עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אהלן חברה קניתי טעלות של איסוף חוטים של הספק ובבקשה תגידי לי איך זה זה טוב? יפה? דרך אגם זה זוהר באולטרה ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by mei,

יש לי כאן תרגיל האם מישהו יכול לכתוב באופן מאוד מסודר את הפיתרון (צריך להיות מאוד קצר..) אני רוצה לראות פשוט האם דרך החשיבה שלי נכונה.. תודה ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. נכון יש בכונן סי די נורת LED ירוקה ומעצבנת ואתם חושבים למה אנחנו צריכים את הירוק המגעיל הזה או לפחות לשים אור יותר חזק אז הנה המדריך פותחים את הסי די בזהירות מוצאים איפה נמצא הנורת LED (לא בכל סי די אפשר לעשות את זה מכיוון שיש סוגים של כונן דיסקים שהם עם LED חלש אז נכנס קצת וולט ואז אם תחליפו לד אז האור יהיה חלש) טוב אחרי שמוצאים איפה ההלחמה של הלד מלחימים במקום הלד הקיים לד אחר (מה שבא לכם אני אישית בחרתי בכחול) זהוא זה ממש קל אין תמונות למה שכחתי לצלם מה אני יעשה מקווה שעזרתי למי שרוצה עוד פרטים אם משהוא לא מובן תגידו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by lior12,

האם יש הבדל בין כבל קוקסיאלי שמחברים אותו לטלויזיה לבין זה של האינטרנט ? או שזה כבל אותו דבר בידיוק ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי פלאפון sony ericsson w7601 ואני רוצה לתקן אותו אבל אני לא מצליח לפתוח את הברגים בתמונה למישהו יש עצה? :s05:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. חשבתי על זה.. למה לא? יש לי ספק רזרבה, אם אני אמצא לו מקום טוב, כדאי לי לחבר אותו למחשב? זה יחסוך לו עבודה, ואני אוכל לחבר אליו כמה דברים כבדים כמו המודינג והמאווררים.. רק רעיון :

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי. יש באפשרותי להוציא מקוברה פיסי , 10 זוגות של קתודות בצבעים אדום כחול ירוק או אולטרה סגול כמו שיש להם באתר . http://www.cobrapc.co.il/category.asp?catcode=531&AdCat=531 המחיר לזוג הוא 85 קצת יותר זול מהמחיר הרגיל .. הקתודות זמינות אצלהם לפי מייטב הבנתי ... מי שרוצה , שישאיר לי פרטית עם טלפון שלו! מוגבל ל10 ברגע שיגמרו , אני יודיע פה. כנ''ל לגבי אפשרות לעוד 10 זוגות (בכלל לא בטוח שיהיו עוד ) אבירם.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. אני רוצה לבנות מוד כמו במדריך שבאתר http://hwzone.co.il/guides/9600mod/ מסינק של מעבד AMD http://img134.imageshack.us/img134/7803/amddualcorefv7.jpg האם המשקל יכול לעקם או לשבור את הכרטיס ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by nimrodim,

מחפש מפצלים לחבורי 3 פינים. חיבור 3 פינים נקבה בצד אחד לחיבור ל 2 מחברי 3 פינים זכר בצד שני. האם מוכרים? האם להכין לבד? ואם כן היכן ניתן לקנות חיבורים אילו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן קודם כל לאדעתי איזה כותרת לשים אז שתראו את התראד תגידו לי אני מחפש כל מיני תמונות כאלו שאפשר בעזרתן לחרוט על מארזים........ אפשר לקבל כמה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yakirsh4,

שלום, אני משתמש בכרטיס הקלטה בעל חיבור קומפוננט לPS3 שלי שכרגע מתחבר לכרטיס הקלטה דרך הגבל הזה: http://www.newline-el.co.il/topics.php?id=5&productId=260&topicId=36 ואני מנסה עכשיו להשיג את האיכות הכי טובה מהכרטיס ואחרי חרישה של האבה סירטונים על כל מיני הגדרות לתוכנה חשבתי דווקא לחזור לבסיס אז השאלה שלי היא אם אני יקנה את הכבל הזה http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=14306 (הכבל המקורי של סוני) או את זה http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PS3CVFO10&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=504&aff=Zap〈=HE# יהיה איזה הבדל באיכות או שפשוט להישאר עם שלי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by captaincaveman,

היה די פשוט, 50-60 דולר למסך 7 אינץ' באמזון. הדפסה של סטנד עם מדפסת תלת מימד. AIDA64 בשביל ההגדות של התצוגה.

13. Started by tulicooli,

אני רוצה תמונות בשביל לשים על המארז כאילו על החלון לחרוט. מישהו יכול להביא לי??? ולמי שיש לו פומה אז בבקשה שיביא לי תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by tehnodrom,

מקודם עשיתי קצת סדר במגירות ומצאתי גיימבוי ישן כזה לא צבעוני ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא עובד אז חשבתי אולי אני יכול לעשות משהו איתו עם המסך שלו??? תודה לעוזרים....

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי מארז CM-690 II Advanced וקניתי דלת צד מקורית עם חלון אני רוצה להוסיף לדים ו\או נאונים (מה ההבדל בגדול?) יש לי אותם כבר אצלי בבית הם מגיעים עם חיבור מולקס (ישירות לספק הכח) רציתי לדעת איך אפשר להוסיף סוויטץ לכיבוי והדלקתם (איפה רוכשים?) האם ניתן איכשהו להתחבר לסוויטץ שבקידמת המארז שאחראי על כיבוי והדלקת הלד הקידמי במאוורר? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by z999,

היי, יש לי ANTEC 900 ועשיתי טעותוקניתי לו מאוורר THUNDERBLADE של THERMALTAKE (זה מאוורר שעושה הרבה רעש....), עכשיו אני רוצה לבנות לו פאנבאס (בכללי רציתי, אבל זה נתן לי תירוץ P:). חשבתי על לקחת את את מהפאנלים של המחשב (ה5.25) ולהכניס לתוכו את הפוטנציומטרים (מקדימה להוסיף ידיות). מה שרציתי לשאול זה אם מישהו עשה דבר כזה, או אם יש למישהו ANTEC 900 ויכול לבדוק אם נכנס לו פוטנציומטר בחורים? אלה חורים של 3 מ"מ... ואם לא אז מה הפוטנציומטר הכי קטן שיש (מבחינת עובי של הידית) שיוכל להחליש מאווררים כאלה. אני מתכוון לשים 5-6 כאלה, ואז להשתמש במדריך שמצאתי שמציע להשתמש בLM317 כדי להעביר את המתח למאווררים. תודה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by gigabot,

אז ככה אני חדש בכל התחום של האלקטרוניקה ואני רוצה לעשות תאורה לפרספקס יש לי כמה שאלות: איזה לדים אני צריך להשתמש, ואיזה נגדים אליהם תודה מראש לכל העוזר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by _DucK_,

Troll Killing Game זהו מין משחק קטן. כל כמה זמן( בין 500 ל 2500 מ"ש ) מופיע טרול (לד ירוק). אתם צריכים להאיר עליו עם פנס כדי להרוג אותו (כידוע טרולים רגישים לשמש..) סרטון(סליחה על האיכות..) קוד pinMode(6, OUTPUT); pinMode(8, OUTPUT); pinMode(9, OUTPUT); pinMode(10, OUTPUT); pinMode(11, OUTPUT); Serial.begin(9600); } int xp=0; void loop() { xp=random(4); digitalWrite(xp+8, HIGH); while(analogRead(xp) < 580) { delay(1); } digitalWrite(xp+8, LOW); Serial.println("KILL"); analogWrite(6, 200); delay(50); analogWrite(6, 0); delay(500+random(2000)); } void setup() {

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. העניין הוא אני רוצה מסך קטן של איזה 2 שורות. ואני לא יודע היכן אני משיג דבר כזה. שאני לא פתאום יקנה מסך LCD ואז אני יגיע לכאן לנסות לחבר והבקר לא מתאים. איך אני יודע איזה לבחור? מה מי מו... חנויות אלקרוניקה באיזור לא חסר. אני רוצה משהו זול ופשוט עם תאורה פנימית. יש משהו ספציצי שאני יכול לבקש ? או שאני צריך לבקש באופן כללי מסך LCD 2xX??? אותו הדבר לגביי VFD אני רוצה יותר מסך כזה.... איך לבקש מה לבקש? מה יכולה להיות עלות של 2X16 כזה....?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. יש לי 2 פוטנציומטרים של 500 אוהם ואני רוצה לחבר כל אחד למאוורר של 12V איך אני עושה את זה? תודה,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ככה יש לי פרויקט שאני צריך להגיש ,אני יודע בערך מה צריך לעשות אבל לא סגור על זה. הפרויקטון: צריך לתכנן מעגל דרייבר להפעלת מנוע DC שצורך 10 וולט מספק בעזרת אות PWM (זמן מחזור 1 מילישנייה בערכים של 0 ו 10 וולט) פרופוציונלי למתח Vin בתחום 0-10 וולט שיקבע את מהירות המנוע למנוע עומס של 10 אום וזרם מקס' 1 אמפר,את כל המעגל יש להתנות בלחיצה על לחצן טעון קפיץ הרכיבים לרשותי ספקי מתח DC 10,5 מגברי שרת LM324 וטרנזיסטור הספק 2N6059 ונגדים וקבלים חופשי אפשר להשתמש גם בפליפ פלוף ועוד רכיב שצריך להשתמש בו רכיב שמייצר גל ריבועי עם זמן מחזור של 1 מילישנייה שערכיו +5 וולט לחצי זמן מחזור ו -5 וולט לחצי מחזור שני (לרכיב תדר תונד קבוע) צריך לבנות מעגל המרה של Vin שמשתנה ברציפות בתחום 0-10 וו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום אני רוצה לבצע פרויקט קטן הבעיה הגדולה שלי היא מקום הפרויקט נהסופי צריך להיכנס למארז מוכן שהוא יחסית קטן,ככה שמבחינת מידות הם הכי מתאמים לי עכשיו זה הפרוקיט הראשון שלי עם ארדואינו. ככה שיש לי כמה שאלות: 1) הם יש לו בק מתח ככה שאנייכול לחבר אותי שירות לסולות. 2) האם נימצא פתרון מוכן לחיבור ל 2 סוללות של 1.5V במקום לחבר אותו לסוללה של 9V שלא מחזיקה הרבה מעמד. יום טוב יוסי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by dorviper,

אני רוצה לעושת מודינג של שני לדים כחולים בעכבר... 1.איפה אני יכול לקנות לדים? 2.איזה גודל של לד צריך? בכל עכבר זה שונה או שאותו דבר? תודה עריכה: זה העכבר אם זה עוזר....http://images-eu.amazon.com/images/P/B00006IZBG.01.LZZZZZZZ.jpg

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by zniibidl,

כלים יש לי את כל הכלים הנדרשים מוטיבציה יש לי תקציב יש לי מארז אני הולך לקנות סתם איזה זבל ב-100 ש"ח אפילו פחות הכי פשוט שיש זה בעצם נועד לאימון וליצירת משהו מיוחד אבל אין לי רעיונות אני רוצה נושא מקורי שיאמץ אותי קצת ושבסוף ייצא ממש יפה יש רעיונות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by adlanm,

שלום מחפש מדריכים כגון http://www.beyondlogic.org/serial/serial3.htm או http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=115461 אבל משהו אם יותר תמונות או יותר מוסבר לאדיוט כמוני אני יודע שהנושא נטחן אבל בבקשה אל תשלחו אותי לחפש כי עשיתי את זה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים