אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה להעביר מכשיר DVD, ממיר ללוין, וידיאו , פלייסטיישן ומערכת למדף מתחת לטלויזיה. זה לא בדיוק מדף אלא חלל בתוך בטון (כמו שולחן משיש למעלה ולמטה מסגרת בטון) הבעיה היא המכשירים יגיעו לטמפ' גבוהות מכיוון שיש כניסה של אוויר רק מלפנים אז חשבתי אולי להוסיף מאווררים מאחור. השאלה אם לא תיהיה בעיה של סירקולציה כי יש כניסה יחידה של אוויר. החלל שיש שם הוא 70X46X32 (גובהXרוחבXאורך) והחלק הכי רחב הוא 33 ס"מ . אז איך אתם מציעים לעשות את זה ? בעקרון אני רוצה שהמאווררים יתחברו לכבל רגיל לשקע בבית. ועוד שאלה האם יש אפשרות נגיד להפעיל את המאווררים באופן אוטומטי כאשר הטמפ' שם מגיעה לחום מסוים? תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה צריך לחבר 5 דיודות ליציאות 5,6,7,8,9 כשאפשר לחבר את יציאות 5,6,7,8,9 ביניהן ולהשתמה בדיודה אחת? ובאותה הזדמנות: איך יודעים מה ה + וה - בדיודה? ואני לא מבין מאיפה אני צריך להוריד את הדרייברים. הנה קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רצועות של פרספקס ואני רוצה לבנות מהם מארז איך אני חותך אותם עם מסור רגיל אני יכול? ועוד שאלה איך אני יכול לחבר אותם בשביל שלד מרובע ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. המצב הוא כזה: יש לי יציאת אוזניות בפאנל הקדמי אבל היא בתחתית הפאנל (קרוב לרצפה) והמארז נמצא על הרצפה אז כשאני מחבר אוזניות החוט נמתח עד האוזן שלי והוא יחסית קצר. חשבתי לקחת חוט מאריך רגיל וזהו..אבל רציתי משהו יותר אלגנטי אז הוצאתי פאנל אחד של הכוננים האופטיים מתחת לכונן ה DVD וקדחתי בו חור עם דרמל. לתוכו הכנסתי קונקטור PL נקבה רגיל והדבקתי עם דבק שני חלקים השקוף הזה שברח לי השם שלו כרגע. עכשיו השאלה שלי היא איך כדאי להתחבר לפינים שעל הלוח אם? יש לי קונקטור אודיו של CD-ROM ישן אבל הוא לא ממש מתאים למיקום של הפינים. הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להכין מעגל שיאפשר לי לקרוא את הפולסים של הארדיסק ולחבר במקום לד 1 2 לדים לבנים מצאתי את זה ואני רוצה לדעת אם אפשר להשיג את החלק הזה בארץ 4N25או 4N35 -איזה מהם יהיה יותר טוב? ואם אפשרי להוציא את הקבל? אני רוצה שהיבהוב יהיה מדויק בלי השהייה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי בעבר היה לי מסך LCD של LG מדגם 575MM נראה כך: כמו שרואים יש לו 2 רמקולים. עקב תקלה המסך הוחלף לדגם אחר של LG - דגם l1511s. הבעיה היא שאני עדיין רוצה להשתמש ברמקולים של המסך הקודם. מה שהיה זה שיש כמובן חוט שמחבר את הרמקולים לכרטיס קול, אבל יציאת הכוח הגיע בעבר מהמסך. כרגע מה שיש לי זה חוט ואין לאן לחבר אותו. החוט אמור להגיע מהמסך (הישן) לרמקול השמאלי. מהשמאלי יותא חוט חשמל שאמור להתחבר לימני. על השקע של הימני כתוב 24V. עכשיו השאלות. אני יכול פשוט לקחת שנאי 24V ולחבר את המסך אליו? איך אני יודע אם ה+ במרכז או ה- במרכז? לדעתכם צריך כאן שנאי שיכול לתת הספק גבוהה? תודה. דרך אגב, זה הדגם השני:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו קיבלתי איתו כמה חוטים ואני לא מבין איך לבר אותם בדיוק אני מסתבך פה :-\ :-\ אני רוצה לחבר את המאורר של המעבד לנקסוס ושני מאוררים.. איך בדיוק :'( :'(
-
התחלתי לתכנן את המודינג הראשון שלי ואני רוצה ליצור למחשב שלי מראה אחר (זה הרי מה שעושים במודינג), הרעיון הוא שאני רוצה לשנות את צבעו מאפור לשחור אך אני לא רוצה צבע שחור רגיל, אני רוצה שחור [glow=red,2,300]בוהק[/glow]! קראתי כאן באתר מדריך לצביעת מארז ושם היה לינק למודינג שאיזה בחור חביב מסינגפור עשה למארז שלו - http://www.virtual-hideout.net/articles/project_tivoli/index.shtml אמנם הבנתי את דרך הפעולה הארוכה (אורך המודינג הוא יותר משבוע, אם חישבתי נכון) של התחלה בשכבת צבע יסוד ושיוף בנייר שיוף ואז שכבה ראשונה, שנייה ושלישית וכל פעם לשייף ולחכות 48 שעות (אני לא מדייק כי קראתי את המדריך שלו - 7 עמודים, בריפרוף). עכשיו, אחת הבעיות היא במוצרי הצביעה שהוא השתמש. אני מבין …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בונה מקלט IR, איזה גודל של PCB להזמין לדעתכם ? נ.ב : נראה לכם יש לאריהב היט-שרינקים ? לא הרבה רק כדי לסגור את הסוף של הכבל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, בכל הפאן באסים שניתקלי ראיתי שהם מגיעים רק עם חיבורי PWM למאווררים, אצלי במארז יושבים מאווררי מולקס. מה כן תומך?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי. אני מעוניין בדרמל מאמזון,ואחי יכול להביא לי את זה לארץ שהוא יגיע. השאלה שלי היא האם יווצרו בעיות כלשהן בשדה התעופה... (יש לומר שהוא עולה פחות מ-200$,אז אני יודע שהוא אמור להיות פטור ממשהוא). MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחברי D-TYPE של חב' GEWISS. המחברים שאני מחפש הם: מחבר 9 פינים דגם GW10441 מחבר 15 פינים דגם GW10442 https://www.gewiss.com/ww/en/products/experience-catalogue/catalogs/series/product/domotics/chorus---domestic-range-white-modular-devices/GW10441 https://www.gewiss.com/ww/en/products/experience-catalogue/catalogs/series/product/domotics/chorus---domestic-range-white-modular-devices/GW10442 אשמח אם משהו יודע לומר לי היכן ניתן להשיג את השקעים האלה. גיא.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגיד יש לי מארז.. ואני רוצה להוסיף מאוורר.. אז אני קודם אחתוך עיגול (חח העיגול לא יצא) אח"כ אני אשים את המאורר בצד הפנימי של המארז,ובצד השני את הגריל. ואחבר עם ברגים זה נכון? ככה אמורים לעשות? האם יש אפשרות לעשות שיצא יפה בלי גריל? האם זה יצא שקט? ואם זה מאורר צבעוני האור יצא אפילו שאין לי פרספקט?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני מחפש משהו כזה: למי שלא הבין אין למסך הזה שורות. יש לו רזולוציה רגילה. (במקרה הזה 128x64) נראה לי שקוראים לזה dot matrix.במקרה הגרוע אין לי בעיה שיהיו גם שורות. אבל אני פשוט לא מצליח למצוא מסכים כאלו בארץ. וגם באיביי לא ראיתי משהו נורמלי. עוד שאלה, מחברים את המסך הזה כמו במדריך שבאתר? תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המוד שלי ? תכנסו בו http://photos.walla.co.il/haqhaq השקעתי עליו הרבה וכל החלקים עשיתי אותם בידי ללא כלים אבל אני לא מרוצה מהצואות :-* לצערי הרב :'( לא עשיתי את בגרות המתמטיקה בגלל המוד הזה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
"Just some old school modding for ya' all!" לעבודה עצמה: זה מחשבון ישן שירשתי מאחי. משהו מאיזור אמצע שנות ה 80, עתיק (ועדיין בשימוש). יום אחד סתם פירקתי אותו וגיליתי שאפשר להפוך את המסנן המקטב של המסך. הנה כמה תמונות מהפירוק והמוד עצמו. המסנן המקטב: התוצאה הסופית: בעצם, המחשבון היה כבר אחרי המוד, אבל בדיוק קנינו מצלמה חדשה והייתי חייב לנסות אותה על משהו. אז החזרתי את המצב לקדמותו ועשיתי הכל מהתחלה עם תמונות. נ.ב. 1 אני יודע שבחלק מהתמונות יש קצת יותר מדי פלאש, מה לעשות. נ.ב. 2 לפני שמישהו ישאל, לא ערכתי את התמונה האחרונה, המחשבון באמת נראה ככה עכשיו.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון בעבודה עם זכוכית? היא ה-ר-ב-ה יותר נפוצה אצלי בבית מפרספקס. אם דרמל יכול לחתוך אותה אז אני ישתמש בה כחלון למארז (גם יותר יפה). מדובר בעיקר על זכוכית של מסגרות של תמונות, אני משער שהיא לא מאוד כבדה. תודה! גדעון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם!! טוב אז ככה עוד מעט משפצים לנו את הבית והולך להיות לנו בלאגן.. אז החלתתי שזה זמן טוב לעשות משו עם המארז המכוער שלי אז יש לי כמה שאלות.. 1) אני רוצה כבלים מעוגלים שזוהרים כזה בחושך שהם מתחילים מהספק ולכל רכיבי המחשב (סידירום ארדיסק וכו') בבקשה תנו לי קישור למוצר הזה 2)מאיפה אני יכול להשיג ספרי כזה שאיתו צובעים את המארז?? בבקשה תנו לי קישור.. עם אתם יכולים.. 3) פרספקס.. ראיתי בזיגזג.. זה פרספקס למארז כן ,לא?? ועם לא אז מאיפה אפשאר להשיג לפי הגודל שאני קובע?? 4) ראיתי בזיגזג גם מאוררים..עם לדים בגודל של 80 מ'מ.. זה לא ניראה לי בא עם גריל.. אז מאיפה משיגים?? וזהו לבינתים..אתם יכולים בערך לראות לפי השאלות מה אני רוצה לעשות.. למארז שלי.. דרמל כבר יש לי.. ואני יעזר ב…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש את הרכיב הזה מה שאני מבקש ממכם זה שתעזרו לי לדעת לפי הצבעים מסביב את הערך שלו .. אצלי הצבעים שתי עיגולים בצבע ירוק <>ואחד בצבע אדום <>והרכיב בצבע נחושת מקס. http://www.2send.us/view-6979/ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מחפש מדריכים כגון http://www.beyondlogic.org/serial/serial3.htm או http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=115461 אבל משהו אם יותר תמונות או יותר מוסבר לאדיוט כמוני אני יודע שהנושא נטחן אבל בבקשה אל תשלחו אותי לחפש כי עשיתי את זה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום !!! אני רוצה לבנות מודינג שיכיל מסך LCD מהמדריך זה לא נראה כזה מסובך... עכשיו יש לי רדיו ישן שמכיל מסך LCD בדיוק בגודל המתאים לי ורציתי לדעת האם הוא יתאים... הבנתי שאי אפשר ללא בקר אז מה זה בקר ומאיפה משיגים בקר והאם למסך מרדיו ישן יש בקר??? (המון שאלות) נ.ב אני יעלה תמונה מחר...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! הייתי מעוניין לקבל פרטים לגבי ממסרים, וגם האם קיים דבר כזה ממסר העובד על 5v ? בתודה מראש ניר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה תמונות בשביל לשים על המארז כאילו על החלון לחרוט. מישהו יכול להביא לי??? ולמי שיש לו פומה אז בבקשה שיביא לי תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום קראתי כאן באתר בפינת המדריכים איך לעשות מכונת ארקיד ורציתי לדעת איפה פשר לקנות את הג'ויסטיקים והלחצנים כדי לבנות מכונה כזו תודה אורי
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-