עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by DimRah,

היי, אני רוצה להכניס קצת אור לחיי, או יותר נכון למארז שלי. למארז הקודם שלי (Raidmax Sagitta Black) היו כבר שתי קתודות ניאון המופעלות ע"י קול בצבע ירוק וכחול, ודי נמאס לי השילוב של ירוק כחול. אני מחפש שילוב חדש של צבעים במארז, חשבתי ללכת בכיוון של כתום עם אדם, ואולי סגול, יש מצב גם ללבן. מה אתם מציעים? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הנה: http://warnet.ws/news/12948/ ממש חמוד אבל דורש סובלנות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Big_Guy7,

לפני כשנה הרכבתי חלון שקוף בצד המארז...(פרספקט) הפרספקט מלא שריטות ורציתי לדעת אם מישהו יודע איך אני יכול לנקות אותו... תודה על העזרה!!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני לא יודע בדיוק כיצד לשאול את השאלה שלי אז אני ינסח את זה כך: לנגד יש קיבלות שנמדד באוהם זאת אומרת שכמה שהאוהם גדול יותר ככה הוא מתנגד יותר לוולטים גבוהים יש לו עוד קיבולת של וואט אבל לא נכנס לזה עכשיו האם לדיותה יש גם קיבולת שבו היא נמדדת זאת אומרת אם אני הולך לחנות לקנות נגד המוכר יגיד לי כמה אוהם האם הוא ישאל אותי שאלה גם בקשר לדיותה כמה X לדוגמה? תודה מראש על התגובות

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by דנדן,

מישהו מכיר את הדיסקיות האלה? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.7055 לא כתוב המספר שלהם, אבל אני משער לעצמי שהן המחוזקת עם ציפוי יהלום. משתלם לנסות ולהזמין לדעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מניח שאף אחד לא צריך את הדברים הישנים האלה, אבל למקרה שמישהו צריך אחד מהם לפרוייקט כלשהו או בתור חלק חילוף במקום משהו אחר, אז יש לי כרגע כמה דברים שאני לא צריך (ייתכן שייתווספו דברים בהמשך, אני צריך לבדוק מה יש בשאר הקופסאות שלא ניקיתי ולראות אם אני לא צריך משהו מזה): intel p80c32 mt8816ae 2X mt8870ce NEC uPC1298v STK4152II

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מה קורה חברה? אני צריך ספק או שנאי או מה שזה לא יהיה העיקר שיתחבר לקיר ויוציא לי או: 24 ו 8 אמפר =180וואט מינימום!! 45 וולט ו4 אמפר =180 וואט מינימום!! או בינהם העיקר שזה יגיע ל180 וואט לפחות.. ולא יותר מ45 וולט.. מקווה שתוכלו לעזור תודה.. יחיאל

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום בשל צורך אני צריך מסך LCD מבוסס LED שאוכל לפרק יחידה כלשהיא ולתמרן אותה. אין לי כזה בנמצא, מה שכן יש לי זה שני פאנלים של מחשב נייד מבוסס לד, שמקבלים אות בכניסת LVDS. האם קיים PCB מסויים או כל דבר אחר שיוכל לעזור לי לקבל שליטה על המסך באמצעות כניסת VGA? נגיד לדוגמא לעשות המרה ממעגל של מסך LCD רגיל (שכזה יש לי) ולהתאים אותו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by צפיד,

הייתי רוצה להתייעץ לגבי הוספת מאוורר עליון למארז, כרגע על המארז: Scythe Kaze-Jyuni בחזית דוחף פנימה 12 ס"מ 1200 RPM Scythe Kaze-Jyuni אחורי מוציא החוצה 12 ס"מ 1200 RPM על שלישיית דיסקים של WD יש את המאורר הדיפולטיבי של המארז (כחול). הייתי רוצה לדעת האם יש מקום להכנסת עוד מאורר בחזית ועוד אחד בגג המארז, כמו כן חשבתי על קניית דלת מארז עם מאוורר מובנה של 25 ס"מ . כמובן שאני לא חושב על הכל יחד אלא מנסה להשיג תוצאה טובה בלי להרעיש מדי. <מונה מצורפת> [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gal2576,

המארז שלי לא המארז הכי טוב ומאוורר בעולם אז חשבתי איך אני יכול לעשות קצת מודינג למארז ולהוסיף לו עוד מאווררים ולעשות אותו יותר מאוורר וטוב. בינתיים יש לי מאוורר 120 בקדימה של מארז מאוורר 120 מאחורה ועוד מאוורר 80 שאני יחבר לצד המארז בקדמת המארז איפה שיש את המקום לכונני דיסקים מעל הדיסק הקשיח, אז יש לי שם מקום בדיוק למאוורר 120 תמונה: http://www.fastup.co.il/images/11816608.jpg חשבתי לשים גם מאחורה מאוורר 80 שישב איפה ששמים את בקרי העוצמה של מאוורר ואיפה שהחיבורים של הכרטיס מסך תמונה: http://www.fastup.co.il/images/34345465.jpg אני גם רוצה לחתוך עם ג'קסון את גג המארז ולשים שם מאוורר 120 מה אתם אומרים על כל המודניג הזה? איך זה ילך ואמורות להיות בעיות? טופס: *גודל - כמו …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לצבוע את המארז בלהבות איזה ספריים של צבע ואיזה צבע ספריי כדי לצבוע אז המארז ולקבל מירור פיניש בנוסף. אם אפשר אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות אותם באזור נתניה????

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AvlK,

חתכתי בדלת המארז שלי חלון ואני מתכנן לשים פרספקס כדי לסגור את החור שנוצר , ישנה אפשרות לקדוח חורים בפרספקס ובמארז ובעצם לחבר עם ברגים , אני מעדיף לנסות להדביק (הפרספקס גדול מהחור בדלת המארז ב 1 ס"מ בכל המסגרת) יש איזשהו דבק טוב מספיק בשביל זה או שאני חייב להשתמש בברגים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מישהו יודע כמה מתח וזרם צורך סופר לד כחול בערך? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. היי, יש לי כרטיס רשת אלחוטי של TP LINK קליטתו סבירה ולא יותר,(מרחק של קומה ו2 קירות) החלטתי להחליף את האנטנה לאחת רצינית יותר , היום קיבלתי את האנטנה החדשה, הישנה היתה חתיכת פלסטיק וכבל אנטנה פשוט ודק בתוכו(בידוד חיצוני,כבל שזור,בידוד פנימי,חוט פנימי) שמולחם אל לוח הכרטיס ב2 נק' עקב הרצון להימנע מהלחמה קרוב ללוח הכרטיס החלטתי להלחים את קצה הכבל של בסיס האנטנה החדשה אל קצה האנטנה הישנה, הלחמתי חיברתי והכל טוב, אבל הקליטה לא השתפרה,נשארה כמו שהיא, והשאלה שלי היא כזו, 1.האם ההלחמה שעשיתי (של כבל אנטנה ישן לחדש) "גונבת" חלק מהאות הקלט באנטנה ? השתדלתי להלחים עם כמה שפחות בדיל ,אבל בכל זאת... 2.אם אכן זה מה "ששותה" את האות בדרך ואני אאלץ להלחים את הכבל אל הלוח עצמו …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, לאיפה אני מחבר את הלדים? לספק או ללוח אם ובאיזה צורה צריך לחבר אותם ? מאיפה אני יכול לקנות פלסטיק שקוף בשביל לשים במארז ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום האפשרות הראשונה: http://www.ebay.com/itm/New-AD9850-DDS-Signal-Generator-Module-0-40MHz-Test-Equipment-/170783661135 האפשרות השנייה: http://www.ebay.com/itm/DDS-Signal-Generator-Module-0-40Mhz-AD9850-Sine-Square-Wave-/370702914679 ההבדל במחיר בינהם קטן, אז נתעלם ממנו. שניהם מבוססים על אותו שבב - AD9850. אבל המעגל שלהם שונה קצת. למשל, בראשון יש פוטנציומטר, ובשני אין פוטנציומטר, אבל יש 4 ג'אמפרים, שלא מסבירים מה הם עושים.. מישהו התנסה איתם ויודע מה עדיף? תודה card

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by jambo7,

שלום אני מחפש מידע על סיכוך מהו סיכוך. מה תפקידו. ממה הוא עשוי. כיצד הוא פועל. והאם יש לו תחליפים. לדוגמה אם יש לי כבל שאינו מסוכך ואני רוצה לעטוף אותו בסיכוך [ האם אפשר להשתמש בנייר אלומיניום מהסוג שעוטפים בו מזון וכד' ] ועוד מידע שאתם יכולים לתת. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אז חברים וחברות (אם יש בכלל בפורום הזה O.0) החלטתי לבנות מארז מפרפקס עכשיו הבעיה אני לא יודע לעשות מתגי כיבוי משהו יכול להביא לי תרשים תודה! וכן אני יודע שאני אוהב להשתמש בסמיילים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tulicooli,

טוב אחרי יותר מחצי שנה שלא נגעתי בפרספקס ולא עשיתי שום מודינג אני רוצה לחזור ו"לצ'פר" את המחשב שלי כיוון שאין לי ממש מה לעשות בחופש אז אני צריך למצוא תעסוקה.. מי שזוכר אותי ומי שלא הנה הגלריית תמונות שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album103 כיוון שיש לי יותר נסיון וידע ממתחיל אז יהיה לי יותר קל וגם יש לי את החומרים הדרושים ויש לי פרספקס כמעט כמה שאני רוצה... טוב קודם כל המטרה של ה"פרויקט" לצאת מהשיעמום זמן הפרויקט תוך שבוע למצוא מה לעשות ועוד חודש לסיים אותו בצורה הכי טובה... טוב אז ככה יש לי מארז וכמו שאמרתי אני רוצה לשפר אותו.. מארז פשוט מה אני יכול לעשות? (בגלל שלא עסקתי הרבה זמן בתחום אני כבר לא ממש זוכר מה יש לי לעשדות אולי תציעו לי... תודה לעוזרים ומקווה שזה שי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני חדש בפורום זה ובכלל באתר בגעתי לכאן כי אני רוצה לבתחיל ללמוד מודינג ובכלל כל בבתעסקות הזאת עם המחשב אז יש לי כמה בקשות : 1.אני צריך מדריכים למתחילים בסיס במודינג בעברית או באנגלית אבל אם באנגלית אז רק וידאו. 2.אני צריך קצת הסבר ממכם על כל זה והתעסקות אם המחשב והחלקים בו אם יש מדריך אז גם טוב. ואם עברתי על החוקים או משו בפורום תודיעו לי ואני ישנה. ותודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז ככה, מה שאני רוצה זה לקחת שני סטים של חוטים (בכל סט פלוס אחד ומינוס אחד) לחבר אותם לסוויצ' שנשלט ע"י כל אחד משני שלטים אלחוטיים. רצוי, כמובן אם אפשרי, שהרכיב האחרון ששידר יקבע, כלומר אם עכשיו בשלט אחד העברתי למצב 1, ולקחתי את השלט השני והעברתי בו למצב 2 אז בסוויצ' יתקבל האות 2. רכיבי התקשורת רצוי שישתמשו בסוללות (כמה שיותר קטנות), אם הוא יוכל להשתמש ב-3.6V 800mAh של NiMH זה יהיה מושלם מבחינתי. מרחק התקשורת צריך להיות לפחות 15 מטר מהסוויצ' כולל קירות. זה אמור להיראות בערך ככה (תרשים): יש למישהו רעיונות? לפחות איזה רכיבי תקשורת כדאי להשתמש? לשירותי יש מערך של כל כלי העבודה שקיימים בעולם, ורכיבים אלקטרוניים מפה ועד הודעה חדשה, וכאלה שאין אפשר לקנות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אתם בטח מכירים את מארז ה-Sunbeam Transformer שסיקרנו באתר. המארז הזה מגיע אם 2 מאווררים צדדיים ואחד עליון (שלושתם בגודל 80מ"מ) שניתן לראות בתמונות הבאות: ובצורה קצת ברורה יותר: אני לא עושה שימוש במאווררים הללו (120מ"מ מכניס אוויר ו-120מ"מ מוציא אוויר מספיקים לי) ואני רוצה לפרק את המאווררים והגרילים שיש כרגע ו-"לסתום" את הפתחים שנשארו עם פרספקס, פלסטיק או משהו אחר. כפי שאתם רואים, המאווררים והגרילים מחוברים למארז עם ברגים ואני רוצה לעשות שימוש בברגים אלו למקרה שבעתיד ארצה לעשות שימוש בפתחים להרכבת מאוורר (לכן, אטימת הפתח ע"י הדבקת פלסטיק או כל דבר אחר לא באה בחשבון). השאלה: האם ניתן לרכוש פלסטיק או מתכת מרובעת דקה בגודל 80מ"מ שמגיעה עם ארבעה חורים מוכנים מראש? רצו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Devil Servant,

יש לי מארז סולידי ופשוט,ואני רוצה עצות נחמדות לעיצובו כלים נראה לי שיש לי הכל אני רק צריך רעיונות. http://members.lycos.co.uk/sbazel/PC/ הנה תמונות של המחשב המאובק שלי.. שתביאו הצעות: הנה צד המחשב,חלק פרט ליציאת מאורר (בפנים זה שרוול) אולי אפשר להוסיף לו כמה לדים... אזור הסידירומים יותר למטה... למטה זאת יציאת מאוורר,פה אולי אפשר לעשות משהו עם המאורר.. כי זה האזור הכי חשוף (למראה) למעלה ובצד השני הכל שומם מאחורה שני המאוררים האחוריים שלי והנה התכולה הלוח M... המאוורר של המעבד ( ) מאורר מספר 3,לא יודע של מה.. נראה לי הכרטיס מסך מאורר מספר 4,של אזור הסידירומים... אזור הסידירומים... ( ) כל הPCI מפנים תמונה ברורה ביותר של הPCI מבחו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by signed.incognito,

שלום, לא מזמן רכשתי לעצמי את הדרמל המקורי וכחלק מהערכה קיבלתי זרוע הערכבה וערכה קטנה של כלים לדרמל, בינהם היו גם סכיני חיתוך. לא מזמן יצא לי לחתוך קצת מתכת עם הדרמל, ויכול מאוד להיות שהחוסר ניסיון שלי תרם לשחיקת הדיסקיות(אם כי לא הפעלתי לחץ על הדיסקיות בזמן החיתוך) אבל התחושה שלי היא שהדיסקיות לא היו הכי איכותיות כי הן פשוט נשחקו מאוד מאוד מהר.. אני חתכתי דף מתעת מאוד דק. אני אשמח להמלצה לסוג דיסקיות טוב ועמיד לחיתוך מתכת ואיפה ניתן לרכוש(EBAY זו בהחלט אופציה). בתודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. האם ישנו רכיב או דבר אותו אני יכול לרכוש ולהשתמש במחשב כ"שלט חכם" שהוא יוכל לשלוט במזגן בטלוויזיה וכ'ו ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים