אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי עכשיו פילטרים מהברזל הזה שיש על הרמקוליפ בטייפ, עכשיו הוא מתמלא באבק ואני לא יכול להוריד את כל האבק עם שואב, יש לכם איזה שהם הצעות מה אפשר לעשות? תודה, אלי.
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היום קניתי תמארז הזה מ-ksp איך הוא קניתי אותו ב-390 שח רציתי לדעת איך הוא מקרר ואיך הוא בכללי?!!?! והעם הוא מארז טוב!?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הוצאתי קתודה של סורק ישן ואני רולצה לחבר אותה למחשבב רק אין לה פלוס ומינוס יש איזה 12 חיבורים קטנטנים כאלה שאם אדע לאן לחבר זה לא יהיה בעיה בכול מקרה הקתודה היא של קנון ורשום עלייה על המדבקה כול מני מספרים ואותיות שלא קשורות לחיבור או משהו זה ניראה לי הדגם ואין לי שום מושג כמה מתח היא צריכה כמה זה בדרך כלל ? 12 V ? לאן לחבר פלוס ומינוס ? תודה לעוזרים והנה כמה תמונות אבירם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי דילמה קניתי כמה קתודות והו באות בזוגות רציתי לדעת אם אני יכול לשים קתודה מחברה אחת עם משנק של חברה אחרת(או שזה סיכון שהיא תתפוצץ?) מבחינת חיבורים הם אותו דבר בדיוק אבל אני לא יודע עם מבחינת זרם יש תקן שווה לכולם? (ניסיתי למדוד עם רב מודד אבל יש לי רב מודד ישן מאוד והוא לא מראה לי על כמה זה הוא רק קופץ עם המחוג עד הסוף..)
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי מארז מידי גדול של מחשב שמישהו בסביבה זרק ... כן .. זה היה מחשב דור פנטיום .. המארז אינו סטנדרטי כל כך , אולם יש הרבה (!) מקום ואיכות הבניה טובה מאד. הגודל של מגש הלוח הוא קטן , ובכלל לא נראה לי שאפשר לסדר את המארז לשימוש ללא דרמל . הפנלים הם למעשה פנל מתכת אחד (!) שיותר כדאי פשוט לזרוק ולשים פרספקס .. ויש עוד פיצ'רים.. בתכלס . מארז מענין מאד , עם הרבה אפשרויות . ממש חבל לזרוק . אני נמצא בחיפה ממש . רק ליצור איתי קשר ולבוא לקחת . [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מחפש מתאם 20 פין ל24 פין או חוט מאריך ל20 פין. צריך חנות או מישהו שמוכר
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מחפש חיבורי מולקסים שהפינים שלהם הם זכר וגם אני מחפש משהו כמו זה
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הנה סכמה: Here is a simple transmitter that when connected to a phone line, will transmit anything on that line (execpt the dial tone) to any FM radio. The frequency can be tuned from 88 to about 94Mhz and the range is about 200 feet. It is extremely easy to build and is therefore a good, useful beginner project. Part Total Qty. Description Substitutions R1 1 180 Ohm 1/4 W Resistor R2 1 12K 1/4 W Resistor C1 1 330pF Capacitor C2 1 12pF Capacitor C3 1 471pF Capacitor C4 1 22pF Capacitor Q1 1 2SA933 Transistor D1, D2, D3, D4 4 1SS119 Silicon Diode D5 1 Red LED S1 1 SPDT Switch L1 1 Tuning Coil MISC 1 Wire, Circuit Board Notes 1. L1 is 7 turns…
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כמה לדים כחולים רגים צורכים בmA? אני עושה אלמנט תאורה למארז שלי
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי את העכבר Microsoft Intellimouse ואני רוצה לעשות לו קצת מודינג (ראשון שלי) 1) לצבוע את גוף העכבר באפור ואת הלחצנים הצדדים בשחור. איך אני מפרק את הלחצנים בצדדים?,איזה צבע לקנות 2) אני רוצה לחליף את הלדים מאדום לכחול אולטרא ברייט. איזה עוצמה חייבת להיות המינימום ללד? יש בעכבר 2 לדים אדומים אחד שסורק ואחד מאוחרה ליופי נראה לי אני יכול להחליף את שניהם או רק את האחורי מבלי לפגוע ביכולת של העכבר תודה
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
התחלתי לתכנן תיאורטית את המודינג הראשון שלי ונזכרתי ב-iPod מהדור הראשון הבלתי שמיש שזרוק לי בארון. עכשיו, האם ישנה אפשרות לשלב את המסך LCD הזה במודינג שלי ע"י החיבור הסטנדרטי שיש במדריך באתר כך שגם התאורה הלבנה שלו תפעל, או שהוא עובד אחרת?
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני צריך שנאי של 9V ו 850MA אבל יש לי רק 9V ו 210MA או 9V ו 1000MA האם אני יכול לחבר אחד מהם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אז כך חשבתי לעצמי עד כמה יהיה יפה המחשב שלי עם אני יבנה את כולו מפספקט שקוף עם הרבה תאורה מאוררים שקטים והקרור גז וכו בכול מקרה לי אישית ניראה סוף הדרך במיוחד שכבר רעיון יש לי..רק הבעיה היא כלים יצירתיות לא חסרה אבל אולי תוכלו להסביר לי איזה חלקים אני צריך כדי להרכיב את המארז מבחינת חומר..ואיזה חלקים בשביל לחתוך וכו וכו וההכי חשוב מחיר שלהם ואיפה אני יכול למצוא אני ישמח לעוזרים ורשמיה יותר מפורטת תקבל בשימחה תודה...
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... בשביל הפרויקט מודינג שלי אני מתכנן לבנות לייטבאס ועדיין לא הצלחתי למצוא שרטוטים באף מקום אם מישהו יכול לעזור לי להכין (או למצוא לי שרטוט או סכמה) לייט באס של 4 ערוצים (האמת שלא חובה אבל רצוי) אני צריך ערוץ אחד של 3.5V (שכולל 2 לדים) ערוץ אחד של 2V (שכולל 2 לדים) ערוץ אחד לקטודה וערוץ אחד לאלמנט תאורה משולב עם 4-5 לדים הלדים שאני משתמש בהם הם: כחול 3ממ 5000MCD מתח: 3.2-3.8 זרם:30ma אדום 5ממ 5000MCD מתח: 1.8-2.2 זרם: 30ma מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש את התמונה של הראש של היטמן..(שמסתובבת פה תמיד....) איתן
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
http://www.unixmonkey.net/articles/clearhd/ תוצאה סופית (והוא עובד):
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני צריך להכין מבוא לאלקטרוניקה, אז אני רוצה להוסיף את החלקים הללו למין מילון קטן אני צריך לדית איך קוראים להם, ומה תפקידם העיקרי... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות פתיחת דלת ע"י לחצן קיים לי המנעול עצמו הפועל עם מתח של 8-12V עכשיו אני צריך קבל ונגד עכשיו לפי מה שזכור לי זמן פריקת קבל הוא 5טאו פריקת הקבל כלומר זמן שהמנעול ישאר פתוח - כלומר דלת פתוחה עכשיו אני רוצה שהיא תהיה פתוחה 20 שניות עכשיו אני לא זוכר בדיוק איזה גודל נגד + קבל להשים אם אני לא טועה r/c = לטאו תתקנו אותי אם אני טועה ותעזרו לי בבניית המעגל תודה רבה!! אלון
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום יש מדריכים ודרכים באינטרנט ללמוד אלקטרוניקה ורובוטיקה?לעבודות ביתיות וכאלה
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
בניתי מד טמפ' קטן ממד חום אלקטרוני כזה.. השאלה את אני יכול לספק לו חשמל מהמחשב? אתם יודעים, זה פועל על סוללה קטנה ועגולה
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין כלום במודינג ואני רוצה לדעת מה דרוש בשביל לקדוח במארז חורים, לחתוך או מה שצריך בשביל לשים מאוררים, אם אתם יכולים לרשום לי את המוצרים שדרושים , תודה!
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור למודינג בכלל.. אבל לא ידעתי לאיזה פורום אפשר להכניס את זה. יש לי מקלדת אלחוטית והיציאה שלה זה ראש ירוק כזה (PS/2), לראש USB. אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי פרוייקט מודינג לחופש ורציתי לדעת עד כמה בערך אני יכול להאריך את כבלי ה-IDE של המחשב שלי (רק לסידירומים, לא להארדיסק) נ.ב: תציעו עוד העצות למודינג בשעה פרק 5! תודה!
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-