עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום יש לי רכיב מספק כוח של מדפסתHP משולבת המדפסת כבר לא מיוצרת עי HP וחבל עלייה על הרכיב רשום 04n70bf חפרתי כבר חצי מה אינטרנט ואים כלום פשוט שיט :-X :'( תודה

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. שלום, אני רוצה לעשות מודינג קטן.. רק חלון בצורה מסויימת עם מאוורר מואר ואיזה לד בתוך המארז.. רציתי לדעת כמה עולים המאוורר המואר+הפרספקס+לד.. יותר מ-150 שקל? מאיפה אפשר לקנות את הפרספקס וכמה הוא עולה? מכיוון שאין לי דרמל בבית ואין לחברים אז עלה לי רעיון אולי אני יתן את הדלת של המאז למסגר (או איך שלא קוראים להם..ואת השאר אני יעשה לבד) לעשות לי את הצורה שאני רוצה... מישהו יודע כמה זה עולה בערך(וכמה זמן לוקח להם לעשות דבר כזה)?? אני רוצה לעשות משהו כזה רק עם צורה יותר מתקדמת למשל X או משהו כזה (ד"א.. יש לי אותו מארז כמו בתמונה..) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316710.0 עריכה: לאן מחברים לדים/מאווררים וכל אמצעי התאורה? לספק?,לוח אם? אשמח לתמונה.. תודה על העזרה, …

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  3. יש לי כמה שאלות, אני לא בטוח שכולם קשורות לפה... 1. איפה הכי זול לקנות את הנורות הזוהרות האלה (ניאון קוראים להם??) , באינטרנט או בחנויות? אם באינטרנט אז באיזה אתר? ואם בחנויות אז באייזו רשת חנויות?? 2. הטמפרטורה במחשב גבוהה, אני חייב לקנות מאוור? איפה אפשר למצוא משהו זול וטוב יחסית למחיר? 3. נכון יש במחשה את החוטים שמעבירים חשמל? הצבעוניים האלה שבקצה שלהם יש חיבורים לבנים? אלו שמתחברים לספק כוח.. (אין לי מושג איך קוראים להם), בקיצור, לא נשארו לי עוד כאלו פנויים, ואם אני אקנה חלק חדש לא יהיה לי לאן לחבר אותו, מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  4. אהלן חבר'ה... בשביל הפרויקט מודינג שלי אני מתכנן לבנות לייטבאס ועדיין לא הצלחתי למצוא שרטוטים באף מקום אם מישהו יכול לעזור לי להכין (או למצוא לי שרטוט או סכמה) לייט באס של 4 ערוצים (האמת שלא חובה אבל רצוי) אני צריך ערוץ אחד של 3.5V (שכולל 2 לדים) ערוץ אחד של 2V (שכולל 2 לדים) ערוץ אחד לקטודה וערוץ אחד לאלמנט תאורה משולב עם 4-5 לדים הלדים שאני משתמש בהם הם: כחול 3ממ 5000MCD מתח: 3.2-3.8 זרם:30ma אדום 5ממ 5000MCD מתח: 1.8-2.2 זרם: 30ma מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by GGuyZ,

היי לכולם. ברצוני ליצור חלון למארז. לא מדובר בחלון רגיל(ריבוע) אלא יותר בצורה מיוחדת הכוללת עיקולים מעגליים. אני מכיר מסגר שיעזור לי בחיתוך עצמו. העניין הוא שלטענתו הפתרון הכי טוב בשביל לחתוך זה מספרי פח. מהמדריכים שקראתי רשום שזה הפתרון הכי גרוע לא? ובכל זאת זה המקצוע שלו אז יש לו ניסיון בתחום. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by oren12,

אני צריך לספר של הפרוייקט מידע על פוטוטרנזיסטור הפכתי תאינטרנט לא מצאתי מצאתי באגלית כמה דברים אבל אין לי כח לתרגם אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידע בעברית אני אשמח תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by bears,

התקע של העכבר התפרק ואי אפשר היה לסדר את זה אז חתכתי את התקע ונשאר לי רק כבל.. עכשיו,יש לי כאבל של עכבר USB ,חשבתי לחבר את העכבר PS2 לUSB... בכבל USB יש 5 חוטים: לבן שחור אדום ירוק ועוד אחד כסוף ,גלוי כבר. בכבל PS2 יש 4 חוטים: לבן סגול ירוק כתום. הצלחתי "להפעיל " את העכבר אבל המחשב לא זיהה אותו...רק הלדים נדלקו,אי אפשר היה להשתמש בו. איך אני מחבר בינהם?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. כמו שכבתי בכותרת. האם מודינג מסיר אחריות? לדוגמא אם אוסיף לדים למארז, האחריות יכולה לרדת מהספק ו/או מהמארז? פתחי איוורור במארז יורידו ממנו את האחריות? למרות שאני לא רואה ממש צורך באחריות של מארז. וכו'...

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by tavor21,

אני רוצה לצבוע את זה בשחור

• 3 תגובות
    • 6.2k צפיות
  10. Started by eran_rohatyn,

מה זה Dual Drive ATA בכבל מעוגל??

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by Little_Nigger,

Intel Pentium 4, 3000 MHz Asus P4P800S-X) RADEON 9200 SE) SAMSUNG SP1203N 120 GB) 2X256 samsung 400 mghz soket 478 כרגע יש לי ספק כנראה ג'נרי של 500W..?? אני מחליף ל 2 ג'יגה ראם ddr 2 667mhz במקום הזיכרון הקיים שלי.... וקירור BT אמרו לי להחליף לספק ל-hec 300w art. ממה שהבנתי הם חברה טובה מאוד והם במחיר סביר.. זה יחזיק לי את המחשב או שאני אצטרך ספר יותר חזק??? יכול להיות שהספק לא יתחבר בגלל שזה סוקט נמוך יחסית? תוכל להיווצר עם זה בעיה? או שבספקים זה לא משנה?? תודה..

12. אהלן חברה, אני מחפש בנרות איך נקרא החלק הבא בעברית: והיכן ניתן להשיגו בארץ? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by Shane McMahon,

שלום מאוד באלי להכניס פאן באס לפי המדריך: http://hwzone.co.il/guides/fanbus_2/ ולא הבנתי מה זה הנגדים ואיך הם מתחברים..זה לא ממש מובן במדריך! ובחנות הוא אמר שאין לו נגדים של 3 וולט רק 2,זה גם טוב ? ורציתי לדעת,אם אפשר לקנות את החלק של המארז שמדליקים אותו..את הכפתור שאיתו מדליקים את המחשב+הכבל שמתחבר וכל זה של הריסט ואם אפשר לקנות איפה ואם אפשר טלפון. תודה

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  14. ריאתי הרבה מקלטי IR שיש להם תוכנה אבל לא ראיתי שום מדריך סביר למשהו פשוט כמו חמישה כפתורים שמפעילים כמה תוכנות ושולטות עליהם מכירים משהו ?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  15. אויי ככה קניתי את הקירור לכ"מ של TT ה דואורב והוא בא עם חיבור 4 פינ מולקס רגיל זכר, אני צריך לחבר אותו לפאן באס של זלמן שיש לי אבל הוא מקבל רק 3 פינים נקבה כאלה כמו מה שמחברים ללוח אם, תודה מראש על העזרה, הנה כמה תמונות להבהיר את הסיפור duOrb connection החיבור של הפאן באס נראה לי שזה מה שאני צריך אבל אני לא מוצא אותו: or something like this

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  16. Started by Psychedelic,

בקשר למדריך באתר אני יכול להשתמש במסך של מחשבון? או אפילו בכמה?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  17. קראתי שזה לא בעייה לא להוציא אצ החוטים המולוקס כאשר אני רוצה להלביש עליהם סליבים. ניסיתי עם הכל: מחט, סיכה וכ"ו, לוקח לי שעות להוציא אחד, (ויש המון) אני צארית את זה שמתלבש על הגודל הקטן (מהספק ללוח אם) את המולוקסים הגדלוים לא בעייה להוציא רק את זה עם הראש של ה20 פינים אני לא מצליח. ניתן לקנות בארץ כזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני כנראה אשיג בקרוב דרמל(אולי עוד היום) ואני רוצה המלצה לצורה יפה לחיתוך בגג המארז... הצורה צריכה להתקשר עם החור שיש למאוורר מלמעלה(רצוי שתהיה מסביבו או משהו) ואני חשבתי על צורה שתורכב מכמה חלקים כמו בפרוייקט הזה http://www.hwzone.co.il/gallery/album108 אם יש אפשרות שזה ייתקשר לשם המארז chenbro gaming bomb או chenbro xspider עוד יותר טוב נדב

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  19. לפני תחילת הפרויקט שלי שהוא יתחיל רק שבוע הבא שאני יחזור מהבסיס .... אני רוצה לראות כמה שיותר תמונות של מארזים שנעשו לגמרי מפרספקט לראות צורות צבעים וכו וכו כול רעיון שרק אפשר בכדי לעשות לי מארז מטורףףף ומבטיח שיהייה כזה חח.. תודה יחיאל בן חמו

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי זכוכית שמיועדת להגדלת חלון במארז. אני רוצה לחתוך/לשבור אותה בקו מדויק ואין לי סכין חיתוך מיוחד לזכוכית. איך אני שובר אותה?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  21. תודה ל-9GAG על הקיום שלהם. קישור לפרסום המקורי: http://9gag.com/gag/3199524 פשוט אחד הדברים המגניבים!!!!!!

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  22. אפשרי?!

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  23. שלום לכולם אני חדש כאן בפורום נהנתי לראות מודינג של אנשים פשוט גאונים... יש לי בבית מסך של מחשב נייד בגודל 4.5 " השאלה שלי איך מחברים אותו למחשב שלי? איך בכלל אני יודע אם יש לי בכרטיס מסך שלי Dual Display ? ( יש לי רדון 9800 )? עיינתי במדריך שמופיע כיצד לחבר את המצג למחשב אבל לא הצלחתי להבין כלום אולי יש מדריך יותר עם סקירה על הנושא הזה אשמח אם תענו לי......

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Lior4543,

אם אני לוקח קבל USB מפצל אותו ל4 חוטים שחור אדום לבן וירוק, וחותך את הירוק והלבן, ומשתמש בשחור ובאדום בתור חשמל, ומחבר אותם למאוורר גם בחוט שחור ואדום ומחבר למחשב זה יכול לגרום לקצרים? או לשריפה של המחשב או משהו כזה? כמובן שיש הפרדה.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.