אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
קניתי דרמל ואני לא יודע עם איזה ראש אני חורט...ניסיתי את כל הראשים ולא מצאתי איזה אני צריך..אני רוצה לעשות חריטה דקה מאוד... ואם למשהו יש תמונה של הראש מקסימום אני יקנה אותו...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תצוגת LCD שתראה לי את החום במחשב ועוד כמה דברים, אין לי שום מושג מה לקנות וכמה עולה שככה שיכולים לעבוד עלי, כי בחיים לא התעניינתי בזה.. אני רוצה מקום שקרוב אלי (נתניה) ותגידו לי בדיוק איזה דגם לקנות! ד"א : מישהו יודע אם יש בKSP כאלו? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, ממש התלהבתי מחיבור הlpt , עד כך שעשיתי תוכנה שמתי ששולחים הודעה במסנג'ר/ICQ כל הלדים מהבהבים. (שולח 0 / 255 ) (לא ניסיתי זאת בפועל, אך בתוכנת סימולציה זה פעל היטב) רציתי לדעת אם דרך אינפרא אדום אפשר לעשות שלד ורסיבר של IR ומס' סוללות ולד אינפרא אדום(כן? ככה קוראים לשולח של הIR?) אפשר לעשות מין דבר שכששולחים הודעה אז השולח שולח הודעה לרסיבר ואז הלד המרוחק מהבהב? ז"א הרסיבר מחובר ללד והשולח למחשב. ואם כן אשמח אם מישהו מבין יוכל לעזור לי בזה :]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום! אחריי שהתסכלתי כאן על פרויקטיים ויצירות של אנשים החלטתי שגם אני רוצה לעשות מודינג. הבעיה היא שאני לא יודע איפה להתחיל,אין לי ידע במחשבים(רק אולי בבסיס שבבסיס). הייתי מעוניין לדעת איפה להתחיל,את הקטע של העיצוב ושאר הדברים הבנתי בכללי,אבל אין לי מושג בקטע של המחשב עצמו..למשל אני לא יודע איך כרטיס מסך נראה ואין לי מושג כמה מאוררים צריך ואם יש חשיבות לאיפה נמצא כל דבר.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא זה,לקחת אותי כפרויקט ולגדל אותי עד שאני אגיע לרמה המאוד גבוהה שיש פה בפורום..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המבחר בזאפ עלוב, גם המבחר באיביי דיי עלוב, ולגרילים שכן שווים יש דמי משלוח הזויים ממש... מישהו מכיר חנות עם מבחר יפה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי מצלמה שנתקעת מידי פעם וכל פעם מחדש צריך להוציא אותה מהחשמל על מנת לאתחל אותה. עכשיו ככה בהתחלה חשבתי לבנות לה כרטיס קטן שיכיל נגד וקבל שייצור מין איזה השהייה אוטומטית למשך כל 4 שעות בערך (בהתאם לנגם והקבל שאני ישים) אבל הבעיה היא שאני לא יודע עם זה יעבוד כל כך ואפילו גם חשבתי לחבר שעון שבת אבל בכל פעם שהוא עושה ריסט הוא נח 15 דקות וזה לא טוב אני צריך שהמצלמה תתכבה רק לשניה או שתיים. מישהו יודע איך אני יכול לבנות למצלמה שלי מעגל שיכבה אותה כל 3 או 4 שעות למשך שניות אחדות וידליק אותה בחזרה? תודההה המצלמה עובדת על 24 וולט
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם אפשר להחליף את התאורת רקע של הLCD שמעתי פעם שיש בין המסך לפנל - איזה שקף ירוק, ואם אני אחליף אותו - אז אני אקבל את הצבע שאני רוצה זה נכון? יש עוד דרכים - כגון תקיעת לדים בצדדים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני חותך חלון במארז שלי עם הדרמל? ז"א אני יודע עם איזה סכין והכל פשוט רציתי לדעת אם יש איזה שיטות מיוחדות לחתוך. אם זה משנה אני רוצה לעשות חלון. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן בפורום נהנתי לראות מודינג של אנשים פשוט גאונים... יש לי בבית מסך של מחשב נייד בגודל 4.5 " השאלה שלי איך מחברים אותו למחשב שלי? איך בכלל אני יודע אם יש לי בכרטיס מסך שלי Dual Display ? ( יש לי רדון 9800 )? עיינתי במדריך שמופיע כיצד לחבר את המצג למחשב אבל לא הצלחתי להבין כלום אולי יש מדריך יותר עם סקירה על הנושא הזה אשמח אם תענו לי......
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת בבירור איך מרכיבים לדים למחשב. שיהיה הסבר מפורט וברור!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מארז ANTEC P-180 ואני רוצה להוסיף לו את כל המאוררים. אני יודע שהאחורי הוא להוציא, שני הקידמיים להכניס , אבל מה לגביי העליון מכניס או מוציא? יש לי גם ספק ENERMAX שיש בו מאורר 120 שמוציא במארז הוא יושב למטה לאיזה כיוון הוא צריך להוציא לריצפה או לכיוון מעלה על החוצץ? איך עדיף לסדר את המארז ההרדיסקים למטה יחד אם הספק ואז למעלה יהיה יותר פתוח להכניס אוויר?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא סגור אם זה הפורום הנכון. בכל מקרה אני מחיה את המחשב הישן, וחסרים לו כל הכיסויי 5.25 וכיסוי אחד של 3.5. (בשני יש כונן דיסקטים...) חיפשתי בכל חור ולא מצאתי, לפחות לא משהו זול, כי דבר כזה לא אמור לעלות הרבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. לכם.. אני יהב... אני חדש.. אמממ אני עשיתי כבר כמה מודים למחשב שלי.. שזה כולל עיגול כבלים.. יצא משהו בן ז*נה ו.. אממ עשיתי משטח זוהר לעכבר .. שיצא פצצצצצצצה...אממ ועשיתי בפאנלים של המחשב מקדימה מאוורר עם מלאאאאאאאא חורים שעשיתי שעות כל חור וחור עם מקדחה.... ו... צבעתי את הפאנלים... .. טוב.. תמונות אני מקווה להביא בקרוב... עכשיו.. לשאלה.. איך לעזאזל.... אני עושה דבר כזה??? http://images.gruntville.com/casegallery/albums/albus29/Panel_Wrap_2.jpg אני מת לעשות דבר כזה.. ואין לי מושג מאיפה להתחיל אפילו..אז אם למישהו יש מדריך.. משהו..איך לצבוע.. או מה שזה לא יהיה.. תביאו לי.. וקשהההה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הכפתור הזה:http://www.ebay.com/itm/1pc-Blue-Led-Dia-10mm-Cap-POWER-12V-Momentary-Tact-Push-Button-Switch-/300866130703?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item460d04d30f לאחר החיווט של הכפתור לפורט של הכפתור המקורי(כפתור הדלקה) הכפתור אינו פועל,ישנו אור כחול של הלד בפנים אך הוא לא מדליק את המחשב. יש בכפתור שתי רגלים ישרות שאני מניח שהם הרגלים שצריכים להשתמש בהם לסגירת המעגל, אבל יש עוד 4 רגלים בפינות שהם עקומות ואני לא יודע אם הם משמשו למש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני חדש בעניין המודים .. אחרי שראיתי כמה דיונים בפורום אני פשוט חייב לעשות מוד בעצמי.. אז זה הולך ככה: קודם כל ניראה לי שאני יעשה מוד שאני יקנה לבד את החלקים בגלל שאין לי דרמל , מקדחה ובלה בלה ורק לקנות את זה יצא הרבה כסף ואני מאוד לפחד להרוס את מה שאני רוצה לעשות... 1. אני מתכנן לקנות מארז חדש אחרי שהמארז הישן שלי פשוט ביאס אותי ( ENERMAX CHAKRA 3050) גם מבחינת מראה , גם מבחינת גודל וגם מבחינת קירור... המארז החדש שאני מתכוון לקנות הוא Cooler Master Stacker STC T01 2.קניית חלון שקוף למארז 3. החלפת מאוורר לטוניק טאוור למאוורר עם לד ( זה קשה? אמורה להיות לי בעיה בלעשות זאת?כל מאוורר מתאים?) 4.הוספת מאווררים עם לדים למארז.. 5.תאורה בצבע אדום \ ורוד למארז ( לא יודע למה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מניח שזה לא בדיוק המקום המתאים להודעה הזו... אבל תאלצו לסלוח לי, אני אוהב את HWzone וחוץ מזה לא ממש הצלחתי למצוא פורום אלקטרוניקה ישראלי שמכבד את עצמו (חוץ מהפורום של ישראל וויל אולי). בקיצור, הסיפור הוא כזה: אני מחפש מי שהו עם ידע (ורצוי גם מכשירים) קצת יותר מבסיסי באלקטרוניקה. בניתי את ה modularEEG שמתואר בקישור הבא: open EEG project - Modular EEG סיימתי את כל ההלחמות, והתחלתי לבדוק את המכשיר. נורת הביקורת דולקת כמו שצריך ואפילו מדדתי מתחים במקומות שונים והם תקינים. עם זאת אני לא מצליח לתכנת את ה AVR. אני מחפש מישהו שיוכל לעזור לי לבדוק את המכשיר ולמצוא מה לא בסדר בו. בתשלום במידת הצורך.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב. רכשתי את המארז ביום חמישי. סידור הכבלים לא כל כך הלך לי. החבאתי את כל הכבלים מאחורה אבל כתוצאה מכך לא הצלחתי לסגור את הפנל האחורי ונאלצתי להעביר את כל הכבלים מקדימה מה שיצר ברוך מאוד גדול. הצעות לשיפור/עזרה יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יכול לעשות את זה http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ רק שבמקום לדים להשתמש בקטודות קרות ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני וחבר שלי (Amos.G בפורום אם אני לא טועה.. הוא כבר לא פה הרבה זמן) צבענו את המארזים בשחור, עשינו חור בדלת וחיברנו לשם sf2 של Tt. צירפתי כמה תמונות שלא משקפות את התוצאה האמיתית. זה נראה בתמונות לא משהו אז תתרשמו רק התרשמות כללית * הטמפ' במארז שלו השתפרו בהרבה ! * מצורפת גם תמונה שמראה את הכלי שהשתמשנו בו כדי לגרד את הצבע. הדבר הזה מאוד עזר. (עולה 10 ש"ח בהום סנטר למי שרוצה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מאווררים 80 ממ רציתי לחבר עליהם פוטנציומטר כדי להקטין את הרעש שלהם ראיתי שחלק אומרים שצריך לשים פוטנציומטר של 50 אום היתי בתל אביב בחנויות אלקטרוניקה אבל הכי קטן שיש להם זה 1 קילו אום האם זה מספיק טוב ואם לא איפה אפשר לקנות? והאם מחברים את הפוטנציומטר כפוטנציומטר או כראוסטט ומה עדיף תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או קי יש לי חדר בגודל של ככה שלוש על שלוש מטר... מגיד אני מחבר בפינה ככה 7 לדים כחולים UB הם יאירו את החדר האור עמום כזה? או שיהיה ממש חשוך?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את הלדים בשני מאווררים שיש לי כגרע במארז רציתי לדעת אם הלדים האלא יתאימו: http://www.ebay.com/itm/10pcs-5mm-Ultra-Bright-Red-LED-/220988654894?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3373f3452e אני ידוע שמבחינת גודל הם יתאימו אבל מבחינת החזוק אם זה החוזק הממוצע במאווררים למחשב? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חדש בכל העניין הזה של מודינג. ראיתי מישהו שרצה לעשות שהנורות זזות לפי המוזיקה - אני לא ממש מבין ברכיבי האלקטרוניקה. אני רוצה להכין אחד כזה, מישהו יכול להסביר לי איך מכינים את זה? ואיזה חלקים צריך? דבר שני, כדאי לי לקנות דרמל? מה הדרמל עושה בעצם? משייף? חותך? מה בדיוק? תודה רבה על העזרה. ואם עברתי על איזה חוק אני ממש מצטער. זאת ההודעה הראשונה שלי.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<מצטער על הכותרת באנגלית, בעברית זה היה מצריך הרבה יותר מילים> יש למישהו שירטוט\רעיון\הצעה איך לתקשר עם הרכיב הנ"ל (Atmel 89S51 משפחת 8081) דרך USB על מנת לצרוב עליו תוכנות במקום כבל פרללי רגיל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-