עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לעשות מוד למחשב הישן שלי וחשבתי לעשות חלון ובאמצע החלון לעשות מאוורר השאלה שלי היא איך אפשר לחתוך פרספקס בצורת עיגול למאוורר כנראה מאוורר 120אבל אם זה בעיתי אני מוכן גם 80 ראיתי שיש מקדח כוס שחותך בצורה עגולה השאלה שלי אם זה אפשרי לחתוך עם זה פרספקס בלי שהוא ישבר ושהוא יצא יפה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Axel Foley,

אני מחפש תוכנות לשליטה על מסך LCD שמחובר דרך USB. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by reyrey_200,

המאוורר שווה? [דרך אגב הוא של אינטל] והרכיבים האחרים אני לא יודע למה הם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כמה שאלות אני ינסה לתמצת קניתי FAN-ATIC"-5 Port Military Switch Baybus Lamptron LED Acrylic Case Footsteps רגליות מוארות וכמו כן יש לי cooler master musketeer 2 עכשיו אני רוצה לשלוט בכול התאורה דרך המפסקים של Lamptron לכול אחד מהחלקים האחרים יש מפסק ששולט על התאורה לבד איך אני מעביר הכול אליו מה אני צריך ? אם זה יעזור אני יוסיף תמונות תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שאלום, תגידו איך אני מציג טמפ' ? ואיך ויזואליזיישן הדבר הקופץ הזה במדיה ובוינאמפ? תודה רבה =]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by werner,

קודם כל שלום לכולם, אני משתמש חדש פה. לא נעים לי לשאול שאלה, אבל זה היה צריך לקרות מתישהו. יש לי נסיון קטן ב"הריסת" דברים, אבל רק במוד לעכברים (הוספת לדים). הייתי מביא תמונה של המוד המוכן, אבל אין לי דיגיטלית, והתמונות עדיין בפילם. החלטתי להתקדם, ולעשות חלון לדלת המארז. אני רוצה לעשות חלון מיוחד, עם ציור, ולא סתם חלון פשוט של מלבן פרספקט (כתבתי נכון?). בנוסף, בגלל שפרספקט אמור להיות מבודד טוב גם כשהוא דק, אני רוצה לשים מאוורר נוסף, בחלון. אני לא אשתמש בדלת המקורית (אבא שלי לא מרשה, יכול להיות בצדק), אלא בדלת חלופית שאני אקנה מאלומיניום דק, באותה צורה של הדלת שלי. ראיתי שאנשים עושים מודים כל כך יפים ומיוחדים, שרציתי גם. הבעיה היא, שהמוח שלי לא מצליח לחשוב על איך הם עשו אות…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי חחח יש לי ת'פלוג -אין של וינאמפ שהאורות של המקלדת יהיהבו לפי המוזיקה אז רציתי לשאול אם אפשר במקום שה"מידע" ילך למקלדת אז זה ילך לעכבר (יש לי עכבר עם לד אדום חזק)כי אני חושב שזה יהיה מזה יפה באמת אז אולי החכמים בניכים היודעים קצת לתכנת יעשו בישבילי ;D אם אתם רוצים אני יעלה לפה את ההתקנה\קבצים תודה מראש למי שעוזר...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by coolmeen,

טוב אני רוצה לקדוח חורים במארז שלי, וכמובן קראתי את המדריך ואני לא מבין בזה כלום אז אל תצעקו עלי, אז אני מתכוון לעשות חור למאורר של 120 mm אז איזה מקדח כוס אני צריך, אני צריך את זה גם ביחד עם המקדח, וכמה זה עולה ואיפה אפשר למצוא? תודה לעוזרים! נ.ב:עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה מתאימה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by וזאנה,

שלום לכולם אני מחפש אתר טוב ומעודכן של MANUAL לא למשתמש רגיל אלה לטכניים שנותן מפרט ברמת הרכיביםhttp://i42.tinypic.com/309svio.jpg יש לי מסך FLATRON L1753HM אני מחפש את התוכנית של הספק כוח כולל מתחים כול מפרט של הרכיבים תודה לעוזרים http://tinypic.com/view.php?pic=r298vo&s=5 com/view.php?pic=309svio&s=5

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Lior4543,

אהלן, הטיול השנתי שלי הולך וקרב, ויש לי נגן דיי טוב אבל שלא מסוגל להחזיק יותר מ20 שעות, ואני מתכוון לשמוע יותר מ20, עכשיו אני רוצה לבנות מטען חשמלי לMP, יש לי מטען ישן של פלאפון שמכניס 100-240V 50/60Hz 0.3A ומוציא 5V 700mA יש לי גם USB ישן שמתאים לנגן, השאלות שלי הם: 1. אם הנגן משתמש במחשב בתור מטען, ומשתמש ב5 וולט וחצי אמפר כמו של USB של מחשב, והמטען מוציא 700mA מה יהיה התוצאות? ישרף לי האמפי? לא יטען.. 2. מישהו פה כבר עשה משהו כזה בעבר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. או קאיי בשבוע האחרון נכנסתי קצת יותר לקטע של המודינג והלאקטרוניקה... ובמיוחד על חומרה (מפרטים מחירים וכו') התחלתי להתעניין בזה קצת יותר.. אז ראיתי מדריכים, קראתי חומר, למדתי מחירים חלקים וידע אישי מהעבר.. אני רשום פה כבר הרבה זמן אבל לא ממש יצא לי לכתוב פה מלבד פעם אחת שביקשתי מפרט למחשב טוב... טוב אז הקטע הוא שקראתי את המדיריכים שהיה ל-LCD וראיתי את החלק למתקדמים עם המסכים הממש גדולים... בקיצור היה לי לפטופ (מחשב נישא) ישן בבית שלא עובד (הוא שבק חיים) פירקתי אותו היום והוצאתי ממנו את המסך; עכשיו לשאלה שלי - מה אפשר לעשות איתו? אני רוצה לחבר אותו למחשב (בצד) יש לי דרמל, מלחם הכל... אך אני לא יודע את האפשרויות שעומדות בפניי, עקב זאת שאני חדש וכו'... בקיצור מה אפשרי לעשות א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by אלכס מייטין,

היי רציתי לדעת מה זה אומר כרשום אצלי מחבר 8 גידים ו 18 גייג'? מה המשמעות של גייג'? והאם יש קונקטור למחבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ילד-hw,

שלום יש ברשותי מסך של game gear ישן לינק לתמונה: http://photos.walla.co.il/ohadpas2003 יש אפשרות לחבר אותו למחשב???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ניסיתי את המרדיך שבאתר אבל לא הצליח. http://img146.imageshack.us/img146/2008/1il9.jpg http://img139.imageshack.us/img139/4427/2kb4.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by g2c,

שלום, הבדל מחיר של מ ~400 ל-150 שקלים בין הגירסה הרשמית לבין תואם סיני כגון זה המבוסס על sim900 נשמע מפתה למדי. שאֵלתי אם למישהו התנסה עם התואם ומוכן לחלוק את תובנותיו. רוב תודות מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מה מגיע בחבילה ולמה זה יכול להספיק לי? למשל לא להגיד לי 4\1 כי אין לי מושג למה זה מתאים...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by intel suck,

מישהוא יודע איפה בראשל"צ או בסביבה אפשר ללמוד מודינג???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, לא מצאתי תוכנה לmac שאני מצייר שם מעגלים שהולכים להדפסה (pcb) ושהיא בחינם ועובדת, לכן רציתי לדעת: האם אני יכול לשרטט לכם מעגל מדויק בתוכנת שרטוט מעגלים מקצועית למחשב ואתם תהפכו אותו לקובץ RS-274x? אולי זה בקשה מוגזמת אבל אני מאוד אשמח תעשו את זה, לא שיש לי מעגל דחוף כרגע, רק שאני אדע למי לפנות שיהיה לי מעגל.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. חיברתי את המאוורר והוא פשוט לא עובד.... בהתחלה ראיתי שמשהו מפריע שם ואז הוצאתי ואין שום סיבה שהז לא עיבוד וניסיתי בשני מחשבים והוא לא עובד... בדקתי את החיבורים והם מחובירם מה יכול לגרום לזה?? מאוורר 80MM שקיבלתי בבאנדל עובד מצוין וגם הספק עובד חיה... מולץ מאוד דרך אגב זה הPOLO12... תדוה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם אני מחפש להשיג מגבר אות מוכן RETAIL/OEM או אפילו תרשימים לפנייה עצמית. אני מחפש מגבר אות אלחוטי 2.4Ghz שיגביר את עוצמת השידור ב30~33DBM. אני מודע לחוק האוסר על שידור בעוצמות כאלו (2W) בהתקני WI-FI וזהו פרוייקט ניסיוני ויופעל במרחק בטוח מהציבור. אני חיפשתי ברשת מגבר אשר יבצע את העבודה אך לא מצאתי אותו אחד אשר עומד בקרטריונים. אם מישהו מכיר חייה כזאת אנא הפנו אותי לאתר הרלוונטי. תודה מראש. עריכה: חשוב שהמגבר יהיה פעל פרופיל נמוך כמה שאפשר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. דוד שלי כאן והוא מקצוען הוא יעשה לי חלון משהו משהו אבל אני צריך מין ציור כזה מדיוק.. אני לא רוצה משהו מסובך מין חלון פשוט עם פינות קצת מעוגלות והכי חשוב סימטרי ואסטתי אני לא אוהב כול מיני צורות מוזרו אני אוהב דברים נעימים לעיין אבל זה לא מעניין אותכם אז עם אפשר ציור אני אהיה אסיר תודה. וזה למידי טוואר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by aviram20,

היי כולם אני צריך עזרה ואני לא גבטוח אם יש למישהוו.. אני צריך לדים 3 מ''מ בערך 10-15 ככה וממש לא שווה לי להזמין מאריהב כבר.. לכן אם למישהו יש אני מוכן לקנות אפילו .. נ.ב פעם שניה זה קורה לי טעות בפורום... מצטער

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ^^כותרת הנה תמונות: לא רואים את החיבור כ"כ טוב אז אני אסביר [אלו שני מתכות קטנות שבתוכם יש חור]-סליחה על ההסבר...חחח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by thedag,

אני חיפשתי את המקלט הזה גם בהר-ציון ולא מצאתי... איפה אני יכול למצוא אותו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by card,

שלום תראו את המסך שבתמונה: http://forums.adafruit.com/viewtopic.php?f=25&t=11597&start=30 זה נראה מאד לא רגיל. מישהו יודע מה זה? תודה card

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים