עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני מרגיש קצת מפגר לשאול דבר כזה פשוט אחרי שאנשים כבר התחילו לתפוס ממני בפורום... מה לעשות אני יודע לעבוד עם הידיים אבל הידע שלי באלקטרוניקה שואף לאפס... אבל לא משנה... מי שעוקב אחרי הפרוייקט שלי בפורום יומני פרוייקטים יבין על מה מדובר. אז ככה. השאלה הבאה מתרכזת באחת המטרות של המוד שהיא הסתרת הכוננים האופטיים. הדרך המקובלת והפשוטה היא פשוט להדביק פאנל על הדלת הקיימת וכל פעם שרוצים לפתוח את הכונן לוחצים על הפאנל שלוחץ על הכפתור מתחתיו. אני רוצה למקם מחדש את הכפתורים. בערך כמו בתמונה הבאה למי שלא הבין העיגולים הכחולים זה הכפתורים בשביל זה אני יצטרך 2 מיקרוסוויצים שאותם אני הולך להוציא מאיזה כונן CD ישן שהיה זרוק אצלי בבית. את הכונן פתחתי ממש לפני כמה דקות וזה מה שראיתי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. טוב, הכל כתוב בכותרת: "איפה אפשר לקנות טוש מיוחד וזוהר שאפשר לצייר איתו על המארז בלי שהוא ירד?" וכשאני אומר יזהר אני לא מתכוון באור UV או משהו כזה, אני רוצה לעשות מסגרת ללהבות על המארז.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הכוונה היא רק החוט? הנה תמונה (הכי טובה שמצאתי) איפה ניתן לקנות את זה באזור השרון? (ואל תגיבו "vantec sleeving kit")

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ranyr,

אני רוצה לחתוך צורה מסוימת בחלק העליון של המארז הבעיה היא שהצורה מורכבת מכמה צורות קטנות כמו משולש בגודל ס"מ +\- שאותם אני ממש לא יודע איך לחתוך ראיתי בגלריה כמה אנשים שחתכו במארז צורות מאוד מורכבות אני אשמח אם תסבירו לי איך עושים את זה וגם כמה טיפים לא יזיקו...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ranran,

היכן ניתן להשיג ספיקר למחשב שמתחבר ל4 פינים בלוח אם? (יש את הקטנים האלה) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. בזמן האחרון אני חושב הרבה אל הקירור של המחשב ואל איך שהכבלים מסורים בטוח המארז וניסיתי לסדר שהם קצת ככה זה נירה ליפני: ] וככה אחרי שניסיתי לסדר קצת: עכשיו השאלה שלי היא כזאת עם כדי לנסות ולשדר עוד קצת הוא שזה מספיק ?! תודה רבה *מתנצל על שגיאות הכתיב

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by 12345-,

יש לי 3 לדים אדומים עכשיו איך אני מחבר אותם למחשב יותר נכון לספק כוח ושהם ידלקו עם המחשב בבקשה הסבר מפורט כי אני חדש בעסק הזה ראיתי תמדריך שיש פה והוא פשוט לא מסביר איך לחבר את זה למחשב........ואני גם מחפש דרך יותר פשוטה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום. עשיתי את המדריך של החיבור פד פלייסטיישן למחשב (דרך הפורט הפרללי). המדריך נמצא למעלה במודינג כדביק. ואני רוצה את הדריבר, אבל הלינק שמוביל לדריבר שם לא טוב. אפשר את הדריבר בבקשה תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני רוצה לבנות מארז HTPC , עכשיו יש לי כבר את כל השירטוטים שצריך , אפשר לבנות את המארז מפרספקט או שעדיף מחומר אחר (עדיף קל לחיתוך וזול) ? ומאיפה אני קונה אותו ? עוד שאלה, אני רוצה שיהיה לי גם שלט, יש לי כבר שלט אבל אני צריך חיישן שיהיה במחשב , זה טוב : ?USB to IRDA? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=283. ועוד שאלה קטנה, אני צריך את הכפתורים של ההדלקה והריסטרט למחשב מאיפה אני יכול להשיג כאלה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by dids22,

היי, רציתי לדעת אם משהו מכיר דרך לחבר בין אוזניית בלוט'וס לפלאפון שלא תומך בטכנולוגייה הזאת. איזשהו מתאם שיחבר בין שני המכשירים. וכן, אני יודע שזה נשמע טיפשי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by MacGyver,

הזמנתי לדים בLSDIODS.... הזמנתי לדים של 3.3 V על פי החישובים שעשיתי (שתואמים גם למחשבון של BIT-TECH...) אני צריך נגדים של 85OHM וונרגילה אמר לי שזה לא מדוייק...ואני צריך 70~ מישהו מוכן לעזור?(זה די דחוף....) איתן

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by SD Project,

אז ככה, לא מזמן בניתי קופסאות לשתי סאבים שהיו זרוקים לי בחדר, יצא קטלני... עכשיו אני יודע שאם אני מחבר אותו ככה ישיר למגבר הוא נותן את כל הצלילים (נמוכים, בינוניים וגובים)... האם מיש'ו יודע או יכול לעזור לי למצוא מדריך לבניית קרוסאובר (מפצל צלילים) לסביבות ה100-150 וואט Rms שאני יוכל לשמוע בהם רק צלילים נמוכים... תודה רבה (פתחתי את הת'רד הזה גם באודיו וקולנוע ביתי לא ידעתי לאיפה זה שייך)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. הפוסט של noam baum הביא לי השראה לעשות לעצמי פרויקט כזה האמת זה נראה לי די קל גם בלי מדריך אבל מדריך לא יזיק

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכלום אני רוצה להכין צלחת WIFI שמשפרת את הקליטה אבל אני חייב לדעת האם זה באמת אמיתי ועוזר זה המדריך http://www.upim.co.il/t1328/ אם תסתכלו במדריך תראו שאני סך הכל מחבר לו מעמד.. זה לא שאני מחבר את ה"כלי אידוי" לאנטנה של הWIFI אז השאלה שלי האם ה"כלי אידוי" באמת יהפוך לאנטנה של הWIFI אם אני יכין לפי המדריך הנ"ל? כי אני פשוט לא רואה שום מגע בין האנטנה של הWIFI ל"כלי אידוי". שימו לב שבסוף כותב המדריך אומר שמאין קליטה קפץ לו ל72% אבל לי זה נראה שפשוט בגלל שהוא תלה את הWIFI בחוץ זה נהיה לו ככה... מישהו יודע האם זה יעזור והאם ה"כלי אידוי" באמת יהפוך לאנטנה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by AVSHLOM00101,

בבקשה עם מישהוא יודע ,באיזו נוסחה משתמשים בישביל להפוך אנרגיה(E)למתח(ׂׂU/Vׂ)???.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. במוד שאני עושה יש שנאי כמו זה והוא קרוב לרכיבי המחשב... http://www.bigmarket.co.il/image/users/67026/detail/big/719713.jpg השאלה היא האם זה יכול לעשות נזק? (חשמל סטטי, מגנטיות וכו')

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by BSOF,

שלום לכולם, מישהו יודע אם אפשר לשלוט במתח היוצא מכל פורט במחשב ב- C#? אני צריך איכשהו להוציא מתח משתנה בין 0-5V ולא רק 0 ו-5. יש דרך לשלוט במתח היוצא בעזרת תוכנה בלבד? [מדובר על כל פורט: USB, COM, LPT - גם מכרטיס קול יהיה טוב] תודה מראש, BSOF

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by zunor,

בבקשה רעיונות של דברים למתחילים... יש לי מחשב ישן שלא בשימוש ואני חושב מה כדאי לעשות איתו?? אני רוצה איזה פרוייקט נחמד ואמרו לי שהוא חלש מידי בישביל HTPC..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. טוב אז ככה אני בן 13 ואני מת על מודינג,צבעתי את המארז מלבן לשחור,ראו תמונה,אני צריך יעוץ מה לעשות למארז המסכן,לא לדאוג אני עושה את זה עם אבא שלי חחח... מאוד רצוי שיצא זול כי ההורים שלי במינוס בגלל שקנינו בית חדש ולכן אין דמי כיס..... תודה מראש! מצטער על הבורות ועל התמונות שיצאו גרוע ביותר!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. נגיד ויש לכם מאוורר ישן ואין לכם אליו ברגים אז תעשו ככה: קודם כל תחפשו ברגים שיוכלו לעבור דרך החור של המאוורר כלומר שהם באורך טוב וקצת דקים יותר... (ההסבר לא יצא לי משהו... אני עוד מעט אצלם) עכשיו יש שתי אפשרויות: אם יש לכם אום תשתמשו בו ואם אין לכם אז נאלתר אחד (כמו שאני עשיתי... ;D) קחו דיבל (הדבר האדום או הלבן הזה שדופקים בקיר ואז מכניסים אליו בורג) ותכניסו אליו את הבורג... ואז תסתכלו איפה צריך לחתוך את הדיבל מלמעלה ככה שהבורג יתפס טוב ואז פשוט תבריגו... בהצלחה! בקרוב תמונות!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by benor,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456905.0 כבר הוצאיתי את המסך מהמחשב, השתדלתי כמה שיותר להוציא את החיווט בשלמותו אבל אני לא יכול להתחייב לכך. בכל מקרה, אני גר באיזור השרון למי שמעוניין...[br]פורסם בתאריך: 12.04.2010 בשעה 16:14:55 תמונות:[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. אני רוצה שהפאנל יהיה לפחות 50% צג אם לא 95%, ואני לא רוצה שזה יהיה פאן באס. ואני רוצה שזה יגיע עם לפחות 3 חיישני חום ואיזה כפתור להחלפה בין מצבים (CPU, VGA, PSU, HD) תודה מראש למי שימצא כי אני לא מצאתי.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by kosh3,

אחי איך אפשר ליצור איתך קשר היכ דחוף שיש כי ראיתי עזרת פה פעם למישהו בקשר לשעון ב EWB ואני גם צריך עזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ZeppeliN,

אני רוצה לעשות חלון במארז, אבל בצד שאני רוצה לעשות בו חלון יש פתחי אוורור (מארז SIMBADDA C-850)... איך אני יכול להכין פתחי אוורור או לחלופין להעבירם למקום אחר במארז...?? צירפתי תמונות של המארז : תמונה 1: http://img292.imageshack.us/img292/6846/0012rv1.jpg תמונה 2 : http://img292.imageshack.us/img292/6159/0024ge.jpg תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by PCguy,

יש לי מארז שחור יפה סבבה אבל אני רוצא לעשות לו חלון שקוף קניתי פרספקט שקוף אבל אני לא יודע איך לחתוך את הדופן?? יש טיפים איך לעשות את זה? כדי שיצא מדוייק

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים