עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by alfa100,

רכיב Tip 31 יעבוד אם בטריה של 9 וולט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הם עובדים. ושמתי לב שכאשר אני מריץ TAT והמעלות עולות, הם עובדים מהר יותר. כלומר יש בקרת טמפרטורה אבל לא ע"י תוכנה. איך אני קורא את המהירות שלהם ומשנה אותה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SixKiller,

הבעיה.. חתכתי את כל הכבלים בספק.. בשביל הסליבינג... נוצרה טעות קטנה.. בכל זאת השאלה שלי היא... יש שם איזה 4 חוטים אדומים.. 3-4 שחורים.. ו3 כתומים... השאלה היא.. אם זה לא משנה לאיזה שחור לשחור אני מחבר.. או כתום לכתום.. ואותו דבר אדום לאדום?.. כי בתוך הספר עצמו.. אני רואה שיש משבצות לכל צבע שונה.. וכל הכבלים באותו צבע מחוברים לאותו משבצת כזאת... בקיצור... זה משנה?.. תודה רבה מראש.. דחוף מאודדדדד

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Lirux,

כשמחברים צג lcd לחשמל אז הוא אמור להראות 2 שורות שחורות מלאות... פעם הצג שלי היה מציג אותם ואתמול חיברתי אותו שוב והוא מציג רק שורה וחצי ככה.. ובדקתי עם הרב מודד שוב, והכל מחובר מצויין... מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zAuRuS,

אני צריך מדריך איך לחבר לדים למחשב את המצרכים במידה ואין לי אני אקנה אבל זה לא חשוב החשוב הוא איך אני מחבר המדריך שבלינקיה סבבה (המדריך הראשון הפשוט) רק שלא מראים איפה מחברים את הלדים אשמח שתענו לי במהרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום! 1.יש לי על הלוח אם (MSI) חיבור IR והבנתי שלא צריך הרבה רכיבים כדי לעבוד עם החיבור הזה, וריצתי לדעת מה לקנות על מנת ליצור אינפרא ? 2.האם זה יעבוד עם כל שלט? 3.מה הטווח של זה? 4. האם זה רק מקלט אינפרא או גם משדר? 5.יש מדריך עם תמונות שמראה מה לחבר למה? 8)תודה ענקית למי שיעזור!!! 8)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ofer_mat,

אשמח לקבל תגובות בנושא: http://www.hwzone.co.il/gallery/album102?page=1 כמו כן יש במערכת OC נחמד מ 2.6 ל 3.2 עוד לא העלתי תמונות ופרטים אני רוצה לשפר את הבצועים. גם כרטיס מסך אחרי OC והוא רץ עכשיו על CORE:411 MEM:360 גם פה זה זמני ואני אמשיך לשאוב ממנו עוד מהירות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gil_elichai,

אחי זה זה תג למארז נכון ויש לו אור שמהאיר אותו???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. האם יש מקום מקצועי שעושה חריטות על פי הזמנה?(על פרספקס) אם כן מה העלויות בערך? ואיפה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. צריך כמה תמונות אחדות לא יותר,הסיבה שאולי אני יעשה אחד גם.(יש לי כמות לא קטנה של פרספקס ציבעוני בבית,בחלקים לא הכי גדולים אבל נסתדר) אגב איך כותבים פרספקס באנגלית ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by m-o-r,

יש לי שני מכשירים שמתחברים בUSB מקלט אינפרא ומקלט של העכבר אני רוצה להרכיב את האינפרא בתוך המקלט של העכבר אני רוצה שרק כבל USB אחד יצא למחשב האם אני יכול לחבר את שניים בתוך המקלט את ה-Data -\+ (למקלט יש ספק כוח עצמאי)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום וערב טוב אני נורא רוצה קירור מים, ואני עכשיו יותר בשלב של הבדיקות והתכנונים.. אני רוצה כבר להזמין חלקים תוך חודש חודשיים הקטע שאני רוצה לשים רדיאטור כפול בגג - וכמובן בשביל זה צריך לחתוך קצת. קודם כל אני רוצה לציין שהמארז שלי מאלומיניום, ולא מפלדה/פח. מה יהיה בשבילי הכי טוב? אני לא איזה מודר שכל הזמן חותך ומשפצר ומשייף ועושה דברים.. סה"כ אני רוצה לחתוך מקום לרדיאטור שיהיה בערך בגודל הזה - http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=290&products_id=3697 ואני בספק אם אשתמש בכלי עוד פעם.. לכן אני לא צריך את הדבר הכי טוב שקיים - אבל אני גם לא רוצה לקנות משהו זבל.. Jigsaw - ראיתי שהמחירים זולים יחסית (אפשר אפילו להשיג ב-2…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם אני עושה פרוייקט מיוחד שלאו דווקא קשור למחשב אלה עיצוב החדר בכל מקרה- יש את המעגל הפשוט של ההבהוב לדים עם הטרנזיסטור TIP31 ובו המקור החשמלי הוא מולקס (12V לצורך העיניין) ככה- יש לי שנאי של 12V אשר נותן 1000mA (הרבה יותר מהמחשב) האם יש בעיה בחיבור המעגל לשנאי? **יש לציין שיהיו בסביבות ה20-100 לדים עדיין לא הוחלט סופית וכל אחד בחיבור מקביל ולכל אחד נגד של 470OHM**

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by benyben,

שלום. שאלה מעניינת שנשאלתי - ואין לי מושג מה התשובה. מדובר בספק כוח של Corsair TX750, אשר בעליו רוצה לעשות לו Cable Sleeving לאדום-שחור. האם יש צורך בפירוק הספק? ז"א, כדי לבצע סליבינג מלא, האם יש צורך לפרק את הספק (ובכח לבטל את האחריות של הספק), או שיש דרך "לעקוף" מגבלה זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני הולך לקנות מחשב בקרוב עם המארז הזה , ANTEC P180 ששמעתי שמצויין , עכשיו אני צריך לדעת אבל איזה סירקולציה קיימת בו כמו שהוא מגיע מהמפעל ואיפה מומלץ להוסיף מאווררים , כמובן גם איפה לעשות חוריי איוורור וכאלה , איפה לעשות חורים למאווררים (תניחו שיש לי הרבה ) וכו' , תהיו יצירתיים קצת SPICE : המחשב הולך לעבור אוברקלוק , בזכותכם אולי אני אשבור שיאים על קרור אוויר

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Danix60,

יש לי בבית מסכון קטן של Republic Of Gamres .......LCD POSTER ויש לי לוח של GIGABYTE, יש מצב שאני יכול לחבר אותו ?[br]פורסם בתאריך: 10.05.2009 בשעה 21:06:47 ?!אפשר עזרה ? :o

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום יש לי USB HUB פשוט בצורת ריבוע כחול כזה אבל בפניםם יש לו CAPICTORS וכאלה אז רציתי לשאול מה זה ולמה זה? כי אני רוצה לעשות מוד, לקחת את המפצל USB שמתחבר מאחורה לחריצי הPSI אבל הוא מתחבר ללוח האם ואין עליו שום מעגל אז רציתי לשאול אם אני צריך איזשהו מעגל כי אני תכננן לעשות 6 חיבורי USB על פאנל (איפה שהDVD והכל)על כבל USB אחד. אם משהו לא ברור אז אני יסביר שוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tulicooli,

היי אלו החריטות הראשונות שלי על פרספקס ואם אני צריך לשפר משהו דברו... זה הבדיקה הראשונה http://planet.nana.co.il/tulicooli/test1.JPG אותה תמונה רק ממרחק שונה... http://planet.nana.co.il/tulicooli/test2.JPG וכאן מתחיל חלק יותר יפה SPEET FIRE מואר באדום... http://planet.nana.co.il/tulicooli/spitfirered1.jpg ואותו ספיט פייר רק בכחול http://planet.nana.co.il/tulicooli/spitfireblue1.jpg מצטער שהתמונות לא פה בגלל שהם גדולות מידי זהו תנו תגובות לענין תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by GGuyZ,

שלום לכולם. ברצוני לעשות מוד למחשב - וזאת הפעם הראשונה שאני עושה משהו בסגנון. קראתי את המדריך לתאורת המארז באמצעות לדים. במדריך מראים איך לבנות אלמנט תאורה פשוט מ5 לדים. שאלתי היא - האם באמת 5 לדים קטנים כאלה גורמים לתאורה כחולה\אדומה זוהרת בכל המארז(כמו שיש בתמונות בסוף). זה נראה לי קצת מוזר ואני רוצה לוודא זאת, כדי שאני לא סתם אקדיש המון זמן בלמידה+בנייה ובסוף אני אתאכזב. ואם זה אכן המצב - איפה בדיוק ממקמים את זה במארז כדי לקבל אפקט שכזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כל המעגלים המגניבים האלה של סורק טביעות אצבעות או אישונים, כמה הם עולים ומאיפה ניתן להשיג אותם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by THE FOX,

מהיכן ניתן לקנות פוטציומטר כפול באיזור חדרה/ת"א?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, יאני עובד עם Arduino UNO ו - Ethernet sheild אני מעוניין להוציא ממנו חיבור Serial (RS232) , כדי להתחבר לבקר אחר איך אני עושה את זה ? הבנתי שפינים 0,1 זה Rx,Tx אני רוצה להתחבר לבקר בפקודות At command ולקבל ממנו תגובות נניח - at!csq? הבקר יענה לי 99,99 ואני אני אדע שאין קליטה ויפעיל LED זה הרעיון הכי בסיסי, *** ברמת העיקרון אני לא צריך את הethernet shield - אם הוא מפריע ומסבך... תודה ,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by taotao,

חשבתי על רעיון למשהו שלפחות בשבילי הוא שימושי אני רוצה (אם זה אפשרי בכלל) לעשות כפתור ווליום למחשב שיהיה כמו הכפתורים של המאווררים כאילו אבל במקום שישלוט על המהירות של המאוורר שישלוט ישירות בווליום של המחשב במקום להיכנס כול פעם לתוכנה ולהנמיך עכשיו חשבתי על לא חייב דווקא כפתור עגול כאילו גם שטוח רגיל במארז של להגביר ולהנמיך יש מצב לדבר כזה ? :s05:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים