עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by elan22,

מחפש כבל מאריך לחיבור חשמל ללוח אם (המחבר הגדול) של ספק ATX או אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מחברים כאלה כדי להכין לבד? אילן.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by roeesnir,

מצאתי כאן כמה המלצות טובות... (אני מקווה שלא הצחקתי רק את עצמי) שבוע טוב!!!

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  3. היי לכולם... חיפשתי ברשת המון זמן מדריך לבניית שלט אלחוטי לWINAMP ולשווא ... פחות מחפש את הבנייה עצמה של העין - כי יש לי חיבור IR על הבורד... אשמח לעזרה אלדר.

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  4. את המולקס אני יודע איך להוציא, אבל אני צריך להוציא את החוטים של ה24 פינים שיוצא מהספק אל הלוח M, איך אני מוציא אותם? אני צריך בשביל לעשות סליבינג ובשביל להחליף את החיבורים לחיבורים כחולים זוהרים.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by gilibong,

אהלן חברים! טוב תראו יש לי בעיה קניתי ספק חדש של טאירמלטק ושני קטודות יו וי וקטודה כחולה שניהם של טארימלטק ויש לי צמא של חוטים והיא ממש מפריע וזה לא יפה ככה אני לא יודע איך לסדר אותם אי אפשר לשים אותם בצינורות כי יש פה ממש הרבה תעזרו לי בבקשה וגם מה אתם אומרים על הפנים של המחשב עצמו שני תמונות אחד באור ואחד בחושך [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by AVSHLOM00101,

בבקשה עם מישהוא יודע ,באיזו נוסחה משתמשים בישביל להפוך אנרגיה(E)למתח(ׂׂU/Vׂ)???.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  7. אורח meiravrmo

שלום אני מעוניינת במשדר רדיו לעלות על תדר ב FM ולהוציא שידורי רדיו על תדר ב FM מצאתי כמה משדרים רק שטווח הקליטה שלהם נמוך לא יותר מכמה מטרים אני מחפשת משדר של לפחות 10-15 ק"מ הרדיו ישדר מיאכטה ככה שלא יחשב לפיראטי לפניות פנו אליי לנייד: 0543232586 בתודה מירב ביטון

8. Started by RunX,

מחפש שבלונה של אש.. להבות כאלו.. יש לי חור איוורור במארז ואני רוצה לעשות כאילו יוצאים ממנו להבות.. משהו כזה : (הפסים זה כאילו להבות שיוצאות ממנו)

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  9. אז ככה אני יהיה בתל-אביב בהמשך השבוע ואני רוצה לקנות לדים וכל הדברים האלה צריך עזרה עשיתי חריטה בפרספקס ואני רוצה להאיר אותה.לכן אני אשמח לשרטוט ורשימה של מה אני צריך לקנות למעגל של לדים שמחליפים צבעים בערך 4 ומעגל שתגידו לי איך להלחים איזה נגדים לקנות ובנוסף איך לחבר פנצטיומטר דבר אחרון כמה לדעתכם זה אמור לעלות

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  10. Started by vali13,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לבנות מעגלים פשוטים תןדה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  11. לא מצאתי באתרי אינטרנט. מישהו יכול להביא לי לינק? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  12. Started by kosh3,

אחי איך אפשר ליצור איתך קשר היכ דחוף שיש כי ראיתי עזרת פה פעם למישהו בקשר לשעון ב EWB ואני גם צריך עזרה

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by Impreza,

יש לי את המארז של קומפיוקייס 6A19 ורציתי לעשות לו משהו אין לי כלים וכל אלה אז סתם חשבתי ליופי שבמקום 2 הפנלים אני ישים 2 מאווררים מוארים של 80 מ"מ, מה אתם אומרים? יש לי כונן ומתחתיו 2 פלסטיקים וצורב והמאווררים נכנסים בדיוק בגודל 2 הפלסטיקים..אני קונה בחנות שכונתית 2 מאווררים של קולר מאסטר עם לדים (1 עולה 50 שקל) בטח על 2 הוא יעשה איזה 10 שקל הנחה משתלם? זה בכלל יעזור לטמפ? ??? או סתם ליופי

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  14. טוב הפלאפון שלי היה מושחת ביותר אני מתכוון כאילו שייפו אותו. אז החלטתי ליצבוע אותו, בוא נגיד לא היה לי מה להפסיד. אז אחרי שתיי שכבות בסיס (פריימר) ושתי שכבות צבע שחור עלום שם של מכוניות התוצאות למטה טוב בעיות שקלטתי: ריח מוזר. אני מנחש שהוא יעלם אחרי כמה זמן. איפה שהמקשים יושבים היתמלא בצבע לכן המקשים מרגישים טיפה שונה שלוחצים עליהם ואם מנסים להוריד את זה עושים יותר נזק (סתכלו בתמונה על 7) האזור של הבטריה לא מחליק את הבטריה כמו פעם... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  15. Started by SD Project,

אז ככה, לא מזמן בניתי קופסאות לשתי סאבים שהיו זרוקים לי בחדר, יצא קטלני... עכשיו אני יודע שאם אני מחבר אותו ככה ישיר למגבר הוא נותן את כל הצלילים (נמוכים, בינוניים וגובים)... האם מיש'ו יודע או יכול לעזור לי למצוא מדריך לבניית קרוסאובר (מפצל צלילים) לסביבות ה100-150 וואט Rms שאני יוכל לשמוע בהם רק צלילים נמוכים... תודה רבה (פתחתי את הת'רד הזה גם באודיו וקולנוע ביתי לא ידעתי לאיפה זה שייך)

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  16. Started by Kidney_stonE,

לא מקורי, האמת, קראתי את זה אפילו פה, בטוח, פרוייקט שמישהו חשב עליו, ואין לי מושג מה נסגר איתו ולא מוצא אותו בחיפוש. בכל מקרה מי שהרעש מהמחשב מפריע לו (ושוב, זה לא רעיון שלי) יכול לשים את המחשב בחדר אחר, שיש בינו לבין החדר עם המסך - קיר מפריד. עכשיו, דרך חור בקיר, בונים פאנל שליטה על המחשב (לדים מהלוח שמראים על ON/OFF ומצב ההרדיסקים, וכמובן כפתור הדלקה וכיבוי) את כל הדברים האלה כמובן צריך לחבר ללוח. ומעבירים כבלים או נקודות שליטה אלחוטיות (במקרה ויש לכם ציוד אלחוטי) למקלדת, עכבר, מסך, מודם. - גם, הכל עובר יפה בצד, דרך פאנל השליטה. (אפשר את הכבלים להעביר האמת בלי קשר לפאנל השליטה, מלמטה יותר, שיהיה אסתטי) הפאנל יהיה די קטן, בגודל שקע חשמלי בערך, כולה כמה לדים וכפת…

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש וחשבתי לעשות לו קצת מודינג, יש לי מארז ספיידר כזה עם מאוורר צבעוני על הפלסטיק השקוף. קירור לא צריך בכלל, רק קישוטים וכאלה. (דרך אגב, משהו קרה למאוורר, הוא מראה רק שני צבעים במקום שלושה, והוא חדש, מה עושים?) תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  18. Started by ab14,

תמונה שווה 1000 מילים ולי יש 4 תמונות אבל לא באיכות טובה אז בטח כל תמונה שווה 900 מילים תגובות... תמונה ראשונה יש משהו שאמרו לי שנקרא פיר של סאב ובתמונה השניה אני חותך את העיגול במקום החור המקורי של המארז ותוצאות [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  19. אני רוצה לבנות מארז HTPC , עכשיו יש לי כבר את כל השירטוטים שצריך , אפשר לבנות את המארז מפרספקט או שעדיף מחומר אחר (עדיף קל לחיתוך וזול) ? ומאיפה אני קונה אותו ? עוד שאלה, אני רוצה שיהיה לי גם שלט, יש לי כבר שלט אבל אני צריך חיישן שיהיה במחשב , זה טוב : ?USB to IRDA? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=283. ועוד שאלה קטנה, אני צריך את הכפתורים של ההדלקה והריסטרט למחשב מאיפה אני יכול להשיג כאלה ?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by tamos,

שמעו אני משתמש במדריך הזה לבניית לדים לפי מוזיקה http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ עכשיו איזה מספר טרנזיסטור(tpi31) ואיזה מספר נגדים לשים? כי אני יודע שיש הרבה מספרים לזה

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by BSOF,

שלום לכולם, מישהו יודע אם אפשר לשלוט במתח היוצא מכל פורט במחשב ב- C#? אני צריך איכשהו להוציא מתח משתנה בין 0-5V ולא רק 0 ו-5. יש דרך לשלוט במתח היוצא בעזרת תוכנה בלבד? [מדובר על כל פורט: USB, COM, LPT - גם מכרטיס קול יהיה טוב] תודה מראש, BSOF

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  22. הכוונה היא רק החוט? הנה תמונה (הכי טובה שמצאתי) איפה ניתן לקנות את זה באזור השרון? (ואל תגיבו "vantec sleeving kit")

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by 12345-,

יש לי 3 לדים אדומים עכשיו איך אני מחבר אותם למחשב יותר נכון לספק כוח ושהם ידלקו עם המחשב בבקשה הסבר מפורט כי אני חדש בעסק הזה ראיתי תמדריך שיש פה והוא פשוט לא מסביר איך לחבר את זה למחשב........ואני גם מחפש דרך יותר פשוטה.

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  24. שלום. עשיתי את המדריך של החיבור פד פלייסטיישן למחשב (דרך הפורט הפרללי). המדריך נמצא למעלה במודינג כדביק. ואני רוצה את הדריבר, אבל הלינק שמוביל לדריבר שם לא טוב. אפשר את הדריבר בבקשה תודה

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה להכין את המעגל הבא: המעגל הזה בעצם מורכב ממיקרופון ובצד השני ושני חוטים שיתחברו לפלאש חיצוני של מצלמה, כאשר ישמע צליל הפלאש יפעל (עוד מידע) הבעיה היא שאני לא יודע לקרוא סרטוטים כאלו, ואין לי מושג מה הם רוצים פה מהחיים שלי. אני אשמח אם תעזרו לי, ברשימת מלאי של החלקים שאני צריך. ואיך בעצם מלחימים דבר כזה? אני צריך לחלק את זה לשורות אופקיות וכל שורה זאת שורה על הלוח הלחמה? תודה!

• 7 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.