עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. עריכה: המשך בראש הדף השני, הצג מגיב למחשב אבל כותב שטויות.. כנראה בעיה באופציות, תודה הודעה מקורית: אוקי אז חיברתי את הLPT למחשב, חיברתי אותו ל0 ו5V בספק כוח הוא מראה ריבועים ריבועים - עד כה הכל נראה תקין בביוס הוא מוגדר בתור EPP ו378 התוכנה LCD SMARTIE לא רצתה לעלות בגלל שאמרה שיש בעיה עם הדרייברים של ה I\O אז הורדתי מהמדריך LCD באתר את הדרייבר סבבה התוכנה עולה, אני קובע לה "פירללי" נדמה לי שהמסך זה 2X16 אז זה מה שקבעתי רושם תוכן טקסט (מסמן ב ENABLE) ולוחץ אישור על הבדיקה הגרפית בתוכנה באמת הכל נראה תקין (רואים את הטקסט זז) אבל המסך LCD לא מגיב! מה עושים? תודה.

2. Started by g2a2l2,

שלום יש לי מיני דיסק מפורק sharp md-sr70 ואני רוצה לדעת עם אפשר לעשות איתו משהוא ועם כן איפה נמצא הבקר כי אני לא מוצא אותו תודה אנשים טובים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ranyr,

אני רוצה לחתוך צורה מסוימת בחלק העליון של המארז הבעיה היא שהצורה מורכבת מכמה צורות קטנות כמו משולש בגודל ס"מ +\- שאותם אני ממש לא יודע איך לחתוך ראיתי בגלריה כמה אנשים שחתכו במארז צורות מאוד מורכבות אני אשמח אם תסבירו לי איך עושים את זה וגם כמה טיפים לא יזיקו...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. בזמן האחרון אני חושב הרבה אל הקירור של המחשב ואל איך שהכבלים מסורים בטוח המארז וניסיתי לסדר שהם קצת ככה זה נירה ליפני: ] וככה אחרי שניסיתי לסדר קצת: עכשיו השאלה שלי היא כזאת עם כדי לנסות ולשדר עוד קצת הוא שזה מספיק ?! תודה רבה *מתנצל על שגיאות הכתיב

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by eegg,

אני תחיל לתכנן את הפרויקט שלי החדש למחשב זה יהיה פול טאור הנה תמונות ראשונות: כל עצות יבורכו http://img129.imageshack.us/img129/3024/sidebo4.jpg http://img129.imageshack.us/img129/3736/side2ps4.jpg

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by AMIT_MEG,

אני מחפש מקום שמוחר קונקטורים +חוטי סיליקון ולא פלסטיק טיפה יותר איכותיים והקונקטורים שאני מחפש הם של אודיו כאילו aux שאפשר להלחים אליו את הכבלים כי הכבלים שקונים היום הם זבל אז אני רוצה להכין לבד קונקטוקים אני צריך 1 של אוקס +2 של בננה איזור המרכז

7. Started by AVSHLOM00101,

בבקשה עם מישהוא יודע ,באיזו נוסחה משתמשים בישביל להפוך אנרגיה(E)למתח(ׂׂU/Vׂ)???.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ראיתי פה פעם נייר להדפסה עם הגדלים המקוררם של המאווררים להדפסה 120 ממ ו80ממ עשיתי חיפוש ולא מצאתי אם מישהו יכול להביא אני יודה לו מאוד! כי זה ממש דחוף לי A4 תודה טל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by EnterOC,

היי חבר'ה רציתי לדעת עם יש לדים שמגיבים לסאונד (כמו קתודות ) עם כן כמה עולה לד ואיפו אפשר לקנות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום. עשיתי את המדריך של החיבור פד פלייסטיישן למחשב (דרך הפורט הפרללי). המדריך נמצא למעלה במודינג כדביק. ואני רוצה את הדריבר, אבל הלינק שמוביל לדריבר שם לא טוב. אפשר את הדריבר בבקשה תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, האם קיימת דרך באמצעות מוד או ע"י רכיב כלשהו לגרום לכך שיהיה ניתן לשלוט על מהירות המאוורר של הביג טייפון 120 מחוץ למארז? למיטב הבנתי במצב הקיים הדרך היחידה לשלוט במהירות היא ע"י כוונונו ישירות דרך המאוורר מה שמצריך פתיחת המארז וגישה למאוורר. ניסיתי לראות אם ניתן לפתור זאת ע"י תוכנה, אך הממצאים מצביעים על כך שגם אפשרות זו לא קיימת. אשמח לשמוע רעיונות או הצעות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. יש לי כמה לוחות שהתחילו לעשות בעיות עם זיכרון, סטיקי הזיכרון נבדקו במחשבים אחרים ונמצאו תקינים. האם יתכן שלמשל קבל דפוק, או רכיב אחר שקשור לסלוט גורם לו להיות בעייתי? הבעייה מתבטאת בכך שאם יש זיכרון בסלוט המדובר, המחשב לא יגיע לPOST ויתן את צפצוף הרוורס המפורסם

13. http://www.odaffim.net/Product.asp?productid=293 450 ש"ח לפני משלוח... 3" TFT... נראה לי נחמד מאד... יכול להיות שאני אוותר על הקירור מים של TT שאני מחכה לו כבר כמה חודשים טובים ואזמין את זה וקירור אוויר... יכול להיות חמוד מאד!!! אפשר לחבר אותו ל-TV OUT בתור מסך משנה ולעשות משם מה שרוצים בתחל'ס... אני זוכר שראיתי איזה מוד כזה... סתם חשבתי עליכם... אני יודע שלא הכי קל לכולם למצוא מסכים לזה ואני לא ממש מודר... למרות שאולי החנויות כבר מספקות את הדברים האלה ואני לא יודע כי אני לא מחפש את זה אבל בכל זאת... תהנו!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by skyline,

אני ראיתי את מה שיש באתר , ואין לי עוד מקורות למצוא ... אשמח אם תמליצו לי על שבלונות מומלצים , לי אין משהו מועדף...אולי עקרב תודה נ.ב. לא נראה לי עברתי על איזה חוק, אבל אם כן , מצטער

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. היי לכולם... חיפשתי ברשת המון זמן מדריך לבניית שלט אלחוטי לWINAMP ולשווא ... פחות מחפש את הבנייה עצמה של העין - כי יש לי חיבור IR על הבורד... אשמח לעזרה אלדר.

16. Started by TermiNal,

אז קיבלתי את הערכה, הכל מגניב. אני פותח, מסתכל על השרוולים ואז מסתכל על ההוראות בגב האריזה, חושב מעט ומגיע למסקנה הבאה - בכל הביקורות שקראתי וגם לפי מה שכתוב בהוראות השרוולים ממש נמתחים, אז למה לא להשחיל אותם מעל המולקס? פחדתי לנסות כי לא רציתי לבזבז שרוולים. מישהו ניסה לראות עם זה עובד? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Mar_Garina,

שלום, יש לי מחשב פנטיום (קראתם טוב. נפלאות הלינוקס ), שיש לו ספק מאוד מרעיש. אני מעוניין להחליף אותו בחדש, אך אבוי - כל הספקים שמוכרים הם ספקי ATX, ובוודאי לא יתאימו ללוח המיושן שם. יש למישהו רעיון כיצד מחברים בכל זאת ספק חדש, או היכן משיגים ספקים ישנים של AT? תודה, - אורן

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by maor5,

שלום לכולם!! הוצאתי לפני הרבה זמן חוטים מספק ישן אז אני כאחד שאוהב לשמור דברים אז חשבתי לפני כמה ימים איך אני מחבר את המולק למחשב שלי? אני רוצה לחבר מאוררים וחסר לי מתח אז אני צריך תמולקס... לאן לחבר אותו? הנה התמונה שלו http://members.lycos.co.uk/dragon55/%fa%ee%e5%f0%e4%20013.jpg מצטער על האיכות.... תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by BSOF,

שלום לכולם, מישהו יודע אם אפשר לשלוט במתח היוצא מכל פורט במחשב ב- C#? אני צריך איכשהו להוציא מתח משתנה בין 0-5V ולא רק 0 ו-5. יש דרך לשלוט במתח היוצא בעזרת תוכנה בלבד? [מדובר על כל פורט: USB, COM, LPT - גם מכרטיס קול יהיה טוב] תודה מראש, BSOF

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. (בתקווה שזה הפורום הנכון...) 1) קיימים בקרי מאווררים שיושבים בביי 3.5 חיצוני ולא 5.25? 2) יש אפשרות לחבר יותר ממאוורר אחד לערוץ בקרה נתון, בהנחה שהערוץ יכול לספק את האמפים הדרושים? 3) האם יש בארץ כלובים של 3X5.25" שניתן לחבר אליהם מאוורר אך מגיעים בלעדיו? לחילופין, מישהו מכיר שיטה אחרת לחבר מאוורר על 3 ביים פנויים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. חבר'נ קראתי את האשכול הנעוץ של מסכי LCD אבל הבנתי שבפלאפונים זה שונה יש לי את המכשיר הזה ויש לו שמונה חיבורים אם משהוא מכיר את שם המכשיר או יש למשהוא קישור למדריך איך לחבר את זה למחשב אשמח מאוד עוד שאלה קטנה יש לי מכשיר גיים בוי עם מסך לא צבעוני וכשפתחתי אותו יש רצועה של חוטים ובתחילתם יש ריבוע שחור קטן שכתוב עליו 7460 אם אני זוכר נכון זה הבקר שלו או שהבקר זה משהוא יותר גדול בתמונה מוקף באדום

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by 12345-,

יש לי 3 לדים אדומים עכשיו איך אני מחבר אותם למחשב יותר נכון לספק כוח ושהם ידלקו עם המחשב בבקשה הסבר מפורט כי אני חדש בעסק הזה ראיתי תמדריך שיש פה והוא פשוט לא מסביר איך לחבר את זה למחשב........ואני גם מחפש דרך יותר פשוטה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by jeyjey,

אחרי חיפוש הבנתי שלד UB צורך 3V אז איך זה שבפנס של האופניים יש 3 לדים UB והם מאירים חזק מאוד עם 2 סוללות AAA?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by MacGyver,

הזמנתי לדים בLSDIODS.... הזמנתי לדים של 3.3 V על פי החישובים שעשיתי (שתואמים גם למחשבון של BIT-TECH...) אני צריך נגדים של 85OHM וונרגילה אמר לי שזה לא מדוייק...ואני צריך 70~ מישהו מוכן לעזור?(זה די דחוף....) איתן

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by fuck off,

אז ככה חברה לא מזמן רכשתי אייפוד מיני דור 2 (כן, כן זה מעפן אבל לא היה יותר תקציב..) ומאז אני חורש על כל האפשרויות שיש לו... אחת האפשרויות שמצאתי באינטרנט היא משהו שניקרא iBeam. האיי-בים הזה בעצם לד שמחברים לאיפוד במקרה ואין פנס, או שזה גם יכול להיות לייזר. עכשיו חשבתי שלא שווה לבזבז על זה כסף ויותר טוב זה להכין אחד לבד אבל הבעיה היא שאין לי מושג כמה מתח יש באיפוד ואיך להכין את המחבר ולעצב אותו ככה כדי שיראה יותר טוב... וגם שאני עדין יוכל להכניס את האוזניות. אז ככה נירא המקורי: וככה בפרופיל: ככה מתי שהוא מחובר: וככה השקע שבאייפוד: אז למי שיש רעיונות ומדריכים או כל דבר קטן שיוכל לעזור שיגיד. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים