עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Static,

יש לי מסך דיי מוכן שפירקתי משרת HP ישן הנה תמונות עכשיו הוא מולחם ומוכן כבר עם חיבור כמו של מדפסת 25 פינים עכשיו אני קצת מפחד לחבר את זה.. יש מצב שמשהו יכול לקרות למחשב? ישרף וכו'? אם תשימו לב יש גם מפסק בצד שמדליק ומכבה את הצג.. ומעניין אותי מאיפה הוא מקבל חשמל.. הגיוני שה 25 פינים מעביר גם חשמל? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by m-o-r,

יש לי שני מכשירים שמתחברים בUSB מקלט אינפרא ומקלט של העכבר אני רוצה להרכיב את האינפרא בתוך המקלט של העכבר אני רוצה שרק כבל USB אחד יצא למחשב האם אני יכול לחבר את שניים בתוך המקלט את ה-Data -\+ (למקלט יש ספק כוח עצמאי)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SixKiller,

הבעיה.. חתכתי את כל הכבלים בספק.. בשביל הסליבינג... נוצרה טעות קטנה.. בכל זאת השאלה שלי היא... יש שם איזה 4 חוטים אדומים.. 3-4 שחורים.. ו3 כתומים... השאלה היא.. אם זה לא משנה לאיזה שחור לשחור אני מחבר.. או כתום לכתום.. ואותו דבר אדום לאדום?.. כי בתוך הספר עצמו.. אני רואה שיש משבצות לכל צבע שונה.. וכל הכבלים באותו צבע מחוברים לאותו משבצת כזאת... בקיצור... זה משנה?.. תודה רבה מראש.. דחוף מאודדדדד

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Tall-Guy,

אני מתכוון לקנות מאורר לכרטיס המסך שבנוסף לזה שהוא מאורר הוא גם צבעוני כאשר הוא מסתובב. מזמן כבר רציתי שתהיה לי דלת שקופה, אולם אני פוחד לנסות לנסר דלת מאחר ואין לי נסיון בכלל. האם יש אפשרות "לקנות" דלת שקופה למארז? המארז שלי הוא של Compucase והדגם שלו הוא 6a19.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. זה לפני : פשוט פעם ליפפתי את כל החוטים באיזולירבנד .. לפני כמה ימים הורדתי את הכל וסידרתי קצת את החוטים .... זה אחרי : העברתי כמה חוטים מאחורה ואת החוטים של הספק לקחתי הצידה .. אחרי לא מעט תיסבוכים .. איך לעזזל אתם עושים את זה ? גם החוטים של הספר אצלי קצרים מדיי וגם אין מספיק רווח בין הדלת של המארז לבין הספק עצמו .. לא הצלחתי להכניס שם את החוטים .. יש לכם טיפים או טריקים בישבילי ? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום יש לי כונן דיסקים עם פאנל קידמי לבן : משהו כזה : ואני רוצה להחליף את הפאנל (הפלסטיק הזה מקדימה) לשחור. כמו זה : האם מישהו מכיר חנות שעושה שרות כזה (בתנאי שימצאו חלק שמתאים לכונן שלי) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by itayalter,

האם זה יעזור ? והאם לפתוח 120 או מספיק 80 ? ו... איך עושים את זה בדרך מקצועית ? עם כוס או דרמל ? מבקש עזרה והמלצות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום! 1.יש לי על הלוח אם (MSI) חיבור IR והבנתי שלא צריך הרבה רכיבים כדי לעבוד עם החיבור הזה, וריצתי לדעת מה לקנות על מנת ליצור אינפרא ? 2.האם זה יעבוד עם כל שלט? 3.מה הטווח של זה? 4. האם זה רק מקלט אינפרא או גם משדר? 5.יש מדריך עם תמונות שמראה מה לחבר למה? 8)תודה ענקית למי שיעזור!!! 8)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. האם יש מקום מקצועי שעושה חריטות על פי הזמנה?(על פרספקס) אם כן מה העלויות בערך? ואיפה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by lazygecko,

שלום לכולם. יש לי מסך של מחשב נייד, כתוב עליו nec NL8060BC31 יש דרך לחבר אותו למחשב שולחני ? יש אולי מתאם שאפשר לקנות ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני קורא דיווחים לפיהם טוויטר שינתה את ה API ויש להתשתמש בשרתי משנה. הורדתי דוגמאות אך הן לא מתקמפלות. יש למישהו נסיון?

12. שלום לכולם אני מודע לכך שהנושא כבר נידון בפורום בעבר, וראיתי את המדריך לבניית מקלט אינפרא, אבל יש לי מתאם USB IRDA של חברת unitek דגם Y-165 שבמיפרט שלו כתוב שהוא תומך בתקן ASK שלמיטב הבנתי זה התקן שבו עובדים שלטים רחוקים (של טלוויזיה, סטריאו וכו') ורציתי לדעת האם בינתיים (עברו כבר שנתיים מהפעם האחרונה שהעלו את הנושא) מישהו כבר מצא דרך לעשות את זה ? ניסיתי את התוכנה girder אך ללא הצלחה. תודה רבה, רון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Gilo2005,

טוב אז ככה שלום לכולם רציתי לדעת איך אנשים מצירים ציורים כאלה יפים על המארזים שלהם האם זה שבלונות?? והאם אפשר לקבל מדריך כיצד לעשות את זה?? תמונה למי שלא מבין על איזה ציורים אני מדבר: http://exclaim.de/images/gallery/61_0.jpg

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, יאני עובד עם Arduino UNO ו - Ethernet sheild אני מעוניין להוציא ממנו חיבור Serial (RS232) , כדי להתחבר לבקר אחר איך אני עושה את זה ? הבנתי שפינים 0,1 זה Rx,Tx אני רוצה להתחבר לבקר בפקודות At command ולקבל ממנו תגובות נניח - at!csq? הבקר יענה לי 99,99 ואני אני אדע שאין קליטה ויפעיל LED זה הרעיון הכי בסיסי, *** ברמת העיקרון אני לא צריך את הethernet shield - אם הוא מפריע ומסבך... תודה ,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אז ככה.. אני מחפש פאנבאס או בקר מאוררים איך שתרצו לקרוא לזה במחיר של עד 200 שקלים (כמובן שאם זה 220 אז זה בסדר) עכשיו העדפות שלי הן כאלו. 1)אני מעדיף שיהיה לפאנבאס מדי טמפרטורה דבר שכמובן מוביל להעדפה הבאה 2)מסך LCD המציג את המהירת והטמרפטורה 3)אפשרות לחיבור של לפחות 3 מאוררים שונים (דהיינו: אפשרות לשליטה ב3 מערכות איוורור) 4)העדפה שולית אבל רצויה: יכולת של חיבור של יותר ממאוורר אחד לכל בקר (דהיינו: הספק מספיק גבוהה שיכול לתמוך בשני מאוררים באותו חיבור- יכולת לחבר שני מאוררים באותו סלוט) 5)אין צורך בחיבורי USB ורשת יש לי מספיק. 6)אין העדפה לחברה מסוימת. 7)אני מעונין בבקר שמתחבר לספק הכוח ומספק את החמשל למאוררים בעצמו. ואינו מהווה תחנת בין המאורר לחיבור ה3PIN בלוח האם. (כי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gil_elichai,

אחי זה זה תג למארז נכון ויש לו אור שמהאיר אותו???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tulicooli,

טוב אז ככה אני ואבא שלי רוצים לבנות מארז מפרספקס ואנחנו לא יודעים איך לעשות את האחורה של המארז כאילו את כל החיבורים (יציאות usb, יציאות למסך,לעכבר וכו') למישהו יש רעיון? ואני צריך ספק טוב יש רעיונות? ושיהיה קטן ואיך אני יכול לעשות שיהיו לי 3 סידירומים? איך לחבר ולאן? ולא לדאוג בקשר לפרספקס אבא שלי יכול לעקם אותו תודה לעוזרים אפשר לפנות אלי באיסיקיו 174724290

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום יש לי USB HUB פשוט בצורת ריבוע כחול כזה אבל בפניםם יש לו CAPICTORS וכאלה אז רציתי לשאול מה זה ולמה זה? כי אני רוצה לעשות מוד, לקחת את המפצל USB שמתחבר מאחורה לחריצי הPSI אבל הוא מתחבר ללוח האם ואין עליו שום מעגל אז רציתי לשאול אם אני צריך איזשהו מעגל כי אני תכננן לעשות 6 חיבורי USB על פאנל (איפה שהDVD והכל)על כבל USB אחד. אם משהו לא ברור אז אני יסביר שוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tulicooli,

היי אלו החריטות הראשונות שלי על פרספקס ואם אני צריך לשפר משהו דברו... זה הבדיקה הראשונה http://planet.nana.co.il/tulicooli/test1.JPG אותה תמונה רק ממרחק שונה... http://planet.nana.co.il/tulicooli/test2.JPG וכאן מתחיל חלק יותר יפה SPEET FIRE מואר באדום... http://planet.nana.co.il/tulicooli/spitfirered1.jpg ואותו ספיט פייר רק בכחול http://planet.nana.co.il/tulicooli/spitfireblue1.jpg מצטער שהתמונות לא פה בגלל שהם גדולות מידי זהו תנו תגובות לענין תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. צריך כמה תמונות אחדות לא יותר,הסיבה שאולי אני יעשה אחד גם.(יש לי כמות לא קטנה של פרספקס ציבעוני בבית,בחלקים לא הכי גדולים אבל נסתדר) אגב איך כותבים פרספקס באנגלית ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by omrishalev,

יש למשפחה שלי חברת אוטובוסים ואם שמתם לב באוטובוסים הבין עירוניים והפרטיים יש מין מנורות שברגע שהאוטובוס עוצר ופותח דלתות המנורות מהבהבות מצד לצד...למי שלא הבין - פעם צד ימין נדלק ופעם צד שמאל נדלק. אני צריך שמישהו יעשה לי סרטוט של המעגל הזה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by alfa100,

רכיב Tip 31 יעבוד אם בטריה של 9 וולט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Croopy,

אממככה הלכתי לחנות ושאלו אותי כמה וואט אני צריך בנגדים מה אני צריך להגיד להם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים