עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני הולך לקנות מחשב בקרוב עם המארז הזה , ANTEC P180 ששמעתי שמצויין , עכשיו אני צריך לדעת אבל איזה סירקולציה קיימת בו כמו שהוא מגיע מהמפעל ואיפה מומלץ להוסיף מאווררים , כמובן גם איפה לעשות חוריי איוורור וכאלה , איפה לעשות חורים למאווררים (תניחו שיש לי הרבה ) וכו' , תהיו יצירתיים קצת SPICE : המחשב הולך לעבור אוברקלוק , בזכותכם אולי אני אשבור שיאים על קרור אוויר

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Moty_p,

אוקי, אחרי הרבה שאלות שחוזרות על עצמם כאן בפורום תמיד שואלים איזה דראמל הוא עדיף יותר, וטוב יותר למשתמש המתחיל והמקצועי כאחד אז אני פותח את השירשור הזה כדי לסגור את הנושא הזה באופן חד משמעי ואני מבקש ממשתמשים עם נסיון עם מספר דראמלים מחברות שונות כדי להגיב אוקי אני לא התעסקתי אם הרבה סוגים של דראמלים בכלל קניתי לא מזמן דראמל של סקייל ב 300 שקל ב ACE קנה והרוס ת'בית איתו עשיתי את החלון למחשב שלי (קניתי דיסקיות מחוזקות) ואין לו הרבה בעיות ההפך הוא ממש דראמל סבבה הוא עושה הרבה רעש ויש לו רק בעיה אחת קטנה שהיא מסוכנת מתי שאני נגיד חותך משהוא ומושך את הדראמל או הציר הגמיש (לאיפה שמחובר הדיסקית החיתוך) אז אפשר לראות בעין שלמרות שסגרתי את זה חזק (המוט שעליו מחובר הדיסקית החיתוך …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני רוצה לעשות חלון במארז באיזה עובי של פרספקס כדאי להשתמש? טל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by schredder,

היי, אני מחפש לקנות באיביי את הקונקטור הזה שבתמונה (רק הקונקטור ללא הפוטנציומטר). המימדים הם: רוחב כ 9-10מ"מ עובי כ 3-4 מ"מ אם אדע איך קוראים לו אוכל למצוא אותו באיביי. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. תראו מה קיבלתי במייל- הכניסו את כל החלקים החיוניים לתוך אקווריום ומילאו אותו בנוזל מיוחד?! והוא עבד מעולה!! http://fun.mivzakon.co.il/flash.aspx?id=12031 מישהו יכול להסביר לי איך הוא עבד למרות שהיה נוזלים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום האם מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ "Velcro "Ultra Mate? אם כן מאיפה? החומר הוא סוג של סקוטש מצד אחד, ודבק מצד שני. אני רוצה להשתמש בו ל 'הדבקת' מאוורר לצד המארז (על החלון שלו), וראיתי שהחומר הזה הוא מעולה לזה. אם לא קיים בארץ, אולי מישהו יכול להציע לי חומר דומה שיעשה את העבודה? אני צריך משהו שיחזיק את המאוורר כמו שצריך. המאוורר יעבוד רצוף 24/7 אם זה משנה. לפני שתציעו... כמו ה Velcro, אני רוצה שהחומר יהיה ניתן להסרה (שלא יהיה מודבק קבוע או שישאיר סימנים אחרי ההסרה), כך שאוכל להוציא את המאוורר במקרה וארצה, ולהסיר את החומר 'הדבקה' בקלות שלא ישאיר לכלוך. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום יש לי USB HUB פשוט בצורת ריבוע כחול כזה אבל בפניםם יש לו CAPICTORS וכאלה אז רציתי לשאול מה זה ולמה זה? כי אני רוצה לעשות מוד, לקחת את המפצל USB שמתחבר מאחורה לחריצי הPSI אבל הוא מתחבר ללוח האם ואין עליו שום מעגל אז רציתי לשאול אם אני צריך איזשהו מעגל כי אני תכננן לעשות 6 חיבורי USB על פאנל (איפה שהDVD והכל)על כבל USB אחד. אם משהו לא ברור אז אני יסביר שוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Philip,

כולם מכירים את המוד הזה של לדים מעל המקלדת בפינות שמאירות על המקלדת כמו זרקורים קטנים כאלה? אז חשבתי למה לא לקחת את זה צעד אחד קדימה ולעשות את זה אבל לפי עוצמת האור בחדר, הרי אין טעם שהלדים יפעלו אם יש תאורה בחדר, אז למה לא לעשות שעוצמת הלדים תהיה לפי עוצמת האור בחדר? פיתרון של מפסק O\I זה סתם פשוט מידי, אין פה תיחכום במיוחד... אחרי שעושים את זה אפשר לקחת את זה למקומות אחרים, מעבר למקלדת, להאיר את המארז לפי עוצמת האור בחדר וכו'... הידע שלי באלקטרוניקה ובתיכנון מעגלים מקביל לידע שלכם במצב החסה בשטחים אז אשמח לדעת אם זה אפשרי, מסובך מידי, פשוט מידי, או אם כבר עשו את זה ואני בכלל לא מקורי..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אני קורא דיווחים לפיהם טוויטר שינתה את ה API ויש להתשתמש בשרתי משנה. הורדתי דוגמאות אך הן לא מתקמפלות. יש למישהו נסיון?

10. Started by yakirsh4,

שלום, לפני כמה ימים התקלקל לי הPS3 ואחרי פתיחה ובדיקה יש בו שתי בעיות 1.הכבל שמחבר את הפאנל של הכפתור on\off והוצאת הדיסק (ועוד שתי לדים) נהרס זה הכבל: התמונה היא מתוך סרטון ואין לי כרגע אפשרות לצלם את הכבל עצמו בהקשר הזה אני צריך שלוש דברים 1.1.אם מישהו בבקשה יכול להגיד לי איך קוראים לכבל הזה 2.1.אם אפשר לקנות אותו איפשהו 3.1.מצאתי את זה באיבי הפאנל עצמו זה לא הפאנל המקורי של הסוני אבל הכבל זה אותו כבל? http://www.ebay.com/itm/Hot-Portable-Repair-Parts-Replacement-Power-Switch-Panel-for-PS3-/190677001980?pt=Video_Games_Accessories&hash=item2c653c26fc 2.הפורט של הHDMI התקלקל (בטיפשותי חיברתי את הPS3 לטלויזיה ששניהם דלוקים) יש אפשרות לסדר את זה? תודהרב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. טוב ,את הפעם האחרונה ששלחתי פה הודעה אני ממש לא זוכר ,זה היה מזמן.אני מקווה שהפורום נשאר איכותי כמו שהיה בעבר,את זה הוותיקים כנראה יודעים. בכל זאת לעיניינינו,יש לי כרטיס מסך ישן יחסית RADEON 9600XT ,וכמו שאתם יודעים הוא מאוד מאוד חלש למשחקים של היום.ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק רציני. כרגע לי לי יחסית מספיק צלעות קירור שהוצאתי ממעבדים (פנטיום 3) וצ'יפסטים ישנים.אני רוצה לחתוך אותם בהתאם ולשים אותם על הזיכרונות של הכרטיס,ואם יתאפשר אז גם על ליבת הכרטיס. השאלות: עם מה אני חותך את הצלעות קירור כדי להתאים אותם לגודל של הזיכרונות? איך אני מדביק את הצלעות אל הזיכרונות והליבה? יש לי משחה טרמית ננוטרם בלו 2 אבל אני לא חוזב שהיא תעזור כי היא לא מדביקה. בכל מקרה אם תעזרו לי אני אשמח…

12. שלום יש לי כונן דיסקים עם פאנל קידמי לבן : משהו כזה : ואני רוצה להחליף את הפאנל (הפלסטיק הזה מקדימה) לשחור. כמו זה : האם מישהו מכיר חנות שעושה שרות כזה (בתנאי שימצאו חלק שמתאים לכונן שלי) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tulicooli,

טוב אז ככה אני ואבא שלי רוצים לבנות מארז מפרספקס ואנחנו לא יודעים איך לעשות את האחורה של המארז כאילו את כל החיבורים (יציאות usb, יציאות למסך,לעכבר וכו') למישהו יש רעיון? ואני צריך ספק טוב יש רעיונות? ושיהיה קטן ואיך אני יכול לעשות שיהיו לי 3 סידירומים? איך לחבר ולאן? ולא לדאוג בקשר לפרספקס אבא שלי יכול לעקם אותו תודה לעוזרים אפשר לפנות אלי באיסיקיו 174724290

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אני עושה פרויקט שבו אני משתמש בחיישן טמפ'(דגם LM35) והבעיה היא שהוא לא יציב והוא כול הזמן קופץ לי ומשום מה הוא לא מגיעה לחום של 37 כנדרש(אשר אני נוגע בו) אז אני מחפש רכיב יותר מדויק ושאני יוכל למדוד בו בצורה טובה את חום הגוף של בן אדם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Static,

יש לי מסך דיי מוכן שפירקתי משרת HP ישן הנה תמונות עכשיו הוא מולחם ומוכן כבר עם חיבור כמו של מדפסת 25 פינים עכשיו אני קצת מפחד לחבר את זה.. יש מצב שמשהו יכול לקרות למחשב? ישרף וכו'? אם תשימו לב יש גם מפסק בצד שמדליק ומכבה את הצג.. ומעניין אותי מאיפה הוא מקבל חשמל.. הגיוני שה 25 פינים מעביר גם חשמל? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by asaf_a,

סתכלו הבאתי את המאוור שיש על ההיסטניק בפנטיום 2 וזה מתאים לעכבר ולגודל עכשיו יש לזה חיבור של 3 חוטים ללוח אם אתם אומרים לחותך את זה וששלוש החוטים יהיו חשופים ואז לנסות בעכבר כל חוט למקום אחר עד שיעבודד ככה אמור לעשות? איזה חפרן אני אבל תודה רבה למי שיעזור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, יש לי מארז ואני רוצה לצבוע בו חלקים לצבע כרום. מדובר בפלטת ברזל קטנה (כ-20X11) וסניפירים מפלסטיק (המארז הוא XaserII למי שמכיר) הספריי שקניתי והשתמשתי בו לצביעת הפלטה לא נראה לי כ"כ איכותי (אחרי יום של ייבוש לאחר שיוף וצביעה בפריימר נשארים עליו סימנים כהים אם מנקים אותו) השאלה שלי היא - האם כדאי ללכת ולצפות את הפלטה בכרום או לצבוע מחדש את הפלטה או לחלופין לקנות ספריי חדש (לא מומלץ - זה ספריי יקר יחסית). ואם אני צריך ללכת ולצפות בכרום, איך מורידים את הצבע שיש עכשיו וכמה זה יכול לעלות? ובקשר לסניפירי הפלסטיק, יש איזשהו שינוי בטכניקה כדי לצבוע? הם כרגע שחורים, ואני לא יודע אם צריך או לא צריך לרסס פריימר על פלסטיק. תודה מראש על העזרה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Lirux,

כשמחברים צג lcd לחשמל אז הוא אמור להראות 2 שורות שחורות מלאות... פעם הצג שלי היה מציג אותם ואתמול חיברתי אותו שוב והוא מציג רק שורה וחצי ככה.. ובדקתי עם הרב מודד שוב, והכל מחובר מצויין... מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by taotao,

חשבתי על רעיון למשהו שלפחות בשבילי הוא שימושי אני רוצה (אם זה אפשרי בכלל) לעשות כפתור ווליום למחשב שיהיה כמו הכפתורים של המאווררים כאילו אבל במקום שישלוט על המהירות של המאוורר שישלוט ישירות בווליום של המחשב במקום להיכנס כול פעם לתוכנה ולהנמיך עכשיו חשבתי על לא חייב דווקא כפתור עגול כאילו גם שטוח רגיל במארז של להגביר ולהנמיך יש מצב לדבר כזה ? :s05:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by pc student,

סוף סוף סיימתי לצבועה את המארז בצבע זהב לצערי אין תמונות :'( אבל יש פרטים:לשים גוף קירור של סלרון על כרטיס המסך קדודה ומאוורר לדים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הינה לכם מהתחלה ועד כימעט סיום הפרוייקט חלון במארז. וגם צריך כמה עצות שלכם. חיתוך הדלת עם ג'קסון ושיוף פינות : http://img163.imageshack.us/img163/3130/img2945fb0.jpg תצוגה כללית איך זה אמור להראות : http://img426.imageshack.us/img426/1646/img2949mk1.jpg הוספת גומיית H והכנסת הפרספקס ( אחרי הרכבה ) : http://img243.imageshack.us/img243/5702/img3043cz7.jpg עוד מבט מהצד כדי לראות את הפרספקס : http://img243.imageshack.us/img243/8931/img3044rz9.jpg ועוד מבט אחרון לתוך הפרספקס : http://img243.imageshack.us/img243/8460/img3046pp3.jpg א. ממבט כללי איך יצא? =] ב. אני מביא מקדח כוס ( עם חולםם ולא שורוקק חח ) ואני קודח חור של 80MM בגג המארז בכדי לשים מאוורר . השאלה שלי אם כדאי לי לקד…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by zAuRuS,

אני צריך מדריך איך לחבר לדים למחשב את המצרכים במידה ואין לי אני אקנה אבל זה לא חשוב החשוב הוא איך אני מחבר המדריך שבלינקיה סבבה (המדריך הראשון הפשוט) רק שלא מראים איפה מחברים את הלדים אשמח שתענו לי במהרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by benyben,

שלום. שאלה מעניינת שנשאלתי - ואין לי מושג מה התשובה. מדובר בספק כוח של Corsair TX750, אשר בעליו רוצה לעשות לו Cable Sleeving לאדום-שחור. האם יש צורך בפירוק הספק? ז"א, כדי לבצע סליבינג מלא, האם יש צורך לפרק את הספק (ובכח לבטל את האחריות של הספק), או שיש דרך "לעקוף" מגבלה זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by GGuyZ,

שלום לכולם. ברצוני לעשות מוד למחשב - וזאת הפעם הראשונה שאני עושה משהו בסגנון. קראתי את המדריך לתאורת המארז באמצעות לדים. במדריך מראים איך לבנות אלמנט תאורה פשוט מ5 לדים. שאלתי היא - האם באמת 5 לדים קטנים כאלה גורמים לתאורה כחולה\אדומה זוהרת בכל המארז(כמו שיש בתמונות בסוף). זה נראה לי קצת מוזר ואני רוצה לוודא זאת, כדי שאני לא סתם אקדיש המון זמן בלמידה+בנייה ובסוף אני אתאכזב. ואם זה אכן המצב - איפה בדיוק ממקמים את זה במארז כדי לקבל אפקט שכזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים