אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות ציוד מודינג כמו קטודות מאווררים מוארים או כל דבר אחר ואני מחפש אתר טוב עם ציוד מודינג, אני משלם עם PP תודה!!! סהר עריכה: עכשיו ניזכרתי שיש את האתר הזה http://mnpctech.com/ יש להם מלא סירטונים ביוטיוב של מודיג הוא אתר טוב?? ובלי שום קשר תביאו לי אתרים טובים לציוד מודינג
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהוא יודע אולי איפה אפשר לקנות דיסקיות לדרמל לחתוך והעגולות האלו שמשמשות לשיוף וכל אלו ואם מישהוא מכיר איפה אפשר לקנות ראשים חדשים לדרמל איזור נתניה יש בהום סנטר אולי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן בפורום נהנתי לראות מודינג של אנשים פשוט גאונים... יש לי בבית מסך של מחשב נייד בגודל 4.5 " השאלה שלי איך מחברים אותו למחשב שלי? איך בכלל אני יודע אם יש לי בכרטיס מסך שלי Dual Display ? ( יש לי רדון 9800 )? עיינתי במדריך שמופיע כיצד לחבר את המצג למחשב אבל לא הצלחתי להבין כלום אולי יש מדריך יותר עם סקירה על הנושא הזה אשמח אם תענו לי......
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך צינור pvc עם עדיפות לצבעים(אדום וכחול) בקוטר של 3/8 אינץ לרכיבי הקירור במערכת. מצאתי הרבה ב ebay עכשיו אני רוצה לברר אם יש בהארץ בדגש על אזור הצפון(עכו, קריות, חיפה). בתודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום ושבוע טוב. רכשתי את המארז ביום חמישי. סידור הכבלים לא כל כך הלך לי. החבאתי את כל הכבלים מאחורה אבל כתוצאה מכך לא הצלחתי לסגור את הפנל האחורי ונאלצתי להעביר את כל הכבלים מקדימה מה שיצר ברוך מאוד גדול. הצעות לשיפור/עזרה יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מנורת אולטרה סגול שההספק שלה הוא 6w ונגיד אני קונה לה בית מנורה מחנות חשמל ואני רוצה לחבר למארז אז אני אמור לחבר את זה לאחד החוטים שיוצא מהספק, שבמולקס. השאלה שלי כמה מתח זה דורש?כי לא כתוב על זה במיליאמפר כדי שאני ידע לחשב כמה וולט צריך.....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יכול לעשות את זה http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ רק שבמקום לדים להשתמש בקטודות קרות ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מאווררים 80 ממ רציתי לחבר עליהם פוטנציומטר כדי להקטין את הרעש שלהם ראיתי שחלק אומרים שצריך לשים פוטנציומטר של 50 אום היתי בתל אביב בחנויות אלקטרוניקה אבל הכי קטן שיש להם זה 1 קילו אום האם זה מספיק טוב ואם לא איפה אפשר לקנות? והאם מחברים את הפוטנציומטר כפוטנציומטר או כראוסטט ומה עדיף תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם זה זמן רב שאני משתעשע ברעיון של יצירת מארז, לשמחתי יש לי גישה למגוון חומרים ולבית מלאכה [כולל אנשים שם שיוכלו לעזור לי]. נשאר לי אם כך הרעיון. לדעתי אין לי צורך בקירור אקטיבי לרכיבים כמו הכוננים הקשיחים והצורב ולכן לדעתי אוכל להפריד בין החלקים המקוררים אקטיבית [לוח אם עם כל הכלולים] לבין אלו שלא [החיבור יעשה על ידי החיבורים המתאימים, הכוונה פה היא לחיבורי SATA] מה לדעתכם החומר שכדאי לי להשתמש בו, מהו התצורה העדיפה ביותר לדעתכם? [אשמח אם תצרפו תמונות/סרטוטים] דעו לכם שאני לא מגביל את עצמי ברוחב גובה וכו'. העיקר שאוכל לקרר כמו שצריך אני מצרף מספר תמונות שמתארות רעיונות שהשתעשעתי בהם. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יכול להיות שהחלק העליון של המארז שלי לא מתפרק? קבלו תמונות, הוא מחובר עם ניטים לפי מה זה ניראה לי מה אתם אומרים כדאי לנסות לפרק את הניטים ולהחליף אותם בברגים ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה החיבור הזה, ואיך אני יכול לחבר אותו למחשב? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את הלדים בשני מאווררים שיש לי כגרע במארז רציתי לדעת אם הלדים האלא יתאימו: http://www.ebay.com/itm/10pcs-5mm-Ultra-Bright-Red-LED-/220988654894?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3373f3452e אני ידוע שמבחינת גודל הם יתאימו אבל מבחינת החזוק אם זה החוזק הממוצע במאווררים למחשב? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לד קטן אני חושב של 3MM כחול אני רוצה לחבר אותו למולקסים (אם אני זוכר נכון,החיבור של מאוררים ישר לספק) איזה נגד אני צריך(צבעים) לאן אני מחבר רגל ואת הרגל של נגד?(נגיד שחור אדום ) ואם אפשר ציור קטן בציר להבנה .... תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע סיימתי פאן באס נחמד והוספתי אותו לתאורה לפי קצב המוזיקה ולשלט ווינאמפ שלי אני הולך ליצור מקלט IR עוד מעט אין לי דרמל 1. האם שווה להשקיע בדרמל כדי לעשות מודינג? או שזה לא הכרחי בנתיים (כלומר, יש עוד דברים לעשות בלי זה)? 2. מה עוד אפשר להכין בלי דרמל? פרוייקטים באלקטרוניקה. תודה לעונים ;D[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 18:47:38 אין שום דבר?תהיו יצירתיים :
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי הדרישה של התרגיל באיזה דלגלג אני אמור בידיוק להשתמש ? ואיך אני אמור לדעת את זה ??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, איכשהו מצאתי אצלי בבית את המכשיר הזא - רשום אליו pro ject board. מי ידע כללי, אני יודע שהמכשיר הזא משמש לבדיקה של רכיבים אלקטרונים. כאילו אם שמים בחור מסוים שם נורה, ובחור אחר סוללה , אז הנורה פעולת. וגם רכיבים אחרים כמו נגדים ועוד. אבל מישהו יכול להסביר לי, איך זה בדיוק עובד? כאילו מה כל החורים מסמלים, ואם אני רוצה לבדוק אם הנורה תקינה, אז איפה אני בדיוק שם את הנורה ואיפה את הסוללה? אני רוצה לדעת את העיקרון של המספרים והאותיות שם, ואיך בדיוק משתמשים בזה תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
**הקדמה - ממש לא נחוץ** אוקי אז סוף סוף החלטתי לצאת מהבית ולקנות פרספקס (כחודש ימים אחרי ששלי נשבר והייתי צריך להסתפק ברשת גומי, שדרך אגב תחליף לא רע בכלל, רק שלא נותן אפקט צבעים אמיתי) אז קפצתי לי לעיר (חיפה) קניתי את הפרספקס + דבק דו צדדי + ראשים לדרמל (בשביל לחתוך את הפרספקס מסביב לידית) החיתוך היה חלק בלי שום בעיות (ולא כמו שאמר הזגג ליד שצריך ג'יגסו בשביל לחתוך חחח איזה איש מחוק...) גומי U לא ממש מצאתי אז בנתיים אני מסתפק בלי ובימים הקרובים אני כנראה יקנה.. בדרך ניצנצה לי חנות אלקטרוניקה בזווית של העין והחלטתי להכנס חנות איכותית מאוד אני חייב לציין, החל מצורבים של LITE ON ואוזניות של סנהייזר אל היט שרינקים מסכי LCD ועוד.. קניתי לי היט שרינק נחמד (כמטר וחצי אורך - בצב…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, ממש התלהבתי מחיבור הlpt , עד כך שעשיתי תוכנה שמתי ששולחים הודעה במסנג'ר/ICQ כל הלדים מהבהבים. (שולח 0 / 255 ) (לא ניסיתי זאת בפועל, אך בתוכנת סימולציה זה פעל היטב) רציתי לדעת אם דרך אינפרא אדום אפשר לעשות שלד ורסיבר של IR ומס' סוללות ולד אינפרא אדום(כן? ככה קוראים לשולח של הIR?) אפשר לעשות מין דבר שכששולחים הודעה אז השולח שולח הודעה לרסיבר ואז הלד המרוחק מהבהב? ז"א הרסיבר מחובר ללד והשולח למחשב. ואם כן אשמח אם מישהו מבין יוכל לעזור לי בזה :]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כחלק ממוד גדול יותר לפאלפון שלי אני מתכנן לשנות את הפורט של הכרטיס זיכרון, חיפשתי את הפינים של MMC ושל MINI/MICRO SD וזה נראה אפשרי. http://www.planetmobile.it/jumpjack/adattatore/pinout-eng.html מצאתי את כל הפינים פה,ל mini SD נראה שיש 3 פינים של מידע לעומת 1 של MMC. יש הצעות למישהו? דרך אגב אני יעלה פה אשכול של המוד המלא שלי בקרוב,זה משהו ייחודי והפלאפון שלי זה Nokia 6680 או שנגיד N95 : למי שהבין את הרמז למוד. סרטוט ראשוני וכמה שאלות מקרא: שחור-DAT3 כחול-CMD אדום-VDD ירוק-CLK אפור-VSS צהוב-DAT0 ולקטע של השאלות, בשניהם חיברתי את DAT0 ביחד,האם צריך לחבר את DAT1 או DAT2 במקום? לגבי ה VSS,לMMC יש 2 ,האם זה אפשרי לחבר בין שניהם כי זה במילא Ground? והאם א…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המאורר טונדר בלד 120. http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/thunderblade/thunderblade120/thunderblade120.asp עשיתי לו מוד ל 7 וולט לפני יומים (בעזרתו של iakovl ) הבעיה היא שכשהוא במצב של 7 וולט המוניטור של ה rpm לא מוצג (speed fan\everest) (במצב 12 וולט הוא כן מוצג) יודעים אולי למה? איך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לחבר 4 מאווררים של כל אחד 12V אבל אני רוצה שהם יתחברו ישירות לחשמל ולא למחשב איך אני עושה את זה ? שוב אני יסביר שלא יהיה אי הבנות אני מתכוון לקחת 4 מאווררים של 120MM ולחבר אותם בטור ככה שיצא 48V ואני רוצה לחבר את זה ליציאה של 220 של שקע ביתי איך אני עושה את זה איזה כלים אני צריך תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הכפתור הזה:http://www.ebay.com/itm/1pc-Blue-Led-Dia-10mm-Cap-POWER-12V-Momentary-Tact-Push-Button-Switch-/300866130703?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item460d04d30f לאחר החיווט של הכפתור לפורט של הכפתור המקורי(כפתור הדלקה) הכפתור אינו פועל,ישנו אור כחול של הלד בפנים אך הוא לא מדליק את המחשב. יש בכפתור שתי רגלים ישרות שאני מניח שהם הרגלים שצריכים להשתמש בהם לסגירת המעגל, אבל יש עוד 4 רגלים בפינות שהם עקומות ואני לא יודע אם הם משמשו למש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם..! איפה אני יכול לקנות USB 2.0 to IDE בישראל (באזור המרכז)..? וחיפשתי ולא מצאתי יש כזה פה בארץ..? תודה לעוזרים..! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדף הראשון: http://up3 53.s iz.co.il /u p2/4zxtmyc tmi zg.jpg הדף השני: http://up3 53.s iz.co.il /up1/mmy 1zyryldmu.jpg תורידו רווחים ! בבקשה תעזרו לי לפתור את התרגילים חברים : )
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-