אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה ללמוד קצת על הדרכים לשילוב צ'יפים דיודות וכל שאר המוליכים למחצה במעגל חשמלי. כמו כן,מה זה רכיב 555? מה הוא עושה? תודה (אם זה מעניין מישהו,אלקטרוניה זה סתם תחביב אני לא מתכנן לבנות משהו מסויים...)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/article/141/6 התמונה השניה והשלישית אתם יודעים עם איזה תוכנה הוא עשה את זה?? תודה לעונים או שאם מישהו מכיר אז תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לבנות מקלט אינפרא אדום למחשב על פי המדריך בפורום. מצאתי TV LINK ישן של YES. מצורפת תמונה של חיישן האינפרא האדום שבתוכו. איך אפשר לדעת מה מיצגת כל רגל ? כל תגובה תתקבל בברכה (גם לך תקנה ב 10 שקל חישן חדש....) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את הכתבה על המארז החדש של קולר מאסטר(532) ועלה לי רעיון נחמד. לבנות מארז מאלומיניום או כל חומר אחר ולחורר את כולו כמו רשת שיש בחלונות בבית וכך זה ישפר את זרימת האוויר בהרבה אבל יש חיסרון גדול אחד: תוך שבוע המחשב יהיה אפור מרוב כמויות האבק שיכנסו למחשב כרגע אין לי את האמצעים לבנות את המארז הזה אבל אני מקווה שבעתיד אני יזכה לבנות אותו מה דעתכם על הרעיון שלי ותרגישו חופשי להגיד שהוא תותח או חרא
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה משו שיכול לגרום לסינוור (אל תשאלו למה פשוט אני מת על דבריםקטנים וקיצים כאלה חחח) זה מה שמצאתי: http://www.aaroncake.net/circuits/slave.htm אבל זה חזר מספיק כדי לסנוור? ומה העלות של החלקים הללו? יש פה מישהו שיוכל לעזור לי במהלך ה"פרויקט" הזה?(במסנג'ר או באיי סי קיו..) מישהו יודע איך זה עובד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מארז ג'נרי וכפי שאתם בטח מתארים לעצמכם, דלת המארז לא בדיוק עשויה מחומרים שמתאימים לוויברציה של מאוורר ולכן אמנם המארז שקט להפליא יחסית לעובדה שהוא ג'נרי ולחומרים מהם הוא עשוי, ברצוני להשקיט אותו עוד יותר ובעיקר את הזמזום ממאוורר הדלת הצדדית שניתן לשמוע אם מתרכזים ;D. מה החומר המומלץ שאוכל לשים בין דלת המאוורר למאוורר/ברגים? איזה סוג של ספוג? איך אתם מציעים לחבר/לחתוך את כל העסק בצורה אופטימלית? תודה רבה מראש!~
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש (בלי ספק), שיהיה בסיס טוב למודינג, חשבתי על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4178 איך הוא? מה שאני מחפש במארז - שיהיה יפה, גם בלי מודינג, שיהיה קר יחסית, ושלא יהיה FULL-TOWER! אני צריך גם - פאנל שליטה במאווררים+מאווררים צג LCD שמראה טמפרטורות וכו'... ומדריך לאיך להרכיב אותו
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע חלק מהמקלדת שלי (בערך 40 סנטימטר אורך על 5 גובה) ורציתי לשאול מהניסיון העשיר של כמה מהחברים באתר. אני לא רוצה לצבוע חלק שבו אני משתמש תכופות מחשש שהצבע לא יתאים לתנאי הלכלוך והזיעה,לכן כל צבע שיכול להדבק טוב לפלסטיק יתאים. וגם מאוד חשוב לי שהצבע לא ינזל רבות,מחשש שהוא יכתים חלקים אחרים במקלדת (למרות שאני אשתמש בשבלונה). ועוד דבר: האם הצביעה יכולה לפגום בפעילות המקלדת? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי xbox ישן לא בשימוש שסתם צובר אבק במחסן. בנוסף יש לי שני מחשבים פועלים שגם הם לא בשימוש. חשבתי לקחת רכיבים מהם, להכניס ל-XBOX ולתת להורים שלי כ-HTPC. אני חושב שהבעיה הכי גדולה שלי היא ספק הכוח, הספקים שיש בשני המחשבים לא יכנסו ל-XBOX.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות סליבינג פשוט אבל שיהיה יפה לכמה קבלים סתם כבלי חשמל קטנים איך כדאי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה שפה http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcd שעולה 105 שקל 4X20 עם עברית. איזה בקר יש לו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אחרי יותר מחצי שנה שלא נגעתי בפרספקס ולא עשיתי שום מודינג אני רוצה לחזור ו"לצ'פר" את המחשב שלי כיוון שאין לי ממש מה לעשות בחופש אז אני צריך למצוא תעסוקה.. מי שזוכר אותי ומי שלא הנה הגלריית תמונות שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album103 כיוון שיש לי יותר נסיון וידע ממתחיל אז יהיה לי יותר קל וגם יש לי את החומרים הדרושים ויש לי פרספקס כמעט כמה שאני רוצה... טוב קודם כל המטרה של ה"פרויקט" לצאת מהשיעמום זמן הפרויקט תוך שבוע למצוא מה לעשות ועוד חודש לסיים אותו בצורה הכי טובה... טוב אז ככה יש לי מארז וכמו שאמרתי אני רוצה לשפר אותו.. מארז פשוט מה אני יכול לעשות? (בגלל שלא עסקתי הרבה זמן בתחום אני כבר לא ממש זוכר מה יש לי לעשדות אולי תציעו לי... תודה לעוזרים ומקווה שזה שי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו כמו כאן (בסרטון). רק אני רוצה שלדים ישארו דלוקים ולא יהבהבו. כאילו באר כזה שיגדל ויקטן לפי קצב המוזיקה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שמכיר את האורורה 570 הוא מגיע עם חלון רשת וחלון פלסטיק, שמתי לב שעם הרשת, הטמפרטורה יורדת בעשר מעלות בערך לכל רכיב, אבל אני מאוד אוהב את החלון השקוף. חשבתי אולי להנות משני העולמות ולחתוך חלק מהחלון השקוף ולחבר לו חלק מהרשת, בהנחה שזה בכלל אפשרי, אין שלי שמץ. אז אם למישהו רעיונות ויש לו את הזמן והידע הדרוש, ומוכן לעשות את זה תמורת תשלום כמובן שישלח ה"פ. אני יגיע אליו. איזור נ"צ\רחובות\גדרה והסביבה.. ראיתי כמה מודים שנראים בהרבה יותר מסובכים ועלה לי הרעיון, השאלה אם זה אפשרי בכלל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי חם ואני לבד בבית בבית גדול אם מיני מרכזי והיה לי חבל על הכסף אז בניתי לי ממאוררים מיותרים וממכסה של ספק מקולקל............ ממש לא היה לי קוח להשקיע בחיתוכים ובעיצוב [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מאוורר במארז שלי, ורציתי לדעת אם שני ראשי המקדחה שבאים עם הדרמל מתאימים לברגים של מאוורר? ואם אפשר בבקשה תסבירו לי איך להשתמש בהם. כי הם נראים לי חלשים, ואם אני אלחץ עליהם הם נראים כאילו שהם יישברו. אז איך משתמשים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסך 9600 גנרי (של Inno3D) הכרטיס עבד אם ספק גנרי זמן ארוך, בהתחלה בסדר ואז התחילו להיות למחשב בעיות יציבות (לפעמים לא נדלק) החלפתי את הספק לספק נורמלי, שמתי לוח "חדש" (לוח שהיה אצלי מקודם ועבד אם כרטיס מסך פשוט יותר) אחריי שהלוח הקודם לפעמים לא היה עושה POST (גם אם כרטיס מסך אחר), נשאר הכרטיס מסך בכרטיס מסך הזה יש 2 קבלי solid שמתחממים : C1 בצורה קיצונית שלא ניתן לגעת בו בזמן משחק או בדסקטופ של לינוקס, קר בדסקטופ של וינדוס (כנראה קשור לזה שלינוקס מריץ את הכרטיס מסך במצב accelerated כל הזמן) C3 מתחמם פחות (חם אבל ניתן לגעת) באותם מצבים כמו C1 חוצ מהם מתחמם גם סליל L1 (סליל קטן אם ליבה מפריט) בצורה שלא ניתן לגעת לא בו ולא בצד השני של הכרטיס איפה שהוא נמצא …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.i-hacked.com/images/stories/shuffle/connections_closeup.jpg מזה השחור הזה באמצע??? איזה חלק זה איך קוראים לו?????? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשנה הרכבתי חלון שקוף בצד המארז...(פרספקט) הפרספקט מלא שריטות ורציתי לדעת אם מישהו יודע איך אני יכול לנקות אותו... תודה על העזרה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות קטודות קרות בצבעים כחול , לבן בגדלים : 4 ו - 6 אינץ !!!!! האם למישהו יש למכירה ?? או יודע היכן ניתן לקנות ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה חיתוך לחלון...ואני צריך לקנות דיסקיות חיתוך לדרמל,רק שאני ממש לא יודע איפה קונים. אז איפה קונים דסקיות כאלה? ואולי גם ראשי שיוף והחלקה אם צריך(אתם תגידו לי) אהה ויש להם שם?כדי שהמוכר יבין לפחות מה אני רוצה ממנו...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמי רועי אני בן 12 ואני רוצה להתחיל לעשות מודינג בגיל יחסית צעיר.. אני רוצה לעשות מוד בשביל להעסיק את עצמי, מוד פשוט, אבל לא צביעה... בלי לדים... אפשר לומר מודינג פשוט.. אממ, בשביל שיהיה כיוון, מארז שקוף, קוביה או שילוב של שניהם ביחד ^^ תודה מראש, רועי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה חיפשתי ולא מצאתי אני מחפש את הפאן באס ש alianyn בנה לפרוייקט של ספיידי תודה מישהו אולי יודע ? אני צריך סכמה לפאן באס עד 20W לערוץ
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גלשתי באינטרנט , פתאום המחשב נתקע , העכבר נתקע ו.. קיצר עשיתי רסטרט , ואז המחשב לא נדלק לי , הוא עשה ציפצופים מוזרים , וזהו..חיכיתי בערך 20 דקות , ואז ניסיתי להדליק והוא עבד , נדלק והכל היה בסדר , אבל בזמן ה-20 דקות האלה אני חשבתי מה יכולה להיות הבעיה לזה , והבחנתי שהמאורר מאחורה , של הספק בכלל לא זז , וחשבתי שכנראה בגלל זה הוא נכבה לי . זה מסוכן שהמאוורר של הספק לא עובד? צריך לקנות חדש? לתקן אותו בעצמי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן. יש לי פלאפון של מוטורולה (digital) הוספתי תמונה!! אפשר להשתמש בו ל LCD ? ואם כן איך אני עושה זאת? (הלחמות, חיבורים וכל מה שצריך) אשמח לקבל עזרה!! דרך אגב אחלה אתר, עבודה מעולה תמשיכו ככה!!!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-