עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by HellBoY,

מה דדעתכם עליו? ZALMAN ZM-MFC1 עולה 148 שקל מפנדה.. שווה? אמשח לקבל עוד הצעות לגבי פאנלים.. תודה

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by J.a.C.k,

כמה לדים כחולים רגים צורכים בmA? אני עושה אלמנט תאורה למארז שלי

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by LIDOR_13,

אז ככה: יש לי רמקולים דיי רגילים בלי שלט ששמתי עכשיו בטלוויזיה לרמקולים יש מגבר ומשם שולטים על הווליום הרעיון הוא ליצור שלט לגלגל של הווליום השאלה היא אי לעשות את זה בעצם אם יש איזשהו מדריך אני אשמח.. אם לא,תביאו רעיונות זה בעצם מודינג למגבר ככה שפה זה הפורום הכי נכון לדעתי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Roeebaeloha,

שלום לכולם אחרי הרבה זמן שאני מגלה התעניינות בארדואינו החלטתי לקנות סוג של ערכת מתחילים שכוללת כמה חיישנים ונורות וכמובן הבקר- uno r3 עכשיו בזמן שאני מחכה לערכה שתגיעה יש לי כמה שאלות: 1. על איזו שפה מבוססת התוכנה שבה כותבים את הקוד לבקר? 2. האם למישהו יש מדריכים או דרך טובה להתחיל עם אדרואינו? 3. אם יש לי מתג שהוא גם מתג וגם גלגלת שיכולה לשלוט על עוצמת האור למשל, האם אני צריך לחבר אותו לחיבור אנלוגי או דיגיטלי? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. המממ אין לי יותר מקום במחשב למיקרו פון יש לי מערכת 5.1 אז אין מקום ואני רוצה להפוך את המיקרופון שלי לאחד שמתחבר לUSB

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by seladlev,

היי בניתי מקלט IR לפי המדריך באתר אך הוא אינו עובד עברתי על כל הסכימה הרבה פעמים והכל מחובר לפי הכתוב יכול להיות שהשרטוט לא תקין ?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  7. שלומות, החלטתי החלטה נבונה לאחרונה: במקום לשלם יותר על דגמי אוזניות אלחוטיות שמבוססות על דברים שבדר"כ לא נוחים לי (בלוטוס', אין בכל מחשב או טלוויזיה), אני אבנה זוג מכשירים קומפקטיים: משדר ומקלט. המקלט יתחבר לאוזניות, והמשדר לחור השמע של המדיה. שניהם יעבדו על גלי רדיו fm, באותו תדר. עכשיו, כדי למנוע תקיעות לא רצויות וקיזוזים בסאונד אני ארצה שזה יהיה בתדר גבוה, לא? וכדי שלא יהיה רעש ויהיה אודיו באיכות גבוהה, אני צריך - High pass filter? לא כ"כ נכנסתי לתחום גלי הרדיו אף פעם..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. חבר'נ קראתי את האשכול הנעוץ של מסכי LCD אבל הבנתי שבפלאפונים זה שונה יש לי את המכשיר הזה ויש לו שמונה חיבורים אם משהוא מכיר את שם המכשיר או יש למשהוא קישור למדריך איך לחבר את זה למחשב אשמח מאוד עוד שאלה קטנה יש לי מכשיר גיים בוי עם מסך לא צבעוני וכשפתחתי אותו יש רצועה של חוטים ובתחילתם יש ריבוע שחור קטן שכתוב עליו 7460 אם אני זוכר נכון זה הבקר שלו או שהבקר זה משהוא יותר גדול בתמונה מוקף באדום

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  9. אין לי רב מודד לצערי בבית ורציתי לדעת איפה הסוני מוציא 12 V על הלוח, אם משיהו במקרה יודע אשמח לדעת . תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by tamos,

יש לי קונקטור שאני צריך לדעת איזו רגל היא החיובית ואיזו השלילית. האם בעזרת רב מודד ניתן לדעת מה היא הקוטביות של הרגל? יש פתרונות אחרים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. תמונה של הלוח אם שרואים גם תמאוורר http://img242.imageshack.us/my.php?image=dsc01048fb7.jpg בקר שליטה http://img505.imageshack.us/my.php?image=dsc01049zf1.jpg המחשב מבחוץ http://img505.imageshack.us/my.php?image=dsc01051sn1.jpg ועכשיו לשאלה http://img505.imageshack.us/my.php?image=dsc01046tp6.jpg הכבל הזה יש לי תמונה שאני צריך לחבר אותך לאיזה משתח על הלוח ולשתי פינים במאוורר שיש לי לא יודע מזה אבל לאן אני מחבר את זה לא הבנתי נראה לי זה משהו שקשור לטמפרטורה תודה לעוזרים והצעות להוסיף עוד כמה דברים למחשב

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by bazooka joe,

כעקרון המעגל פשוט אבל קצת קשה להסביר, אני מקווה שתבינו. יש לי מנוע שאחראי על סגירה ופתיחה של מגירה. כאשר מחברים את הרגל החיבוית של המנוע להדק החיובי של המקור ואת הרגל השלילית להדר השליל המגירה נפתחת. כאשר מחברים הפוך היא נסגרת. אני יכול לעשות שיהו שני כפתורים שאחד יפתח ואחד יסגור, אבל אני לא רוצה ככה. אני רוצה כפתור אחד שלחיצה עליו תפתח ולחיצה שנייה תסגור. קצת נתונים על המעגל כרגע - כאשר המגירה סגורה יש מעגל שנסגר(נקרא לו מעגל A), כאשר היא פתחוה יש מעגל אחר שנסגר(נקרא לו מעגל B). בזמן שמהגירה בתהליך של יציאה\הכנסה שני המעגלים פתוחים. עכשיו לתכלס, אני רוצה לעשות שברגע שהמעגל B נסגר,המנוע מפסיק לעבוד וההדקים של המנוע מתחליפים. וגם כשמעגל A נסגר המנוע מפסיק לעבוד וההדקים ש…

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by tripdd,

לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה אבל... מהי הדרך הבטוחה ביותר לנקות את המחשב מאבק?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by elad the master,

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ats12-r יש כאלה בעוד חנויות בארץ ?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  15. Started by Sven,

אהלן, יש בידי ספק כח קטן שמיועד ל- DAC (ונקנה ביחד איתו) אך נבנה לעבוד עם 115V, השנאי שיש עליו כרגע הוא מסוג EL30 bv 030-7597.0 שממיר מ- 115V ל- 9V עם הספק של 2.8VA. השנאי מתחבר ללוח audiowind sp1 שממיר מ- AC ל- DC. מה שאני צריך למצוא זה שנאי שיחליף את הנוכחי. בינתיים ממה שמצאתי - פארנל דורשים $35 משלוח, rs components מגבילים אותי למינימום 100 ש"ח קניה (לרכיב שעולה 25ש) ו- digi-key כלל לא רושמים מחיר באתר השאלה שלי היא, האם יש למישהו נסיון בקניה של רכיבים כאלה? אני מפספס משהו? יש מקום עדיף לקנית רכיבים מסוג זה בארץ? מחו"ל? תודה.

16. Started by Stastyle,

אהלן! חשבתי על אפשרות ליצוק רכיבים חשמליים בתוך אפוקסי. למה שאעשה דבר כזה? בעיקר בשביל נוחות וחוזק מקסימליים במינימום גודל ובלאי. כלומר זה רכיב שהולך להיות הרבה בתנועה ועייפות מתכת זה הדבר היחיד שחסר לי. הפרוייקט זה ייצור סוג של מדונה עם INEAR, בעלת כפתור PTT ומיקרופון שמוצמד לפה. השאלה שלי היא כזאת - מאיזה חומר אני עושה את התבנית, כך שאוכל להפריד אותה מהיציקה עצמה בסוף תהליך ההתייבשות? תודה. לשואלים למה דווקא בפורום מודינג- לדעתי אין פורום שיותר מתאים לזה משום שאפשר לעשות גם דברים בסגנון הזה למחשב (יציקות אפוקסי).

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Obg1,

אני צריך את עזרתכם ביצירת חיבור USB מקדימה, במארז שקניתי ה USB מקדימה זה רק אופציה ויש את הפתח עם ההכנה, אבל אין שום חיבור USB קיים, רציתי לדעת אם אפשר לקנות חיבור כזה שיתאים למארז, ואם אין אז איפה מוכרים איזה DRIVE BAY עם USB מקדימה ? או שהאפשרות השלישית שלי זה לעשות איזה חיתוכים ולחבר את ה USB כי יש לי חיבור ממארז ישן. תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ViPeRT,

שלום לכולם צרפתי תמונה של 2 רכיבים ורציתי לדעת מה הם ואיך בודקים אותם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by off-the-lip,

ממצב אנשים למבינים בהלחמה... יש קטע במדריך להתקנת צג LCD על המארז שנמצא פה באתר... (אין לי כח ללינק :-\) שבו הכבל שיוצא מנקודות 18-25 בפרינטר פורט ומגיע לנקודת 1VSS בצג, רציתי לדעת איך זה מתבצע פיזית בהלחמה? אני כאילו מלחים את כל החוטים ביחד? אני חושף את 18 ומלחים את כולם אליו?!?! איך זה הולך אנשים? תודה מראש! ;D

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by card,

שלום איפה אפשר לקנות resettable fuse? הייתי בטוח שאמצא את זה ב-tayda, אבל חיפוש של המילה fuse, הביא רק תוצאות של פיוזים חד-פעמיים, מהסוג שנשרף.. זה אומר שאין שם? או שיש שם תחת שם אחר שאני לא מכיר? תודה רבה card

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אז ככה,מכיוון שאין ברשותי מקחד כוס או משהו בסגנון חשבתי לנצל את מקדחתי היקרה ולעשות את הדבר הבא - במקום לקדוח חור עגול לגמרי! אני אקחד 4 חורים לברגים ועוד מלא מלא מלא מלא חורים קטנים שיוכל להיכנס אוויר והמאורר ידחוף אותו. ! זה שווה משהו,או שלא ממש ?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Sleaves ... אני רוצה סידור חוטים טוב ללא שרוולים לספק ... כי יל כבל IDE לHD ולסידירומים וגם לפלופי תודה תראו זה לא ממש יפה ותמליצו לי עוד משהו לעשות בסידור של כל הבאלגן הזה שיש שם תודה

• 92 תגובות
    • 10.4k צפיות
  23. Started by ramit02,

שלווווום לכולם ! בניתי מסך LCD למחשב עם חיבור LPT עד פה הכל תקין ועובד רואה ריבועים כאשר אני מדליק את המחשב מעכשיו יש בעיות בתוכנה LCDC אין חיבור LPT אלא רק COM - אלא אם כן יש משהו שלא ראיתי ??? CrystalControl - התוכנה עובדת מזהה את המסך ומציגה עליו נתונים אבל היא מציגה את הכל בג'יבריש (אפילו את התאריך היא לא מציגה טוב )??? מישהו יודע ויכול לעזור ?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by elior021,

היי יש לי מארז ANTEC 12000 רציתי לדעת אם אפשר איכשהו לשלוט על הלדים שלו במארז או אפילו לעשות איזה מתג שמכבה ומדליק את כולם

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה להרכיב מעגל של 3 לדים UB. הם יפעלו בחוץ לכן המקור מתח צריך להיות סוללה. הבעיה היא שסוללה לא תחזיק הרבה זמן, ולהטעין/להחליף כל פעם את הסוללה זה קצת לא פרקטי. חשבתי על לוח סולארי, אבל הלדים יפעלו בחושך דווקא, אז בשביל שזה יעבוד אני צריך לחבר את הלוח לסוללה נטענת ואותה לחבר ללדים, אבל זה כבר יותר מסובך וגם הלדים יהיו תמיד בחושך, אז זה גם לא יעזור לי. יש לכם רעיונות איך למצוא מקור חשמל שיחזיק להרבה זמן? אני לא יודע כמה 3 לדים לוקחים, אבל לכמה זמן הם יפעלו עם 2 סוללות AA? או עם סוללת 9V?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.