עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. מתאם 3.5" ל5.25" להארד דיסק, מאיפה אפשר להשיג? אני צריך שניים (סטים) בשביל ההארד דיסקים שלי. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by urich,

איפה אני יכול למצוא היטסינק גדול שצידו התחתון שטוח לגמרי ויש לו משטח גדול יחסית. רצוי בחינם (מישהו מכיר חנויות מחשבים שיכולים לתת (חינם כמובן) היטסינק של פנטיום 2/3 (המעבדים שבאו בחריץ)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by card,

שלום תראו את המסך שבתמונה: http://forums.adafruit.com/viewtopic.php?f=25&t=11597&start=30 זה נראה מאד לא רגיל. מישהו יודע מה זה? תודה card

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nimrods,

איזה קטלני זה יענו עכבר חחח איזה יפה..!! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לכל הרוחות... נשבר לי הכלי ברגע של חוסר זהירות. יש פה מישהו שיש לו את הכלי וגר במרכז? ר"ג, ת"א גבעתיים, פ"ת... מי שקנה מ MOD, אני מוכן לקנות את כל הסט.. מי שיש לו וכבר לא צריך או משהו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by SALT,

אני כבר תקופה מחפש משהוא שישלוט לי על המאווררים תקציב עד 500 ש"ח ( גמיש ) אין לי מוסג בכלל על מה ללכת כל המידע שאספתי נמצא ב גוגל תומונת כאשרי מריצים חיפוש על "FAN CONTROLLER" יש לי מארז 900 של אנטק http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM= יש לו 4 מאווררים - לכולם חיבור מולקס עם אפשרות לשינוי מהירות (ממש לא פרקטי לפתוח את המארז כל יום לפני השינה) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי ממצב אחים שלי שמעו יש לי בפן לשיער שלוש פונקציות: חימום,סופר חימום וקור... אז רציתי לשאול איך עובד הקור הזה האם יש שם איזה ברזל שמתקרר כמו במקרר ואז מפזר את זה.... או שזה הקור שהמאוורר מפיק סתם....

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by TiSHu,

זה עדיין לא בטוח אבל תקשיבו אני הולך לקחת לחבר שלי את המחשב הכי ישן שיש לו (פנטיום 1) אני הולך לשים לו יציאות USB2 אני אשים לו כרטיס מסך עם TVOUT אני אחבר לו מקלדת ואחבר אותו לטלוויזיה ואז אני אראה בו סרטים אני אשים של הארד דיסק של איזה גיגה רק בשביל המערכת הפעלה וBSPLAYER זה יכול להיות כל כך מגניב יש לי מאוורר שאין לי מה לעשות איתו אז אני אשים אותו במחשב הזה והוא יהיה בחדר לסרטים נכון רעיון גדול עם הזמן אני עוד אקנה לו כרטיס קול עם 5.1 ואז אני אקנה גם רמקולים 5.1 נכון שזה אחלה רעיון? יש למישהו הצעות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by THE_LORD,

אני בונה מערכת קירור מים והיא ממש לקראת סיום, נשאר לי רק כל העניין עם החשמל, יש לי משאבה שיש לה חיבור שקע לקיר רגיל(3פינים) ספק כוח כמה מאווררים ובקר מאווררים. עכשיו יש אפשרות לקחת איזה כפתור ולחבר לספק כוח וברגע שאני אלחץ עליו הוא ידלק? ויש אפשרות שהספק יתן מתח למשאבה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by aviram20,

היי יש לי את המארז הרשום בכותרת ברוב טיפשותם של טרמלטק הם דאגו להכול ואכן המארז מדהים רק הם לא שמו רמקול לכן הבאתי רמקול 0.5 ולט (P.M.P.O) כמובן.. ועכשיו מיקמתי אותו במארז במקון ניחבא ושיהיה אפשר גם לשמוע אותו שהמחשב מצפצף במידה ויעשה זאת .. מצורפות שני תמונות לפי דעתי זה ממש רחוק מהדיסק קשיח ומשאר החלקים אבל אני שואל שוב כדי להיות בטוח מישהו חושב שזה לא בסדר? ועדיין תהייה השפעה על רכיב מסוים ? מצורפות שני תמונות ... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ^^כותרת הנה תמונות: לא רואים את החיבור כ"כ טוב אז אני אסביר [אלו שני מתכות קטנות שבתוכם יש חור]-סליחה על ההסבר...חחח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tamos,

יש לי פה בבית פרספקס ואני מרגיש שיש לו פונטנציאל אבל אני לא יודע מה זה מרגיז, אני יודע שיש לי משהו לעשות איתו אבל אנהי לא יודע מה, זה מה זה מעצבן בקיצור הצעות אני מיואש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by LazyBoy,

מדהים. ההצעה האחרונה בEBAY היא $1,600.00 !! $4,850.00 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8238748332 http://www.llamma.com/xbox360/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי חחח יש לי ת'פלוג -אין של וינאמפ שהאורות של המקלדת יהיהבו לפי המוזיקה אז רציתי לשאול אם אפשר במקום שה"מידע" ילך למקלדת אז זה ילך לעכבר (יש לי עכבר עם לד אדום חזק)כי אני חושב שזה יהיה מזה יפה באמת אז אולי החכמים בניכים היודעים קצת לתכנת יעשו בישבילי ;D אם אתם רוצים אני יעלה לפה את ההתקנה\קבצים תודה מראש למי שעוזר...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי מערכת סטריאו לא חדשה במיוחד בעלת אנטנה קשיחה טלסקופית כמו במכשירי הרדיו הישנים/הקטנים. האם ניתן לחבר לאנטנה/למערכת באיזושהי צורה את החוטים שיוצאים משקע הכבלים שבקיר כך שהמערכת תקלוט את התדרים ואת תחנות הרדיו שמשודרות דרך תשתית הכבלים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by intel suck,

מישהוא יודע איפה בראשל"צ או בסביבה אפשר ללמוד מודינג???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Lior4543,

אהלן, הטיול השנתי שלי הולך וקרב, ויש לי נגן דיי טוב אבל שלא מסוגל להחזיק יותר מ20 שעות, ואני מתכוון לשמוע יותר מ20, עכשיו אני רוצה לבנות מטען חשמלי לMP, יש לי מטען ישן של פלאפון שמכניס 100-240V 50/60Hz 0.3A ומוציא 5V 700mA יש לי גם USB ישן שמתאים לנגן, השאלות שלי הם: 1. אם הנגן משתמש במחשב בתור מטען, ומשתמש ב5 וולט וחצי אמפר כמו של USB של מחשב, והמטען מוציא 700mA מה יהיה התוצאות? ישרף לי האמפי? לא יטען.. 2. מישהו פה כבר עשה משהו כזה בעבר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חיברתי את המאוורר והוא פשוט לא עובד.... בהתחלה ראיתי שמשהו מפריע שם ואז הוצאתי ואין שום סיבה שהז לא עיבוד וניסיתי בשני מחשבים והוא לא עובד... בדקתי את החיבורים והם מחובירם מה יכול לגרום לזה?? מאוורר 80MM שקיבלתי בבאנדל עובד מצוין וגם הספק עובד חיה... מולץ מאוד דרך אגב זה הPOLO12... תדוה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כמה שאלות אני ינסה לתמצת קניתי FAN-ATIC"-5 Port Military Switch Baybus Lamptron LED Acrylic Case Footsteps רגליות מוארות וכמו כן יש לי cooler master musketeer 2 עכשיו אני רוצה לשלוט בכול התאורה דרך המפסקים של Lamptron לכול אחד מהחלקים האחרים יש מפסק ששולט על התאורה לבד איך אני מעביר הכול אליו מה אני צריך ? אם זה יעזור אני יוסיף תמונות תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי. בקרוב אני מקווה אני קונה מחשב חדש, שלי יעבור להורים שלי ושל ההורים שלי יילך למחסן. חשבתי להפכו לHTPC ואני צריך את העזרה שלכם. בפאנל האחורי יש רק חיבורי חשמל ו-וידאו, ואני צריך שיהיה לי פאנל אחורי עם מקום ליציאות לוח אם וליציאת חשמל של הספק. ללוח אם יש 6 יציאות סאונד, כרטיס מובנה, יציאות USB ורשת ועוד כמה פיצ'רים. מה לעשות ? אגב אין לי גישה לכל מיני כלים אז עדיף במינימום כלים שאני אנסה להשאיל ממישהו. אם יש דרך טובה לחתוך את המארז שלהם ולהלביש אותו בוידאו אני אשמח לטיפ. תודה לעוזרים, ליאב.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ושיהיה לו חיבורים לאוזניות וusb2.. תודה..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mzlbat,

היי קיצור יש לי אייפוד טאץ' ואני מטעין אותו רגיל מהUSB של המחשב , העניין הוא שיש לי גם מטען USB בבית שמתחבר לשקע אבל לא יודע למה זה לא מטעין את האייפוד כתוב על המטען 5 V 0.5 -+ 200ma- 300ma dc

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ניסיתי את המרדיך שבאתר אבל לא הצליח. http://img146.imageshack.us/img146/2008/1il9.jpg http://img139.imageshack.us/img139/4427/2kb4.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by hck,

לחבר שלי יש רכב שטח על שלט (T-MAXX מי שמכיר). בשביל להפעיל אותו נדרשות הרבה סוללות: 10(12V) סוללות לשלט, 6(7.2V) בכדי לתת מתח לסטרטר ועוד 1(1.2V) לבוסטר (ועוד כמה ברכב עצמו). מידי פעם הוא שוכח להטעין אחד מהפריטים שהוזכרו לעיל (בעיקר הבטריות שנותנות מתח לסטרטר), ואז כשמגיעים לשטח להסיע פתאום... הסוללות ריקות. הצעתי לו פתרון פשוט: לחבר שני תנינים למצבר של הרכב שלו, ועל ידי קופסת פיקוד קטנה להפיל את המתח ל7.2V ול1.2V, כך שזה יחסוך לו הרבה בלאגן. השאלה היא איך אני מווסת את המתח, עם נגדים? ואם כן החיבור הוא כזה פשוט: מתח ראשי-->נגד (או שניים) ל7.2V לסטרטר, ועוד נגד(או כמה) מהמתח הראשי ל1.2V לבוסטר? או שצריך להוסיף עוד כמה חלקים ל"מערכת" כמו פיוזים וכ"ו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מה מגיע בחבילה ולמה זה יכול להספיק לי? למשל לא להגיד לי 4\1 כי אין לי מושג למה זה מתאים...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים