אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
יש לי דילמה קניתי כמה קתודות והו באות בזוגות רציתי לדעת אם אני יכול לשים קתודה מחברה אחת עם משנק של חברה אחרת(או שזה סיכון שהיא תתפוצץ?) מבחינת חיבורים הם אותו דבר בדיוק אבל אני לא יודע עם מבחינת זרם יש תקן שווה לכולם? (ניסיתי למדוד עם רב מודד אבל יש לי רב מודד ישן מאוד והוא לא מראה לי על כמה זה הוא רק קופץ עם המחוג עד הסוף..)
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
חשבתי להתחיל עם לד לבקר של PS3. אני קונה חומרים ומכין את זה, פשוט וקל לא ? ואז במחשבה שנייה אמרתי שאם אני יהרוס את זה, זה יעלה לי דיי הרבה כסף (400 שקל בארץ) לקנות חדש ואמרתי אולי יש לכם משהו להתחיל איתו. ראיתי בנעוץ את המדריך לעשות שהבקר של ה-PS1 יתאים למחשב. אבל, לאן היציאה שהוא הרכיב מתחברת ? לא ראיתי במחשב שלי יציאה לזה. בקיצור חפרתי, אם תוכלו להגיד לי ולהביא לי מדריך, אני אשמח.
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
הי. אני באיזור שאני לא יכול להשיג מתאמים,כבל 3PIN ל-4PIN, אז הייתי רוצה לדנות מעגל כזה. האם אפשרי?, יש מדריך מסויים? MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לחבר בעיה עם המאוור שהוא רועש מידי, זה הצלעות קירור שהוא קנה למעבד פרסקוט שלו והוא עושה את העבודה יופי אבל רועש: http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137428752 המאוורר מתחבר ללוח אם עם 3 חוטים אז מה שאני רוצה לעשות זה ליקנות פוטנצימטר מתאים ולהלחים על אחד החוטים של המאוורר כדי להשתיק אותו קצת(להוריד מהסיבובים) איזה פוטנצימטר אני צריך ליקנות? ועל איזה צבע החוט שאני צריך להלחים עליו את הפוטנציומטר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אז כך חשבתי לעצמי עד כמה יהיה יפה המחשב שלי עם אני יבנה את כולו מפספקט שקוף עם הרבה תאורה מאוררים שקטים והקרור גז וכו בכול מקרה לי אישית ניראה סוף הדרך במיוחד שכבר רעיון יש לי..רק הבעיה היא כלים יצירתיות לא חסרה אבל אולי תוכלו להסביר לי איזה חלקים אני צריך כדי להרכיב את המארז מבחינת חומר..ואיזה חלקים בשביל לחתוך וכו וכו וההכי חשוב מחיר שלהם ואיפה אני יכול למצוא אני ישמח לעוזרים ורשמיה יותר מפורטת תקבל בשימחה תודה...
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לפני חודש בערך הבאתי פה את המודינג שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album107 עכשיו צבעתי את המארז והוספית חתיכה של זכוכית מקדימה.... הינה תמונות תנו את דעתם(תהיו עדינים) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש את התמונה של הראש של היטמן..(שמסתובבת פה תמיד....) איתן
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
הוצאתי קתודה של סורק ישן ואני רולצה לחבר אותה למחשבב רק אין לה פלוס ומינוס יש איזה 12 חיבורים קטנטנים כאלה שאם אדע לאן לחבר זה לא יהיה בעיה בכול מקרה הקתודה היא של קנון ורשום עלייה על המדבקה כול מני מספרים ואותיות שלא קשורות לחיבור או משהו זה ניראה לי הדגם ואין לי שום מושג כמה מתח היא צריכה כמה זה בדרך כלל ? 12 V ? לאן לחבר פלוס ומינוס ? תודה לעוזרים והנה כמה תמונות אבירם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
נזכרתי פתאום שיש לי איפשהו מסך של GAMEGEAR ישן... יש מצב לנצל את הפיצי הזה למשהו? :s05:
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, יש לי מאורר סטאר והמנורה "מגמגמת", אמרו לי לקנות פלטת לד חדשה. אצל היבואן זה עולה 100 ש"ח. השאלה האם יש כזה שאפשר לקנות יותר זול בחנות או באליאקפרס? האם מישהו החליף כזה בעבר? מצאתי מנורה לד באליאקםרס היא מתאימה?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
יש לי את העכבר Microsoft Intellimouse ואני רוצה לעשות לו קצת מודינג (ראשון שלי) 1) לצבוע את גוף העכבר באפור ואת הלחצנים הצדדים בשחור. איך אני מפרק את הלחצנים בצדדים?,איזה צבע לקנות 2) אני רוצה לחליף את הלדים מאדום לכחול אולטרא ברייט. איזה עוצמה חייבת להיות המינימום ללד? יש בעכבר 2 לדים אדומים אחד שסורק ואחד מאוחרה ליופי נראה לי אני יכול להחליף את שניהם או רק את האחורי מבלי לפגוע ביכולת של העכבר תודה
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכם, ישבתי שיפרתי ושירטטתי וכעת אני מבקש חוות דעת אחרונה אם לא שכחתי משהו ואם הכל נראה סביר. המעגל מתוכנן ל5V DC ושני רגלי הבקרה משמאל למעלה יקבעו איזו שורה תהבהב. קצב ההבהוב יקבע ע"י הפוטנציומטר המחובר ל MC1455 שהוא תואם CMOS ל 555. Top_Gun, Big Foot, מישהו אחר שבעניינים, תנו איזו מילה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי פרוייקט מודינג לחופש ורציתי לדעת עד כמה בערך אני יכול להאריך את כבלי ה-IDE של המחשב שלי (רק לסידירומים, לא להארדיסק) נ.ב: תציעו עוד העצות למודינג בשעה פרק 5! תודה!
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנום2 720 שהפכתי אותו ל4 ליבות שעובד כרגע על 2800MHZ. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-42. צירפתי תמונה של CPU-Z אשמח לקבל עזרה לגבי קצת אובר קלוק. האובר קלוק הכי פשוט בינתיים שאני לא אצטרך להגביר מתחים, להבין את העקרון להתחלה. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מחפש מתאם 20 פין ל24 פין או חוט מאריך ל20 פין. צריך חנות או מישהו שמוכר
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היום המחשב ניכבה ובעקבות העבודה על הגג המחשב פועל ללא גג אז ראיתי עשן עולה למעלה. אחרי בדיקה נימצא שאחד מהרכיבים בארוגייט שלי עלה באש =\ איך שחיברתי את האורגייט לבדיקה הוא עבד רגיל לשניה ואז התחילו גיצים מאיזור הרכיב הזה ואז התחילה אש שישר כיביתי וניתקתי את כבל החשמל =\ עכשיו זה נזק פיזי ככה שאחריות לא תקפה (אני חושב =\) יש לי פה תמונות של הארוגייט מפורק והרכיב השרוף אם מישהו יכול לעזור לי אפילו בזיהוי הרכיב הזה כדי שאני אוכל לקנות חדש ולהחליף יהיה סבבה!!! תמונות:
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מחפש חיבורי מולקסים שהפינים שלהם הם זכר וגם אני מחפש משהו כמו זה
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הנה סכמה: Here is a simple transmitter that when connected to a phone line, will transmit anything on that line (execpt the dial tone) to any FM radio. The frequency can be tuned from 88 to about 94Mhz and the range is about 200 feet. It is extremely easy to build and is therefore a good, useful beginner project. Part Total Qty. Description Substitutions R1 1 180 Ohm 1/4 W Resistor R2 1 12K 1/4 W Resistor C1 1 330pF Capacitor C2 1 12pF Capacitor C3 1 471pF Capacitor C4 1 22pF Capacitor Q1 1 2SA933 Transistor D1, D2, D3, D4 4 1SS119 Silicon Diode D5 1 Red LED S1 1 SPDT Switch L1 1 Tuning Coil MISC 1 Wire, Circuit Board Notes 1. L1 is 7 turns…
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הדרך הקלה ביותר להוצאת מתח מהמחשב ואיך הפשר להקטין אותו נגיד ל 5 ואלט
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
יש לי הארדיסק מקולקל. אני רוצה לשים אותו על הקיר-ושהוא יסתובב(סתתם-שיהיה מגניב) פתחתי את המכסה החיצוני ככה שהפלטה תיהיה בטווח ראיה חיברתי את הדיסק למולקס-קיוויתי שזה יסתובב(יש לי רצועה של הספק שיוצאת מחוץ למחשב) אבל הוא מסתובב רק לכמה שניות ניסייתי לשים מתח ישירות על המנוע של ההארדיסק-וזה נראה שזה ממגנט אותו-אבל לא גורם לו להסתובב(יש 4 חיבורים שאפשר לחבר למנוע עצמו) מה אני צריך לעשות כדי שהוא ימשיך להסתובב כל הזמן? (בטח קשור לחיבורי ה-IDE שלו....)
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
בניתי מד טמפ' קטן ממד חום אלקטרוני כזה.. השאלה את אני יכול לספק לו חשמל מהמחשב? אתם יודעים, זה פועל על סוללה קטנה ועגולה
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין כלום במודינג ואני רוצה לדעת מה דרוש בשביל לקדוח במארז חורים, לחתוך או מה שצריך בשביל לשים מאוררים, אם אתם יכולים לרשום לי את המוצרים שדרושים , תודה!
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להסיג את חוטי הסליביג הבאים http://img51.exs.cx/img51/9189/afterhec1nb.jpg
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-