אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. האם משהו יודע היכן ניתן להשיג בארץ (עדיף - בת"א) שנאי טורואידי מ220 וולט ל2 * 18V, בהספק של כ300VA? כמו כן, כמה אמור לעלות התענוג? תודה מראש, ערן.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשמחליפים קבלים במעגל, האם ניתן לשים קבל בעל ערך שונה (בעל קיבול גבוה יותר מהקבל המקורי) וזה יעבוד? לדוגמא 1500uf במקום 1000uf, ו470uf במקום 370uf?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום,מצאתי פה באיזה אשכול שבלונות להדפסה של 80MM ושל 120MM. מאיפה אני יכול להשיג שבלונה של 92MM? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לאחרונה הזמנתי ארדואינו מגה מהאתר אלי אקספרס לצערי לא שמתי לב והזמנתי סוג של העתק שנקרא funduino!! מישהו יש לו מושג במה מדובר? האם זה עובד אם אותה מערכת הפעלה של הארדואינו? תודה מראש על התשובה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה במחשב אחד כבר הלך לי כרטיס מסך בגלל אבק... במחשב החדש אני לא יתן לזה שזה יקרה.. כבר ניקיתי אותו פעם אחת והקמות של האבק הייתה יפה מאוד חח... ובאותה הזדמנות גיליתי שכשהרכיבו את המחשב שמו מאורר אחד במקום בלי משמעות. יעני לא בחור או משהוא במבוי סתום סתם על קיר.. אז השאלות שלי הם כאלה: מה אני עושה עם האבק? האם להעביר את המאורר ולהן?. אייל.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מחפש כבל מאריך לחיבור חשמל ללוח אם (המחבר הגדול) של ספק ATX או אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מחברים כאלה כדי להכין לבד? אילן.
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות כבר ליקנות את הדבר הזה!!! http://www.thermaltake.com/accessories/perfectLight/ELskull/a1984.htm מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אותו מהארץ ולא דרך חנות בחו"ל?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
זאת לא מכבר התברר לי שברשותי כמות די רצינית של Garbage, בעיקר מארזים וחלקי מחשב. מכיוון ששני מחשבים כבר יש לי ואין מקום לעוד אחד חשבתי לעשות משהו שונה מאוד הפעם, בחרתי בשם המחשב המנימאליסטי וזאת משום שברצוני לחסוך בכל דבר החל ממקום ועד חלקים מיותרים. החלטתי לקחת מארז ישן סיני חסר שם בעל ספק כוח 300W גנרי לגמרי, לוח אם Chaintech NIF2 שהוא לוח MicroATX עם Geforce 4MX OnBoard ויציאת S-Video, מעבד AMD XP1700, צורב LG DVD, הרדיסק 40GB, וזיכרון 256MB DDR333 וזה פחות או יותר הכל ולבנות מחשב שאני יוכל לקחת אותו באמת לכל מקום ולא רק ישכב. חשבתי לקחת מידות של הלוח ולפיו לחתוך את המארז (יש לי את האביזרים המתאימים) אבל כעת אני נמצא בדילמה, האם להחשיב את הגובה של כרטיסי ההרחבה שגם ככה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אנ ירוצה להתחיל פרויקט מודינג ואני צריך את עזרתכם : אני ורצה רעיון לחלון למארז שלי ואני רוצה שיהיה בחלון הזה שתי מאוררים אחדש שיהיה מול הדיבקים הקשיחים שיקרר אותם והשנ יאני לא יודע איפ הלשים וצריך לשבל את כל זה שיהיה גם ליד זה חלון מבינים ? אז אני צריך שתיעצו לי איך לעשות את זה לבנתיים חשבתי על כל מיני צורות בראש ויש אחת שאני ממש חושב שיהיא טובה גם מבחינת המאוררים וגם מבחינת יופי הנה תמונה שסירטטתי אני לא בטוח אבל עד כמה המארר העליון שימושי כי חצי ממנו על המפרצי 5.25וחצי ממנו על הלוח אם והכרטיס מסך אז לדעתם שווה לשים שם לדעתי הוא לא ממש משפיע מה אתם אומרים? אשמח לשמוע הצעות והערות תודה רבה שקד נעים
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
חג שמח! קיבלתי נגן DVD נייד שסבתא שלי קיבלה ולא צריכה. הבעיה היא שהוא בא רק עם מטען לרכב, ואני רוצה להשתמש בו בעיקר בבית. כתוב עליו POWER SUPPLY: DC 9-12V 10W אני אקנה מטען רגיל בשבילו, אבל אני לא ממש סגור על החישוב של האמפר. מישהו פה יכול לעזור לי עם זה בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן מה קורה אז ככה זה הסיפור יש לי מעבד פרסקוט על לוח של אסוס P4P800 עכשיו כמובן זה פרסקוט נוראה מיתחמם זה נע בין 50-60 שזה נוראה גבוה עכישו היתעניינתי במספר מאווררים מה שנידלקתי עליו הוא Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 או Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני כבר אין לי מושג בבקשה תעזרו לי אני צריך משהו שיעשה תעבודה על מה אתם ממליצים זה הגיוני לקבל קירור טוב למעבד בתקציב שלא יעבור את המאתיים!? תודה לכול העוזרים באמת
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
פתחתי את הדיון בפורום "מסכי מחשב" והמליצו לי לפנות לפורום אלקטרוניקה. היי, יש לי מסך LG 226WTQ שנגמרה לו האחריות כבר. הוא עבד יפה, הספק כוח של המחשב שלי התפוצץ. המסך המשיך לעבוד, הראה תמונה רגילה, את הלוגו של LG ואת הכיתוב "NO SIGNAL", המסך היה תקין. הלכתי להחליף למחשב ספק כוח. הספק כוח הוחלף, כשחיברתי הכל והדלקתי את המחשב ואת המסך, המסך פלט רעש "גרר" קטן ונתן תמונה עמומה של הלוגו של LG ומיד נהיה שחור (הנורה הכחולה עדיין עבדה). ניסיתי להדליק את המסך ללא המחשב והמסך שוב פלט את הרעש, נתן תמונה עמומה לשניה ונהיה שחור לגמרי. ניסיתי להחליף לו כבל חשמל ושקע וזה לא עובד. האם הוא הלך? מה ניתן לעשות? כמה עולה תיקון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות להם? העכברים האופטים אלו העכברים של מיקרוסופת שעולים 60 שקל +-... ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות? אני חשבתי על להחליף לדים או משו בסגנון.. או אםילו להכניס את הממשק האופטי לעכבר אחר. או לקופסא. או בכלל לעצב לזה קייס בצורת עכבר..
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
[table][tr][td] <blockquote>שלום לכולם. אני מעוניין לבנות תרמוסטט מדויק עד לרמה של 0.1 מעלה צלסיוס. אני מבין שהחלק הכי חשוב זה החיישן טמפרטורה ובחלק הזה אני צריך עזרה. המטרה למדוד טמפרטורה של אוויר, רמת הדיוק חשובה כמו שהזכרתי וגם זמן "התגובה" של החיישן, כלומר כמה זמן ייקח לו "להתעדכן" לשינוי טמפרטורה. מה שאני צריך זה הצעות לחיישן כזה, להשתדל לשמור על מחיר נמוך ומאיפה ניתן לקנות (אין לי בעיה להזמין גם דרך האינטרנט). תודה רבה לעוזרים.</blockquote>[/td][/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hi. אז ככה. אני באמצע תכנון מארז,ואני צריך לדעת איך אני ''מדביק'' תמונה על המארז. דוגמא - http://my.area.co.il/album/27349_57427.jpg אני רוצה שהתמונה הזאת תיהיה על דלת המארז שלי (זו היא דוגמא),איך אני עושה זאת? MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה להסביר את עצמי נכון.... יש לי רמקולים יחסית גדולים למחשב... microlab solo 3 mk3 הנה תמונה של האפשרויות ברמקולים : והדרך בה אני יכול לשלוט בעוצמה היא דרך המקלדת או דרך הרמקולים עצמם (לא נוח בכלל כמו שאתם מתארים לעצמכם...) לשלוט ברמקולים דרך המקלדת זה אומנם נוח אבל הרמקולים עוצמתיים מדי והייתי רוצה מתג חיצוני שמקשר בין הרמקולים למחשב דרכו אוכל לשלוט בווליום בדיוק גדול יותר.... ניסיתי למצוא פתרונות בכל מיני אתרים ואני יודע שיש בדיוק מה שאני רוצה לגירסה יותר פשוטה של רמקולים של אותה חברה... הנה תמונה : אשמח אם תתנו לי פיתרון.... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הכפתורים של הYES MAX יש בהם כל מה שצריך בשביל HTPC לדעתי (הקלטה, פליי, פוס, פסט פורווד פסט באקוורד) יש אפשרות להשתמש בהם ?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי. מצאתי בארגז שהיה מתחת למיטה 4 טרנזיסטורים, כ-30 לדים לבנים ו-10 קבלים קטנים. יש למישהו רעיון למה אוכל לבנות עם זה??? לצערי לא מצאתי נגדים....
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
רשום שהCPU #1 27 מעלות והCPU שלידו 21... והcooling fan : cpu 3.3 והלוח אם 33 רשום זה תקין? למעבד AMD 4200?? כמה מעלות זה כבר לא תקין שאני אדע אם ישתנו המעלות.?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות ארון תקשורת קטן (מתוכנן רוחב 20 ס"מ אורך 30 ס"מ) צריך: *ארון מאורר (הולכים להכנס לבפנים מכשירים אלקטרוניים שמתחממים) *אסטטי *נוח לשימוש ושיהיה אפשר "לשחק" עם הכבלים כשפותחים את הארון ורציתי לבקש המלצות - ממה כדאי לבנות? אולי מישהו יכול לעזור לי בתיכנון? היכן ניתן לרכוש את כל החלקים? תודה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
http://elad.my-php.net/moding/index.html זה הלדים החלשים נוו מה אתם אומרים יש עתיד
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, קניתי קתודה (מנורה למארז) ובמעגל שבא איתה יש אופציה שהיא תידלק לפי עומצת הקול,זה ניראה יפה כששומעים שירים,אבל האם זה מזיק? כי כול פעם זורם זרם משתנה,זה לא מזיק למנורה או למעגל עצמו? תודה יורה.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
שלום אני בונה כרגע את המעגל הזה http://www.electronic-circuits-diagrams.com/alarmsimages/19.gif אבל אני דיי נדפקתי עם הIR MODULE הזה. אני לא מצליח למצוא את הרכיב הזה בשום חנות . יש מישהוא שמכיר חנות שמוכרת את זה ? ואם לא מישהוא מכיר תחליפים לרכיב הזה ?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-