עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. צריך המלצה לחריטה על פאנל קידמי פאנל של כונן

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by 1900GT,

שלום, מדובר על טלויזיה של METZ שעברה כבר כמה שנים טובות. בזמן האחרון היא מתחילה להחשיך את התמונה עד שמסך שחור לחלוטין. בהתחלה היא החשיכה ואז חזרה לעצמה אבל עכשיו היא רוב הזמן חשכוה לגמרי. הסאונד עובד בסדר גמור. מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות? והאם שווה לתקן אצל איש מקוצע או אולי כדאי להחליף חלק לבד ויהיה מה שיהיה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. *כותרת* [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  4. מה ההבדל בין מאוורר שמכניס אוויר לבין מאוורר שמוציא אוויר? זה קשור בכיוון של המאוורר זווית וצדדים...? וכמה עולה כזה שמכניס וכמה עולה כזה שמוציא

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קניתי מאוורר 120 למארז שמחובר ללוח אם המאוורר מבית ארקטיק קוליינג.. איך אני מגביר rpm? בעל החנות אמר לי שדרך הביוס...חיפשתי לא מצאתי שם איפה....יש אולי תוכנה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכם. אכן כן, עוד שאלה פילוסופית, בה בדר"כ אף אחד לא יודע מהי באמת התשובה האמיתית..ומי בכלל יודע אם יש אחת כזו? ;D אז, ככה. ההגיון שלי אומר- שאין טעם להוציא את הסמארטפון מההטענה שלו, גם לאחר שהיא מגיעה ל 100%, מפני שלכל סוללה יש LIFE \ RECHARGE CYCLES ...ובעצם בכל פעם שאני מגיע ל 0% ומטעין מחדש ל 100% - אני מאבד עוד Cycle כזה מתוך ה..מי יודע כמה? 800 הטענות שיש למכשיר, נגיד. אם אני משאיר את המכשיר תמיד מחובר למחשב [גם ככה אני עובד מול המחשב כל היום, אז הטלפון איתי], אז הטלפון גם נשאר טעון וגם לא "משגעים" ת'בטריה סתם עם ריקונה ומילואה מחדש. הבעיה היא שאני חושש שבגלל שהבטריה נשארת כל הזמן ב 100% טעינה [ומי יודע אם בכלל המכשיר מפסיק להטעין אותה ב 100%..אולי הוא מ…

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  7. Started by mordoh,

מישהו אולי יודע אל חנויות אלקטרוניקה בחולון אני רוצה לקנות לדים ועוד כמה דברים מישהו יודע משו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by imber,

איפה אפשר למצוא קאטודות לבנות (שמוציאות אור לבן ) בארץ?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by julbo,

קניתי דרמל ואני לא מסתדר עם החיבור של הדסקיות. אני מרכיב את זה על משהו מהערכה? אולי חסר לי חלק? אני מתחיל להתחרט על ההשקעה. תעזרו לי בבקשה. :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by J0n1,

אני צריך להפעיל ממסר חד יציב 555 (הבנתי שהוא פועל לשניה) הבעיה שהמתח שיש לי הוא 0.5V כמה צריך כדי שהממסר יעבוד? ואיך אפשר להמיר? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Moty_p,

אני מחפש מפסק עם כמה מצבים לדוגמה OFF ON ON ON ON ON ON כאשר כל ON מעביר את המתח ליציאה אחרת (מין הסתם) אחרי חיפוש ממושך הגעתי לזה: http://www.taydaelectronics.com/3pdt-stomp-foot-pedal-switch.html האם זה מה שאני מחפש? אם לא אז מה זה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני רוצה לקנות קטודהיו וי +מתאם במחיר הכי זול ובחונות בשרון עדיף

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by r1plet,

שלום, יש לי דרישה פשוטה למדי והיא לעשות חלון בדלת המארז בצורה מקצועית ונקיה, אין לי את הכלים והנסיון להתעסק בזה בעצמי. להיכן ניתן לפנות שיהיה במחיר שפוי וייעשה בצורה מקצועית ונקיה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Roeebaeloha,

אהלן חברים כבר במשך כמה שנים שאני רוצה לעבור לשולחן בעל יכולת לכוון את הגובה ובמידת הרצון להפוך אותו לשולחן עמידה. כמובן שראיתי את כל השולחנות "המוכנים" אבל רציתי לדעת האם מישהו מכיר או יודע על שולחן שאני יכול להרכיב בעצמי? אני אסביר את הבעיה, נכון לעכשיו אני גר בדירה קטנה עם מקום מועט לשולחן מחשב (108 ס"מ) אבל בעתיד אני כניראה אעבור לדירה עם מקום לשולחן גדול יותר. לכן אני מחפש סט שאני יכול לשים עליו עכשיו פלטה (משטח שולחן?) בגודל שמתאים לי ובעתיד אני אוכל להחליף את הפלטה הזאת לגדולה יותר אבל להשתמש באותה "תשתית". אני מקווה שזה היה מספיק מובן ואשמח לשמוע הצעות ועזרה :)

15. Started by Chubby,

אז ככה אבא שלי קיבל מוצר בעבודה שהוא עוסק עם מצברים וכל מיני בטריות מערכות וכו' בקיצור אנני מצליח לזהות את המוצר הזה הייתי שמח לדעת מהו וכמה שווה אירכו ופירוט קטן עליו מאוד יעזור תודה (קיבלנו בכמויות ) http://www.fastup.co.il/v.php?file=30602334.jpg http://www.fastup.co.il/v.php?file=75036391.jpg http://www.fastup.co.il/v.php?file=89427850.jpg - (התמונה האחרונה היא במצב הראשוני לפני שהוצאתי את המעין מדבקה על המוצר.) 3 תמונות אני מקווה שזה יספיק תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by D.r Bit,

שלום אני מחפש את המתאם הנל אולי מישה יודע מאיכן בארץ אפשר לקנותו .? תודה לכול העונים ... זה הדבר ...http://www.altronics.com.au/index.asp?area=item&id=P1690

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by sub_man,

טוב אז אני רוצה לבנות HTPC ורציתי לשאול כמה שאחלות: 1.האם אני צריך לכרנות רכיבים מסויימים שהם מתאימים רק למחשב כזה? 2. כמה בערך עולה דבר כזה? 3. מה הרעיון בז כלומר מה הדבר הכלכך חיוני בזה שנותן תרצון לאנשי להכין? 4. האם יש מדריך מיוחד? שאלות אחרות יגיעו בהמשך..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ranyr,

אני רוצה לחתוך צורה מסוימת בחלק העליון של המארז הבעיה היא שהצורה מורכבת מכמה צורות קטנות כמו משולש בגודל ס"מ +\- שאותם אני ממש לא יודע איך לחתוך ראיתי בגלריה כמה אנשים שחתכו במארז צורות מאוד מורכבות אני אשמח אם תסבירו לי איך עושים את זה וגם כמה טיפים לא יזיקו...

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by ITSIK86,

יש לי מארז מתכת פשוט ,בלי חלון,ורציתי לעשות חלון אבל הבנתי שזה ממש סיבוך,וגם ככה המחשב עומד בתוך מקום כזה שרואים רק ת'מקדימה שלו ולא ת'צדדים,אבל מה שאני רוצה לעשות זה אוליי לצבוע אותו,בכחול קהה או שחור! אז רציתי לדעת אם מותר לצבוע גם ת'קטע הקדמי של המארז איפה שהסידירום וגם עם איזה ספריי להשתמש?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  20. היי. אז ככה. פעם היה לי אתר,שאני בטוח שהוא מוכר לכל,אני פשוט לא מוצא אותו בגוגל. יש בו גלריות של אלקטרוניקה ומודינג ל-SketchUp,כגון - כרטיסים למינהם,מארזים,מאווררים,ערכות מים וכו'. אשמח אם תוכלו להביא לי את האתר. MuTaTiOn.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by psycho killer,

יש לי 3 לדים UB שאני לא יודע לכמה V לחבר אותם כי פירקתי אותם מכמה מכשירים איך אני יכול לדעת על כמה V הם עובדים ניסיתי לחבר 2 לדים לסוללה של 9 V עכשיו פעם אחת שניהם עבדו ביחד ושהחלפתי אחד מהלדים בלד אחר הוא לא יכול לעבוד עם השני אז לפי מה שבהתי יש שני לדים שהם עובדים על יותר V והם לא יכולים לעבוד ביחד על 9 V ואחד שעובד על פחות ויכול לעבוד עם שניהם אני רוצה לחבר אותם ישירות למולקס זה אפשרי אם אני מחבר את שלושתם על אותו חיבור??

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  22. שלום החלפתי את המעבד שלי למעבד 64 ביט,ולכן התקנתי windows x64. ברשותי winlirc reciver שנבנה על פי המדריך באתר. הרסיבר עבד מצויין עם תוכנת UICE תחת winxp 32-bit. כעת אני לא מוצא תוכנה שתעבוד טוב עם מערכת ההפעלה חדשה... winlirc ה"מקורי" נטען עם שגיאות,מזהה את האותות אך לא מסוגל ללמוד מקשים... uice-לא עובד מראה הודעת שגיאה. ir assistant- מראה שגיאה ולא עובד אף הוא... היחיד שקצת עובד הוא PC REMOTE CONTROL http://www.pcremotecontrol.com/ אבל הוא מסורבל נתקע ומרשה רק מספר מצומצם שלפקודות. חיפשתי בפורום אך אין תשובה עדכנית(או שלא מצאתי אותה). ניתן לשלוח הודעות בפרטי :....

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי, רציתי לשאול האם קיימים הבדלים משמעותיים (מלבד המחיר....) בכרטיסי הארדואינו (סיני איטלקי) כי מבחינת מחירים הסינים ממש זולים.. 15$ לכל היותר והאיטלקי מחיר כפול... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. אני רוצה משו שיכול לגרום לסינוור (אל תשאלו למה פשוט אני מת על דבריםקטנים וקיצים כאלה חחח) זה מה שמצאתי: http://www.aaroncake.net/circuits/slave.htm אבל זה חזר מספיק כדי לסנוור? ומה העלות של החלקים הללו? יש פה מישהו שיוכל לעזור לי במהלך ה"פרויקט" הזה?(במסנג'ר או באיי סי קיו..) מישהו יודע איך זה עובד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.