עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. ניסיתי את המרדיך שבאתר אבל לא הצליח. http://img146.imageshack.us/img146/2008/1il9.jpg http://img139.imageshack.us/img139/4427/2kb4.jpg

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by arikglouds,

קראו כאן: http://www.glouds.com/geekbox/ מדובר בסטרימר קוד פתוח וחומרה פתוחה שמיועד למשתמשים רגילים וגם למפתחים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Anonymics,

רצתי לדעת 2 דברים: 1.יש לי מסך של מחשב נייד שהמחשב הנייד מת (וואי באמת שחחרשו את השאלה הזאת פה..) אבל איך אני יודע איזה מהכבלים שיוצאים מהחיבור הזה מתאיימים לכבל של הRCA? (פשוט ראיתי תמונה שמישהו הלחים את החוטים של המסך הנייד לכבל RCA ) 2.איפה אני יכול לקנות את המדבקה הזאת שהופכת את המסך למסך מגע? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מה מגיע בחבילה ולמה זה יכול להספיק לי? למשל לא להגיד לי 4\1 כי אין לי מושג למה זה מתאים...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Chubby,

אז ככה אבא שלי קיבל מוצר בעבודה שהוא עוסק עם מצברים וכל מיני בטריות מערכות וכו' בקיצור אנני מצליח לזהות את המוצר הזה הייתי שמח לדעת מהו וכמה שווה אירכו ופירוט קטן עליו מאוד יעזור תודה (קיבלנו בכמויות ) http://www.fastup.co.il/v.php?file=30602334.jpg http://www.fastup.co.il/v.php?file=75036391.jpg http://www.fastup.co.il/v.php?file=89427850.jpg - (התמונה האחרונה היא במצב הראשוני לפני שהוצאתי את המעין מדבקה על המוצר.) 3 תמונות אני מקווה שזה יספיק תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by adi518,

יש את החומר הזה שנראה נחמד: אבל כמובן אין בארץ. אני מניח שכן יש אלטרנטיבות. יאללה שוט....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. 1) איפה אני משיג מפצל של לפחות 2 חיבורים מ3 פינים ל3 פינים... (למשל יש שני מאווררים ויש רק חיבור אחד פנוי) - אם לא קיים, אני מוכן להתפשר על מאריך (אני אקנה כמה ואלחים אותם ואכין מפצל) אבל שיהיה כמה שיותר זול. - לצורך העניין לשלם על חוט וחתיכת פלסטיק יותר מ10 שקלים זה לא רלוונטי בשבילי. - ואם זה לא רלוונטי, אז האם יש באריהב או חנות אלקטרוניקה כלשהי חיבורים כאלו כמו בלוח אם והחיבור הנגדי המתאים? 2) השאלה החשובה יותר: אני מעוניין לחבר 2 מאווררים לכרטיס מסך. האם זה אפשרי לחבר את שניהם למקור חשמל אחד שיש על-גבי הכרטיס? ואם כן- האם גם אפשר לשלוט עליהם דרך Riva Tuner? (אם אני מחבר את החוט ששולט במהירות) מדובר בכרטיס 8800GT Palit 512MB..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by intel suck,

מישהוא יודע איפה בראשל"צ או בסביבה אפשר ללמוד מודינג???

9. ערב טוב ושבת שלום לכולם, היום מצאתי 2 זוגות רמקולים ישנים עם בקרי ווליום תקינים. תכננתי לזרוק אותם, אבל אז חשבתי להוציא את הבקר ולהפוך אותו לבקר מהירות של מאווררים שיש לי בתוך המארז. השאלה העיקרית היא האם זה אפשרי, אם כן - הכיצד? יש מדריכים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by bluz,

אני מקווה שהפעם אני אזכה לתשובה, כי אני יודע שיש כאלו שיודעים את התשובה בפורום הזה.. היום עשיתי קצת קניות, קניתי את מתקן "היד השלישית" ומסך LCD, וגם 17 לדים UB, מפסקים, נגדים, מבודדים ושטויות.. אני אתמקד עכשיו בLCD. הLCD הוא קטן כזה, כמו שיש במדריך, עם תאורה פנימית. יש לו 6 רגליים. הוא צריך להיות פנימי, אבל אני רוצה לשלוט בו עם תוכנה, שהנתונים לא יהיו סטטים אלא שאני אוכל לשנות אותם מדי פעם (את המשתנים). אז השאלה המרכזית היא איך אני יכול לחבר LCD למחשב, בחיבור פנימי? LPT לא טוב לי. מצורפות תמונות של היד השלישית ושל מסך הLCD למי שבא להסתכל, תודה לעונים. נ.ב, cjori שאלתי אותו והוא אמר שיש לו TIP31C. אז הבעיה היא אצלך.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני רוצה לחבר מסך lcd למחשב על ידי חיבור ל-LPT אבל יש לי מדפסת מחוברת לשם מה אני עושה איך אני יכול לחבר את שניהם?

12. Started by Netanel o_0,

1. מה זה טרנזיסטור, למה הוא משמש ולמה יש מאות מיליונים ממנו במעבד מודרני? 2. איך אני מחשב נגד ללד? (אני יודע חוק אום וכו'), החישוב הוא כך שעל הנגד יפול מתח של נאמר 1.7V או שיהיה בו זרם של 10 מיליאמפר? לדוגמה: יש לי לד שמחובר לנגד R על ספק מתח ישר של 5V, הלד פועל ב12mA. איזה נגד אני צריך?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הכוונה לבן אדם פשוט שלא מבין הרבה באלקטרוניקה? בכלל שווה להתחיל להעתסק עם RFIDים? כי זה נראה לי יהיה קצת יקר...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Mike-,

http://hackadaycom.files.wordpress.com/2012/10/due.pdf עריכה: אמור לצאת ביום שני הקרוב. מחיר רשמי: 50$. מעניין כמה יעלו הלוחות צד ג'.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני רוצה לעשות מוד קטן לגיימפאד שלי שהוא דמוי שלט לPS2, אני רוצה לשים לדים מאחורי הכפתורים של ה X O [] \/ אז אני מחפש כפתורים כאלו שקופים, יש מקום שאפשר לקנות דבר כזה? אם אפשר יהיה נחמד גם את כל שאר הכפתורים גם שקופים...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ofir123,

שלום! אם אפשר לקבל הסבר על ההמרת אותות ועל כושר ההבחנה וחישובו.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מנסה לחבר תכבל הזה לדרמל ואחר כך הקצה של הכבל לא מסתובב אולי לא חיברתי נכון?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by tulicooli,

אני יכול לעשות תאורה דרך יואסבי? מצאתי ביואסבי מתח של 5.7 וולט ואני רוצה לעשות כמה לדים ביחד איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by 111111,

לא יודע אם מישהו עשה את זה או לא אבל נראה לי רעיון די טוב לעשות כבל מאריך לחוטים של כונן הדיסק, לעשות לו מן קופסא נחמדה ויפה כזאת ולשים אותו על שולחן העבודה או מה שזה לא יהיה כי זה מאוד מאוד מאוד קשה להתכופף כל הזמן לכונן ולהחליף דיסקים האם צריכה להיות בעיה עם זה ואם לא אז איפה משיגים מאריך שכזה? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום , מעניין אותי לדעת באיזה גילאים אנשים עוסקים באלקטרוניקה ומודינג. אנא תענו בסקר. אני בן 12. תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by borg,

רציתי לשתף אתכם במוד קטן שעשיתי. אתמול בלילה, המחשב שלי התחיל להשמיע קול זמזום מאוד מעצבן הדומה ליתוש טורדני במיוחד, דבר שהטריד אותי עד מאוד ולא איפשר לי להירדם. בעיניים חצי עצומות (מקלל את האמא של המחשב) ניגשתי למחשב לבדוק מהו אותו רכיב סורר המונע את שנתי. החשוד המיידי היה המאוורר לדים 80mm על הדלת של המחשב שמכניס אוויר למארז, חשד שהסתבר כמוצדק. כיסיתי את המאוורר בכף ידי, והרעש נעלם. שקלתי לפתוח את הדלת של המארז ולנתק את המאוורר הרועש. אבל, מאחר וזה היה אמצע הלילה, לא היה לי כוח לכבות את המחשב, לפרק את הדלת של המארז ולנתק את המאוורר. יכולתי אמנם פשוט לכבות את המחשב ולטפל בבעיה בבוקר, אבל משום מה האפשרות הזו לא עלתה על דעתי. מה לעשות? לא יכולתי להישאר לעמוד לי המחשב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by tom123,

יש לי את ה- XASER3 וספק של TT עכשיו יש את כל המאוורים האלו... ויש מלא חוטים ואני לא יודע איך לסדר אותם....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ילד-hw,

שלום יש ברשותי מסך של game gear ישן לינק לתמונה: http://photos.walla.co.il/ohadpas2003 יש אפשרות לחבר אותו למחשב???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by SkyCity,

שלום, על איזה חברות אתם ממליצים.? אני צריך צבע ספרי לפלסטיק כדאי לצבוע תמארז? תביאו שמות של חברות לא קישורים. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום בעיה ראשונה הרכבתי במכונית שלי זמזם 12V שמתחבר לאור הילוך אחורי. הזמזם עובד ברצף והייתי רוצה לבנות מעגל שיגרום לו לזימזום מקוטע. בעיה שניה קניתי שלושה לדים צבעוניים גדולים, שעובדים על 3V ואני רוצה לבנות מעגל שכולל פוטנציומטרים משתנים כדי לשלוט על עוצמת התאורה של כל אחד בנפרד לצורך הדגמת חיבור צבעים באור. ראיתי שיש כאן מומחים בתכנון מעגלים, האם מישהו יכול לעזור לי בתוכנית והסברים מכיוון שאני לא מבין את הסימנים המוסכמים בשרטוט מעגלים שמציינים לד, נגד וכו'. תודה איתן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.