אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
קראתי שוב את המדריך באתר שמראה איך לעשות חור למאוורר 120MM. ראיתי שיש שם כמה שרטוטים שלפיהם אפשר לעשות חורים למאווררים 80,92,120MM. עכשיו, הורדתי את השרטוט והדפסתי אותו, אבל אני הורדתי שרטוט נוסף מאתר אחד של מודינג ויש בעיה: ארבעת החורים שלפיהם אני אמור לקדוח חורים לברגים של המאוורר לא תואמים בשני השרטוטים, אז לפי איזה שרטוט הכי כדאי לי לפעול?: לפי של האתר או לפי של האתר האחר? כי אני לא רוצה לקדוח ארבעה חורים לברגים של המאוורר ואז לגלות שמיקום החורים לא מתאים למיקום הברגים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצטער אם הכותרת לא משהו פשוט לא היה לי משהו הגיוני אחר לכתוב בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת... יש לי מתח 12V וזרם מסויים שמאוורר צורך לצורך העיניין 0.14MA עכשיו איך אני יכול לעשות את החשבון שנגיד אני לוקח נגד כלשהו לדוגמר 100 אוהם לאיזה מתח הוא יוריד? אם אני לוקח נגד של 1K איזה מתח אני יקבל? יש נוסחה או משהו לדבר הזה? ניסיתי לחשב אבל לא הצלחתי... מקווה שהשאלה מובנת!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי מצלמה שנתקעת מידי פעם וכל פעם מחדש צריך להוציא אותה מהחשמל על מנת לאתחל אותה. עכשיו ככה בהתחלה חשבתי לבנות לה כרטיס קטן שיכיל נגד וקבל שייצור מין איזה השהייה אוטומטית למשך כל 4 שעות בערך (בהתאם לנגם והקבל שאני ישים) אבל הבעיה היא שאני לא יודע עם זה יעבוד כל כך ואפילו גם חשבתי לחבר שעון שבת אבל בכל פעם שהוא עושה ריסט הוא נח 15 דקות וזה לא טוב אני צריך שהמצלמה תתכבה רק לשניה או שתיים. מישהו יודע איך אני יכול לבנות למצלמה שלי מעגל שיכבה אותה כל 3 או 4 שעות למשך שניות אחדות וידליק אותה בחזרה? תודההה המצלמה עובדת על 24 וולט
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לחתוך בדלת צד צורה של עקרב ולהוסיף לדים כחולים יש חנות/עסק בארץ שעושה את זה בתשלום? או אולי בנאדם פרטי שמישהו מכיר שיש לו כשרון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המורה שלי דיי טיפשה היא מלמדת על רגל אחת והביאה לנו איזה שאלה שאין לי משוג מה היא רוצה רשמה ככה: Vo=F(Vin) וציירה לנו מגבר שרת עם נתונים מתחי הזנה של 14 וולט Vref 4v כשהוא נמצא על הפלוס ובעיקרון רשמה שזהו משווה בחוג פתוח לא נתנה שום דבר בקשר איך לפתור או מה לחשב וכו.. מישהו יודע? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני יודע שזה לא הכי קשור לפה אבל אתם בטוח תדעו ... יש לי רדיו טייפ של KENWOOD עכשיו אני רוצה לחבר אותו אבל לא לרכב . מה שאני צריך זה מתח ורמקולים נכון?? אז אני אשמח אם תגידו לי מה מכל הפינים האלה אני צריך ?? (מצורפת תמונה...) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן שזה אמור להיות פרופורציונלי, כלומר מידות זה הכרחי... (אחרת הייתי משתמש ב-power point ) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לנסות להשתתף בתחרות יש לי את הpraetorioan שלהם ואני רוצה לקרוע לו את הצורה ממכם אני צריך רעיונות מקוריים ויפים שיכבדו את ישראל ויתנו בראש בתחרות אני יודע שיש שם תותחים מכל העולם אבל זה עדיין שווה ניסיון. זה המארז למי שלא מכיר http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=RC-730&other_title=0 חשבתי בתור התחלה לעשות בדלת חור בצורת הכיתוב שבתמונה ואז מבפנים לשים פרספקס עם לדים בצבעים שונים מה דעתכם? רעיונות חברה, רעיונות תודה שחר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי כאן כמה המלצות טובות... (אני מקווה שלא הצחקתי רק את עצמי) שבוע טוב!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כשבוע כרטיס מסך חדש - MSI GeForce 7600GS AGP דרך ebay (דגמי ה AGP עוד לא הגיעו לארץ). היום הגיעה החבילה ופניי נפלו כשפתחתי אותה וגיליתי מתרוצץ לו בניילון קבל מנותק. הייתי רוצה להימנע מלשלוח את הכרטיס חזרה...לחכות חודש ולהתפלל שיעבור שוב את המכס בלי תשלום נוסף. האם אתם מכירים מקום מקצועי שמטפל בדברים מסוג זה? לקבל הלכו הרגליים אז צריך אחד חדש, אבל בעיקר צריך מישהו מיקצועי שיש לו ניסיון בהלחמות מסוג זה...חבל לי על כרטיס חדש. הרבה תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ראיתי פעם באינטרנט מדריך של איך לעשות הסבה לפנס וו צבאי ובמקום המנורה לשים לדים , אני לא מצליח למצוא את זה , אשמח לקישור אם מישהו יודע על מה מדובר . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי הדרישה של התרגיל באיזה דלגלג אני אמור בידיוק להשתמש ? ואיך אני אמור לדעת את זה ??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום! אחריי שהתסכלתי כאן על פרויקטיים ויצירות של אנשים החלטתי שגם אני רוצה לעשות מודינג. הבעיה היא שאני לא יודע איפה להתחיל,אין לי ידע במחשבים(רק אולי בבסיס שבבסיס). הייתי מעוניין לדעת איפה להתחיל,את הקטע של העיצוב ושאר הדברים הבנתי בכללי,אבל אין לי מושג בקטע של המחשב עצמו..למשל אני לא יודע איך כרטיס מסך נראה ואין לי מושג כמה מאוררים צריך ואם יש חשיבות לאיפה נמצא כל דבר.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא זה,לקחת אותי כפרויקט ולגדל אותי עד שאני אגיע לרמה המאוד גבוהה שיש פה בפורום..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,מצאתי בבית מפצל לUSB עם 4 יציאות ואיזה 10 מאווררים לא חיבור. חיברתי 4 מאווררים לכבל USB וחיברתי אותם למפצל. עכשיו הביעיה היא שהמתח של הUSB הוא רק 5V והמאווררים צריכים 12V. האם יש דרך כול שהיא לגרום להם להסתובב מהר יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם אפשר להחליף את התאורת רקע של הLCD שמעתי פעם שיש בין המסך לפנל - איזה שקף ירוק, ואם אני אחליף אותו - אז אני אקבל את הצבע שאני רוצה זה נכון? יש עוד דרכים - כגון תקיעת לדים בצדדים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות סוג של אורגן אורות מלדים בתוך המחשב, בעל שליטה ב4 סטים של לדים (כחול ירוק אדום וצהוב). האורות ב-FADE OUT/IN. תכננתי להשתמש ב 4017 עם ריסט עצמי לאחר 4 מחזורי ספירה. הנה תוכנית של מה שאני מתכוון לעשות (ללא ערכים בנתיים, אבל זה עוד יגיע) אם למישהו יש רעיונות איך לשפר או לעשות יותר נכון - אני בהחלט מעוניין בשיפורים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לברר היכן אפשר לקנות צגי kcd מוכנים להרכבה עצמית כלומר שהם באים מוכנים ואני רק מרכיב אותם כמודינג בתןך המארז.? כי הסתבכתי עם המדריך לבניית צג kcd ושמעתי ממשהו שיש כזה דבר שאפשר לקנות מוכן ואני רק מחבר את זה לספק כוח מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני חותך חלון במארז שלי עם הדרמל? ז"א אני יודע עם איזה סכין והכל פשוט רציתי לדעת אם יש איזה שיטות מיוחדות לחתוך. אם זה משנה אני רוצה לעשות חלון. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם זה זמן רב שאני משתעשע ברעיון של יצירת מארז, לשמחתי יש לי גישה למגוון חומרים ולבית מלאכה [כולל אנשים שם שיוכלו לעזור לי]. נשאר לי אם כך הרעיון. לדעתי אין לי צורך בקירור אקטיבי לרכיבים כמו הכוננים הקשיחים והצורב ולכן לדעתי אוכל להפריד בין החלקים המקוררים אקטיבית [לוח אם עם כל הכלולים] לבין אלו שלא [החיבור יעשה על ידי החיבורים המתאימים, הכוונה פה היא לחיבורי SATA] מה לדעתכם החומר שכדאי לי להשתמש בו, מהו התצורה העדיפה ביותר לדעתכם? [אשמח אם תצרפו תמונות/סרטוטים] דעו לכם שאני לא מגביל את עצמי ברוחב גובה וכו'. העיקר שאוכל לקרר כמו שצריך אני מצרף מספר תמונות שמתארות רעיונות שהשתעשעתי בהם. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי שזה יהיה אולי נחמד להחליש/לחזק את האור של הקתודה ע"י ראוסטט. האם זה אפשרי..? זה לא יפגע בקתודה? בכוונתי להשתמש בראוסטט הזה: אשר יבוא לי עם מאורר שאני אקנה... מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לשים באחת הפאות של המארז מאורר (ד.א איך המאורר הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6186 ) אני רוצה שהגריל יהיה מקדימה והמאורר יהיה מאחורה... זה תכנון טוב? : לחתוך עיגול עם מקדח כוס. לשים את המאורר בצד האחורי ואת הגריל בצד השני ולחבר באמצעות ברגים.. האם המאורר יאיר החוצה גם כאשר הפאה לא שקופה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מדריך לסרטוט בsketchup ? אני רוצה לסרטט משהו אבל אני לא יודע איך עושים זוויות ואובייקטים שונים בזוויות שונות. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע לידי מגבר ישן אך טוב והוא בלי יציאת ליין -אין אז כך שאני לא יכול להשתמש בו למחשב... יש לו כניסת אוזניות מיקרופון ,טייפ ופטיפון (כן הוא עד כדי כך ישן- אבל שומעים מצוין בכל זאת) יש איזושהי דרך לבנות יציאת ליין אין...? אני מקווה שהדיון מתאים לכאן אם לא תעבירו... אם אתם צריכים פרטים מסויימים נוספים על המגבר שתפו ואני אעדכן... תודה....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות לבנות מקלט אינפרא אדום בשביל שאני יוכל לחבר את הפלאפון שלי למחשב? איפה אני יכול להשיג מעגל לכזה מקלט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-