אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
כמה לדים כחולים רגים צורכים בmA? אני עושה אלמנט תאורה למארז שלי
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בזמן האחרון החלטתי לחבר עוד כ4 רמקולים למחשב, אני מעוניין לבנות מפצל לכניסת אודיו פשוטה לגמרי, שיכיל 6 חיבורי אודיו, מי שיכול לתת לי שרטוטים, תמונות, רעינות, וכו..., תודה רבה לו, אני אודה לו מאוד, תודה רבה, שהמצב רק ישתפר, אבי
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מאוורר עם קתודה קרה ? כי הרבה אנשים אומרים שקתודה מתחממת מהצדדים ונשרפת לאחר זמן קצר יחסית. גם אומרים שזה יכול לשרוף בדרך חלקים של המחשב אז עשו טובה עזרו לי... האם כדאי לי לקנות את זה ? ד"א המאוור של sunbeam http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cfk08-g
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
טוב אז אחרי הרבה עבודה קשה הלכתי לנגיה שברשותי והכנתי מסגרת מעץ יפה וישרה למסך ה5 אינץ שיתמקם בימקומם של 3 מפרצים שהיו לי פנוים בנתיים עשיתי את המסדרת ועשיתי גם פאן באס קטן עם שתי כפתורים חמודים יצא ישר ויפה שהם יכבו את המסך וחלק מהמאוריים שאני יקבע במועד מאוחר יותר כמו כן יש לי כפתור בספק שמחליש את המאוררים אז ככה שיצא לי מעיין פאן באס כזה בחלקים בכול מקרה הוא עושה את העבודה ובמיילה לא הייה לי מקום לפנאל פאן באס קנוי או עשוי אז היתפשרתי על זה יצא ישר מאודד והמסך משתלב בדיוק במסגרת אני מאוד מרוצה בנתיים עכשיו מרחתי עליו בונדו תוצרת בית שלי שאני ישייף אותו לגמרי בישביל להבטיח החלקה של 100 אחוז למרות שגם העץ כבר חלק אבל מנסיוני סיבי עץ נוטים להיתנפח ולא ארצה תו…
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור למודינג בכלל.. אבל לא ידעתי לאיזה פורום אפשר להכניס את זה. יש לי מקלדת אלחוטית והיציאה שלה זה ראש ירוק כזה (PS/2), לראש USB. אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני צריך להכין מבוא לאלקטרוניקה, אז אני רוצה להוסיף את החלקים הללו למין מילון קטן אני צריך לדית איך קוראים להם, ומה תפקידם העיקרי... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (ואני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... **אחרי חיפוש.
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אז.. גיליתי שpcb זה אלגנטי, נוח, קומפקטי וטוב. הו כן, קשה מאוד להכין אותו בבית וצריך מלא כימיקלים יקרים ומסוכנים. אז כאן נכנסת השאלה שלי: האם יש אתר שאני יכול לתת להם layout מאחת התוכנות, הם ידפיסו לי את המעגל וישלחו? (אני מתכוון, רק את החיבורים ואת החורים, כמובן שאת הרכיבים אני אשים בעצמי)
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אף פעם לא אהבתי את המראה של המסך הזה, המעמד שלו היה מגושם וגובהה מידיי, בקיצור המסך לא מצא-חן-בעיני. אז לאחר שהבנתי, שלא יהיה לי נוח לעבוד איתו כשהוא יהיה תלוי על הקיר, התחלתי לחשוב... פירקתי את המעמד מהמסך עצמו (אל תשימו לב לאבק :): פירקתי את ה"צוואר" מהמעמד: פירקתי את ה"צוואר" עצמו: כעת, חשבתי אייך אוכל לנצל את החלק המתכתי, אולי להכין סביבו מעמד. חיברתי רק את הדבר המתכתי, והופתעתי לגלות שאני לא צריך בכלל להתאמץ - זה יציב מאוד (אף על פי שזה ניראה בכלל לא יציב), בנוסף זה נתן לי את המראה שחיפשתי, מראה של "תמונה", כאילו זה עומד מעצמו. המסך עומד (החלק האחורי): והתוצאה: אני אישית מאוד מרוצה מהתוצאה, ואתם?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות פתיחת דלת ע"י לחצן קיים לי המנעול עצמו הפועל עם מתח של 8-12V עכשיו אני צריך קבל ונגד עכשיו לפי מה שזכור לי זמן פריקת קבל הוא 5טאו פריקת הקבל כלומר זמן שהמנעול ישאר פתוח - כלומר דלת פתוחה עכשיו אני רוצה שהיא תהיה פתוחה 20 שניות עכשיו אני לא זוכר בדיוק איזה גודל נגד + קבל להשים אם אני לא טועה r/c = לטאו תתקנו אותי אם אני טועה ותעזרו לי בבניית המעגל תודה רבה!! אלון
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... בשביל הפרויקט מודינג שלי אני מתכנן לבנות לייטבאס ועדיין לא הצלחתי למצוא שרטוטים באף מקום אם מישהו יכול לעזור לי להכין (או למצוא לי שרטוט או סכמה) לייט באס של 4 ערוצים (האמת שלא חובה אבל רצוי) אני צריך ערוץ אחד של 3.5V (שכולל 2 לדים) ערוץ אחד של 2V (שכולל 2 לדים) ערוץ אחד לקטודה וערוץ אחד לאלמנט תאורה משולב עם 4-5 לדים הלדים שאני משתמש בהם הם: כחול 3ממ 5000MCD מתח: 3.2-3.8 זרם:30ma אדום 5ממ 5000MCD מתח: 1.8-2.2 זרם: 30ma מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
היי הספק שלי יושב בתחתית המראז והכבלים של ה 4 פין שמתחברים ללוח בנוסף ל24 מאוד קצרים איפה אוכל להשיג כבל הארכה כזה? אם אפשר בארץ.. בחו''ל או מאיביי לא עוזר לי תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש את התמונה של הראש של היטמן..(שמסתובבת פה תמיד....) איתן
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, יש לי עכשיו פילטרים מהברזל הזה שיש על הרמקוליפ בטייפ, עכשיו הוא מתמלא באבק ואני לא יכול להוריד את כל האבק עם שואב, יש לכם איזה שהם הצעות מה אפשר לעשות? תודה, אלי.
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי רכב יחסית ישן, לאונה פשע 92... ואני רוצה לבנות דיימר , עמם, לתאורת פנים... יש למישהו איזה תרשים של כזה דבר? או שיכול לבנות לי כזה דבר..? תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
http://www.unixmonkey.net/articles/clearhd/ תוצאה סופית (והוא עובד):
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להסיג את חוטי הסליביג הבאים http://img51.exs.cx/img51/9189/afterhec1nb.jpg
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני לא ידעתי לאן זה קשור אז פתחתי פה הנה כמה תמונות : http://up42.siz.co.il/up1/nlkjzdyownhz.jpg http://up31.siz.co.il/up3/mh4mbkgjmtvu.jpg http://up32.siz.co.il/up1/yxzwwtqmmyyu.jpg ויש לי כמה קליפסים כאלה שאפשר לחבר למארז ולתפוס בהם חוטים תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
גם אני קניתי בשעה טובה "דרמל" של וולף. (להפתעתי גם היה עליו מבצע ככה שאני ממש מבסוט). קניתי אותו אתמול, הספקתי כבר לטחון אותו לא מעט ואני בהחלט מרוצה מהביצועים ביחס למחיר שלו. רק בעיה קטנה אחת... הכבל המתכתי בתוך הכבל מאריך שלו משוחרר. כלומר אם אני מושך אותו מהצד שמתחבר למכשיר אז הוא יוצא לגמרי החוצה (אפילו אם אני לא ממש מושך). באחת הפעמים הוא (הכבל הפנימי) גם התרופף לי בזמן העבודה - מה שגרם לראש להפסיק להסתובב. השאלה שלי היא האם אני עושה משהו לא בסדר? צריך לחזק את זה איך שהוא או משהו. או שהוא פשוט לא תקין ויש כאן עילה להחלפה...? :s05: תודה מראש ;D
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני חדש בתחום, רציתי להתייעץ לגבי מה בדיוק אני צריך לקנות, על איזה דברים צריך לחשוב וכו'. ראשית הפרוייקט, אני מתכנן להתקין מאוורר שישמור על רמת לחות נמוכה באמבטיה, התוכנית היא שהבקר יקבל מידע מחיישן לחות ובהתאם יכבה/ידליק את המאוורר. מס' שאלות: 1. חשבתי לקנות את הUNO, אני מבין שזו ספינת הדגל של ארדואינו, יש סיבה ללכת דווקא על משהו אחר? 2. לא ברור לי מה צריך בשביל החיבוריות. מתי צריך מגן? מתי משתמשים במטריצה? אפשר להתחבר ישירות לבקר? אם מתחברים ישירות לבקר צריך להלחים או שאפשר להתחבר עם "חיבור זכר" כמו של מטריצה? 3. חשבתי לקנות את החיישן לחות הזה, נראה לכם בסדר? 4. בשביל לשלוט במאוורר אני מבין שאצטרך ריליי, איך לבחור אחד כזה? 5. יש עוד רכיבים שאצטרך ולא חשבתי עליהם? (בהינת…
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הדרך הקלה ביותר להוצאת מתח מהמחשב ואיך הפשר להקטין אותו נגיד ל 5 ואלט
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
חברה יש לי חור במארז בגלל מוזינג לא מוצלח הגודל של החור שתי אינץ' אני צריך שתאמרו לי איך לסתום ואל תאמרו לי לקנות מארז כי אין לי הרבה כסף וההורים לא רוצים להוציא כסף על שטויות אוקי עזרה חברה
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה זה אומר כרשום אצלי מחבר 8 גידים ו 18 גייג'? מה המשמעות של גייג'? והאם יש קונקטור למחבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
- 1 follower
-