אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום! רציתי לדעת אם אפשר להחליף את התאורת רקע של הLCD שמעתי פעם שיש בין המסך לפנל - איזה שקף ירוק, ואם אני אחליף אותו - אז אני אקבל את הצבע שאני רוצה זה נכון? יש עוד דרכים - כגון תקיעת לדים בצדדים?
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
כיצד יש לצבוע את הפלטיק? צריך לשייף כמו עם מתכת? איך אני גורם שיתקבל צבע כמו שאני יצבע את המתכת בשיטת השיוף פריימר צביעה שיוף צביעה וכו.?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אבקש ממכם להוסיף את החנות יור-גום שיושבת בדרום תל אביב ברחוב י.ל פרץ לרשימה שלכם בסטיקי, יש להם מלא גומי מכל הסוגים. מחירים זולים! הייתי ויצאתי מרוצה תודה.
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הכרטיס של חבר , ככל הנראה זה קרה בזמן הרכבת VGA silencer . האם יש סיכוי להציל אותו? חשבתי לקחת רכיב כזה מראדאון אחר? מה זה הרכיב הזה? האם מישהו יודע? אולי אני יכול לקנות כזה? יש לו כיוון מסויים שצריך להלחים אותו?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז cm690 ואני רוצה להוסיף קורא כרטיסים, מבחינת האיך לחבר סבבה קלי קלות אבל אני כבר רואה שהולך להיות לי בעיה עם המארז מכיוון שהקורא כרטיסים הוא יותר צר מהכוננים הרגילים ואין לי את המכסה כמו שמוצג בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=zrtayzzhnyu3.jpg (מה שמוקף בעיגול אין לי ומה שמוקף במרובע יש לי) מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב... מה יש לי לעשות? האם אפשר לאלתר משהו? (שלא יהיה מכוער ) או שאני חייב לקנות מהחברה? בבקשה עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
בהמשך לשירשור הקודם: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129051.0 יש לי במאווררים, כלומר בכבלים שלהם, רק יציאה של 4 לחשמל...אין חיבור לפאנל (עם ה-3 חוטי מתכת האלה), האם יש חיבור מסויים..? האם המאווררים לא מתאימים לספק? מה עושים? ??? ??? ??? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום השגתי מסך תצוגה של מדפבת HP4200 (למי שמכיר) ויש לו חיבור ל20 חוטים - חיפשתי במדריך של הרכבת צגים דומים לזה אבל לא מצאתי מסך כזה - כולם הם מסכים של 16 חוטים ומתחברים עם כבל פרללי - יש למישהו מושג איך אפשר לחבר את המסך הזה? רשום מאחורי המסך על הלוח עצמו LCM-WM001 WM001-PCB REV1.4
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכןלם יש לי שאלה מאוד חשובה : ההורים שלי נוסעים לארצות הברית הייתי רוצה לדעת אם שווה לי לקנות דרמל בארצות הברית ואם כן מה הדגם המדויק???????????????
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
טוב תקשיבו אני חדש בקטע של האלקטרוניקה וקראתי את כל המדריכים ולא הנבתי בגרוש כאילו אני חושב שצריך שמישהו שיסביר בצורה מאוד מפורטת איך לעשות ואני מקווה שיש מישהו שמוכן להסביר בצורה מאוד מפורטת מה בדיוק בדיוק אני צריך לעשות כדי להכין פאן באס בצורה ברורה למישהו שלא הכי מבין למרות שכולם פה גאונים אחד אחד וזה דיי מעצבן להסביר למישהו וזה... הקיצר אני רוצה לדעת לבננות בצורה הכי פשוטה שיש תודה לכולם מקווה שלא עברתי ע שום חוק ושיש פה מישהו שמוכן לבוא ולהסביר איך כי גם יש עוד הרבה לדעתי שישמחו למשהו מאוד מאוד מפורט
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קודם כל חשוב לי לציין שאין לי ארדואינו אבל רציתי לעשות פרוייקט כזה נחמד לעצמי באלקטרוניקה ואני חושב שהחברה פה מבינים אז אני לומד תוך כדי הפרוייקט ורציתי לשאול אותך שאלה שמאוד מוזרה בשבילי.. אז ככה , יש לי מאורר של מעבד של מחשב ישן.. בקיצור חיברתי אילו 2 סוללות של 1.5 וולט והוא הסתובב ממש באיטיות. וכשחיברתי סוללה 9 וולט הסיבובים היו כבר ברמה טובה והוא פלט הרבה אוויר ! אז רציתי להתייעץ איתכם , י איזהשהיא דרך שאני אחבר לדוגמא 4 סוללות של 1.5 וואט ואקבל כוח אוורור חזק ? אני יודע שיש למאורר בלוח נגד של 470 אום. חשבתי להחליף לנגד עם התנגדות נמוכה יותר = יותר אמפר
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנה המסך: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
בעיקרון הרעיון ישן.. פשוט לא היה לי אקדח דבק כדי להדביק ת' פרספקס לעכבר. היום בסופו של דבר קניתי אקדח והדבקתי וסיימתי הכל בקבע שעה. אז ככה, כל מי שלא יודע כך ניראה העכר מקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=150348.0 והוא היה ככה די הרבה זמן עד שנימאס לי. והופה! הבאתי במוד שוב. אז עכשיו זה נראה ככה: זה כשאני מצלם עם פלאש: ככה שהוא לא זז בחושך: וככה שהוא זז בחושך: באור רואים גם טוב אבל היה יותר קל לצלם בחושך. אז מה דעתכם? אשמח לקבל כל תגובה. עריכה: ד"א לא הדבקתי ת' מככסה השין של העכבר אלא פשוט מצאתי בדיוק אותו עכבר רק עם גולה במגירת הזבל שלי. ואז חשבתי מה לעשות עם זה. :] ואני גם יודע שורוד זה סיסי אבל את מי זה מעניין?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי להסיר את המתכת שמכסה את חורי האיוורור במארז בשאיפה להפחית את רעש המאווררים למינימום הבעיה ניגמרו לי דיסקיות החיתוך מהמוד האחרון שלי.... אני מחפש דיסקיות חיתוך למתכת(מארז) במחיר סביר באיזור הקריות\חיפה מישהו שמע על מבצע טוב שיש באחת החנויות או שיש חנות זולהה שהוא נוהג לרכוש בה בדרך כלל ? ואם כן ראיתי כל מיני דגמים בסטיקי על איזה אתם ממליצים? תודה מראש מורן
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Emachines והלך לו הלוח אם. הטכנאי אמר שלוח חדש יעלה 340$ ואני לא הולך להשקיע כזה סכום על מחשב בן 3.5 . קיצר חשבתי אולי אני יכול לחבר את המסך שלו למחשב ולתפקד כמסך נוסף? יש לו מסך WS מעולה, וזה יהיה גדול. זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 2 מערכות סטריאו ו-2 זוגות של רמקולים למחשב.איך אני יוצר מהם סוג של מערכת קולנוע ביתית? (אני אציין שיש לי כולה חדר ממוצע ולא אולם קולנוע) ושאלה נוספת: איך מחברים מחשב לטלויזיה?צריך להוסיף משהו למחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שכחתי איזה חוט מחברים לאיזה חוט. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
http://europe.hercules.com/images/Wallpapers/9800/wal_9800_1024768.jpg
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם .... אני רוצה לצייר משהו על המחשב אבל אני לא יודע באיזה נייר להשתמש בשביל לרסס עליו ... תגידו לי את שם הנייר ומאיפה אפשר להשיג אותו ... אם אפשר לינקים בבקשה נ.ב על איזה סוג ספרי אתם ממליצים .. אם אפשר אז תביאו לינקים בבקשה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך GTX 970 - הוא ממש ארוך ולא נכנס למארז שלי (אנטק קולר מסטר) כי יש שם מין פאנל פנימי. אני מניח שהפאנל עשוי מאלומיניום אבל לא בטוח. כל מה שצריך לעשות זה לחתוך קטע של 2-3 סנטימטרים אורך על 1 ס"מ עומק מהפאנל, והכרטיס יכנס. איזה כלי אני צריך (מישהו אמר לי "דרמל" - זה מכשיר שעולה מאות שקלים...)? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מעגל שיש בו מפסק אחד כזה שלוחצים עליו פעם אחת (הקטן הזה) ושיהיה מסך של 7SEGMENT שכל לחיצה יעלה מספר מ0-10 או שיהיו 10 לדים בשורה וכל לחיצה על המפסק תדליק לד כאילו בהתחלה את הלד הראשון ואז לחיצה עוד אחד ולחיצה ועוד אחד.... תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני כרגע ניצב בצומת דרכים קטנה אני צריך להכין מאריכים קטנים בשביל כל הכבלים שלי בספק ויש לי 2 אופציות 1. לקנות מאריכים ולקצר אותם (מחייב הלחמה מחדש) 2. לקנות חלקים ולהכין מאריכים לבד אופציה 1 יותר יותר משתלמת השאלה היא האם ההלחמה מחדש של החוטים תפגע בהולכה של החשמל
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רב. מדובר על ערכה הדומה לזאת... (להמחשה בלבד) אילו רכיבים מרכזיים בערכה בכך שלמיקרו-בקר נצרב התוכנית? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מערכת סטריאו ששבקה חיים, אבל הרמקולים שלה עדיין עובדים. אני מעוניין להשתמש בהם כרמקולים למחשב. מן הסתם אין אפשרות לחבר אותם סתם ככה, ולכן יש צורך במגבר כלשהו. מאחר ואני לא רוצה להשקיע כסף בנושא, וגם המקום בחדר מוגבל, אני מעדיף שלא לקנות מגבר. חשבתי לעצמי... אולי ניתן להכין לבד מגבר ביתי פשוט וקטן, שיורכב מספק כוח (לדוגמא ספק של מחשב... למה לא?) ואיזשהו מעגל חשמלי, ויוכל לגשר בין המחשב לבין הרמקולים. אשמח לשמוע תובנות בנושא!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות מודינג לעכבר. יש לי מאוורר ואני רוצה לחבר אותו לעכבר. השאלה שלי היא כזו: אם אני עשוה טעות בהלחמה או טעות אחרת יש סיכוי שמשהו ישרף במחשב? ועם כן איך יש לי אפשרות לבדוק זאת לפני שאני מנסה את העכבר על המחשב? תודה
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-