עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אם אפשר שם של חנות ואיפה היא נמצאת...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by coolmeen,

טוב אני רוצה לקדוח חורים במארז שלי, וכמובן קראתי את המדריך ואני לא מבין בזה כלום אז אל תצעקו עלי, אז אני מתכוון לעשות חור למאורר של 120 mm אז איזה מקדח כוס אני צריך, אני צריך את זה גם ביחד עם המקדח, וכמה זה עולה ואיפה אפשר למצוא? תודה לעוזרים! נ.ב:עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה מתאימה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by spider272,

שלום..נהרס לי רסיבר של kenood krf 7030d והרכיב שאני חושד בו זה stk//עכשיו השאלה שלי אם אני מזמין חלק כזה מה המיספק הקטן למעלה oh13 אומר?זה חשוב?או לר משנה?תודההה

4. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לעשות מוד למחשב הישן שלי וחשבתי לעשות חלון ובאמצע החלון לעשות מאוורר השאלה שלי היא איך אפשר לחתוך פרספקס בצורת עיגול למאוורר כנראה מאוורר 120אבל אם זה בעיתי אני מוכן גם 80 ראיתי שיש מקדח כוס שחותך בצורה עגולה השאלה שלי אם זה אפשרי לחתוך עם זה פרספקס בלי שהוא ישבר ושהוא יצא יפה? תודה לעוזרים

5. Started by card,

שלום תראו את המסך שבתמונה: http://forums.adafruit.com/viewtopic.php?f=25&t=11597&start=30 זה נראה מאד לא רגיל. מישהו יודע מה זה? תודה card

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני צריך לנסר פלטת MDF בעובי 2CM. אשמח אם משהו יכול לעזור...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם אני מחפש להשיג מגבר אות מוכן RETAIL/OEM או אפילו תרשימים לפנייה עצמית. אני מחפש מגבר אות אלחוטי 2.4Ghz שיגביר את עוצמת השידור ב30~33DBM. אני מודע לחוק האוסר על שידור בעוצמות כאלו (2W) בהתקני WI-FI וזהו פרוייקט ניסיוני ויופעל במרחק בטוח מהציבור. אני חיפשתי ברשת מגבר אשר יבצע את העבודה אך לא מצאתי אותו אחד אשר עומד בקרטריונים. אם מישהו מכיר חייה כזאת אנא הפנו אותי לאתר הרלוונטי. תודה מראש. עריכה: חשוב שהמגבר יהיה פעל פרופיל נמוך כמה שאפשר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. או קאיי בשבוע האחרון נכנסתי קצת יותר לקטע של המודינג והלאקטרוניקה... ובמיוחד על חומרה (מפרטים מחירים וכו') התחלתי להתעניין בזה קצת יותר.. אז ראיתי מדריכים, קראתי חומר, למדתי מחירים חלקים וידע אישי מהעבר.. אני רשום פה כבר הרבה זמן אבל לא ממש יצא לי לכתוב פה מלבד פעם אחת שביקשתי מפרט למחשב טוב... טוב אז הקטע הוא שקראתי את המדיריכים שהיה ל-LCD וראיתי את החלק למתקדמים עם המסכים הממש גדולים... בקיצור היה לי לפטופ (מחשב נישא) ישן בבית שלא עובד (הוא שבק חיים) פירקתי אותו היום והוצאתי ממנו את המסך; עכשיו לשאלה שלי - מה אפשר לעשות איתו? אני רוצה לחבר אותו למחשב (בצד) יש לי דרמל, מלחם הכל... אך אני לא יודע את האפשרויות שעומדות בפניי, עקב זאת שאני חדש וכו'... בקיצור מה אפשרי לעשות א…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. ^^כותרת הנה תמונות: לא רואים את החיבור כ"כ טוב אז אני אסביר [אלו שני מתכות קטנות שבתוכם יש חור]-סליחה על ההסבר...חחח

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי חחח יש לי ת'פלוג -אין של וינאמפ שהאורות של המקלדת יהיהבו לפי המוזיקה אז רציתי לשאול אם אפשר במקום שה"מידע" ילך למקלדת אז זה ילך לעכבר (יש לי עכבר עם לד אדום חזק)כי אני חושב שזה יהיה מזה יפה באמת אז אולי החכמים בניכים היודעים קצת לתכנת יעשו בישבילי ;D אם אתם רוצים אני יעלה לפה את ההתקנה\קבצים תודה מראש למי שעוזר...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by mzlbat,

היי קיצור יש לי אייפוד טאץ' ואני מטעין אותו רגיל מהUSB של המחשב , העניין הוא שיש לי גם מטען USB בבית שמתחבר לשקע אבל לא יודע למה זה לא מטעין את האייפוד כתוב על המטען 5 V 0.5 -+ 200ma- 300ma dc

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ילד-hw,

שלום יש ברשותי מסך של game gear ישן לינק לתמונה: http://photos.walla.co.il/ohadpas2003 יש אפשרות לחבר אותו למחשב???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by sharkk,

אני מדבר על שנאי מתח עם מדדים בערך של 12 V 3 4.5 7 בערך... כמה אמור לעלות אחד כזה? עכשיו עוד שאלה אחרי שאני קונה יש קצה שהוא מגיע איתו אני אמור לחתוך את הקצה לקבל שני חוטים + ו- נכון? ואז נגיד לחבר למטריצה בהספק הרצוי ולראות עם המעגל פועל נכון? ממ יש סיכוי שזה יעשה לי קצר בבית? כי היה לי אחד הוא היה קצת תקול נראה לי ועשה לי הפסקות חשמל... ממ אם ה+ וה- נוגעים ביחד שזה מחובר לשקע יש סיכוי להתחשמל?

14. מפרט המחשב שלי: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK WD 250X2 7200PM DFI ultra-D Thermaltake 430W XP550 NP SONY DVD RW DW-D23A 1024MB ram רמקולים: Z-640 של לוג'יטק מקלדת: בקרוב Elite של לוגי'טק עכבר: MX 518 של לוג'טק מסך: LCD CT-720D 19' עכשיו השאלה שלי היא: אני מאוד רוצה שהמחשב שלי יפעיל משחקים בצורה הכי טובה שיכולה להיות, כולל חדשים שיגיעו, קניתי את הכרטיס מסך כי אפשר לפתוח אותו לכרטיס מסל יותר טוב, מה שאני מפחד לעשות כי הוא עלול להשרף כי בחייפ לא עשיתי את זה, בואו נגיד ואני מצליח, מה זה נותן לי? במשחקים אני אראה יותר טוב? או מה? מעבד, גם, קראתי שאפשר להגיע איתו רחוק, אבל בתור אחד שלא עשה …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Sarlula,

צריך לחבר את פינים 18-25 של הפרללי לGROUND (הארקה, -) של החשמל או שזה לא חובה (להשאיר אותם פתוחים וחשופים עם היט-שרינקים בקצה)?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by reyrey_200,

המאוורר שווה? [דרך אגב הוא של אינטל] והרכיבים האחרים אני לא יודע למה הם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. או בשמם המוכר יותר PCB(מודפסים לפי הזמנה\שירטוט אישי). אני מודע לזה שבבודדים זה עולה הון (יחסית),בכל מקרה מדובר במערכת רצינית מאוד שאני עומל עליה הרבה... מישהו מכיר אולי ???? ודרך אגב,לא יודע אם זה המקום,אבל למישהו יצא אולי לעבוד עם הציפ הזה xtensa 32bit של Altera ,או שמכיר אותו טוב??? (אני כותב עליו Embedded ב C++)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by THE_LORD,

אני בונה מערכת קירור מים והיא ממש לקראת סיום, נשאר לי רק כל העניין עם החשמל, יש לי משאבה שיש לה חיבור שקע לקיר רגיל(3פינים) ספק כוח כמה מאווררים ובקר מאווררים. עכשיו יש אפשרות לקחת איזה כפתור ולחבר לספק כוח וברגע שאני אלחץ עליו הוא ידלק? ויש אפשרות שהספק יתן מתח למשאבה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by 0TB/s,

מצטער אם זה ישמע קצת חובבני אבל ראיתי בגלריה וגם ביוטוב מה אנשים עושים וקיבלתי השראה. הבעיה? אני 100% מתחיל ואין לי ממש מושג איך דברים עובדים. אני יודע שיש את גוגל, אבל גוגל נותן כל כך הרבה אתרים שלך תדע מה אתה קורא, ובמקום להביא לי תועלת אני מקבל כאב ראש. אז אני מבקש הכוונה. עזרה לגבי ממה להתחיל, ואיך להתקדם משמה. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by thedag,

אני חיפשתי את המקלט הזה גם בהר-ציון ולא מצאתי... איפה אני יכול למצוא אותו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. ניסיתי את המרדיך שבאתר אבל לא הצליח. http://img146.imageshack.us/img146/2008/1il9.jpg http://img139.imageshack.us/img139/4427/2kb4.jpg

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dany_tab,

זה לא ספאם!!! הייתי אתמול בחנות בדיזנגוף סנטר שיש שם קיטים לבנייה עצמית, קניתי רדיו FM לבנייה עצמית אז מי שרוצה יש תמונה של הרדיו ושל המחירים של כל הקיטים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by grove,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום , מעניין אותי לדעת באיזה גילאים אנשים עוסקים באלקטרוניקה ומודינג. אנא תענו בסקר. אני בן 12. תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Arik.G,

יש לי פאק של סוללות, 6 סוללות של 1.2 וולט. סה"כ 7.2 וולט, איך אני יכול לבנות מטען בשבילן? האם צריך מעגל מיוחד או שפשוט אני צריך מעגל שיספק 7.2 וולט? ורשום שאני צריך לטעון בזרם של 300 מילי אמפר במשך 6 שעות. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.