עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ZacNaboot,

אחי שבר לי את הקופסא של HDD החיצוני שלי אבל ב"ה הHDD עצמו והמתאם של ה USB to SATA נשארו שלמים אבל הקופסא עצמה התפרקה לחתיכות ועכשיו אני צריך להכין/להשיג רק את הקופסא כי המתאם עצמו תקין יש למישהו הצעות+הוראות איך לעשות את זה?? רצ"ב המתאם ששרד את הנפילה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by YTZ,

מצאתי היום מסך 19״ של proview, ניסיתי להפעיל אותו- הוא מראה נורית שהוא עובד אבל לא מראה תצוגה כלל (גם לא תפריטים) בעת ההדלקה יש תאורה חלשה בצד שמאל למשך בדיוק חצי שניה. מה הסבירות לתיקון של המסך?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. היי. יש באפשרותי להוציא מקוברה פיסי , 10 זוגות של קתודות בצבעים אדום כחול ירוק או אולטרה סגול כמו שיש להם באתר . http://www.cobrapc.co.il/category.asp?catcode=531&AdCat=531 המחיר לזוג הוא 85 קצת יותר זול מהמחיר הרגיל .. הקתודות זמינות אצלהם לפי מייטב הבנתי ... מי שרוצה , שישאיר לי פרטית עם טלפון שלו! מוגבל ל10 ברגע שיגמרו , אני יודיע פה. כנ''ל לגבי אפשרות לעוד 10 זוגות (בכלל לא בטוח שיהיו עוד ) אבירם.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Guy Devorah,

שלום לכולם. אני מחפש מחברי D-TYPE של חב' GEWISS. המחברים שאני מחפש הם: מחבר 9 פינים דגם GW10441 מחבר 15 פינים דגם GW10442 https://www.gewiss.com/ww/en/products/experience-catalogue/catalogs/series/product/domotics/chorus---domestic-range-white-modular-devices/GW10441 https://www.gewiss.com/ww/en/products/experience-catalogue/catalogs/series/product/domotics/chorus---domestic-range-white-modular-devices/GW10442 אשמח אם משהו יודע לומר לי היכן ניתן להשיג את השקעים האלה. גיא.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by re5pect,

חברה יש לי שלט ומקלט לשלט שקיבלתי ממזמן פעם שהיה לי כרטיס טלויזיה והם נשארו אצלי.. אני יכול איכשהו להפוך את זה לשלט שאני יוכל לשים בו את הפקודות כמו ווליום והעברת שיר\סרט...? הנה תמונה שלהם!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Spirit Crusher,

יש לי רדיו טייפ מעפן באוטו... אין לי מושג של איזה חברה אבל אם זה משנה אני אבדוק בכל מקרה..אני רוצה לסדר חיבור LINE IN כדי שאני אוכל לחבר את ה X5L ולשמוע דרכו ברמקולים של האוטו... יש מצב לסדר משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. זה בערך הכל אשמח לתגובות בהקדם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by DJPOWER,

אני רוצה להטעין מצבר אם שנאי ואני לא צריך שהוא יטען תוך 6-7 שעות אפשר גם יום שלם(24 שעות) האם שנאי 2-1.5 אמפר יתאים אם כן כמה הוא עולה בערך?? תודה מראש יונתן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by מאפיונר,

יש מדריך לחריטה על פרספקס עם דרמל? תודה מראש!

10. Started by r.g.comuters,

בנית את המקלט לפי המדריך של Nadi ואני קצת בבעיה אני לא יודע איך מתקינים את התוכנה עכשיו יש לי שאלה אליכם יש אוליי מדריך מפורט איך אני מתקין את התוכנה הנ"ל מה להגדיר בהתקנה הראשונית תודה רבה לכם על שהקדשתם לי מזמנכם הפנוי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. לא בטוח אם זה הפורום הנכון אבל אני צריך פירוט של מה תפקידו של כל פין בחיבור של האייפוד או סתם הוראות ליצירת מיקרופון לאייפוד טאצ'

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by eyalgross,

שלום לכולם בשבת התחלתי פרויקט מעניין של HTPC לקחתי מגבר + TUNER ישנים מאוד ( מהמחסן של סבא ) ופירקתי אותם לגורמים בתוחו אני מתכוון ליבנות את ה-HTPC ממחשב ישן שיש לי בצד עכשיו לשאלה : משהו יודע איך אני יכול לחבר את הרולר של ה-TUNER (זה שמחליף תחנות ) לשליטה על הסאונד במחשב ? זה בכלל אפשרי אשמח לשמוע כל סוג של עזרה נ.ב בהמשך אני יפרסם את כל תהליך הבניה זה אמור לצאת משהו משהו :-) יש המלצה לדרמל שפציפי (מהזולים יותר סטודנט אנוכי) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by igor5,

היי אני מתחיל פרוייקט שבו אני בונה מארז שכולו פרספקט(שקוף) לחלוטין אני מעוניין לקבל הצעות מה כדי להוסיף למארז תודה ......איגור

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם הנה קתודה אחת:http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cck-10-b והנה קתודה שניה:http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cck-30-y מה אתם אומרים, מי מאירה יותר?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Gonk,

http://www.billablog.com/archives/18

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לצורך פרוייקט, אני רוצה לשלוט על מאפייני התצוגה של המסך באמצעות הרצת פקודות הDCC/IC בממשק I2C. לצורך העניין נגיד שאשתמש בADUC841. ניסיתי למצוא ברשת שליטה כזו, אבל בינתיים מה שמצאתי הוא מבוסס תוכנה. כעיקרון, הרעיון שלי הוא לחבר את הפינים הרלוונטיים בVGA ישירות למיקרו בקר על מנת לקבל הגדרות שיקונפגו בעזרתו. מישהו יכול לסייע?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by _DucK_,

Troll Killing Game זהו מין משחק קטן. כל כמה זמן( בין 500 ל 2500 מ"ש ) מופיע טרול (לד ירוק). אתם צריכים להאיר עליו עם פנס כדי להרוג אותו (כידוע טרולים רגישים לשמש..) סרטון(סליחה על האיכות..) קוד pinMode(6, OUTPUT); pinMode(8, OUTPUT); pinMode(9, OUTPUT); pinMode(10, OUTPUT); pinMode(11, OUTPUT); Serial.begin(9600); } int xp=0; void loop() { xp=random(4); digitalWrite(xp+8, HIGH); while(analogRead(xp) < 580) { delay(1); } digitalWrite(xp+8, LOW); Serial.println("KILL"); analogWrite(6, 200); delay(50); analogWrite(6, 0); delay(500+random(2000)); } void setup() {

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

היתי אתמול וראיתי שדרמל מקורי עולה רק 370 שקל אם צינור גמיש וחלקים,עסקה דיי טובה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

ערב טוב, יש לי ספק HEC 400W TRT והמאוורר הקטן שלו נורא מרעיש מה שאני רוצה לעשות זה להפוך אותו כמו לספק זה: כלומר, שיהייה כבר מאוורר 120 מ"מ למטה (כבר מוכן להתקנה) ולנתק את המאוורר 80 המרעיש ולעשות חורים מאחורה. כמה בעיות שיכולות לצוץ: כשאנתק את מאוורר ה80 האם הספק יקבל "התראה" ולא ידלק? והאם הקירור של מאוורר 120 מלמטה יספיק ויעשה את העבודה בצורה טובה. זה שהוא לא בנוי כמו ספק יעודי למאוורר 120 מלמטה לא יפגע בזרימת האוויר מתוך הספק? מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by midnight8,

שאלה: נגיד ואני קונה קטודה קרה שיש לה בקר לפי המוזיקה ואני לוקח ממנה רק את הבקר של המוזיקה ומחבר אותי ללדים במקום זה יעבוד או שיש לבקר הזה הגבלת מתח איך בודקים ואם יש רעיונות אחרים לאיך לחבר הרבה לדים שיפעלו לפי המוזיקה אז תנו פה רעיונות

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום אני רוצה לבצע פרויקט קטן הבעיה הגדולה שלי היא מקום הפרויקט נהסופי צריך להיכנס למארז מוכן שהוא יחסית קטן,ככה שמבחינת מידות הם הכי מתאמים לי עכשיו זה הפרוקיט הראשון שלי עם ארדואינו. ככה שיש לי כמה שאלות: 1) הם יש לו בק מתח ככה שאנייכול לחבר אותי שירות לסולות. 2) האם נימצא פתרון מוכן לחיבור ל 2 סוללות של 1.5V במקום לחבר אותו לסוללה של 9V שלא מחזיקה הרבה מעמד. יום טוב יוסי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by tamos,

שמעו אני משתמש במדריך הזה לבניית לדים לפי מוזיקה http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ עכשיו איזה מספר טרנזיסטור(tpi31) ואיזה מספר נגדים לשים? כי אני יודע שיש הרבה מספרים לזה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by gigabot,

אז ככה אני חדש בכל התחום של האלקטרוניקה ואני רוצה לעשות תאורה לפרספקס יש לי כמה שאלות: איזה לדים אני צריך להשתמש, ואיזה נגדים אליהם תודה מראש לכל העוזר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. שלום לכם. אכן כן, עוד שאלה פילוסופית, בה בדר"כ אף אחד לא יודע מהי באמת התשובה האמיתית..ומי בכלל יודע אם יש אחת כזו? ;D אז, ככה. ההגיון שלי אומר- שאין טעם להוציא את הסמארטפון מההטענה שלו, גם לאחר שהיא מגיעה ל 100%, מפני שלכל סוללה יש LIFE \ RECHARGE CYCLES ...ובעצם בכל פעם שאני מגיע ל 0% ומטעין מחדש ל 100% - אני מאבד עוד Cycle כזה מתוך ה..מי יודע כמה? 800 הטענות שיש למכשיר, נגיד. אם אני משאיר את המכשיר תמיד מחובר למחשב [גם ככה אני עובד מול המחשב כל היום, אז הטלפון איתי], אז הטלפון גם נשאר טעון וגם לא "משגעים" ת'בטריה סתם עם ריקונה ומילואה מחדש. הבעיה היא שאני חושש שבגלל שהבטריה נשארת כל הזמן ב 100% טעינה [ומי יודע אם בכלל המכשיר מפסיק להטעין אותה ב 100%..אולי הוא מ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by kkffiirr,

אני מחפש פלקס במחיר הגיוני אני לא צריך כמות גדולה. המליצו לי על NO CLEAN כדי לא להסתבך עם ניקוי שארית הפלקס (באיזה מקרים עדיף CLEAN?) מה שראיתי זה את זה http://www.ebay.com/itm/Kester-186-No-Clean-Flux-Electronic-Grade-No-Clean-Flux-DIY-Solar-Panels-/110861350623?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19cfd9f6df האם כדאי? מה הדגשים בבחירת פלקס לשימוש? (עד עכשיו עבדתי עם משחה, והיא הייתה די מלכלכת)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים