עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by nimrods,

לילה טוב לכולם..! איפה אני יכול לקנות USB 2.0 to IDE בישראל (באזור המרכז)..? וחיפשתי ולא מצאתי יש כזה פה בארץ..? תודה לעוזרים..! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by amadey,

שלום, ברצוני לפרסם פרויקט שעשיתי די מזמן על המארז CM690. זהו הפרויקט צביעה הראשון שלי, כך שהתוצאות בהתאם. קישור לגלריית התמונות : http://imageshack.us/g/195/zgi2kjozvtni.jpg/

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  3. Started by roeesnir,

אני צריך ספק כזה: AC IN - 100-240V 50/60Hz 19W DC OUT 12V 1.3A. מצאתי באיביי את אלו: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290372975267 ואת זה: http://www.ebay.com/itm/12V-DC-1-3A-15W-Regulated-Switching-Power-Supply-/300632204706?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45ff1365a2 או את זה: http://www.ebay.com/itm/1-Switching-Power-Supply-NES-15-12-12V-1-3A-78x51x28mm-/140338496531?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20acd38413 מה ההבדלים בניהם? איזה כדאי לקנות? תודה.

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by Qwerty pie,

שלום, יש לי קצת רעש לבן באוזניות שמחוברות לdac וקראתי קצת על חרוז פרייט (ferrite bead) שמסנן רעשים. האם זה יהיה טוב למטרה זו? לחבר לכבל של האוזניות. והאם זה יכול להרוס את האוזניות? תודה

5. יש לי 2 פוטנציומטרים של 500 אוהם ואני רוצה לחבר כל אחד למאוורר של 12V איך אני עושה את זה? תודה,

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  6. לפי הדרישה של התרגיל באיזה דלגלג אני אמור בידיוק להשתמש ? ואיך אני אמור לדעת את זה ??

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  7. Started by shoonra,

המבחר בזאפ עלוב, גם המבחר באיביי דיי עלוב, ולגרילים שכן שווים יש דמי משלוח הזויים ממש... מישהו מכיר חנות עם מבחר יפה?

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  8. אני רוצה לקנות ציוד מודינג כמו קטודות מאווררים מוארים או כל דבר אחר ואני מחפש אתר טוב עם ציוד מודינג, אני משלם עם PP תודה!!! סהר עריכה: עכשיו ניזכרתי שיש את האתר הזה http://mnpctech.com/ יש להם מלא סירטונים ביוטיוב של מודיג הוא אתר טוב?? ובלי שום קשר תביאו לי אתרים טובים לציוד מודינג

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  9. Started by i-pink,

איך הציר של המסך בN97 ננעל??

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by nehmia,

קניתי דרמל ואני לא יודע עם איזה ראש אני חורט...ניסיתי את כל הראשים ולא מצאתי איזה אני צריך..אני רוצה לעשות חריטה דקה מאוד... ואם למשהו יש תמונה של הראש מקסימום אני יקנה אותו...

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  11. אני וחבר שלי (Amos.G בפורום אם אני לא טועה.. הוא כבר לא פה הרבה זמן) צבענו את המארזים בשחור, עשינו חור בדלת וחיברנו לשם sf2 של Tt. צירפתי כמה תמונות שלא משקפות את התוצאה האמיתית. זה נראה בתמונות לא משהו אז תתרשמו רק התרשמות כללית * הטמפ' במארז שלו השתפרו בהרבה ! * מצורפת גם תמונה שמראה את הכלי שהשתמשנו בו כדי לגרד את הצבע. הדבר הזה מאוד עזר. (עולה 10 ש"ח בהום סנטר למי שרוצה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by eladh16,

שלום, איכשהו מצאתי אצלי בבית את המכשיר הזא - רשום אליו pro ject board. מי ידע כללי, אני יודע שהמכשיר הזא משמש לבדיקה של רכיבים אלקטרונים. כאילו אם שמים בחור מסוים שם נורה, ובחור אחר סוללה , אז הנורה פעולת. וגם רכיבים אחרים כמו נגדים ועוד. אבל מישהו יכול להסביר לי, איך זה בדיוק עובד? כאילו מה כל החורים מסמלים, ואם אני רוצה לבדוק אם הנורה תקינה, אז איפה אני בדיוק שם את הנורה ואיפה את הסוללה? אני רוצה לדעת את העיקרון של המספרים והאותיות שם, ואיך בדיוק משתמשים בזה תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  13. Started by rsegoly,

שלום אני מרים כעת דמו/פיילוט מבוסס ארדוינו אתר ברשת ותקשורת בין השניים. הלוח ישמש לאיסוף נתונים באמצעות חיישנים אך גם יקבל פקודות ומאידך תבדק האפשרות גם להפעיל אותו כ STANDALONE (בהנחה שזה אפשרי) ואז רק יאסוף נתונים. הפעילות ממוקדת התייעלות אנרגטית ולאו דווקא אוטומציה בבית אני מחפש מישהו שיש לו נסיון בארדוינו ורוצה להיות חלק מכזו פעילות, בשלב זה נמצאים בהליך ההגדרות ובדיקת יכולות, יש לנו כמה כיוונים והכוונה להגיע למוצר מסחרי. החלק של הווב מכוסה ומה שחסר לנו זה הנסיון בלוח לא מדובר בהצעת עבודה בשלב זה אלא הצטרפות לצוות של הפיילוט שעיקרו חשיבה ובדיקת יכולות. מצד שני לא מדובר בהתנדבות גרידא וכמובן שאם יצא מזה משהו...... יש כאן מישהו שרוצה לקפוץ למים?

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  14. Started by Aviko,

למי ש איודע, אני עובד כעת על פרויקט בשם קוד:fireball, אני מתכנן לצבוע את כל המארז בשחור: 1. איך מפרקים את הגג (מסודר שם עם ניטים)? 2. איך מפרקים את הפרונט (שלא יהיה בו שום דבר חשמלי או אלקטרוני לקראת הצביעה..)?? תודה לעוזרים, גמר חתימה טובה לכוווולם! אבי.

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  15. Started by mei,

יש לי כאן תרגיל האם מישהו יכול לכתוב באופן מאוד מסודר את הפיתרון (צריך להיות מאוד קצר..) אני רוצה לראות פשוט האם דרך החשיבה שלי נכונה.. תודה ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  16. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לבנות מקלט IR, מי מגבר שפירקתי ומצאתי את כול החלקים חוץ מהמיצב מתח (אבל יש שם כמה סוגים ואני לא יודע עם אני יכול לעשים אותם) ואני רוצה לדעת עם אני יכול לישתמש במיצב אחר :s05: :s05: :s05: תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  17. טוב אז אני מעוניין לדעת מה זה בדיוק חיבור בטור..ואיך זה מתבצע? נגדים? משהו? נגיד יש לי עכבר, ואני מעוניין לחבר אליו 2לדים איך בדיוק אני אמור לחבר אותם? אני זוכר שקראתי איפשהו שאני צריך לחבר לכבל האדום והשחור...אבל מה צריך לעשות בדיוק? אה ומישהו מכיר איזה פורום אלקטרוניקה גדול? שאפשר לשאול שמה שאלות...ויש שם אנשים והוא לא נטוש באנגלית/עברית לא משנה Thanks!

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by wArezm0n,

שלום, ברשותי מארז Wavemaster בצבע אלומיניום רגיל מבית Coolermaster ובורצני לצבוע את המארז שלי ובנוסף לכך אני רוצה שיהיה לו גימור מבריק. ברצוני לדעת באיזה צבעים להשתמש,איזה כלים,איזה חומרים וגם שיטות לצביעת המארז וכל מה שקשור לעניין , אם אתם יכולים לתת לי קישורים לפרויקטים כאלה או הסברים זה יעזור לי מאוד. תודה.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by dids22,

יש לי את המאורר טונדר בלד 120. http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/thunderblade/thunderblade120/thunderblade120.asp עשיתי לו מוד ל 7 וולט לפני יומים (בעזרתו של iakovl ) הבעיה היא שכשהוא במצב של 7 וולט המוניטור של ה rpm לא מוצג (speed fan\everest) (במצב 12 וולט הוא כן מוצג) יודעים אולי למה? איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  20. אני רוצה לשים פרקט למינציה בחדר והקציב שלי מוגבל כ1500 שקל ל9 מטר כולל עבודה. ורק על העבודה רוצים 450-500 שקל. אני אשמח אם משהו כאן יוכל להשאיל לי כלים תמורת פקדון. אני מאזור בת ים

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  21. אני בתכנון לבנות איזה HTPC מעץ, זה קצת יתעכב אבל בעיקרון אני יעשה לו קצת מודינג איכותי! אז ככה: 1) אני רוצה לשים לד בתוך הCD-ROM אבל שיעבוד רק כשהCD-ROM פתוח אז חשבתי לקחת כפתור שבמצב הרגיל הוא סוגר מעגל ואז כשלוחצים עליו הוא פותח את המעגל. ואז הלחץן יהיה במקום בתוך הCD-ROM שכאשר הוא סגור הכפתור ילחץ ולא יהיה אור וכשהוא יפתח יסגר המעגל כי הכפתור לא יהיה לחוץ ויהי אור! השאלה היא אם יש לחצן כזה...? 2)יש לי הרבה מאווררים שעובדים על 12 וולט ו-0.18-0.14 אמפר עכשיו אני רוצה לקנות פוטנציומטר בשביל לשלוט עליהם...אני חישבתי שצריך נגד של 65 אום או 75 אום תלוי אם המאוורר הוא 0.18 אמפר או 0.16 אמפר...עכשיו השאלה היא אם החישוב שלי נכון... 3)ראיתי במדריכים שיש משהו שנקרא קבל והוא אוגר …

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  22. אני יכול לעשות את זה http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ רק שבמקום לדים להשתמש בקטודות קרות ?

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by Pure-Gold,

זה מיקרו-בקר שיודע לדבר עם USB. יש מישהו שהשתמש עם הבקר הזה בעבר ? בעקרון מה שאני רוצה להכין איתו זה דבר מאוד פשוט, מעגל קטן שבעזרת תוכנה אני אכבה ואדליק לדים וכמו כן אקבע את העוצמה שלהם. את החלק של התוכנה אני אכתוב ב CSharp מצאתי איזו תוכנית הדגמה. מה שאני צריך זה תכנון של המעגל.

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  24. חיפשתי שעות ולא מצאתי שם או מקום לקנות את זה אפילו... יש לי מארז FULL ATX חדש ובגללו רעשים שלא שמעתי במארז קטן יותר מתעצמים בגלל התהודה בתוך המארז - מחפש כל דרך אפשרית להשתקתו. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  25. שלום חברים תראו מה מצאתי מצאתי את זה בתוך מחשב ישן ישן פנטיום 1 עכשיו רציתי לשאול אם אפשר לעשות אם זה משהו תראו תמונות שצילמתי במצלמת אינטרנט שלי אומנם איכות חרא אבל לבנתיים עד שאני אצלם באיכות יותר טובה מזו רשום על הפלסטיק השחור הזה בלבן TURBO SW בתמונה רואים חרא אז הכנתי ציור וזה מה שרשום מאחורי לכרטיס הK 35 סתם רשום שם זה נמצא על המעגל ורק רשום שם K 35 אפשר לעשות עם זה משהו חברים :s05: תנו לי הצעות בבקשה

• 14 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.