אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחר חיפושים רבים לפילטר לדלת צד של ה CM690 שלי, לא מצאתי - התייאשתי והחלטתי להכין אחד. לאחר שפסלתי את האופציה של כל הסמרטוטים והמגבות למינהם מכיוון שהצבע שלהם יבלוט בצד דלת המארז, עלה לי הרעיון לשימוש בבד שמשמש בתיק לאיחסון דיסקים(ראה תמונה), הבד כמובן נושם והגודל שלו מתאים בדיוק למאורר 120mm. דעתכם? (מיותר לציין כמובן שהרעש של המאורר צנח לגמרי...) העטיפה המקורית: לאחר התאמה למאוורר: על הדלת צד: (כמו שאתם רואים לא מתחתי כמו שצריך את הבד, ולכן נוצר לי שקע בבד, תלמדו מהטעויות שלי ;D)
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מחפש מקום שמוחר קונקטורים +חוטי סיליקון ולא פלסטיק טיפה יותר איכותיים והקונקטורים שאני מחפש הם של אודיו כאילו aux שאפשר להלחים אליו את הכבלים כי הכבלים שקונים היום הם זבל אז אני רוצה להכין לבד קונקטוקים אני צריך 1 של אוקס +2 של בננה איזור המרכז
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456905.0 כבר הוצאיתי את המסך מהמחשב, השתדלתי כמה שיותר להוציא את החיווט בשלמותו אבל אני לא יכול להתחייב לכך. בכל מקרה, אני גר באיזור השרון למי שמעוניין...[br]פורסם בתאריך: 12.04.2010 בשעה 16:14:55 תמונות:[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
האם יש חנות מכוונת לקניית רכיבים אלקטרונים כגון : קבלים , נגדים וסלילים ( בגדלים שונים ). המטרה היא לבנות קרוסאובר למערכת סאונד לרכב .... על פי קטלוג יצרן .
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום (קראתם טוב. נפלאות הלינוקס ), שיש לו ספק מאוד מרעיש. אני מעוניין להחליף אותו בחדש, אך אבוי - כל הספקים שמוכרים הם ספקי ATX, ובוודאי לא יתאימו ללוח המיושן שם. יש למישהו רעיון כיצד מחברים בכל זאת ספק חדש, או היכן משיגים ספקים ישנים של AT? תודה, - אורן
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי.. אני רוצה לקנות קתודה אדומה למחשב שלי וגם אני רוצה לקנות מאורר 120 מ"מ עם אורות כחולים.. מה אתם ממליצים?, איזה קתודה כדאי ואיזה מאורר הייתם ממליצים לי...(שקט) ואם כבר קותדה אז איך מחברים אותה לחשמל? תודה מראש,
-
- 14 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי מארז שחור יפה סבבה אבל אני רוצא לעשות לו חלון שקוף קניתי פרספקט שקוף אבל אני לא יודע איך לחתוך את הדופן?? יש טיפים איך לעשות את זה? כדי שיצא מדוייק
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ככה השאלה שלי די ראיתי אצל אנשים כל מיני מודינג מוזרים.. והאחד המוזר שהדליק אותי וסיקרן אותו זה המודינג הזה (לא לא החלון אלא מה שיש בפנאל הראשון) מה זה הדבר הזה שנמצא בפנאל הראשון (איפה שהכונן סי-די) מישהו מוכן להסביר לי מה הדבר הזה עושה? ואיך בונים אותו? בתודה אלעד
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני צריך את הקבלים הבאים ... מאיפה אני יכול להשיג אותם ? אני מעפולה, אבל עובד ברעננה ... יש מקום קרוב שיש לו את הרכיבים הבאים וכמה הם צריכים לעלות ? הקבלים הם: 6.3V 1200uF(microF 6.3V 3300uF 25V 1500uF הקבלים הם בעלי קוטביות.
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
קניתי מחו"ל דרמל ואני רוצה לחבר אותו לחשמל אבל יש לו חיבור של חשמל כמו של ארצות הברית הלכתי לחנות ואמרו לי האם אני צריך רק ממיר מהחיבור של חו"ל או של הארץ או שבכלל אני צריך שנאי האם ידוע לכם מה אני צריך???
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש דרך לחבר כמות גדולה של לדים (50) במעגל אחד (אחד לשני) ובאיזה נגדים וכוח להשתמש. כמו כן רציתי לדעת האם יש דרך לבנות מעגל שיגרום ללדים לרוץ+להבהב+צורות שונות בלחיצת כפתור (כמו בפנס אחורי של אופניים) תודה מראש ניר
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי כמה לוחות שהתחילו לעשות בעיות עם זיכרון, סטיקי הזיכרון נבדקו במחשבים אחרים ונמצאו תקינים. האם יתכן שלמשל קבל דפוק, או רכיב אחר שקשור לסלוט גורם לו להיות בעייתי? הבעייה מתבטאת בכך שאם יש זיכרון בסלוט המדובר, המחשב לא יגיע לPOST ויתן את צפצוף הרוורס המפורסם
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
- 1 follower
-
-
איפה אני יכול להשיג לוח פלסטיק רך שאפשר לגלף אותו ומישהו יכול להסביר לי מה זה בונדו בידיוק?
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לבנות מגבר לאוזניות שלי זתומרת שאני אחבר חיבור אחד לאם פי 3 ותשני לאוזניות משהו קטן לא בומבסטי שיהיה קומפקטי אז בעיקרון רציתי לבנות אחד אבל לא מצאתי סרטוט או סכמה לבנות את זה אז אם יש למישהו איזה משהו כזה אז אפשר בבקשה ואם אפשר שלא יהיה מסובך מדי אלמכן זה הכרחי אם אין או שזה מסובך מדי מישהו יכול להגיד לי אם אפשרי לקנות דבר כזה בכלל וכמה זה עולה ואיפה. תודה מראש על העזרה!!!
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עבור הפרוייקט שלי באלקטרוניקה, ערכת מקמ"ש (משדר מקלט), שישדר בתדר מסויים ויקלוט בתדר שונה, אם יש כזה... בכל אופן אני צריך את שם הרכיב ואם אפשר גם דפי נתונים. חיפשתי לבד ברשת ולצערי לא מצאתי שום דבר... אולי זה כי אני לא יודע לחפש בכל אופן תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום חבר שלי נוסע לארה"ב לשבועיים ורציתי לדעת אם יש שם חנויות (ניו יורק או וושינגטון) בסגנון DX (כמובן שלא באותה כמות המלאי של המוצרים) אה וכם אשמח לחנות עם אתר כמובן שאוכל לראות מה יש להם אני יודע שיש שם B&H אבל זה לא אלקטרוניקה אלא מחחשביםוציוד מקצועי בעיקר מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
לא הבנתי איך אני מגיע למאוורר הקדמי ומנקה את הפילטר מאבק. אם אפשר לקבל צעדים ברורים זה יהיה מעולה. לפי ההרגשה שלי ולפי מה שקראתי באינטרנט המאוורר הקדמי שווה לת*ת. אני רוצה להחליף אותו במאורר מהיר ואפקטיבי יותר ועם זאת לא רועש יותר מ30DB. למישהו יש המלצה למאוורר כזה? הוא צריך להיות בעל אותם מימדים ואותו עומק כמובן. עוד דבר, הדלת הקדמית מפריע לכניסת האוויר אז מה הקטע פה? צריך להשאיר את הדלת פתוחה כל הזמן בימי הקיץ? דבר נוסף, המארז די גרוע בסינון אבק והצטבר לי טונות של אבק בכל החלקים במחשב, לפי דעתי זה נובע מהדלת הצידית שיש בה גריל ענקי לכניסת אוויר אבל ללא פילטר. מה אתם ממליצים לעשות? די מאוכזב מהמאז. תודה.
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה אני יכול לרכוש נגדי הספק 25 אוהם 50 ווט?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שיהיה במחיר סביר משהו כמו 15 שקל ככה למטר ואם זה לא באזור אשדוד אז שיעשו משלוחים לאזור אשדוד :\ אני מצאתי בזיגזג אבל המחיר בשמייייים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בניתי מגבר מבוסס TDA2009A לפי השרטוט של היצרן (Figure 1 מפה : http://www.st.com/internet/com/TECHNICAL_RESOURCES/TECHNICAL_LITERATURE/DATASHEET/CD00000127.pdf) ואחרי שחיברתי אותו לטלפון הוא גרם לזה שאם אני שומע באוזניות אז באוזן אחת שומעים חזק ובשנייה בקושי שומעים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך למנוע אותה ?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם הנגדים כמה אום צריך ? כדי שהלדים ידלקו ולא ישרפו ?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך צורה מסוימת בחלק העליון של המארז הבעיה היא שהצורה מורכבת מכמה צורות קטנות כמו משולש בגודל ס"מ +\- שאותם אני ממש לא יודע איך לחתוך ראיתי בגלריה כמה אנשים שחתכו במארז צורות מאוד מורכבות אני אשמח אם תסבירו לי איך עושים את זה וגם כמה טיפים לא יזיקו...
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני בתהליכים של סידור מחדש של השולחן שלי, וכדי שיהיה לי יותר נוח לעבוד עם הרב מודד חיברתי לכיסוי של הרב מודד זרוע מדיבורית של פלאפון. חיברתי את הזרוע דרך 4 ברגים, ובהמשך אני אני יחבר את הזרוע לשולחן. מצאתי את זה מאוד שימושי במקום המעמד הגרוע שבנוי לתוך המודד. תמונות: השולחן בהתחלת הסידור: המצב כרגע: מקום לעמדת ההלחמה:
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני תחיל לתכנן את הפרויקט שלי החדש למחשב זה יהיה פול טאור הנה תמונות ראשונות: כל עצות יבורכו http://img129.imageshack.us/img129/3024/sidebo4.jpg http://img129.imageshack.us/img129/3736/side2ps4.jpg
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-