אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר על שנאי מתח עם מדדים בערך של 12 V 3 4.5 7 בערך... כמה אמור לעלות אחד כזה? עכשיו עוד שאלה אחרי שאני קונה יש קצה שהוא מגיע איתו אני אמור לחתוך את הקצה לקבל שני חוטים + ו- נכון? ואז נגיד לחבר למטריצה בהספק הרצוי ולראות עם המעגל פועל נכון? ממ יש סיכוי שזה יעשה לי קצר בבית? כי היה לי אחד הוא היה קצת תקול נראה לי ועשה לי הפסקות חשמל... ממ אם ה+ וה- נוגעים ביחד שזה מחובר לשקע יש סיכוי להתחשמל?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מספר צ'יפים שאני צריך לברר מה הם . 1) BB724 NMC27CP1280 250 (2 TMS70COONL 1981 TI MAS 8549 0005502 PHILIPPINES (3 JAPAN 8520 HN58064P-30 R1000510 4) JAPAN 8548 HM6116ALP-20 00001990 הנה זה כל מה שהיה לי כוח להעתיק , זה בידיוק מה שרשופ על הצ'יפים , יש עוד צ'יפים אבל הם לא ממש נחוצים לי , בבקשה תעזרו לי לברר מה תפקידם . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חדשה פה.. והרעיון של מודינג ממש מגניב.. רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם מחשב נייד? זאת אומרת.. אי אפשר לחתוך אותו.. נכון!? אבל.. בכל זאת.. רעיונות??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הציור הנ"ל של ZALMAN ותהיתי אם ניתן לעשות זאת עם כל בקר מאווררים וכבל מתאים ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו פה יודע לעשות מוד לליזר הירוק ולשפר אותו משמעותית? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חחח יש לי ת'פלוג -אין של וינאמפ שהאורות של המקלדת יהיהבו לפי המוזיקה אז רציתי לשאול אם אפשר במקום שה"מידע" ילך למקלדת אז זה ילך לעכבר (יש לי עכבר עם לד אדום חזק)כי אני חושב שזה יהיה מזה יפה באמת אז אולי החכמים בניכים היודעים קצת לתכנת יעשו בישבילי ;D אם אתם רוצים אני יעלה לפה את ההתקנה\קבצים תודה מראש למי שעוזר...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מסך של game gear ישן לינק לתמונה: http://photos.walla.co.il/ohadpas2003 יש אפשרות לחבר אותו למחשב???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חיפשתי את המקלט הזה גם בהר-ציון ולא מצאתי... איפה אני יכול למצוא אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתאם 3.5" ל5.25" להארד דיסק, מאיפה אפשר להשיג? אני צריך שניים (סטים) בשביל ההארד דיסקים שלי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פה בבית פרספקס ואני מרגיש שיש לו פונטנציאל אבל אני לא יודע מה זה מרגיז, אני יודע שיש לי משהו לעשות איתו אבל אנהי לא יודע מה, זה מה זה מעצבן בקיצור הצעות אני מיואש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום תראו את המסך שבתמונה: http://forums.adafruit.com/viewtopic.php?f=25&t=11597&start=30 זה נראה מאד לא רגיל. מישהו יודע מה זה? תודה card
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
זה עדיין לא בטוח אבל תקשיבו אני הולך לקחת לחבר שלי את המחשב הכי ישן שיש לו (פנטיום 1) אני הולך לשים לו יציאות USB2 אני אשים לו כרטיס מסך עם TVOUT אני אחבר לו מקלדת ואחבר אותו לטלוויזיה ואז אני אראה בו סרטים אני אשים של הארד דיסק של איזה גיגה רק בשביל המערכת הפעלה וBSPLAYER זה יכול להיות כל כך מגניב יש לי מאוורר שאין לי מה לעשות איתו אז אני אשים אותו במחשב הזה והוא יהיה בחדר לסרטים נכון רעיון גדול עם הזמן אני עוד אקנה לו כרטיס קול עם 5.1 ואז אני אקנה גם רמקולים 5.1 נכון שזה אחלה רעיון? יש למישהו הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך להפעיל ממסר חד יציב 555 (הבנתי שהוא פועל לשניה) הבעיה שהמתח שיש לי הוא 0.5V כמה צריך כדי שהממסר יעבוד? ואיך אפשר להמיר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דוד שלי כאן והוא מקצוען הוא יעשה לי חלון משהו משהו אבל אני צריך מין ציור כזה מדיוק.. אני לא רוצה משהו מסובך מין חלון פשוט עם פינות קצת מעוגלות והכי חשוב סימטרי ואסטתי אני לא אוהב כול מיני צורות מוזרו אני אוהב דברים נעימים לעיין אבל זה לא מעניין אותכם אז עם אפשר ציור אני אהיה אסיר תודה. וזה למידי טוואר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^כותרת הנה תמונות: לא רואים את החיבור כ"כ טוב אז אני אסביר [אלו שני מתכות קטנות שבתוכם יש חור]-סליחה על ההסבר...חחח
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה.! אז ככה יש לי לידים בצבוע כחול (כולם) עכשיו אני רוצה לבנות מגעל לדים לאופנוע אז ככה.. 1. הלדים שיש לי אני לא יודע כמה V הם איך אני יכול לדעת בשביל שלא תיהיה בעיה אחרי זה.? 2. המצבר 12V 3. אני צריך עזרה ממכם ליצור את המגעל וכל זה תודה לעוזרים.!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני רוצה לבנות מסך כזה יש לי את כל החומרים חוץ מהפונציומתר אני חייב אותו? ומסך ה lcd הוא מפקס של sharp יש לו 14 חיברים ושני חיבורים לתאורה האם זה מספיק?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל הרוחות... נשבר לי הכלי ברגע של חוסר זהירות. יש פה מישהו שיש לו את הכלי וגר במרכז? ר"ג, ת"א גבעתיים, פ"ת... מי שקנה מ MOD, אני מוכן לקנות את כל הסט.. מי שיש לו וכבר לא צריך או משהו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להשיג (=להכין/לקנות, לא לגנוב ממזגן או משהו) כזה צינור להעברת אוויר בקוטר של 12 ס"מ??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות את הקומנדור7 שהמליצו לי.. אבל אין אותו בארץ פעם ב 4 חודש מזמינים אותו רק (בעעעעעעעעעעע) אז לא מצאתי פאן באס טוב ששולט מינימום ב 6 ערוצים מישהו מכיר וממליץ לי???? עדיף גם שיהיה עם LCD וכו..... תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זה די דחוף לי :yelclap: :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מערכת קירור מים והיא ממש לקראת סיום, נשאר לי רק כל העניין עם החשמל, יש לי משאבה שיש לה חיבור שקע לקיר רגיל(3פינים) ספק כוח כמה מאווררים ובקר מאווררים. עכשיו יש אפשרות לקחת איזה כפתור ולחבר לספק כוח וברגע שאני אלחץ עליו הוא ידלק? ויש אפשרות שהספק יתן מתח למשאבה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-