אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
האריהב האלה הרגו אותי, אחרי שעה של בדיקות ונסיון להבין למה זה שאני מדבר איתו עם הכבל שעשינו שומע את עצמו בחזרה, הבנתי שהסיבה לזה היא שאריהב שלחו לי בטעות שנאי של 500 אוהם במקום שנאי של 600, יש אפשרות לשנות שנאי של 500 לשנאי של 600 בעזרת נגדים או משהו?, כי זה סיפור להשיג את השנאי הזה. ושוב תודה. ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצאתי באתרי אינטרנט. מישהו יכול להביא לי לינק? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמונה שווה 1000 מילים ולי יש 4 תמונות אבל לא באיכות טובה אז בטח כל תמונה שווה 900 מילים תגובות... תמונה ראשונה יש משהו שאמרו לי שנקרא פיר של סאב ובתמונה השניה אני חותך את העיגול במקום החור המקורי של המארז ותוצאות [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כבר זרם של 3V ואני רק צריך לדעת איך אני עושה את המעגל עצמו..... אני רוצה ששני לדים יהבהבו לסרוגין..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני מחפש PCI RISERS מהסוג הפשוט שאוכל לקנות כאן בישראל. למי שלא יודע זה משהו כזה: http://www.inpc.kiev.ua/Riser.htm מישהו ראה אחד כזה בארץ? הם בכלל ניתנים להשגה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=fanbus_2 מס' 8 נגדים. 11 X 1000 ohms בכל מתח וחמישה נגדים 33 ohms (3 watt). איזה נגדים אלה בדיוק? כמה נגדים? זה קצת התבלגן ולא הכי ברור מה כאן זה מה תודה מראש לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.technick.net/ יש שם הרבה מידע טכני על מעגלים, pinouts של כבלים ועוד הרבה דברים מעניינים אחרים. לדוגמה, איך מיצרים לוח מעגל מודפס (pcb) בעצמכם: http://www.technick.net/public/code/cp_dpage.php?aiocp_dp=guide_pcb נ.ב. זה כנראה שייך יותר לחלק של האלקטרוניקה בפורום מאשר המודינג... אבל אני בכל מקרה מתכוון להשתמש במעגל משם לעשות משהו מעניין מאוד...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום =] חבר שלי רצה להחליף לוח אם,ובגלל שהשתמש במברג גדול מידי,הברגים בלוח האם התעקמו,ואי אפשר להבריג אותפ החוצה אז הוא חשב שהוא יהיה חכם גדול אם הוא ישבור את הפינים הצהובים מאחורה קיצר,הוא רוצה להחליף את הלוח,איך הוא עושה את זה עכשיו? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן עשיתי את המודינג הראשון שלי מקרטון(מכיוון שאני רק בן 13 (שהגיל שלי לא יטעה אותכם אני יחסית טוב מאוד במחשבים)ואין לי תקציב לדרמל) לקחתי קרטון ביצוע צבעתי אותו בשחור חתכתי בו חלון ובו שמתי שקף ועליו ציור יפה של בארט סימפסון מאז עברו עלי שבועיים בלי מחשב (נשרף לי ההארד דיסק בגלל בערך 20 קצריך ביום מהמדיח)לפני שלושה ימים קיבלתי את המחשב מחדש ורציתי להוציא את החלק העליון של המארז ושמתי לב שהוא מחובר עם מין מסמרים כאלה אז חתכתי קרטון ביצוע בגודל המתאים צבעתי והדבקתי... עכשיו אני רוצה להאיר את המארז ואני לא יודע איך;או קטודה שזה נראה לי הכי הגיוני כי זה לא יותר מדי יקר ומאיר טוב או לדים שאני לא יודע עם זה כלכך שווה כי בארץ אין בדיוק חנויות משתלמות ואם אני יזמין מחו"ל אני…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אמור לקבל השבוע מחשב שאני לא יודע מה הנתונים שלו, אבל אני לוקח אותו רק למודינג תיכננתי לצבוע את כל המארז בשחור ולשים קטודה ירוקה/כחולה UV עם דלת פרספקס ולצבוע את הלוח אם עם הטושים הזוהרים בUV רציתי לדעת את שלבי הצביעה של המארז, מאיזה נייר לקנות ועד כמה לחכות בין כל צביעה לצביעה, ורציתי לדעת איפה אפשר להשיג את הטושים שניתן בעזרתם לצבוע את הלוח אם, וזה לא יורד? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לבנות מעגלים פשוטים תןדה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחשבתי לעשות לו קצת מודינג, יש לי מארז ספיידר כזה עם מאוורר צבעוני על הפלסטיק השקוף. קירור לא צריך בכלל, רק קישוטים וכאלה. (דרך אגב, משהו קרה למאוורר, הוא מראה רק שני צבעים במקום שלושה, והוא חדש, מה עושים?) תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חייב עזרה בתרמיסטור אם מישו כאן יכול לעזור לי : > אני אפצה אותו אפילו אני צריך את זה פשוט לעכשיו אשמח אם תעזרו כאן או תשאירו סקייפ יותר טוב.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך סטנד לכלי עבודה (מקדחה\דארמל וכו'), כדי לקדוח בדיוק, עדיף שתהיה לו ידית תפעול נוחה (שמעלה ומורידה את כלי..) וכמה אמור לעלות לי התענוג?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכנתי אלמנט תאורה פשוט מהמדריך עכשיו אין לי מושג איך אני יוכל לחבר אותו לחשמל של המחשב יש לי מתג אז אני יוכל לשלוט בזה עם המתג האם זה אפשרי? אם כן בבקשהה תסבירו לי איפה בדיוקר לחבר את כל העניין של החשמל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי זוג מאווררים על הקירור של המעבד מסוג scythe slip stream 1600rpm אני רוצה לשים עליהם נגדים משתנים כדי להוריד את המהירות שלהם במצבים שאני רוצה שקט כמו שאני הולך לישון. אני צריך לדעת איזה גודל התנגדות אני צריך בשבילהם ואיך לחבר אותם עברתי פה בחיפוש קטן בפורום אבל לא ראיתי משהו שיעזור לי ראיתי שאלות דומות אבל לא היה ערכים לנגדים. או לחלופין הציעו לי פתרון של בקרי pwn בקר כזה יכול לתת לי מענה ? ואם אפשר עזרה איך לחבר את זה ( למאווררים יש 3 חוטים , ואני צריך לחבר שני מאווררים לבקר)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי.. אני רוצה לקנות קתודה אדומה למחשב שלי וגם אני רוצה לקנות מאורר 120 מ"מ עם אורות כחולים.. מה אתם ממליצים?, איזה קתודה כדאי ואיזה מאורר הייתם ממליצים לי...(שקט) ואם כבר קותדה אז איך מחברים אותה לחשמל? תודה מראש,
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך מחשב שאין לי מה לעשות איתו אבל אני לא מעוניין לזרוק אותו או למכור אותו. אני מעוניין להפוך אותו למסך המשדר לי מהdvd החיצוני שלי. עכשיו, חתכתי את הכבל של המסך בכדי לחבר אותו לdvd. שמתי לב שיש שלושה כבלים האחראים על rgb הצבעים אדום,ירוק,כחול. וכמובן עוד מספר חוטי חשמל קטנים.אני ממש מיואס ניסתי כבר את כל האופציות אבל המסך לא נותן לי את התמונה אותה אני מבקש. אם יש פה משהו שמבין בזה אני ממש אשמח לעזרה ממך.תודה רבה. אוריה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב הפלאפון שלי היה מושחת ביותר אני מתכוון כאילו שייפו אותו. אז החלטתי ליצבוע אותו, בוא נגיד לא היה לי מה להפסיד. אז אחרי שתיי שכבות בסיס (פריימר) ושתי שכבות צבע שחור עלום שם של מכוניות התוצאות למטה טוב בעיות שקלטתי: ריח מוזר. אני מנחש שהוא יעלם אחרי כמה זמן. איפה שהמקשים יושבים היתמלא בצבע לכן המקשים מרגישים טיפה שונה שלוחצים עליהם ואם מנסים להוריד את זה עושים יותר נזק (סתכלו בתמונה על 7) האזור של הבטריה לא מחליק את הבטריה כמו פעם... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך חיבור זכר של הארד דיסק... זה שהכבל נתונים מתחבר אליו... כמו החיבור שיש על הארד דיסק עצמו וכמו זה שיש על הלוח אם... ואל תגידו לי לפרק מלוח או הארד דיסק כי אין לי יתר עודפים לפרק מהם... בקיצר בלי תגובות מתחכמות תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, במחשב שלי יש מאורר של שרת שעובד על 220V. אני רוצה לבנות לו בורר מהירות. תודה מראש לכל העונים.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אני יכול להעביר מידע מהפלאפון למחשב באמצעות המקלט הזה? או שצריך גם לבנות משדר או משהו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה ...תשמעו..... כל פעם שאני מנסה לחתוך שבלונה מסוימת של כל מיני צורת הכל "מתחרבש" לי .....אף פעם זה לא מצליח.....עכשיו ראיתי שלוש שיתות עיקריות אז בבקשה תגיבו ותציעו 1.לוקחים דף אם הקווים (ובחוסר הצלחה מוחלט ) חותחים אם סכין יפני טת הצורות..... 2.לוקחים את הדף.....מדביקים על הלוח שעליו עושים את הצביעה ואז חותכים את השבלונה..... 3.מדביקים את הנייר על קרטון או נייר מדבקה כדי שנוכל לחתוך יותר טוב את הצורות............ בקיצור לא צריך להיות בעייה אבל בכל זאת .....תנו כמה טיפים קטנים שעוזרים......אני יעריך מאוד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחובר למחשב מקלט אינפרא אדום (שנבנה לפי השרטוטים שכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=73896.0) ורציתי לדעת אם ואיך ניתן לחבר לו איזה לד ככה שהלד ידלק לשנייה בעת קבלת סיגנל אינפרא אדום תודה...
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-