אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
איך עושים את זה: http://hwzone.co.il/gallery/wm2.php?pid=1239&mode=normal ראיתי שיש הרבה ילדים בגלריה שיש להם את זה. אז חשבתי אולי יש מדריך או משהו.. [move]תודה[/move]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מאווררים 80 ממ רציתי לחבר עליהם פוטנציומטר כדי להקטין את הרעש שלהם ראיתי שחלק אומרים שצריך לשים פוטנציומטר של 50 אום היתי בתל אביב בחנויות אלקטרוניקה אבל הכי קטן שיש להם זה 1 קילו אום האם זה מספיק טוב ואם לא איפה אפשר לקנות? והאם מחברים את הפוטנציומטר כפוטנציומטר או כראוסטט ומה עדיף תודה
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להתחיל תמוד הראשון שלי. ההחלטה באה בעקבות ערמת קרטונים ענקית בבית, ובגלל שאמא שלי אוהבת לעשות הכל "טבעי". הנה התוכנית : 1) גזירת הקרטון והרכבתו בצורה של מארז 2) הרכבת מתקן המיים *עוד עליו בהמשך* 3) צביעת המארז 4) הרכבת המחשב 5) התקנת כל המערכות הנלוות הנה ההסברים על הצעדים : 1. גזירת הקרטון בצורת מארז. מה יש להסביר? 2. מתקן המיים הוא אחד הרעיונות הכי מעניינים בפרויקט. הרעיון הוא שיש מגרה קטנה באחורי המחשב, שאותה ממלאים בקרח. ממגרת הקרח ירד קבל שיוריד קצת מיים למגרה תחתונה יותר, לקרח יהיה מאוורר פרטי כדי שהוא ישרוד יותר זמן וכך תיהיה לי מערכת קירור מעולה וטבעית ^^. (למה המגרה? כדי שיהיה אפשר להחליף תקרח פעם בכמה שעות - תזכרו שהמערכת היא לאוברקלוקינג, ולכ…
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל קטודה שלVANTEC ל(http://www.vantecusa.com/product-pcmods.html ממקור חיצוני עדיף בלי השנאי המקורי איזה מתח\הספק\תדירות הקטודה צריכה???
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני צריך ליבנות שעון שהעיקרון שלו בעצם הוא לעשות שכל שעה השעון יצפצף את מיספר השעה נגיד השעה 2 הוא יעשה שתי ציפצופים וכו..לפי עזרה של המורה שלי אני אמור להישתמש ברכיבים 74192 555 7 סגמנט ועוד.. אשמח מעוד אם תביאו לי רעויונות בבניית המעגל וחיבוריו..תודהה רבה!
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מקומות שמוכרים בהן מסכי LCD??(אתרים) תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לעשות שליטה על ווליום על ידי פוטנציומטר חיצוני. אני צריך אחד כזה כי יש לי שני מגברים (אחד לסאב ואחד לרמקולים) וכל פעם שאני רוצה להנמיך או להגביר אני צריך לעשות את זה דרך המיקסר של ווינדואוס.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך טיפה עזרה. קיבלתי עכשיו 10 לדים UB אדומים. ויש לי 3 כחולים ו3 ירוקים. השאלה של איזה נגדים אני צריך לכל אחד מהצבעים של הלדים? נגיד אם אני מחבר לא בתור אלה במקביל, אז איזה נגדים אני צריך ל5V ול12V לכל אחד מהמתחים? *כל צבע מתחבר בניפרד. אני פשוט יודע שהלדים האדומים צריכים נגדים יותר חזקים. תודה על עזרה! **אני לא מחבר יותר מ 3 לדים במעגל.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך LCD, שהוא משמש בעיקרון למכוניות לחיבור (בדר"כ) למכשירי DVD במכוניות, ע"מ לצפות בסרטים. למסך יש אפשרות, כמו כן, לכניסת AV וכמו כן ניתן לחבר אותו למחשב באמצעות הTV-OUT בכרטיס מסך. ברשותי כרטיס מסך של xfx geforce 6600GT, יש לו יציאת טלויזיה מוזרה אך מקבלים כבל שממיר את היציאה הזאתי ל S-VIDEO וע"י ממיר מs-video לF-RCA הצלחתי לחבר את המסך לTV-OUT ואכן הוא פועל. עכשיו לשאלות - קודם כל מה אתם הייתם מציעים לעשות עם החלק החביב הזה ומה אתם הייתם עושים? (שמח לשמוע הצעות) חשבתי לבנות מחשב זול ופשוט (שבעיקרון אפילו יש לי כבר את רוב החלקים לבניה כזו) ולהתקין אותו באוטו. בצעתי חיפוש, כי זכרתי שהיה על זה לפחות דיון אחד. ראיתי שממיר מתח מ12V של האוטו ל220V ע"מ לחב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Hey , I Got Myself a nice LCD screen 2x20, yet it has 20 pin connector :s05: and not a 16 as was described in the DIY section here. it processor # is 5p00a085-05 made by "FUTABA corp" i'v added some Pics of it's model and overall look - if my little screen is familiar to someone help PLZ ;D [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פאנל עם לדים הבעיה היא שאני לא יודע להגיד למוחר איזה סוג לדים אני צריך החוטים אצלי במולקס מחובר לחוט הצהוב ולחוט השחור אז שאני הולך לחנות אלקטרוניקה מה אני צריך להגיד להם? עכשיו אני יודע שצריך גם נגדים איז מה אני צריך להגיד למוחר שיביא לי לדים_____ ונגד_____ תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
צבעתי את העכבר שלי לפני חודש בערך ויצא ממש מגניב. עכשיו הבעיה היא שהעכבר נהייה דביק כזה ומלוכלך וכשמורידים את הלכלוך זה מוריד גם את הצבע... אם איזה צבע מומלץ לצבוע את העכבר? צבעתי עם ספריי כמה שכבות ועל זה שתי שכבות לכה בספריי... תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הגיע לידיי פאלם ישן של סוני מדגם PEG-S500C, המסך שלו נראה מאד מזמין להיכנס לתוך המארז החדש שמגיע אליי בימים הקרובים. אם למישהו על פני האדמה יש מושג מאיפה להתחיל בניסויי הפראנקנשטיין הזה (לחבר אותו כמסך מידע למחשב ) אני אשמח להכוונה.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מחפש מעגל הגנה לקו 12 וולט לשימוש חיצוני זרם היציאה לא יעלה על 1 אמפר ההגנה מיועדת במיקרה קצר בחיצוני
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט נתונים של מנוע צעד מסוג : teac p.no.14769070-90. מי שיוכל לתת לי קישור או לחילופין את המפרט פה אני אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
CoolerMaster Aurora Cold Cathode x2 blue שווה את הכסף? לקחתי צלע של המחשב שלי חתכתי ריבוע שמתי פרספקט שמתי באמצע מאוור 120 מ"מ, הוספתי לאדים 5 מ"מ למאוור + שמתי תרמוקאפל עם בקר שברגע שהוא מגיע לטמפרטורה מסויימת הוא מפעיל תמאוור ושוב שהוא יורד לטמםפרטורה הרצוייה הוא הוא נכבה עכשיו רק חסר לי קתודה וזה יהיה נחמד. צריך חוות דעת שלכם אם זה פסדר מה שאני הולך לקנות
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני גר בין חיפה לחדרה. אתמול הייתי בחנות אלקטרוניקה בחיפה וביקשתי לדים אולטראברייט ובכלל לא הבינו מה אני רוצה. רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות באיזור שמוכרת לדים במחירים סבירים. תודה, נדב
-
- 21 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD קטן ואני רוצה לחבר אותו למחשב יש לו 16 רגליים כלומר כניסות והדגם שלו הוא: DMF-50544
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש באחד המדריכים את השבלונה הזאת עכשיו הבעיה שלי שהלינק שלה כבר לא טוב אז עם מישהו יכול לתת לי שבלונה של מאוורר 80mm שיביא לי בבקשה אני צריך את זה די דחוף תודה...
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
אני צריך מישהו שיש לו רעיון איך אני יכול להרכיב מתאם של אוזניות 2.5{ של מוטורולה E398 } על גבי 3.5 אני מדגיש סטאריופוני { שלוש פסים } קניתי כבר מתאם אמיתי כזה וחשבתי שהוא יעובד אבל לא כמו שהתלוננו בהמון פורומים של 398 פשוט שומעים בואוזניה אחת ולמי שהיה נגישות לEBAY קנה אתה מתאם של סנהייזהר { יש לחברה הזאת שם של קצין נאצי עליו היו שלושה פסים } וכבל ארוך שבא איתו . והוא עובד או למי שיש את קוסלה של נוקיה ברח לי השם NG??? טוב הנה הקורבנות השחור זה המתאם שקניתי { אינו עובד טוב עם הטלפון} ואפור זה מתאם האוזניות האמיתי {האוזניות שלו החזירו את נשמותהם לבורא} מצטער על האיכות זה צולם במצלמת רשת אני פתוח לרעיונות איך אני הופך את ה2.5 שיעבוד עם 3.5
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מגבר JVC RX-5032V אחד האחים שלי (עוד לא ידוע מי זה ) שיחק איתו מאחורה ושינה את הVoltage Selector ל110---240 וולט במקום מה שהוא היה צריך להיות 127---220 וולט....מתי שחיברתי אותו לחשמל והדלקתי אותו כנראה נשרף שם פיוז (היה מן אור כזה מהמגבר). עכשיו, כל פעם שאני מחליף פיוז ואני מנסה להדליק את המגבר - הפיוז נשרף. עכשיו רציתי לשאול אם למישהו יש מושג מה הבעייה והאם שווה להשקיע תיקון על המגבר הזה...הוא בכלל מגבר טוב? לפי מה שאני חושב (למרות שאני לא כ"כ מבין באלקטרוניקה) הרכיב של הVoltage Selector נפגם (מבפנים כמובן..) אותו דבר אמר לי גם איזה בחור שמתקן מגברים וכו' אבל הוא לא בן אדם אמין...לכן אין לי מושג אם הוא (ואני) צודק... תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב כף יד שנשבר לו מסך ה LCD. השגתי מסך חדש אבל הכבל שלו לא מתאים לחיבור שקיים בו. אני צריך כבל LCD, זה בעצם FLAT CABLE רגיל שצד אחד שלו יהיה מתאים לכבל של המסך החדש, והצד השני יהיה מתאים לחיבור שלו על הלוח. רואים את זה בתמונה השמאלית, יש כבל שהפינים שלו קטנים יותר מהפינים שנמצאים על הלוח עצמו, אז אני צריך כבל ממיר או משהו... למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה? יש לי כמה תמונות כדי שתבינו על מה אני מדבר, קצת קשה להסביר...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה מישהו יכול להגיד לי כמה עולה בית מנורה כמו שיש בממד רק של 1 (של מנורה 1) (המנורות הארוכות האלה) +- ליחידה מחיר של בית מנורה והמנורה עצמה תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gizmodo.com/gadgets/pcs/cebit-06-case-modding-competition-159631.php מדובר על משתתף בתחרות המודינג של התערוכה... לצערי לא מצאתי סיקור של כל התחרות ואפילו לא את המידע של המוד הזה, אם למישהו יש לינק לעוד תמונות מהתחרות שירגיש חופשי לשתף! עריכה: מצאתי סיקור של התערוכה של 2005, מה שאומר שאולי בקרוב גם הסיקור המלא של התחרות של 2006 יגיע לאינטרנט: http://www.hexus.net/content/item.php?item=1077
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-