אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
כשמחברים צג lcd לחשמל אז הוא אמור להראות 2 שורות שחורות מלאות... פעם הצג שלי היה מציג אותם ואתמול חיברתי אותו שוב והוא מציג רק שורה וחצי ככה.. ובדקתי עם הרב מודד שוב, והכל מחובר מצויין... מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות באיביי את הקונקטור הזה שבתמונה (רק הקונקטור ללא הפוטנציומטר). המימדים הם: רוחב כ 9-10מ"מ עובי כ 3-4 מ"מ אם אדע איך קוראים לו אוכל למצוא אותו באיביי. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על רעיון למשהו שלפחות בשבילי הוא שימושי אני רוצה (אם זה אפשרי בכלל) לעשות כפתור ווליום למחשב שיהיה כמו הכפתורים של המאווררים כאילו אבל במקום שישלוט על המהירות של המאוורר שישלוט ישירות בווליום של המחשב במקום להיכנס כול פעם לתוכנה ולהנמיך עכשיו חשבתי על לא חייב דווקא כפתור עגול כאילו גם שטוח רגיל במארז של להגביר ולהנמיך יש מצב לדבר כזה ? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי מאריהב משדר רדיו פשוט fm להרכבה עצמית הרכבתי על פי ההוראות ואת החלקים שקיבלתי , בצורה הטובה ביותר , חיברתי וציפיתי שהכל יעבוד כמצופה. אמנם , כשניסתי את המכשיר לראשונה הדבר היחיד שהצלחתי לעשות הוא "להשתיק את הרדיו" כל עוד המשדר דלוק , וכשאני מכבה הוא חוזר להרעיש. בנוסף הנגד המשתנה c7 שאמור לשנות את תדר השידור משתנה ללא הפסקה , הכוונה מסתובב בציר ללא גבולות , אני יכול לסובב אותו כמה שאני רוצה , ומשנה תדרים ללא רצף מסויים... מוזר או נורמלי? הוספתי תמונות אפשר לשים לב שחלק מהנגדים מחוברים הפוך מבשרטוט של אריהב , אמנם אינני בטוח אם יש לכך משמעות אשמח לשמוע סיבות אפשרייות לבעיה. תודה מראש אסף. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש מקום מקצועי שעושה חריטות על פי הזמנה?(על פרספקס) אם כן מה העלויות בערך? ואיפה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך כמה תמונות אחדות לא יותר,הסיבה שאולי אני יעשה אחד גם.(יש לי כמות לא קטנה של פרספקס ציבעוני בבית,בחלקים לא הכי גדולים אבל נסתדר) אגב איך כותבים פרספקס באנגלית ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הרבה זמן פנוי ו200 שקל יש לכם רעיונות למודים שאפשר לעשות? אני יגיד לכם מה כבר עשיתי למארז שלי חלון (מקדימה ובצד) צביעה+גימור מראה חלון לספק ועיצוב שלו חור בגג המארז מוד הפיכת עכבר "לחללית" חלון לCD הוספת תאורה פשוטה (קטודות מאוררים וכמה לדים פה ושם) איזה רעיונות יש לכם בשבילי (אני מחפש דברים יפים ולא מסובכים יותר מידי)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למקם אותו גג המארז זה לא נרעה לי קשה צריך לחתוך בגג לקדוח חורים לתושבת של הכונן לחבר את התושבת ואת הקוןן זה נראה לי מגניב להחניס את הדיסקטים בצורה כזאת וזה גם חוסך מקום לכל מיני גאג'טים בכדמת המארז כמו מאווררים פאן באס ועוד דרך אגב אפשר לעשות את זה גם עם cd "ששואב" דיסקים ועז זה עוד יותר מגניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתכלו הבאתי את המאוור שיש על ההיסטניק בפנטיום 2 וזה מתאים לעכבר ולגודל עכשיו יש לזה חיבור של 3 חוטים ללוח אם אתם אומרים לחותך את זה וששלוש החוטים יהיו חשופים ואז לנסות בעכבר כל חוט למקום אחר עד שיעבודד ככה אמור לעשות? איזה חפרן אני אבל תודה רבה למי שיעזור
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
*נערך לעברית לנוחיות הקריאה השוטפת של חברי הפורום שלום, מאז שקניתי את המסך שלי רציתי לצבוע אותו, ולאחרונה החלטתי שהגיע הזמן. אני אשמח למידע בקשר לאיך אני צובע אותו, עם מה אני צובע אותו וכן-הלאה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב בקרוב עם המארז הזה , ANTEC P180 ששמעתי שמצויין , עכשיו אני צריך לדעת אבל איזה סירקולציה קיימת בו כמו שהוא מגיע מהמפעל ואיפה מומלץ להוסיף מאווררים , כמובן גם איפה לעשות חוריי איוורור וכאלה , איפה לעשות חורים למאווררים (תניחו שיש לי הרבה ) וכו' , תהיו יצירתיים קצת SPICE : המחשב הולך לעבור אוברקלוק , בזכותכם אולי אני אשבור שיאים על קרור אוויר
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה!! תקשיבו אני צריך תאורה נחמדה למארז "החדש" שלי (קניתי דלת שקופה עם מקום למאורר ) ואם אפשר אז גם איזה מאוררים שאתם מכירים ונראים לכם יפים שכדי לי לשים ואם יש לכם המלצות נוספות אתם רשאים לדווח.. תודה לכל העוזרים/עוזרות!! 8)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך של מחשב נייד, כתוב עליו nec NL8060BC31 יש דרך לחבר אותו למחשב שולחני ? יש אולי מתאם שאפשר לקנות ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליבנות מקלט ואני לא יודע איזה רכיבים אני צריך במדריך לא מפרתים מספיק נדיג איזה כבל אני צריך.... אני יודה מאוד לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מודע לכך שהנושא כבר נידון בפורום בעבר, וראיתי את המדריך לבניית מקלט אינפרא, אבל יש לי מתאם USB IRDA של חברת unitek דגם Y-165 שבמיפרט שלו כתוב שהוא תומך בתקן ASK שלמיטב הבנתי זה התקן שבו עובדים שלטים רחוקים (של טלוויזיה, סטריאו וכו') ורציתי לדעת האם בינתיים (עברו כבר שנתיים מהפעם האחרונה שהעלו את הנושא) מישהו כבר מצא דרך לעשות את זה ? ניסיתי את התוכנה girder אך ללא הצלחה. תודה רבה, רון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברים.. אני צריך כבל דחוף שצד אחד חיבור של טלפון וצד שני חיבור COM .. היה לי כזה ועכשיו הוא נאבד ואני צריך כזה דחוף.. יש למישהו מושג מאיפה להביא כזה? או איך להכין אחד? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מכשירים שמתחברים בUSB מקלט אינפרא ומקלט של העכבר אני רוצה להרכיב את האינפרא בתוך המקלט של העכבר אני רוצה שרק כבל USB אחד יצא למחשב האם אני יכול לחבר את שניים בתוך המקלט את ה-Data -\+ (למקלט יש ספק כוח עצמאי)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה סוג של מוד... והמיקום של הספק יוצר בעיה קטנה... יש כבל של 4 פינים שיוצא מהספק (זה שיש בו שני כבלים שחורים ושניים צהובים) ומתחבר ליד המעבד. וחסרים לו סנטימטרים ספורים בגלל המיקום של הספק כוח... לכן אני צריך מארך לכבל הזה...ניסיתי לחפש ומצאתי רק בחנויות בחו"ל... אני מקווה שזה קשור לפה כי זה ממש חשוב למוד שלי... לצורך העניין זה הכבל שאני מחפש... יש לי העדפה לחנויות בארץ... http://images.maplin.co.uk/full/a46ak.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט על כמה מאוררים שיש אצלי במארז. על אחד אני חייב לשלוט ועל השאר אם תהיה אפשרות לשלוט זה יהיה טוב. סך הכל יש לי 4 מאוררים במארז. מצאתי את זה. לפי מה שהבנתי אני יכול בעזרתו לשלוט על 2 מאוררים. האם יש אפשרות להחליף את החיבור של ה 3 פינים(חיבור של לוח אם) לחיבור פשוט של ספק כוח? וראיתי גם את זה האם יש אפשרות גם בו להמיר את החיבורים לחיבור של ספק כוח רגיל? האם קיים בקר שכזה שאפשר לחבר אותו לקדימה של המארז במקום לאחורה? תודה! האם אחד מהכבלים הבאים יעזור 1 2?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! 1.יש לי על הלוח אם (MSI) חיבור IR והבנתי שלא צריך הרבה רכיבים כדי לעבוד עם החיבור הזה, וריצתי לדעת מה לקנות על מנת ליצור אינפרא ? 2.האם זה יעבוד עם כל שלט? 3.מה הטווח של זה? 4. האם זה רק מקלט אינפרא או גם משדר? 5.יש מדריך עם תמונות שמראה מה לחבר למה? 8)תודה ענקית למי שיעזור!!! 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי USB HUB פשוט בצורת ריבוע כחול כזה אבל בפניםם יש לו CAPICTORS וכאלה אז רציתי לשאול מה זה ולמה זה? כי אני רוצה לעשות מוד, לקחת את המפצל USB שמתחבר מאחורה לחריצי הPSI אבל הוא מתחבר ללוח האם ואין עליו שום מעגל אז רציתי לשאול אם אני צריך איזשהו מעגל כי אני תכננן לעשות 6 חיבורי USB על פאנל (איפה שהDVD והכל)על כבל USB אחד. אם משהו לא ברור אז אני יסביר שוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראו כאן: http://www.glouds.com/geekbox/ מדובר בסטרימר קוד פתוח וחומרה פתוחה שמיועד למשתמשים רגילים וגם למפתחים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לעשות מוד למחשב - וזאת הפעם הראשונה שאני עושה משהו בסגנון. קראתי את המדריך לתאורת המארז באמצעות לדים. במדריך מראים איך לבנות אלמנט תאורה פשוט מ5 לדים. שאלתי היא - האם באמת 5 לדים קטנים כאלה גורמים לתאורה כחולה\אדומה זוהרת בכל המארז(כמו שיש בתמונות בסוף). זה נראה לי קצת מוזר ואני רוצה לוודא זאת, כדי שאני לא סתם אקדיש המון זמן בלמידה+בנייה ובסוף אני אתאכזב. ואם זה אכן המצב - איפה בדיוק ממקמים את זה במארז כדי לקבל אפקט שכזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תרשים למעגל(לא מאוד מסובך, אני חושב משהו שיזכיר את המקלט IR של HEATSEEKERZ למי שמכיר..) שאני יוכל לחבר ל COM (או ל USB, בכלל טוב) ובעזרת תוכנה כלשהי (עם PLUG ל LCDC או דומיהם) להציג את הטמפ' על מסך ה LCD הקטן. אפשרי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הינה לכם מהתחלה ועד כימעט סיום הפרוייקט חלון במארז. וגם צריך כמה עצות שלכם. חיתוך הדלת עם ג'קסון ושיוף פינות : http://img163.imageshack.us/img163/3130/img2945fb0.jpg תצוגה כללית איך זה אמור להראות : http://img426.imageshack.us/img426/1646/img2949mk1.jpg הוספת גומיית H והכנסת הפרספקס ( אחרי הרכבה ) : http://img243.imageshack.us/img243/5702/img3043cz7.jpg עוד מבט מהצד כדי לראות את הפרספקס : http://img243.imageshack.us/img243/8931/img3044rz9.jpg ועוד מבט אחרון לתוך הפרספקס : http://img243.imageshack.us/img243/8460/img3046pp3.jpg א. ממבט כללי איך יצא? =] ב. אני מביא מקדח כוס ( עם חולםם ולא שורוקק חח ) ואני קודח חור של 80MM בגג המארז בכדי לשים מאוורר . השאלה שלי אם כדאי לי לקד…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-