אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז מידי גדול של מחשב שמישהו בסביבה זרק ... כן .. זה היה מחשב דור פנטיום .. המארז אינו סטנדרטי כל כך , אולם יש הרבה (!) מקום ואיכות הבניה טובה מאד. הגודל של מגש הלוח הוא קטן , ובכלל לא נראה לי שאפשר לסדר את המארז לשימוש ללא דרמל . הפנלים הם למעשה פנל מתכת אחד (!) שיותר כדאי פשוט לזרוק ולשים פרספקס .. ויש עוד פיצ'רים.. בתכלס . מארז מענין מאד , עם הרבה אפשרויות . ממש חבל לזרוק . אני נמצא בחיפה ממש . רק ליצור איתי קשר ולבוא לקחת . [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אז.. גיליתי שpcb זה אלגנטי, נוח, קומפקטי וטוב. הו כן, קשה מאוד להכין אותו בבית וצריך מלא כימיקלים יקרים ומסוכנים. אז כאן נכנסת השאלה שלי: האם יש אתר שאני יכול לתת להם layout מאחת התוכנות, הם ידפיסו לי את המעגל וישלחו? (אני מתכוון, רק את החיבורים ואת החורים, כמובן שאת הרכיבים אני אשים בעצמי)
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
יש לי שני מנועי DC 4.5V וולט ואני מחבר אותם למכונית לחבר אותם במקביל או בטור ? ושחיברתי בשתי הצורות זה נסע אבל עשה מין גיצים כאלה ראיתי שלמנועים מסוג כזה מחברים קבל 1PF איך לחבר אם צריך ? אני מחבר אותם ל4.5 וולט כמובן .
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ידוע לכם היכן ניתן להשיג ספול שכזה במחיר טוב? אני יתמודד עם כל כמות, 50 מטר, 100 מטר, לא קריטי. גם באיביי אין מציאות. המטרה היא יצירת כבלים מותאמים אישית.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
-
האם כדאי לקנות מאוורר עם קתודה קרה ? כי הרבה אנשים אומרים שקתודה מתחממת מהצדדים ונשרפת לאחר זמן קצר יחסית. גם אומרים שזה יכול לשרוף בדרך חלקים של המחשב אז עשו טובה עזרו לי... האם כדאי לי לקנות את זה ? ד"א המאוור של sunbeam http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cfk08-g
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור למודינג בכלל.. אבל לא ידעתי לאיזה פורום אפשר להכניס את זה. יש לי מקלדת אלחוטית והיציאה שלה זה ראש ירוק כזה (PS/2), לראש USB. אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי דילמה קניתי כמה קתודות והו באות בזוגות רציתי לדעת אם אני יכול לשים קתודה מחברה אחת עם משנק של חברה אחרת(או שזה סיכון שהיא תתפוצץ?) מבחינת חיבורים הם אותו דבר בדיוק אבל אני לא יודע עם מבחינת זרם יש תקן שווה לכולם? (ניסיתי למדוד עם רב מודד אבל יש לי רב מודד ישן מאוד והוא לא מראה לי על כמה זה הוא רק קופץ עם המחוג עד הסוף..)
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
חשבתי להתחיל עם לד לבקר של PS3. אני קונה חומרים ומכין את זה, פשוט וקל לא ? ואז במחשבה שנייה אמרתי שאם אני יהרוס את זה, זה יעלה לי דיי הרבה כסף (400 שקל בארץ) לקנות חדש ואמרתי אולי יש לכם משהו להתחיל איתו. ראיתי בנעוץ את המדריך לעשות שהבקר של ה-PS1 יתאים למחשב. אבל, לאן היציאה שהוא הרכיב מתחברת ? לא ראיתי במחשב שלי יציאה לזה. בקיצור חפרתי, אם תוכלו להגיד לי ולהביא לי מדריך, אני אשמח.
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של מחשב ניד של IBM לפי איזה שירטוטים אני מחבר אותו מישהו מהפורום עשה את זה ?
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
חברה יש לי חור במארז בגלל מוזינג לא מוצלח הגודל של החור שתי אינץ' אני צריך שתאמרו לי איך לסתום ואל תאמרו לי לקנות מארז כי אין לי הרבה כסף וההורים לא רוצים להוציא כסף על שטויות אוקי עזרה חברה
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש את התמונה של הראש של היטמן..(שמסתובבת פה תמיד....) איתן
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
טוב ככה, עוד איזה יומיים בערך (בתקווה,אולי קצת יותר) אני אמור לקבל מארז חדש עכשיו ברוח חגיגית זו, אני רוצה לעשות קצת כיף על חשבון המארז הישן שלי וגם להתנסות בקצת דברים חדשים אז חשבתי על לעשות חלון ואם אולי אפילו ייצא לי יפה,אולי אני אעשה אחד גם במארז החדש (זה בטח יהיה מכוער ממש...) טוב בכל מקרה, אז מישהו יכול להסביר לי איך עושים חלון למארז? או להביא איזשהו מדריך טוב? (אפשר גם באנגלית,אבל עדיף שלא) עריכה: אם למישהו יש עוד רעיונות טובים על איך אפשר להתעלל במארז הישן שלי,שיעלה אותם כאן
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לכבוד החגים קנו לאבא שלי מקדחה חדשה ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש בה בתור דרמל??
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אחרי כל התהליך של בניית החלון. האם יש תחליף כלשהו לגומי?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אף פעם לא אהבתי את המראה של המסך הזה, המעמד שלו היה מגושם וגובהה מידיי, בקיצור המסך לא מצא-חן-בעיני. אז לאחר שהבנתי, שלא יהיה לי נוח לעבוד איתו כשהוא יהיה תלוי על הקיר, התחלתי לחשוב... פירקתי את המעמד מהמסך עצמו (אל תשימו לב לאבק :): פירקתי את ה"צוואר" מהמעמד: פירקתי את ה"צוואר" עצמו: כעת, חשבתי אייך אוכל לנצל את החלק המתכתי, אולי להכין סביבו מעמד. חיברתי רק את הדבר המתכתי, והופתעתי לגלות שאני לא צריך בכלל להתאמץ - זה יציב מאוד (אף על פי שזה ניראה בכלל לא יציב), בנוסף זה נתן לי את המראה שחיפשתי, מראה של "תמונה", כאילו זה עומד מעצמו. המסך עומד (החלק האחורי): והתוצאה: אני אישית מאוד מרוצה מהתוצאה, ואתם?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי! שאלה מוזרה.. אפשר לשים משחה טרמית על זיכרונות??? או שרק את המדבקות?
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
איך מתבצע התשלום שמה? בכרטיס אשראי? או שיש דרכים אחרות? אלה שקנו משם כבר איך הלדים טובים?
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... בשביל הפרויקט מודינג שלי אני מתכנן לבנות לייטבאס ועדיין לא הצלחתי למצוא שרטוטים באף מקום אם מישהו יכול לעזור לי להכין (או למצוא לי שרטוט או סכמה) לייט באס של 4 ערוצים (האמת שלא חובה אבל רצוי) אני צריך ערוץ אחד של 3.5V (שכולל 2 לדים) ערוץ אחד של 2V (שכולל 2 לדים) ערוץ אחד לקטודה וערוץ אחד לאלמנט תאורה משולב עם 4-5 לדים הלדים שאני משתמש בהם הם: כחול 3ממ 5000MCD מתח: 3.2-3.8 זרם:30ma אדום 5ממ 5000MCD מתח: 1.8-2.2 זרם: 30ma מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי עכשיו פילטרים מהברזל הזה שיש על הרמקוליפ בטייפ, עכשיו הוא מתמלא באבק ואני לא יכול להוריד את כל האבק עם שואב, יש לכם איזה שהם הצעות מה אפשר לעשות? תודה, אלי.
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי רכב יחסית ישן, לאונה פשע 92... ואני רוצה לבנות דיימר , עמם, לתאורת פנים... יש למישהו איזה תרשים של כזה דבר? או שיכול לבנות לי כזה דבר..? תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להסיג את חוטי הסליביג הבאים http://img51.exs.cx/img51/9189/afterhec1nb.jpg
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הדרך הקלה ביותר להוצאת מתח מהמחשב ואיך הפשר להקטין אותו נגיד ל 5 ואלט
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-