אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש בידי המארז הבא: http://hwzone.co.il/gallery/album97/aas (הוא שינה אותו לא מעט, אבל זה המארז =\). עוד משהו שהגיע לידי הם 3 המאווררים הבאים: http://www.delta.com.tw/product/cp/dcfans/download/pdf/EFB/EFB120x120x38mm.pdf - דגם EFB1212VHE. http://www.delta.com.tw/product/cp/dcfans/download/pdf/FFB/FFB92x92x38mm.pdf - דגם FFB0912HHE. ועוד מאוורר שאני חושב שהוא 92x92x20 או משהו כזה. + אני רוצה להחליף ספק כוח ואני חושב שיש בספק הנוכחי מאוורר 80 מ"מ, אני לא יודע עד כמה קל לפרק דבר כזה. הבעיה היא שכל המקומות המיועדים למאווררים במארז בנויים למאווררי 80 מ"מ. השאלה באופן כללי היא מה אני יכול/כדאי לעשות עם המאווררים האלה? (בחיים שלי לא התעסקתי במודינג, בעיקרון מה אני יכול לעשות בלי…
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
יש מקבילה לקורס הפופולרי טכנאי פי סי רק בתחום האלקטרוניקה חשמל ?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
טוב חבר'ה, אמא שלי קנתה לי משהו שדומה למאוורר רגיל של מארז אבל אני לא בטוח שזה באמת מאוורר רגיל למארז הנה תמונה של זה http://www.cfuz.net/zalman אבקש עזרה בזיהוי ה"מוצר", לאיפה הוא מתאים? וכיצד מרכיבים אותו. הדגם הינו של zalman ZM-0P1. בלי תגובות מיותרות בבקשה תודה רבה שי.
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום! אני גאה להציג את הפרויקט הראשון שלי למחשב אשר יכלול קירור גז + נגיעות קלות בmodding . המחשב יתבסס על ה4400+ שהגיע אלי אתמול עם המערכת גז שצפויה להגיע אלי תוך שבוע+- ואז נתחיל במודינג בנתיים הנה המפרט של המחשב: Amd 4400+ Vapochill PE שיעבור מילוי מחדש לXE SilverStone ST65F -660W קרושיל בליסטיק 2 ג'יגה כל אלה נקנו כבר ובעזרת השם עוד שבוע שבועיים נקנה גם את הDFI lanparty expert sli-dr + 7800GTX 512MBפשוט אני מחכה שיופיעו בEbay. בקרוב אני יעלה תמונות של ה4400+ וה Viewsonic VX924 שהגיעו אלי אתמול.
-
- 67 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
יש לי מעגל מודפס שאני רוצה להפריד ממנו את החיישן בכדי לשים שניים, השאלה שלי אם אני מחבר במקום הרגליים של החיישן חוטים אני יכול לחבר 2 חיישנים ושניהם יעבדו כמו שצריך או שטווח הקליטה שלהם יפגע ?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני זוכר שמישהו הסביר על איך לעשות את זה...ניסיתי בחיפוש ולא מצאתי. אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה,זה יהיה נחמד....(אגב כדאי להוסיף את זה לשאלות הנפוצות) תודה.
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי כבל שבשני קצוותיו יש קונקטור SVIDEO עם 4 פינים. אני רוצה להפוך קונקטור אחד ל-RCA כדי שאוכל לחבר לטלוויזיה ישנה. לכך אני זקוק לסכימת חיבור החוטים שלא הצלחתי למצוא באינטרנט. האם אתם מכירים אתר או שיש לכם קישור או שאולי אתם יכולים להסביר לי כאן איך לעשות את זה? תודה מראש, ואדים.
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=98641 הנה ההוכחה שפרספקס כזה חיי וקיים ועדיין מיצרים אותו . אז הוא חייב להיות גם בארץ, אני לא מאמין שבשום מקום בארץ לא מוכרים אותו . מה אתם אומרים ?
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. האם זה אפשרי להשתמש ב-3 ספקי כוח במקביל? 2. אם כן, כיצד אפשר לעשות זאת? הספקים הינם ספקי כוח ג'נריים 300W.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מאווררים של טרמלטק והם כתומים(כזה כתום התנתקות) או קי אז אם אני ישים עליהם לדים יראו את זה יפה?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מישהו אי פעם בנה מגבר c-moy? מישהו יכול להביא מדריך אבל באמת מפורט לזה? ואולי אפילו מישהו יכתוב מדריך לבניית המגבר המדריכים שכבר ראיתי: http://headwize.com/projects/showfile.php?file=cmoy2_prj.htm http://tangentsoft.net/audio/cmoy-tutorial/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקלדת מיקרוסופט שאני רוצה להשים בה לדים כדי שיאירו לי את המקשים מתי שאני כותב בערב. בשביל זה םניתי אליכם ורציתי לשאול איפה ואיך כדי לי למקם אותם? הנה תמונה של המקלדת:
-
- 12 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם עם מסך LCD כמובן ו חיישני טמפ' . תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מגבר (זול ושמתאים למחשב בלבד) שאין לו ווליום, ויש לי ווליום של מערכת מיני סוני ישנה, ורציתי לשים אותו במגבר. הווליום הוא כמובן לא דיגיטלי וכבר מצאתי את 2 הנקודות שנמצאות עליו שההתנגדות בהם משתנה (יש סכ"ה 8 פינים שכנראה משמשים לדברים אחרים). הבעיה היא שההתנגדות נעה בין 20 אוהם ל 173 קילו אוהם כאשר ה 173 לא מצליח להשתיק את המערכת (גם לא כמעט) מה שנראה לי די מוזר כי המגבר הזה לא כל כך חזק ומערכת הסוני הישנה גם הגיעה לווליומים חזקים. נב: בנוסף ל 173 הקילו אוהם הוספנות עוד נגד של 42 קילו אוהם ואפילו זה לא הצליח להשתיק את המערכת. האם יתכן שאני מחבר את הפוטנציומטר לא כמו שצריך?. קראתי ד"א בפורום וראיתי שלפוטנציומטר צריך להיות 3 רגליים, יכול להיות שאני אמור למצוא עוד רגל? א…
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
טוב שמעו, קניתי מארז חדש בשביל המחשב שלי, המארז הוא מארז Full-Tower. טוב אז המארז הישן שלי שאני משתמש בו כרגע הוא מארז של אייבורי רגיל שהכפתור כיבוי שלי נמצא למטה תמונה - ובמארז החדש שלי הכפתור כיבוי נמצא למעלה תמונה - *הכפתור נמצא בכיס הנפתח אז איך אני מעביר את הכפתור מלמטה למעלה ? תודה לעוזרים, נועם
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי מערכת אזעקה ואני רוצה לחבר אותה, אני רואה שיש שם פורטים בצד בשביל החיישנים, ואבל אני לא יודע איפה לחבר כל דבר ואיפה הולך החשמל... אני מצרף תמונה מתחת זה הלוח של המערכת, ומה שאני מחזיק ביד זה חיישן... אני ישמח אם מישהוא יודע להסביר איפה לחבר מה או שיש איזה דיאגרמה שמסבירה את זה.. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני בונה את המקלט לשלט אבל אני לא יודע אם מה שיש לי זהה לזה שיש במדריךך
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום שלוש 800 ישן עכשיו כעיקרון עכשיו הוא מחובר לTV והוא סוג של מכונת סרטים בחדר שלי אני מעביר עליו סרטים ורואה בTV דרכו, עכשיו אני רוצה להכניס אותו לאיזה DVD ישן או רסיביר ויש לי כמה שאלות: 1. ממה אני צריך ליזהר שאני מעביר את זה למכשיר? ואיזה כלים אני צריך להשתמש ומאיפה אפשר לקנות אותם? 2. אני חושב שהספק שלי גדול ואם אני לא הצליח להכניס אותו כמו שהוא למכשיר אז מה אפשר לעשות בנידון? 3. איפה באזור המרכז אני יכול למצוא חנות מודינג טובה ואמינה שאני יכול לקנות שם לדים, מאוורים ועוד? 4. האם יש פה מישהו שיכול לעזור לי טיפה באיזה תוכנת מסרים? כי אני די חדש בעניין המודינג וזה הפרויקט החדש שלי. 5. איזה רעיונות יש לכם לתת לי ? וטיפים? בתודה, טימור. עריכה: אפשר לע…
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אפשר לחבר מסך/פאנל ב5.5 שיציג טמפ' מהביוס ולא על ידי חיישנים שלו?? איך הוא יקבל מידע? מהusb אני חושב נ.ב. אולי אפשר לגרום ל hardcano 2 לקבל את הטמפ' מהביוס?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
מאיפה אני יכול לקנות ברגים מפלסטיק/גומי חזק שיגרום לשקט?? הברגים למאווררים, דיסק קשיח בתוך ה3.5 ושני צורבים בתוך ה.5.5 אשמח לקבל קישור בנוסף, תודה
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני בדרך לפרוייקט המודינג הראשון שלי אבל אני תקוע לבינתיים כי אני לא מוצא איפה לקנות גומי H לחיבור המארז לפרספקס אבא שלי חיפש בהום סנטר ובאייס ולא מצא הם אפילו לא יידעו על מה הוא מדבר!.1 צריכם את עזרתכם בכך שתגידו לי איפה אני יכול לקנות את זה יעני באיזה רשת או משהו כזה או חנויות שבאזור המרכז (כפר סבא וסביבתה) (גם אזור תל אביב טוב) תודה לכם עריכה: חח מצטער שמקודם היה שגיאות חח כתבתי ממש מהר הייתי חייב להשתין חח תיקנתי
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על משו כזה כל מי שיש לו פלאפון(כיאילו שלכם אין) שיעשה עליו מודינג כלומר שיקח תפלאפון שלו(במקרה שלי מאפן בצורה שלא נראתה כמוהה מעולם) ויעשה לו חלון, יצבע אותו ויעשה כל מיני שטויות שרק אנחנו המודרים עושים ויעלה את התמונות לפה אני יתן תמונה שצבעתי חצי פלאפון בשחור ! ! ! ! / \ [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין לוחות אלונימניום עלפי מידה ובעובי של 5 עד 8 מילימטר. מישהו יודע אולי מהיכן אני יכול להזמין?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-