אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את הציור הנ"ל של ZALMAN ותהיתי אם ניתן לעשות זאת עם כל בקר מאווררים וכבל מתאים ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהיכן ניתן לקנות פוטציומטר כפול באיזור חדרה/ת"א?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חסרים לי נגדים לבניית מקלט IR. מצאתי בארון נגדים באותו הערך שאני צרים אבל הנגדים האלה קצת יותר גדולים פיזית מהאלה שנאבדו לי. האם יש לזה השפעה כל שהיא בהתנגדות או שאני יכול להשתמש בהם במקום הנגדים שאני צריך.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, נסרף לי לאט לאט המסך LCD של המחשב הנייד שלי זה קרה בעמצא משחק הוא כזה התחיל להראות פסים קופצים בעמצא המסך וזה הלך והחמיר ועכשיו הוא סרוף לגמרי ולא נדלק המחשב הנייד שלי הוא פנטיום 3 700MHZ קניתי אותו מקוסמוס פעם הוא כזה בצבא כחול ללא בטרייה מובנית (זאת אומרת שהבטרייה שלו היא חיצונית) אני לא רוצה לקנות מחשב נייד חדש אני רוצה לתקן את המסך לכל מי שיש איזה שהוא רעיון איך להחליף את המסך או איך לתקן את הבעיה השמח לשמוע כל עצה שהיא לא כתוב עליו כלום, לא של איזה חברה הוא ולא כלום..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך של מחשב נייד, כתוב עליו nec NL8060BC31 יש דרך לחבר אותו למחשב שולחני ? יש אולי מתאם שאפשר לקנות ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע איך המארז נראה אבל כבר התחלתי בתכנון של איך הוא יראה. (אני מחכה עד שסבא שלי ימצא אותו). 1) מאיזה חומר עשוי החלון שמרכיבים על דלת המארז? מה מחירו הממוצע? והאם ניתן להשיג אותו בכל חנות לחומרי בניה? 2) האם דיסקית חיתוך טובה לחיתוך המארז? 3) זקוק לעזרתכם בבחירת העיצוב של החלון (מה יראה יותר טוב?) שרטוט 1 - חלון עגול עם מאורר במרכזו. שרטוט 2 - חלון בצורת "ר" עם מאורר בצד שמאל למטה. תנסו לחשוב איך זה יראה במציאות.. 4) איך הסידור הבא של המאוררים: 2 מאוררים מקדימה להכנסת אויר 1 מאורר בצד שיזרוק אויר על הלוח/כרטיס מסך. 1 מאורר מאחור שיוציא את האויר 1 מאורר למעלה שיוציא גם את האויר. 5) איזה שילובי צבעים ממולצים? אני חשבתי על שחור + כתום שהשחור יו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חתכתי בדלת המארז שלי חלון ואני מתכנן לשים פרספקס כדי לסגור את החור שנוצר , ישנה אפשרות לקדוח חורים בפרספקס ובמארז ובעצם לחבר עם ברגים , אני מעדיף לנסות להדביק (הפרספקס גדול מהחור בדלת המארז ב 1 ס"מ בכל המסגרת) יש איזשהו דבק טוב מספיק בשביל זה או שאני חייב להשתמש בברגים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים שלום, הגיע לידי מסך LCD פשוט מדהים. הוא פשוט ענק (חכו לתמונות), יש לו רכיב Backlight מובנה ואני פשוט מת לחבר אותו למחשב שלי. המסך נלקח ממכשיר PDA ישן של חברת PSION מדגם 3c, הוא עובד בטוח. אני צריך את עזרתכם בלחבר אותו למחשב או למצוא חומר עליו. המסך הוא של חברת HITACHI מדגם LMG7502UMFL, בנוסף כתוב על הסרט חיבור שלו גם 7035T ו-Made in taiwan R.O.C Rev על משטח ה-Backlight (זה חתיכת פלסטיק בגוון ירוק שנצמד לאחורי המסך - כמו בשעונים אני חושב) כתוב: BKL a2564c P4DAG 703823 תמונות: סרט החיבור של המסך עצמו. הסרט החיבור עם תחתית המסך המסך כולו רכיב ה-Backlight, נצמד אל אחורי המסך. המסך ביחס לעט. בבקשה עזרו לי! גדעון
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חשבתי על רעיון למשהו שלפחות בשבילי הוא שימושי אני רוצה (אם זה אפשרי בכלל) לעשות כפתור ווליום למחשב שיהיה כמו הכפתורים של המאווררים כאילו אבל במקום שישלוט על המהירות של המאוורר שישלוט ישירות בווליום של המחשב במקום להיכנס כול פעם לתוכנה ולהנמיך עכשיו חשבתי על לא חייב דווקא כפתור עגול כאילו גם שטוח רגיל במארז של להגביר ולהנמיך יש מצב לדבר כזה ? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז לפני שנה בערך יצרתי טלפון ביתי שמתחבר לחיבור PL במחשב וככה אפשר להקליט שיחות. המטרה הייתה אמנם די ילדותית - מתיחות בטלפון - אבל הביצוע היה מקצועי יחסית. בכל מקרה, הייתה בעיה אחת בלבד: אין אפשרות לחסוי בטלפון ביתי. אז אתמול קיבלתי טלפון נייד ישן של חבר, שתרם את המכשיר למדע ולמען עתיד טוב יותר למתיחות ילדינו, היום ביצעתי מודינג למכשיר וכעת הוא מחובר לחיבור PL כסוף ויפה, והעיקר: אפשר להקליט דרכו. אני בטוח שהמתיחות זה לא החלק שמעניין פה אנשים בפורום, נעבור ישר לתמונות: ועכשיו לשאלה: הסאונד שמתקבל מהמכשיר נורא חזק, איזה טווח נגדים צריך כדי להקטין אותו? זאת אומרת, נגד של 25 אוהם יעשה שינוי גדול? או שכדאי לנסות ישר נגד של 100 אוהם? תודה על העזרה ואשמח לשמוע תגובו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצורך בניית המחשב החדש שלי () אני רוצה לדעת איך לבנות "גלגל ווליאום" זאת אומרת כמו שיש למגבר, הפוטנציומטר ששולט על הווליאום - אז כזה בתוך המארז.. עריכה: באותה הזדמנות אשאל גם אם מפצל P2 מוריד את עוצמת השמע (כלומר מחלק את העוצמה של ווליאום ל2?)? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מארז סולידי ופשוט,ואני רוצה עצות נחמדות לעיצובו כלים נראה לי שיש לי הכל אני רק צריך רעיונות. http://members.lycos.co.uk/sbazel/PC/ הנה תמונות של המחשב המאובק שלי.. שתביאו הצעות: הנה צד המחשב,חלק פרט ליציאת מאורר (בפנים זה שרוול) אולי אפשר להוסיף לו כמה לדים... אזור הסידירומים יותר למטה... למטה זאת יציאת מאוורר,פה אולי אפשר לעשות משהו עם המאורר.. כי זה האזור הכי חשוף (למראה) למעלה ובצד השני הכל שומם מאחורה שני המאוררים האחוריים שלי והנה התכולה הלוח M... המאוורר של המעבד ( ) מאורר מספר 3,לא יודע של מה.. נראה לי הכרטיס מסך מאורר מספר 4,של אזור הסידירומים... אזור הסידירומים... ( ) כל הPCI מפנים תמונה ברורה ביותר של הPCI מבחו…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ניתן לעשות את זה ? עבדתי לפי המדריך הנ"ל http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/4/ - אבל אין לי מקום כל כך נוח לשים את הפוטנציומטר -האם אפשר לוותר על זה ? תודה (מקווה בקרוב לפרסם את פרוייקט המודינג שלי באתר)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם הוספה של גרילר למאוור מוסיפה משהו לביצועים???? או סתם ליופי??? תודה.....
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וערב טוב אני נורא רוצה קירור מים, ואני עכשיו יותר בשלב של הבדיקות והתכנונים.. אני רוצה כבר להזמין חלקים תוך חודש חודשיים הקטע שאני רוצה לשים רדיאטור כפול בגג - וכמובן בשביל זה צריך לחתוך קצת. קודם כל אני רוצה לציין שהמארז שלי מאלומיניום, ולא מפלדה/פח. מה יהיה בשבילי הכי טוב? אני לא איזה מודר שכל הזמן חותך ומשפצר ומשייף ועושה דברים.. סה"כ אני רוצה לחתוך מקום לרדיאטור שיהיה בערך בגודל הזה - http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=290&products_id=3697 ואני בספק אם אשתמש בכלי עוד פעם.. לכן אני לא צריך את הדבר הכי טוב שקיים - אבל אני גם לא רוצה לקנות משהו זבל.. Jigsaw - ראיתי שהמחירים זולים יחסית (אפשר אפילו להשיג ב-2…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים!!! לכל מי שחשב שאני מת וכבר לא פעיל בעולמנו טעיתם הצבא הורס אותי אבל אני משתמש כבר בטקטיקות קשות בשביל להילחם על החיים שלי (ראו קב"ן וכלא) בקיצור אני מתכנן את MK3 הפרויקט היחיד שלי שיהיה ללא גבולות ויושלם כראוי בלי קשר לזמן ולתקציב שאני אהיה חייב להוציא עליו התכנון בעיקרו שילדת אלומניום עם מסגרת עץ הדבר הזה יכונה גוף 1 ויכיל בתוכו את כל המחשב חוץ מהספק שישב בשילדה דומה אבל נפרדת מהשילדה הראשית בשביל כל העסק אני ככל הנראה מזמין מגש ללוח אם MINI ATX מחו"ל ועוד כמה חומרים לבניית מארז DIY הדבר החשוב בשבילי הוא ההכנה של השילדה מהאלומיניום אני צריך שיטה (ואם יש למישהו גם מקום שעוסק בזה אז בכלל טוב) לחבר פרופילים של אלומניום (אני רוצה להשתמש בL אבל אם אין ברירה אז O סגורים…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסכמה הזאת: http://www.pocketmagic.net/wp-content/uploads/2011/07/royer_wireless_power_transmitter.jpg כתוב שם כמו שאתם רואים 18 סיבובים, האם הגדלת מספר הסיבובים יגדיל את הטווח? ראיתי בתגובות שמישהו שאל אותו איך להגדיל את המתח והוא אמר שצריך להגדיל גם את כמות הסיבובים וגם את ערך הקבל של המקלט, אני לא יודע אם להגדיל את המתח מגדיל את טווח הקליטה. דרך אגב, אני יכול להשתמש בחוט יותר דק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חברים ברשותי טלוויזיה של 55 אינץ' של חברת מולר (לא באחריות) לאחרונה במהלך צפייה בטלוויזה, פתאום הטלוויזיה מתחילה להפעיל צבעים ירוק אדום לבן וכחול. אחד אחרי השני. לאחר ניתוק מהחשמל למספר רב של דקות. הכל מסתדר בהדלקה ולאחר מכן זה יכול להופיע שוב.. שמתי לב שברגע שנוגעים בפאנל למטה איפה שיש את הכפתורים של ההדלקה וכו' הטלוויזיה נכנסת למצב הזה. גם נגיעה בכבל מתח מכניס אותה למצב הזה. כנראה שיש בעיה עם הפאנל או עם הכבל הזה? אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פה בבית פרספקס ואני מרגיש שיש לו פונטנציאל אבל אני לא יודע מה זה מרגיז, אני יודע שיש לי משהו לעשות איתו אבל אנהי לא יודע מה, זה מה זה מעצבן בקיצור הצעות אני מיואש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, קודם כל אני רוצה לציין שאין לי שום מושג באלקטרוניקה וחשמל, אני רק בא להתייעץ פה לרכישה ואת העבודה אני ייתן כנראה לאיזה בעל מקצוע/מישהו שמבין. אז, הכרטיס המודבר הוא 8800GTS גרסת 320MB של חברת ASUS. בעת ההדלקה אני רואה ארטיפקטים בכל המסך, גם בווינדואס וגם בפוסט, אבל הכרטיס נדלק. ראיתי פה את הנושא של הבחור שהחליף קבל שנשרף ב6600 ועבד לו יופי. תמונות: http://img169.imageshack.us/g/img1697t.jpg/ בתמונה הראשנה קצת מעל 515. בתמונה השנייה רכיב מספר 560C-מה שאומר שהוא capacitor(קבל). חשוב לציין שהרכיבים לא נשרפו! פשוט הם קיבלו מכה אז הם נפלו. שתיהם נראים אותו הדבר רק שהC560 גדול יותר מבחינה פיזית, אבל מבחינת המראה אותו הדבר(צורה, צבע) יש איזו דרך לברר מהו הערך של הרכיב? הוא ש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את הדלת של המארז שלי בפרספקס, אבל אני מנסה למצוא דרך שבא אפשר לחבר את הדלת ככה שגם יהיה ניתן לפתוח אותה, אבל שההרכבה תהיה כרוכה בכמה שפחות פגיעה בחומר עצמו. תודה לכל מי שיוכל לתת רעיונות...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע כונן CD. 1. איזה סוג ספריי צריך? 2. והאם כל מה שאני צריך לעשות זה להוציא את הפאנל, לנקות אותו, ולרסס?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מכונה קומפקטית וזולה שתנביט לי אוטומטית זרעונים יש לי קישור למכונה אמיתית שכרגע הולכת בשוק אך מחירה מאוד גבוה ורציתי לבנות מכשיר כזה שיעשה לי את העבודה הינה המכשיר http://www.newhorizon.co.il/sprouter_buyers_guide.php?language=he האם אני יכול לבנות משהו בסיגנון והאם מישהו יכול לעזור לי בתיכנון מעגל ורכיבים תודה ויום טוב לכם
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-