עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by MoRtZkInG,

היי בעבר היה לי מסך LCD של LG מדגם 575MM נראה כך: כמו שרואים יש לו 2 רמקולים. עקב תקלה המסך הוחלף לדגם אחר של LG - דגם l1511s. הבעיה היא שאני עדיין רוצה להשתמש ברמקולים של המסך הקודם. מה שהיה זה שיש כמובן חוט שמחבר את הרמקולים לכרטיס קול, אבל יציאת הכוח הגיע בעבר מהמסך. כרגע מה שיש לי זה חוט ואין לאן לחבר אותו. החוט אמור להגיע מהמסך (הישן) לרמקול השמאלי. מהשמאלי יותא חוט חשמל שאמור להתחבר לימני. על השקע של הימני כתוב 24V. עכשיו השאלות. אני יכול פשוט לקחת שנאי 24V ולחבר את המסך אליו? איך אני יודע אם ה+ במרכז או ה- במרכז? לדעתכם צריך כאן שנאי שיכול לתת הספק גבוהה? תודה. דרך אגב, זה הדגם השני:

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by urinka,

שלום קראתי כאן באתר בפינת המדריכים איך לעשות מכונת ארקיד ורציתי לדעת איפה פשר לקנות את הג'ויסטיקים והלחצנים כדי לבנות מכונה כזו תודה אורי

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  3. שלום לכולם!! טוב אז ככה עוד מעט משפצים לנו את הבית והולך להיות לנו בלאגן.. אז החלתתי שזה זמן טוב לעשות משו עם המארז המכוער שלי אז יש לי כמה שאלות.. 1) אני רוצה כבלים מעוגלים שזוהרים כזה בחושך שהם מתחילים מהספק ולכל רכיבי המחשב (סידירום ארדיסק וכו') בבקשה תנו לי קישור למוצר הזה 2)מאיפה אני יכול להשיג ספרי כזה שאיתו צובעים את המארז?? בבקשה תנו לי קישור.. עם אתם יכולים.. 3) פרספקס.. ראיתי בזיגזג.. זה פרספקס למארז כן ,לא?? ועם לא אז מאיפה אפשאר להשיג לפי הגודל שאני קובע?? 4) ראיתי בזיגזג גם מאוררים..עם לדים בגודל של 80 מ'מ.. זה לא ניראה לי בא עם גריל.. אז מאיפה משיגים?? וזהו לבינתים..אתם יכולים בערך לראות לפי השאלות מה אני רוצה לעשות.. למארז שלי.. דרמל כבר יש לי.. ואני יעזר ב…

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  4. אני יודע שזה סוג של SMT הצילום נלקח מלוח השעונים של הרכב שלי.. הוא מפיץ אור כתום ואני רוצה לשנות את זה לכחול לכן אני צריך לקנות לדים בדיוק אותו הדבר ולהלחים את הלדים הכחולים במקום הכתומים אשמח לעזרה איזה סוג לד זה. את כל הפרטים.. תודה

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  5. שלום לכם. אכן כן, עוד שאלה פילוסופית, בה בדר"כ אף אחד לא יודע מהי באמת התשובה האמיתית..ומי בכלל יודע אם יש אחת כזו? ;D אז, ככה. ההגיון שלי אומר- שאין טעם להוציא את הסמארטפון מההטענה שלו, גם לאחר שהיא מגיעה ל 100%, מפני שלכל סוללה יש LIFE \ RECHARGE CYCLES ...ובעצם בכל פעם שאני מגיע ל 0% ומטעין מחדש ל 100% - אני מאבד עוד Cycle כזה מתוך ה..מי יודע כמה? 800 הטענות שיש למכשיר, נגיד. אם אני משאיר את המכשיר תמיד מחובר למחשב [גם ככה אני עובד מול המחשב כל היום, אז הטלפון איתי], אז הטלפון גם נשאר טעון וגם לא "משגעים" ת'בטריה סתם עם ריקונה ומילואה מחדש. הבעיה היא שאני חושש שבגלל שהבטריה נשארת כל הזמן ב 100% טעינה [ומי יודע אם בכלל המכשיר מפסיק להטעין אותה ב 100%..אולי הוא מ…

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  6. היי אני כנראה מקבל את המארז הזה במקום הJSP-H550-D שלי,אני יודע שיש למארז הזה אפשרות הרכבה של 2 מאווררי 80mm בFRONT ובBACK ועוד אחד בחלון. האם ישנה דרך לשים במקום ה80mmX2 במארז מאווררי 120mm? אשמח

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by infer73,

יש לי מחובר למחשב מקלט אינפרא אדום (שנבנה לפי השרטוטים שכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=73896.0) ורציתי לדעת אם ואיך ניתן לחבר לו איזה לד ככה שהלד ידלק לשנייה בעת קבלת סיגנל אינפרא אדום תודה...

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by SUB-ZIRO,

חיפשתי בפורום וראיתי מדריך להכנת בלוק מים מגוף קירור אבל שם ראיתי שבשביל לסגור את הברזלים הוא הלחים ורציתי לשאול אם אני אסגור את זה עם סילקון זה ימס\יהרס\ידלוף??? כמובן מלמעלה יהיה סגירה מוחלטת תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  9. א. עם איזה ניירות זכוכית לשייף? ב. אפשרי עם מכונת שיוף? או שלא מומלץ? ג. איזה סוג צבע? תודה רבה לעוזרים....

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by Vessilate,

היי, מה נשמע? אני מעוניין להתחיל פרוייקט קטן. אני רוצה לחתוך בצד המארז שלי, ריבוע, ולהרכיב בו זכוכית כדי שיהיה לי חלון צדדי. מכוון שאני מתחיל בנושא, יש לי מס' שאלות. 1. כיצד אני אמור לחתוך את דלת המארז? ג'יגסו? דיסק? 2. ראיתי שצריך לשים איפה במסגרת שחותכים מין מסילה מגומי, מאיפה אני משיג אותה? 3. איך בדיוק אני מדביק את הזכוכית? על המסילה? לפני? 4. עם איזה דבק מדביקים את הזכוכית, ומאיפה קונים אותו? תודה ענקית לעוזרים

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by pyro_man,

אז ככה לפני זמן מסויים התחלתי בבניית מארז מפרספקט 5 מילימיטר שכל הכוונה שהוא יהיה כמו אקוורים הדלתות יהיו בנויות מדופן כפולה שבתוכה יכנסו מים ללא דגים אין מה לדאוג. אז ככה פרספקט לא חסר חסר מישו שיתכנן לי כי במהלך הבניה נתגלו הרבה שגיאות עקב העובי של הפרספקט המסויים שוב 5 מילימיטר ובנוסף להכל אני הייתי מעוניין בפתרונות מקוריים כיצד לחבר את החלקים השונים אחד לשני כי סילקון איך נגיד את זה זה אולי פתרון לאתימה אבל לא פתרון יעיל על מנת לחהחזיק את הפרספקט מחובר אחד לשני וברגים עושים חור ובואו נגיד ככה המים יוצאים מהחור. למי שיש את היכולת והכח והרצון הטוב לעזור לחבר קהילה יכול לנסות את מזלו ובסקטאפ לתכנן פשוט אני חרא של גרפיקאי בתוכנה הזאת למרות שהיא דיי פשוטה. אז מי ישכול שיע…

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  12. הוספתי מאוורר בנוסף למאוורר המעבד והמארז. אבל אין לו חיישן. זה משנה\ חשוב\ קריטי?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by Devil Servant,

נגיד יש לי מארז.. ואני רוצה להוסיף מאוורר.. אז אני קודם אחתוך עיגול (חח העיגול לא יצא) אח"כ אני אשים את המאורר בצד הפנימי של המארז,ובצד השני את הגריל. ואחבר עם ברגים זה נכון? ככה אמורים לעשות? האם יש אפשרות לעשות שיצא יפה בלי גריל? האם זה יצא שקט? ואם זה מאורר צבעוני האור יצא אפילו שאין לי פרספקט?

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by BigFart,

במולקס יש חוטים אדומים שחורים וצהובים. (יש 2 חוטים צהובים שהולכים לאותו חור) איך אני יכול לדעת בצהוב איפה הפלוס ואיפה המינוס? אני רוצה לשים לד בתוך המולקס איך אני יעשה את זה? לאן לחבר?

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by -LosNir-,

שלום, יש לי כאן סטוק של המון לדים UB במלא צבעים (אדום, כחול, צהוב וכו'..) אני מתכנן למכור חלק מהלדים, על כל לד 2.5 ש"ח, יהיה מי שיקנה? תודה.

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  16. Started by ofeky1,

אני יודע שהם פועלות על 3V אבל מה קורה אם אני מחבר לה 9V? פירקתי אחת מצורב DVD שהפעלתי אותה על 9V היא נתנה אור חזר ואחרי כמה זמן נחלש ועכשיו היא עובדת על אור חלש באופן קבוע

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  17. Started by Moty_p,

שלום לכם לא מזמן גזרתי כבל של איפון וראיתי שיש שם: חוט כחול עבה חוט ירוק עבה חוט אדום דק חוט ירוק דק חוט אדום-כחול דק חוט זהב דק חוט כחול דק רציתי לדעת מה עושה כל כבל או לפחות אני מאוד רוצה לדעת מה ה +5V והמינוס תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  18. שלום, האם קיימת דרך באמצעות מוד או ע"י רכיב כלשהו לגרום לכך שיהיה ניתן לשלוט על מהירות המאוורר של הביג טייפון 120 מחוץ למארז? למיטב הבנתי במצב הקיים הדרך היחידה לשלוט במהירות היא ע"י כוונונו ישירות דרך המאוורר מה שמצריך פתיחת המארז וגישה למאוורר. ניסיתי לראות אם ניתן לפתור זאת ע"י תוכנה, אך הממצאים מצביעים על כך שגם אפשרות זו לא קיימת. אשמח לשמוע רעיונות או הצעות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  19. Started by tulicooli,

אני רוצה תמונות בשביל לשים על המארז כאילו על החלון לחרוט. מישהו יכול להביא לי??? ולמי שיש לו פומה אז בבקשה שיביא לי תודה

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  20. היי. יש באפשרותי להוציא מקוברה פיסי , 10 זוגות של קתודות בצבעים אדום כחול ירוק או אולטרה סגול כמו שיש להם באתר . http://www.cobrapc.co.il/category.asp?catcode=531&AdCat=531 המחיר לזוג הוא 85 קצת יותר זול מהמחיר הרגיל .. הקתודות זמינות אצלהם לפי מייטב הבנתי ... מי שרוצה , שישאיר לי פרטית עם טלפון שלו! מוגבל ל10 ברגע שיגמרו , אני יודיע פה. כנ''ל לגבי אפשרות לעוד 10 זוגות (בכלל לא בטוח שיהיו עוד ) אבירם.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  21. Started by oren13,

כל צבע של לד אולטרה ברייט כמה הוא תופס אמפר

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  22. Started by zionzion,

היי קניתי כרטיס מסך חדש אבל אין לי חיבור מולקס כדי לחבר לחיבור מולקס 6 פינים שמגיע עם הכרטיס. ראיתי שמתאם כמו זה הוא פשוט חיבור של אותם החוטים אז החלטתי להכין אחד. השאלה שלי היא איך לדעת מה הסדר? אני יודע שהצהוב הוא פלוס 12 האדום פלוס 5 והשחורים מינוסים. זה משנה איזה שחור אני ישים איפה? כי את השאר אני פשוט חותך מהסאטא ויעביר לראש מולקס לפי הצבעים רק השחורים בעייתיים לי.

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  23. Started by 114508534,

בוקר טוב אז אחרי שהצלחתי לתקן את הפטיפון שהוחלפה מחט וגומיה והכל עבד מצויין, פתאום היום באתי שמתי תקליט הכל כמו תמיד ואין קול מהרמקולים, כמובן חשבתי אולי משהו לא מחובר משהו התנתק אבל הכל מחובר, קרבתי את האוזן למחט ושמעתי ממנה שבוקע צליל חלש חלש, פתחתי החלפתי את הכל RCA כי הוא היה דפוק וחשדתי ששם הבעיה אבל עדיין לא יוצא לי קול מהרמקולים. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לסדר, השלב הבא שאני חושד שאולי אחד מ4 הכבלים שמחוברים מהמחט לכבלים של ה RCA נדפק בדרך .

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by max74,

אני מחפש את הרכיב הזה מה שאני מבקש ממכם זה שתעזרו לי לדעת לפי הצבעים מסביב את הערך שלו .. אצלי הצבעים שתי עיגולים בצבע ירוק <>ואחד בצבע אדום <>והרכיב בצבע נחושת מקס. http://www.2send.us/view-6979/ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  25. Started by aladin_7,

לכל המודרים פה ולמי שמעוניין היום גיליתי שבאריהב מוכרים pci riser עבור 3 כרטיסים (מאפשר לחבר כרטיסי PCI במקביל ללוח אם)

• 5 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.