עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. מה מגיע בחבילה ולמה זה יכול להספיק לי? למשל לא להגיד לי 4\1 כי אין לי מושג למה זה מתאים...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by icebreak,

http://www.bit-tech.net/article/139/1

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by reyrey_200,

המאוורר שווה? [דרך אגב הוא של אינטל] והרכיבים האחרים אני לא יודע למה הם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. 1) איפה אני משיג מפצל של לפחות 2 חיבורים מ3 פינים ל3 פינים... (למשל יש שני מאווררים ויש רק חיבור אחד פנוי) - אם לא קיים, אני מוכן להתפשר על מאריך (אני אקנה כמה ואלחים אותם ואכין מפצל) אבל שיהיה כמה שיותר זול. - לצורך העניין לשלם על חוט וחתיכת פלסטיק יותר מ10 שקלים זה לא רלוונטי בשבילי. - ואם זה לא רלוונטי, אז האם יש באריהב או חנות אלקטרוניקה כלשהי חיבורים כאלו כמו בלוח אם והחיבור הנגדי המתאים? 2) השאלה החשובה יותר: אני מעוניין לחבר 2 מאווררים לכרטיס מסך. האם זה אפשרי לחבר את שניהם למקור חשמל אחד שיש על-גבי הכרטיס? ואם כן- האם גם אפשר לשלוט עליהם דרך Riva Tuner? (אם אני מחבר את החוט ששולט במהירות) מדובר בכרטיס 8800GT Palit 512MB..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by werner,

קודם כל שלום לכולם, אני משתמש חדש פה. לא נעים לי לשאול שאלה, אבל זה היה צריך לקרות מתישהו. יש לי נסיון קטן ב"הריסת" דברים, אבל רק במוד לעכברים (הוספת לדים). הייתי מביא תמונה של המוד המוכן, אבל אין לי דיגיטלית, והתמונות עדיין בפילם. החלטתי להתקדם, ולעשות חלון לדלת המארז. אני רוצה לעשות חלון מיוחד, עם ציור, ולא סתם חלון פשוט של מלבן פרספקט (כתבתי נכון?). בנוסף, בגלל שפרספקט אמור להיות מבודד טוב גם כשהוא דק, אני רוצה לשים מאוורר נוסף, בחלון. אני לא אשתמש בדלת המקורית (אבא שלי לא מרשה, יכול להיות בצדק), אלא בדלת חלופית שאני אקנה מאלומיניום דק, באותה צורה של הדלת שלי. ראיתי שאנשים עושים מודים כל כך יפים ומיוחדים, שרציתי גם. הבעיה היא, שהמוח שלי לא מצליח לחשוב על איך הם עשו אות…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by coolmeen,

טוב אני רוצה לקדוח חורים במארז שלי, וכמובן קראתי את המדריך ואני לא מבין בזה כלום אז אל תצעקו עלי, אז אני מתכוון לעשות חור למאורר של 120 mm אז איזה מקדח כוס אני צריך, אני צריך את זה גם ביחד עם המקדח, וכמה זה עולה ואיפה אפשר למצוא? תודה לעוזרים! נ.ב:עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה מתאימה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by spider272,

שלום..נהרס לי רסיבר של kenood krf 7030d והרכיב שאני חושד בו זה stk//עכשיו השאלה שלי אם אני מזמין חלק כזה מה המיספק הקטן למעלה oh13 אומר?זה חשוב?או לר משנה?תודההה

8. Started by ohad23,

שלום קניתי את הערכה Vantec Cable Sleeving Kit ואני רוצה להתחיל בהרכבה!! בכבלים שהולכים ל H.D וכונן הסידירום או צורב הצלחתי בעזרת אטב מהסוג היותר קטן להפריד את כל החוטים מהמתאם הלבן! אני תקוע בכבל שיוצא מהספק ומתחבר ישירות ללוח האם!! הכבל הרחב אם הרבה פינים. אני צריך טיפ ממי שכר הרכיב את הערכה הזאת!! איך מנתקים שם את החותים מהמתאם!! אני לא מצליח האטב לא נכנס בדפנות! זה ממש לחוץ חזק! ניסיתי אם מחט אבל גם זה לא הולך!! יש למישהו טיפ! הנה תמונה שמצאתי באחד המדריכים ברשת! שם הם השתמשו בכלי יעודי לניתוק החוטים! כך זה אמור להיות אחרי שהכל מנותק! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לעשות מוד למחשב הישן שלי וחשבתי לעשות חלון ובאמצע החלון לעשות מאוורר השאלה שלי היא איך אפשר לחתוך פרספקס בצורת עיגול למאוורר כנראה מאוורר 120אבל אם זה בעיתי אני מוכן גם 80 ראיתי שיש מקדח כוס שחותך בצורה עגולה השאלה שלי אם זה אפשרי לחתוך עם זה פרספקס בלי שהוא ישבר ושהוא יצא יפה? תודה לעוזרים

10. Started by Obg1,

אני צריך את עזרתכם ביצירת חיבור USB מקדימה, במארז שקניתי ה USB מקדימה זה רק אופציה ויש את הפתח עם ההכנה, אבל אין שום חיבור USB קיים, רציתי לדעת אם אפשר לקנות חיבור כזה שיתאים למארז, ואם אין אז איפה מוכרים איזה DRIVE BAY עם USB מקדימה ? או שהאפשרות השלישית שלי זה לעשות איזה חיתוכים ולחבר את ה USB כי יש לי חיבור ממארז ישן. תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Anonymics,

רצתי לדעת 2 דברים: 1.יש לי מסך של מחשב נייד שהמחשב הנייד מת (וואי באמת שחחרשו את השאלה הזאת פה..) אבל איך אני יודע איזה מהכבלים שיוצאים מהחיבור הזה מתאיימים לכבל של הRCA? (פשוט ראיתי תמונה שמישהו הלחים את החוטים של המסך הנייד לכבל RCA ) 2.איפה אני יכול לקנות את המדבקה הזאת שהופכת את המסך למסך מגע? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Mike-,

http://hackadaycom.files.wordpress.com/2012/10/due.pdf עריכה: אמור לצאת ביום שני הקרוב. מחיר רשמי: 50$. מעניין כמה יעלו הלוחות צד ג'.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ניסיתי את המרדיך שבאתר אבל לא הצליח. http://img146.imageshack.us/img146/2008/1il9.jpg http://img139.imageshack.us/img139/4427/2kb4.jpg

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני עוד כמה זמן קונה לדים ונגדים ואני רוצה הסבר הכי פשוט איך אני יכול לעשות להם מעגר עם מפסק OFF/ON יש לי כבר לדים במארז(זה בא ככה מהחברה משהו יפה אני יצלם לכם תמונות),אני רוצה הצעות לקירור המארז,ועם אפשר הסברים מחירים חנויות שמוכרים דרמלים(יש לי מקדחה ואולי יש לאבא שלי במחסן גם דיסק) סליחה על החפירה תודה ליאור הרוש...!!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Sarlula,

צריך לחבר את פינים 18-25 של הפרללי לGROUND (הארקה, -) של החשמל או שזה לא חובה (להשאיר אותם פתוחים וחשופים עם היט-שרינקים בקצה)?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by shirano,

אני חדשה פה.. והרעיון של מודינג ממש מגניב.. רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם מחשב נייד? זאת אומרת.. אי אפשר לחתוך אותו.. נכון!? אבל.. בכל זאת.. רעיונות??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מישהו מכיר חנות בחול שמוכרת מארזים אחרי שעשו להם מודינג? או חנות בחול שמוכרת דברים למודינג ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. חיברתי את המאוורר והוא פשוט לא עובד.... בהתחלה ראיתי שמשהו מפריע שם ואז הוצאתי ואין שום סיבה שהז לא עיבוד וניסיתי בשני מחשבים והוא לא עובד... בדקתי את החיבורים והם מחובירם מה יכול לגרום לזה?? מאוורר 80MM שקיבלתי בבאנדל עובד מצוין וגם הספק עובד חיה... מולץ מאוד דרך אגב זה הPOLO12... תדוה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ofir123,

שלום! אם אפשר לקבל הסבר על ההמרת אותות ועל כושר ההבחנה וחישובו.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. דוד שלי כאן והוא מקצוען הוא יעשה לי חלון משהו משהו אבל אני צריך מין ציור כזה מדיוק.. אני לא רוצה משהו מסובך מין חלון פשוט עם פינות קצת מעוגלות והכי חשוב סימטרי ואסטתי אני לא אוהב כול מיני צורות מוזרו אני אוהב דברים נעימים לעיין אבל זה לא מעניין אותכם אז עם אפשר ציור אני אהיה אסיר תודה. וזה למידי טוואר

21. שאלום, תגידו איך אני מציג טמפ' ? ואיך ויזואליזיישן הדבר הקופץ הזה במדיה ובוינאמפ? תודה רבה =]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. או קאיי בשבוע האחרון נכנסתי קצת יותר לקטע של המודינג והלאקטרוניקה... ובמיוחד על חומרה (מפרטים מחירים וכו') התחלתי להתעניין בזה קצת יותר.. אז ראיתי מדריכים, קראתי חומר, למדתי מחירים חלקים וידע אישי מהעבר.. אני רשום פה כבר הרבה זמן אבל לא ממש יצא לי לכתוב פה מלבד פעם אחת שביקשתי מפרט למחשב טוב... טוב אז הקטע הוא שקראתי את המדיריכים שהיה ל-LCD וראיתי את החלק למתקדמים עם המסכים הממש גדולים... בקיצור היה לי לפטופ (מחשב נישא) ישן בבית שלא עובד (הוא שבק חיים) פירקתי אותו היום והוצאתי ממנו את המסך; עכשיו לשאלה שלי - מה אפשר לעשות איתו? אני רוצה לחבר אותו למחשב (בצד) יש לי דרמל, מלחם הכל... אך אני לא יודע את האפשרויות שעומדות בפניי, עקב זאת שאני חדש וכו'... בקיצור מה אפשרי לעשות א…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by THE_LORD,

אני בונה מערכת קירור מים והיא ממש לקראת סיום, נשאר לי רק כל העניין עם החשמל, יש לי משאבה שיש לה חיבור שקע לקיר רגיל(3פינים) ספק כוח כמה מאווררים ובקר מאווררים. עכשיו יש אפשרות לקחת איזה כפתור ולחבר לספק כוח וברגע שאני אלחץ עליו הוא ידלק? ויש אפשרות שהספק יתן מתח למשאבה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אם נגיד בונים מחשב מלגו .. איך עושים כפתור שיפעיל את המחשב יענו איך מפעילים אותו תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by bluz,

בנוגע למארז שרציתי לבנות.. דרמל שאין לי - 300 שקל שצריך להחשיב ועוד פלטות (ירדתי מאלומיניום, זה בפח): 2 * 35*50 ס"מ 2 * 30*50 ס"מ 2 * 35*30 ס"מ ועוד 3 מאווררי 80 מ"מ (לא חשוב לדים) + מאוורר אחד של 120 + קצת פרספקט (נמצא מאיפה לקנות)... כמה הכי נמוך אני יכול לצאת מזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.