עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by yfital,

היי, אני מחפש בכל חור נוזל UV, לא "מעורבב". יש לי מים מזוקקים ויש לי את התוספים אני רק צריך את הדיו, בפעם האחרונה שקניתי, קניתי את ה"תוספים" של ZALMAN והם לא אולטרה, ויש לי 3 מנורות, אז קצת חבל :\ יש למישהו מושג איפה יש? או לפחות איפה לחפש, איזה סוג חנות או משהו, כי בנתיים אין לי ממש הצלחה... בתודה, אלון :]

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by MacGyver,

אני יודע שהיתה כבר שאלה עד כמה הם אפקטיסים בכוננים..... אבל השאלה שלי אם אני מחבר מסך LCD אני יכול להאריך את הכבל כמה שאני רוצה? איתן

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by Director,

שלום . יש לי שעלה בקשר למולקסים , זה לא משנה לאין אני יחבר אותם ? לדוגמא : יש לי מולקס אחד חופשי מהצורב אז אני יוכל לחבר אליו מאורר ? (הכוונה שלי הכל יפעל לא משנה איזה מולקס אני יחבר אליו ? ישירות מהספק או מהחיבור הנוסף של המולקס?) (העיקר שיגיע זרם..)?

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by dorkiaa,

אני רוצה להציג את הטמפ' על מסך של מחשבון, או משהו בסגנון... (מכיוון שהוא יותר זול מ-LCD) מישהו מכיר רכיב שמקבל מידע מחיישן טמפ', ממיר את המידע לתווים, ושולח אותם למסך? מאיפה אפשר להשיג מסך של מחשבון עם חיבורים נורמליים? כי במסכים שמפרקים ממחשבונים, החיבורים ממש קטנים, לכן אי אפשר סתם להלחים אליהם חוטי חשמל... תודה לכולם, דור

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  5. אני ממש לא יודע כלום באלקטרוניקה יותר נכון איך להישתמש בטרנזיסטורים אני מבין בארך שצריך להזרים חשמל ל בסיס וזה סוגר את האמיתור והקולקטור ביחד תקנו אותי אם אני טועה.

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  6. שלום נניח ויש לנו סט של 8 ממסרים כמו הסט הבא: http://www1.buyincoins.com/new_en/details/new-5v-8-channel-relay-module-board-for-arduino-pic-avr-mcu-dsp-arm-electronic-product-11203.html ואנחנו רוצים לחבר אותו למחשב בחיבור USB, כדי להפעיל ולכבות את הממסרים מהמחשב. מה החלק/מודול שחסר? (בהנחה שהחלק החסר לא יהיה מיקרו-בקר, אלא משהו פשוט יותר חומרתית)

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  7. אהלן חבר'ה. קיבלתי את המאוורר הזה ואני מעוניין לחבר אותו לדופן המארז. חיתוך ריתוך והגנות זאת לא הבעיה. הבעיה היא שהוא צורך 12 וולט DC. לאן אני מחבר אותו בדיוק והאם יכולה להיות בעיה במידה וספק הכח ישן (בן 4). הנה 2 תמונות שימחישו קצת ויתנו קצת פרטים. תודה תודה! עוד שאלה קטנה, אם אני רוצה להוסיף נורות לד, אני צריך לחבר אותן במקביל או בטור?

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  8. השאלה היא אם זה לא יגרום לו נזק כלשהו בגלל שהסוללות חזקות יותר מרגילות. תודה

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  9. Started by elad13net,

יש לי שאלה.. האם ניתן לבנות טיסן ביתי? אם כן כיצד? (אשמח לקבל שירטוטים..) בתודה אלעד..

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  10. חברה יש לי חור במארז בגלל מוזינג לא מוצלח הגודל של החור שתי אינץ' אני צריך שתאמרו לי איך לסתום ואל תאמרו לי לקנות מארז כי אין לי הרבה כסף וההורים לא רוצים להוציא כסף על שטויות אוקי עזרה חברה

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by KoKo-MaN,

קניתי עכבר חדש, ויש לי עכבר מיותר.. אין לי כ'כ מה לעשות איתו משהו יכול לתת לי מדריך איך לעשות לו אור כחול? או שתמליצו לי על מודינג טוב לעכבר+מדריך. תודה.

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  12. Started by liav25,

היי. לאחותי יש וידאו בחדר שלה וחשבתי שאפשר לקחת מחשב ישן שיש לנו בבית (מלפני 5-6 שנים) ולהכניס את המחשב פנימה. אני כמובן מתכוון לצבוע את המארז, אבל מה שיותר מעניין אותי זה כפתורים וחיבורים. מאחורה יש רק חיבורי תצוגה לא מעניינים, ומקדימה הכניסה של הקלטות וכמה כפתורים. רציתי לשאול האם אני אהיה חייב לחתוך תמארז מאחורה ולשים כיסוי אחר במקומו או שיש דרך אחרת לארגן שהחיבורים של כל הדברים יסתדרו שם ? אם אני חייב לחתוך תמארז, איך אני אחרי זה מחבר אליו חתיכת מתכת חדשה עם חורים שאני צריך ? אותו הדבר מקדימה, אני צריך שיהיה לי כפתורי הדלקה וכיבוי, ואני גם נורא רוצה שהCD רום יישב במקום של הכניסת קלטות. אגב אין לי כלים מיוחדים לעבודה ואני לא חושב שבשביל דבר ראשוני כזה אני אקנה ציוד מתא…

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  13. Started by de money,

האם דרמל לשמש כמקדחה וגם האם אני יכול לצבוע מאוורר בצבע רגיל לבית של טמבור?

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by re5pect,

אחרי כל התהליך של בניית החלון. האם יש תחליף כלשהו לגומי?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  15. ידוע לכם היכן ניתן להשיג ספול שכזה במחיר טוב? אני יתמודד עם כל כמות, 50 מטר, 100 מטר, לא קריטי. גם באיביי אין מציאות. המטרה היא יצירת כבלים מותאמים אישית.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by pc student,

יש לי sparkle geforce 4 mx 440 se ומה שעשיתי לו זה חיברתי גוף קירור של סלרון בעזרת ברגים לא כמו כפיר הוא עשה זאת עם נייר דבק(אני לא רוצה להעליב)אבל את גופי הקירור על הזיכרון הדבקתי עם נייר דבק אבל חזק האם זה טוב?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  17. Started by 114508534,

היי יש לי דרמל של רוקסן ויש לי אליו התקן של רוטר ואני לא יודע מה השימושים שאני יכול לעשות בעזרת התקן הנ"ל . תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  18. תגיבו מה אתם חושבים[br]פורסם בתאריך: 19.01.2008 בשעה 19:44:04 ...[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by matteo,

אוקיי אז ככה יש לי קצת בעיות יש לי שרטוט מה שאתם רואים זה אפקט לגיטרה לא משנה זה בואו נגיד מגבר שמשנה קצת את הצליל של מה שנכנס אליו עכשיו יש לי בעיה בזיהוי כמה רכיבים רשום JRC4558 קניתי את הרכיב אבל לא בדיוק יודע איפה למקם אותו עכשיונ מופיעים 2 משולשים עם + - שהם בעצם מגברים אבל איך בדיוק אני מחבר אותם והאם זה קשור ל 4558 מה זה איפה שמופיע VCC איפה שיש 777 מה זה מסמל בשרטוט רשום 473 ו 220 מה אלה המספרים האלה? ועוד שאלונת קטנטונת איפה בדיוק אני מחבר למעגל הזה את מקור המתח וכמה מתח בדיוק? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  20. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי כמה שאלות אני מחפש חלק שמביא לי חשמל מהשמש מה השם שלו? כמה וולט זה מביא? וכמה הוא עולה? והאם יש אותו בכל חנות אלקטרוניקה? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  21. תודה ל-9GAG על הקיום שלהם. קישור לפרסום המקורי: http://9gag.com/gag/3199524 פשוט אחד הדברים המגניבים!!!!!!

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  22. קיבלתי פאנל של מסך של מחשב נייד לד, החיבור שלו הוא רק של סרט מידע (שכנראה מכיל גם את חיבור המתח), האם יש קונקטור שיאפשר לי לחבר את הפאנל במקום פאנל של מחשב נייח, ולהוציא החוצה את כניסת המתח של תאורת הלד ? דף נתונים של הפאנל: http://lcd-screen.com.ua/data/pdf/58.pdf תודה רבה הבהרה: זה נועד למטרת פרוייקט לבדיקת דברים, אני מניח שזה לא האופן האופטימלי לעבוד עם מסך

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  23. שלום אנשים, אני שוקל לבצע הזמנה של פאנלים מאלומיניום למגברי אוזניות ניידים. לצורך קנייה קבוצתית שאולי תתבצע בעתיד הלא רחוק. רציתי לשאול אילו מקומות אתם ממליצים לבדוק באיזור השרון (נתניה, חדרה, בניימינה אם אפשר). מדובר על פאנלים דיי קטנים כאשר יש צורך בחורים מסוימים ובחריטות מסוימות. יש תוכניות מסודרות של הפאנלים, רק צריך למצוא מקום שיעשה את זה במחיר טוב ובאיכות טובה. Anatoli.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by sharkk,

יש לי שנאי מתח שחתכתי לו את הקצות ויש לי מינוס ופלוס.... אפשר לשחק אם השנאי, עם הכמות וולט, 3 4.5 6. 9. ו- 12. אני מכון את השנאי ל- 3 ואז אני מכניס אותו לכבל מאריך ואז יש קצר, מן פיצוץ כזה... ואז החשמל בבית נופל... לאחר מכן יש ריח שרוף מהמאריך.. אני חוטף מזה התקף לב למה זה קורה? מה הבעייה?

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  25. שלום, לפני כמה ימים מישהו הביא לי מחשב נייד ישן שלא עובד טוב המסך שלו עובד מצויין ואני רוצה לחבר את המסך לחשב שלי בבית כלומר, לנתק את המסך מהמחשב הנייד ואיך שהוא לחבר בו כבל שיתחבר לכרטיס מסך לא יודע אם זה יכול לעזור אבל מצאתי את הקישור הזה http://www.laptopsolutions.plc.uk/satellite_200cds.htm הדגם של המחשב הוא 200cds/810 system unit אני מבקש מאלה שמגיבים בלי שטויות!!! אם אם לא יודעים אז אל תגיבו!!!!! תודה לאלה שמגיבים אם שכל עריכה: מצאתי קישור למסך http://www.westworldcomputers.com/parts/Toshiba/400/lm80c219.htm דגם-LM80C219 וצילמתי קצת http://members.lycos.co.uk/elad6/(dir)%20Screen/

• 7 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.