אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום , רציתי לדעת האם מותר לשים את משאבת המים שברשותי (DangerDen dd-12v) בתוך קופסת עץ (כי היא עושה קצת רעש) ואם כן , האם יש למישהו עצות לגבי זה? (סוגי עץ , גודל, וכו') תודה
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי. מזמן, לפני כ3/4 שנה עשיתי חור בדלת בשביל מאוורר 120 מ"מ. עכשיו יש לי רעיון אחר לחלון בדלת הבעיה היא שיש כבר את החור הזה שאני צריך לסגור או למלא או לא יודע מה לעשות איתו. כאילו מה שיש זה תמונה זה מספר 1. ומה שאני רוצה לעשות זה תמונה מספר 2. תנו רעיונות או משהו. פתוח להצעות של פחות מ50 ש"ח, כי ב200 אני קונה מארז חדש. עריכה: עלו לי עוד 2 רעיונות שאני אישת לא ממש אהבתי. תגידו מה אתם חושבים. זה 3 ו-4. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות דרמל (יחסית) זול באזור צפת(צפון)? רצוי שגם יהיה להם אתר אינטרנט וזמין במלאי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
עריכה: המשך בראש הדף השני, הצג מגיב למחשב אבל כותב שטויות.. כנראה בעיה באופציות, תודה הודעה מקורית: אוקי אז חיברתי את הLPT למחשב, חיברתי אותו ל0 ו5V בספק כוח הוא מראה ריבועים ריבועים - עד כה הכל נראה תקין בביוס הוא מוגדר בתור EPP ו378 התוכנה LCD SMARTIE לא רצתה לעלות בגלל שאמרה שיש בעיה עם הדרייברים של ה I\O אז הורדתי מהמדריך LCD באתר את הדרייבר סבבה התוכנה עולה, אני קובע לה "פירללי" נדמה לי שהמסך זה 2X16 אז זה מה שקבעתי רושם תוכן טקסט (מסמן ב ENABLE) ולוחץ אישור על הבדיקה הגרפית בתוכנה באמת הכל נראה תקין (רואים את הטקסט זז) אבל המסך LCD לא מגיב! מה עושים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני רוצה שהפאנל יהיה לפחות 50% צג אם לא 95%, ואני לא רוצה שזה יהיה פאן באס. ואני רוצה שזה יגיע עם לפחות 3 חיישני חום ואיזה כפתור להחלפה בין מצבים (CPU, VGA, PSU, HD) תודה מראש למי שימצא כי אני לא מצאתי.
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום (קראתם טוב. נפלאות הלינוקס ), שיש לו ספק מאוד מרעיש. אני מעוניין להחליף אותו בחדש, אך אבוי - כל הספקים שמוכרים הם ספקי ATX, ובוודאי לא יתאימו ללוח המיושן שם. יש למישהו רעיון כיצד מחברים בכל זאת ספק חדש, או היכן משיגים ספקים ישנים של AT? תודה, - אורן
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מרגיש קצת מפגר לשאול דבר כזה פשוט אחרי שאנשים כבר התחילו לתפוס ממני בפורום... מה לעשות אני יודע לעבוד עם הידיים אבל הידע שלי באלקטרוניקה שואף לאפס... אבל לא משנה... מי שעוקב אחרי הפרוייקט שלי בפורום יומני פרוייקטים יבין על מה מדובר. אז ככה. השאלה הבאה מתרכזת באחת המטרות של המוד שהיא הסתרת הכוננים האופטיים. הדרך המקובלת והפשוטה היא פשוט להדביק פאנל על הדלת הקיימת וכל פעם שרוצים לפתוח את הכונן לוחצים על הפאנל שלוחץ על הכפתור מתחתיו. אני רוצה למקם מחדש את הכפתורים. בערך כמו בתמונה הבאה למי שלא הבין העיגולים הכחולים זה הכפתורים בשביל זה אני יצטרך 2 מיקרוסוויצים שאותם אני הולך להוציא מאיזה כונן CD ישן שהיה זרוק אצלי בבית. את הכונן פתחתי ממש לפני כמה דקות וזה מה שראיתי…
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום יש לי מיני דיסק מפורק sharp md-sr70 ואני רוצה לדעת עם אפשר לעשות איתו משהוא ועם כן איפה נמצא הבקר כי אני לא מוצא אותו תודה אנשים טובים
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בניתי מגבר מבוסס TDA2009A לפי השרטוט של היצרן (Figure 1 מפה : http://www.st.com/internet/com/TECHNICAL_RESOURCES/TECHNICAL_LITERATURE/DATASHEET/CD00000127.pdf) ואחרי שחיברתי אותו לטלפון הוא גרם לזה שאם אני שומע באוזניות אז באוזן אחת שומעים חזק ובשנייה בקושי שומעים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך למנוע אותה ?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם הנגדים כמה אום צריך ? כדי שהלדים ידלקו ולא ישרפו ?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שאני גר בירושלים ולא מוצא חנויות שמוכרות קתודות (אם מישהו מכיר חנות בירושלים שמוכרת קתודוות אני ממש אשמח לדעת איפה היא נמצאת) חשבתי אולי להזמין מהאתר הזה: http://www.moddersmart.com/ האתר נראה לי בסך הכל די בטוח כי הוא תומך בפייפאל וזה... אבל יש לי בכל זאת כמה שאלות אני מקווה שתעזרו לי (בעיקר מי שקנה משם בעבר ויש לו נסיון איתם) א - הדבר הכי חשוב , הם באמת אמינים? ב- בעזרה שם יש שאלה כזאת : Do you ship internationally? והתשובה: Yes. We proudly ship internationally but require extra documentation/information in order to reduce fraud. Please be prepared to submit copies of your credit card, photo ID, and signature. You may also be required to sign a shipping wai…
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי חבר'ה רציתי לדעת עם יש לדים שמגיבים לסאונד (כמו קתודות ) עם כן כמה עולה לד ואיפו אפשר לקנות?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אז ככה....זה הפרוייקט הראשון והיחיד שלי בינתיים אבל כבר אני בשלבים של פרוייקט נוסף.... תמונות יהיו רק מחר כשאני אקבל חזרה את המצלמה מאבא שלי אבל בינתיים קבלו פירוט: חתכתי חלון בצד חתכתי למעלה חלון קניתי מאווררים שיהיו בשני החלונות....80 מ"מ למעלה ו-120 בצד הכנתי פאנל אורות עם שני מפסקים לשליטה צבעתי את המארז בכחול (הצבע האהוב עליי) אני עכשיו בשלבים של הרכבת שני המאווררים וסידור תאורה למחשב מחר אני אביא תמונות של מה שעשיתי בינתיים וכל פעם כשאני אעשה עוד משהו אני אעדכן בתמונות
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
נגיד ויש לכם מאוורר ישן ואין לכם אליו ברגים אז תעשו ככה: קודם כל תחפשו ברגים שיוכלו לעבור דרך החור של המאוורר כלומר שהם באורך טוב וקצת דקים יותר... (ההסבר לא יצא לי משהו... אני עוד מעט אצלם) עכשיו יש שתי אפשרויות: אם יש לכם אום תשתמשו בו ואם אין לכם אז נאלתר אחד (כמו שאני עשיתי... ;D) קחו דיבל (הדבר האדום או הלבן הזה שדופקים בקיר ואז מכניסים אליו בורג) ותכניסו אליו את הבורג... ואז תסתכלו איפה צריך לחתוך את הדיבל מלמעלה ככה שהבורג יתפס טוב ואז פשוט תבריגו... בהצלחה! בקרוב תמונות!
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456905.0 כבר הוצאיתי את המסך מהמחשב, השתדלתי כמה שיותר להוציא את החיווט בשלמותו אבל אני לא יכול להתחייב לכך. בכל מקרה, אני גר באיזור השרון למי שמעוניין...[br]פורסם בתאריך: 12.04.2010 בשעה 16:14:55 תמונות:[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לעשות שהכבל של הפלאפון גם יטעין אותו, אני צריך בשביל זה נגד ודיודה? מה אני צריך? איך אני עושה את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי מארז שחור יפה סבבה אבל אני רוצא לעשות לו חלון שקוף קניתי פרספקט שקוף אבל אני לא יודע איך לחתוך את הדופן?? יש טיפים איך לעשות את זה? כדי שיצא מדוייק
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני צריך עזרה שמתי כבר פרספקס לפני כמה זמן לא מדובר על עכשיו ואני רוצה לצבוע את הדלתות והחלק העליון הפרספקס מודבק על סיליקון למי ששואל הוא בעובי 2 מ"מ כדי לא לפתוח עוד תרד אני ישאל כאן מה דעתכם על Genius SW-5.1 Deluxe Value 5 Channel Surround Sound System...
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בוקר טוב! אז יש לי את הדיאגרמה הזו, הכל מובן לי מלבד החיבורים של הנגדים המשתנים (בשרטוט 10K ו-20K) עכשיו, אני יודע שיש לנגד משתנה(פוטנציומטר) 3 פינים, איזה פין אני מחבר לאיזה חוט. לדוגמא בסרטוט של החיבור של הפוטנציומטר של ה-20K, אני רואה 3 חיבורים, איך אני יודע איזה חוט מתחבר לאיזה חיבור בפוצנציומטר (הימיני, השמאלי או האמצעי). אני מקווה שאני מספיק מובן. תודה, חברה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש דרך לחבר כמות גדולה של לדים (50) במעגל אחד (אחד לשני) ובאיזה נגדים וכוח להשתמש. כמו כן רציתי לדעת האם יש דרך לבנות מעגל שיגרום ללדים לרוץ+להבהב+צורות שונות בלחיצת כפתור (כמו בפנס אחורי של אופניים) תודה מראש ניר
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הפוסט של noam baum הביא לי השראה לעשות לעצמי פרויקט כזה האמת זה נראה לי די קל גם בלי מדריך אבל מדריך לא יזיק
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
שלום . רציתי לשאול כמה מתח [במקסימום]יוצא ממכשיר אודיו רגיל ליציאת SPL3.5,נגיד,אייפון. אם זה לא הפורום המתאים אז בבקשה להעבירמצאתי הכי לנכון לפתוח את זה פה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך צורה מסוימת בחלק העליון של המארז הבעיה היא שהצורה מורכבת מכמה צורות קטנות כמו משולש בגודל ס"מ +\- שאותם אני ממש לא יודע איך לחתוך ראיתי בגלריה כמה אנשים שחתכו במארז צורות מאוד מורכבות אני אשמח אם תסבירו לי איך עושים את זה וגם כמה טיפים לא יזיקו...
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-