עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. השאלה שלי דיי ברורה - האם המגבר של הסטריאו יפריע למחשב או להיפך מבחינת אלקטרו מגנטיות והשראה כלשהיא? תודה לעונים מקסימום ננסה ונראה ;D

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  2. Started by dany_tab,

אני רוצה ללמוד אלקטרוניקה ויש לי כמה שאלות ואני ישמח אם תוכלו לענות לי עליהן: מהי אלקטרוניקה תקבילית? ומהי סיפרתית? מה ההבדל? ממה מתחילים ללמוד? ראיתי סידרה של 5 חוברקות של האוניברסיטה הפתוחה על אלקטרוניקה ספרתית בספרייה, נראה קצת מיושן אבל כדאי ללמוד מהם? יש הבדל בין אלקטרוניקה למיקרו-אלקטרוניקה? שמעתי גם שאפשר לתכנת צ'יפים, איך? באיזו שפה? אסמבלי? ואיך זה הולך? מאיזה אתרים אפשר ללמוד? ומאיזה ספרים? - שמות! ??? ??? ??? ??? ??? אני מחפש גם אתרים בעברית או באנגלית עם מעגלים לבנייה עצמית אני מאוד מאוד יודה למי שיענה לי, מצפה לתגובות.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. חייב עזרה!! איך אני יודע איזה ספק מתאים ללד באורך של 40M תודה רבה מראש על העזרה

• 16 תגובות
    • 10.4k צפיות
  4. מה הנושא שממש הייתם רוצים לראות פרוייקט מודינג בנושא? יכול להיות סרט,חברה,משחק,תוכנה או כל דבר אחר

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  5. האם קיים פאנל שליטה לשישה מאווררים אשר נכנס במפרץ של כונן הדיסקטים? אם כן, אז איפה ניתן לרכוש אותו? בתודה, DanyL

6. Started by shainov,

שלוום לכולם. המארז המדובר הוא SVIKING ואני רוצה לשם התחלה לעשות בחלון שלו חור למאורר 120 מ"מ שיוציא אוויר ישירות מהCPU לאחר מכן חשבתי לעשות שני חורים למעלה אשר יוציאו אוויר גם כן/יכניסו הכול תלוי בעצות שלכם. כמו כן המארז הוא SVIKING MIDI TOWER ואנא זרקו רעיונות/עצות/תמונות..האם יש מישהו שעשה כבר מודינג למארז הנ"ל?? אם כן אני רוצה להתייעץ בנוגע לכמה דברים. הסיבה למודינג היא היערכות לאוברקלוק די עצבני..וגם משחק תפקיד בהנמכת הטמפ' של החומרה באופן משמעותי ביותר.. מה צריך..והאם צריך בקר מאוררים..כלים..הכול. תודה למגיבים.

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by OpenCan,

שאלה פשוטה - יש לי מאורר של SUPERRED בגודל 120 על 38 מ"מ עם 3 חוטים שיוצאים ממנו. המאורר לא יהיה מחובר למחשב, אבל לפי מה שאני זוכר אחד מהחוטים קשור איכשהו למד טמפרטורה. זה באמת חיישן טמפרטורה שם? איך אני יכול להשתמש בו בלי מחשב? נגיד אם אני רוצה שהמאורר ידלק שהטמפרטורה עוברת את ה23 מעלות. יש איזה אפשרות לחבר לו נגד כלשהו או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. אז ככה..... למי שמכיר את ה-Thermaltake Shark, צד שמאל שלו פתוח (מין כוורת שכזו שפתוחה לאוויר מבחוץ). מסתבר שזה מקור דיי רציני לאבק, שהורג לאט לאט את הרכיבים בפנים.... אני דיי רוצה לסגור את הפתח הזה באיזושהי צורה. האם מישהו ביצע את זה עד היום? רעיונות? תמונות?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מתכנן לחופש הגדול פרויקט מודינג חדש - מחשב פרספקט תיכננתי כבר בקטנה איך הוא יראה אבל זה לא סגור ועד שאני לא אקבל את החלקים ואת הפרספקט אני לא אדע 100% איך הוא יראה. המחשב יהיה 2 קומות. בקומה הראשונה מתוכנן לוח אם,קטודה וHD בקומה השניה CDROM וספק הבעיה העיקרית שלי בנושא התכנון הוא שהמחשב שאני אשים אולי יהיה מחשב ישן יחסית והכבלים של הספק שלו לא כ"כ ארוכים כדי להגיע לHD,לוח אם. אחרי כל הדיבורים, הנה הסרטוט: כפי שאתם רואים קטודה מונחת בצד הלוח אם. שני כפתורי הדלקה ומסך LCD למעלה מאוורר 80 מכניס (אני לא יכול לשים 120 כי זה גבוה ותהיה לי את הבעיה של הספק שציינתי) למעלה יש את הCD והספק ומה שאתם רואים שם זה גם שרוול אוויר שאולי יתלבש עליו גם מאוורר זאת הדלת …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. טוב אז יש לי אורות עם חיבור שאין לי מושג מהו.. http://img24.imageshack.us/img24/3491/picture001huo.jpg http://img24.imageshack.us/img24/1987/picture002qhu.jpg איך בדיוק אני יכול לחבר 4 כאלו למחשב? קניתי את זה בזמנו והיה להם מן מתאם כזה...לכל אחד...לא ממש נוח, שלא נדבר על זה שאני לא מוצא את המתאמים אז למישהו יש מושג איך אני אמור לחבר אותם? או איפה קונים מתאם מתאים לזה? ועוד שאלה בקשר למארז..יש איזה חנות שמוכרת רק דלתות(חלונות..) למארז THERMALTAKE SOPRANO פשוט דלת נקייה שחורה...שתתאים והכל, כדי שיהיה אפשר לעשות איזה מודינג חמוד

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by Moty_p,

רציתי לדעת מה דעתכם על זה: http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1675 ספק כוח טוב למחשב?? אפילו לא כתוב כמה WAT זה

• 13 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by yakir1111,

שלום יש כאן בפורום שבלונות של קעקועים מדבקות למארז ואני לא יודע איך משתמשים בהם מישהו יכו להסביר?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by ziv123,

שלום לכולם אני מחפש סכימה של מעגל שמגיב לשריקה לבנייה יש למישהו רעיון? להצמיד אותו למחזיק מפתחות ואים אבד הצרור שורקים והא מצפצף תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  14. Started by 1nstall,

היי קרוב משפחה שלי חוזר מח"ול והוא מתכוון לקנות לי את הקירור מים הבא : http://www.thermaltake.com/coolers/aquarius/a1681.htm אבל רק לפני כמה זמן קניתי את ה sp94 של thermalright אז רציתי לדעת אם יש איזו שהיא לחבר את הקירור מים יחד עם הסינק sp94 ו הסמארט פאן 2 שלי ??? ??? אני ממש אוהב את שני סוגי הקירור ולא מצאתי דרך לחבר אותם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by iakovl,

חבר שלי רוצה לדעת איך פותחים את חיבור שSATA על מנת להחליף לו כיסוי אני מדבר על החיבור החשמלי SATA

16. Started by Revolver.Ocelot,

שלום אחים שלי אני אפשר להגיד חדש פה (היה לי משתמש אבל לא יודע מה קרה לו ומאז לא הגבתי) הקיצר אני מחפש מקום לקנות מסך או כמה מסכים (תלוי במחיר) של LCD אז אם תוכלו לעזור לי איפה אני יכול לרכוש במקום זול ושמספק מהר (אם זה אתר) נ.ב היה לי אתר אבל שחכתי אותו :'( תודה רבה לכם ורק משהו אחד להגיד לכם זה שלא הייתי רשום לא אומר שלא ראיתי מה הולך פה ואני רק רוצה להגיד לכם שיש לכם אחלה של קהילה ופורום ממש נהנה לקרוא פה נושאים כולם עוזרים אז.. תודה לכם!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by SV,

היי,ראיתי את המדריך החדש שהוסיפו על איך לצבוע את הכונן האופטי אבל לא הזכירו איזה חברה או סוג של צבע ממולץ להשתמש ושיהיה איכותי.. אז יש לכם המלצות לצבע ספריי שחור ואיכותי לצביעת הכונן האופטי של יורד ?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by psycho killer,

אני רוצה לחבר קתודה קרה אצלי באוטו באיזור של הגז ,בקרס ,קלאצ' מתחת לדשבורד בשני הצדדים אני יחבר את זה לחיבור של המצת אני רוצה לדעת אם מה יספיק קתודה של 100 mm בכל צד או קתודה של 300 mm אם מישהו כאן יכול להראות לי כמה אור מפיצה כל נורה זה יהיה טוב תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bazooka joe,

שלום, אני רוצה לקדוח בור בקוטר של 1-1.5 ס"מ בזכוכית שעובייה כמעט 0.5 ס"מ... אני יודע שכעקרון צריך מקדח מהיר ובמשך כל התהליך צריכים להשפריץ מים על הזכויות... כך שלא נראה לי שאני אוכל לעשות את זה לבד... מישהו יודע איפה יש מקום שיוכל לעשות לי את זה?(ירושלים או תל-אביב) ד"א והיה ואתם מכירים שיטה שאפשר בעזרתה לקדוח בזכוכית ללא ציוד מיוחד אשמח אם תשתפו אותי בכך....

• 19 תגובות
    • 13.9k צפיות
  20. Started by lioh71,

אני יכול עשות שהפעלת המחשב תפעיל את 2 הספקים בו זמנית השאלה היא האם ניתן לחבר בחלוקה כזאת אחד הספקים יספק ל לכרטיס מסך PCI-E + ל4PIN שליד השקע של ה24 פין ולשני 4PIN ואולי לעוד איזה CD הספק השני יספק לכל המאוורירים ל3 קשחים ול20 פין הראשי? האם אין סכנה של סינכרון למרות שהם נותנים זרם ישר?

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by miki26,

שלום חסר לי דיסק מסויים בערכה של המולטיטול שלי ובדקתי באייס ובהום סנטר ויש להם שם רק ערכות גדולות ויקרות ואין מכירת פריט בודד או קיט קטן (מספר פריטים קטן). האם יש עוד מקומות שאפשר לנסות חוץ מה 2 האלה והאם קיים בכלל מכירה של חלקים כאלה בבודדים? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  22. ראיתי שעושים מגש זוהר לעכבר אין לי מושג איך עושים את הדברים האלה איפה אני יכול ליקנות מאינטרנט ובערך כמה זה עולה תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by GreenHorse,

אני רוצה להכין כ5 מעגלים שיתפקדו כשעון. לשעון לא צריך להיות מסך שיציג את השעה, זה צריך להיות קומפקטי ושבשעה מסוימת ידלק לד. עכשיו צריך להיות אפשרות לחבר את זה למסך או למכשיר שיכוון את השעה. אם זה מסובך מדי אז אותו הרעיון רק שבמקום שעון זה יהיה טיימר. ואם יש למישהו מושג איפה יש את השעונים המעוררים הקטנים האלה? חיפשתי ומה שמצאתי זה רק בודדים במחירים עצומים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ExploiT,

אוקי כולם עכשיו סוכות בפתח זה אומר אפשר להרוג תמארז ולעשות שיפוץ מקיף עכשיו פעם אחורנה שעשיתי מודינג התאכזבתי לקחנו תמארז פרקנו אותו וריססנו עליו בצבע שחור עכשיו כול נגיעה במארז הצבע היה מתקלף ומשאיר אחריו שימן לבן של הצבע הקודם (הבנתי מכאן שההיתי צריך לשייף ואז לצבוע נכון?) חתכנו עם דיסק את הדלת ואז תפרספקט עם דיסק והדבקנו את הפרספקט מאחורי הדלת ונוצר גם מרווח וגם זה התפרק קיצר המארז נראה כמו אלגזירה עכשיו יש לי מחשב חדש (ראו מפרט) ומארז גנרי שזקוק למודינג דבן ראשון שאני רוצה לעשות זה להעיף תגירלים החוסמי אוויר האלה ובכך לקרר תמארז (אם איזה נייר משיפיים ? , איזה צבע להתשמש שהיה איכותי?) אחרי זה לצבוע את כולו בשחור ולהוסיף אולי חלון יש לי קטודה מהמודינג הקוד…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by Amir c,

אחרי לילה של צביעה המוד שלקח לי פחות או יותר שעה (בלי זמן של התיבשות) השתמשתי ב : טוב זה היה באמצע הלילה השתמשתי במכחול של הטיפקס (לא היה אחד בבית וזה אמצע הלילה) צבע (נראה לי שזה שמן) שהיה לי עוד מקודם כי אני בונה דגמים של מטוסים אז תמיד מגיע צבע ושתי מברגים של שענים שעזרו בפתיחה של המאורר ותודות ל99SK על התמיכה המוזיקלית הפתיחה עצמה היתה ממש קלה ואחרי זה הצביעה שלקחה שעה בערך (משהו כמו 2 שכבות) התעוררתי היום עברתי על חלקים שלא תפסו טוב והרי לכם התוצאות.... תגובות ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.