עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום לכולם.. ברשותי מארז supertalent אדום וברצוני לעשות לו מודינג או יותר נכון קצת צבעים.. אני צריך עזרה לגבי איורור המארז חלקים וכבלים.. טוב אז נתחיל:דבר ראשון יש לי 4 מאוררים במארז 2 מאוחרה 1 בצד ועוד אחד מקדימה ברצוני לקנות 2 מאוררים חזקים ביותר ועוד 2 מאוררים עם לדים וכמובן איך לשים כל מאוורר שיוציא או יכניס דבר שני אני צריך בקר מהירות לכל ארבעת המאררים פלוס המאורר של המעבד דבר שלישי 2 קתודות אדומות+כבלים של פלופי וIDE עגולים (אם יכנס בתקציב אז זוהרים) המארז הוא אדום לדעתי יהיה חמוד שבתוכו יראו אדום אבל אני עדיין לא בטוח לגבי זה אם יש לכם רעיונות של שילוב צבעים או צבע אחר זה יתקבל בברכה אני חושב שאמתי הכול אם אני יזכר במשו אז אני יגיד..התקציב לכל חלקים אלו הוא 500 ש…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by BigFart,

במולקס יש חוטים אדומים שחורים וצהובים. (יש 2 חוטים צהובים שהולכים לאותו חור) איך אני יכול לדעת בצהוב איפה הפלוס ואיפה המינוס? אני רוצה לשים לד בתוך המולקס איך אני יעשה את זה? לאן לחבר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by oren13,

כל צבע של לד אולטרה ברייט כמה הוא תופס אמפר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. זה מערכת נגיד של מאורר אחד... עכשיו יש לי גם לד וגם מאורר של 5V! האם התרשים נכון? הריבוע האדום זה המולקס... והריבוע הירוק זה מפסק 3 מצבים. שמתי לב שאם המאורר דורש 5 וולט אז לא ניתן להפעיל את שניהם בו זמנית אם מתח וולט כזה ולכן צריך מתח גבוה יותר! לכן אני ישתמש ב- 12 וולט בחוט הצהוב... איזה נגד אני צריך להשים ואיפה צריך להשים אותו... תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by RunX,

מחפש שבלונה של אש.. להבות כאלו.. יש לי חור איוורור במארז ואני רוצה לעשות כאילו יוצאים ממנו להבות.. משהו כזה : (הפסים זה כאילו להבות שיוצאות ממנו)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by wons,

היי חבר'ה החלטתי לאחרונה לפתוח פרוייקט "סוף שבוע" חדש: הפרוייקט הוא גלאי דגים לאחר טיפה בדיקות באנטרנט כיצד הוא עובד הרעיון ניראה די פשוט: http://www.fishfinder-store.com/howfifiwo.html אומנם כשהתחלתי לנתח את הדברים לעומק ולתכנן הבנתי שהדברים לא פשוטים כמו שנשמעו לי בהתחלה והינה מספר שאלות: * הבנתי שהסונארים בנויים על בסיס חיישן פיזואלקטרי. אומנם מתוך הבנתי אפשר ליישם את החיישן באמצעות מיקרופון ורמקול פשוטים מישהו רואה למה לא לעשות את זה כך? * למישהו יש רעיונות לאיטום מפני מים לרמקול / מיקרופון/ חיישן פיזואלקטרי או רעיון שונה לשליחת גל הלם במיים וחיישן לקלוט אותו? אשמח לקבל תשובות ומחשבות נוספות בנושא. תודה, רון.

7. Started by Devil Servant,

נגיד יש לי מארז.. ואני רוצה להוסיף מאוורר.. אז אני קודם אחתוך עיגול (חח העיגול לא יצא) אח"כ אני אשים את המאורר בצד הפנימי של המארז,ובצד השני את הגריל. ואחבר עם ברגים זה נכון? ככה אמורים לעשות? האם יש אפשרות לעשות שיצא יפה בלי גריל? האם זה יצא שקט? ואם זה מאורר צבעוני האור יצא אפילו שאין לי פרספקט?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by lion03,

אני רוצה לעשות דגם של משהו אני צריך כנראה ליצוק את זה אבל לזה צריך תבנית איך אני מכין אחת?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי כבר זרם של 3V ואני רק צריך לדעת איך אני עושה את המעגל עצמו..... אני רוצה ששני לדים יהבהבו לסרוגין..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by yakir1834,

יש לי כרטיס WIFI ממחשב נייד, יש לו חיבור לאנטנה אחת, ומקום הלחמה ריק לעוד אנטנה, אם אני אלחים קונקטור במקום הריק, אני יוכל לחבר לשם אנטנה נוספת? אני לא רואה על הכרטיס שחסר עוד רכיבים... מצורף תמונות http://i1265.photobucket.com/albums/jj514/yakir1834/public%20share/2013-07-03155135_zps84bc5c09.jpg http://i1265.photobucket.com/albums/jj514/yakir1834/public%20share/2013-07-03155147_zps41c8189b.jpg

11. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה להכין את המעגל הבא: המעגל הזה בעצם מורכב ממיקרופון ובצד השני ושני חוטים שיתחברו לפלאש חיצוני של מצלמה, כאשר ישמע צליל הפלאש יפעל (עוד מידע) הבעיה היא שאני לא יודע לקרוא סרטוטים כאלו, ואין לי מושג מה הם רוצים פה מהחיים שלי. אני אשמח אם תעזרו לי, ברשימת מלאי של החלקים שאני צריך. ואיך בעצם מלחימים דבר כזה? אני צריך לחלק את זה לשורות אופקיות וכל שורה זאת שורה על הלוח הלחמה? תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dids22,

היי, רציתי לדעת אם משהו מכיר דרך לחבר בין אוזניית בלוט'וס לפלאפון שלא תומך בטכנולוגייה הזאת. איזשהו מתאם שיחבר בין שני המכשירים. וכן, אני יודע שזה נשמע טיפשי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ofeky1,

אני יודע שהם פועלות על 3V אבל מה קורה אם אני מחבר לה 9V? פירקתי אחת מצורב DVD שהפעלתי אותה על 9V היא נתנה אור חזר ואחרי כמה זמן נחלש ועכשיו היא עובדת על אור חלש באופן קבוע

14. Started by Bug2000,

הנה התמונה של הלד : http://forums.ort.org.il/files/30/2056277/7285657.jpg עכשיו האם זה הלדים החזקים? כלמור ULTRA BRIGHT ? הוא בצבע ירוק... לפי הצבע שלו (לבן שקוף) אני חושב שזה UB ... הוצאתי 10 לדים כאלה מאיזו פלטה, השאלה שלי היא איזה נגד אני צריך בשביל לא לשרוף את הלד? המתח שאני רוצה להביא ללד הוא 5V . ויש גם את הלדים האלה שאני רוצה לשים במולקסים : http://forums.ort.org.il/files/30/2056290/6872983.jpg שוב איזה נגדים אני צריך ללדים האלה? ועוד שאלה לא קשורה... איך אני מזמין מהאתר Arihav.com ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. טוב, הכל כתוב בכותרת: "איפה אפשר לקנות טוש מיוחד וזוהר שאפשר לצייר איתו על המארז בלי שהוא ירד?" וכשאני אומר יזהר אני לא מתכוון באור UV או משהו כזה, אני רוצה לעשות מסגרת ללהבות על המארז.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ggg123,

שלום יש לי 3D אורורה חדש והמחשב נמצא בחדר השינה, ועם כמה שהלדים יפים , הם מאוד מציקים ומפריעים בשינה. לכן אני מחפש דרך פשוטה (מבלי לנתק מהלוח אם) לכבות את הלדים תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני צריך חיבור זכר של הארד דיסק... זה שהכבל נתונים מתחבר אליו... כמו החיבור שיש על הארד דיסק עצמו וכמו זה שיש על הלוח אם... ואל תגידו לי לפרק מלוח או הארד דיסק כי אין לי יתר עודפים לפרק מהם... בקיצר בלי תגובות מתחכמות תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Gonk,

"Just some old school modding for ya' all!" לעבודה עצמה: זה מחשבון ישן שירשתי מאחי. משהו מאיזור אמצע שנות ה 80, עתיק (ועדיין בשימוש). יום אחד סתם פירקתי אותו וגיליתי שאפשר להפוך את המסנן המקטב של המסך. הנה כמה תמונות מהפירוק והמוד עצמו. המסנן המקטב: התוצאה הסופית: בעצם, המחשבון היה כבר אחרי המוד, אבל בדיוק קנינו מצלמה חדשה והייתי חייב לנסות אותה על משהו. אז החזרתי את המצב לקדמותו ועשיתי הכל מהתחלה עם תמונות. נ.ב. 1 אני יודע שבחלק מהתמונות יש קצת יותר מדי פלאש, מה לעשות. נ.ב. 2 לפני שמישהו ישאל, לא ערכתי את התמונה האחרונה, המחשבון באמת נראה ככה עכשיו.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. בוקר טוב, אתמול החלפתי את המאוורר של המעבד שלי ממעבד סטוק של אינטל.. למאוורר חדש של Arctic Cooling - Freezer 7 Pro אז במקום לזרוק את המאוורר הישן לפח, חשבתי להוסיף אותו למארז שלי כדי לקרר טוב יותר את הצלעות קירור של המעבד החדש. אז זאת הדלת של המארז: אני רוצה להוסיף את המאוורר הישן לחור העגול שבדלת, בגלל שהחור הזה נמצא בדיוק מעל הצלעות קירור של המאוורר החדש... ככה זה נראה מבפנים: וכמו שאפשר לראות בתמונה הזאת, המאוורר בדיוק בגודל של החור במארז: ועכשיו מה שאני רוצה לשאול.. 1. האם זה אפשרי ונחוץ? איך אני עושה את זה? 2. לאיזה כיוון כדאי שהאוויר יזרום? שיזרים אוויר למארז או שיוציא אותו החוצה? 3. לאן אני מחבר את הכבל מתח שלו? תודה לכל מי שעונה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by or0126,

אני רוצה לקנות דרמל של וולף אבל המחיר שלו כצת מדאיג אותי אז עם יש לכם דרמל של וולף או השתמשתם באחד בבקשה תתנו לי את חוות הדעת שלכם לגביו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני רוצה לבנות משהו בסיגנון הזה קרדיט לKriz מדובר על כרטיס מסך, אני רוצה 2 מסכים של טמפ' לזיכרון ולליבה ו2 מסכים למתח לזיכרון ולליבה, מאיפה משיגים את המסכים, החיישנים? עריכה: אוקיי חישני טמפ' מצאתי :http://www.frozencpu.com/tmp-25.html יש יותר זולים? יש עוד חנויות? מה לגבי חיישנו מתח או חיבור מסכים כאלו שיראו מתח , איך עושים את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי.. אני רוצה לקנות קתודה אדומה למחשב שלי וגם אני רוצה לקנות מאורר 120 מ"מ עם אורות כחולים.. מה אתם ממליצים?, איזה קתודה כדאי ואיזה מאורר הייתם ממליצים לי...(שקט) ואם כבר קותדה אז איך מחברים אותה לחשמל? תודה מראש,

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by barzanger,

יש לי רצועות של פרספקס ואני רוצה לבנות מהם מארז איך אני חותך אותם עם מסור רגיל אני יכול? ועוד שאלה איך אני יכול לחבר אותם בשביל שלד מרובע ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by שמוליק82,

זהו הפרויקט הראשון שלי בתחום. רכשתי לוח Arduino uno R3 . חברתי את הלוח באמצעות הכבל (הנורה דולקת). איני מצליח לעשות deploy לקוד על גבי הלוח וזאת כאשר אני משתמש בדוגמאות הקוד שמובנות בתוך ה IDE. אשמח לעזרה. תודה, שמוליק

דיונים חדשים בפורומים