8. הנה סכמה: Here is a simple transmitter that when connected to a phone line, will transmit anything on that line (execpt the dial tone) to any FM radio. The frequency can be tuned from 88 to about 94Mhz and the range is about 200 feet. It is extremely easy to build and is therefore a good, useful beginner project. Part Total Qty. Description Substitutions R1 1 180 Ohm 1/4 W Resistor R2 1 12K 1/4 W Resistor C1 1 330pF Capacitor C2 1 12pF Capacitor C3 1 471pF Capacitor C4 1 22pF Capacitor Q1 1 2SA933 Transistor D1, D2, D3, D4 4 1SS119 Silicon Diode D5 1 Red LED S1 1 SPDT Switch L1 1 Tuning Coil MISC 1 Wire, Circuit Board Notes 1. L1 is 7 turns…

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  9. לאיפה אני מאור לחבר אותו? ואיך אני אמור לשמור אותו שלא יזוז?

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  10. אהלן חבר'ה... בשביל הפרויקט מודינג שלי אני מתכנן לבנות לייטבאס ועדיין לא הצלחתי למצוא שרטוטים באף מקום אם מישהו יכול לעזור לי להכין (או למצוא לי שרטוט או סכמה) לייט באס של 4 ערוצים (האמת שלא חובה אבל רצוי) אני צריך ערוץ אחד של 3.5V (שכולל 2 לדים) ערוץ אחד של 2V (שכולל 2 לדים) ערוץ אחד לקטודה וערוץ אחד לאלמנט תאורה משולב עם 4-5 לדים הלדים שאני משתמש בהם הם: כחול 3ממ 5000MCD מתח: 3.2-3.8 זרם:30ma אדום 5ממ 5000MCD מתח: 1.8-2.2 זרם: 30ma מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  11. אורח

אז ככה.. קבוצת נגדים ראשונה היא: מתח 1.8-2.2 0.03 אמפר הקבוצה השנייה היא: מתח 3.2-3.8 0.03 אמפר בבקשה תחשבו לי נגדים לכל קבוצה.. ואם אפשר תביאו תמונה כדי שאוכל לראות את הצבעים של הנגד..תודה רבה לכםםםם.. תודה תודה תודה..

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  12. שלום אני לא מבין כלום במודינג ואני רוצה לדעת מה דרוש בשביל לקדוח במארז חורים, לחתוך או מה שצריך בשביל לשים מאוררים, אם אתם יכולים לרשום לי את המוצרים שדרושים , תודה!

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  13. היום קניתי תמארז הזה מ-ksp איך הוא קניתי אותו ב-390 שח רציתי לדעת איך הוא מקרר ואיך הוא בכללי?!!?! והעם הוא מארז טוב!?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  14. יש לי מעבד פנום2 720 שהפכתי אותו ל4 ליבות שעובד כרגע על 2800MHZ. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-42. צירפתי תמונה של CPU-Z אשמח לקבל עזרה לגבי קצת אובר קלוק. האובר קלוק הכי פשוט בינתיים שאני לא אצטרך להגביר מתחים, להבין את העקרון להתחלה. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

15. Started by bneli,

יש לי דילמה קניתי כמה קתודות והו באות בזוגות רציתי לדעת אם אני יכול לשים קתודה מחברה אחת עם משנק של חברה אחרת(או שזה סיכון שהיא תתפוצץ?) מבחינת חיבורים הם אותו דבר בדיוק אבל אני לא יודע עם מבחינת זרם יש תקן שווה לכולם? (ניסיתי למדוד עם רב מודד אבל יש לי רב מודד ישן מאוד והוא לא מראה לי על כמה זה הוא רק קופץ עם המחוג עד הסוף..)

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  16. חשבתי להתחיל עם לד לבקר של PS3. אני קונה חומרים ומכין את זה, פשוט וקל לא ? ואז במחשבה שנייה אמרתי שאם אני יהרוס את זה, זה יעלה לי דיי הרבה כסף (400 שקל בארץ) לקנות חדש ואמרתי אולי יש לכם משהו להתחיל איתו. ראיתי בנעוץ את המדריך לעשות שהבקר של ה-PS1 יתאים למחשב. אבל, לאן היציאה שהוא הרכיב מתחברת ? לא ראיתי במחשב שלי יציאה לזה. בקיצור חפרתי, אם תוכלו להגיד לי ולהביא לי מדריך, אני אשמח.

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  17. Started by Nikiller,

היי! שאלה מוזרה.. אפשר לשים משחה טרמית על זיכרונות??? או שרק את המדבקות?

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by eran_rohatyn,

מה זה Dual Drive ATA בכבל מעוגל??

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by eliyaex,

שלום יש מדריכים ודרכים באינטרנט ללמוד אלקטרוניקה ורובוטיקה?לעבודות ביתיות וכאלה

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by MacGyver,

שלום! אני מחפש את התמונה של הראש של היטמן..(שמסתובבת פה תמיד....) איתן

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by Y.k,

האם כדאי לקנות מאוורר עם קתודה קרה ? כי הרבה אנשים אומרים שקתודה מתחממת מהצדדים ונשרפת לאחר זמן קצר יחסית. גם אומרים שזה יכול לשרוף בדרך חלקים של המחשב אז עשו טובה עזרו לי... האם כדאי לי לקנות את זה ? ד"א המאוור של sunbeam http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cfk08-g

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  22. שלום, יש לי עכשיו פילטרים מהברזל הזה שיש על הרמקוליפ בטייפ, עכשיו הוא מתמלא באבק ואני לא יכול להוריד את כל האבק עם שואב, יש לכם איזה שהם הצעות מה אפשר לעשות? תודה, אלי.

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by aviram20,

הוצאתי קתודה של סורק ישן ואני רולצה לחבר אותה למחשבב רק אין לה פלוס ומינוס יש איזה 12 חיבורים קטנטנים כאלה שאם אדע לאן לחבר זה לא יהיה בעיה בכול מקרה הקתודה היא של קנון ורשום עלייה על המדבקה כול מני מספרים ואותיות שלא קשורות לחיבור או משהו זה ניראה לי הדגם ואין לי שום מושג כמה מתח היא צריכה כמה זה בדרך כלל ? 12 V ? לאן לחבר פלוס ומינוס ? תודה לעוזרים והנה כמה תמונות אבירם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by boss,

יש לי מארז CM HAF X לוח אם אסוס ASUS P8P67 Delux עם פאנל קדמי USB 3.0 גודל 2.5 בעיה אין לי מתאם פאנל 2.5 קדמי של מארז HAF X. אני צריך פאנל האחורי של USB 3.0 עם מחובר ללוח אם דומגא תמונה אני מנסה לחפש אתר אייבי יש פרטים מיליונים לא ברור אם יש מתאם פאנל קדמי 2.5 ל5.25 של HAF X אשמח תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  25. Started by g2a2l2,

שלום רציתי לדעת מה הדרך הקלה ביותר להוצאת מתח מהמחשב ואיך הפשר להקטין אותו נגיד ל 5 ואלט

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.