אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! אני מעוניין להתחיל בפרוייקט חדש של מודינג,אך לשם כך אני זקוק לחריטה מדוייקת,רצוי בלייזר , של לוחות שאת עיצובם תכננתי מראש במחשב. האם אתם מכירים מחרטות לייזר , או מחרטות טובות באזור המרכז,או בכל אזור של הארץ? אשמח לקבל גם טלפון או דרכי יצירת קשר עם המקום. תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המצלמת רשת שלי שמתחברת בUSB למסך LCD 3" בערך. האם זה אפשרי? אני לא רוצה להקליט או משהו, רק שיראו דרך המסך
-
- 7 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אני יודע שרק סיימתי את פרוייקט "REDWARF" אבל היה לי בראש רעיון אחר וה4790K כבר הגיע , אז החלטתי לרכוש ASUS Maximus VII GENE , ולהשמיש את הTJ08B-E ( הקטן והמעולה לדעתי ) שאר החומרה : נתונה לשינוי ( כרטיסי מסך כרגע במחשבה על 290X CF ) מעבד : 4790K ( כבר קיים אצלי ) לוח : ASUS Maximus VII GENE ( כבר קיים אצלי ) מארז : Silverstone TJ08B-E ( כבר קיים אצלי ) זכרונות : כנראה Corsair Dominator platinum 1866mhz ספק : Seasonic 1000w platinum קירור : שני רדיאטורים : קדמי magicool 180mm עם שני מאווררי Phobya g-silent 180mm בתצורת push\pull אחורי Alphacool nexxxos 120mm UT60 עם שני מאווררי phobya nb-eloop 1800 rpm בתצורת push\pull ( כבר קיים אצלי ) בלוקים : EK Supremacy nickel …
-
- 53 תגובות
- 34.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום שלכם יש לי משתמש כבר כשנה בערך אבל השתמשתי בו פעמים ספורות ממש מזמן אני דיי פעיל בפורום של GAMER אבל אני ממש רוצה לנסות להשתלב בקהילה שלכם. תחום הידע שלי במחשבים הוא דיי נרחב בנושא חומרה ותוכנה ותמיכה טכנית ויש לי ידע גם במודים למיניהם (אבל אני לא יודע כלום על OC ) ואני מאמין שזה יהיה גם הפורמים היחידים שאני יגיב בהם כי אלו בעיקר תחומי העיניין שלי במחשבים, אני לא כל כך מתעניין במשחקים וכו' אני יותר מתעסק אם תוכנות וחומרות ואני מקווה שאני יוכל לשמש כעזר בעתיד לחברי הפורום הזה. אבל נכון לעכשיו יש משהוא שאני רציתי לשאול אתכם יש בבעלותי מתאם IRDA ל USB ורציתי לדעת אם משהוא ממכם מכיר יישום או תוכנה כל שהיא שניתן בעזרתה לסנכרן בין שלט כל שהוא למחשב בכ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אני יודע שתחנו את הנושא עד דק אבל בכל זאת אני צריך עצה. אני כבר כמה ימים קורא ובודק איך לעשות את זה והתחלץי עם המדריך הזה : http://www.instructables.com/id/Music-LED-Light-Box/ עד שהבנית שאין נגדים והלדים יכולים להישרף.. ואז ראיתי את זה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258051.0 וכבר התבלבלתי... אז אני בעצם צריך TIP31 ונגדים...אז זהו שאין לי מושג כמה נגדים, כמה אום וכל זה... יש לי מקור כוח של 30V 400mA 12W (אוטפוט) יש לי המון כאלה בכל מיני V שונים...מ3 עד 30... אני רוצה להכין 2 בסיסים ללדים האלה, אחד שישב מעל כל רמקול, (אני מתכןן לשים את באלקטרוניקה של הלדים בתוך פרמידה מפרספקט) ושניהם יתחברו לאותו מקור הכוח...אפשרי ? אני רוצה 6 לדים בכל אחד (2 י…
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי . אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות ערכות חיתוך ליטוש ומה מחירן ??? אודה לכם מאוד 8)
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
פרויקט זה יבנה בתקציב של 300+- ש"ח. זהו פרויקט מהבית ספר פרויקט גמר בעיצוב. מודיעין , עירוני א. נשתמש כאן בכלים ביתיים. בפרויקט התבקשנו להמציא מוצר\אירגון\חברה. אנחנו בחרנו לעשות חברת מודינג ע"פ הזמנה אישית. החברה מציעה ללקוחות לבחור כמה קריטריונים של המארז: גודל , צבע , צורה , מיקום מאוררים , מספר לדים ומיקומם ושאר תוספות האפשריות למודינג. התבקשנו לעשות לחברה מספר דברים: לוגו של החברה , מספר פרויקטים על המחשב , פרויקט אחד מוחשי , פרוספקט של החברה ופוסטר גדול שייצג את החברה (כמו פירסומת). בפרויקט המוחשי שלנו אנחנו נשתמש בפרספקס , פח , מאוררים , לדים (נגדים ללדים כמובן) , פוטנציומטרים (לפאן באס) , צבע ובונדו. את הפרויקט אני עושה עם חבר. אחרי סקיצות שעשינו בכמה שיעו…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות רכיב אלקטרוני. הרכיב מקבל 12V, מחובר אליו מתג קפיצי, ומתג רגיל (ON/OFF) ויוצא ממנו 12V כאשר המתג הקפיצי משוחרר הרכיב מעביר זרם לזמן של 30 שניות ומפסיק (ללא קשר אם המתג לחוץ או לא) כאשר המתג הרגיל מופעל זורם זרם וכאשר המתג מכובה לא זורם זרם. אם יש מישהו שמועניין לתכנן לי את הרכיב, אני מעוניין בשרטוט הרכיב וברשימת רכיבים שאני צריך לקנות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם הAccelero Twin Turbo של AC הוא בעצם אותו גוף קירור כמו S1 rev 2 אבל עם 2 מאווררים עליו ? או אם נשאל את זה אחרת, אם אני מוריד מהTWIN TURBO את הפלסטיק עם שני המאוווררים אני אקבל ביצועים זהים לS1 בלי מאוורר ?
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להשתיק את המארז שלי (לפי מפרט) בעזרת קיט מדבקות. מצאתי בפנדה שני קיטים, אבל הם מאוד שונים גם בעיצוב וגם במחיר. לינקים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1185&products_id=18924 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19011 אז רציתי לדעת אם משהו כבר התנסה עם צורה כזו של הסגת שקט ועד כמה זה יעיל? ואם כן, אז איזה מהקיטים עדיף? ואם יש הצעות אחרות או קיטים אחרים, אז אשמח לשמוע ולקבל לינקים תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה אפשרי ? יש לי כרגע כבל RCA אחד וזה לא מספיק על מנת להשתמש ב 5.1 אלא רק ב 2.1 . הרעיון שלי הוא להשתמש בעוד 2 כבלים זהים ולחברם בעזרת מפצל אוזניות. דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להדביק מחדש מכסה של גוף תאורה שנשבר לכמה חתיכות המכסה עשוי מ PMMA (אקרילי) בעובי 3 mm, בצבע לבן מט. כשגוף התאורה עובד (נורה 100W..150W פריקה) אני מניח שהמכסה מגיע לטמפ' כ 60C... אוליי קצת יותר אני רוצה הדבקה שתהיה צמודה ובלתי נראית עד כמה שניתן (החתיכות מתאימות אחת לשניה בדיוק, אין צורך שהדבק יתפוס רוחב), תעמוד בטמפ' הנל, ותחזיק מעמד לאורך שנים האם סופר גלו מתאים או צריך משהוא אחר ?
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
או קאיי אז ככה. יש לנו מערכת קולנוע ביתית בבית ונמאס לי כל הזמן לראות סרטים במחשב במקום לנצל כמו שצריך את המערכת קולנוע ביתית, לכן הסתובבתי לי להנאתי במחסן - שיש בו כל מיני דברים ישנים, וראיתי ממיר ישן ששימש אותנו ללווין לפני הרבה זמן (ממיר ממש ישן של חברה לא מוכרת) - כפי שניתן לתאר הממיר בצורתו מזכיר מכשיר דיוידי, וידאו ומגבר סטנדרטיים... הוא היה מלוכלך וצבעו היה דהוי נורא (צבעו היה שחור). במקרה - לחבר שלי יש מחשב ישן שהוא לא צריך - מחשב פנטיום 2 עם 64 מגה זכרון. עשיתי אחד ועוד שתיים ואמרתי וואלה, למה לסבול, בוא נעשה מכשיר יפה שיהיה לו יציאה לטלוויזיה ושיישאר בסלון ולא ייקח מקום מיותר אלא יהיה כמו הדיוידי והרסיבר שיש שם.. עכשיו נתקלתי בבעיות הללו: * ספק - הספק גדול…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי DVD APEX 811 והלפני כמה חודשים הסאונד שלו התחרפן. הוא ניהיה מאוד חלש וכדי שימשעו משהו צריך להגביר את הטלויזיה להכי חזק וגם אז לא שומעים כל כך חזק. דבר שני כאשר יש צליל חזק אז שומעים קרטועים. השאלה שלי האם אפשר לתקן אותו (באופן עצמאי) לפני שאני קונה חדש?
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
PROJECT EGYPTIAN PYRAMID אז ככה , לאחר שסיימתי את הפרוייקט הקודם שלי DIY החלטתי לעשות עוד משהו , עלה לי בראש הרעיון של לבנות פירמידה שתכיל בתוכה מחשב . לאחר מחשבה עמוקה הגעתי למסקנה שפירמידה היא ממצרים ולכן אמורה להיות פירמידה מיצרית . עדיין לא טוח עד כמה מיצרית היא תיהיה אבל בטוח שפירמידה היה תיהיה . הנה סקיצה קטנה ש ETB הכין בישבילי שלד הפירמידה יבנה מפרוםילם אלומיניום , והדפנות יכוסו פרספקס שחור כנראה , עדיין חושב על פרספקס שקוף אבל לא סגור על זה . הגודל של הבסיס יהיה 35 ס"מ על 35 ס"מ וכנ"ל גם הגובה . הפירמידה תיהיה פירמידה שוות שוקיים עם 4 דפנות . מה שעובר לי עכשיו בראש זה לחרוט על כל הפירמידה על הפרספקס לבנים ואז להאיר אותם בצבעים שונים או …
-
- 53 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
אני חדש בתחום, רציתי להתייעץ לגבי מה בדיוק אני צריך לקנות, על איזה דברים צריך לחשוב וכו'. ראשית הפרוייקט, אני מתכנן להתקין מאוורר שישמור על רמת לחות נמוכה באמבטיה, התוכנית היא שהבקר יקבל מידע מחיישן לחות ובהתאם יכבה/ידליק את המאוורר. מס' שאלות: 1. חשבתי לקנות את הUNO, אני מבין שזו ספינת הדגל של ארדואינו, יש סיבה ללכת דווקא על משהו אחר? 2. לא ברור לי מה צריך בשביל החיבוריות. מתי צריך מגן? מתי משתמשים במטריצה? אפשר להתחבר ישירות לבקר? אם מתחברים ישירות לבקר צריך להלחים או שאפשר להתחבר עם "חיבור זכר" כמו של מטריצה? 3. חשבתי לקנות את החיישן לחות הזה, נראה לכם בסדר? 4. בשביל לשלוט במאוורר אני מבין שאצטרך ריליי, איך לבחור אחד כזה? 5. יש עוד רכיבים שאצטרך ולא חשבתי עליהם? (בהינת…
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
שלום! אני מעוניין לבנות את הספק כח הזה: http://makeprojects.com/Project/0-24-Volt-2-Amp-Bench-Top-Power-Supply/1428/1#.UCZzq6HN8qi השאלה שלי לגביו היא לגבי הגשר דיודות שבו, BR805D Bridge Rectifier. השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול להשתמש בגשר הדיודות RS605 במקום, או להשתמש בארבע דיודות 1N4007 במקום. אם אפשר לפרט לי על ההשלכות של השינוי... תודה רבה!
-
- 38 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קבלו משהו יפה לגלרייה שלכם לא יצא לי לעשות לוג כי לא הייתי לי מצלמה וגם זה פרוייקט שנמשך הרבה מאוד זמן הוא התחיל עוד לפני הגיוס שלי ונעשה באיטיות רבה ... אז הינה לכם המוצר הסופי תהנו !! רק נשאר לי להחליף תדיסק הקשיח ל 500 גגיה S-ATA של WD סידרת AAKS 16MB BUFFER וזהו התמונות >>>.... מצטער על האיכות תמונה צולם בסלולארי המפרט הוא : pentium d 3.0 4mb cash m.bord asus p5kpl-cm g31 chipset 2GB ddr 2 samsung 1GB X2 vga on bord וספק מחשב שעבד מוד בשביל להכנס למארז של הDVD הביתי [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שבת שלום וערב טוב, היום (יום שישי), כל היום עבדתי על קופסא למחשב שבו אני אשים את מערכת הלינוקס הראשונה שלי שבה אני אעשה את הפרוייקט - לכן, השגתי מחשב (לא משהו רציני) והתחלתי לשבת ולתכנן... בסופו של דבר בניתי את הקופסא אך לצערי עדיין לא סיימתי והמאלכה עוד מרובה... ** הקופסא בנוייה מפרספקרס כמובן! אז מה עוד אני מתכנן לעשות? אני מתכנן לעשות את הגג של הקופסא עם צירים קפיציים ככה שאני אוכל לפתוח ולסגור את הקופסא כמה שאני ארצה וללא בעיות מיוחדות. חריטה, לדים, מסך LCD ועוד כמה צ'יפרים נחמדים. להשים גלגלים בתחתית הקופסא. לעטוף את הדפנות של הזוויות של הקופסא בזוויות פלסטיק שדומה למתכת (ככה שייראה יותר אסטטי ולא יראו את החיבור של שני הלוחות פרספקס). ועוד דברים שאני כבר מאמי…
-
- 34 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה: יש במסך 16 חיבורים וגם בצידו השני שני חיבורים A וK (לתאורה) אז למה לחבר את החשמל ל15 16 או לA וK * על המסך רשום pc-2002-c a powertip ועליו היתה מדבקה pc2002ay-ae-a qc ok 981012h עם זה עוזר ודרך אגב המסך נראה כמו במדריך
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
דיפדפתי לי ביומני הפרויקטים של האתר וניתקלתי בפרויקט הזה http://modding.ru/view.php?cat=articles&item=modpad http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=246211.0. התהאבתי ורציתי, עכשיו יש לי כמה שאלות: - איפה אני יכול להשיג לוח פרספקס 250X250 בצפון איזור קריית שמונה? - לא ממש הבנתי בתור מה הם השתמשו במשטח לעכבר (המדבקה) ואיפה אפשר להשיג אותה? - האם אפשר לעשות את החריטה עם מכשיר אחר דוגמא סכין יפנית? - עד כמה זה יפריע לפעולת העכבר (לייזר) אם אני יחרוט במדבקה עצמה(יצייר עלייה). תודה רבה לכול מי שיגיב ויעזור.
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני רוצה עשות משהו שאני יחבר אותו גם ללחצן של המחשב.. וכאשר היה לחיצה בלחצן אני יקבל sms או יתקשר.. ושזה היה מחובר לפלאפון (טוקמן) יש למשהו רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש להבות שאני יוכל לחתוך ולעשות מהן שבלונות לצביעה של הדלת השמאלית של המארז תעזרו לי למצוא ולמי שיש שיביא לי בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות דלת שקופה למארז ? תודה מראש !!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-