אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי כאן תרגיל האם מישהו יכול לכתוב באופן מאוד מסודר את הפיתרון (צריך להיות מאוד קצר..) אני רוצה לראות פשוט האם דרך החשיבה שלי נכונה.. תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי שלט לטלוויזיה שאני לא מצליח לתפעל אותו מטווח של 3 מטר ומעלה. אני לא יודע אם הבעייה היא בשלט או בטלוויזיה (השלט בן שנה. הטלוויזיה בת 20 שנה) אבל באחד מהם יש בעייה של שידור/קליטה. השאלה שלי היא האם ניתן להגביר את האות או להגביר את הקליטה כדי שאני אוכל להשתמש בשלט גם כאשר אני נמצא במרחק של 3 מטר מהטלוויזיה? ואם כן כיצד? (אני יכול לבנות בעצמי מקלט/משדר) השלט הוא שלט טלוויזיה רגיל (לא של ממיר. רגיל כזה כמו של פעם) והבטריות לא קשורות (בדקתי). תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום,אני מעוניין לחבר 2 לדים(אולטרה ברייט) למולקס.. מה אני צריך לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם אני מחבר 12 לדים של - 10V 250mA 3W ביחד בחיבור טורי לשנאי איזה שנאי אני יצטרך? תודה.
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
יש לי נגד 100 אום ואני רוצה לחבר אותו ללד עכשיו לאיזה צד לחבר את הנגד,ה+ לצד שמתחיל הסגול או הצד שמתחיל בזהב? אני מחבר את הנגד לברזל הארוך ולאיזה כיוון לשים את הנגד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי ANTEC 900 ועשיתי טעותוקניתי לו מאוורר THUNDERBLADE של THERMALTAKE (זה מאוורר שעושה הרבה רעש....), עכשיו אני רוצה לבנות לו פאנבאס (בכללי רציתי, אבל זה נתן לי תירוץ P:). חשבתי על לקחת את את מהפאנלים של המחשב (ה5.25) ולהכניס לתוכו את הפוטנציומטרים (מקדימה להוסיף ידיות). מה שרציתי לשאול זה אם מישהו עשה דבר כזה, או אם יש למישהו ANTEC 900 ויכול לבדוק אם נכנס לו פוטנציומטר בחורים? אלה חורים של 3 מ"מ... ואם לא אז מה הפוטנציומטר הכי קטן שיש (מבחינת עובי של הידית) שיוכל להחליש מאווררים כאלה. אני מתכוון לשים 5-6 כאלה, ואז להשתמש במדריך שמצאתי שמציע להשתמש בLM317 כדי להעביר את המתח למאווררים. תודה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בנית את המקלט לפי המדריך של Nadi ואני קצת בבעיה אני לא יודע איך מתקינים את התוכנה עכשיו יש לי שאלה אליכם יש אוליי מדריך מפורט איך אני מתקין את התוכנה הנ"ל מה להגדיר בהתקנה הראשונית תודה רבה לכם על שהקדשתם לי מזמנכם הפנוי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה קניתי טעלות של איסוף חוטים של הספק ובבקשה תגידי לי איך זה זה טוב? יפה? דרך אגם זה זוהר באולטרה ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. אכן כן, עוד שאלה פילוסופית, בה בדר"כ אף אחד לא יודע מהי באמת התשובה האמיתית..ומי בכלל יודע אם יש אחת כזו? ;D אז, ככה. ההגיון שלי אומר- שאין טעם להוציא את הסמארטפון מההטענה שלו, גם לאחר שהיא מגיעה ל 100%, מפני שלכל סוללה יש LIFE \ RECHARGE CYCLES ...ובעצם בכל פעם שאני מגיע ל 0% ומטעין מחדש ל 100% - אני מאבד עוד Cycle כזה מתוך ה..מי יודע כמה? 800 הטענות שיש למכשיר, נגיד. אם אני משאיר את המכשיר תמיד מחובר למחשב [גם ככה אני עובד מול המחשב כל היום, אז הטלפון איתי], אז הטלפון גם נשאר טעון וגם לא "משגעים" ת'בטריה סתם עם ריקונה ומילואה מחדש. הבעיה היא שאני חושש שבגלל שהבטריה נשארת כל הזמן ב 100% טעינה [ומי יודע אם בכלל המכשיר מפסיק להטעין אותה ב 100%..אולי הוא מ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין כבל קוקסיאלי שמחברים אותו לטלויזיה לבין זה של האינטרנט ? או שזה כבל אותו דבר בידיוק ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פלאפון sony ericsson w7601 ואני רוצה לתקן אותו אבל אני לא מצליח לפתוח את הברגים בתמונה למישהו יש עצה? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי שרת לא פעיל אז היה אליו מסך 2X16 אם אני לא טועה יש לו שורה של 14 חיבורים + 2 שחור ואדום לתאורה אני משער אל הלוח של המסך כתוב MK620NY-LY הוא מחובר ללוח קטן שיש אליו כמה חיבורים וכמה כפטורים במו POWER ו RESET הלוח של HP רשום אליו 5064-1998 PCA 5183-2483 PCB REV C זה כול מה שידוע לי אליו תגידו יש איזו דרך בטוחה לחבר אותו אני משער שלפי הפינים המדריך הרגיל אמור להתאים אבל אני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים אז אני רוצה להיות בטוח ב 100% אחוז לפני שאני מתחיל תודה מראש אל כול העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות תאורה כחולה בגריל של המארז הנ"ל השחור שלי. האם להשתמש בשתי led כחולים יספיק או שכדאי להשתמש בחוט המואר הזה elstring או מזהו כזה. יש עוד הצעות? חוץ מזה חשוב לי לא להרוס את הגריל הפירטר שמאחורי הגריל אז תתחשבו בכך.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחברי D-TYPE של חב' GEWISS. המחברים שאני מחפש הם: מחבר 9 פינים דגם GW10441 מחבר 15 פינים דגם GW10442 https://www.gewiss.com/ww/en/products/experience-catalogue/catalogs/series/product/domotics/chorus---domestic-range-white-modular-devices/GW10441 https://www.gewiss.com/ww/en/products/experience-catalogue/catalogs/series/product/domotics/chorus---domestic-range-white-modular-devices/GW10442 אשמח אם משהו יודע לומר לי היכן ניתן להשיג את השקעים האלה. גיא.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
RF זה סוג של שידור אינפרה אדום ? השלט זה Remote Wonder של ATi השלט הזה מוציא תדרים של אינפרה אדום ? בתודה איתי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מאיפה אני יכול לקנות מסנן IR ?? אני רוצה חתיכה קטנה של מסנן IR כדי לשים על עינית מצלמת הרשת שלי, בשביל איזה משהו שאני בונה. כמו שמוצג כאן בתמונה של מישהו שהוא קנה מסנן IR ושם אותה על המצלמה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אם יש לי מאורר 24V ואני מחבר אותו לחיבור מולקס - אדום ושחור - אל הצהוב שחור, כמה וולט זה אמור לתת? ואם אני מחבר אותו ישירות אל האדום שחור שבמולקס כמה וולט הוא יקבל אז? במאורר יש לי 3 חוטים, אדום צהוב שחור אם אני מחבר את שלושתם למולקס, כמה וולט יצא? 17?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא בטוח אם זה הפורום הנכון אבל אני צריך פירוט של מה תפקידו של כל פין בחיבור של האייפוד או סתם הוראות ליצירת מיקרופון לאייפוד טאצ'
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למומחים פה שתיקנו את הספקי כוח שלהם בעבר רוב הפעמים שספק כוח נשרף הוא לא באמת נשרף יש פיוז בספק כוח שנשרף לי סבבה ויש לי ספק כוח של 500 וואט והשריפת הפיוז הייתה כתוצאה מנפילת מתח אני יודע איפה להחליף את הפיוז אבל מישהו יודע מה השם הספציפי של הפיוז לספק?? דרך אגב בדקתי אם המעגל לא נשרף והוא בסדר גמור רק תיתנו לי את השם של הפיוז שאני יקנה את הנכון ולא אחד חלש מדי או חזק מדי ומר הקוטר שלו????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני כנראה מקבל את המארז הזה במקום הJSP-H550-D שלי,אני יודע שיש למארז הזה אפשרות הרכבה של 2 מאווררי 80mm בFRONT ובBACK ועוד אחד בחלון. האם ישנה דרך לשים במקום ה80mmX2 במארז מאווררי 120mm? אשמח
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-