עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by tamir.fri,

מאיפה אפשר להשיג (=להכין/לקנות, לא לגנוב ממזגן או משהו) כזה צינור להעברת אוויר בקוטר של 12 ס"מ??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שאלום, תגידו איך אני מציג טמפ' ? ואיך ויזואליזיישן הדבר הקופץ הזה במדיה ובוינאמפ? תודה רבה =]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by pc student,

סוף סוף סיימתי לצבועה את המארז בצבע זהב לצערי אין תמונות אבל יש פרטים:לשים גוף קירור של סלרון על כרטיס המסך קדודה ומאוורר לדים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by starline,

שלום הגיע לי היום הקתודה שהזמנתי מאיביי ורציתי לדעת איך לחבר אותה למחשב.. ז"א לאיזה צבעים בספק, שחור זה אחד, והשני<? הקתודה צריכה 12v..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ניסיתי לעגל אותו אחרי שהצלחתי לעגל כבל שמחבר בין הלוח לצורב עכשיו יש לי עוד כבל שקיבלתי כשקניתי את הצורב הוא יתאים ?? כי הכבל שהרסתי היה שחור המתאמים ואחד מהם צבוע באדום תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by SkyCity,

שלום, על איזה חברות אתם ממליצים.? אני צריך צבע ספרי לפלסטיק כדאי לצבוע תמארז? תביאו שמות של חברות לא קישורים. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by midnight8,

אני מתכנן לעשות חלון במארז שיש לי עכשיו ואני רוצה לשים גומי בין המארז לחלון ראיתי שזה יוצר יפה מאוד יש סוג של גומי שאתם יכולים להמליץ עליו? ואם כן אז איך אני משתמש בו וכמה הוא בערך עולה תודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tulicooli,

אני יכול לעשות תאורה דרך יואסבי? מצאתי ביואסבי מתח של 5.7 וולט ואני רוצה לעשות כמה לדים ביחד איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by pc student,

מאיפו אפשר להשיג גומיות h לחלון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by borg,

רציתי לשתף אתכם במוד קטן שעשיתי. אתמול בלילה, המחשב שלי התחיל להשמיע קול זמזום מאוד מעצבן הדומה ליתוש טורדני במיוחד, דבר שהטריד אותי עד מאוד ולא איפשר לי להירדם. בעיניים חצי עצומות (מקלל את האמא של המחשב) ניגשתי למחשב לבדוק מהו אותו רכיב סורר המונע את שנתי. החשוד המיידי היה המאוורר לדים 80mm על הדלת של המחשב שמכניס אוויר למארז, חשד שהסתבר כמוצדק. כיסיתי את המאוורר בכף ידי, והרעש נעלם. שקלתי לפתוח את הדלת של המארז ולנתק את המאוורר הרועש. אבל, מאחר וזה היה אמצע הלילה, לא היה לי כוח לכבות את המחשב, לפרק את הדלת של המארז ולנתק את המאוורר. יכולתי אמנם פשוט לכבות את המחשב ולטפל בבעיה בבוקר, אבל משום מה האפשרות הזו לא עלתה על דעתי. מה לעשות? לא יכולתי להישאר לעמוד לי המחשב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מפרט המחשב שלי: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK WD 250X2 7200PM DFI ultra-D Thermaltake 430W XP550 NP SONY DVD RW DW-D23A 1024MB ram רמקולים: Z-640 של לוג'יטק מקלדת: בקרוב Elite של לוגי'טק עכבר: MX 518 של לוג'טק מסך: LCD CT-720D 19' עכשיו השאלה שלי היא: אני מאוד רוצה שהמחשב שלי יפעיל משחקים בצורה הכי טובה שיכולה להיות, כולל חדשים שיגיעו, קניתי את הכרטיס מסך כי אפשר לפתוח אותו לכרטיס מסל יותר טוב, מה שאני מפחד לעשות כי הוא עלול להשרף כי בחייפ לא עשיתי את זה, בואו נגיד ואני מצליח, מה זה נותן לי? במשחקים אני אראה יותר טוב? או מה? מעבד, גם, קראתי שאפשר להגיע איתו רחוק, אבל בתור אחד שלא עשה …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AvieL93,

http://img501.imageshack.us/img501/2399/012ye8.jpg http://img502.imageshack.us/img502/8154/011xs0.jpg http://img501.imageshack.us/img501/9136/010hk7.jpg בתמונה הזאת על תשימו לב לכלוך בצד זה לא חריטה או משהו ניקתי את זה: http://img238.imageshack.us/img238/1817/009cj3.jpg http://img502.imageshack.us/img502/8945/006qy6.jpg וזאת לפני http://img238.imageshack.us/img238/9606/xxxng5.jpg

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ברשותי ספק כוח שהמאוורר שבו הפסיק להסתובב (ניסיתי לשמן אבל לא הצלחתי אפילו לפתוח את המאוורר) יש לי גם מאוורר בחיבור מולקס. הייתי רוצה לדעת איזה חוטים צריך לחשוף במולקס כדי לחבר לספק? אם אפשר הסבר עם תמונה זה יעזור מאוד. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני רוצה לעשות מודינג לדלת של המארז שלי. קראתי את המדריך והבנתי איך עושים אבל לא מסבירים שם איך שמים מאוורר עם תאורה שם והכל.. אז בעצם אחרי שאני מחבר את הפרספקס לדלת איך אני מחבר לשם מאוורר מואר? מאיפה משיגים את הברזלים האלו ששומרים על המאוורר? ראיתי בפורום משהו ואני רוצה לעשות דומה לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222481.0..מאיפה אפשר להשיג את הברזל הזה שיש לו שם ואיך בכלל אני מחבר את המאוורר לפרספקס? אשמח לאתר שמוכר את כל התאורות ומאווררים מוארים וכל השטויות האלו.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני עוד כמה זמן קונה לדים ונגדים ואני רוצה הסבר הכי פשוט איך אני יכול לעשות להם מעגר עם מפסק OFF/ON יש לי כבר לדים במארז(זה בא ככה מהחברה משהו יפה אני יצלם לכם תמונות),אני רוצה הצעות לקירור המארז,ועם אפשר הסברים מחירים חנויות שמוכרים דרמלים(יש לי מקדחה ואולי יש לאבא שלי במחסן גם דיסק) סליחה על החפירה תודה ליאור הרוש...!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום ;D ראיתי בסיטיקי של המדריכים איך להרכיב תאורה בתוך עכבר, זה הכי דומה למה שאני צריך ... מישהו יכול לתת לקישור למדריך לתאורה המקלדת תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני צריך לנסר פלטת MDF בעובי 2CM. אשמח אם משהו יכול לעזור...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dany_tab,

זה לא ספאם!!! הייתי אתמול בחנות בדיזנגוף סנטר שיש שם קיטים לבנייה עצמית, קניתי רדיו FM לבנייה עצמית אז מי שרוצה יש תמונה של הרדיו ושל המחירים של כל הקיטים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by liorgadidi,

שלום אני מעונין לקנות דרמל. לא משנה לי מאיזה חברה-שיהיה זול. הוא לא הולך להיות לשימוש חזק כאן חיתוך שם שיוף. מאיפה אני יכול לקנות ובכמה כסף זה יעלה? מי שיש לו כזה ויכול להגיב ולתת עליו דעה יעזור מאוד. מי שיש לו דרמל משומש למכור לי שיפנה אלי בפרטים או באיי סי קיו: 301149605

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Arik.G,

יש לי פאק של סוללות, 6 סוללות של 1.2 וולט. סה"כ 7.2 וולט, איך אני יכול לבנות מטען בשבילן? האם צריך מעגל מיוחד או שפשוט אני צריך מעגל שיספק 7.2 וולט? ורשום שאני צריך לטעון בזרם של 300 מילי אמפר במשך 6 שעות. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז ככה....החלטתי לצ'פר את הספק הישן שלי שהוצאתי לאחר שקניתי ספק חדש... השלבים הם ככה: 1. בחירת העבודה 2. הכנת חומרים 3. התחלת העבודה 4. תוצאות ומסקנות מכיוון שאין לי מספיק חיבורי מולקס וגם רציתי יותר הספק במחשב שלי... החלטתי לחבר את הספק הישן שלי ביחד עם החדש..כאשר הישן ישמש לתאורה ולמאווררים החלטתי גם לצ'פר אותו ולעשות אותו קצת יותר יפה מבדר"כ אתמול בערב חתכתי חור בגג של הספק שייפתי אותו ושלחתי לצביעה (יש לי חינם מאיפה) היום הוא חוזר אליי ביחד עם פרספקס שאני אחבר לחור שחתכתי ואז אני אתן תמונות לפני שאני אחבר את הפרספקס אני אכניס פנימה מעט תאורה ובפרספקס עצמו אני אוסיף מאוורר קטן שיכניס אוויר (זה ספק ישן שרק מוציא אוויר) לאחר שהוא יהיה מוכן יהיה לי ספק צבוע עם גג עם תאורה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by stingeR-,

זה מה שיש ברשותי כרגע : כמעט כל כלי שצריך לעבודה(דרמל וכ"ו) נמצא בהישג ידי. יש לי מארז ג'נרי(מידי) עם חלון שחתכתי ושעדיין לא שמתי עליו פרספקס , מארז צבוע שחור ופאנל בצבע כסף(לאלו שראו את המארז שלי , הצביעה - תוקנה) קטודה כחולה של סאנבים שני מאוררי Thunderblade ירוקים של TT , מאורר אחד ג'נרי 4 לדים צבעוני ומנוע קטן כזה שמונע על ידי סוללות(כרגע לא בשימוש , פועל , יכול להיות מאוד שימושי , אני רק צריך עזרה ממכם למצוא לו שימוש) וגם יש לי הארדקנו 2 לא בשימוש עם מד טמפרטורה אחד מתוך השתיים שעובד...(לכל אלו שלא יודעים , המד טמפרטורה ניתן לשליפה(LCD+חיישן) , ככה שזה יציג את מעלות המעבד שלי גם כשהמחשב לא דלוק כי זה עובד על בטריה... , וגם רציתי לשאול מאיפה אפשר להשיג בטריה חדשה לצג …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום עשיתי חור לספק הכוח כדי להוסיף מאוורר ועכשיו אני לא יודע איך מיישרים את החור. עשיתי את זה עם מקדח היות ואין לי דרמל או מקדח כוס. איך מיישרים? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אם נגיד בונים מחשב מלגו .. איך עושים כפתור שיפעיל את המחשב יענו איך מפעילים אותו תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Charybdis,

שלום, נשבר לי ה USB מקדימה במחשב. השאלה שלי כמה עולה ה USB נקבה הזב? אין נלי בעיה להלחים אם צריך

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים