אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום. נראה לי שזה הפורום הנכון בגלל הפן האלקטרוני. אני עובד במשרד שבו המון מחשבים (לא יודע אם זה קשור). תופעה מוזרה: כאשר אני משנה את עוצמת המאורר (לא מדובר על מאוורר של המחשב, אלא על המאורר המשרדי), מסך המחשב השולחני שלי כובה, ואז נדלק שוב. הדבר קורה כמובן גם כאשר אני מכבה או מדליק את המאוורר. יתרה מכך, בערך מדי שעה או חצי שעה, הקולר של המים משמיע מעין רעש (ההשערה שלי היא שהוא מדליק את המצנן כדי לקרר את המים?), והמסך שלי כובה ושוב נדלק. זה לא רק מעצבן מאוד, השאלה היותר רצינית היא האם זה מזיק. וכמובן - מדוע זה קורה ואיך נוכל לטפל בזה? המון תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חבר'ה! שמעו כבר עשיתי שבלונה של להבות אבל נשאר לי רק לקנות ספריי. אני חשבתי ללכת על אדום ולצבוע הכל רגיל באדום כי זו פעם ראשונה שאני עושה מודינג כלשהו למחשב. ראיתי שמישהו פה כתב שעושים פס מכל צבע ואז זה יוצא טוב, אבל לא ממש הבנתי מה אני צריך לעשות בעת הצביעה... אני אודה לכם אם תדריכו אותי איך לצבוע ב-2 או 3 צבעים (אדום וכתום או אדום,כתום וצהוב). תודה מראש לכל העוזרים/ות
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חיפשתי באתר ומצאתי את התמונה אך היא לא עבדה בכל אופן אם מישהו יוכל לעשות בצייר ולשלוח לי אני אשמח.. יש לזה מפסק On/off וזה בעיקרון מאוורר תותח שטוח כזה והוא במתח של 12 וולט, 551mA = 0.551A ויש לי פוטציומטר של 1khm
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שהם מבודדים? החיבור של החוטים של האוזניות יצא מהמקום, כלומר, אם אני מחזיק את שני החוטים במקום (המדוייק שלהם) אני שומע כמו שצריך.., החוטים נקרעו רק בצד אחד של האוזנייה, בצד השני שומעים כרגיל.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לוח 945PS3 גיגהביט (מפרט מחשב בצד). ב SYSTEM MEMORY MULTIPLIER שיניתי מ AUTO ל 2.66 ששינה את ה MHZ מ 667 ל-709. FSB OVERVOLTAGE CONTROL שיניתי מ 1.32500V ל 1.33125V
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מחפש חיבורי מולקסים שהפינים שלהם הם זכר וגם אני מחפש משהו כמו זה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מצאתי אצלי איזה קבל שכתוב עליו 1uF 50V זה אומר שחייב 50V או שזה המקסימום? ומה זה אותו uF?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.... הצלחתי להשיג מסך LCD שמיועד למכוניות (DVD) הוא במארה"ב והוא עובד על NTSC! אני רוצה וחייב לחבר אותו למשחב, אני רוצה שהוא יראה את מה שהמסך הרגיל של המחשב מראה.. יש לי יציאה לTV בכרטיס מסך (בננה צהובה כזאת) וכנ"ל יש כניסה של בננה צהובה במסך. כאשר אני מחבר את השניים התצוגה במסך קופצת ובשחור לבן! מה אני יכול לעשות??? חייבת להיות דרך!!! אולי משו בהחלפת הדרייברים של הכרטיס מסך או משו כזה, בבקשה תעזרו לי!!
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי מנורת אולטרה סגול שההספק שלה הוא 6w ונגיד אני קונה לה בית מנורה מחנות חשמל ואני רוצה לחבר למארז אז אני אמור לחבר את זה לאחד החוטים שיוצא מהספק, שבמולקס. השאלה שלי כמה מתח זה דורש?כי לא כתוב על זה במיליאמפר כדי שאני ידע לחשב כמה וולט צריך.....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חתיכה ענקית של פרספקס והיא דיי מלאה שריטות עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול להוריד ממנה את השריטות למה זה שרוט לגמרה ויהיה חבל לזרוק כזו חתיכה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם, החלטנו במכללה על יצירת פרויקט של מחשב NAKED בתוך אקווריום של שמן מינרלי כרגע הבעיה העיקרית שלנו הוא להשיג שמן שכזה,האם מישהו מכיר מהיכן? נשמח
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות חלון במארז שלי וגם לשים תאורה עכשיו בחיים שלי לא עשיתי מודינג ... 1. מאיפה אני מזמין את החלון (ואיך אני דואג שיתאים בידיוק) ? 2.בשביל לשים תאורה אני צריך לבדוק אם יש מספיק מתח מהספק? 3 איפה המקום הכי טוב לקנות את החומרים בארץ..? ושאלה אחרונה ראיתי מדריך לחריטה.. אם אני רוצה לעשות חריטה אני יכול להוסיך אחרי זה או ליפני שאני מרכיב את החלון?? תודה מראשש!!!!
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לבנות מכשיר HTPC וחשבתי על רעיון מגניב למארז. חשבתי להכניס את המערכת לתוך מכשיר וידאו ושהכונן DVD יהיה ביציאה של הקלטות וכו', מה דעתכם? זה בכלל נראה לכם אפשרי? כמו כן ישבתי עם אבא שלי על זה ולא בטוח שהספק יכנס, שווה לנסות לפרק אותו ולהכניס אותו מפורק או לעשות לו בוקס מגניב ושיהיה חיצוני? כמו כן, הקירור סטוק יספיק למעבד 4200X2, אני גם במילא אעשה לו Downclock. המפרט שמתוכנן להכנס פנימה: AMD 4200X2 Asus M3A Mushkin SP 1GB (נורא זול ד"א) Seagate ST3 500GB LG GSA-GH20N Hauppauge WinTV-PVR-150 וHec 300ART לא תהיה בעיית חימום? אני גם לא מתכוון להריץ HD (לא שיש לי טלוויזיה שתומכת בזה) בגלל זה מתוכנן הDownClock. אני מתחיל להכנס למחשבה של לשים את הספק מעל המארז (ויד…
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מה קורה מודרים. התחדשתי בדרמל מבית יונדאי. מגיע עם ראש גמיש, 60 אביזרים ומנוע 210 וואט. הוא במבצע 150 לכל מי שמעוניין. השלב הבא הוא מודינג שאתחיל בעוד כמעט חודש. והייתי רוצה לדעת איזה ראשים וכו' לקנות. אני אעבוד על פרספקט ומתכות כמו המערכת הזאת. וכמובן ננסה לדחוס לשם את הכל. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, עם כול השאלות שרצות כאן בזמן האחרון על דרמלים עניין אותי לדעת מה הבדל בין דרמל למקדח? מי יותר חזק ולמי יש מהירות סיבוב יותר גדולה? והאם הם עובדים על אותו רעיון מכני? האם אפשר להשתמש באחד מהם בתור השני, כמו למשל לחתוך פח עם מקדח (כמובן שעם הראשיים המתאימים)? ולמה לא לייצר איזה מכשיר שיוכל לשמש גם בתור דרמל וגם בתור מקדח. סליחה אם השאלות נוביות קצת, פשוט הם סיקרנו אותי ולא מצאתי להם תשובה.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ראיתי באריה"ב "סופר לדים" האם הם חזקים יותר מלדים שאקנה בחנות הקרובה לביתי? האם כ-8 לדים יספיקו לתת אור בצורה מכובדת למארז קטן יחסית עם חלון? מה ההבדל בין הלד של ההארדיסק לבין הלדים שמשתמשים בהם להארת המארז? הם שונים לא?, כי הלד של ההארד הוא ממש חלש ואני לא חושב שיתן מספיק אור.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני ממש צריך הצעות למוד שאני רוצה לעשות למארז. כבר התחלתי ופירקתי אותו לגמרי. צבעתי בצבע מאט שחור את הבפנים ועכשיו אני רוצה רעיון לחוץ. חשבתי על צבע כחול מאחורי הרשת ברזל שתישאר שחורה. הרשת והצבע מאחוריה יוצרים אשליה ממש יפה. אבל יש גם את האפשרות של צהוב, לבן.... אני ממש לא יודע מה אני יעשה... תנו לי רעיונות. תודה לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי שני מסכי CRT 17" ישנים שאין לי מושג מה לעשות איתם.. למישהו פה יש רעיון יצירתי לעשות משהו מגניב ויפה ?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
נתקלתי בכמה אתרים בחו"ל בצבע שנקרא Vinyl Dye שנועד במיוחד לצביעת פלסטיק ללא כל הכנה מראש(כלומר ללא פריימר) יש לו תכונה של יבוש מהיר והכי חשוב שהוא מתחבר לפלסטיק "נמס לתוכו". ככה הצביעה נראת ומחזיקה הרבה יותר טוב מספריי רגיל. מישהו מכיר היכן ניתן להשיג את זה בארץ? אני חיפשתי אבל ללא הצלחה. הנה קישור למה שאני מתכוון: http://www.plastikote.com/plastikote/auto/template.jsp?searchcode=RES&product=UltraVinyl
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים. לאחר שביצעתי חיפוש בפורום לגבי חיווי טמפ' על ידי צג דיגיטלי, לא מצאתי את מבוקשי. אני עובד בתחום הרכב אך אוהב גם אלקטרוניקה ומחשבים. אני נמצא בתחום שיפורי הרכב כבר זמן מה. רציתי להנאתי לבנות מעגל אשר יכלול חיישן טמפ' שימדוד את כניסת האוויר למנוע (כן, קיים חיישן כזה כבר ברכב אך אם נתעסק איתו הוא יכול לתת קריאות לא נכונות למחשב הניהול ברכב) וייתן חיווי מספרי בצג דיגיטלי שיורכב בסביבת הנהג. אילו רכיבים אני צריך (אני מחפש בתחום המחירים הסביר) ואם אפשר שמישהו יעלה מעגל חשמלי אם הוא מכיר. אודה על העזרה! שמוליק
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מחפש פילטר אבק לקדימה של המארז למישהו יש רעיון המארז הוא אנטק 900 בעקרון אני יכול אפילו למצוא איזה משהו ולחתוך אותו בדיוק בגודל המתאים שיתאים מקדימה איפה שני המאווררים ששואבים אוויר לתוך המארז איפה אני יכול למצוא מין רשתות/מסננים כאלו מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
טוב אז כול המעשנים בנינו בוודאי מכירים את המצית הזאת שלוחצים עלייה היא עושה אורות כמו הצ'קלקה של המשטרה מי שלא מכיר יש את המצית הזאת כמעט בכול קיוסק בארץ היא עולה 7 שקל בערך והיא ניראת ככה http://img146.imageshack.us/my.php?image=0916080341gx6.jpg אני ראיתי אותה וחשבתי מה לעשות עם אחת כזאת מתברר שבפנים יש בקר קטן עם שני לדים שלוחצים עליו הוא מזדעזע ופועל אז החלטתי לקחת אותו ולדחוף אותו בעכבר לפני הכול מצרכים: את המצת כמובן דבק חם מלחם ובדיל איזולירבנד מספיים מברג קטן ועכבר שקוף או עכבר שיש לו גולה זהורת עם לד או כול עכבר שבא לכם חח אני קניתי עכשיו של ג'י פי טי כמו שרואים במדריך עולה 30 שקל עושה ת'עבודה והוא גם שקוף טוב אז לוקחים את הבקר הקטנטן הזה ויש לו שני פינים כאל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האתר הזה על הכוונת שלי עכשיו - http://www.mnpctech.com/ המטרה - לבנות כמה מארזים בסגנון ששם,ולהציגם לראווה כאן,יחד עם תמונות שאני אצלם,בצורת מדריכי "איך-לעשות-את-זה". 1. האם יש מישהו שיכול לעזור לי בהכוונה מאין אני משיג רשת אלומיניום כמו שיש שם?אני אודה לכם מאוד... :-) 2. וגם את הראשים האלו למקדח כוס - 3.5" & 4.5" Hole Saw Attachments. אני יודע שעדיף דרמל,אבל מה אם אני מתכנן - mod till you bleed? דהיינו,לבצע מודינג להרבה מארזים ביחד?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-