אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום האם מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ "Velcro "Ultra Mate? אם כן מאיפה? החומר הוא סוג של סקוטש מצד אחד, ודבק מצד שני. אני רוצה להשתמש בו ל 'הדבקת' מאוורר לצד המארז (על החלון שלו), וראיתי שהחומר הזה הוא מעולה לזה. אם לא קיים בארץ, אולי מישהו יכול להציע לי חומר דומה שיעשה את העבודה? אני צריך משהו שיחזיק את המאוורר כמו שצריך. המאוורר יעבוד רצוף 24/7 אם זה משנה. לפני שתציעו... כמו ה Velcro, אני רוצה שהחומר יהיה ניתן להסרה (שלא יהיה מודבק קבוע או שישאיר סימנים אחרי ההסרה), כך שאוכל להוציא את המאוורר במקרה וארצה, ולהסיר את החומר 'הדבקה' בקלות שלא ישאיר לכלוך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכלתתי לבנות מארז מאץ איך לבנות נכון אני לא ממש יודע אני מחפש מדריך תוכלו לעזור?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את הכתבה על המארז החדש של קולר מאסטר(532) ועלה לי רעיון נחמד. לבנות מארז מאלומיניום או כל חומר אחר ולחורר את כולו כמו רשת שיש בחלונות בבית וכך זה ישפר את זרימת האוויר בהרבה אבל יש חיסרון גדול אחד: תוך שבוע המחשב יהיה אפור מרוב כמויות האבק שיכנסו למחשב כרגע אין לי את האמצעים לבנות את המארז הזה אבל אני מקווה שבעתיד אני יזכה לבנות אותו מה דעתכם על הרעיון שלי ותרגישו חופשי להגיד שהוא תותח או חרא
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני קונה לדוגמה את הלדים האלו- http://cgi.ebay.com/ebaymotors/24-LED-BLUE-Flexible-Strip-Waterproof-Car-Light-Bulb-/280729278408?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item415cc4d7c8#ht_2631wt_932 אני יכול לחבר את זה ישירות לחיבור צהוב ושחור של המולקס במחשב? או שיהיה בעיה עם זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו כמו כאן (בסרטון). רק אני רוצה שלדים ישארו דלוקים ולא יהבהבו. כאילו באר כזה שיגדל ויקטן לפי קצב המוזיקה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לבנות מארז מ0 אז יש לי שני שאלות יש איזה בדריך או משהו כזה? והשניה יש תוכנת סירטות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן. יש לי פלאפון של מוטורולה (digital) הוספתי תמונה!! אפשר להשתמש בו ל LCD ? ואם כן איך אני עושה זאת? (הלחמות, חיבורים וכל מה שצריך) אשמח לקבל עזרה!! דרך אגב אחלה אתר, עבודה מעולה תמשיכו ככה!!!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי באתר ומצאתי את התמונה אך היא לא עבדה בכל אופן אם מישהו יוכל לעשות בצייר ולשלוח לי אני אשמח.. יש לזה מפסק On/off וזה בעיקרון מאוורר תותח שטוח כזה והוא במתח של 12 וולט, 551mA = 0.551A ויש לי פוטציומטר של 1khm
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.i-hacked.com/images/stories/shuffle/connections_closeup.jpg מזה השחור הזה באמצע??? איזה חלק זה איך קוראים לו?????? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.רציתי לדעת איפה אפשר לקנות דיסקיות חיתוך לדרמל סוג 420 אם יש כאלו באייס/הום-סנטר ומה טווח המחירים ? 2.באילו אמצעי מיגון אתם משתמשים כאשר אתם חותכים מתכת בדרמל ? כל הקטע של חתיכות של דיסקיות שבורות עפות לכל עבר לא נשמע כיפי! 3. בהום-סנטר/אייס/אופיס דיפו יש פרספקס שקוף ? אם כן מה טווח המחירים שוב P: תודה רבה למגיבים! בין העונים נכונה יוגרל פרס :-*
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ללמוד קצת על הדרכים לשילוב צ'יפים דיודות וכל שאר המוליכים למחצה במעגל חשמלי. כמו כן,מה זה רכיב 555? מה הוא עושה? תודה (אם זה מעניין מישהו,אלקטרוניה זה סתם תחביב אני לא מתכנן לבנות משהו מסויים...)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! טוב, יש לי שאלה טיפה מוזרה: קניתי ערכת סליבינג, ויש כמה כבלים שאני רוצה להסליב. הבעיה היא שאין לי כלי להסרת המולקסים. אם יש מישהו מהמרכז, ויש לו את הכלי הזה, (ומוכן לארח אותי לכמה דקות), שיכתוב. אני בן 15 ולא פוגע.. זה למען הפרוייקט שלי שאותו ניתן לראות בפורום הפרוייקטים. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי מאווררים במארז ויש כניסה רק לאחד מהם בלוח אם אז הבנתי שאני צריך לחבר את המאוורר ישירות למולקס אני מתחיל בכל התחום של המודינג אז אם משהו מוכן להסביר לי בדיוק מה לחבר למה ואיך אני יודה לו מאוד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מאוורר במארז שלי, ורציתי לדעת אם שני ראשי המקדחה שבאים עם הדרמל מתאימים לברגים של מאוורר? ואם אפשר בבקשה תסבירו לי איך להשתמש בהם. כי הם נראים לי חלשים, ואם אני אלחץ עליהם הם נראים כאילו שהם יישברו. אז איך משתמשים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב צח לכולם. את האמת שאת הסידור עשיתי כבר לפני הרבה זמן פשוט לא היה לי מצמה כדי לצלם אותו. אז בלי הרבה לדבר הנה התמונות: http://img402.imageshack.us/my.php?image=img0121on3.jpg http://img251.imageshack.us/my.php?image=img0122hn0.jpg http://img182.imageshack.us/my.php?image=img0123ad7.jpg http://img402.imageshack.us/my.php?image=img0124nv8.jpg טוב אז זה מה שיצא אחרי הרבה התעללות וחורים ותכנון... אם למישו יש רעיונות איך לשפר את זה בבקשה שיגיד כי זה עדיין מבולגן מידי בשבילי. ;D
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לבנות מקלט אינפרא אדום למחשב על פי המדריך בפורום. מצאתי TV LINK ישן של YES. מצורפת תמונה של חיישן האינפרא האדום שבתוכו. איך אפשר לדעת מה מיצגת כל רגל ? כל תגובה תתקבל בברכה (גם לך תקנה ב 10 שקל חישן חדש....) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי, לא מזמן סיימתי את הקידוח בדלת המארז שבנויה משני חלקים, זה היה קצת מרגיז אבל בסופו של דבר השתלם התקנתי מאוורר שסיבסדתי מספק שרוף של חבר שלי, וגם התגנתי לו את הגריל. בסופו של דבר המוד יצא חמוד, אני מקווה במשך להוסיף עוד קידוחים ומאוררים ואלי גם צביעה קטנה הנה כמה תמונות , מצטער על האיכות זה צולם ב WEBCAM מסריחה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אנשים יש לי בחיתימה את מערכת הלינוקס רואים ? יופי עכשיו אני צריך בשבילה מארז חשבתי אם כבר אז נבנבה משהו שהיה כמה שיותר קטן זול עמיד יפה וכמובן שקט כי זה אמור להיות השרת של הבית שהיה פועל 24 שעות 7 ימים בשבוע 365 ימים בשנה non stop עכשיו יש לי כבר 2 מאוררים של טרמינל טייק שקטים בשביל זה עכשיו לסקיצה הלוח הוא atx רגיל אז עוד לא הבנתי איך כדאי היה לבנות את זה אמממ אני צריך גם אורר טוב בשביל העסק מה אתם חושבים אפשר לעשות ? תנו רעינות דברים שיכולים לעזור אולי פרויקטים שראיתם שפאשר לקחת מהם השראה כול דבר שיכול לעזור יתקבל בברכה ולכול המוכשרים פה שיודעים לצייר סקיצות משהו טוב אם לא אכפת לכם זה גם מאוד יעזור תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה משו שיכול לגרום לסינוור (אל תשאלו למה פשוט אני מת על דבריםקטנים וקיצים כאלה חחח) זה מה שמצאתי: http://www.aaroncake.net/circuits/slave.htm אבל זה חזר מספיק כדי לסנוור? ומה העלות של החלקים הללו? יש פה מישהו שיוכל לעזור לי במהלך ה"פרויקט" הזה?(במסנג'ר או באיי סי קיו..) מישהו יודע איך זה עובד?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הדרמל של וולף, הזה שמגיע גם עם מקדחה נטענת (אני יודע שזה לא שווה הרבה, אבל בשביל 70 שקל מה אכפת לי) קיבלתי שקית של דיסקיות, והם כולן נראות שבירות ומעפניות כאלה. מישהו יכול לשים תמונה של הדיסקית שאני צריך בשביל לחתוך במתכת? עריכה: לפני שפניתי לפה, פתחתי והפעלתי את המנוע בשביל לראות שהכל עובד. עבד, סבבה, אבל נלחץ לי הכפתור של הנעילת דסקיות עכשיו הוא לא נלחץ בכלל, ולא רוצה לעשות כלום.. פשוט תקוע. מה לעשות?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום כולם! היום חתכתי חתיכת פח כדאי להתאמן אז אני כזה חותך פתאום הדרמל לא עובד אחר כך יצא כזה התפסן הזה השחור למעלה והקפיץ היה עקום הקיצר החזרתי את התפסן הסתדר הדרמל.. אני בא להחליף ראש פתאום לא יוצא לי!!! אני בא להוציא הדרמל נשבר כזה צריך עזרה דחוףףףףףףף!!! תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את המארז בלהבות איזה ספריים של צבע ואיזה צבע ספריי כדי לצבוע אז המארז ולקבל מירור פיניש בנוסף. אם אפשר אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות אותם באזור נתניה????
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם! עשיתי במארז שלי חור בחלקו העליון על מנת לחבר מאוור בגודל 120 MM שיוציא אוויר..רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג רשת חזקה שתתאים לו על מנת לשמור עליו מדברים לא רצוניים / פציעות עדיף שהרשת תיהיה מעוצבת.. תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-