אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
תראו אנינ רוצה לעשות מודינג למארז הזה הוא די פריק אז אפר לעשות עבודה יותר טובה תציעו לי מה לעשות =] תמונות : חחח התמונה עם הגג של המארז די מקומט כי המחשב עיצבן אותי דפקתי לו ואחד פיצוץ ומהגש של הלוח אם יוצא
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע מארז בצבע שחור אטום לגמרי - כך שלא יבריק בכלל מה אני אמור לעשות שונה מהדרך הרגילה שבה צובעים מארז ? ניתן לוותר על שכבת ההגנה החיצונית ? (הצבע לא יישרט אם אני עושה כמה שכבות אם שיוף ביניהם) ?
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי כמה לוחות שהתחילו לעשות בעיות עם זיכרון, סטיקי הזיכרון נבדקו במחשבים אחרים ונמצאו תקינים. האם יתכן שלמשל קבל דפוק, או רכיב אחר שקשור לסלוט גורם לו להיות בעייתי? הבעייה מתבטאת בכך שאם יש זיכרון בסלוט המדובר, המחשב לא יגיע לPOST ויתן את צפצוף הרוורס המפורסם
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש חנות מכוונת לקניית רכיבים אלקטרונים כגון : קבלים , נגדים וסלילים ( בגדלים שונים ). המטרה היא לבנות קרוסאובר למערכת סאונד לרכב .... על פי קטלוג יצרן .
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך דלת בצורת לב, עכשיו אני רוצה לדעת איזה ראשים יעזרו לי בחתיכה, כמה מכל אחד אני צריך... 2. פרספקס... כמו מ"מ לקנות?... אם יש סוגים o0 [אז את הטוב ביותר P: ] וכמה בערך זה עולה! תודה מראש D:
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שיהיה במחיר סביר משהו כמו 15 שקל ככה למטר ואם זה לא באזור אשדוד אז שיעשו משלוחים לאזור אשדוד :\ אני מצאתי בזיגזג אבל המחיר בשמייייים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
עריכה: המשך בראש הדף השני, הצג מגיב למחשב אבל כותב שטויות.. כנראה בעיה באופציות, תודה הודעה מקורית: אוקי אז חיברתי את הLPT למחשב, חיברתי אותו ל0 ו5V בספק כוח הוא מראה ריבועים ריבועים - עד כה הכל נראה תקין בביוס הוא מוגדר בתור EPP ו378 התוכנה LCD SMARTIE לא רצתה לעלות בגלל שאמרה שיש בעיה עם הדרייברים של ה I\O אז הורדתי מהמדריך LCD באתר את הדרייבר סבבה התוכנה עולה, אני קובע לה "פירללי" נדמה לי שהמסך זה 2X16 אז זה מה שקבעתי רושם תוכן טקסט (מסמן ב ENABLE) ולוחץ אישור על הבדיקה הגרפית בתוכנה באמת הכל נראה תקין (רואים את הטקסט זז) אבל המסך LCD לא מגיב! מה עושים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מחפש מוד לקריסטל קונטרול שיאפשר הצגת האקולייזר של הווינאמפ על המסך LCD
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום יש לי מיני דיסק מפורק sharp md-sr70 ואני רוצה לדעת עם אפשר לעשות איתו משהוא ועם כן איפה נמצא הבקר כי אני לא מוצא אותו תודה אנשים טובים
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני צריך את הקבלים הבאים ... מאיפה אני יכול להשיג אותם ? אני מעפולה, אבל עובד ברעננה ... יש מקום קרוב שיש לו את הרכיבים הבאים וכמה הם צריכים לעלות ? הקבלים הם: 6.3V 1200uF(microF 6.3V 3300uF 25V 1500uF הקבלים הם בעלי קוטביות.
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי מארז שחור יפה סבבה אבל אני רוצא לעשות לו חלון שקוף קניתי פרספקט שקוף אבל אני לא יודע איך לחתוך את הדופן?? יש טיפים איך לעשות את זה? כדי שיצא מדוייק
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אהלן קודם כל לאדעתי איזה כותרת לשים אז שתראו את התראד תגידו לי אני מחפש כל מיני תמונות כאלו שאפשר בעזרתן לחרוט על מארזים........ אפשר לקבל כמה?
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום !!! אני רוצה לבנות מודינג שיכיל מסך LCD מהמדריך זה לא נראה כזה מסובך... עכשיו יש לי רדיו ישן שמכיל מסך LCD בדיוק בגודל המתאים לי ורציתי לדעת האם הוא יתאים... הבנתי שאי אפשר ללא בקר אז מה זה בקר ומאיפה משיגים בקר והאם למסך מרדיו ישן יש בקר??? (המון שאלות) נ.ב אני יעלה תמונה מחר...
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכם... מיצטער אם הכותרת שלי לא הייתה אינפורמטיבית מספיק פשוט קשה היה לי להסביר את עצמי במרווח קטן כזה. אז ככה... אני רוצה לעשות מודינג חדשני לספק הכוח שלי, זהו ספק ישן של 350 נידמה לי... פתחתי אותו כדי לבדוק את פני השטח, ובתוכו מצאתי מין פלטות מתכת כאלו שתופסות הרבה מנפח הספק. רציתי לשאול אם אפשר להסיר אותן או לפחות לחתוך אותן קצת כדי לחסוך מקום... אני מאמין שהן מיועדות לקירור מכיוון שמחוברים לתחתיהן מספר טרנזיסטורים... בקיצור אלו הפלטות: מה דעתכם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחשבתי לעשות לו קצת מודינג, יש לי מארז ספיידר כזה עם מאוורר צבעוני על הפלסטיק השקוף. קירור לא צריך בכלל, רק קישוטים וכאלה. (דרך אגב, משהו קרה למאוורר, הוא מראה רק שני צבעים במקום שלושה, והוא חדש, מה עושים?) תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
הי. אני חולם על ספק fanless כבר זמן רב, אך הם יקרים נורא. לפני שאני מנתק את המאורר היחיד שנשאר לי במחשב (בספק) הייתי רוצה להתייעץ אתכם. המחשב המדובר הוא פנטיום 2, 350MHz, עם 64mb זיכרון ודיסק 2 gb, מריץ לינוקס דביאן עם קרנל סטנדרטי 2.6.8.11. למחשב כ.קול וכ.רשת... וזהו. אין כ.מסך כי לא צריך, אני ניגש אליו עם ssh ומטרתו היחידה בחיים היא לנגן מוסיקה מהרשת. המעבד כבר הגיע עם קירור פאסיבי ד"א. הספק הוא 300w גנרי, אני רוצה "להוציא" את הלוח שלו מקופסאת הפח, להצמיד את המגברים הסופיים שלו לגוף קירור ישן של athlon, ולקוות לטוב. ככל הנראה אני אמקם את הקירור הזה מחוץ למארז במקום מה שהיה המאורר המקורי שלו הספק. זה נשמע לי המקום הכי טיבעי. המארז יהיה שוכב ורוב המשטח העליון שלו יהיה מחו…
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מדובר בוולף. הוא תיאר את זה ככה: המנוע מסתובב באיטיות (מוגזמת) וכשאני מסתכל מהחורי איורור אני רואה ניצוצות (לא יודע אם היו גם לפני שהאיטיות החלה, לא הסתכלתי כ"כ אז) זה התחיל פתאום.. הוא לא נפל והוא לא נרטב. על 1 הוא לא עובד בכלל על 2 הוא עושה חצי סיבוב עם קונטרה ומפסיק על 3 מסתובב כמו על חצי על 4 מסתובב כמו על 1 על 5 עדיין מסתובב כמו על 1 על 6 עדיין מסובב כמו על 1 על MAX זזה כמו על 2 יש הצעות מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
אני תחיל לתכנן את הפרויקט שלי החדש למחשב זה יהיה פול טאור הנה תמונות ראשונות: כל עצות יבורכו http://img129.imageshack.us/img129/3024/sidebo4.jpg http://img129.imageshack.us/img129/3736/side2ps4.jpg
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
טוב אז ה דברים ששודרגו בתחילת המשחק כל צפרדע "צופר" ומהבהב וצריך לכוון עליו את הפנס כדי שהוא יידע איזה עוצמת אור הוא צריך כדי לההרג אחרי 10 הריגות נגמר המשחק ויש מין אנימציה קטנה void setup() { pinMode(6, OUTPUT); pinMode(8, OUTPUT); pinMode(9, OUTPUT); pinMode(10, OUTPUT); pinMode(11, OUTPUT); Serial.begin(9600); } int ztr=0; int xp=0; int light[4]; int kills=0; void loop() { if(ztr == 0) { for(int i=0; i<4; i++) { digitalWrite(8+i, HIGH); for(int zp=0; zp<10; zp++) { analogWrite(6, 200); delay(20); analogWrite(6, 0); delay(20); } delay(200); light[i] = analogR…
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
האם למישהו ידוע איפה אפשר להשיג את הלד הזה ? זה לתאורה של דאש של רכב, עושה מוד קטנטן
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין כזה: http://www.xoxide.com/secblucat.html אני רואה שרשום לי Secondary משמע זה השני (יש כאלה שהם Dual Ready) אבל כרגע בגלל שנישאר לי 15 שקל בויזה אז אני רוצה לנצל את זה. אז השאלה שלי היא האם אני יצליח לחבר את זה או שאני צריך לקנות את ה-Dual Ready ?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
http://www.arihav.com/products/sales/SNP.asp?id=43&DataBaseTable=Sales למישהו יש אותו? הוא טוב? איך בא הפאנל שלו? אסטטי? איך אפשר לחבר אותו למחשב? 20X4 זה מספיק? נכנס שם לוח אם,מעבד,ספק? אפשר לכתוב איזה שיר מושמע עכשיו ושורה אישית? עם איזה תוכנה זה עובד?
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בבקשה רעיונות של דברים למתחילים... יש לי מחשב ישן שלא בשימוש ואני חושב מה כדאי לעשות איתו?? אני רוצה איזה פרוייקט נחמד ואמרו לי שהוא חלש מידי בישביל HTPC..
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-