אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני לומד הנדסה ובאחד המעבדות שלי קיבלתי לעשות פרוייקט . הפרוייקט : צריך שיהיו 9 לדים כאשר שלוש מהם אדומים שלוש ירוקים ושלוש צהובים. מה שצריך ש בהתחלה הם ידלקו כולם בו זמנית ואחרי זה כול פעם שלישיה אחרת ניחבת מה שאמור לצאת זה מין צל כזאת רצה. בבקשה תעזרו לי איך לבנות את המעגל הזה? יש לי עד יום חמישי להגיש את הפרוייקט תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנום2 720 שהפכתי אותו ל4 ליבות שעובד כרגע על 2800MHZ. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-42. צירפתי תמונה של CPU-Z אשמח לקבל עזרה לגבי קצת אובר קלוק. האובר קלוק הכי פשוט בינתיים שאני לא אצטרך להגביר מתחים, להבין את העקרון להתחלה. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היום קניתי תמארז הזה מ-ksp איך הוא קניתי אותו ב-390 שח רציתי לדעת איך הוא מקרר ואיך הוא בכללי?!!?! והעם הוא מארז טוב!?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
טוב, אז בשעה טובה סיימתי את המקלט IR.. קניתי את הדיודה החדשה (הקודמת נשברה לי) וסיימתי את זה. עכשיו.. התוכנה קולטת את הדברים (PLAY PAUSE וכו') אבל זה נעשה בשלבים, ואחרי שעברתי את האמצע צריך ללחוץ ממש מהר, לעזוב לכמה שניות וללחוץ שוב. ה"LED" הירוק שבצד מהבהב בטירוף כשאני לוחץ על כפתור. אבל מה שחשוב מהחלק של הקליטה, זה שזה קולט (מהבהב מהר) גם ממרחק, וגם מכיוונים שונים. הבעיה היא, שאחרי שאני מסיים לכוון את הפעולה זה לא ככה: למשל, PLAY בווינאמפ. זה אמנם עושה את זה, אבל רק בזווית מאוד מסויימת שקשה מאוד לתפוס. אני לא מבין, זה קורה בגלל שהשלט מאוד ישן או מה? כי זה בכל זאת קולט את זה מצויין באתחול.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
תודה ל-9GAG על הקיום שלהם. קישור לפרסום המקורי: http://9gag.com/gag/3199524 פשוט אחד הדברים המגניבים!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קיבלתי פאנל של מסך של מחשב נייד לד, החיבור שלו הוא רק של סרט מידע (שכנראה מכיל גם את חיבור המתח), האם יש קונקטור שיאפשר לי לחבר את הפאנל במקום פאנל של מחשב נייח, ולהוציא החוצה את כניסת המתח של תאורת הלד ? דף נתונים של הפאנל: http://lcd-screen.com.ua/data/pdf/58.pdf תודה רבה הבהרה: זה נועד למטרת פרוייקט לבדיקת דברים, אני מניח שזה לא האופן האופטימלי לעבוד עם מסך
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הי חבר שלי מהבסיס רצה ללמוד איך להפוך את המחשב שלו ליפה אז יום א' אחד כשיצאתי מהבית לכיוון הבסיס לקחתי גם את כלי המודינג שלי כשהגעתי לבסיס המחשב שלו כבר היה על השולחן המלוכלך שלי (בטך תראו בתמונות) ואז ישבנו חיפשנו מה לעשות ואיך ואז התחלנו לעבוד לא צילמתי את כל השלבים כי אני בדרך כלל לא מצלם מה שאני עושה כי אני לא חושב על זה קיצר אני מבלבל לכם את המוח יאלה תמונות מונות תמונות... ] ועכשיו לפקספקס
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף אני וחבר קנינו דרמל והחלטתי להתעלל קצת בSAMURAI שלי... קודם כל צבעתי את הספק בשחורת עשיתי בו חור ושמתי פלסטיק שקוף בגוון כחול, יצא נחמד (פרספקט כנראה היה עבה מדי אז השתמשתי בפלסטיק דק). העפתי את הכוורת (גריל) מדקימה ושמתי פילטר HOME-MADE (אין תמונות לצערי). התקנתי מגנט בדלת + כירסמתי את הפלסטיק שמחזיק אותה במקום כך שהיא נסגרת ונפתחת בקלות (גם אין תמונות) בעתיד מתכנן לקנות מאוורר EXHAUST + לעשות חור מעלמעלה ולשין מאוורר + גריל נחמד. נ.ב ותתעלמו מהפילטר על הביג טייפון, שמתי אותו כי הוא עושה את העבודה, בינתיים. נ.ב2 הזלמן NBF47 נראה סקסי למדיי + עושה את העבודה.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני רוצה לחרוט את התמונה הזאת על פרספקס מה אתם אומרים זה יהיה יפה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
השאלה היא אם זה לא יגרום לו נזק כלשהו בגלל שהסוללות חזקות יותר מרגילות. תודה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הי. אני באיזור שאני לא יכול להשיג מתאמים,כבל 3PIN ל-4PIN, אז הייתי רוצה לדנות מעגל כזה. האם אפשרי?, יש מדריך מסויים? MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי. לאחותי יש וידאו בחדר שלה וחשבתי שאפשר לקחת מחשב ישן שיש לנו בבית (מלפני 5-6 שנים) ולהכניס את המחשב פנימה. אני כמובן מתכוון לצבוע את המארז, אבל מה שיותר מעניין אותי זה כפתורים וחיבורים. מאחורה יש רק חיבורי תצוגה לא מעניינים, ומקדימה הכניסה של הקלטות וכמה כפתורים. רציתי לשאול האם אני אהיה חייב לחתוך תמארז מאחורה ולשים כיסוי אחר במקומו או שיש דרך אחרת לארגן שהחיבורים של כל הדברים יסתדרו שם ? אם אני חייב לחתוך תמארז, איך אני אחרי זה מחבר אליו חתיכת מתכת חדשה עם חורים שאני צריך ? אותו הדבר מקדימה, אני צריך שיהיה לי כפתורי הדלקה וכיבוי, ואני גם נורא רוצה שהCD רום יישב במקום של הכניסת קלטות. אגב אין לי כלים מיוחדים לעבודה ואני לא חושב שבשביל דבר ראשוני כזה אני אקנה ציוד מתא…
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
היי קניתי היום ממסר DSY2Y עם 8 רגלים , והממסר שהיה בסכמה שלי הוא הוא RP110012 עם 4 רגלים, המוכר אמר שממסרים כאלה גדולים וישנים כבר לא מצייצרים ומוכרים ושזה אותו הדבר, עכשיו איך אני יודע איזה רגל מוציאה מה . זה קישור לפרוייקט שאני עשה זה מטען 12 V למצבר רכב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161054&highlight=%D7%9E%D7%98%D7%A2%D7%9F+%D7%90%D7%97%D7%96%D7%A7%D7%94 תודה
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לפרוייקט שלי מחשב ברכב אני מעוניין לשים מתגי כיבוי/הדלקה וריסט מיוחדים אולי אני אעדיף את הכפתורים הצבאיים האלה מסוג "גע תוק" או איזשהו מתג עם עיצוב אחר עכשיו נידמה לי שהמתג של כפתורי כיבוי הדלקה וריסט של מחשב זה כפתור שינוי מצב כלומר כמו שאני יכול לשים מתכת שתחבר בין שני המגעים לרגע כאשר אני רוצה להדליק את המחשב ישר דרך הלוח אם ללא מארז(בד"כ אני נוגע עם מברג כדי לסגור לרגע מעגל)בקיצור הבנתם למה אני מתכוון... אני חשבתי שמתג ON ON זה בעצם אותו תפקיד(משנה מצב) אבל המוכר אמר שלא וזה לא יתאים אז השאלה שלי זה איך אני קורא לסוג המתג של כיבוי והדלקה במחשב (כדי לדעת מה לבקש מהמוכר ) והאם יש כאלו מתגים בחנויות אלקטרוניקה ואם יש מבחר של עיצובים כמו מתגים רגילים??
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני יודע שהיתה כבר שאלה עד כמה הם אפקטיסים בכוננים..... אבל השאלה שלי אם אני מחבר מסך LCD אני יכול להאריך את הכבל כמה שאני רוצה? איתן
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
האם דרמל לשמש כמקדחה וגם האם אני יכול לצבוע מאוורר בצבע רגיל לבית של טמבור?
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי שני מנועי DC 4.5V וולט ואני מחבר אותם למכונית לחבר אותם במקביל או בטור ? ושחיברתי בשתי הצורות זה נסע אבל עשה מין גיצים כאלה ראיתי שלמנועים מסוג כזה מחברים קבל 1PF איך לחבר אם צריך ? אני מחבר אותם ל4.5 וולט כמובן .
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מצאתי כאן כמה המלצות טובות... (אני מקווה שלא הצחקתי רק את עצמי) שבוע טוב!!!
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
תגיבו מה אתם חושבים[br]פורסם בתאריך: 19.01.2008 בשעה 19:44:04 ...[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני שוקל לבצע הזמנה של פאנלים מאלומיניום למגברי אוזניות ניידים. לצורך קנייה קבוצתית שאולי תתבצע בעתיד הלא רחוק. רציתי לשאול אילו מקומות אתם ממליצים לבדוק באיזור השרון (נתניה, חדרה, בניימינה אם אפשר). מדובר על פאנלים דיי קטנים כאשר יש צורך בחורים מסוימים ובחריטות מסוימות. יש תוכניות מסודרות של הפאנלים, רק צריך למצוא מקום שיעשה את זה במחיר טוב ובאיכות טובה. Anatoli.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי מארז CM HAF X לוח אם אסוס ASUS P8P67 Delux עם פאנל קדמי USB 3.0 גודל 2.5 בעיה אין לי מתאם פאנל 2.5 קדמי של מארז HAF X. אני צריך פאנל האחורי של USB 3.0 עם מחובר ללוח אם דומגא תמונה אני מנסה לחפש אתר אייבי יש פרטים מיליונים לא ברור אם יש מתאם פאנל קדמי 2.5 ל5.25 של HAF X אשמח תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות אני מחפש חלק שמביא לי חשמל מהשמש מה השם שלו? כמה וולט זה מביא? וכמה הוא עולה? והאם יש אותו בכל חנות אלקטרוניקה? תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברשותי מארז supertalent אדום וברצוני לעשות לו מודינג או יותר נכון קצת צבעים.. אני צריך עזרה לגבי איורור המארז חלקים וכבלים.. טוב אז נתחיל:דבר ראשון יש לי 4 מאוררים במארז 2 מאוחרה 1 בצד ועוד אחד מקדימה ברצוני לקנות 2 מאוררים חזקים ביותר ועוד 2 מאוררים עם לדים וכמובן איך לשים כל מאוורר שיוציא או יכניס דבר שני אני צריך בקר מהירות לכל ארבעת המאררים פלוס המאורר של המעבד דבר שלישי 2 קתודות אדומות+כבלים של פלופי וIDE עגולים (אם יכנס בתקציב אז זוהרים) המארז הוא אדום לדעתי יהיה חמוד שבתוכו יראו אדום אבל אני עדיין לא בטוח לגבי זה אם יש לכם רעיונות של שילוב צבעים או צבע אחר זה יתקבל בברכה אני חושב שאמתי הכול אם אני יזכר במשו אז אני יגיד..התקציב לכל חלקים אלו הוא 500 ש…
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
בביקורת "סליבים אולטרה ושאר ירקות" נסקר PSU Modding Tool Kit אני משער בתור קולורבי, לא מצאתי איפה אפשר לקנות אותו, (חיפשתי במספר חנויות מחשבים ואצל הירקן). האם קיבלתם את הקיט מחנות בארץ או מחו"ל ?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא אתר שמכוון אותי בהלחמות? מישהו עשה את זה כבר זה בעייתי?! בכללי אני יכול להביא ציפ' בזול אבל אני צריך להרכיב אותו לבד... אז כמו שאמרתי אני צריך איזה אתר שמראה לי איך אני מרכיב ומלחים את הציפ.. אלעד.
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-