אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מיני דיסק מפורק sharp md-sr70 ואני רוצה לדעת עם אפשר לעשות איתו משהוא ועם כן איפה נמצא הבקר כי אני לא מוצא אותו תודה אנשים טובים
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך צורה מסוימת בחלק העליון של המארז הבעיה היא שהצורה מורכבת מכמה צורות קטנות כמו משולש בגודל ס"מ +\- שאותם אני ממש לא יודע איך לחתוך ראיתי בגלריה כמה אנשים שחתכו במארז צורות מאוד מורכבות אני אשמח אם תסבירו לי איך עושים את זה וגם כמה טיפים לא יזיקו...
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לומד במגמת אלק' ויש לי שאלה לגבי חשמל בכלליות. נניח שיש נגד בתוך מעגל סגור. מה קורה לזרם ולמתח שהם עוברים דרכו? אני יודע שהמתח נחלש אחריו והזרם לא. אני אשמח לדעת למה, ומה קורה לזרם / מתח לפני ואחרי.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש בעולם של הבקרים ואלקטרוניק בכלל ויש לי שני שאלות אם אפשר. אני מחבר פוטנציומטר פיידר של 10K לכניסת אנלוג ב-UNO וקורא את הערכים דרך ה-SERIAL הערכים הם לא מ-0 עד 1023 אלה הערך הכי נמוך הוא 120 האם זה אמור להיות כך? רציתי לדעת אולי זה קשור לשאלה הקודמת כמה זרם מוציא הלוח UNO 5V ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
קודם כל מדובר בכרטיס PCI שישמש לבניית מקלט GPS במסגרת פרויקט Open Source GPS (השימוש לצרכים אקדמיים- פרויקט בטכניו. כאן יש מידע על הפרויקטן http://sidt.gpsworld.com/gpssidt/article/articleDetail.jsp?id=308273&sk=&date=&pageID=2 למי שמענין אותו). מה שאני מחפש זה כרטיס PCI שמכיל על גביו שתי רכיבים של Zarlink : GP2015 &GP2020 (אפשרי גם GP2010 במקום GP2015). בינתיים אין לי מושג איפה לחפש , מקווה שמישהו כאן יוכל לכוון אותי קצת. עדיף כמובן מקום בארץ אבל גם משהו בחו"ל יתאים.
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש דרך לחבר כמות גדולה של לדים (50) במעגל אחד (אחד לשני) ובאיזה נגדים וכוח להשתמש. כמו כן רציתי לדעת האם יש דרך לבנות מעגל שיגרום ללדים לרוץ+להבהב+צורות שונות בלחיצת כפתור (כמו בפנס אחורי של אופניים) תודה מראש ניר
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הפוסט של noam baum הביא לי השראה לעשות לעצמי פרויקט כזה האמת זה נראה לי די קל גם בלי מדריך אבל מדריך לא יזיק
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
נגיד ויש לכם מאוורר ישן ואין לכם אליו ברגים אז תעשו ככה: קודם כל תחפשו ברגים שיוכלו לעבור דרך החור של המאוורר כלומר שהם באורך טוב וקצת דקים יותר... (ההסבר לא יצא לי משהו... אני עוד מעט אצלם) עכשיו יש שתי אפשרויות: אם יש לכם אום תשתמשו בו ואם אין לכם אז נאלתר אחד (כמו שאני עשיתי... ;D) קחו דיבל (הדבר האדום או הלבן הזה שדופקים בקיר ואז מכניסים אליו בורג) ותכניסו אליו את הבורג... ואז תסתכלו איפה צריך לחתוך את הדיבל מלמעלה ככה שהבורג יתפס טוב ואז פשוט תבריגו... בהצלחה! בקרוב תמונות!
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפושים רבים לפילטר לדלת צד של ה CM690 שלי, לא מצאתי - התייאשתי והחלטתי להכין אחד. לאחר שפסלתי את האופציה של כל הסמרטוטים והמגבות למינהם מכיוון שהצבע שלהם יבלוט בצד דלת המארז, עלה לי הרעיון לשימוש בבד שמשמש בתיק לאיחסון דיסקים(ראה תמונה), הבד כמובן נושם והגודל שלו מתאים בדיוק למאורר 120mm. דעתכם? (מיותר לציין כמובן שהרעש של המאורר צנח לגמרי...) העטיפה המקורית: לאחר התאמה למאוורר: על הדלת צד: (כמו שאתם רואים לא מתחתי כמו שצריך את הבד, ולכן נוצר לי שקע בבד, תלמדו מהטעויות שלי ;D)
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456905.0 כבר הוצאיתי את המסך מהמחשב, השתדלתי כמה שיותר להוציא את החיווט בשלמותו אבל אני לא יכול להתחייב לכך. בכל מקרה, אני גר באיזור השרון למי שמעוניין...[br]פורסם בתאריך: 12.04.2010 בשעה 16:14:55 תמונות:[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
האם יש חנות מכוונת לקניית רכיבים אלקטרונים כגון : קבלים , נגדים וסלילים ( בגדלים שונים ). המטרה היא לבנות קרוסאובר למערכת סאונד לרכב .... על פי קטלוג יצרן .
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
אהלן קודם כל לאדעתי איזה כותרת לשים אז שתראו את התראד תגידו לי אני מחפש כל מיני תמונות כאלו שאפשר בעזרתן לחרוט על מארזים........ אפשר לקבל כמה?
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות שהכבל של הפלאפון גם יטעין אותו, אני צריך בשביל זה נגד ודיודה? מה אני צריך? איך אני עושה את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שיהיה במחיר סביר משהו כמו 15 שקל ככה למטר ואם זה לא באזור אשדוד אז שיעשו משלוחים לאזור אשדוד :\ אני מצאתי בזיגזג אבל המחיר בשמייייים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני בתהליכים של סידור מחדש של השולחן שלי, וכדי שיהיה לי יותר נוח לעבוד עם הרב מודד חיברתי לכיסוי של הרב מודד זרוע מדיבורית של פלאפון. חיברתי את הזרוע דרך 4 ברגים, ובהמשך אני אני יחבר את הזרוע לשולחן. מצאתי את זה מאוד שימושי במקום המעמד הגרוע שבנוי לתוך המודד. תמונות: השולחן בהתחלת הסידור: המצב כרגע: מקום לעמדת ההלחמה:
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ככה השאלה שלי די ראיתי אצל אנשים כל מיני מודינג מוזרים.. והאחד המוזר שהדליק אותי וסיקרן אותו זה המודינג הזה (לא לא החלון אלא מה שיש בפנאל הראשון) מה זה הדבר הזה שנמצא בפנאל הראשון (איפה שהכונן סי-די) מישהו מוכן להסביר לי מה הדבר הזה עושה? ואיך בונים אותו? בתודה אלעד
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני צריך עזרה שמתי כבר פרספקס לפני כמה זמן לא מדובר על עכשיו ואני רוצה לצבוע את הדלתות והחלק העליון הפרספקס מודבק על סיליקון למי ששואל הוא בעובי 2 מ"מ כדי לא לפתוח עוד תרד אני ישאל כאן מה דעתכם על Genius SW-5.1 Deluxe Value 5 Channel Surround Sound System...
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם משהו מכיר דרך לחבר בין אוזניית בלוט'וס לפלאפון שלא תומך בטכנולוגייה הזאת. איזשהו מתאם שיחבר בין שני המכשירים. וכן, אני יודע שזה נשמע טיפשי.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לא הבנתי איך אני מגיע למאוורר הקדמי ומנקה את הפילטר מאבק. אם אפשר לקבל צעדים ברורים זה יהיה מעולה. לפי ההרגשה שלי ולפי מה שקראתי באינטרנט המאוורר הקדמי שווה לת*ת. אני רוצה להחליף אותו במאורר מהיר ואפקטיבי יותר ועם זאת לא רועש יותר מ30DB. למישהו יש המלצה למאוורר כזה? הוא צריך להיות בעל אותם מימדים ואותו עומק כמובן. עוד דבר, הדלת הקדמית מפריע לכניסת האוויר אז מה הקטע פה? צריך להשאיר את הדלת פתוחה כל הזמן בימי הקיץ? דבר נוסף, המארז די גרוע בסינון אבק והצטבר לי טונות של אבק בכל החלקים במחשב, לפי דעתי זה נובע מהדלת הצידית שיש בה גריל ענקי לכניסת אוויר אבל ללא פילטר. מה אתם ממליצים לעשות? די מאוכזב מהמאז. תודה.
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בניתי מגבר מבוסס TDA2009A לפי השרטוט של היצרן (Figure 1 מפה : http://www.st.com/internet/com/TECHNICAL_RESOURCES/TECHNICAL_LITERATURE/DATASHEET/CD00000127.pdf) ואחרי שחיברתי אותו לטלפון הוא גרם לזה שאם אני שומע באוזניות אז באוזן אחת שומעים חזק ובשנייה בקושי שומעים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך למנוע אותה ?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
קראתי את המדריך לבניית לדים, ונתקעתי! 1. למה צריך את הפרספקט? 2. לאן בדיוק אני מחבר את הלדים? (לצד השני של השוקולד?) 3.האם זה באמת חזק? דחוף! אני באמצע המודינג!
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום יש לי 3D אורורה חדש והמחשב נמצא בחדר השינה, ועם כמה שהלדים יפים , הם מאוד מציקים ומפריעים בשינה. לכן אני מחפש דרך פשוטה (מבלי לנתק מהלוח אם) לכבות את הלדים תודה.
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני תחיל לתכנן את הפרויקט שלי החדש למחשב זה יהיה פול טאור הנה תמונות ראשונות: כל עצות יבורכו http://img129.imageshack.us/img129/3024/sidebo4.jpg http://img129.imageshack.us/img129/3736/side2ps4.jpg
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בבקשה רעיונות של דברים למתחילים... יש לי מחשב ישן שלא בשימוש ואני חושב מה כדאי לעשות איתו?? אני רוצה איזה פרוייקט נחמד ואמרו לי שהוא חלש מידי בישביל HTPC..
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-