אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
1.רציתי לדעת איפה אפשר לקנות דיסקיות חיתוך לדרמל סוג 420 אם יש כאלו באייס/הום-סנטר ומה טווח המחירים ? 2.באילו אמצעי מיגון אתם משתמשים כאשר אתם חותכים מתכת בדרמל ? כל הקטע של חתיכות של דיסקיות שבורות עפות לכל עבר לא נשמע כיפי! 3. בהום-סנטר/אייס/אופיס דיפו יש פרספקס שקוף ? אם כן מה טווח המחירים שוב P: תודה רבה למגיבים! בין העונים נכונה יוגרל פרס :-*
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי באתר אחד את החלק הזה שהם עושים ממנו משהו יפה למחשב אבל אני לא יודע איפה להשיג כזה דבר http://modding.ru/view.php?cat=articles&item=blowhole תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מתחיל במודניג ואני רוצה לעשות חלון שקוף במארז יש לי צד ממתכת עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי פרספקס וחרטתי אותו בצורה של דרקון.. חרטתי ולא עברתי לצד השני. איך אני יכול בכלל להאיר אותו? האם אולטרה שמגיבה לUV היא טובה מהאתר זיגזג? בבקשה זאת עזרה דחופה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני בונה בלוק מים והכלי היחיד שיש לי גישה אליו בשביל לעשות את זה זה דרמל אני מתכוון לקנות את ראשים 193 ו9904 לפי מה שהבנתי מהת'רד שבסטיקי הם יהיו טובים רציתי לשאול - האם החיתוך איתם יהיה מדויק? וכמה עולה כל ראש בערך?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי קניתי את המארז של ה- SUNBEAM SAMURAI שסביר שהוא מוכר לרובכם בכל מקרה - "הבעיה" שלו היא שמשום מה הם המשיכו את ה- INDENTATION (הבלטה או מדרגה) הקיים באופן נורמלי באיזור ה-PCI - גם לאיזור המאווררים האחוריים... כדי "לפתור" את ה-"בעיה" הזו שהם המציאו לעצמם -- הם פיתחו FAN CAGE ייחודי עם רגל אחת קצרה ורגל אחת ארוכה כדי שיוכל להתחבר לצד האחורי של המארז ולאחסן בתוכו שני מאווררים הדבר הזה דפוק מכמה סיבות: 1. העובדה שהמאורר לא צמוד כולו לצד האחורי של המארז, וחצי מהמאוורר בעצם עומד עם רווח של כסנטימטר מהצד האחורי - פוגעת מן הסתם בהוצאת האוויר 2. בגלל ההבלטה - המאורר "נצמד" לצד הקרוב יותר למעבד ולא זה הרחוק יותר... במארזים נורמלים הצד הרחוק יותר הוא זה שאליו מתחבר…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
תגיבו תגידו עם יפה לא יפה הצעות שיפור וכו... [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם מישהו יכול לעזור לי ולהכין/למצוא שבלונה שחור/לבן בפוטושופ לתמונה הזו: (משו סימטרי ומדוייק) http://www.hwzone.co.il/gallery/album129/abg?full=1 אני רוצה לעשות כזה חלון בקייס תודה רבה לעוזרים D:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן מה קורה אז ככה זה הסיפור יש לי מעבד פרסקוט על לוח של אסוס P4P800 עכשיו כמובן זה פרסקוט נוראה מיתחמם זה נע בין 50-60 שזה נוראה גבוה עכישו היתעניינתי במספר מאווררים מה שנידלקתי עליו הוא Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 או Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני כבר אין לי מושג בבקשה תעזרו לי אני צריך משהו שיעשה תעבודה על מה אתם ממליצים זה הגיוני לקבל קירור טוב למעבד בתקציב שלא יעבור את המאתיים!? תודה לכול העוזרים באמת
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
פירקתי פלאפון מותטורולה (לא יודע את הדגם אבל ישן) והוצאתי לו את המסך עכשיו איך מחברים אותו? יש לי כבל מדפסת מלחם הכל! אבל אני לא יודע איזה חוט מחברים לאן אם אפשר תביאו לי שרטוט אני יבין (דרך הגב באמצע יש 7 חוטים לא מחוברים לכלום ובצדדים יש סכ"ה 9 מחוברים) אם אפשר גם תגידו לי מאיפה להתחיל (איזה חוט ראשון) תודה קובי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
כמו שאמרתי פעם , אני חדש בעסק ואני רוצה לעשות מודינג למארז... ראיתי את האפשרות של הסליבים, אפשרות נחמדה מאוד והייתי רוצה ללכת על זה. מישהו יכול להסביר איך שמים ?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי אני מתחיל בכל העסק וקראתי פה הרבה על מודינג אז החלטתי לעשות בעצמי... עכשיו, אני רוצה לעשות גוף תאורה פשוט כמו שיש במדריך פה בפורום וכתוב שם שאני צריך נגדים לפי המתח שאני משתמש בו.... איך אני יודע אם המתח הוא 12V או 5V?
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להביא מדריך להכנת פד מואר לעכבר....עם תמונות עדיף אני מת להכין אחד כזה ואין לי מושג איך.....
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שיש לו פיאט טמפרה מה רק לא עושים למען חברים עכשיו הוא ניסה לעשות בנייה ועם חברים שלו ולדעתי היא יצאה זוועה עכשיו בשיטוט קצר בגוגל מצאתי לינק : http://www.carhifidirekt.de/catalog/images/phonocar/PH-3720.jpg עכשיו אני לא יודע איך אני יעשה את הביית של הרמקול מה שאצלו זה שיש את המגירה הזואת אבל היא ללא הבית לרמקול אז הדבר הראשון שעלה במוחי זה לעשות אותו מעץ גם ויפה וגם אחלה אקוסטיקה. אז אני לא יודע תכלס אפשרי אבל הרבה מאוד עבודה ב לעשות את הבנייה טוב בוא נגיד ואני יתחיל לעשות אותה ישאר לי כיעור עם מה אתם ממליצים לעשות לזה מילויי ?... בונדו ? סליחה על טעיות הכתיב זה נכתב אתמול והייתי עייף ולא שמתי לב לשגיאות הכתיב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת... לקחתי את כבל המידע של כונן הדיסקטים וביצעתי בו sleeving בדרך קצת לא שגרתית. הקורבן במהלך הניתוח, בבלגן לא קטן של חוטים (אפשר להפריד את החוטים ביד, אבל עדיף עם יפנית - יותר מסודר): חומר ה sleeving. חיפשתי משהו בבית להשתמש בו ומה שנפל לי ליד היה שק פק"ל (אל תשאלו למה). מי שלא יודע מה זה, שיסתכל בלינק הזה. האדם בתמונה נשען על שקי פק"ל מלאים בחול (לא מהסוג שאני השתמשתי בו): את הרצועה הזאת חתכתי מהשק ואז תפרתי עם מכונת תפירה כדי ליצור את השרוול שאפשר לראות בתמונה הרביעית: התוצאה הסופית: בעקרון המוד הזה לא נועד לשרת מטרה מיוחדת והוא בעיקר היה לתרגול, מתישהו אני אעשה את זה גם לכבלי ה ide שלי. הצבע של שק הפק"ל לא משהו, אני כבר אקנה ספרי שחור ואצב…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 14 לדים שצורכים זרם נומינלי 30mA במתח 3.6V ואני מחבר אותם כך - |------לד----לד----לד----נגד 40 אום----| |------לד----לד----לד----נגד 40 אום----| |------לד----לד----לד----נגד 40 אום----| |------לד----לד----לד----נגד 40 אום----| |------לד----לד---------נגד 160 אום----| | | |------------מהספק 12V---------------| רציתי לוודא שזה באמת ככה,אם מישהו יוכל לאשר... תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי מארז ריק בבית והיה לי מאוד משעמם אז החלטתי לעשות לו מודינג.......אתם יכוליםים לראות איך הוא נראה בהתחלה ואיך בסוף אני יסביר לכם מה עשיתי בו: 1-חתכתי חור עליון למאוורר 2-צבעתי אתו בכחול 3-חתכתי חלון צד בצורת גלים 4-חתכתי צורות יפות למעלה (עוצבו בפוטושופ) החומרים בהם השתמשתי הם: מארז רק פשוט,דרמל(WOLF),ספריי כחול לפח ופרספקס.... אם יש לכם עוד רעיונות בשבילי תגיבו...... בקרוב אוסיף תמונות של המארז האחר שלי שאני משתמש בו... [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום . יש לי מארז נקי הוצאתי ממנו את כל הרכיבים כדי שלא יהיו תטעויות על מוד אחר שעשיתי והלוח אם נהרס . עכשיו יש לי משו כמו 4 מאווררים גדולים ( לא יודע גדלים אבל הסטנדרד ) . יש לי קטודה בצבע כחול . אני הולך עם מקדח כוס לעשות מיספר חורים כניראה בגדול 120 ממ הרבה כאלה וליסגור עם לוח אחד גדול עם 4 ניטים השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות לוח בקרה ל 4 המאוורירם ולקטודה . המאווררים הם בלי החוט חיבור לספק כוח רק אדום שחור ( -+ ) אני רוצה משו פשוט תודה מראש .@
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות קטנות קודם כל רציתי לדעת אם כמות הזרם שמולקס אחד יכול להוציא מוגבלת? הכוונה אם אני אחבר 4-5 מאווררים לאותו מולקס האם זה יכביד או אולי ישרוף משהו? כי באותו היום שחיברתי את הפאנבאס שבניתי (מתחים של 5-12) הלוח נשרף (מזל שהייתה עוד אחריות) האם זה הגיוני שזה קרה בגלל עומס? השאלה השניה שלי אם הספק הוא 400W ג'נרי האם אפשר לדעת כמה ההספק האמיתי שלו? או לדעת אולי בערך?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
הייי! רציתי לדעת האם אפשר לחבר מסך ישן של פלאפון (NOKIA 3310) למחשב??? ??? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקשר למדריך באתר אני יכול להשתמש במסך של מחשבון? או אפילו בכמה?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
קניתי קטודה ומשום מה היא באה עם ספיקר, למה הוא משמש???? ועוד משהו: עשיתי חורים בלוח הקידמי של המארז (בשיטה פרימיטיבית ביותר) כדי לשים שם מאוורר ואז נזכרתי שאין לי איך לחתוך חלון עגול, כי אין לי דרמל ואין לי מקדח כוס איך בכל זאת אפשר לחתוך חלון ? ? ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-