אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום לכלום אני רוצה להכין צלחת WIFI שמשפרת את הקליטה אבל אני חייב לדעת האם זה באמת אמיתי ועוזר זה המדריך http://www.upim.co.il/t1328/ אם תסתכלו במדריך תראו שאני סך הכל מחבר לו מעמד.. זה לא שאני מחבר את ה"כלי אידוי" לאנטנה של הWIFI אז השאלה שלי האם ה"כלי אידוי" באמת יהפוך לאנטנה של הWIFI אם אני יכין לפי המדריך הנ"ל? כי אני פשוט לא רואה שום מגע בין האנטנה של הWIFI ל"כלי אידוי". שימו לב שבסוף כותב המדריך אומר שמאין קליטה קפץ לו ל72% אבל לי זה נראה שפשוט בגלל שהוא תלה את הWIFI בחוץ זה נהיה לו ככה... מישהו יודע האם זה יעזור והאם ה"כלי אידוי" באמת יהפוך לאנטנה?
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מחפש מוד לקריסטל קונטרול שיאפשר הצגת האקולייזר של הווינאמפ על המסך LCD
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי לכולם... חיפשתי ברשת המון זמן מדריך לבניית שלט אלחוטי לWINAMP ולשווא ... פחות מחפש את הבנייה עצמה של העין - כי יש לי חיבור IR על הבורד... אשמח לעזרה אלדר.
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אז קיבלתי את הערכה, הכל מגניב. אני פותח, מסתכל על השרוולים ואז מסתכל על ההוראות בגב האריזה, חושב מעט ומגיע למסקנה הבאה - בכל הביקורות שקראתי וגם לפי מה שכתוב בהוראות השרוולים ממש נמתחים, אז למה לא להשחיל אותם מעל המולקס? פחדתי לנסות כי לא רציתי לבזבז שרוולים. מישהו ניסה לראות עם זה עובד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הי. אני חולם על ספק fanless כבר זמן רב, אך הם יקרים נורא. לפני שאני מנתק את המאורר היחיד שנשאר לי במחשב (בספק) הייתי רוצה להתייעץ אתכם. המחשב המדובר הוא פנטיום 2, 350MHz, עם 64mb זיכרון ודיסק 2 gb, מריץ לינוקס דביאן עם קרנל סטנדרטי 2.6.8.11. למחשב כ.קול וכ.רשת... וזהו. אין כ.מסך כי לא צריך, אני ניגש אליו עם ssh ומטרתו היחידה בחיים היא לנגן מוסיקה מהרשת. המעבד כבר הגיע עם קירור פאסיבי ד"א. הספק הוא 300w גנרי, אני רוצה "להוציא" את הלוח שלו מקופסאת הפח, להצמיד את המגברים הסופיים שלו לגוף קירור ישן של athlon, ולקוות לטוב. ככל הנראה אני אמקם את הקירור הזה מחוץ למארז במקום מה שהיה המאורר המקורי שלו הספק. זה נשמע לי המקום הכי טיבעי. המארז יהיה שוכב ורוב המשטח העליון שלו יהיה מחו…
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
גיסי הביא לי מחשב שאותו הוא רוצה להרכיב לבת שלו. במחשב הוספתי זיכרונות, HDD הוחלף, בוצע ניקוי אבק ייסודי וסידור כבלים, חיזוק ברגים והוספת מאוורר שקט נוסף... אבל לא על זה רציתי לדבר אתכם. בנוסף אמרתי שאם זה מחשב שני בבית (לבת הגדולה יש מחשב משלה), למה שהוא לא יהיה באמת שלה :-) מארז גנרי ללא שום טוויסט: http://imageshack.us/photo/my-images/338/20120629201231.jpg/ סט קטן של שלושה לדים מותאם לעבודה עם מתח 12V: http://imageshack.us/photo/my-images/31/20120629201152.jpg/ הכנת מחבר לדים למחשב: http://imageshack.us/photo/my-images/406/20120629201140.jpg/ המכסה בחוץ, השם רשום והסוללה של המברגה טעונה: http://imageshack.us/photo/my-images/577/20120629204644.jpg/ אפשר לחורר: http://i…
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך צורה מסוימת בחלק העליון של המארז הבעיה היא שהצורה מורכבת מכמה צורות קטנות כמו משולש בגודל ס"מ +\- שאותם אני ממש לא יודע איך לחתוך ראיתי בגלריה כמה אנשים שחתכו במארז צורות מאוד מורכבות אני אשמח אם תסבירו לי איך עושים את זה וגם כמה טיפים לא יזיקו...
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג ספיקר למחשב שמתחבר ל4 פינים בלוח אם? (יש את הקטנים האלה) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני בתהליכים של סידור מחדש של השולחן שלי, וכדי שיהיה לי יותר נוח לעבוד עם הרב מודד חיברתי לכיסוי של הרב מודד זרוע מדיבורית של פלאפון. חיברתי את הזרוע דרך 4 ברגים, ובהמשך אני אני יחבר את הזרוע לשולחן. מצאתי את זה מאוד שימושי במקום המעמד הגרוע שבנוי לתוך המודד. תמונות: השולחן בהתחלת הסידור: המצב כרגע: מקום לעמדת ההלחמה:
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום. עשיתי את המדריך של החיבור פד פלייסטיישן למחשב (דרך הפורט הפרללי). המדריך נמצא למעלה במודינג כדביק. ואני רוצה את הדריבר, אבל הלינק שמוביל לדריבר שם לא טוב. אפשר את הדריבר בבקשה תודה
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456905.0 כבר הוצאיתי את המסך מהמחשב, השתדלתי כמה שיותר להוציא את החיווט בשלמותו אבל אני לא יכול להתחייב לכך. בכל מקרה, אני גר באיזור השרון למי שמעוניין...[br]פורסם בתאריך: 12.04.2010 בשעה 16:14:55 תמונות:[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אני רוצה שהפאנל יהיה לפחות 50% צג אם לא 95%, ואני לא רוצה שזה יהיה פאן באס. ואני רוצה שזה יגיע עם לפחות 3 חיישני חום ואיזה כפתור להחלפה בין מצבים (CPU, VGA, PSU, HD) תודה מראש למי שימצא כי אני לא מצאתי.
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
במוד שאני עושה יש שנאי כמו זה והוא קרוב לרכיבי המחשב... http://www.bigmarket.co.il/image/users/67026/detail/big/719713.jpg השאלה היא האם זה יכול לעשות נזק? (חשמל סטטי, מגנטיות וכו')
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי מארז שחור יפה סבבה אבל אני רוצא לעשות לו חלון שקוף קניתי פרספקט שקוף אבל אני לא יודע איך לחתוך את הדופן?? יש טיפים איך לעשות את זה? כדי שיצא מדוייק
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות דרמל (יחסית) זול באזור צפת(צפון)? רצוי שגם יהיה להם אתר אינטרנט וזמין במלאי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני רוצה מאוד לבנות פאנבאס אבל אני לא יודע איפה לקנות את החלקים שאני צריך בבאר שבע... החלקים שאני צריך הם: פוטנציומטר מפסק 3 מצבים לדים(לא קשור לפאנבאס אבל סתם רוצה..) חיבורי מולקס נקבה מי שיודע איפה אפשר לקנות את החלקים או לפחות חלק מהם אני ישמחח!!! תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הפוסט של noam baum הביא לי השראה לעשות לעצמי פרויקט כזה האמת זה נראה לי די קל גם בלי מדריך אבל מדריך לא יזיק
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני בן 13 ואני מת על מודינג,צבעתי את המארז מלבן לשחור,ראו תמונה,אני צריך יעוץ מה לעשות למארז המסכן,לא לדאוג אני עושה את זה עם אבא שלי חחח... מאוד רצוי שיצא זול כי ההורים שלי במינוס בגלל שקנינו בית חדש ולכן אין דמי כיס..... תודה מראש! מצטער על הבורות ועל התמונות שיצאו גרוע ביותר!!
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום... קניתי מכונית על שלט וכמה חוטים יצאו מהמעגל החשמלי מרוב שניסיתי להלחים ולא הצלחתי הרסתי את החיבור שאליו מתחברים החוטים... האם יש מישהו שמבין מה לעשות ויכול לעזור לי? אם כן אני יעלה תמונה של הלוח... אולי אפשרי לעשות מעקפים? אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל זה המקום היחיד שאני מכיר שיש אנשים רציניים... תודה מקווה שתוכלו לעזור לי...
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
חברים שלום לכולם אני עושה פרויקט עם arduino יש לי תוכנה של צג לNokia 5110 אני רוצה שתוכנה תדפיס לי משתנה בערך של מ 1 עד 9 ואני לא מצליח לשיים את זה אשמח לקבל ממכם עזרה מצורף התכנה שלי איך אני גורם לזה להדפיס משתנה ? #define PIN_SCE 7 #define PIN_RESET 6 #define PIN_DC 5 #define PIN_SDIN 4 #define PIN_SCLK 3 #define LCD_C LOW #define LCD_D HIGH #define LCD_X 84 #define LCD_Y 48 static const byte ASCII[][5] = { {0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00} // 20 ,{0x00, 0x00, 0x5f, 0x00, 0x00} // 21 ! ,{0x00, 0x07, 0x00, 0x07, 0x00} // 22 " ,{0x14, 0x7f, 0x14, 0x7f, 0x14} // 23 # ,{0x24, 0x2a, 0x7f, 0x2a, 0x12} // 24 $ ,{0x23, 0x13, 0x08, 0x64, 0x62} // 25…
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בבקשה עם מישהוא יודע ,באיזו נוסחה משתמשים בישביל להפוך אנרגיה(E)למתח(ׂׂU/Vׂ)???.
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היה די פשוט, 50-60 דולר למסך 7 אינץ' באמזון. הדפסה של סטנד עם מדפסת תלת מימד. AIDA64 בשביל ההגדות של התצוגה.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות דרמל ב 400 שקל.. איזה דרמל לקנות הכי טוב של חברה טובה.. ואת הציר הגמיש וכל זה צריך לקנות בנפרד? אגב מה אפשר לעשות עם דרמל חוץ מלהשחיז ולחתוך? הוא יכול לעבוד כמו מברגה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי. מזמן, לפני כ3/4 שנה עשיתי חור בדלת בשביל מאוורר 120 מ"מ. עכשיו יש לי רעיון אחר לחלון בדלת הבעיה היא שיש כבר את החור הזה שאני צריך לסגור או למלא או לא יודע מה לעשות איתו. כאילו מה שיש זה תמונה זה מספר 1. ומה שאני רוצה לעשות זה תמונה מספר 2. תנו רעיונות או משהו. פתוח להצעות של פחות מ50 ש"ח, כי ב200 אני קונה מארז חדש. עריכה: עלו לי עוד 2 רעיונות שאני אישת לא ממש אהבתי. תגידו מה אתם חושבים. זה 3 ו-4. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בוקר טוב! אז יש לי את הדיאגרמה הזו, הכל מובן לי מלבד החיבורים של הנגדים המשתנים (בשרטוט 10K ו-20K) עכשיו, אני יודע שיש לנגד משתנה(פוטנציומטר) 3 פינים, איזה פין אני מחבר לאיזה חוט. לדוגמא בסרטוט של החיבור של הפוטנציומטר של ה-20K, אני רואה 3 חיבורים, איך אני יודע איזה חוט מתחבר לאיזה חיבור בפוצנציומטר (הימיני, השמאלי או האמצעי). אני מקווה שאני מספיק מובן. תודה, חברה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-