עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Liran Cohen,

אהלן, יש לי סרבר freenas שבניתי עם Mini itx עם מארז bitfenix prodigy m. אני מעוניין שהוא יהיה בתוך מזנון סגור, חשבתי להוסיף למזנון מאוורר מאחור, האם מאוורר שימשוך את האוויר החוצה יהיה מספיק? או שאני צריך לחשוב גם על מאוורר שיספק אויר פנימה? אשמח לדעות או ניסיון ממישהו, חשוב לציין שמפרט המחשב וצריכת החשמל שלו היא מינימלית. Intel Core i3 8100 תודה

2. Started by dany_tab16,

יש למישהו מדריך לסרטוט בsketchup ? אני רוצה לסרטט משהו אבל אני לא יודע איך עושים זוויות ואובייקטים שונים בזוויות שונות. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by lior12,

איך יודעים מה ה+ וה- בלד בסרטוט מעגל ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by lior12,

היי , אני צריך סרטוט למגבר קטן שעובד עם 12V כדי להגביר אות סטריאו כדי להפעיל מערכת לדים לפי מוסיקה. תודה וחג שמח ! ליאור אביגדור

• 46 תגובות
    • 6.9k צפיות
  5. שלום רב, דבר ראשון - מנהלים, אם זה לא הפורום המתאים בבקשה תעבירו. קניתי את המחשב הזה לפני חודש, בהתחלה המארז היה עם מאוור עם אור כחול 6 לדים מסביב, עם גלגלת לידו להפעיל את האור בעוצמות. אחרי בערך 3-4 שבועות שזה היום, קניתי 3 קתודות + מאוור קריסטל + פד למחשב מקצועי. מספר הלדים במחשב - 46. מספר הלדים ליד המחשב - 7. המפרט של המחשב מצויין במידע של הווידאו. בבקשה תרשמו כאן חוות דעתכם =) היא חשובה לי מאוד. דרך אגב קרדיט לאח שלי שהוא הרכיב את כל הקתודות והמאוור. אני ערכתי את הסרטון עם אח שלי. http://www.youtube.com/watch?v=K5X_gv2xdxw להתראות ומקווה לקרוא תגובות טובות =) גל

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. מישהו רצה לראות פה את המעגל הזה.. אז העלתי ליוטיוב אותו. צילמתי את זה עם הפאן באס (זה יושב לי למעלה במחשב) ועם החלון בצד.. אז מי שזה מעניין אותו, שיסתכל. ושוב, בלי שום קשר: אני חייב לדעת את זה -הסרטון פועל עכשיו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by adi518,

הערוץ של נבידיה בשיתוף עם מייק (לוטרו-קאסטומס):

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by dany_tab16,

עשיתי סרטון מודינג על איך אני חותך חלון במארז וצובע את המארז. תראו: חלק 1: http://www.youtube.com/watch?v=SVAIyqEA4cw חלק 2: http://www.youtube.com/watch?v=oE5GaJucBXM

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. סרטונים יפים של חברה שעושה מודים, חובה לראות!!! http://nl.youtube.com/profile?user=MonsterMawd&view=videos

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אמ.. איפה נתחיל? אז ככה, עכשיו הסתובבתי באינטרנט ונכנסתי כהרגלי לMETKU. שם היה קישור לזה. לפי מה הבנתי זה אתר של METKU ויש אפשרות לאכסן עליו פרויקטים כאוות נפשכם. אתם יכולים גם סתם לנצל את זה בתור שרת לתמונות. יש שם גם פרוייקטים שאפשר ללמוד מהם. בקיצור, נחסוך במילים הנה: http://www.allthemods.com/ ד"א, זה לא רק של מחשבים יש שם גם אופנועים ומחסנים וה-כ-ל!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. Started by fuck off,

יש לי מארז ג'נרי מכוער. אין אפילו טעם לשים תמונות. אני חייב לעשו לו חור בגג המארז ולשים מאוורר של 80 מ"מ שאמור להגיע תוך כמה ימים. עכשיו חשבתי לשלב גם פרספקס. יש לי את כל החומרים. אני רק לא סגור איזה צורה לעשות.. והאים לשים את המאוורר על הפרספקס או להשאיר לו חלק מתחתי.. הכל יתקבל בברכה. :] ציירו בצייר כל מה שיעלה לכם לראש. כי זה מעצבן אותי כמה הוא חם..

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  12. שלום חברים הכל התחיל שהמורה שלי בספרות ביקשה להכין עבודה אומנותית על "הספר המאהב" והיא גם אמרה שזה נורא חשוב וזה ובלה בלה בלה בקיצור אני לא ביחסים הכי טובים בעולם איתה אז אמרתי לעצמי בוא נפתיע אותה נעשה לה עבודה האמא של היצרתית חשבתי לשדרג את הספר "המאהב" זה אומר שאני ייקח את הכריכה של הספר ידפיס אותה ויחרוט את כל הכריכה על פרספקט ואני יאיר את זה עם לדים וישים את זה במסגרת עם תמונה וזה יראה מגניב עכשיו הקטע הוא הלדים!!! אני יחבר משהו כמו 12 לדים או יותר 4 לבנים 4 כחולים ו4 אדומים הקטע הוא שאני צריך לקחת מקור מתח של סוללות רגילות אני צריך עזרה בבניית מעגל לדים שכזה ואני רוצה גם לכל צבע לשים מפסק יחיד שישלוט עליו ככה יווצר בעצם אפקט אורות קטנטן שיהיה אפשר לשחק איתו…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום, יאני עובד עם Arduino UNO ו - Ethernet sheild אני מעוניין להוציא ממנו חיבור Serial (RS232) , כדי להתחבר לבקר אחר איך אני עושה את זה ? הבנתי שפינים 0,1 זה Rx,Tx אני רוצה להתחבר לבקר בפקודות At command ולקבל ממנו תגובות נניח - at!csq? הבקר יענה לי 99,99 ואני אני אדע שאין קליטה ויפעיל LED זה הרעיון הכי בסיסי, *** ברמת העיקרון אני לא צריך את הethernet shield - אם הוא מפריע ומסבך... תודה ,

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  14. Started by liorgan,

הי בשביל להשתמש בסריאל מוניטור בלאונרדו, אני פשוט מחבר את הארגואינו למחשב עם הכבל USB הרגיל? לא צריך איזשהו מתאם? תודה

15. Started by id3232,

אהלן, אנחנו כרגע בתחילת פרוייקט שמצריך שימוש בArduino Uno/Galileo. 1) ברשותנו WIFI Shield וכרטיס WIFI לGalileo,אך אנו מתקשים בהפעלתו.ניסינו לעקוב אחר מספר מדריכים ברשת אך אנו עדיין מקבלים שגיאות כגון שלא כתוב כלום בSerial monitor או שכתוב WIFI shield not present כשאנו מריצים קטעי קוד מה wifi examples. האם יש למישהו מדריך פשוט-עדיפות לעבודה עם הגלילאו. 2)לאחר שנעקוף את בעייה 1,נרצה לדעת באיזו דרך נוכל ע״י קוד שכתבנו לגלאי IR לשלוח את הנתונים מהארדואינו לאתר שמתעדכן ע״ב נתונים אלו באינטרנט (מספיק אפילו לשלוח 0 או 1 במקרה של זיהוי בגלאי)? האם יש מישהו שמבין בעניין ויכול לעזור? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום אני רוצה לבצע פרויקט קטן הבעיה הגדולה שלי היא מקום הפרויקט נהסופי צריך להיכנס למארז מוכן שהוא יחסית קטן,ככה שמבחינת מידות הם הכי מתאמים לי עכשיו זה הפרוקיט הראשון שלי עם ארדואינו. ככה שיש לי כמה שאלות: 1) הם יש לו בק מתח ככה שאנייכול לחבר אותי שירות לסולות. 2) האם נימצא פתרון מוכן לחיבור ל 2 סוללות של 1.5V במקום לחבר אותו לסוללה של 9V שלא מחזיקה הרבה מעמד. יום טוב יוסי

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  17. Started by yakirsh4,

שלום לגולשי פורום HWzone, אחרי הרבה שנים של הזנחה של המחשב שלי החלטתי לעשות לו מודינג, הבעיה היא שאני לא יודע איך לעבוד עם בונדו ובמצב של הפאנל שלי אני כנראה יהיה חייב. זה הפאנל: http://imageshack.us/f/9/img0979ly.jpg/ חשבתי לשים לו מאוורר למטה (בדיוק איפה שהכפתורים) ואת הכפתוןרים להעביר לאנשהו. אך נתקלתי בבעיה: כמו שאתם רואים בתמונה בצד ימין ושמאל יש מין בליטות ומעל ומתחת לכפתור יש ירידות כאלא ואם אני יוסיף מאוורר באמצע כל הצורה של הפאנל תראה מוזרה. השאלה שלי היא אם אפשר לחתוך את הבליטות האלא ואת החלקים שמעל ומתחת לכפתור כמו בסרטוט הבא: http://imageshack.us/photo/my-images/18/img09791t.jpg/ ובמקומם לשים בונדו בצורה ישרה וככה המארז יראה ישר מישהו יודע אם זה אפשרי בכלל?…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Gizon,

למישהו יש ניסיון בעבודה עם זכוכית? היא ה-ר-ב-ה יותר נפוצה אצלי בבית מפרספקס. אם דרמל יכול לחתוך אותה אז אני ישתמש בה כחלון למארז (גם יותר יפה). מדובר בעיקר על זכוכית של מסגרות של תמונות, אני משער שהיא לא מאוד כבדה. תודה! גדעון

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  19. Started by EnterOC,

מישהו יכול להסביר לי בערך איך אני עובד עם מלחם ? יש לי מלחם יש לי את הבדיל עכשיו עם נגיד אני רוצה לחבר 2 חוטים מה אני עושה? עם אני רוצה לחבר חוט לפלאטה? תודה לעונים

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by Spider76,

שלום, אני חדש בתחום ובעל רקע בתחום המיקרוקונטרולים. אני מעוניין ללמוד שפת פייטון משימוש מעשי בבורד ארדואינו (מסוג כלשהו) האם מישהו יוכל בבקשה לכוון אותי למידע כלשהו על החיבור בין השניים (נתקלתי רק בתכנות שפת C או C++)? בנוסף, אשמח לקבל לינק לחנות מומלצת (רצוי לחומרה מקורית ולא חיקוי) תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 5k צפיות
  21. אני מעוניין לבקר על שלוש רכיבים חשמליים בעלי 3 מצבי פעולה (עבודה במצב 1, עבודה במצב 2, OFF). ניתן לשלוט ברכיבים אלו באמצעות מתן VCC קבוע ופעם חיבור לפין 1 (GND1) שמפעיל את הרכיב במצב עבודה 1 ופעם להפעיל פין 2 (GND2) שמפעיל אותו במצב עבודה 2, מצב נוסף הוא מצב OFF בו אף אחת מהאדמות לא מחוברת. (הVCC כל הזמן מחובר, המשחק הוא בין הGND1, GND2, OFF). כעת, קיימים שלושה רכיבים כאלו. השאלה שלי היא כזאת: איך אני יכול לשלוח מילה בינארית דרך הCOM ולקבל אותה במיקרו-בקר ולפי הגדרות קודמות של מילים, הבקר ידע באיזה פין להוציא "1" לוגי או "0" לוגי"? המיקרו הוא או AT162 או AT328. בתודה מראש, עמי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by nimrodim,

ברצוני לבנות או לדאוג שיכינו לי (קניה) קופסאות אלומיניום מפרופילי "ר". להלן דוגמא: הצעות מהיכן באיזור תל אביב ניתן להשיג פרופילים של אלומיניום מהסוג הזה, או הצעות לגבי מי מסוגל לעשות עבודות כאלו - יתקבלו בברכה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by RazorJunior,

יש דרך? אני משתמש כרגע ב LCD4*20 מאריהב, LCD SMARTIE.... PARALLEL HD44780 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת האם אני מעביר בתעלה כבל של יס\הוט, כבל אינטרנט, כבל אודיו ווידיאו - האם האם ישפיעו אחד על השני והאם יהיו זליגות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מישהו יכול להגיד לי מה האורך המקסימלי שאני יכול להאריך אותו?!

• 18 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים