אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
חברה אני מחפש חנות מחשבים שאני יוכל לקנות שם ספק כוח של OCZ וקיט סליבים במוצ"ש באזור ת"א - נתיניה
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קיבלתי ממש עכשיו את המאוורר המפלצתי הזה ואני ישים לכם את התוצאות של לפני ואחרי לפני זה יש לי מעבד BARTON 2500@3200 שרץ יציב למדי... עוד מאוורר מכניס אוויר ועוד שניים שמוציאים אוויר... ספק עם 2 מאווררים. מארז 1030B עם מאוורר מקורי של AMD... במהירות 2500 50\37 57\41 הראשון הוא במצב רגיל IDLE לצורך העניין... השני אחרי כמה דקות טובות של PRIME95 כמובן הנמוך יותר (37 ו 41 זה טמפרטורה כללית) אחרי זה עם OC ל 3200 קיבלתי 53\39 60\42 שוב הראשון זה IDLE עם OC ל 3200 השני הוא אחרי כמה דקות טובות של PRIME95 עכשיו התוצאות עם ה POLO המפלצתי הזה... תוצאות עם OC בלבד... לא טרחתי אפילו להוריד חזרה ל 2500 חחחחחחח 43\30 47\32 בתכלס שיפור של 13 מעלות למעבד בעבודה מאומצת ועוד 10 מעלות לטמפרטור…
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
השאלה הזאת לא מכוונת למודינג, היא ממכוונת יותר לקניית דראמל, וכיוון שאני יודע שרבים מעושי המודינג משתמשים באחד כזה, מצאתי לנכון לשאול פה. אני מחפש דראמל לקניה, צריך הצעות לקניה באזור חיפה.
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין כלום במודינג ואני רוצה לדעת מה דרוש בשביל לקדוח במארז חורים, לחתוך או מה שצריך בשביל לשים מאוררים, אם אתם יכולים לרשום לי את המוצרים שדרושים , תודה!
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
המארז שלי הוא Compucase 6A19 אני רוצה לסרטט צורה פשוטה על הדלת, אבל אני לא יודע איך, כי אם אני אדפיס זה יצא קטן מדי, וביד אני די עקום.. יש רעיונות? בנוסף הוצאתי את הפאנל פלסטיק ואני רוצה לשים פרספקס אבל אני לא יודע איך לחתוך את המקום לדיסקים ולUSB והכל, יש רעיונות? תודה
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי דילמה קניתי כמה קתודות והו באות בזוגות רציתי לדעת אם אני יכול לשים קתודה מחברה אחת עם משנק של חברה אחרת(או שזה סיכון שהיא תתפוצץ?) מבחינת חיבורים הם אותו דבר בדיוק אבל אני לא יודע עם מבחינת זרם יש תקן שווה לכולם? (ניסיתי למדוד עם רב מודד אבל יש לי רב מודד ישן מאוד והוא לא מראה לי על כמה זה הוא רק קופץ עם המחוג עד הסוף..)
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות תאורה לחריטה שעשיתי אני רוצה לשים 6 לדים UB 2 X אדום 2 X ירוק 2 X כחול איזה שנאי אני צריך כדי לחבר את הכל ל 220V? איך עדיף לי לחבר את זה? טורי או מקבילי? ואיזה נגדים אני צריך.. אם בכלל? ואם כבר.. למישהו יש המלצות איפה לקנות לדים UB באיזור הקריות / חיפה? תודה
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שלושה מאווררי 120 עם לדים כחולים (שהגיעו עם ה 3D Aurora שלי). הבעיה היא שבלילה הם מאירים חזק וזה מפריע. השאלה שלי היא האם יש דרך נוחה לשלוט בהם, כך שאוכל להדליק אותם במהלך היום ולסגור אותם בלילה? ואם לא אז איך לכבות אותם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
השתמשתי במקור ac (שלא יהיה יציב). ואז שמתי דיודה כדי שיהיה כיוון יחיד(בלי מינוס בגרף) אבל זה לא מצליח, הוא עדיין ממשיך לרדת ולעלות) השלב השני הוא להשים קבל, אבל אם הדיודה לא פועלת טוב אז.. באתי לשאול למה,ככה נראה הגרף והשרטוט : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בסוף המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/caseled/6/ יש תמונה של סוף העבודה ומראים את הכל מחובר למולקס השאלה היא לאיפה מחוברים החוט השחור והאדום? לצהוב והשחור או לאדום והשחור?
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
האם יש דרך לשלוט על מהירות האוורר בעזרת החוט הצהוב, כמו שהלוח אם עושה...? :DJsmile:
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
איך אני מעביר זרם מהספק למנורת הלד..? או במילים אחרות איך מחברים את המולקס לספק? ..? תמונות יעזרו לי (.. גם ציורים!) אני יודע מה אתם חושבים.. ... אבל תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מה הזרם שצורכים הלדים אולטרה ברייט? קצת קשה לי להאמין שהם באמת צורכים 25-30 מיליאמפר יש אולי תשובות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1030774264&postcount=127
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי את ה G5 שלי וכמו שאני יודע העכבר הזה לא שווה הרבה בלי פד מתאים. אני מתלבט בין אם לקנות אתזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=197_206&products_id=900 ולהכין אתזה: http://www.overclockers.com.au/article.php?id=251198 שד"א אמור להיות הפד הטוב ביותר אם לחשוב בהגיון (על מה טפלון מחליק הכי טוב? - טפלון).
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
למה תמיד עושים את החלון מארז מפרספקט?? למה אי אפשר לעשות אותו מזכוכית?? אני יודע שעם הגומיות זה בעיה כי היא עלולה להישבר אבל, לדעתכם אפשר לעשות מין מדף קטן כזה שיחזיק את החלון זכוכית? בקיצור יש לכם רעיון איך לעשות חלון מארז מזכוכית??
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לי יש הארד דסיק של 20GB ואני הייתי מאוד שמח אם זה היה אפשרי לעשות בוא חיבור USB...... האם זה אפשרי איך שהוא??? איתן
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/830 מזה בידיוק? איך זה עובד? לאן מחברים את זה? כמה חשמל זה צורך (ני מאמין שפחות ממאורר סטנרדתי אבל עדיין)??
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי שלוש לוחות אם משנת 96-97 ואיך לי מה לעשות איתם (על תבקשו אני ל יביא אותם לאף אחד) ויש בהם מלא רכיבים שקל להוריד בנוסף לזה יש דם ג'וקים כל מיניאז רציתי לשאול האם ניתן לעשת שימוש כל שהוא בג'וקים הבאים: 9416 A USA 4C16256DJ 9438 B USA 4C4001JDJ N341256P-15 5H606020 VT82885N VT82C42N UM61256BK-25 9236S R60567 P9218 DM74LS245N יש עוד אבל אלה הכי קל להוריד ורובם גם על תושבת אז האם ניתן לעשות בהם שימוש כל שהוא?
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני זקוק לרב מודד שיהיה לו דיוק לפחות של 1mV ולפחות 1mA וכמובן שיהיה מסוגל למדוד גם מתחים הרבה יותר גדולים עכשיו הדיוק מאוד מאוד חשוב אני חייב רב מודד שיהיה מאוד מדויק תודה , אפשר להזמין גם מחו"ל .
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הרעיון של לבנות מארז יושב בצד הרבה זמן ביגלל הבעיה שהייתה לי להשיג לוחות אלומיניום, אתמול אבא שלי אמר שכימעט בטוח שהוא יכול להביא לי מחבר שלו (עזבו פרטים ) כעת אני בשלבי תיכנון המארז כדי לדעת בערך כמה חומר אני צריך ולקבל תמונה של איך כל העסק יראה בסוף. עכשיו אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לשלב במארז חלק אחד או שניים (דמיינו משהו בסדר גודל של הכלוב לסידירומים או קצת פחות) שינוע על מסילה ויאפשר שליפה שלו מהמארז. חשבתי כבר על מסילות כמו של מגירות וכאלה.. אבל זה פשוט לא משתלב טוב.. אני רוצה משהו שיראה יותר מקצועי.. אני רוצה שהמסילות יגרמו לכמה שפחות רעש מרעידות (אתם יודעים.. רטט של 2 חומרים אחד על השני.. הזמזום המעצבן..) אם יש לכם רעיונות איך אני יכול להכין / להשיג משהו ש…
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
תודה ל-9GAG על הקיום שלהם. קישור לפרסום המקורי: http://9gag.com/gag/3199524 פשוט אחד הדברים המגניבים!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
טוב אז אחרי הרבה עבודה קשה הלכתי לנגיה שברשותי והכנתי מסגרת מעץ יפה וישרה למסך ה5 אינץ שיתמקם בימקומם של 3 מפרצים שהיו לי פנוים בנתיים עשיתי את המסדרת ועשיתי גם פאן באס קטן עם שתי כפתורים חמודים יצא ישר ויפה שהם יכבו את המסך וחלק מהמאוריים שאני יקבע במועד מאוחר יותר כמו כן יש לי כפתור בספק שמחליש את המאוררים אז ככה שיצא לי מעיין פאן באס כזה בחלקים בכול מקרה הוא עושה את העבודה ובמיילה לא הייה לי מקום לפנאל פאן באס קנוי או עשוי אז היתפשרתי על זה יצא ישר מאודד והמסך משתלב בדיוק במסגרת אני מאוד מרוצה בנתיים עכשיו מרחתי עליו בונדו תוצרת בית שלי שאני ישייף אותו לגמרי בישביל להבטיח החלקה של 100 אחוז למרות שגם העץ כבר חלק אבל מנסיוני סיבי עץ נוטים להיתנפח ולא ארצה תו…
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום נניח ויש לנו סט של 8 ממסרים כמו הסט הבא: http://www1.buyincoins.com/new_en/details/new-5v-8-channel-relay-module-board-for-arduino-pic-avr-mcu-dsp-arm-electronic-product-11203.html ואנחנו רוצים לחבר אותו למחשב בחיבור USB, כדי להפעיל ולכבות את הממסרים מהמחשב. מה החלק/מודול שחסר? (בהנחה שהחלק החסר לא יהיה מיקרו-בקר, אלא משהו פשוט יותר חומרתית)
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
חברים מצאתי מאוורר 80mm וקימבנתי משהו על הסוניק טאוור - מה אתם אומרים ? זה שלושה מאוורים כל אחד דוחף עד שיוצא [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-