אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך צינור pvc עם עדיפות לצבעים(אדום וכחול) בקוטר של 3/8 אינץ לרכיבי הקירור במערכת. מצאתי הרבה ב ebay עכשיו אני רוצה לברר אם יש בהארץ בדגש על אזור הצפון(עכו, קריות, חיפה). בתודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם..! איפה אני יכול לקנות USB 2.0 to IDE בישראל (באזור המרכז)..? וחיפשתי ולא מצאתי יש כזה פה בארץ..? תודה לעוזרים..! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
**הקדמה - ממש לא נחוץ** אוקי אז סוף סוף החלטתי לצאת מהבית ולקנות פרספקס (כחודש ימים אחרי ששלי נשבר והייתי צריך להסתפק ברשת גומי, שדרך אגב תחליף לא רע בכלל, רק שלא נותן אפקט צבעים אמיתי) אז קפצתי לי לעיר (חיפה) קניתי את הפרספקס + דבק דו צדדי + ראשים לדרמל (בשביל לחתוך את הפרספקס מסביב לידית) החיתוך היה חלק בלי שום בעיות (ולא כמו שאמר הזגג ליד שצריך ג'יגסו בשביל לחתוך חחח איזה איש מחוק...) גומי U לא ממש מצאתי אז בנתיים אני מסתפק בלי ובימים הקרובים אני כנראה יקנה.. בדרך ניצנצה לי חנות אלקטרוניקה בזווית של העין והחלטתי להכנס חנות איכותית מאוד אני חייב לציין, החל מצורבים של LITE ON ואוזניות של סנהייזר אל היט שרינקים מסכי LCD ועוד.. קניתי לי היט שרינק נחמד (כמטר וחצי אורך - בצב…
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני וחבר שלי (Amos.G בפורום אם אני לא טועה.. הוא כבר לא פה הרבה זמן) צבענו את המארזים בשחור, עשינו חור בדלת וחיברנו לשם sf2 של Tt. צירפתי כמה תמונות שלא משקפות את התוצאה האמיתית. זה נראה בתמונות לא משהו אז תתרשמו רק התרשמות כללית * הטמפ' במארז שלו השתפרו בהרבה ! * מצורפת גם תמונה שמראה את הכלי שהשתמשנו בו כדי לגרד את הצבע. הדבר הזה מאוד עזר. (עולה 10 ש"ח בהום סנטר למי שרוצה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, בחיפושיי אחר לדים UV הלכתי לחנות אלקטרוניקה הפינתית וביקשתי לדים אולטרה סגול.. אמרו שלא יודעים וזה, בסוף נתנו לי מה שהם קראו לו "לד שידור", לדים 5מ"מ בצבע טורכיז אמרתי בסדר.. ננסה.. ואחרי שחיברתי אותם למתח כלום לא קרה, הסתכלות מהירה במצלמה של הפלאפון וראיתי שהלדים אכן עובדים אבל בלתי נראים לעין בלתי מזוינת... מישהו יכול להסביר לי מה זה הדברים האלה?
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם זה זמן רב שאני משתעשע ברעיון של יצירת מארז, לשמחתי יש לי גישה למגוון חומרים ולבית מלאכה [כולל אנשים שם שיוכלו לעזור לי]. נשאר לי אם כך הרעיון. לדעתי אין לי צורך בקירור אקטיבי לרכיבים כמו הכוננים הקשיחים והצורב ולכן לדעתי אוכל להפריד בין החלקים המקוררים אקטיבית [לוח אם עם כל הכלולים] לבין אלו שלא [החיבור יעשה על ידי החיבורים המתאימים, הכוונה פה היא לחיבורי SATA] מה לדעתכם החומר שכדאי לי להשתמש בו, מהו התצורה העדיפה ביותר לדעתכם? [אשמח אם תצרפו תמונות/סרטוטים] דעו לכם שאני לא מגביל את עצמי ברוחב גובה וכו'. העיקר שאוכל לקרר כמו שצריך אני מצרף מספר תמונות שמתארות רעיונות שהשתעשעתי בהם. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום.. לכם.. אני יהב... אני חדש.. אמממ אני עשיתי כבר כמה מודים למחשב שלי.. שזה כולל עיגול כבלים.. יצא משהו בן ז*נה ו.. אממ עשיתי משטח זוהר לעכבר .. שיצא פצצצצצצצה...אממ ועשיתי בפאנלים של המחשב מקדימה מאוורר עם מלאאאאאאאא חורים שעשיתי שעות כל חור וחור עם מקדחה.... ו... צבעתי את הפאנלים... .. טוב.. תמונות אני מקווה להביא בקרוב... עכשיו.. לשאלה.. איך לעזאזל.... אני עושה דבר כזה??? http://images.gruntville.com/casegallery/albums/albus29/Panel_Wrap_2.jpg אני מת לעשות דבר כזה.. ואין לי מושג מאיפה להתחיל אפילו..אז אם למישהו יש מדריך.. משהו..איך לצבוע.. או מה שזה לא יהיה.. תביאו לי.. וקשהההה
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מישהוא יודע אולי איפה אפשר לקנות דיסקיות לדרמל לחתוך והעגולות האלו שמשמשות לשיוף וכל אלו ואם מישהוא מכיר איפה אפשר לקנות ראשים חדשים לדרמל איזור נתניה יש בהום סנטר אולי?
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום חברים תראו מה מצאתי מצאתי את זה בתוך מחשב ישן ישן פנטיום 1 עכשיו רציתי לשאול אם אפשר לעשות אם זה משהו תראו תמונות שצילמתי במצלמת אינטרנט שלי אומנם איכות חרא אבל לבנתיים עד שאני אצלם באיכות יותר טובה מזו רשום על הפלסטיק השחור הזה בלבן TURBO SW בתמונה רואים חרא אז הכנתי ציור וזה מה שרשום מאחורי לכרטיס הK 35 סתם רשום שם זה נמצא על המעגל ורק רשום שם K 35 אפשר לעשות עם זה משהו חברים :s05: תנו לי הצעות בבקשה
-
- 14 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לארגן כבל מאריך של כ20 מטר עבור מסך (VGA) ומקדלת בלבד. א. האם זה יעבוד מכזה מרחק ? ב. האם אני יכול לקחת כבל עם מספר גידים השווה ל2 הכבלים ביחד (כלומר 16+6) כלומר עם 22 גידים, ולעשות ממנו את 2 המחברים בכל צד ? האם זה עלול לעבוד ? ג. היכן משיגים דברים כאלה אם בכלל ? ד. במידה ואין אפשרות, היכן ניתן להשיג מאריכים באורכים כאלו ? תודה מראש, חן
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
למי ש איודע, אני עובד כעת על פרויקט בשם קוד:fireball, אני מתכנן לצבוע את כל המארז בשחור: 1. איך מפרקים את הגג (מסודר שם עם ניטים)? 2. איך מפרקים את הפרונט (שלא יהיה בו שום דבר חשמלי או אלקטרוני לקראת הצביעה..)?? תודה לעוזרים, גמר חתימה טובה לכוווולם! אבי.
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
אני מחפש כבל IDE ATA133 שאין לו 2 יציאות IDE אלא אחת (כמו שיש כבל מעוגל ל-FLOPPY) יש כאלו בארץ?
-
- 14 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לנו מעקה בבית ממתכת והוא צבוע בלבן והוא בצורה עגולה. אנחנו רוצים לצבוע אותו בכסוף. איך לעשות את זה? האם הדרך שלי נכונה: לשייף עם נייר שיוף 1200, לצבוע שכבה ראשונה, לשייף עם ניירר מים 200 ולצבוע שכבה שניה. האם הדרך הנ"ל נכונה? האם ניתן לצבוע ושהצבע יתפס טוב בלי לשייף ולהוריד את הצבע הקיים..? מפני שזה 3 קומות וזה המון עבודה... ואם זה לא מתאים לפורום הזה אז שהמנהלים יעבירו...
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
קניתי דרמל ואני לא יודע עם איזה ראש אני חורט...ניסיתי את כל הראשים ולא מצאתי איזה אני צריך..אני רוצה לעשות חריטה דקה מאוד... ואם למשהו יש תמונה של הראש מקסימום אני יקנה אותו...
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני יכול לעשות את זה http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ רק שבמקום לדים להשתמש בקטודות קרות ?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
המבחר בזאפ עלוב, גם המבחר באיביי דיי עלוב, ולגרילים שכן שווים יש דמי משלוח הזויים ממש... מישהו מכיר חנות עם מבחר יפה?
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי 2 פוטנציומטרים של 500 אוהם ואני רוצה לחבר כל אחד למאוורר של 12V איך אני עושה את זה? תודה,
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי לכולם... מכירים ת'מאוורר הסטנדרטי של אינטל? השאלה שלי איזה חוט נותן מה? תודה לכל מי שיענה
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אם אני משנה לד לעכבר - זה יכול להרוס אותו? (בהנחה שאני יודע להחליף לד, כמובן) כאילו, אני אני שם לד יותר חזק, בצבע כחול, לדוגמא (כרגע זה אדום) - זה יכול להשפיע על הקליטה של החיישן?
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני בתכנון לבנות איזה HTPC מעץ, זה קצת יתעכב אבל בעיקרון אני יעשה לו קצת מודינג איכותי! אז ככה: 1) אני רוצה לשים לד בתוך הCD-ROM אבל שיעבוד רק כשהCD-ROM פתוח אז חשבתי לקחת כפתור שבמצב הרגיל הוא סוגר מעגל ואז כשלוחצים עליו הוא פותח את המעגל. ואז הלחץן יהיה במקום בתוך הCD-ROM שכאשר הוא סגור הכפתור ילחץ ולא יהיה אור וכשהוא יפתח יסגר המעגל כי הכפתור לא יהיה לחוץ ויהי אור! השאלה היא אם יש לחצן כזה...? 2)יש לי הרבה מאווררים שעובדים על 12 וולט ו-0.18-0.14 אמפר עכשיו אני רוצה לקנות פוטנציומטר בשביל לשלוט עליהם...אני חישבתי שצריך נגד של 65 אום או 75 אום תלוי אם המאוורר הוא 0.18 אמפר או 0.16 אמפר...עכשיו השאלה היא אם החישוב שלי נכון... 3)ראיתי במדריכים שיש משהו שנקרא קבל והוא אוגר …
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מדבר על שנאי מתח עם מדדים בערך של 12 V 3 4.5 7 בערך... כמה אמור לעלות אחד כזה? עכשיו עוד שאלה אחרי שאני קונה יש קצה שהוא מגיע איתו אני אמור לחתוך את הקצה לקבל שני חוטים + ו- נכון? ואז נגיד לחבר למטריצה בהספק הרצוי ולראות עם המעגל פועל נכון? ממ יש סיכוי שזה יעשה לי קצר בבית? כי היה לי אחד הוא היה קצת תקול נראה לי ועשה לי הפסקות חשמל... ממ אם ה+ וה- נוגעים ביחד שזה מחובר לשקע יש סיכוי להתחשמל?
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ציוד מודינג כמו קטודות מאווררים מוארים או כל דבר אחר ואני מחפש אתר טוב עם ציוד מודינג, אני משלם עם PP תודה!!! סהר עריכה: עכשיו ניזכרתי שיש את האתר הזה http://mnpctech.com/ יש להם מלא סירטונים ביוטיוב של מודיג הוא אתר טוב?? ובלי שום קשר תביאו לי אתרים טובים לציוד מודינג
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
-
מה אתם חושבים- האם ניתן להוסיף מסך אל סי די למצלמה דיגיטלית ללא מסך ? אני חשבתי שאולי אפשר לשים מסך של פלאפון צבעוני !
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-