עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by elad13net,

השאלה שלי היא כזאת האם זה יהיה יפה אם אני יעשה חיטוך למאז שלי.. ואני יעשה במקום פרספקס אני ישים רשת.. האם זה אפשרי? האם זה יפה? תנו את דעתכם כאן..

2. Started by musari,

לגבי יצור מעבדים למה הם מיוצרים ב WAFER מזה נותן ואיך מחלקים את כל זה מה חותכים? ולמה זה נוצר בעיגול הרי הם מפסידים חלקים ממנו מאשר מרובע . ואיך חורטים על זה? למישהו יש תמונה של יצור אחד כזה או תמונה ממיקרוסקופ מה יש בזה האם זה ניקרא "פיסת סיליקון"? תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. כמו שאומרת הכותרת : היכן ניתן למצוא DREMEL (דרמל) מקורי הכי זול שיש? אני לא רוצה Wolf או יונדאי...רק את המקורי איפה אפשר למצוא אותו במחיר הכי זול? (לא נטען) עוד שאלה: אני רוצה לעשות חיתוך למארז, יש לכם אולי צורות יפות לאללה להביא לי? יש פשוט כ"כ הרבה אני לא יודע מה להחליט

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. שלום. אני כבר כמה ימים גולש פה באתר ואני נדהם והמום לראות עבודות של אנשים. לא האמנתי שבאמת אפשר להגיע לכאלה רמות של יצירתיות ויופי בעבודה. בכלל אני מת על כל הקטע של המודינג והאלקטרוניקה. לצערי הידע שלי לא ממש בקיא בנושא.. אני מאוד אבל מאוד רוצה לשפר את המארז שלי, מאווררים,פרספקס,תאורה. . . אבל פשוט הידע לא ממש מאפשר =/ רציתי לשאול ולהיעזר בכם איך אני אמור להתחיל? כי באמת יש לי רצון וכל מה שדרוש.. מקווה שבאמת תעזרו לי =)

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  5. אני חושב לבנות מיני-מגבר לגיטרה שלי, ועברתי ברשת ומצאתי את הדף עם המעדל המאוד פשוט הזה: http://www.till.com/articles/GuitarPreamp/ השאלות שלי הן: 1. האם היציאה של הפרה-אמפ הזה מספיק טובה בשביל אוזניות? ואיך אפשר להגביר את ההגברה ללא רעשים, בשביל השאלה השניה? 2. איך אני יכול להוסיף פוטנציומטר שישנה לי את המתח במוצא? כלומר, להוסיף כפתור שאני יוכול להזיז ולשלוט על מתח המוצא?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  6. קודם כל אני רוצה להגיד דבר אחד חשוב תודהההההההההההה תודה ושוב תודה יש פה אחלה קהילה אחר אתר אחלה אנשים שעוזרים,משתפים ופותרים המון המון בעיות תמשיכו. טוב אז ככה, יש לי מארז פשוט וחשבתי לפני (אם בכלל) אני יקנה מארז אני רוצה ליראות מה אני יכול לעשות מהמארז הפשוט שלי. אז יש לי מאז פשוט שנראה כך יומים אני חושב מה לעשות איך לחתוך ובאיזה צבע לצבוע: היום הגורל של המארז משתנה כמו של חלקנו במדינה (המתנחלים) החלתטי שאני חותך את המארז אז בהתחלה תיכננתי ושירטטתי על המארז איך אני רוצה לחתוך, נתתי לאבא שלי את זה היום בבוקר והוא הלך לחתוך לי את המארז וזה מה שיצא : כך זה נראה על המארז: כמו ששמתם לב החיתוך לא מדוייק אז אני מחר מביא גומיה ושם על דפנות המארז. ובנתים עש…

• 28 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by iakovl,

חבר שלי רוצה לדעת איך פותחים את חיבור שSATA על מנת להחליף לו כיסוי אני מדבר על החיבור החשמלי SATA

8. Started by ExploiT,

אוקי כולם ! קבלו זה המארז שלי עכשיו שקיבלתי אותו היה בו מאורר אחד ציבועני מוציא אוויר קיצר הפכתי אותו שכניס אוויר אחרי זה יש מאוורר בצד שגם מוציא אוויר ויש לו שרוול למעבד קיצר שמעתי שהשרוול הזה לא טוב כי הוא חוסם זרימת אוויר וככה אז העפתי אותו והפכתי תמאורר שיכניס אוויר עכשיו הוספתי מאורר אחורי במארז שיוציא אוויר וסידרתי חוטים וככה הכול יפה מסודר ויפופי היום הכנתי סידירום נסתר כי הכונן dvd היה שחור אז הכנתי לו cd room נסתר יפה כזה שנראה כאילו אין כונן ושלוחצים על הפלסטיק יוצא המגש בקרוב אני הולך להחליף קירורים למעבד וכרטיס מסך ולהתחיל באובר קלוק עכשיו אני חושב לעשות כדי שהיה יפה אבל חלון = צד אחד מלספטיק שמעביר גרוע חום = טמפ יותר גבהות = פחות אובר קלוק…

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by tulicooli,

אני יכול לעשות תאורה דרך יואסבי? מצאתי ביואסבי מתח של 5.7 וולט ואני רוצה לעשות כמה לדים ביחד איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by אדם לוי,

מאיפה אפשר להסיג את חוטי הסליביג הבאים http://img51.exs.cx/img51/9189/afterhec1nb.jpg

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by nighthawk_ok,

בעקבות כך שהמעבד שלי שווק חיים (יותר נוח כנראה פגעתי בו) - הוא לא עובד בכל מקרה, אני מחפש רעיונות מה אפשר לעשות איתו (נראה לי לזרוק לפח זה בזבוז לא?) אז מה היתם עושים עם מעבד (אי אפשר לשים אותו במחשב, הוא לא עובד, אז זה רק ליופי) ?

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by aldema,

רציתי לדעת האם האורות במארזים הם חזקים ויפים או סתם גימיק מסריח....? אם האורות מכוונים לכיוון המסך הדק שלי - זה משפיע על הראייה במסך? מישהו ראה פעם במציאות ולא בתמונות את הסמוראי או איזשהוא ריידמקס?? הם יפים בלי אורות??? רציתי לקנות את הטרנספור מebay ב-55$ ובארץ זה עולה 500 ש"ח.. רציתי לדעת כמה יעלה לשלוח אותו משם עד אליי ואם לוקחים על זה מכס ובמיוחד אם זה משתלם???

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  13. לפני כמה זמן הראתי פה מוד ויעצו לי לשים סליבינג אז אחרי עבודה קשה (תאמינו לי) התקנתי את הסלבינג כמו כן במארז שמתי מאוורר 120 מ"מ שמוציא אויר עם לדים ירוקים מאוור 80 מ"מ עם לדים כחולים על הדלת יש עוד 2 מאווררים של 80 מ"מ שלא רואים בתמונות הערות: טמפ' מעבד ירדה ב 2-3 מעלות במנוחה טמפ' כ"מ ירדה בכ-5 מעלות במנוחה המפרט של המחשב הוא זה שיש לי בחתימה תהנו

• 27 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. הוספתי 2 מאוררים 50, צבעתי אותם והנה התוצאה אגב הטמפ' צנחה והיא עומדת על +- 45 מעלות במנוחה, ואני מאמין שלא יעבור 55 במאמץ קבלו איזה יופי, מצטער על האיכות חח [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אמ.. שאלה קצת לא מסובכת של כן או לא... האם אפשר לבנות תאורה מארז על ידי לד רגיל ולא על ידי לד UB? בתודה לכל מי שעוזר לייייי... צהורייםם טובים! והמשך יום נעיםם..

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by jeyjey,

ראיתי את זה: http://www.bit-tech.net/modding/2001/12/10/adding_fan_speed_control/1.html ואני לא כל כך טוב באנגלית, אז מישהו יכול להגיד לי איזה פוטנציומטר אני צריך? 20 או 50? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by moshedj2005,

שלום זה שוב אני יש לי מחשב פנטיום 4 2.4ghz עשיתי לו חלון עם פרספקס הוספתי נאון ומאוורר צבעוני האם אתם יכולם להציע לי מה עוד כדי לי לעשות??. בתודה d.j-m

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  18. זה בערך הכל אשמח לתגובות בהקדם

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  19. קניתי מארז שחור אבל הסידי שלי והצורב לבנים (מהמארז הישן) איך אני צובע אותם?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  20. אהלן כולם שמעו יש לי שאלה - במדריכים - כיצד לעשות לדים, ובבניית מערכת ששולטת בזרמים למאווררים לא כתוב את המחירים המוערכים של החלקים או המערכת כולה מישהו בבקשה יכול להגיד לי כמה יכול בערך לעלות דבר כזה? (לבנות מכונה כמו במדריך של בניית מכונת משחקים MAME) או בניית לד במדריך מודינג וכו'?? תודה מראש =)

21. שמתי לב שנגיד המאוור של המעבד מתחבר יש ללוח אם עם שקע קטן כזה שמעליו כתוב CPU FAN אותו דבר גם למאוורר של הצ'יפסט -CHEST FAN שמתי לב שיש גם שקע אחד פנוי שכתוב עליו משהו כמו CHAZ FAN ושום דבר לא מחובר אליו ידוע לכם במה מדובר? כמו כן יש לי מאוור 120 מ"מ שיש לא גם יציאה קטנה כזאת שמסוגלת להיכנס ללוח אם האם ניתן להכניס אותו ליצאיה הזאת בלי שכלום יקרה?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by nehmia,

חרטטי איזה דרקון סקסי בסטייל הכל על פרספקס קניתי לדים חוטים נגדים וכל מה שצריך ועכשיו הכל טוב ויפה עד שנתקלתי בבעיה קשה ....איך מחברים את הלדים לפרספקס...בעיקרון יש כבר "מפרצים" ללדים במסביב של הפרספקס... אבל איך אני מחבר את הלד שלא יזוז בלי שיפריע לאור לעבור?

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by MaTaN~,

רציתי לדעת בבירור איך מרכיבים לדים למחשב. שיהיה הסבר מפורט וברור!!

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  24. שלום, את המארז שלי תוכלו למצוא בגלריה או בלינק ישיר בחתימה, אני מעוניין לעושת משהו מעניין זה יכול לכלול שינוי צורת הפרונט לגמרי, זה יכול להיות צביעה בקיצור כל דבר, אזלו לי הרעיונות אז אני מבקש עזרה, תודה מראש, אלי.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by gigabot,

שלום, הפאן באס עולה לי על העצבים, הוא מהבהב כל הזמן חשבתי אם אני יחליף פוטנציומטר לאח טוב יותר זה יעבור, יש מצב שההשערה שלי הגיונית? איזה פוטנציומטר אני צריך? תודה מראש, אלי.

• 6 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.