אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה קניתי טעלות של איסוף חוטים של הספק ובבקשה תגידי לי איך זה זה טוב? יפה? דרך אגם זה זוהר באולטרה ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא בטוח אם זה הפורום הנכון אבל אני צריך פירוט של מה תפקידו של כל פין בחיבור של האייפוד או סתם הוראות ליצירת מיקרופון לאייפוד טאצ'
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי היום מסך 19״ של proview, ניסיתי להפעיל אותו- הוא מראה נורית שהוא עובד אבל לא מראה תצוגה כלל (גם לא תפריטים) בעת ההדלקה יש תאורה חלשה בצד שמאל למשך בדיוק חצי שניה. מה הסבירות לתיקון של המסך?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. יש באפשרותי להוציא מקוברה פיסי , 10 זוגות של קתודות בצבעים אדום כחול ירוק או אולטרה סגול כמו שיש להם באתר . http://www.cobrapc.co.il/category.asp?catcode=531&AdCat=531 המחיר לזוג הוא 85 קצת יותר זול מהמחיר הרגיל .. הקתודות זמינות אצלהם לפי מייטב הבנתי ... מי שרוצה , שישאיר לי פרטית עם טלפון שלו! מוגבל ל10 ברגע שיגמרו , אני יודיע פה. כנ''ל לגבי אפשרות לעוד 10 זוגות (בכלל לא בטוח שיהיו עוד ) אבירם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני חדש בכל התחום של האלקטרוניקה ואני רוצה לעשות תאורה לפרספקס יש לי כמה שאלות: איזה לדים אני צריך להשתמש, ואיזה נגדים אליהם תודה מראש לכל העוזר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Troll Killing Game זהו מין משחק קטן. כל כמה זמן( בין 500 ל 2500 מ"ש ) מופיע טרול (לד ירוק). אתם צריכים להאיר עליו עם פנס כדי להרוג אותו (כידוע טרולים רגישים לשמש..) סרטון(סליחה על האיכות..) קוד pinMode(6, OUTPUT); pinMode(8, OUTPUT); pinMode(9, OUTPUT); pinMode(10, OUTPUT); pinMode(11, OUTPUT); Serial.begin(9600); } int xp=0; void loop() { xp=random(4); digitalWrite(xp+8, HIGH); while(analogRead(xp) < 580) { delay(1); } digitalWrite(xp+8, LOW); Serial.println("KILL"); analogWrite(6, 200); delay(50); analogWrite(6, 0); delay(500+random(2000)); } void setup() {
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד על הפרויקט הזה כבר כמה ימים והחלטתי שכדי לחבר לשני הלדים מתח אני אשתמשבחיבור של העכבר עכשיו אני צריך ציור שמראה איזה פינים בחיבור הזה מספקים את ה5V ואת האדמה תודה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי רדיו טייפ מעפן באוטו... אין לי מושג של איזה חברה אבל אם זה משנה אני אבדוק בכל מקרה..אני רוצה לסדר חיבור LINE IN כדי שאני אוכל לחבר את ה X5L ולשמוע דרכו ברמקולים של האוטו... יש מצב לסדר משהו כזה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום,אני מעוניין לחבר 2 לדים(אולטרה ברייט) למולקס.. מה אני צריך לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השבוע לא יודע מי הגאון שחשב שהציר הגמיש של הדרמל שלי היא סתם ברזל והחליט לזרוק אותה לפח לשאלתי האם ציר גמיש של SKILL או של חברה אחרת מתאים לדרמל מקורי ואיפה ניתן לקנות ערכה 867 של דרמל באיזור עפולה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הנה קתודה אחת:http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cck-10-b והנה קתודה שניה:http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cck-30-y מה אתם אומרים, מי מאירה יותר?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... יש לי 3 קקתודות ואני רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותם ישירות לרמקול ולסאב במקום החיישן קול .. כי כשאני מפעיל שיר אז יש דיליי של 2-5 שניות ואני רוצה שישר הנורה תידלק , יש לי שני חוטים שיוצאים מהקתודה לאן אני אמור לחבר אותן... אם זה אפשרי בכלל ? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר כבל 12V לחיבור מסויים אבל שיתן זרם חד פעמי(או לכמה שניות) ויפסיק, לא זרם ממושך..... איך אני עושה זאת? תודה.....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לעשות כפתור לפתיחת ה- CD ממקום אחר במארז זאת אומרת לא מהכפתור שנמצא על הסידירום ?!?! ???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
של לי את המארז ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm אז השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לחבר את המאוורר הגדול לפאנל ולשלוט בו ואיזה חיבורים יש לו? ואם הפאנל אני יכול גם לכבות את המאוורר? הפאנל שאני רוצה הוא: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa ואיזה עוד איפורמציה הוא מביא לי ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בתוך הספק של המחשב שנאים קטנים השאלה שלי אם אני יכול להשתמש בהם במגעל רגיל? ואיך אני יודע מכמה לכמה הם ממירים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראיתי אתר אחד שפירסמתם פה ואמרתם שהרבה מזמינים אז אני רוצה להזמין ואני לא יודע איך זאת אומרת אני צריך להגיד להם שישלחו לי את זה עד אלי או שהם שולחים את זה לארץ ואז אני מביא את זה מהמכס ובכלל תנו לי שלבים אחרי שהוספתי לעגלה שלי קניות כאילו כל מה שאני רוצה אז מה אני עושה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקלט IR זו לא בעייה לבנות אבל איך לבנות שיתאים למכשיר פלאפון האם ישנה תוכנה מיוחדת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון ואין לי כוח לעשות עם דרמל ועם JIG SAW אי אפשר כי אני רוצה לעשות צורה מיוחדת תהיתי אם יש מקום שמוכן לעשות לי את זה (עם תשלום כמובן) אני מחפש מקום שאפשר לחתוך בו באזור השרון ואם לא בשרון אז באזור תל אביב אבל עדיפות מאוד גבוה לאזור השרון ברעננה יהיה אפילו טוב יותר אני מעוניין לעשות את החיתוך על הקו החיצוני של הדלת למי שלא הבין
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו אני משתמש במדריך הזה לבניית לדים לפי מוזיקה http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ עכשיו איזה מספר טרנזיסטור(tpi31) ואיזה מספר נגדים לשים? כי אני יודע שיש הרבה מספרים לזה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה יש לי שאלה יש לי את הקירור הזה VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD זה הנתונים של המאורר: Model: VA4-C7040 CPU Socket: 370/7/A (462) Rated Voltage:12 V Rated Current:0.30 A Power Consumption:3.84 W Bearing Type:TMD (Tip-Magnetic Driving) Fan Speed:TMD (Tip-Magnetic Driving) 5600 RPM Airflow:35.5 CFM Noise Level:38 dB(A) Outline Dimension:74.5 x 74.5 x 60.0 mm Weight384 gm Life Time:80,000 hrs תמונה: שאלתי היא האם אפשר לחבר לו פוטנציומטר כדי להפחית את הרעש מהמאוורר כי ברגע שהמחשב לא בעבודה אז אני לא צריך 5600 RPM ו35 CFM וכמו שאת רואים רעש של 38 DB שזה הרבה....אם זה אפשרי איזה נגד משתנה (פוטנציומטר)אני צריך לחבר...בעל איזה התנגד…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך לבנות מעגל צריבה לרכיב מסוג 8952 לצורך לצריבה ע"י יציאה מקבילית את התוכנה שלו אני רושם ב-C לכן אם יש למשהו אני צריך גם תוכנה שיכולה לקמפל את התיכנות שלי תודה לכל מי שיכול לעזור לי זה ממש חשוב לצורך פרויקט גמר שלי משה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-