אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום מאיפה אני יכול לקנות מסנן IR ?? אני רוצה חתיכה קטנה של מסנן IR כדי לשים על עינית מצלמת הרשת שלי, בשביל איזה משהו שאני בונה. כמו שמוצג כאן בתמונה של מישהו שהוא קנה מסנן IR ושם אותה על המצלמה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה לא יודע למה נפל עלי כול היום המחשבה הזאת מה אני עושה עם המחשב... ככה הינה התמונה של המחשב שלי... טוב אז ככה.... מה שאני רוצה לעשות... זה איך שהוא למזג את המחשב עם השולחן.. חשבתי על זה.. לעשות חריצים בשוחן או אולי לעשות בשולחן איזה הגבהה כזה של משולש שיהיה טיפה שיפוע בשיפוע להכניס את סידירום והצורב כוננן דיסקטים + כפתור ריסט + הפעלה ולשים טפט חדש על השולחן שהכול יראה כאילו זה נבלע בתוך השולחן.... אני צריך עצות רעינות.. כול דבר שיכוללעזור לי.. המטרה העיקרית שלי שזהיתפוס כמה שפחות מקום ויהיה יפה... אם יש לכם רעיונות אחרות שאנייכול לעשות גם סבבה מחכה לתגובות.. תודה רבה לכולם...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השבוע לא יודע מי הגאון שחשב שהציר הגמיש של הדרמל שלי היא סתם ברזל והחליט לזרוק אותה לפח לשאלתי האם ציר גמיש של SKILL או של חברה אחרת מתאים לדרמל מקורי ואיפה ניתן לקנות ערכה 867 של דרמל באיזור עפולה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע אפ אפשר לחבר מסך LCD לחיבור סיריאלי ? ואם כן, אני אשמח למדריך.. ד"א, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מסך VFD, או DOT MATRIX?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד על הפרויקט הזה כבר כמה ימים והחלטתי שכדי לחבר לשני הלדים מתח אני אשתמשבחיבור של העכבר עכשיו אני צריך ציור שמראה איזה פינים בחיבור הזה מספקים את ה5V ואת האדמה תודה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר כבל 12V לחיבור מסויים אבל שיתן זרם חד פעמי(או לכמה שניות) ויפסיק, לא זרם ממושך..... איך אני עושה זאת? תודה.....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי ANTEC 900 ועשיתי טעותוקניתי לו מאוורר THUNDERBLADE של THERMALTAKE (זה מאוורר שעושה הרבה רעש....), עכשיו אני רוצה לבנות לו פאנבאס (בכללי רציתי, אבל זה נתן לי תירוץ P:). חשבתי על לקחת את את מהפאנלים של המחשב (ה5.25) ולהכניס לתוכו את הפוטנציומטרים (מקדימה להוסיף ידיות). מה שרציתי לשאול זה אם מישהו עשה דבר כזה, או אם יש למישהו ANTEC 900 ויכול לבדוק אם נכנס לו פוטנציומטר בחורים? אלה חורים של 3 מ"מ... ואם לא אז מה הפוטנציומטר הכי קטן שיש (מבחינת עובי של הידית) שיוכל להחליש מאווררים כאלה. אני מתכוון לשים 5-6 כאלה, ואז להשתמש במדריך שמצאתי שמציע להשתמש בLM317 כדי להעביר את המתח למאווררים. תודה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש פלקס במחיר הגיוני אני לא צריך כמות גדולה. המליצו לי על NO CLEAN כדי לא להסתבך עם ניקוי שארית הפלקס (באיזה מקרים עדיף CLEAN?) מה שראיתי זה את זה http://www.ebay.com/itm/Kester-186-No-Clean-Flux-Electronic-Grade-No-Clean-Flux-DIY-Solar-Panels-/110861350623?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19cfd9f6df האם כדאי? מה הדגשים בבחירת פלקס לשימוש? (עד עכשיו עבדתי עם משחה, והיא הייתה די מלכלכת)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פלאפון sony ericsson w7601 ואני רוצה לתקן אותו אבל אני לא מצליח לפתוח את הברגים בתמונה למישהו יש עצה? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בתוך הספק של המחשב שנאים קטנים השאלה שלי אם אני יכול להשתמש בהם במגעל רגיל? ואיך אני יודע מכמה לכמה הם ממירים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מצאתי כאן כמה המלצות טובות... (אני מקווה שלא הצחקתי רק את עצמי) שבוע טוב!!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון ואין לי כוח לעשות עם דרמל ועם JIG SAW אי אפשר כי אני רוצה לעשות צורה מיוחדת תהיתי אם יש מקום שמוכן לעשות לי את זה (עם תשלום כמובן) אני מחפש מקום שאפשר לחתוך בו באזור השרון ואם לא בשרון אז באזור תל אביב אבל עדיפות מאוד גבוה לאזור השרון ברעננה יהיה אפילו טוב יותר אני מעוניין לעשות את החיתוך על הקו החיצוני של הדלת למי שלא הבין
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון להכי את " אלמנט התאותרה הפשוטה" הנה לינק אליה http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=caseled6.php שאלתי היא איפה אני מחבר תלדים????? איפה ש חיברנו את החוטים השחור והאדום רק בצד השני? תודה לכ מי שיעזור!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... יש לי 3 קקתודות ואני רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותם ישירות לרמקול ולסאב במקום החיישן קול .. כי כשאני מפעיל שיר אז יש דיליי של 2-5 שניות ואני רוצה שישר הנורה תידלק , יש לי שני חוטים שיוצאים מהקתודה לאן אני אמור לחבר אותן... אם זה אפשרי בכלל ? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן שברשותי שהחל לעשות רעשים ממש חזקים. פתחתי את המארז וגיליתי שזה המאוורר של המעבד שמרעיש ניקיתי את כל האבק שבמארז ומה שיכלתי מהמאוורר אך הסוקט הישן של הפנטיום 2 מציק לי. הוא גדול ומגושם והוא שוכב על הצד כזה כמו כל סוקט של פנטיום 2 בניגוד לסוקטים החדשים ואני לא יודע איך לפתוח את המאוורר משם כדי לנקות אותו כי זה המאוורר. יש לציין שהוא לא גדול אולי 60MM משהו כזה. הוא מחובר לצלעות הקירור עם ברגים קטנים שחורים כאלו נראה לי. מי שיכול לעזור לי איך לפתחור את המאוור אני אודה לו מאוד.. בכלל איך אני מנקה טוב את המאוורר? לחצתי על כל הסינק והמאוורר והרעש פחת .. איך אני מרסן את הרעש? זה ממש רעש חזק של משהו לא תין מרות שהמחשב עובד רגיל!.. אני לא יודע איך להוציא את המאו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכון יש בכונן סי די נורת LED ירוקה ומעצבנת ואתם חושבים למה אנחנו צריכים את הירוק המגעיל הזה או לפחות לשים אור יותר חזק אז הנה המדריך פותחים את הסי די בזהירות מוצאים איפה נמצא הנורת LED (לא בכל סי די אפשר לעשות את זה מכיוון שיש סוגים של כונן דיסקים שהם עם LED חלש אז נכנס קצת וולט ואז אם תחליפו לד אז האור יהיה חלש) טוב אחרי שמוצאים איפה ההלחמה של הלד מלחימים במקום הלד הקיים לד אחר (מה שבא לכם אני אישית בחרתי בכחול) זהוא זה ממש קל אין תמונות למה שכחתי לצלם מה אני יעשה מקווה שעזרתי למי שרוצה עוד פרטים אם משהוא לא מובן תגידו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
של לי את המארז ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm אז השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לחבר את המאוורר הגדול לפאנל ולשלוט בו ואיזה חיבורים יש לו? ואם הפאנל אני יכול גם לכבות את המאוורר? הפאנל שאני רוצה הוא: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa ואיזה עוד איפורמציה הוא מביא לי ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם חיברתי דיודה לפאנל סולארי שנותן 12V 700mA או לפחות הוא אמור להיות ככה כי הוולטמטר מראה שהוא נותן 18V - 20V תלוי בעוצמת השמש והזווית שהפאנל מונך לא יודע כמה אמפר אני מחבר את הפאנל לשנאי DC DC כדי לתת מתח יציב לרמקולים 9V עד כאן הכל טוב ויפה רק הבעיה היא ששומעים רע שאני מגביר את הווליום שומעים כאילו אין מספיק כוח חשמל או משהוא כזה שאלה: כאשר אני מווריד את הוולטים צריך להיות לי יותר אמפר לא? שאלה שניה: האם יש מצב שהדיודה מגבילה אותי באמפרים? זאת אומרת שאני מביא לה מתח של 20V 1A והיציאה ממנה תיהיה 19V 100mA? ושאלה אחרונה: האם יש מצב שהשנאי DC DC הזה לא עושה את העבודה שלו כמו שצריך? לא נראה לי שזה בעיה בפאנל הסולארי מדובר על פאנל די עצבני אשמח לעזרה שלכם מצרף תמונות:
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי מארז CM-690 II Advanced וקניתי דלת צד מקורית עם חלון אני רוצה להוסיף לדים ו\או נאונים (מה ההבדל בגדול?) יש לי אותם כבר אצלי בבית הם מגיעים עם חיבור מולקס (ישירות לספק הכח) רציתי לדעת איך אפשר להוסיף סוויטץ לכיבוי והדלקתם (איפה רוכשים?) האם ניתן איכשהו להתחבר לסוויטץ שבקידמת המארז שאחראי על כיבוי והדלקת הלד הקידמי במאוורר? תודה
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
בסך הכל ניסיתי לעזור לאנשים פה.. מה אתם ישר קופצים? (גרמתם לי לבכות.. רציני לא צחוק) מקווה שתיבינו שרק ניסיתי לעזור וכמו שאני יודע.. ונגיד שיש לי ידע כזה.. במחשב ועל ידי אנשים מומחים לזה! שאמרו שאין סיכון של חיבור כזה או אחר לUSB! אין סיכון ללוח האם או לחלקים במחשב! אז קחו את זה לתשומת ליבכם!
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר חיפוש קצר בפורום לא מצאתי תשובה ל"חידה " : *בחיבור 2 סוללות בטור ,האחת 12 וואלט 72 אמפר, השניה 6 וואלט 1.2 אמפר, אני מבין שהמתח יהיה 18 וואלט , אבל מה יהיה האמפר ? (לפני יום כיפור , אני חייב להפוך את הטרקטורון של הילד לחזק יותר ) תודה צחי
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
חשבתי על זה.. למה לא? יש לי ספק רזרבה, אם אני אמצא לו מקום טוב, כדאי לי לחבר אותו למחשב? זה יחסוך לו עבודה, ואני אוכל לחבר אליו כמה דברים כבדים כמו המודינג והמאווררים.. רק רעיון :
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ראיתי אתר אחד שפירסמתם פה ואמרתם שהרבה מזמינים אז אני רוצה להזמין ואני לא יודע איך זאת אומרת אני צריך להגיד להם שישלחו לי את זה עד אלי או שהם שולחים את זה לארץ ואז אני מביא את זה מהמכס ובכלל תנו לי שלבים אחרי שהוספתי לעגלה שלי קניות כאילו כל מה שאני רוצה אז מה אני עושה
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-