עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by midnight8,

זאת טובה? http://www.msnshops.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=529&AuctionId=7694776 כי אין לי וגם בחיים לא השתמשתי במשהוא דומה אז אני רוצה משהוא למתחילים שלא עולה הרבה כסף סתם בשביל לנסות ואין לי בעיה שהוא יהרס אם לא זה תביאו לי משהוא בטווח מחירים של 100-200 שקל או שתתנו לי שם של מוצר ברשתות כמו הום סנטר או אייס או שתביאו לי קישור לקנייה מאתר באנטרנט תודה ...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by tamos,

יש לי נגד 100 אום ואני רוצה לחבר אותו ללד עכשיו לאיזה צד לחבר את הנגד,ה+ לצד שמתחיל הסגול או הצד שמתחיל בזהב? אני מחבר את הנגד לברזל הארוך ולאיזה כיוון לשים את הנגד?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. RF זה סוג של שידור אינפרה אדום ? השלט זה Remote Wonder של ATi השלט הזה מוציא תדרים של אינפרה אדום ? בתודה איתי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by barzanger,

קניתי לדים ונגדים צריך עזרה אני רוצה לחבר את הלדים (כחולים) למארז וליצור מערך תאורה להאיר חריטה בפרספקס אני צריך שמישו יצייר לי את המעגל איך להלחים. פעם היה מדריך שהוא בנה גוף תאורה כזה ואני לא מוצא אותו אז אני צריך עזרה אני לא ממש מבין אז תתנו לי תיאור איזה צד של הלד כמה נגדים הכל (5 לדים אני רוצה לחבר)למולקוס 12 V

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by gigabot,

אז ככה אני חדש בכל התחום של האלקטרוניקה ואני רוצה לעשות תאורה לפרספקס יש לי כמה שאלות: איזה לדים אני צריך להשתמש, ואיזה נגדים אליהם תודה מראש לכל העוזר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by r.g.comuters,

בנית את המקלט לפי המדריך של Nadi ואני קצת בבעיה אני לא יודע איך מתקינים את התוכנה עכשיו יש לי שאלה אליכם יש אוליי מדריך מפורט איך אני מתקין את התוכנה הנ"ל מה להגדיר בהתקנה הראשונית תודה רבה לכם על שהקדשתם לי מזמנכם הפנוי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by _DucK_,

Troll Killing Game זהו מין משחק קטן. כל כמה זמן( בין 500 ל 2500 מ"ש ) מופיע טרול (לד ירוק). אתם צריכים להאיר עליו עם פנס כדי להרוג אותו (כידוע טרולים רגישים לשמש..) סרטון(סליחה על האיכות..) קוד pinMode(6, OUTPUT); pinMode(8, OUTPUT); pinMode(9, OUTPUT); pinMode(10, OUTPUT); pinMode(11, OUTPUT); Serial.begin(9600); } int xp=0; void loop() { xp=random(4); digitalWrite(xp+8, HIGH); while(analogRead(xp) < 580) { delay(1); } digitalWrite(xp+8, LOW); Serial.println("KILL"); analogWrite(6, 200); delay(50); analogWrite(6, 0); delay(500+random(2000)); } void setup() {

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היה לי את הרעיון כי אצלי בבית המחשב יושב לבד על השולחן ואף אחד לא יושב שם אם הוא לא רוצה את המחשב. והמחשב יושב למטה ועמוק מה שאומר שאני צריך להיזדחל כל פעם שאני רוצה להדליק אותו. ואבא שלי לא מרשה לי להשאיר אותא פתוח (הוא אומר שזה מבזבז המון חשמל וזה עולה המון כסף) אני לא מבין שום דבר בתיכנון מעגלים אלקטורונים ודברים מסובכים מידי, אלה רק ליבנות אותם אז בבקשה עזרה בתיכנון של המעגל ואם אפשר גם כמה זה בערך יעלה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אם יש לי מאורר 24V ואני מחבר אותו לחיבור מולקס - אדום ושחור - אל הצהוב שחור, כמה וולט זה אמור לתת? ואם אני מחבר אותו ישירות אל האדום שחור שבמולקס כמה וולט הוא יקבל אז? במאורר יש לי 3 חוטים, אדום צהוב שחור אם אני מחבר את שלושתם למולקס, כמה וולט יצא? 17?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לא בטוח אם זה הפורום הנכון אבל אני צריך פירוט של מה תפקידו של כל פין בחיבור של האייפוד או סתם הוראות ליצירת מיקרופון לאייפוד טאצ'

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by pc student,

חברה רציתי לשעול אתכם האם יש תועלת מחלון במארז?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ZacNaboot,

אחי שבר לי את הקופסא של HDD החיצוני שלי אבל ב"ה הHDD עצמו והמתאם של ה USB to SATA נשארו שלמים אבל הקופסא עצמה התפרקה לחתיכות ועכשיו אני צריך להכין/להשיג רק את הקופסא כי המתאם עצמו תקין יש למישהו הצעות+הוראות איך לעשות את זה?? רצ"ב המתאם ששרד את הנפילה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. הלן, אולי אתם תוכלו לעזור לי. יש ברשותי מעגל שהייתי רוצה להדפיס על PCB פשוט ורגיל- שכבה אחת אם אנילא טועה. מהיכן ניתן לבצע הזמנה שכזאת עם העדפה לאזור הצפון, והאם ניתן לשלוח להם את הקובץ או שחייב להביא להם את השקופית עם ההדפס של הלוח?! נב הלוח די פשוט וקטן 20X10 ס"מ. תודה!

14. Started by samigol,

שלום אני חדש פה וראיתי את הכתבה של להוסיף מאורר, אבל לא הבנתי לאן אני אמור לחבר את המאורר אין לי שום כניסה בלוח אם של חשמל הכל תפוס שם. בבקשה לעזור תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. את המולקס אני יודע איך להוציא, אבל אני צריך להוציא את החוטים של ה24 פינים שיוצא מהספק אל הלוח M, איך אני מוציא אותם? אני צריך בשביל לעשות סליבינג ובשביל להחליף את החיבורים לחיבורים כחולים זוהרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by eladh16,

שלום מאיפה אני יכול לקנות מסנן IR ?? אני רוצה חתיכה קטנה של מסנן IR כדי לשים על עינית מצלמת הרשת שלי, בשביל איזה משהו שאני בונה. כמו שמוצג כאן בתמונה של מישהו שהוא קנה מסנן IR ושם אותה על המצלמה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by מאפיונר,

יש מדריך לחריטה על פרספקס עם דרמל? תודה מראש!

18. Started by guy124,

רציתי לדעת איך אפשר לעשות כפתור לפתיחת ה- CD ממקום אחר במארז זאת אומרת לא מהכפתור שנמצא על הסידירום ?!?! ???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by eyalgross,

שלום לכולם בשבת התחלתי פרויקט מעניין של HTPC לקחתי מגבר + TUNER ישנים מאוד ( מהמחסן של סבא ) ופירקתי אותם לגורמים בתוחו אני מתכוון ליבנות את ה-HTPC ממחשב ישן שיש לי בצד עכשיו לשאלה : משהו יודע איך אני יכול לחבר את הרולר של ה-TUNER (זה שמחליף תחנות ) לשליטה על הסאונד במחשב ? זה בכלל אפשרי אשמח לשמוע כל סוג של עזרה נ.ב בהמשך אני יפרסם את כל תהליך הבניה זה אמור לצאת משהו משהו :-) יש המלצה לדרמל שפציפי (מהזולים יותר סטודנט אנוכי) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. אני רוצה לשים באחת הפאות של המארז מאורר (ד.א איך המאורר הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6186 ) אני רוצה שהגריל יהיה מקדימה והמאורר יהיה מאחורה... זה תכנון טוב? : לחתוך עיגול עם מקדח כוס. לשים את המאורר בצד האחורי ואת הגריל בצד השני ולחבר באמצעות ברגים.. האם המאורר יאיר החוצה גם כאשר הפאה לא שקופה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by garfiled56,

יש לי בעיה בתרגילים הבאים.. אשמח אם מישהו יעזור לי להבין מה צריך לעשות...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Asaf.Y,

שלום,אני מעוניין לחבר 2 לדים(אולטרה ברייט) למולקס.. מה אני צריך לקנות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by midnight8,

שאלה: נגיד ואני קונה קטודה קרה שיש לה בקר לפי המוזיקה ואני לוקח ממנה רק את הבקר של המוזיקה ומחבר אותי ללדים במקום זה יעבוד או שיש לבקר הזה הגבלת מתח איך בודקים ואם יש רעיונות אחרים לאיך לחבר הרבה לדים שיפעלו לפי המוזיקה אז תנו פה רעיונות

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by igor5,

היי אני מתחיל פרוייקט שבו אני בונה מארז שכולו פרספקט(שקוף) לחלוטין אני מעוניין לקבל הצעות מה כדי להוסיף למארז תודה ......איגור

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by רוח_הלילה,

השבוע לא יודע מי הגאון שחשב שהציר הגמיש של הדרמל שלי היא סתם ברזל והחליט לזרוק אותה לפח לשאלתי האם ציר גמיש של SKILL או של חברה אחרת מתאים לדרמל מקורי ואיפה ניתן לקנות ערכה 867 של דרמל באיזור עפולה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.