עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by dj shay 30010,

איזה נגד צריך ? (להוריד מ 12V ל 3 V)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, יש לי מארז ואני רוצה לצבוע בו חלקים לצבע כרום. מדובר בפלטת ברזל קטנה (כ-20X11) וסניפירים מפלסטיק (המארז הוא XaserII למי שמכיר) הספריי שקניתי והשתמשתי בו לצביעת הפלטה לא נראה לי כ"כ איכותי (אחרי יום של ייבוש לאחר שיוף וצביעה בפריימר נשארים עליו סימנים כהים אם מנקים אותו) השאלה שלי היא - האם כדאי ללכת ולצפות את הפלטה בכרום או לצבוע מחדש את הפלטה או לחלופין לקנות ספריי חדש (לא מומלץ - זה ספריי יקר יחסית). ואם אני צריך ללכת ולצפות בכרום, איך מורידים את הצבע שיש עכשיו וכמה זה יכול לעלות? ובקשר לסניפירי הפלסטיק, יש איזשהו שינוי בטכניקה כדי לצבוע? הם כרגע שחורים, ואני לא יודע אם צריך או לא צריך לרסס פריימר על פלסטיק. תודה מראש על העזרה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tulicooli,

טוב אז ככה אני ואבא שלי רוצים לבנות מארז מפרספקס ואנחנו לא יודעים איך לעשות את האחורה של המארז כאילו את כל החיבורים (יציאות usb, יציאות למסך,לעכבר וכו') למישהו יש רעיון? ואני צריך ספק טוב יש רעיונות? ושיהיה קטן ואיך אני יכול לעשות שיהיו לי 3 סידירומים? איך לחבר ולאן? ולא לדאוג בקשר לפרספקס אבא שלי יכול לעקם אותו תודה לעוזרים אפשר לפנות אלי באיסיקיו 174724290

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by asaf_a,

סתכלו הבאתי את המאוור שיש על ההיסטניק בפנטיום 2 וזה מתאים לעכבר ולגודל עכשיו יש לזה חיבור של 3 חוטים ללוח אם אתם אומרים לחותך את זה וששלוש החוטים יהיו חשופים ואז לנסות בעכבר כל חוט למקום אחר עד שיעבודד ככה אמור לעשות? איזה חפרן אני אבל תודה רבה למי שיעזור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by taotao,

חשבתי על רעיון למשהו שלפחות בשבילי הוא שימושי אני רוצה (אם זה אפשרי בכלל) לעשות כפתור ווליום למחשב שיהיה כמו הכפתורים של המאווררים כאילו אבל במקום שישלוט על המהירות של המאוורר שישלוט ישירות בווליום של המחשב במקום להיכנס כול פעם לתוכנה ולהנמיך עכשיו חשבתי על לא חייב דווקא כפתור עגול כאילו גם שטוח רגיל במארז של להגביר ולהנמיך יש מצב לדבר כזה ? :s05:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם , חשבתי לעשות למארז של אחי מודינג , בנושא XXX חיפשתי בגוגל , ומצאתי את התמונה הבאה: http://www.terra.com/specials/xxx/img/xxx_wallpaper03.jpg אני חושב לעשות חיתוך לדלת המארז עם הצורה הזאת, לעשות פרפסקס רק לקטע עם הצורה הזאת ולשים קתודה אדומה... חשבתי גם לצבוע את גג המארז,אבל אין לי רעיונות ואני לא יודע בדיוק איך , לכן אשמח לקבל ממכם רעיונות וייעוץ מה כדאי לי לעשות ... בתודה , אביאל.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dd7,

חיתוך, ליטוש, שיוף, ברזל עץ ופרספקט, אם אפשר קישור תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DJPOWER,

הרצתי חיפוש באריהב על פוטנציומטר ומצאתי מלא עכשיו מישהו יכול גם להריץ חיפוש ולומר לי מה מתאים לבניית פאן באס אני רוצה לשלוט על עוצמה מ6-5V עד 12 תודה מראש יונתן נ.ב קישור לאריהב www.arihav.com

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני קורא דיווחים לפיהם טוויטר שינתה את ה API ויש להתשתמש בשרתי משנה. הורדתי דוגמאות אך הן לא מתקמפלות. יש למישהו נסיון?

10. Started by m-o-r,

יש לי שני מכשירים שמתחברים בUSB מקלט אינפרא ומקלט של העכבר אני רוצה להרכיב את האינפרא בתוך המקלט של העכבר אני רוצה שרק כבל USB אחד יצא למחשב האם אני יכול לחבר את שניים בתוך המקלט את ה-Data -\+ (למקלט יש ספק כוח עצמאי)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Marik.Sh,

לפני כיומיים מצאתי מגבר ישן (1980) של חברת AKAI ישלה מאחורה יציאות + - לרמקולים וכניסות כמו של טלויזיה (ימין ושמאל) זה אפשרי לקמבן את הכבל שיתאים בצד אחד למחשב (היציאה של האודיו) ובצד השני למגבר? (חיבור כזה של ימין ושמאל כמו לטלויזיה)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חיפשתי באתר ומצאתי את התמונה אך היא לא עבדה בכל אופן אם מישהו יוכל לעשות בצייר ולשלוח לי אני אשמח.. יש לזה מפסק On/off וזה בעיקרון מאוורר תותח שטוח כזה והוא במתח של 12 וולט, 551mA = 0.551A ויש לי פוטציומטר של 1khm

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by GGuyZ,

שלום לכולם. ברצוני לעשות מוד למחשב - וזאת הפעם הראשונה שאני עושה משהו בסגנון. קראתי את המדריך לתאורת המארז באמצעות לדים. במדריך מראים איך לבנות אלמנט תאורה פשוט מ5 לדים. שאלתי היא - האם באמת 5 לדים קטנים כאלה גורמים לתאורה כחולה\אדומה זוהרת בכל המארז(כמו שיש בתמונות בסוף). זה נראה לי קצת מוזר ואני רוצה לוודא זאת, כדי שאני לא סתם אקדיש המון זמן בלמידה+בנייה ובסוף אני אתאכזב. ואם זה אכן המצב - איפה בדיוק ממקמים את זה במארז כדי לקבל אפקט שכזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Static,

יש לי מסך דיי מוכן שפירקתי משרת HP ישן הנה תמונות עכשיו הוא מולחם ומוכן כבר עם חיבור כמו של מדפסת 25 פינים עכשיו אני קצת מפחד לחבר את זה.. יש מצב שמשהו יכול לקרות למחשב? ישרף וכו'? אם תשימו לב יש גם מפסק בצד שמדליק ומכבה את הצג.. ומעניין אותי מאיפה הוא מקבל חשמל.. הגיוני שה 25 פינים מעביר גם חשמל? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by idan007,

:s05: רציתי לדעת של כמה V הצמה הזאת ולמה בכלל מחברים אותה תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Gilo2005,

טוב אז ככה שלום לכולם רציתי לדעת איך אנשים מצירים ציורים כאלה יפים על המארזים שלהם האם זה שבלונות?? והאם אפשר לקבל מדריך כיצד לעשות את זה?? תמונה למי שלא מבין על איזה ציורים אני מדבר: http://exclaim.de/images/gallery/61_0.jpg

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המאוורר שמתחת לצורב מכניס לי מלא אבק http://img413.imageshack.us/img413/3909/002ir8.jpg למטה יש לי את הפילטר המובנה של המארז למוד המלא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308822.0

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tomy669,

שלום, חובב אלקטרוניקה עם מעט ידע מעשי אך עם רק תיאורתי. רוצה להיכנס לתחום האלקטרוניקה והתכנות. הייתי שמח אם תוכלו לקשר אותי ללוחות Arduino Uno מומלצים למתחילים במחירים סבירים. כמו כן אשמח לעזרה ברכיבים נוספים שעלי לרכוש עם קניה של לוח כזה כמו, חוטים, לדים, נגדים וכד'.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום יש לי כונן דיסקים עם פאנל קידמי לבן : משהו כזה : ואני רוצה להחליף את הפאנל (הפלסטיק הזה מקדימה) לשחור. כמו זה : האם מישהו מכיר חנות שעושה שרות כזה (בתנאי שימצאו חלק שמתאים לכונן שלי) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Comnir,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את הדלת של המארז שלי בפרספקס, אבל אני מנסה למצוא דרך שבא אפשר לחבר את הדלת ככה שגם יהיה ניתן לפתוח אותה, אבל שההרכבה תהיה כרוכה בכמה שפחות פגיעה בחומר עצמו. תודה לכל מי שיוכל לתת רעיונות...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז ככה.. אני מחפש פאנבאס או בקר מאוררים איך שתרצו לקרוא לזה במחיר של עד 200 שקלים (כמובן שאם זה 220 אז זה בסדר) עכשיו העדפות שלי הן כאלו. 1)אני מעדיף שיהיה לפאנבאס מדי טמפרטורה דבר שכמובן מוביל להעדפה הבאה 2)מסך LCD המציג את המהירת והטמרפטורה 3)אפשרות לחיבור של לפחות 3 מאוררים שונים (דהיינו: אפשרות לשליטה ב3 מערכות איוורור) 4)העדפה שולית אבל רצויה: יכולת של חיבור של יותר ממאוורר אחד לכל בקר (דהיינו: הספק מספיק גבוהה שיכול לתמוך בשני מאוררים באותו חיבור- יכולת לחבר שני מאוררים באותו סלוט) 5)אין צורך בחיבורי USB ורשת יש לי מספיק. 6)אין העדפה לחברה מסוימת. 7)אני מעונין בבקר שמתחבר לספק הכוח ומספק את החמשל למאוררים בעצמו. ואינו מהווה תחנת בין המאורר לחיבור ה3PIN בלוח האם. (כי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gil_elichai,

אחי זה זה תג למארז נכון ויש לו אור שמהאיר אותו???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by lazygecko,

שלום לכולם. יש לי מסך של מחשב נייד, כתוב עליו nec NL8060BC31 יש דרך לחבר אותו למחשב שולחני ? יש אולי מתאם שאפשר לקנות ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים