אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אהלן לאחרונה שבק חיים טאבלט סיני זול שהיה ברשותי, בעל מסך LCD בגודל 7". מודול המגע (והפלסטיק המגן על הLCD) נשברו, לכן אני מייעד את המסך לתצוגה בלבד. רציתי לבדוק אפשרות לשלב את המסך במוד עתידי לPC. עם פירוק הטאבלט שמתי לב שלמסך אין בקר שיושב בנפרד מהלוח האלקטרוני של הטרבלט עצמו, ועל כן, השאלה: האם ניתן לנצל את המסך (אולי בקניית בקר תואם איפשהו) בכדי להשימישו שוב? מצורפים: 1. תמונת המסך והחיבור שלו. 2. תמונת לוח הטאבלט עצמו. תודה נדב
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ניסיתי להחליף מסך לאייפוד קלאסיק ושברתי את המחבר שלו , אין לי מושג איך לעזאזל אני מסדר את זה עכשיו , זה חיבורים מיקרוסקופים עם מיליון פינים אולי מישהו מכיר מעבדה או משהו בסגנון שמתעסקים בכאלו דברים, איזור חיפה ת"א . אשמח לכל עזרה שהיא , תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי 2*1.5W ככל שידוע לי. אני לא רוצה לפרק רק כדי לראות התנגדות ומידות אבל נראה לי שאין ברירה. אני מחפש לקנות , ולא מוצא היכן , רמקולים שונים , איכותיים . מצאתי ביוטיוב מישהו שהחליף, בנטבוק אחר אמנם, עם רמקולים של סוני מסלולרי-ווקמן W550i יש גם רמקולים של הרמן קרדון בלפטופים של טושיבה .. אני מעונין לבדוק גם את הווקמן החדש של סוני ( live with walkman ) הבעיה = איפה פאקינג קונים . אני פשוט לא מוצא ! ( באיביי יש רק earpiece של ה סוני לעיל) תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אתר טוב ומעודכן של MANUAL לא למשתמש רגיל אלה לטכניים שנותן מפרט ברמת הרכיביםhttp://i42.tinypic.com/309svio.jpg יש לי מסך FLATRON L1753HM אני מחפש את התוכנית של הספק כוח כולל מתחים כול מפרט של הרכיבים תודה לעוזרים http://tinypic.com/view.php?pic=r298vo&s=5 com/view.php?pic=309svio&s=5
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדהים. ההצעה האחרונה בEBAY היא $1,600.00 !! $4,850.00 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8238748332 http://www.llamma.com/xbox360/
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הסמל של פרארי אני מתכוון לעשות מוד משו בסגנון של המודר בביט טאץ שעשה עם פרארי אז גם אני רוצה עכשיו הקטע שאני לא יודע איך אני יכול להעתיק את הסמל של פרארי במדויק לחלון המארז??? אני לא יכול כל פעם שאני מנסה זה לא יוצא לי כמו במקור והציור דרך אגב הוא בשביל שאני יוכל לעבור עליך עם דרמל וליצור חלון בצורה של הסמל עיזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה רעיון טוב לכל מי שלא רוצה לפרק את כל המחשב אם הוא רוצה לקדוח במארז. דבר ראשון אפשר לפרק חלקים מהמארז כמו גג, דפנות וכו'... ומי שלא יכול לפרק (או לא רוצה) אז שישתמש ברעיון הבא: בזמן הקדיחה לוקחים שואב אבק ומצמידים אותו למקום שרוצים לקדוח בו. כשכבר עוד מעט עוברים צד, מכניסים את השואב לצד השני וכל מה אמור להכנס למארז (הגראד או הנסורת) נכנס לשואב! נו, איך הרעיון???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Buy an MSP430™ bundle for $10 only, including a LaunchPad plus Capacitive Touch BoosterPack. Use the coupon code SEABUNM during check out Buy a C2000™ LaunchPad and LED BoosterPack and get a $5 discount. Use the coupon code SEABUNC during check out. קידום מכירות של לוחות ותוספים מתאר לעצמי שבדיון ידונו בכדאיות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קוד פשוט להפעלת הכרטיס - אם מישהו כבר עשה פרוייקט עם הכרטיס הזה (Wifly Shield) והצליח להתחבר לרשת אלחוטית - אשמח לקבל דוגמאות שעובדות יום טוב !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החודש אני קונה מחשב חדש מ- KSP ואני רוצה מארז פשוט שאני אוכל לעשות עליו מודינג. יש לי כבר הכל משורטט + כל הרכיבים חוץ מקטודה. איזה לקחת? אני רוצה שהוא יהיה פשוט ומתאים למודינג :ס ד"א, שמתי את הנושא פה כי אני הולך לעשות מודינג רצחני ואני צריך מארז שמודר השתמש בו ויכול להמליץ עליו D:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מארז מסוג Corsair 800D, שיש בצבע קצת פיצוצים.... כיצד אוכל לתקן זאת? איזה צבע עלי לרכוש, ומאין? בנוסף על כך - בעקבות טמטום טהור, נשארו באחורי המארז שאריות הדבק מהמדבקות שבהם השתמשו לסידורי הכבלים. ואני לא מצליח כל כך להוריד את זה על ידי שטיפה במים או שימוש במטלית לחה. האם יש הצעות איך נפתרים משאריות הדבק האיום הזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הגיע לי היום הקתודה שהזמנתי מאיביי ורציתי לדעת איך לחבר אותה למחשב.. ז"א לאיזה צבעים בספק, שחור זה אחד, והשני<? הקתודה צריכה 12v..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות לבנות מקלט אינפרא אדום בשביל שאני יוכל לחבר את הפלאפון שלי למחשב? איפה אני יכול להשיג מעגל לכזה מקלט?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לקחתי אתמדריך מפה... http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm מה שמדרברים שם זה נגן אורות לווין אמפ נכון? וזה התמונה +השאלות
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמובן שזה אמור להיות פרופורציונלי, כלומר מידות זה הכרחי... (אחרת הייתי משתמש ב-power point ) תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה שאלות בקשר למדריך של התאורה הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=caseled 1. כמה עולה בערך לד? 2. הבנתי את החלק של המסרק פינים.. מה אני צריך לקנות? גם מסרק וגם מחברים או רק מחברים? 3. בבניית אלמנט תאורה פשוט הוא רשם שיש סיכוים שהרגל של הנגד יכולה להקטע או לצאת ואז לגרום לקצר בכל המחשב... האם זה נכון? 4. בבנית אלמנט תאורה פשוט מראים כאלו מחברים שחורים.. איך קוראים להם? בקשר תענו לי זה די חשוב...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף סיימתי לצבועה את המארז בצבע זהב לצערי אין תמונות :'( אבל יש פרטים:לשים גוף קירור של סלרון על כרטיס המסך קדודה ומאוורר לדים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי כל מיני קטודות UV ומצאתי אולי רק אחת בצבע סגול האם אין כל כך הרבה מבחר בין קטודות UV? חיפשתי ב ZigZag PCH KSP(לא מצאתי שום דבר)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רכשתי סוללה לשואב אבק רובוטי רומבה והגיעו לי במקרה זוג סוללות. רציתי לשאול איך הכי מומלץ לשמר את הסוללה הנוספת לשימוש עתידי בעוד כשנה וחצי. תודה לעזורים מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה....החלטתי לצ'פר את הספק הישן שלי שהוצאתי לאחר שקניתי ספק חדש... השלבים הם ככה: 1. בחירת העבודה 2. הכנת חומרים 3. התחלת העבודה 4. תוצאות ומסקנות מכיוון שאין לי מספיק חיבורי מולקס וגם רציתי יותר הספק במחשב שלי... החלטתי לחבר את הספק הישן שלי ביחד עם החדש..כאשר הישן ישמש לתאורה ולמאווררים החלטתי גם לצ'פר אותו ולעשות אותו קצת יותר יפה מבדר"כ אתמול בערב חתכתי חור בגג של הספק שייפתי אותו ושלחתי לצביעה (יש לי חינם מאיפה) היום הוא חוזר אליי ביחד עם פרספקס שאני אחבר לחור שחתכתי ואז אני אתן תמונות לפני שאני אחבר את הפרספקס אני אכניס פנימה מעט תאורה ובפרספקס עצמו אני אוסיף מאוורר קטן שיכניס אוויר (זה ספק ישן שרק מוציא אוויר) לאחר שהוא יהיה מוכן יהיה לי ספק צבוע עם גג עם תאורה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי ספק כוח שהמאוורר שבו הפסיק להסתובב (ניסיתי לשמן אבל לא הצלחתי אפילו לפתוח את המאוורר) יש לי גם מאוורר בחיבור מולקס. הייתי רוצה לדעת איזה חוטים צריך לחשוף במולקס כדי לחבר לספק? אם אפשר הסבר עם תמונה זה יעזור מאוד. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות דרמל. לא משנה לי מאיזה חברה-שיהיה זול. הוא לא הולך להיות לשימוש חזק כאן חיתוך שם שיוף. מאיפה אני יכול לקנות ובכמה כסף זה יעלה? מי שיש לו כזה ויכול להגיב ולתת עליו דעה יעזור מאוד. מי שיש לו דרמל משומש למכור לי שיפנה אלי בפרטים או באיי סי קיו: 301149605
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה, המחשב הגיע, הכל טוב ויפה חוץ מהכלב שלי שעושה בעיות ! התחיל הקיץ ואיתו גם הנשירה שלו.... לפני שאני מדליק את המחשב אני צריך לעשות סבב מאווררים ולהוציא שיער.... ולכן, אשמח לכל רעיון שיש למישהו פה לגבי מוד כלשהו שאפשר להרכיב/להתקין על המארז (דלת צד, מאווררים תחתונים [ספק + מאוורר] ומאוורר להארד דיסק) יש לי גישה לפילטרים של מזגנים שאני יכול לחתוך, לגזור, לעצב איך שנוח, אבל מה שחשוב לי זה לעשות את זה קצת מושקע (אפילו שיעלה לי כמה עשרות שקלים ויקח איזה שבוע) אבל שהפילטרים יהיו נשלפים לניקוי נוח יותר. בתודה מראש, שי ביטון.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-