עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by garfiled56,

יש לי בעיה בתרגילים הבאים.. אשמח אם מישהו יעזור לי להבין מה צריך לעשות...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by tulicooli,

אני רוצה תמונות בשביל לשים על המארז כאילו על החלון לחרוט. מישהו יכול להביא לי??? ולמי שיש לו פומה אז בבקשה שיביא לי תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by oded6188,

המחשב הנייד הישן שלי הלך לעולמו.... אז פירקתי ממנו את המסך, ואני רוצה להשתמש בו בתור מסך רגיל יש איזשהו מדריך שמסביר איך לחבר את החוטים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by LionKing,

שלום לכולם... אני רוצה בבקשה מדריך איך לבנות מקלט! או אפילו שתביאו לי סכמה של הקלט ואני יבנה אותו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Aviko,

למי ש איודע, אני עובד כעת על פרויקט בשם קוד:fireball, אני מתכנן לצבוע את כל המארז בשחור: 1. איך מפרקים את הגג (מסודר שם עם ניטים)? 2. איך מפרקים את הפרונט (שלא יהיה בו שום דבר חשמלי או אלקטרוני לקראת הצביעה..)?? תודה לעוזרים, גמר חתימה טובה לכוווולם! אבי.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by alexx412,

שלום... יש לי 3 קקתודות ואני רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותם ישירות לרמקול ולסאב במקום החיישן קול .. כי כשאני מפעיל שיר אז יש דיליי של 2-5 שניות ואני רוצה שישר הנורה תידלק , יש לי שני חוטים שיוצאים מהקתודה לאן אני אמור לחבר אותן... אם זה אפשרי בכלל ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Spirit Crusher,

יש לי רדיו טייפ מעפן באוטו... אין לי מושג של איזה חברה אבל אם זה משנה אני אבדוק בכל מקרה..אני רוצה לסדר חיבור LINE IN כדי שאני אוכל לחבר את ה X5L ולשמוע דרכו ברמקולים של האוטו... יש מצב לסדר משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yakirsh4,

שלום, אני משתמש בכרטיס הקלטה בעל חיבור קומפוננט לPS3 שלי שכרגע מתחבר לכרטיס הקלטה דרך הגבל הזה: http://www.newline-el.co.il/topics.php?id=5&productId=260&topicId=36 ואני מנסה עכשיו להשיג את האיכות הכי טובה מהכרטיס ואחרי חרישה של האבה סירטונים על כל מיני הגדרות לתוכנה חשבתי דווקא לחזור לבסיס אז השאלה שלי היא אם אני יקנה את הכבל הזה http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=14306 (הכבל המקורי של סוני) או את זה http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PS3CVFO10&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=504&aff=Zap〈=HE# יהיה איזה הבדל באיכות או שפשוט להישאר עם שלי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by _DucK_,

Troll Killing Game זהו מין משחק קטן. כל כמה זמן( בין 500 ל 2500 מ"ש ) מופיע טרול (לד ירוק). אתם צריכים להאיר עליו עם פנס כדי להרוג אותו (כידוע טרולים רגישים לשמש..) סרטון(סליחה על האיכות..) קוד pinMode(6, OUTPUT); pinMode(8, OUTPUT); pinMode(9, OUTPUT); pinMode(10, OUTPUT); pinMode(11, OUTPUT); Serial.begin(9600); } int xp=0; void loop() { xp=random(4); digitalWrite(xp+8, HIGH); while(analogRead(xp) < 580) { delay(1); } digitalWrite(xp+8, LOW); Serial.println("KILL"); analogWrite(6, 200); delay(50); analogWrite(6, 0); delay(500+random(2000)); } void setup() {

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היה לי את הרעיון כי אצלי בבית המחשב יושב לבד על השולחן ואף אחד לא יושב שם אם הוא לא רוצה את המחשב. והמחשב יושב למטה ועמוק מה שאומר שאני צריך להיזדחל כל פעם שאני רוצה להדליק אותו. ואבא שלי לא מרשה לי להשאיר אותא פתוח (הוא אומר שזה מבזבז המון חשמל וזה עולה המון כסף) אני לא מבין שום דבר בתיכנון מעגלים אלקטורונים ודברים מסובכים מידי, אלה רק ליבנות אותם אז בבקשה עזרה בתיכנון של המעגל ואם אפשר גם כמה זה בערך יעלה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. אני עומד לרכוש מארז Thermaltake Sviking VA4000BWS שבא עם חלון. שמתי לב שהוא לא מגיע עם תאורה כלשהי ורציתי לדעת מה הדרך הכי פשוטה להוסיף תאורה כלשהי. שימו לב שאין לי כוח להתעסק יותר מידי בהלחמות, התקנות וכדומה אז אני מעדיף משהו קנוי ופשוט לחיבור. כמו כן, הייתי רוצה שתהיה לי שליטה על התאורה )אפשרות הדלקה / כיבוי( כדי שזה לא יפריע לי לישון. אפשרי? רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by moshe_S_m,

שלום לכולם אני צריך לבנות מעגל צריבה לרכיב מסוג 8952 לצורך לצריבה ע"י יציאה מקבילית את התוכנה שלו אני רושם ב-C לכן אם יש למשהו אני צריך גם תוכנה שיכולה לקמפל את התיכנות שלי תודה לכל מי שיכול לעזור לי זה ממש חשוב לצורך פרויקט גמר שלי משה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי 2 פוטנציומטרים של 500 אוהם ואני רוצה לחבר כל אחד למאוורר של 12V איך אני עושה את זה? תודה,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by eyalgross,

שלום לכולם בשבת התחלתי פרויקט מעניין של HTPC לקחתי מגבר + TUNER ישנים מאוד ( מהמחסן של סבא ) ופירקתי אותם לגורמים בתוחו אני מתכוון ליבנות את ה-HTPC ממחשב ישן שיש לי בצד עכשיו לשאלה : משהו יודע איך אני יכול לחבר את הרולר של ה-TUNER (זה שמחליף תחנות ) לשליטה על הסאונד במחשב ? זה בכלל אפשרי אשמח לשמוע כל סוג של עזרה נ.ב בהמשך אני יפרסם את כל תהליך הבניה זה אמור לצאת משהו משהו :-) יש המלצה לדרמל שפציפי (מהזולים יותר סטודנט אנוכי) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. ככה יש לי פרויקט שאני צריך להגיש ,אני יודע בערך מה צריך לעשות אבל לא סגור על זה. הפרויקטון: צריך לתכנן מעגל דרייבר להפעלת מנוע DC שצורך 10 וולט מספק בעזרת אות PWM (זמן מחזור 1 מילישנייה בערכים של 0 ו 10 וולט) פרופוציונלי למתח Vin בתחום 0-10 וולט שיקבע את מהירות המנוע למנוע עומס של 10 אום וזרם מקס' 1 אמפר,את כל המעגל יש להתנות בלחיצה על לחצן טעון קפיץ הרכיבים לרשותי ספקי מתח DC 10,5 מגברי שרת LM324 וטרנזיסטור הספק 2N6059 ונגדים וקבלים חופשי אפשר להשתמש גם בפליפ פלוף ועוד רכיב שצריך להשתמש בו רכיב שמייצר גל ריבועי עם זמן מחזור של 1 מילישנייה שערכיו +5 וולט לחצי זמן מחזור ו -5 וולט לחצי מחזור שני (לרכיב תדר תונד קבוע) צריך לבנות מעגל המרה של Vin שמשתנה ברציפות בתחום 0-10 וו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני רוצה לבנות מוד כמו במדריך שבאתר http://hwzone.co.il/guides/9600mod/ מסינק של מעבד AMD http://img134.imageshack.us/img134/7803/amddualcorefv7.jpg האם המשקל יכול לעקם או לשבור את הכרטיס ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by arkadur,

מישהו יודע אפ אפשר לחבר מסך LCD לחיבור סיריאלי ? ואם כן, אני אשמח למדריך.. ד"א, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מסך VFD, או DOT MATRIX?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי מארז CM-690 II Advanced וקניתי דלת צד מקורית עם חלון אני רוצה להוסיף לדים ו\או נאונים (מה ההבדל בגדול?) יש לי אותם כבר אצלי בבית הם מגיעים עם חיבור מולקס (ישירות לספק הכח) רציתי לדעת איך אפשר להוסיף סוויטץ לכיבוי והדלקתם (איפה רוכשים?) האם ניתן איכשהו להתחבר לסוויטץ שבקידמת המארז שאחראי על כיבוי והדלקת הלד הקידמי במאוורר? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by kkffiirr,

אני מחפש פלקס במחיר הגיוני אני לא צריך כמות גדולה. המליצו לי על NO CLEAN כדי לא להסתבך עם ניקוי שארית הפלקס (באיזה מקרים עדיף CLEAN?) מה שראיתי זה את זה http://www.ebay.com/itm/Kester-186-No-Clean-Flux-Electronic-Grade-No-Clean-Flux-DIY-Solar-Panels-/110861350623?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19cfd9f6df האם כדאי? מה הדגשים בבחירת פלקס לשימוש? (עד עכשיו עבדתי עם משחה, והיא הייתה די מלכלכת)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by RenTex,

יש 2 סוגים של חיבורים למאווררבמחשב : 3 פינים או 4 שזה לבן קטן שמתאים ללוח, ואפשרות שניה זה 4 פינים מולקס, עכשיו אני רוצה לבנות בקר, והשאלה שלי היא כל קאבל מה הוא מסמל ? נגיד בחיבור שיש בלוח הלבן, האדום הוא הזרימה החשמלית ככה אני יודע, אז אם תוכלו להביא לי לינק למשו שמסביר או לא יודע מה .. שיעזור לי =]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. משהו כזה... http://www.overclockers.com/tips1066/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. נכון יש בכונן סי די נורת LED ירוקה ומעצבנת ואתם חושבים למה אנחנו צריכים את הירוק המגעיל הזה או לפחות לשים אור יותר חזק אז הנה המדריך פותחים את הסי די בזהירות מוצאים איפה נמצא הנורת LED (לא בכל סי די אפשר לעשות את זה מכיוון שיש סוגים של כונן דיסקים שהם עם LED חלש אז נכנס קצת וולט ואז אם תחליפו לד אז האור יהיה חלש) טוב אחרי שמוצאים איפה ההלחמה של הלד מלחימים במקום הלד הקיים לד אחר (מה שבא לכם אני אישית בחרתי בכחול) זהוא זה ממש קל אין תמונות למה שכחתי לצלם מה אני יעשה מקווה שעזרתי למי שרוצה עוד פרטים אם משהוא לא מובן תגידו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by idan1836,

מישהו יודע איך לחבר פוטנציומטר למאוורר (לחוט הצהוב-12V) , אבל לפוטנציומטר יש 6 פינים כאלה.. ולא 2.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אויי ככה קניתי את הקירור לכ"מ של TT ה דואורב והוא בא עם חיבור 4 פינ מולקס רגיל זכר, אני צריך לחבר אותו לפאן באס של זלמן שיש לי אבל הוא מקבל רק 3 פינים נקבה כאלה כמו מה שמחברים ללוח אם, תודה מראש על העזרה, הנה כמה תמונות להבהיר את הסיפור duOrb connection החיבור של הפאן באס נראה לי שזה מה שאני צריך אבל אני לא מוצא אותו: or something like this

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by igor5,

היי אני מתחיל פרוייקט שבו אני בונה מארז שכולו פרספקט(שקוף) לחלוטין אני מעוניין לקבל הצעות מה כדי להוסיף למארז תודה ......איגור

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים