אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אז ככה לפני שבועיים קניתי בספרד מצלמה חדשה של אולימפוס http://goo.gl/tcisR הבעייה שלי היא שיש למצלמה מגבלה די קשה בצילום בחושך מאחר והיא לא מצליחה להתפקס, בדגמים החדשים יותר העניין די נפתר כי שילבו נורת אוטופוקוס במצלמות, לאחר חיפושים ממושכים לא מצאתי פתרון אוטופוקוס לרכישה כמו שאני מחפש(מלבד קניית עדשה יותר בהירה (עניין של 330 דולר). אז אני מחפש לבנות פנס/נורת LED קטנים שיתחברו למצלמה באופן חיצוני ויפעלו באופן כמה שיותר אוטומטי. זה הפתרון הכי קרוב למה שאני מחפש http://goo.gl/pp7nm הנורות פועלות כל הזמן (יש מתג הפעלה או כיבוי) עד שמזוהה לחיצה מלאה על ההדק ואז האות פלאש שהמצלמה נותנת מביאה לכיבוי הנורות למשך מספר שניות (על מנת שלא יופיע במרכז התמונה אור של הנורות). החיסרו…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברשותי מארז supertalent אדום וברצוני לעשות לו מודינג או יותר נכון קצת צבעים.. אני צריך עזרה לגבי איורור המארז חלקים וכבלים.. טוב אז נתחיל:דבר ראשון יש לי 4 מאוררים במארז 2 מאוחרה 1 בצד ועוד אחד מקדימה ברצוני לקנות 2 מאוררים חזקים ביותר ועוד 2 מאוררים עם לדים וכמובן איך לשים כל מאוורר שיוציא או יכניס דבר שני אני צריך בקר מהירות לכל ארבעת המאררים פלוס המאורר של המעבד דבר שלישי 2 קתודות אדומות+כבלים של פלופי וIDE עגולים (אם יכנס בתקציב אז זוהרים) המארז הוא אדום לדעתי יהיה חמוד שבתוכו יראו אדום אבל אני עדיין לא בטוח לגבי זה אם יש לכם רעיונות של שילוב צבעים או צבע אחר זה יתקבל בברכה אני חושב שאמתי הכול אם אני יזכר במשו אז אני יגיד..התקציב לכל חלקים אלו הוא 500 ש…
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי שאלה.. האם ניתן לבנות טיסן ביתי? אם כן כיצד? (אשמח לקבל שירטוטים..) בתודה אלעד..
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני יודע שהיתה כבר שאלה עד כמה הם אפקטיסים בכוננים..... אבל השאלה שלי אם אני מחבר מסך LCD אני יכול להאריך את הכבל כמה שאני רוצה? איתן
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
קניתי עכבר חדש, ויש לי עכבר מיותר.. אין לי כ'כ מה לעשות איתו משהו יכול לתת לי מדריך איך לעשות לו אור כחול? או שתמליצו לי על מודינג טוב לעכבר+מדריך. תודה.
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום נניח ויש לנו סט של 8 ממסרים כמו הסט הבא: http://www1.buyincoins.com/new_en/details/new-5v-8-channel-relay-module-board-for-arduino-pic-avr-mcu-dsp-arm-electronic-product-11203.html ואנחנו רוצים לחבר אותו למחשב בחיבור USB, כדי להפעיל ולכבות את הממסרים מהמחשב. מה החלק/מודול שחסר? (בהנחה שהחלק החסר לא יהיה מיקרו-בקר, אלא משהו פשוט יותר חומרתית)
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני צריך לדים באורך גל של 660 nm ו840 nm איפה אני יכול להשיג את זה אם למישהו פה יש מושג?
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום , יש לי מארז COMPUCASE 6A19 , אחלה מארז רק מה הוא מאוד משעמם וזו הבעיה שלו- הבז' יכול לשגע באנונימיות שלו, אז החלטתי לעשות עם זה משהו, עכשיו אני ממש לא מודר מקצועי ואני ממש לא בעל כלים בבית, אז הלכתי לחנות פשוטה של כלי בי"ס וקניתי ספריי צבע אדום וטושים שחורים לשקפים: התוצאות לפניכם: אודה אם תגיבו אם הצביעה והבחירת צבעים יפה או מזעזעת (בכל זאת, קצת צעקני) וגם צירפתי כמה תמונות של בתוך המארז- תגידו לי אם זה נחשב צפוף ואם יש מה לשפר מבחינת סידור חוטים ואם כן , איך? (אגב התעלת אוורור לא מכוונת למעבד, אז הוצאתי אותה ותקעתי שם בצורה חובבנית מאוד את המאוורר סטוק של המעבד (שהוחלף בSF בצרוף עם SLK948U כפי שרואים בתמונות) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בביקורת "סליבים אולטרה ושאר ירקות" נסקר PSU Modding Tool Kit אני משער בתור קולורבי, לא מצאתי איפה אפשר לקנות אותו, (חיפשתי במספר חנויות מחשבים ואצל הירקן). האם קיבלתם את הקיט מחנות בארץ או מחו"ל ?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
השאלה היא אם זה לא יגרום לו נזק כלשהו בגלל שהסוללות חזקות יותר מרגילות. תודה
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה יש לי קצת בעיות יש לי שרטוט מה שאתם רואים זה אפקט לגיטרה לא משנה זה בואו נגיד מגבר שמשנה קצת את הצליל של מה שנכנס אליו עכשיו יש לי בעיה בזיהוי כמה רכיבים רשום JRC4558 קניתי את הרכיב אבל לא בדיוק יודע איפה למקם אותו עכשיונ מופיעים 2 משולשים עם + - שהם בעצם מגברים אבל איך בדיוק אני מחבר אותם והאם זה קשור ל 4558 מה זה איפה שמופיע VCC איפה שיש 777 מה זה מסמל בשרטוט רשום 473 ו 220 מה אלה המספרים האלה? ועוד שאלונת קטנטונת איפה בדיוק אני מחבר למעגל הזה את מקור המתח וכמה מתח בדיוק? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
היי, אני מחפש בכל חור נוזל UV, לא "מעורבב". יש לי מים מזוקקים ויש לי את התוספים אני רק צריך את הדיו, בפעם האחרונה שקניתי, קניתי את ה"תוספים" של ZALMAN והם לא אולטרה, ויש לי 3 מנורות, אז קצת חבל :\ יש למישהו מושג איפה יש? או לפחות איפה לחפש, איזה סוג חנות או משהו, כי בנתיים אין לי ממש הצלחה... בתודה, אלון :]
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אז כך חשבתי לעצמי עד כמה יהיה יפה המחשב שלי עם אני יבנה את כולו מפספקט שקוף עם הרבה תאורה מאוררים שקטים והקרור גז וכו בכול מקרה לי אישית ניראה סוף הדרך במיוחד שכבר רעיון יש לי..רק הבעיה היא כלים יצירתיות לא חסרה אבל אולי תוכלו להסביר לי איזה חלקים אני צריך כדי להרכיב את המארז מבחינת חומר..ואיזה חלקים בשביל לחתוך וכו וכו וההכי חשוב מחיר שלהם ואיפה אני יכול למצוא אני ישמח לעוזרים ורשמיה יותר מפורטת תקבל בשימחה תודה...
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע עם זה קשור לפורום הזה אבל שאלתי היא האם אפשר להרכיב מחשב מבוסס אתלון 64 במארז של פנטיום 2 האם המארז עצמו יתאים למעבד "חם" כמו האתלון ולא יגרום לחימום יתר. אותה שאלה לגבי אתלון XP.שאלתי נוגעת רק לנתוני הקירור ולא לגבי ספק המתח. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני רוצה לחרוט את התמונה הזאת על פרספקס מה אתם אומרים זה יהיה יפה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני שוקל לבצע הזמנה של פאנלים מאלומיניום למגברי אוזניות ניידים. לצורך קנייה קבוצתית שאולי תתבצע בעתיד הלא רחוק. רציתי לשאול אילו מקומות אתם ממליצים לבדוק באיזור השרון (נתניה, חדרה, בניימינה אם אפשר). מדובר על פאנלים דיי קטנים כאשר יש צורך בחורים מסוימים ובחריטות מסוימות. יש תוכניות מסודרות של הפאנלים, רק צריך למצוא מקום שיעשה את זה במחיר טוב ובאיכות טובה. Anatoli.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי. לאחותי יש וידאו בחדר שלה וחשבתי שאפשר לקחת מחשב ישן שיש לנו בבית (מלפני 5-6 שנים) ולהכניס את המחשב פנימה. אני כמובן מתכוון לצבוע את המארז, אבל מה שיותר מעניין אותי זה כפתורים וחיבורים. מאחורה יש רק חיבורי תצוגה לא מעניינים, ומקדימה הכניסה של הקלטות וכמה כפתורים. רציתי לשאול האם אני אהיה חייב לחתוך תמארז מאחורה ולשים כיסוי אחר במקומו או שיש דרך אחרת לארגן שהחיבורים של כל הדברים יסתדרו שם ? אם אני חייב לחתוך תמארז, איך אני אחרי זה מחבר אליו חתיכת מתכת חדשה עם חורים שאני צריך ? אותו הדבר מקדימה, אני צריך שיהיה לי כפתורי הדלקה וכיבוי, ואני גם נורא רוצה שהCD רום יישב במקום של הכניסת קלטות. אגב אין לי כלים מיוחדים לעבודה ואני לא חושב שבשביל דבר ראשוני כזה אני אקנה ציוד מתא…
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
למה תמיד עושים את החלון מארז מפרספקט?? למה אי אפשר לעשות אותו מזכוכית?? אני יודע שעם הגומיות זה בעיה כי היא עלולה להישבר אבל, לדעתכם אפשר לעשות מין מדף קטן כזה שיחזיק את החלון זכוכית? בקיצור יש לכם רעיון איך לעשות חלון מארז מזכוכית??
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים מישהו הביא לי מחשב נייד ישן שלא עובד טוב המסך שלו עובד מצויין ואני רוצה לחבר את המסך לחשב שלי בבית כלומר, לנתק את המסך מהמחשב הנייד ואיך שהוא לחבר בו כבל שיתחבר לכרטיס מסך לא יודע אם זה יכול לעזור אבל מצאתי את הקישור הזה http://www.laptopsolutions.plc.uk/satellite_200cds.htm הדגם של המחשב הוא 200cds/810 system unit אני מבקש מאלה שמגיבים בלי שטויות!!! אם אם לא יודעים אז אל תגיבו!!!!! תודה לאלה שמגיבים אם שכל עריכה: מצאתי קישור למסך http://www.westworldcomputers.com/parts/Toshiba/400/lm80c219.htm דגם-LM80C219 וצילמתי קצת http://members.lycos.co.uk/elad6/(dir)%20Screen/
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנום2 720 שהפכתי אותו ל4 ליבות שעובד כרגע על 2800MHZ. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-42. צירפתי תמונה של CPU-Z אשמח לקבל עזרה לגבי קצת אובר קלוק. האובר קלוק הכי פשוט בינתיים שאני לא אצטרך להגביר מתחים, להבין את העקרון להתחלה. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
רכשתי LCD גרפי מהסוג הזה : http://www.rehivim.com/PVG240602AYN.html עכשיו בהתחשב במה ש holy אמר : שאלתי היא כזו האם קיים ספק חיצוני שיכול לספק את שלושת המתחים הנדרשים שהם : +5 , -7.5 , gnd במידה וקיים האם הוא יפעיל את הבקר ? g0vner
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא אתר שמכוון אותי בהלחמות? מישהו עשה את זה כבר זה בעייתי?! בכללי אני יכול להביא ציפ' בזול אבל אני צריך להרכיב אותו לבד... אז כמו שאמרתי אני צריך איזה אתר שמראה לי איך אני מרכיב ומלחים את הציפ.. אלעד.
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף אני וחבר קנינו דרמל והחלטתי להתעלל קצת בSAMURAI שלי... קודם כל צבעתי את הספק בשחורת עשיתי בו חור ושמתי פלסטיק שקוף בגוון כחול, יצא נחמד (פרספקט כנראה היה עבה מדי אז השתמשתי בפלסטיק דק). העפתי את הכוורת (גריל) מדקימה ושמתי פילטר HOME-MADE (אין תמונות לצערי). התקנתי מגנט בדלת + כירסמתי את הפלסטיק שמחזיק אותה במקום כך שהיא נסגרת ונפתחת בקלות (גם אין תמונות) בעתיד מתכנן לקנות מאוורר EXHAUST + לעשות חור מעלמעלה ולשין מאוורר + גריל נחמד. נ.ב ותתעלמו מהפילטר על הביג טייפון, שמתי אותו כי הוא עושה את העבודה, בינתיים. נ.ב2 הזלמן NBF47 נראה סקסי למדיי + עושה את העבודה.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אתמול צפיתי בסרט גוסט דוג בפעם ה1000 ושמתי לב שאני רוצה מערכת סטראו כמו שלו הרעיון הוא לקחת רדיו דיסק של רכב ולשים אותו בתוך מארז מעץ שבו יש גם רמקולים השאלות שלי הן ככה א. מישהו כבר עשה ויכול להמליץ לי על דרך עבודה או להפנות אותי למדריך? ב. איך זה נשמע לכם? תודה על העזרה מראש, הראל שלא מתחבר מספיק לפה ומצטער על זה
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-