אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום במברגים הנ"ל, הידית מפלסטיק, והראש קרמי. http://www.ebay.com/itm/2PCS-FM-Anti-jamming-034F-034G-Ceramic-Cross-SCREWDRIVER-Anti-static-Plastic-/130900239895 הראש שלהם לא יישבר בקלות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש חנות באיזור נתניה קדימה שמוכרת דיסקיות לדרמל וראשים וכמה שיותר דברים לדרמל שיהיה מבחר מישהוא מכיר יכול להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות סליבינג בקרוב אבל כמו תמיד השאלה הגדולה שיש היא (לא איך) כמה סליב צריך ומאיזה גודל. אנא עזרו 8)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כול אני מקווה שזה קשור לכאן (לדעתי זה קשור לכאן כי זה יותר אלקטרוניקה מאשר ציוד הקפי) אבל אם לא בבקשה תעבירו לציוד הקפי. עכשיו... יש לי ג'ויסטיק עם חיבור GAME (אני חושב שככה קוראים לזה) ויש לי לוח אם P35 ואין לו את החיבור הזה, האם אפשר לקנות או לבנות שנאי מחיבור GAME לUSB? תמונות למטה... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לפני יותר מ-7 ימים אחד המשתתפים התעניין במצלמות המותקנות באחד הגנים ורצה לדעת איך לקלוט אותם..אז הנה היא התשובה כנס לכתובת הבאה ושם תמצא מכשיר המתאים בדיוק לצרכים שלך..לא יודע אני לא הייתי מעיז..כנס ותבין http://www.mcam4u.co.il/Product.asp?Pid=456667677&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=28&aff=Zap〈=he
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי סוללה(של ה psp slim), שרשום עליה 1200 mAh. הבנתי שהמונח mAh אומר מיליאמפר שעה. מזה אומר בדיוק? זה אותו דבר כמו mA בלי האות h? אשמח להסבר. תודה
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי מנורה למחשב (ניאון בצבע כחול) אני מתכוון לאור הקר שכחתי איך קוראים לזה לא משנה בקיצור יש לי שם חיבור למפסק , חיבור לחשמל וגם חיבור שאני לא כל כך יודע מה הוא ואני צריך עזרה ! יש ציור של תו של מוזיקה ועליו כאילו אור ובצד של של המנורה יש גלגל שאפשר כאילו לכוון את העוצמה ! לדעתי זה אומר שהמנורה פועלת לפי מוזיקה אבל אני לא בטוח ואם כן אני לא יודע איך מחברים את זה אז תעזרו לי בבקשה ! תודה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
הי חיפשתי ולא מצאתי תשובה חד משמעית: 1. בונדו מתאים לעבודה עם עץ (לשים שכבה, ולשייף לצורה הרצוייה)? 2. איפה אפשר לקנות בונדו כזה? אני באיזור הקריות אם זה משנה. 3. אחרי שאני מסיים עם הבונדו ומגיע למרקם הרצוי, איך אני צובע כדי להגיע לצבע מבריק-מטאלי? יש צורך בפריימר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שאלה קצת מטומטמת: מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות זוג קתודות אדומות באזור חולון - ראשון הזמנתי מנועה קומפ והם הביאו לי קופסה שרשום עליה קתודות אדומות והם בכלל כחולות
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, אני סטודנט, לומד כיתה יד להנדסאי אלקטרוניקה. השנה אני צריך לעשות פרויקט גמר , ואין לי כיוון. האם יש למישהו כיוון או רעיון לתת לי? אשמח לתשובות . תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כמה כרטיסי טלויזיה אנלוגית למחשב ועם השידורים הדיגיטאלים החדשים, אין ממש מה לעשות איתם חשבתי אולי יש איזה מדריך למשדר TV שאני אוכל לשדר מצלמות או מכשירי וידאו ולקלוט בכרטיס במחשב תודה למי שיאיר את עיניי בנושא
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות על גג המארז אז יש לי שתי אפשרויות דגל או שם הפרוייקט אגב יש כבר חריטה של דגל הצעות נוספות יתקבלו בשימחה
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
ש-לום. אני לפני מודינג שבו אני קונה 4-6 מאווררים. המאווררים באים רק עם חיבור מולקס (4Pin),והאמת - לא נראה לי שיש לי עוד 6 יציאות בספק בשבילהם. אז רציתי לדעת האם קיים בקר מולקס (כמו של המאוררים [3Pin]),או פשוט כבל שיפצל לי כבל של ספק לכמה יציאות. (יש לציין שכבר חיפשתי). בתודה,
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הכנתי קובץ אם תיאור של רוב סוגי הלוחות והשלדים הקובץ הוא בפורמט pdfאשמח אם מישהו יעלה בתור מדריך עדכון העלתי גם בקובץ docx http://www.4project.co.il http://arduino.cc [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש חשבתי על הANTEC P180 אבל אני רוצה חלון אני פוחד לעשות את זה לבד כי זה מארז יקר ואני לא רוצה להרוס אותו אז אם יש מישהו שגר באזור תל אביב, תוכלו לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש חומר של טרנזיסטור ברמה של כיתה יב'. אם יש וידאו אני אשמח מאוד, אם יש מצגת או אתר שמסביר איך לפתור זה גם יהיה מצוין. תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני בחיים שלי לא עשיתי מודינג או שום דבר שקשור לזה... יש לי רעיון ואני רוצה קצת המלצות ממכם בהתחלה אני מתכוון לחתוך חיתוך כמו שיש בתמונה למארז ואז אני הולך לחרוט נכון איפה שיש כאילו עיגול בפנים סמל של בית"ר... ולעשות עם השיטה הזאת של תאורה שזה יזהר עכשיו את כל הדלת אני הולך לצבוע לשחור לפני שאני מחבר תחלון... הלבן זה החלון למי שלא הבין: http://planet.nana.co.il/damper/maraz.JPG עכשיו הקטע הוא שאני לא יודע אם אני יכול להצליח לעשות את זה (הקטע עם החיתוך והחריטה) יפה,מה ניראה לכם זה מסובך מידי..? עכשיו בקשר לחיבור החלון הרעיון הוא לחבר בלי גומי כי זה יהרוס תיופי יעני לחבר רק עם ברגים זה יהיה טוב? ובכלל בשביל שהפינות יהיו יפות זה קשה?? ועוד שאלה הכלי שהכי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לבנות מפרספקס עם תאורה מיוחדת עם 3 מאווררים ולהכניס לתוכו ספק (את החלק הפנימי מן הסתם) אני צריך לצורך זה לדעת את המידות של ספק כוח סטנדרטי (ATX) תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי ספק שאין בו את חיבור הארבע פינים. וחשבתי למה לא לאלתר וליצור לבד ממולקס פנוי, פינים מתאימים, הרי צריך שם לא יותר משני גידים 12V ושנים אדמה. האם זה יעבוד? ישרוף משהו? בתודה מראש לעונים. ואם אפשר להזדרז כי אני רוצה להתחיל לעבוד כבר. אני כותב ממחשב אחר כעת.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לאייפונים מגני מסך שהם מראה עד שמדליקים את התאורה של המסך ואז זה שקוף.. אני צריך להשיג איזה חתיכה כזאת של 30X30ס"מ למארז לשים על הפרספקס.. איך קוראים לדבר הזה.. (יעזור גם קישור לeBay). תודה. טל.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל, אני מבקש סליחה מהמנהלים אם אנוכי עובר על כלשהו חוק... אם כן, אנא תקנו אותי ואל תמחקו\תנעלו נושא זה או תזהירו אותי.. אובכן לנושא.... זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3056184&refid=6 נקרא דרמל? כדי לקנות את זה? זה טוב? איכותי?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מידי חורף אני מעביר את המחשב שלי ל"מצב חורף" , זהו אוברקלוק החורף שלי שבו המחשב שלי נימצא 4-5 חודשים ובקיץ אני מחזיר אותו לקלוקים הרגילים , היום ניסיתי והמחשב ניתקע ההמרה היא של A64 3000 ל 2400MHZ מ 2K. בזמן האחרון יש התקררות מתי היא תשפיע על המעבד?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
דבר אשון האם משו יודע איפה אפשר לקנות טרמינל לרמקול באיזור הצפון ואיפה אפשר לקנות לבד (בד כזה) בשביל לכסות איתו את העץ? תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מתאם SPDIF ללוח של GIGABYTE, יש לי HTPC עם לוח EPOX ישן נושן (מ2003-4) הפינים אצלו לא מתאימים לחיבור על הלוח של EPOX ואין להשיג את המתאם שמתאים ללוח שלי. הדבר היחידי ששונה בין המתאם הזה לEPOX הוא מערך הפינים בחיבור להלן תמונות: אני צריך לשנות את זה למערך הבא: שורה ראשונה: חור חור חור שורה שניה: חור מלא חור יענו ככה: || | | זה אפשרי לעשות דבר כזה (והאם דבר כזה יתאים ללוח)? בחנות מחשבים ליד הבית שאלתי כבר ואמרו לי שזה לא משנה של איזה חברה המתאם, זה אמור להתאים לכל לוח כל עוד זה אותו חיבור. אם זה אפשרי, איך אפשר לעשות את זה ואיזה פין להתאים לאן? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-