אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
חחחחח תציעו לי שם חדש!!! אממ הכל התחיל לפני כמה חודשים שנמאס מהמארז הישן והמכוער(אפילו יותר מכוער מאלו של פנטיום 2!!) אחד מכוער של קומפאק.. קיצר הנה תמונות,תציעו לי איך לשפר ועוד ועוד... האאא כן דרך אגב,האור שאתם תראו בתמונות,הוצאתי את החלק של העבר עם החוט של ה-usb במקום לבנות תאורה חחחחחחח... אם תפתחו עכבר אתם כבר תראו איזה חלק לקחתי (לקחתי הכל חחח): בקרוב תמונות של המחשב בפנים!!! אשמח לקבל הארות והערות לשיפור!!!! תודה NiGhT-FiRe
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. אני כבר כמה ימים גולש פה באתר ואני נדהם והמום לראות עבודות של אנשים. לא האמנתי שבאמת אפשר להגיע לכאלה רמות של יצירתיות ויופי בעבודה. בכלל אני מת על כל הקטע של המודינג והאלקטרוניקה. לצערי הידע שלי לא ממש בקיא בנושא.. אני מאוד אבל מאוד רוצה לשפר את המארז שלי, מאווררים,פרספקס,תאורה. . . אבל פשוט הידע לא ממש מאפשר =/ רציתי לשאול ולהיעזר בכם איך אני אמור להתחיל? כי באמת יש לי רצון וכל מה שדרוש.. מקווה שבאמת תעזרו לי =)
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני חושב לבנות מיני-מגבר לגיטרה שלי, ועברתי ברשת ומצאתי את הדף עם המעדל המאוד פשוט הזה: http://www.till.com/articles/GuitarPreamp/ השאלות שלי הן: 1. האם היציאה של הפרה-אמפ הזה מספיק טובה בשביל אוזניות? ואיך אפשר להגביר את ההגברה ללא רעשים, בשביל השאלה השניה? 2. איך אני יכול להוסיף פוטנציומטר שישנה לי את המתח במוצא? כלומר, להוסיף כפתור שאני יוכול להזיז ולשלוט על מתח המוצא?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לדעת איך פותחים את חיבור שSATA על מנת להחליף לו כיסוי אני מדבר על החיבור החשמלי SATA
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אני יכול לעשות תאורה דרך יואסבי? מצאתי ביואסבי מתח של 5.7 וולט ואני רוצה לעשות כמה לדים ביחד איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום זה שוב אני יש לי מחשב פנטיום 4 2.4ghz עשיתי לו חלון עם פרספקס הוספתי נאון ומאוורר צבעוני האם אתם יכולם להציע לי מה עוד כדי לי לעשות??. בתודה d.j-m
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להסיג את חוטי הסליביג הבאים http://img51.exs.cx/img51/9189/afterhec1nb.jpg
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אמ.. שאלה קצת לא מסובכת של כן או לא... האם אפשר לבנות תאורה מארז על ידי לד רגיל ולא על ידי לד UB? בתודה לכל מי שעוזר לייייי... צהורייםם טובים! והמשך יום נעיםם..
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, את המארז שלי תוכלו למצוא בגלריה או בלינק ישיר בחתימה, אני מעוניין לעושת משהו מעניין זה יכול לכלול שינוי צורת הפרונט לגמרי, זה יכול להיות צביעה בקיצור כל דבר, אזלו לי הרעיונות אז אני מבקש עזרה, תודה מראש, אלי.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי את זה: http://www.bit-tech.net/modding/2001/12/10/adding_fan_speed_control/1.html ואני לא כל כך טוב באנגלית, אז מישהו יכול להגיד לי איזה פוטנציומטר אני צריך? 20 או 50? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום - יש לי בצד הקידמי של המארז 2 פסים (אחד בכל צד) של נורות לד כחולות, הרגע שמתי לב שהפנסים בצד השמאלי פשוט לא עובדים, ז"א..האור פשוט כבוי, מה זה אומר? ולמה רק בצד אחד? תודה,
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה בערך הכל אשמח לתגובות בהקדם
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני כרגע מסיים גוב קטן שהיה לי אז נכנס לי $ לחשבון לפני קירור המים המרכז והגדול שעומד להיות אני החלטתי לעשות כמה מודים וקירור אוויר מתקדם יותר (מקמבן במחיר) יש לי מארז 6A19 אני מתכן במוד הנוכחי שיקרא בפשטות MK1 לעשות כמה דברים - להסיר את הגרילים הקדמיים והאחוריים של המארז (השאלה פה היא אם איזה כלי אני יכול לעשות את זה מהר ופשוט, לא צריך יפה זה כבר יבוא בMK2) - להכין פאנל קדמי חדש למארז (אב-טיפוס מחומר זול, בMK2 כבר יהיה פאנל אלומיניום שחור 8) ) - הכנת מתלה לHDD - השקטה של המארז עם קצת ספוג (תלוי במה אני אמצע , MK2 כבר ישתמש בספוג מקצועי ) - לשים בשימוש את ה4*40 שיש לי וכנראה להכניס אותו לתוך הפאנל הקדמי (MK2 ישתמש במסך LCD של PSONE ) מה עוד אתם ממליצים לעשות דב…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מארז שחור אבל הסידי שלי והצורב לבנים (מהמארז הישן) איך אני צובע אותם?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן כולם שמעו יש לי שאלה - במדריכים - כיצד לעשות לדים, ובבניית מערכת ששולטת בזרמים למאווררים לא כתוב את המחירים המוערכים של החלקים או המערכת כולה מישהו בבקשה יכול להגיד לי כמה יכול בערך לעלות דבר כזה? (לבנות מכונה כמו במדריך של בניית מכונת משחקים MAME) או בניית לד במדריך מודינג וכו'?? תודה מראש =)
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שמתי לב שנגיד המאוור של המעבד מתחבר יש ללוח אם עם שקע קטן כזה שמעליו כתוב CPU FAN אותו דבר גם למאוורר של הצ'יפסט -CHEST FAN שמתי לב שיש גם שקע אחד פנוי שכתוב עליו משהו כמו CHAZ FAN ושום דבר לא מחובר אליו ידוע לכם במה מדובר? כמו כן יש לי מאוור 120 מ"מ שיש לא גם יציאה קטנה כזאת שמסוגלת להיכנס ללוח אם האם ניתן להכניס אותו ליצאיה הזאת בלי שכלום יקרה?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
זכור לי שבעבר ראיתי באחד מאתרי החומרה בארץ מדריך כזה אבל משום מה אני לא מוצא את המדריך הזה. למישהו יש מדריך ? אפשר גם באנגלית, תודה.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן של תכנונים ראו לאחרונה אור החלטתי יחד עם shimiger (אחד מחברי הפורום) לשפצר קצת את המארז שלי (scorpio 868) והנושא שנבחר הוא IAF (Israeli AirForce( אלו המודינג(ים) שהוחלט שיבוצעו: 1.חיתוך הגרילים המובנים שבאים עם המארז - בוצע 2.הוספת מאוורר בתקרת המארז - בוצע 3.סליבינג UV אדום של Vantec - בוצע 4.UV GREEN MOLEX -בוצע 5.ריסוס פנים המארז בעזרת ספריי UV אדום - בקרוב 6.הורדת פסי המתכת שעל גבי החלון על מנת שיראו את החריטה - עדכון בעמ' מס' 3 05\4\30 - בוצע 7.וזו גולת הכותרת של המוד - חריטת מוארת של לוגו חיל האוויר הישראלי על פרספקט (שיוחלף בפרספקט שעל הדלת כרגע) נעבור לתמונות- הגרילים החתוכים מקדימה הגרילים החתוכים מאחורה לשם השוואה - בגרילים מאחורה …
-
- 73 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
דבר ראשון רציתי לציין שזה אחלה אתר זהו הפרויקט הראשון שלי (יום אחרי שראיתי את האתר התחלתי) טוב אז נתחיל- מטרת הפרויקט זה בעיקר לנסות את כל מיני דברים שיש באתר וכמובן לעשות את המחשב יותר יפה בינתים צבענו את המארז בצבעים שחור ואדום (יש לנו גם ספרי כסף אבל הוא לא ממש מועיל) את האש אני ציירתי בעזרת שבלונה-יצא לא משהו כרגע המחשב עם פאנל קידמי כימעט מושלם , גג- הצבע בסדר גמור רק צריך איזה דמות או ציור או דוגמא שיהיה יותר יפה ה"דלתות" הצדדיות דורשות צביעה מחדש האש יצאה לא כמו השבלונה אז צריך רעיון חדש חוץ מזה שדלת אחת לא משויפת ולכן הצבע מיתקלף בקלות שם (לומדים מטעויות, זה מה שקורה שאין כוח להמשיך לשיף) מה נוסיף?: מערכת איוורור לא ברור עם ניקנה את כל המערכת (עם הבקר…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חרטטי איזה דרקון סקסי בסטייל הכל על פרספקס קניתי לדים חוטים נגדים וכל מה שצריך ועכשיו הכל טוב ויפה עד שנתקלתי בבעיה קשה ....איך מחברים את הלדים לפרספקס...בעיקרון יש כבר "מפרצים" ללדים במסביב של הפרספקס... אבל איך אני מחבר את הלד שלא יזוז בלי שיפריע לאור לעבור?
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם שוב, אני מתחיל לעבוד על הפרוייקט הבא, זה יקח מלא זמן כי אין לי כמעט זמן אך אני ישתדל להתקדם איתו. קודם אני יספר לכם בקצרה את הרעיון הכללי. אני הולך על מארז עם שלדת אלומיניום כאשר מבחוץ האלומיניות ישוייף או יוברש ועליו יהיה פרספקס. הספק והרדיאטור יהיו למטה והלוח אם בחלק העליון, כאשר בינהם תיהיה מחיצה כדי להחביא את כל החוטים המיותרים מהספק. זה תמונה של הסידור הראשוני של רכיבים. אם יש לכם הצעות חשיפור או הערות אני ישמח לשמוע כדי לשפר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 201 תגובות
- 33k צפיות
-
-
שלום, הפאן באס עולה לי על העצבים, הוא מהבהב כל הזמן חשבתי אם אני יחליף פוטנציומטר לאח טוב יותר זה יעבור, יש מצב שההשערה שלי הגיונית? איזה פוטנציומטר אני צריך? תודה מראש, אלי.
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני רוצה להפעיל לד, כל המדריכים מדברים על הפעלת לד למחשב, והכוונה שלי שהוא היה מחובר לבטרייה, כמה בטריות השאלה היא אם כן, במדריכים למחשב רשום שמחברים להארקה, צריך את זה גם במעגל אחר?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
רציתי לדעת בבירור איך מרכיבים לדים למחשב. שיהיה הסבר מפורט וברור!!
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-