אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני בונה מקלט IR, איזה גודל של PCB להזמין לדעתכם ? נ.ב : נראה לכם יש לאריהב היט-שרינקים ? לא הרבה רק כדי לסגור את הסוף של הכבל
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את הגיימפד של הסוני לפי המדריך של תום אבל לא הלך... כנראה הדיודות דפוקות או משהו... אז אני רוצה לנסות מעגל אחר... איזה פין של היציאה הפראללית נותן 5 וולט?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
של לי את המארז ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm אז השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לחבר את המאוורר הגדול לפאנל ולשלוט בו ואיזה חיבורים יש לו? ואם הפאנל אני יכול גם לכבות את המאוורר? הפאנל שאני רוצה הוא: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa ואיזה עוד איפורמציה הוא מביא לי ?
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
במולקס יש חוטים אדומים שחורים וצהובים. (יש 2 חוטים צהובים שהולכים לאותו חור) איך אני יכול לדעת בצהוב איפה הפלוס ואיפה המינוס? אני רוצה לשים לד בתוך המולקס איך אני יעשה את זה? לאן לחבר?
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מקלט IR זו לא בעייה לבנות אבל איך לבנות שיתאים למכשיר פלאפון האם ישנה תוכנה מיוחדת?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
אני עובד על הפרויקט הזה כבר כמה ימים והחלטתי שכדי לחבר לשני הלדים מתח אני אשתמשבחיבור של העכבר עכשיו אני צריך ציור שמראה איזה פינים בחיבור הזה מספקים את ה5V ואת האדמה תודה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני רוצה תמונות בשביל לשים על המארז כאילו על החלון לחרוט. מישהו יכול להביא לי??? ולמי שיש לו פומה אז בבקשה שיביא לי תודה
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
האריהב האלה הרגו אותי, אחרי שעה של בדיקות ונסיון להבין למה זה שאני מדבר איתו עם הכבל שעשינו שומע את עצמו בחזרה, הבנתי שהסיבה לזה היא שאריהב שלחו לי בטעות שנאי של 500 אוהם במקום שנאי של 600, יש אפשרות לשנות שנאי של 500 לשנאי של 600 בעזרת נגדים או משהו?, כי זה סיפור להשיג את השנאי הזה. ושוב תודה. ???
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, יש לי כאן סטוק של המון לדים UB במלא צבעים (אדום, כחול, צהוב וכו'..) אני מתכנן למכור חלק מהלדים, על כל לד 2.5 ש"ח, יהיה מי שיקנה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הי אני מנסה ליצור לעצמי HTPC פשוט וכמובן בנסיון שיהיה zero cost. זו פעם ראשונה שאני עושה פרוייקט רציני חוץ מחיתוך מארז המחשב שלי והוספת מאווררים מואלתרים אליו. ברשותי כרגע רק פנטיום עם מעבד 200Mhz ספק כח 250W כרטיסי מסך וקול ישנים. את המחשב ברצוני להכניס למיני מערכת pioneer שמתו בה הטייפ ומערכת הדיסקים (עם צ'יינג'ר קסטה ל6 דיסקים למי שרוצה). הרכיבים המתים מהמערכת הוצאו, כך שבמערכת יש מגבר(סטראו פשוט 4 רמקולים rear+front) ורדיו,המערכת מופעלת גם על ידי שלט. היתרון שכאשר ניתקתי את הטייפ והסידי נותרו כמה יציאות מתח,אפשרות לחיבור לרמקולים פנימי כאשר המערכת במצב טייפ או סידי, ואולי אף אפענח את החיבור לשלט אינפרא אדום. ברצוני לדעת:אם אני רוצה שמערכת שאני אתקין תוכל להריץ סרטים ב…
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
א. עם איזה ניירות זכוכית לשייף? ב. אפשרי עם מכונת שיוף? או שלא מומלץ? ג. איזה סוג צבע? תודה רבה לעוזרים....
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום וראיתי מדריך להכנת בלוק מים מגוף קירור אבל שם ראיתי שבשביל לסגור את הברזלים הוא הלחים ורציתי לשאול אם אני אסגור את זה עם סילקון זה ימס\יהרס\ידלוף??? כמובן מלמעלה יהיה סגירה מוחלטת תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אני מחפש את הרכיב הזה מה שאני מבקש ממכם זה שתעזרו לי לדעת לפי הצבעים מסביב את הערך שלו .. אצלי הצבעים שתי עיגולים בצבע ירוק <>ואחד בצבע אדום <>והרכיב בצבע נחושת מקס. http://www.2send.us/view-6979/ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך מחשב שאין לי מה לעשות איתו אבל אני לא מעוניין לזרוק אותו או למכור אותו. אני מעוניין להפוך אותו למסך המשדר לי מהdvd החיצוני שלי. עכשיו, חתכתי את הכבל של המסך בכדי לחבר אותו לdvd. שמתי לב שיש שלושה כבלים האחראים על rgb הצבעים אדום,ירוק,כחול. וכמובן עוד מספר חוטי חשמל קטנים.אני ממש מיואס ניסתי כבר את כל האופציות אבל המסך לא נותן לי את התמונה אותה אני מבקש. אם יש פה משהו שמבין בזה אני ממש אשמח לעזרה ממך.תודה רבה. אוריה.
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
שלום יש לי זוג מאווררים על הקירור של המעבד מסוג scythe slip stream 1600rpm אני רוצה לשים עליהם נגדים משתנים כדי להוריד את המהירות שלהם במצבים שאני רוצה שקט כמו שאני הולך לישון. אני צריך לדעת איזה גודל התנגדות אני צריך בשבילהם ואיך לחבר אותם עברתי פה בחיפוש קטן בפורום אבל לא ראיתי משהו שיעזור לי ראיתי שאלות דומות אבל לא היה ערכים לנגדים. או לחלופין הציעו לי פתרון של בקרי pwn בקר כזה יכול לתת לי מענה ? ואם אפשר עזרה איך לחבר את זה ( למאווררים יש 3 חוטים , ואני צריך לחבר שני מאווררים לבקר)
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
היי, מה נשמע? אני מעוניין להתחיל פרוייקט קטן. אני רוצה לחתוך בצד המארז שלי, ריבוע, ולהרכיב בו זכוכית כדי שיהיה לי חלון צדדי. מכוון שאני מתחיל בנושא, יש לי מס' שאלות. 1. כיצד אני אמור לחתוך את דלת המארז? ג'יגסו? דיסק? 2. ראיתי שצריך לשים איפה במסגרת שחותכים מין מסילה מגומי, מאיפה אני משיג אותה? 3. איך בדיוק אני מדביק את הזכוכית? על המסילה? לפני? 4. עם איזה דבק מדביקים את הזכוכית, ומאיפה קונים אותו? תודה ענקית לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס מסך חדש אבל אין לי חיבור מולקס כדי לחבר לחיבור מולקס 6 פינים שמגיע עם הכרטיס. ראיתי שמתאם כמו זה הוא פשוט חיבור של אותם החוטים אז החלטתי להכין אחד. השאלה שלי היא איך לדעת מה הסדר? אני יודע שהצהוב הוא פלוס 12 האדום פלוס 5 והשחורים מינוסים. זה משנה איזה שחור אני ישים איפה? כי את השאר אני פשוט חותך מהסאטא ויעביר לראש מולקס לפי הצבעים רק השחורים בעייתיים לי.
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר סטריפ של לדים ומפעיל אותו על ידי המחשב רציתי לדעת איזה נגד אני צריך בהרבה מקומות ראיתי כתוב להשתמש בנגד הזה http://www.ebay.com/itm/2-2K-Ohm-1-4-Watt-5-Carbon-Film-Resistors-50pcs-/190586344194?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c5fd4d302#ht_1660wt_1306 2.2KOhm איפה אני יכול להזמין כאלה באינטרנט? אפשר לינק ישיר ששולחים את המוצר הזה לישראל? ראיתי אתר כמו http://il.farnell.com/ אבל זה נותן כל מיני נגדים בכל מיני תצורות ואין לי מושג מה ההבדל ביניהם אם יש הבדל או שאני יכול להשתמש בכל אחד http://il.farnell.com/jsp/search/browse.jsp?N=203968+110086712+110019895+110156680&No=0&locale=en_IL&appliedparametrics=true&getResults=true&divisionLo…
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום אני חייב עזרה בתרמיסטור אם מישו כאן יכול לעזור לי : > אני אפצה אותו אפילו אני צריך את זה פשוט לעכשיו אשמח אם תעזרו כאן או תשאירו סקייפ יותר טוב.
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הנה התמונה של הלד : http://forums.ort.org.il/files/30/2056277/7285657.jpg עכשיו האם זה הלדים החזקים? כלמור ULTRA BRIGHT ? הוא בצבע ירוק... לפי הצבע שלו (לבן שקוף) אני חושב שזה UB ... הוצאתי 10 לדים כאלה מאיזו פלטה, השאלה שלי היא איזה נגד אני צריך בשביל לא לשרוף את הלד? המתח שאני רוצה להביא ללד הוא 5V . ויש גם את הלדים האלה שאני רוצה לשים במולקסים : http://forums.ort.org.il/files/30/2056290/6872983.jpg שוב איזה נגדים אני צריך ללדים האלה? ועוד שאלה לא קשורה... איך אני מזמין מהאתר Arihav.com ?
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
סליחה אם שאלו את זה כבר אבל חיטטתי באתר ולא מצאתי תשובה. יש לי מארז coolermaster אלומניום ואני רוצה לעשות חור למאוורר 120 מ"מ בדופן. אני קצת ידיים שמאליות והמארז עלה לא מעט כך שאני מעדיף לתת את המארז למישהו מקצועי. מישהו מכיר בעלי מקצוע באיזור ת"א שיכולים לעשות את העבודה?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
היי אני כנראה מקבל את המארז הזה במקום הJSP-H550-D שלי,אני יודע שיש למארז הזה אפשרות הרכבה של 2 מאווררי 80mm בFRONT ובBACK ועוד אחד בחלון. האם ישנה דרך לשים במקום ה80mmX2 במארז מאווררי 120mm? אשמח
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
האם אני יכול להעביר מידע מהפלאפון למחשב באמצעות המקלט הזה? או שצריך גם לבנות משדר או משהו?
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של 220v ומזרים זרם של 0.14A אני רוצה לחבר אותו לנגד משתנה על מנת להישטלת לו על המהירות אני יודע לחבר נגד משתנה למאורר של 120 מ"מ שמיתחבר יש ל-12V זה לא בעיה הבעיה פה שהמאורר מתחבר ישר ל-220v ואני צריך עזרה בהרכבת נגד משתנה
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-