אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מדהים. ההצעה האחרונה בEBAY היא $1,600.00 !! $4,850.00 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8238748332 http://www.llamma.com/xbox360/
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה.! אז ככה יש לי לידים בצבוע כחול (כולם) עכשיו אני רוצה לבנות מגעל לדים לאופנוע אז ככה.. 1. הלדים שיש לי אני לא יודע כמה V הם איך אני יכול לדעת בשביל שלא תיהיה בעיה אחרי זה.? 2. המצבר 12V 3. אני צריך עזרה ממכם ליצור את המגעל וכל זה תודה לעוזרים.!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מדבר על שנאי מתח עם מדדים בערך של 12 V 3 4.5 7 בערך... כמה אמור לעלות אחד כזה? עכשיו עוד שאלה אחרי שאני קונה יש קצה שהוא מגיע איתו אני אמור לחתוך את הקצה לקבל שני חוטים + ו- נכון? ואז נגיד לחבר למטריצה בהספק הרצוי ולראות עם המעגל פועל נכון? ממ יש סיכוי שזה יעשה לי קצר בבית? כי היה לי אחד הוא היה קצת תקול נראה לי ועשה לי הפסקות חשמל... ממ אם ה+ וה- נוגעים ביחד שזה מחובר לשקע יש סיכוי להתחשמל?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה שבק חיים טאבלט סיני זול שהיה ברשותי, בעל מסך LCD בגודל 7". מודול המגע (והפלסטיק המגן על הLCD) נשברו, לכן אני מייעד את המסך לתצוגה בלבד. רציתי לבדוק אפשרות לשלב את המסך במוד עתידי לPC. עם פירוק הטאבלט שמתי לב שלמסך אין בקר שיושב בנפרד מהלוח האלקטרוני של הטרבלט עצמו, ועל כן, השאלה: האם ניתן לנצל את המסך (אולי בקניית בקר תואם איפשהו) בכדי להשימישו שוב? מצורפים: 1. תמונת המסך והחיבור שלו. 2. תמונת לוח הטאבלט עצמו. תודה נדב
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Buy an MSP430™ bundle for $10 only, including a LaunchPad plus Capacitive Touch BoosterPack. Use the coupon code SEABUNM during check out Buy a C2000™ LaunchPad and LED BoosterPack and get a $5 discount. Use the coupon code SEABUNC during check out. קידום מכירות של לוחות ותוספים מתאר לעצמי שבדיון ידונו בכדאיות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קנו לי SONY S2 (אל תקנו חרא של דבר...) עכשיו החיבור הוא בננה כזה בצורת "ר" אני רוצה להחליף לצורה רגילה... אנכי... איך אני יכול לעשות את זה? (בצורה אלגנטית ויפה...)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
סוף סוף סיימתי לצבועה את המארז בצבע זהב לצערי אין תמונות אבל יש פרטים:לשים גוף קירור של סלרון על כרטיס המסך קדודה ומאוורר לדים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבדוק את תקינותם של הרכיבים החשמליים על לוח האם של המחשב שלי ללא פירוקם של הרכיבים וזאת לאחר שבדקתי את תקינותם של המעבד זיכרון וכו ועשיתי BIOS FLASH'... אז שמתי לב שיש על לוח האם צ'יפים קטנים וגדולים,טרנספורמטורים,וקבלים... השאלה היא אילו כלים אני אמור לקנות בכדי למדוד ומהיא העלות הזולה ביותר של כלים כאלה... לגבי קבלים הבנתי שאפשר באמצעות esr meter כשהם עדיין נמצאים בתוך המעגל(ללא פירוק)... אז לסיכום אני צריך מחיר זול ביותר של הכלים+הוראות בדיקה ביי ושבוע טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקחתי אתמדריך מפה... http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm מה שמדרברים שם זה נגן אורות לווין אמפ נכון? וזה התמונה +השאלות
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כרגע dyanmat extreme איפה אני מוצא את זה אצלנו בארץ? (אני יודע שבחנויות רכב, השאלה היא איפה יש אותו)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה שאלות בקשר למדריך של התאורה הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=caseled 1. כמה עולה בערך לד? 2. הבנתי את החלק של המסרק פינים.. מה אני צריך לקנות? גם מסרק וגם מחברים או רק מחברים? 3. בבניית אלמנט תאורה פשוט הוא רשם שיש סיכוים שהרגל של הנגד יכולה להקטע או לצאת ואז לגרום לקצר בכל המחשב... האם זה נכון? 4. בבנית אלמנט תאורה פשוט מראים כאלו מחברים שחורים.. איך קוראים להם? בקשר תענו לי זה די חשוב...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קטודה צבעונית (RGB) שיש לה אפשרות להפעלה קולית הבעיה היא שקיבלתי אותה עם איזה מארז שקניתי יד שניה והמפסק ששולט על מצבי ה-OFF,ON,SOUND CONTROL לא היה ביחד עם הקטודה , בקונקטור של המפסק יש 5 פינים כמו ב"שרטוט"(מצורפת תמונה) ופשוט לקחתי ג'אמפר ובדקתי מה כל זוג פינים עושה, ולשאלה שלי: אני אכן צריך מפסק עם 6 פינים כדי לקבל שליטה על שלושת המצבים או שיש אפשרות אחרת? תודה מראש לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. מארז מסוג Corsair 800D, שיש בצבע קצת פיצוצים.... כיצד אוכל לתקן זאת? איזה צבע עלי לרכוש, ומאין? בנוסף על כך - בעקבות טמטום טהור, נשארו באחורי המארז שאריות הדבק מהמדבקות שבהם השתמשו לסידורי הכבלים. ואני לא מצליח כל כך להוריד את זה על ידי שטיפה במים או שימוש במטלית לחה. האם יש הצעות איך נפתרים משאריות הדבק האיום הזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות לבנות מקלט אינפרא אדום בשביל שאני יוכל לחבר את הפלאפון שלי למחשב? איפה אני יכול להשיג מעגל לכזה מקלט?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי את הסמל של פרארי אני מתכוון לעשות מוד משו בסגנון של המודר בביט טאץ שעשה עם פרארי אז גם אני רוצה עכשיו הקטע שאני לא יודע איך אני יכול להעתיק את הסמל של פרארי במדויק לחלון המארז??? אני לא יכול כל פעם שאני מנסה זה לא יוצא לי כמו במקור והציור דרך אגב הוא בשביל שאני יוכל לעבור עליך עם דרמל וליצור חלון בצורה של הסמל עיזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המורה שלי דיי טיפשה היא מלמדת על רגל אחת והביאה לנו איזה שאלה שאין לי משוג מה היא רוצה רשמה ככה: Vo=F(Vin) וציירה לנו מגבר שרת עם נתונים מתחי הזנה של 14 וולט Vref 4v כשהוא נמצא על הפלוס ובעיקרון רשמה שזהו משווה בחוג פתוח לא נתנה שום דבר בקשר איך לפתור או מה לחשב וכו.. מישהו יודע? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הגיע לי היום הקתודה שהזמנתי מאיביי ורציתי לדעת איך לחבר אותה למחשב.. ז"א לאיזה צבעים בספק, שחור זה אחד, והשני<? הקתודה צריכה 12v..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה אפשרי בכלל.. אפשר לחבר LCD של מחשבון מדעי CASIO כמו שיש לכולם בבית ספר למחשב? אם כן אז איך? (אם למישהו יש מדריך טוב אז עוד יותר נחמד)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כשבוע כרטיס מסך חדש - MSI GeForce 7600GS AGP דרך ebay (דגמי ה AGP עוד לא הגיעו לארץ). היום הגיעה החבילה ופניי נפלו כשפתחתי אותה וגיליתי מתרוצץ לו בניילון קבל מנותק. הייתי רוצה להימנע מלשלוח את הכרטיס חזרה...לחכות חודש ולהתפלל שיעבור שוב את המכס בלי תשלום נוסף. האם אתם מכירים מקום מקצועי שמטפל בדברים מסוג זה? לקבל הלכו הרגליים אז צריך אחד חדש, אבל בעיקר צריך מישהו מיקצועי שיש לו ניסיון בהלחמות מסוג זה...חבל לי על כרטיס חדש. הרבה תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
די מפליא אותי שלא מצאתי פה מדריכים בסיסיים באלקטרוניקה.. ועוד יותר הפליא אותי שלא מצאתי כלל באינטרנט(בעברית..) אז חשבתי להתנחם בספר שמסביר אלקטרוניקה בסיסית.. חישובית והיכרות עם מגוון רכיבים ואופן פעולתם. משהו מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מצאתי נורית(ממש קטנה) שעובדת על 35W 12V שזה בידיוק מתאים. הבעייה היא שזאת נורית להט,ואני מפחד שהיא תחמם לי ת'מארז אז יש למישהו פיתרון? חשבתי אולי לחבר אותה ל5V במקום ל12 אבל... עכשיו מצאתי לה גם זכוכית שאני פשוט חייב לחבר לה אבל אני לא יודע איך,חשבתי על סיליקון או דבק 3 שניות אבל אני מפחד שהם ישרפו... פתרונות הצעות יתקבלו בברכה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתבו פה שממחזרים מסכים או משהו כזה .. אם אני לוקח מסך CRT למעבדת אלקטרוניקה .. כמה הם ישלמו לי ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-