אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
לא מקורי, האמת, קראתי את זה אפילו פה, בטוח, פרוייקט שמישהו חשב עליו, ואין לי מושג מה נסגר איתו ולא מוצא אותו בחיפוש. בכל מקרה מי שהרעש מהמחשב מפריע לו (ושוב, זה לא רעיון שלי) יכול לשים את המחשב בחדר אחר, שיש בינו לבין החדר עם המסך - קיר מפריד. עכשיו, דרך חור בקיר, בונים פאנל שליטה על המחשב (לדים מהלוח שמראים על ON/OFF ומצב ההרדיסקים, וכמובן כפתור הדלקה וכיבוי) את כל הדברים האלה כמובן צריך לחבר ללוח. ומעבירים כבלים או נקודות שליטה אלחוטיות (במקרה ויש לכם ציוד אלחוטי) למקלדת, עכבר, מסך, מודם. - גם, הכל עובר יפה בצד, דרך פאנל השליטה. (אפשר את הכבלים להעביר האמת בלי קשר לפאנל השליטה, מלמטה יותר, שיהיה אסתטי) הפאנל יהיה די קטן, בגודל שקע חשמלי בערך, כולה כמה לדים וכפת…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אויי ככה קניתי את הקירור לכ"מ של TT ה דואורב והוא בא עם חיבור 4 פינ מולקס רגיל זכר, אני צריך לחבר אותו לפאן באס של זלמן שיש לי אבל הוא מקבל רק 3 פינים נקבה כאלה כמו מה שמחברים ללוח אם, תודה מראש על העזרה, הנה כמה תמונות להבהיר את הסיפור duOrb connection החיבור של הפאן באס נראה לי שזה מה שאני צריך אבל אני לא מוצא אותו: or something like this
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה וראיתי את הכתבה של להוסיף מאורר, אבל לא הבנתי לאן אני אמור לחבר את המאורר אין לי שום כניסה בלוח אם של חשמל הכל תפוס שם. בבקשה לעזור תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך סטנד לכלי עבודה (מקדחה\דארמל וכו'), כדי לקדוח בדיוק, עדיף שתהיה לו ידית תפעול נוחה (שמעלה ומורידה את כלי..) וכמה אמור לעלות לי התענוג?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחלתי לתכנן את המודינג הראשון שלי ואני רוצה ליצור למחשב שלי מראה אחר (זה הרי מה שעושים במודינג), הרעיון הוא שאני רוצה לשנות את צבעו מאפור לשחור אך אני לא רוצה צבע שחור רגיל, אני רוצה שחור [glow=red,2,300]בוהק[/glow]! קראתי כאן באתר מדריך לצביעת מארז ושם היה לינק למודינג שאיזה בחור חביב מסינגפור עשה למארז שלו - http://www.virtual-hideout.net/articles/project_tivoli/index.shtml אמנם הבנתי את דרך הפעולה הארוכה (אורך המודינג הוא יותר משבוע, אם חישבתי נכון) של התחלה בשכבת צבע יסוד ושיוף בנייר שיוף ואז שכבה ראשונה, שנייה ושלישית וכל פעם לשייף ולחכות 48 שעות (אני לא מדייק כי קראתי את המדריך שלו - 7 עמודים, בריפרוף). עכשיו, אחת הבעיות היא במוצרי הצביעה שהוא השתמש. אני מבין …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצורך פרוייקט, אני רוצה לשלוט על מאפייני התצוגה של המסך באמצעות הרצת פקודות הDCC/IC בממשק I2C. לצורך העניין נגיד שאשתמש בADUC841. ניסיתי למצוא ברשת שליטה כזו, אבל בינתיים מה שמצאתי הוא מבוסס תוכנה. כעיקרון, הרעיון שלי הוא לחבר את הפינים הרלוונטיים בVGA ישירות למיקרו בקר על מנת לקבל הגדרות שיקונפגו בעזרתו. מישהו יכול לסייע?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ראיתי שבאתר יש מדריכים לבניית פאן בס ולבניית תאורה ע"י לדים. אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לבנות בקר תאורה לתאורה של 4 פין ו-3 פין??? ואני רק רצה לדעת איך אני מחבר את התאורה עצמה למתג, ולא איך אני מחבר את המתג למארז. תודה מראש, יובל
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו כזה... http://www.overclockers.com/tips1066/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. המצב הוא כזה: יש לי יציאת אוזניות בפאנל הקדמי אבל היא בתחתית הפאנל (קרוב לרצפה) והמארז נמצא על הרצפה אז כשאני מחבר אוזניות החוט נמתח עד האוזן שלי והוא יחסית קצר. חשבתי לקחת חוט מאריך רגיל וזהו..אבל רציתי משהו יותר אלגנטי אז הוצאתי פאנל אחד של הכוננים האופטיים מתחת לכונן ה DVD וקדחתי בו חור עם דרמל. לתוכו הכנסתי קונקטור PL נקבה רגיל והדבקתי עם דבק שני חלקים השקוף הזה שברח לי השם שלו כרגע. עכשיו השאלה שלי היא איך כדאי להתחבר לפינים שעל הלוח אם? יש לי קונקטור אודיו של CD-ROM ישן אבל הוא לא ממש מתאים למיקום של הפינים. הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעביר מכשיר DVD, ממיר ללוין, וידיאו , פלייסטיישן ומערכת למדף מתחת לטלויזיה. זה לא בדיוק מדף אלא חלל בתוך בטון (כמו שולחן משיש למעלה ולמטה מסגרת בטון) הבעיה היא המכשירים יגיעו לטמפ' גבוהות מכיוון שיש כניסה של אוויר רק מלפנים אז חשבתי אולי להוסיף מאווררים מאחור. השאלה אם לא תיהיה בעיה של סירקולציה כי יש כניסה יחידה של אוויר. החלל שיש שם הוא 70X46X32 (גובהXרוחבXאורך) והחלק הכי רחב הוא 33 ס"מ . אז איך אתם מציעים לעשות את זה ? בעקרון אני רוצה שהמאווררים יתחברו לכבל רגיל לשקע בבית. ועוד שאלה האם יש אפשרות נגיד להפעיל את המאווררים באופן אוטומטי כאשר הטמפ' שם מגיעה לחום מסוים? תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הנה קתודה אחת:http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cck-10-b והנה קתודה שניה:http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cck-30-y מה אתם אומרים, מי מאירה יותר?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו קיבלתי איתו כמה חוטים ואני לא מבין איך לבר אותם בדיוק אני מסתבך פה :-\ :-\ אני רוצה לחבר את המאורר של המעבד לנקסוס ושני מאוררים.. איך בדיוק :'( :'(
-
שלום לכולם!! רציתי לשאול האם זה אפשרי לחבר למארז החדש שקניתי 4 גלגלים עם סטופרים כך שהוא יהייה נייד?? תודה.......
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בסך הכל ניסיתי לעזור לאנשים פה.. מה אתם ישר קופצים? (גרמתם לי לבכות.. רציני לא צחוק) מקווה שתיבינו שרק ניסיתי לעזור וכמו שאני יודע.. ונגיד שיש לי ידע כזה.. במחשב ועל ידי אנשים מומחים לזה! שאמרו שאין סיכון של חיבור כזה או אחר לUSB! אין סיכון ללוח האם או לחלקים במחשב! אז קחו את זה לתשומת ליבכם!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, בכל הפאן באסים שניתקלי ראיתי שהם מגיעים רק עם חיבורי PWM למאווררים, אצלי במארז יושבים מאווררי מולקס. מה כן תומך?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לבנות מעגל צריבה לרכיב מסוג 8952 לצורך לצריבה ע"י יציאה מקבילית את התוכנה שלו אני רושם ב-C לכן אם יש למשהו אני צריך גם תוכנה שיכולה לקמפל את התיכנות שלי תודה לכל מי שיכול לעזור לי זה ממש חשוב לצורך פרויקט גמר שלי משה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך דלת בצורת לב, עכשיו אני רוצה לדעת איזה ראשים יעזרו לי בחתיכה, כמה מכל אחד אני צריך... 2. פרספקס... כמו מ"מ לקנות?... אם יש סוגים o0 [אז את הטוב ביותר P: ] וכמה בערך זה עולה! תודה מראש D:
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
של לי את המארז ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm אז השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לחבר את המאוורר הגדול לפאנל ולשלוט בו ואיזה חיבורים יש לו? ואם הפאנל אני יכול גם לכבות את המאוורר? הפאנל שאני רוצה הוא: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa ואיזה עוד איפורמציה הוא מביא לי ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אני יכול להעביר מידע מהפלאפון למחשב באמצעות המקלט הזה? או שצריך גם לבנות משדר או משהו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה בערך הכל אשמח לתגובות בהקדם
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב הפלאפון שלי היה מושחת ביותר אני מתכוון כאילו שייפו אותו. אז החלטתי ליצבוע אותו, בוא נגיד לא היה לי מה להפסיד. אז אחרי שתיי שכבות בסיס (פריימר) ושתי שכבות צבע שחור עלום שם של מכוניות התוצאות למטה טוב בעיות שקלטתי: ריח מוזר. אני מנחש שהוא יעלם אחרי כמה זמן. איפה שהמקשים יושבים היתמלא בצבע לכן המקשים מרגישים טיפה שונה שלוחצים עליהם ואם מנסים להוריד את זה עושים יותר נזק (סתכלו בתמונה על 7) האזור של הבטריה לא מחליק את הבטריה כמו פעם... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי בעבר היה לי מסך LCD של LG מדגם 575MM נראה כך: כמו שרואים יש לו 2 רמקולים. עקב תקלה המסך הוחלף לדגם אחר של LG - דגם l1511s. הבעיה היא שאני עדיין רוצה להשתמש ברמקולים של המסך הקודם. מה שהיה זה שיש כמובן חוט שמחבר את הרמקולים לכרטיס קול, אבל יציאת הכוח הגיע בעבר מהמסך. כרגע מה שיש לי זה חוט ואין לאן לחבר אותו. החוט אמור להגיע מהמסך (הישן) לרמקול השמאלי. מהשמאלי יותא חוט חשמל שאמור להתחבר לימני. על השקע של הימני כתוב 24V. עכשיו השאלות. אני יכול פשוט לקחת שנאי 24V ולחבר את המסך אליו? איך אני יודע אם ה+ במרכז או ה- במרכז? לדעתכם צריך כאן שנאי שיכול לתת הספק גבוהה? תודה. דרך אגב, זה הדגם השני:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה: נגיד ואני קונה קטודה קרה שיש לה בקר לפי המוזיקה ואני לוקח ממנה רק את הבקר של המוזיקה ומחבר אותי ללדים במקום זה יעבוד או שיש לבקר הזה הגבלת מתח איך בודקים ואם יש רעיונות אחרים לאיך לחבר הרבה לדים שיפעלו לפי המוזיקה אז תנו פה רעיונות
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי אתר אחד שפירסמתם פה ואמרתם שהרבה מזמינים אז אני רוצה להזמין ואני לא יודע איך זאת אומרת אני צריך להגיד להם שישלחו לי את זה עד אלי או שהם שולחים את זה לארץ ואז אני מביא את זה מהמכס ובכלל תנו לי שלבים אחרי שהוספתי לעגלה שלי קניות כאילו כל מה שאני רוצה אז מה אני עושה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
א. עם איזה ניירות זכוכית לשייף? ב. אפשרי עם מכונת שיוף? או שלא מומלץ? ג. איזה סוג צבע? תודה רבה לעוזרים....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-