אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך לנסר פלטת MDF בעובי 2CM. אשמח אם משהו יכול לעזור...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא ספאם!!! הייתי אתמול בחנות בדיזנגוף סנטר שיש שם קיטים לבנייה עצמית, קניתי רדיו FM לבנייה עצמית אז מי שרוצה יש תמונה של הרדיו ושל המחירים של כל הקיטים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל הרוחות... נשבר לי הכלי ברגע של חוסר זהירות. יש פה מישהו שיש לו את הכלי וגר במרכז? ר"ג, ת"א גבעתיים, פ"ת... מי שקנה מ MOD, אני מוכן לקנות את כל הסט.. מי שיש לו וכבר לא צריך או משהו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אם אפשר לקבל הסבר על ההמרת אותות ועל כושר ההבחנה וחישובו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להשיג (=להכין/לקנות, לא לגנוב ממזגן או משהו) כזה צינור להעברת אוויר בקוטר של 12 ס"מ??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לעגל אותו אחרי שהצלחתי לעגל כבל שמחבר בין הלוח לצורב עכשיו יש לי עוד כבל שקיבלתי כשקניתי את הצורב הוא יתאים ?? כי הכבל שהרסתי היה שחור המתאמים ואחד מהם צבוע באדום תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה פינקתי את עצמי ב-GIGABYTE 3D AURORA 570 מיד שניה ;D המארז בכלליות נמצא במצב טוב. יש כמה שריטות על הדלתות משני הצדדים ומכה קטנה בדלת השמאלית (שמאחורי לוח האם), הפנל הקדמי כנראה קיבל מכה , והוא היה מוחזק למארז בדבק חם וברגים חוץ מהקליפסים שבאים מהמפעל (לא בעיה כלכך רצינית, רק שהתיקון ע"י הבעלים הקודם בוצע ברשלנות וללא כל חוש אסטטי), ודרך אגב כבר פירקתי וטיפלתי בבעיה עם התאמה לדלתות ורווחים אפסיים (שלא כמו הרווחים שהיו - כאילו הפרונט מרחף חצי ס"מ מהמארז). שניים משלושת המאווררים הוחלפו ע"י הבעלים הקודם (גם ככה נראה לי שאני אחליף את כולם בזמן הקרוב), רק שלאחד מהם (כנראה של THERMALTAKE) משום מה נעשה מוד מוזר, תקנו אותי אם אני טועה: אם ישנם שלושה חוטי חשמ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנוגע למארז שרציתי לבנות.. דרמל שאין לי - 300 שקל שצריך להחשיב ועוד פלטות (ירדתי מאלומיניום, זה בפח): 2 * 35*50 ס"מ 2 * 30*50 ס"מ 2 * 35*30 ס"מ ועוד 3 מאווררי 80 מ"מ (לא חשוב לדים) + מאוורר אחד של 120 + קצת פרספקט (נמצא מאיפה לקנות)... כמה הכי נמוך אני יכול לצאת מזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות דרמל. לא משנה לי מאיזה חברה-שיהיה זול. הוא לא הולך להיות לשימוש חזק כאן חיתוך שם שיוף. מאיפה אני יכול לקנות ובכמה כסף זה יעלה? מי שיש לו כזה ויכול להגיב ולתת עליו דעה יעזור מאוד. מי שיש לו דרמל משומש למכור לי שיפנה אלי בפרטים או באיי סי קיו: 301149605
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה אם אני רוצה לעצב מארז למחשב אבל אני לבינתיים רק רוצה לעשות אותו יפה אני לא רוצה שהחלקים בפנים יפעלו באמת אני מתכוון בסוף לשים חלקים לא כרגע ואני עושה את כל החיבורים של המאווררים והלדים וכל הבלאגן על חיבורים של ספק אז איך אני גורם לספק לפעול בלי מחשב שמחובר אליו כי לפי הניסיון שלי שהספק לא מחובר לוח אם שעבר בדיקה של הביוס שהכל תקין אז הוא פשוט מתכבה אחרי שתיי שניות...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עוד כמה זמן קונה לדים ונגדים ואני רוצה הסבר הכי פשוט איך אני יכול לעשות להם מעגר עם מפסק OFF/ON יש לי כבר לדים במארז(זה בא ככה מהחברה משהו יפה אני יצלם לכם תמונות),אני רוצה הצעות לקירור המארז,ועם אפשר הסברים מחירים חנויות שמוכרים דרמלים(יש לי מקדחה ואולי יש לאבא שלי במחסן גם דיסק) סליחה על החפירה תודה ליאור הרוש...!!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם מישהו עשה את זה או לא אבל נראה לי רעיון די טוב לעשות כבל מאריך לחוטים של כונן הדיסק, לעשות לו מן קופסא נחמדה ויפה כזאת ולשים אותו על שולחן העבודה או מה שזה לא יהיה כי זה מאוד מאוד מאוד קשה להתכופף כל הזמן לכונן ולהחליף דיסקים האם צריכה להיות בעיה עם זה ואם לא אז איפה משיגים מאריך שכזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה....החלטתי לצ'פר את הספק הישן שלי שהוצאתי לאחר שקניתי ספק חדש... השלבים הם ככה: 1. בחירת העבודה 2. הכנת חומרים 3. התחלת העבודה 4. תוצאות ומסקנות מכיוון שאין לי מספיק חיבורי מולקס וגם רציתי יותר הספק במחשב שלי... החלטתי לחבר את הספק הישן שלי ביחד עם החדש..כאשר הישן ישמש לתאורה ולמאווררים החלטתי גם לצ'פר אותו ולעשות אותו קצת יותר יפה מבדר"כ אתמול בערב חתכתי חור בגג של הספק שייפתי אותו ושלחתי לצביעה (יש לי חינם מאיפה) היום הוא חוזר אליי ביחד עם פרספקס שאני אחבר לחור שחתכתי ואז אני אתן תמונות לפני שאני אחבר את הפרספקס אני אכניס פנימה מעט תאורה ובפרספקס עצמו אני אוסיף מאוורר קטן שיכניס אוויר (זה ספק ישן שרק מוציא אוויר) לאחר שהוא יהיה מוכן יהיה לי ספק צבוע עם גג עם תאורה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי ספק כוח שהמאוורר שבו הפסיק להסתובב (ניסיתי לשמן אבל לא הצלחתי אפילו לפתוח את המאוורר) יש לי גם מאוורר בחיבור מולקס. הייתי רוצה לדעת איזה חוטים צריך לחשוף במולקס כדי לחבר לספק? אם אפשר הסבר עם תמונה זה יעזור מאוד. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שיש ברשותי כרגע : כמעט כל כלי שצריך לעבודה(דרמל וכ"ו) נמצא בהישג ידי. יש לי מארז ג'נרי(מידי) עם חלון שחתכתי ושעדיין לא שמתי עליו פרספקס , מארז צבוע שחור ופאנל בצבע כסף(לאלו שראו את המארז שלי , הצביעה - תוקנה) קטודה כחולה של סאנבים שני מאוררי Thunderblade ירוקים של TT , מאורר אחד ג'נרי 4 לדים צבעוני ומנוע קטן כזה שמונע על ידי סוללות(כרגע לא בשימוש , פועל , יכול להיות מאוד שימושי , אני רק צריך עזרה ממכם למצוא לו שימוש) וגם יש לי הארדקנו 2 לא בשימוש עם מד טמפרטורה אחד מתוך השתיים שעובד...(לכל אלו שלא יודעים , המד טמפרטורה ניתן לשליפה(LCD+חיישן) , ככה שזה יציג את מעלות המעבד שלי גם כשהמחשב לא דלוק כי זה עובד על בטריה... , וגם רציתי לשאול מאיפה אפשר להשיג בטריה חדשה לצג …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם נגיד בונים מחשב מלגו .. איך עושים כפתור שיפעיל את המחשב יענו איך מפעילים אותו תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה לבן אדם פשוט שלא מבין הרבה באלקטרוניקה? בכלל שווה להתחיל להעתסק עם RFIDים? כי זה נראה לי יהיה קצת יקר...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות מודינג לדלת של המארז שלי. קראתי את המדריך והבנתי איך עושים אבל לא מסבירים שם איך שמים מאוורר עם תאורה שם והכל.. אז בעצם אחרי שאני מחבר את הפרספקס לדלת איך אני מחבר לשם מאוורר מואר? מאיפה משיגים את הברזלים האלו ששומרים על המאוורר? ראיתי בפורום משהו ואני רוצה לעשות דומה לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222481.0..מאיפה אפשר להשיג את הברזל הזה שיש לו שם ואיך בכלל אני מחבר את המאוורר לפרספקס? אשמח לאתר שמוכר את כל התאורות ומאווררים מוארים וכל השטויות האלו.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשתף אתכם במוד קטן שעשיתי. אתמול בלילה, המחשב שלי התחיל להשמיע קול זמזום מאוד מעצבן הדומה ליתוש טורדני במיוחד, דבר שהטריד אותי עד מאוד ולא איפשר לי להירדם. בעיניים חצי עצומות (מקלל את האמא של המחשב) ניגשתי למחשב לבדוק מהו אותו רכיב סורר המונע את שנתי. החשוד המיידי היה המאוורר לדים 80mm על הדלת של המחשב שמכניס אוויר למארז, חשד שהסתבר כמוצדק. כיסיתי את המאוורר בכף ידי, והרעש נעלם. שקלתי לפתוח את הדלת של המארז ולנתק את המאוורר הרועש. אבל, מאחר וזה היה אמצע הלילה, לא היה לי כוח לכבות את המחשב, לפרק את הדלת של המארז ולנתק את המאוורר. יכולתי אמנם פשוט לכבות את המחשב ולטפל בבעיה בבוקר, אבל משום מה האפשרות הזו לא עלתה על דעתי. מה לעשות? לא יכולתי להישאר לעמוד לי המחשב…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יעני "צבע בתנור" כמו של מכוניות..
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי להחליף מסך לאייפוד קלאסיק ושברתי את המחבר שלו , אין לי מושג איך לעזאזל אני מסדר את זה עכשיו , זה חיבורים מיקרוסקופים עם מיליון פינים אולי מישהו מכיר מעבדה או משהו בסגנון שמתעסקים בכאלו דברים, איזור חיפה ת"א . אשמח לכל עזרה שהיא , תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לוח הלחמות חורים עגולים ואני לא מבין איך אפשר להלחים לדבר הזה משהוא בקושי הצלחתי וגם זה לא כל כך חזק אם זה אפילו נופל בטעות הבדיל יכול ליפול משם ומה הלוח השני הזה שיש משבצות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה שבק חיים טאבלט סיני זול שהיה ברשותי, בעל מסך LCD בגודל 7". מודול המגע (והפלסטיק המגן על הLCD) נשברו, לכן אני מייעד את המסך לתצוגה בלבד. רציתי לבדוק אפשרות לשלב את המסך במוד עתידי לPC. עם פירוק הטאבלט שמתי לב שלמסך אין בקר שיושב בנפרד מהלוח האלקטרוני של הטרבלט עצמו, ועל כן, השאלה: האם ניתן לנצל את המסך (אולי בקניית בקר תואם איפשהו) בכדי להשימישו שוב? מצורפים: 1. תמונת המסך והחיבור שלו. 2. תמונת לוח הטאבלט עצמו. תודה נדב
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-