אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היום אבא רצה שנסדר את האוטו אז זה מה שעשינו... מצאתי שם כמה שואבי אבק כאלה חזקים לאוטו... שמתחברים למצת ואז חשבתי 1+1=11 סתם חשבתי מצת אוטו=12 v מולקס=12 v שואב אבק-מצת אוטו+מולקס=שואב אבק קטן וחמוד למחשב!!!! ד"א למישהו יש רעיון לכותרת????? טוב,הלכתי אני יחזור יותר מאוחר
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני אמור לקבל השבוע מחשב שאני לא יודע מה הנתונים שלו, אבל אני לוקח אותו רק למודינג תיכננתי לצבוע את כל המארז בשחור ולשים קטודה ירוקה/כחולה UV עם דלת פרספקס ולצבוע את הלוח אם עם הטושים הזוהרים בUV רציתי לדעת את שלבי הצביעה של המארז, מאיזה נייר לקנות ועד כמה לחכות בין כל צביעה לצביעה, ורציתי לדעת איפה אפשר להשיג את הטושים שניתן בעזרתם לצבוע את הלוח אם, וזה לא יורד? תודה
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול החלפתי את המאוורר של המעבד שלי ממעבד סטוק של אינטל.. למאוורר חדש של Arctic Cooling - Freezer 7 Pro אז במקום לזרוק את המאוורר הישן לפח, חשבתי להוסיף אותו למארז שלי כדי לקרר טוב יותר את הצלעות קירור של המעבד החדש. אז זאת הדלת של המארז: אני רוצה להוסיף את המאוורר הישן לחור העגול שבדלת, בגלל שהחור הזה נמצא בדיוק מעל הצלעות קירור של המאוורר החדש... ככה זה נראה מבפנים: וכמו שאפשר לראות בתמונה הזאת, המאוורר בדיוק בגודל של החור במארז: ועכשיו מה שאני רוצה לשאול.. 1. האם זה אפשרי ונחוץ? איך אני עושה את זה? 2. לאיזה כיוון כדאי שהאוויר יזרום? שיזרים אוויר למארז או שיוציא אותו החוצה? 3. לאן אני מחבר את הכבל מתח שלו? תודה לכל מי שעונה
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אז ככה, במחשב שלי יש מאורר של שרת שעובד על 220V. אני רוצה לבנות לו בורר מהירות. תודה מראש לכל העונים.
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי, ראיתי שבאתר יש מדריכים לבניית פאן בס ולבניית תאורה ע"י לדים. אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לבנות בקר תאורה לתאורה של 4 פין ו-3 פין??? ואני רק רצה לדעת איך אני מחבר את התאורה עצמה למתג, ולא איך אני מחבר את המתג למארז. תודה מראש, יובל
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני צריך ארבע לדים ירוקים או אולי אדומים 3mm מישהו מכיר חנות שאפשר להזמין ממנה?
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מצאתי שרת לא פעיל אז היה אליו מסך 2X16 אם אני לא טועה יש לו שורה של 14 חיבורים + 2 שחור ואדום לתאורה אני משער אל הלוח של המסך כתוב MK620NY-LY הוא מחובר ללוח קטן שיש אליו כמה חיבורים וכמה כפטורים במו POWER ו RESET הלוח של HP רשום אליו 5064-1998 PCA 5183-2483 PCB REV C זה כול מה שידוע לי אליו תגידו יש איזו דרך בטוחה לחבר אותו אני משער שלפי הפינים המדריך הרגיל אמור להתאים אבל אני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים אז אני רוצה להיות בטוח ב 100% אחוז לפני שאני מתחיל תודה מראש אל כול העזרה.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
http://www.technick.net/ יש שם הרבה מידע טכני על מעגלים, pinouts של כבלים ועוד הרבה דברים מעניינים אחרים. לדוגמה, איך מיצרים לוח מעגל מודפס (pcb) בעצמכם: http://www.technick.net/public/code/cp_dpage.php?aiocp_dp=guide_pcb נ.ב. זה כנראה שייך יותר לחלק של האלקטרוניקה בפורום מאשר המודינג... אבל אני בכל מקרה מתכוון להשתמש במעגל משם לעשות משהו מעניין מאוד...
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מחפש כבל מאריך לחיבור חשמל ללוח אם (המחבר הגדול) של ספק ATX או אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מחברים כאלה כדי להכין לבד? אילן.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
חברה אני צבעתי את העכבר שלי בזהב ואחרי כמה זמן הוא הפך לירוק,מה הבעייה כאן וכיצד אפשר לפתור אותה?
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הי, בכל הפאן באסים שניתקלי ראיתי שהם מגיעים רק עם חיבורי PWM למאווררים, אצלי במארז יושבים מאווררי מולקס. מה כן תומך?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אז ככה אני יהיה בתל-אביב בהמשך השבוע ואני רוצה לקנות לדים וכל הדברים האלה צריך עזרה עשיתי חריטה בפרספקס ואני רוצה להאיר אותה.לכן אני אשמח לשרטוט ורשימה של מה אני צריך לקנות למעגל של לדים שמחליפים צבעים בערך 4 ומעגל שתגידו לי איך להלחים איזה נגדים לקנות ובנוסף איך לחבר פנצטיומטר דבר אחרון כמה לדעתכם זה אמור לעלות
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אהלן חברים! טוב תראו יש לי בעיה קניתי ספק חדש של טאירמלטק ושני קטודות יו וי וקטודה כחולה שניהם של טארימלטק ויש לי צמא של חוטים והיא ממש מפריע וזה לא יפה ככה אני לא יודע איך לסדר אותם אי אפשר לשים אותם בצינורות כי יש פה ממש הרבה תעזרו לי בבקשה וגם מה אתם אומרים על הפנים של המחשב עצמו שני תמונות אחד באור ואחד בחושך [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בבקשה עם מישהוא יודע ,באיזו נוסחה משתמשים בישביל להפוך אנרגיה(E)למתח(ׂׂU/Vׂ)???.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
נגיד יש לי מארז.. ואני רוצה להוסיף מאוורר.. אז אני קודם אחתוך עיגול (חח העיגול לא יצא) אח"כ אני אשים את המאורר בצד הפנימי של המארז,ובצד השני את הגריל. ואחבר עם ברגים זה נכון? ככה אמורים לעשות? האם יש אפשרות לעשות שיצא יפה בלי גריל? האם זה יצא שקט? ואם זה מאורר צבעוני האור יצא אפילו שאין לי פרספקט?
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע אם אפשר לשלוט במתח היוצא מכל פורט במחשב ב- C#? אני צריך איכשהו להוציא מתח משתנה בין 0-5V ולא רק 0 ו-5. יש דרך לשלוט במתח היוצא בעזרת תוכנה בלבד? [מדובר על כל פורט: USB, COM, LPT - גם מכרטיס קול יהיה טוב] תודה מראש, BSOF
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
את המולקס אני יודע איך להוציא, אבל אני צריך להוציא את החוטים של ה24 פינים שיוצא מהספק אל הלוח M, איך אני מוציא אותם? אני צריך בשביל לעשות סליבינג ובשביל להחליף את החיבורים לחיבורים כחולים זוהרים.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אז ככה, לא מזמן בניתי קופסאות לשתי סאבים שהיו זרוקים לי בחדר, יצא קטלני... עכשיו אני יודע שאם אני מחבר אותו ככה ישיר למגבר הוא נותן את כל הצלילים (נמוכים, בינוניים וגובים)... האם מיש'ו יודע או יכול לעזור לי למצוא מדריך לבניית קרוסאובר (מפצל צלילים) לסביבות ה100-150 וואט Rms שאני יוכל לשמוע בהם רק צלילים נמוכים... תודה רבה (פתחתי את הת'רד הזה גם באודיו וקולנוע ביתי לא ידעתי לאיפה זה שייך)
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
היי לכולם... חיפשתי ברשת המון זמן מדריך לבניית שלט אלחוטי לWINAMP ולשווא ... פחות מחפש את הבנייה עצמה של העין - כי יש לי חיבור IR על הבורד... אשמח לעזרה אלדר.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
היי חבר'ה רציתי לדעת עם יש לדים שמגיבים לסאונד (כמו קתודות ) עם כן כמה עולה לד ואיפו אפשר לקנות?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
אני צריך סטנד לכלי עבודה (מקדחה\דארמל וכו'), כדי לקדוח בדיוק, עדיף שתהיה לו ידית תפעול נוחה (שמעלה ומורידה את כלי..) וכמה אמור לעלות לי התענוג?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הי. אני מעוניין בדרמל מאמזון,ואחי יכול להביא לי את זה לארץ שהוא יגיע. השאלה שלי היא האם יווצרו בעיות כלשהן בשדה התעופה... (יש לומר שהוא עולה פחות מ-200$,אז אני יודע שהוא אמור להיות פטור ממשהוא). MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום. עשיתי את המדריך של החיבור פד פלייסטיישן למחשב (דרך הפורט הפרללי). המדריך נמצא למעלה במודינג כדביק. ואני רוצה את הדריבר, אבל הלינק שמוביל לדריבר שם לא טוב. אפשר את הדריבר בבקשה תודה
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
טוב הפלאפון שלי היה מושחת ביותר אני מתכוון כאילו שייפו אותו. אז החלטתי ליצבוע אותו, בוא נגיד לא היה לי מה להפסיד. אז אחרי שתיי שכבות בסיס (פריימר) ושתי שכבות צבע שחור עלום שם של מכוניות התוצאות למטה טוב בעיות שקלטתי: ריח מוזר. אני מנחש שהוא יעלם אחרי כמה זמן. איפה שהמקשים יושבים היתמלא בצבע לכן המקשים מרגישים טיפה שונה שלוחצים עליהם ואם מנסים להוריד את זה עושים יותר נזק (סתכלו בתמונה על 7) האזור של הבטריה לא מחליק את הבטריה כמו פעם... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-