עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. התחלתי להתעניין במודינג לאחר קריאה מרובה באתרכם. אם אוכל לבקש שתסבירו לי מושג בטקסט הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=caseled6.php המושג שברצוני לדעת את פירושו הוא: -מולקס לפי מיטב הבנתי זהו חלק כלשהו המתחבר לספק או סוג של מתאם. אודה מאוד אם ההסבר ילווה בתמונות בתודה רבה מראש, אלמוג

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tulicooli,

אני רוצה לעשות סליבינג פשוט אבל שיהיה יפה לכמה קבלים סתם כבלי חשמל קטנים איך כדאי לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני עושה מנורת לבה של אבסולוט אבל אין לי אתם המנורה שלמט שמחממת ואני לא יודע איפו לימצוא!!! השאלה שלי אייך אני יכול ליבנות כזה או איפ אפשר ליקנות כזה... אני כמה סירטונים של וככה אולי תוכלו להגיד לי מה אפשר לעשות...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by doker,

יש לי פלאפון C902 מטען לרכב שיש יציאה לUSB וכבל שמחבר את הפלאפון למחשב כשאני מחבר את הפלאפון למשב הוא לאחר שאני בוחר העברת נתונים כשאני מחבר את הפלאפון לרכב הוא פותח לי את האפשרות לבחירה אני בוחר העברת נתונים והוא לא נטען. המתח תקין. חשבתי שאולי יש איזה אפשרות לעשות בין כבלי הDATA ו 3 4 ושהוא יטעין אבל זה לא עובד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Sarlula,

אהלן! טוב, יש לי שאלה טיפה מוזרה: קניתי ערכת סליבינג, ויש כמה כבלים שאני רוצה להסליב. הבעיה היא שאין לי כלי להסרת המולקסים. אם יש מישהו מהמרכז, ויש לו את הכלי הזה, (ומוכן לארח אותי לכמה דקות), שיכתוב. אני בן 15 ולא פוגע.. זה למען הפרוייקט שלי שאותו ניתן לראות בפורום הפרוייקטים. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. http://hwzone.co.il/gallery/displayimage.php?pid=1052&fullsize=1 כמו שפה השוכבת הכחולה הזאת מאיפה משיגים אותה מכל חנות מחשבים או בחניות מיוחדת ומה אומרים למוכר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ofer_mat,

אשמח לקבל תגובות בנושא: http://www.hwzone.co.il/gallery/album102?page=1 כמו כן יש במערכת OC נחמד מ 2.6 ל 3.2 עוד לא העלתי תמונות ופרטים אני רוצה לשפר את הבצועים. גם כרטיס מסך אחרי OC והוא רץ עכשיו על CORE:411 MEM:360 גם פה זה זמני ואני אמשיך לשאוב ממנו עוד מהירות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by JonyPony,

אני מתכוון לקנות אותו עם המחשב החדש שאני קונה ורציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את המאוורר שלו במאוורר אחר (לדוגמה עם לדים) ללא מאמץ מיוחד. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. דרוש שותף פעיל למשרד הנדסה מתחומים: אלקטרוניקה, עיצוב תעשיתי, עריכת פטנטים וכו' המטרה היא להרים פרוייקטים רב תחומיים ובהמשך לפתח מוצרים עצמיים. ראש פתוח, צעיר בנשמה, מקצוען וכלבויניק אמיתי - MUST 0526390965 .urg@asoltech.co.il www.asoltech.co.il George

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, יש לי 4 לדים שאני רוצה לחבר לספק המחשב של 12 וולט. הלד שיש לי הוא בדיוק זה- http://us.100y.com.tw/chanpin.asp?MNo=49684 לד אחד צורך 1.5 וולט, ו100mA. (זה מה שרשום באתר למעלה) אני רוצה לחבר בטור. החישוב שלי כדי למצוא איזה נגד אני צריך הוא כזה- 1.5*4=6 (המתח הדרוש להפעלת 4 הלדים) 12-6=6 (נגד שיקח 6 וולט). 6/0.1= 60 אוהם.(אני צריך נגד של 60 אוהם). החישוב שלי היה בסדר? כי באתר - http://ledcalc.com/ , שמתי את הפרטים לחישוב איזה נגד צריך לשים, והוא רשם לי נגד של 68 אוהם. אז לקנות נגד של 68 אוהם? או נגד של 60 אוהם(מה שאני חישבתי)? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני רוצה להשתמש במקלט עם בתוכנה uice האם הוא יתאים ? תמונות למטה: המקלט נראה דומה למקלט בתראד המדריכים רק בלי מיצב מתח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Shane McMahon,

שלום,יש דרך להוציא את המאוורר מהמחשב?אני מתכוון עם כבל הארכה או משהו כזה? אפשר שירטוט או הסבר איך לעשות בלי קצרים וכו'.. ואם אני שם אותו לסוני,אז הוא צריך להוציא אויר או להכניס???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by wons,

היי, אני עדיין ממשיך להתעניין בסונארים והשאלה החדשה היא למה בחישני מרחק מבוססי הד משתמשים ברכיבי PIEZO? ולא ברמקול פשוט מבוסס על סליל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רציתי לדעת האם אני יכול לחבר 20 לדים (במקביל) למולקס אחד... כי אני יודע שלכל לד יש מספר A והספק נותן מספר A מוגבל לחיבור ה 12V במולקס... דרך אגב מדובר על לדים UV ו UB תודה עידכון: שאלה: יש לי עוד שאלה: האם אני יכול לחבר נגיד 5-10 לדים לשנאי רגיל? , אני צריך לעשות משהו מיוחד או שלחבר במקביל רגיל ואז לשנאי? והאם השני נותן בדיוק את סוג המתח שהלדים צריכים? (מבחינת AC - DC ) תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by spider272,

שלום..נהרס לי רסיבר של kenood krf 7030d והרכיב שאני חושד בו זה stk//עכשיו השאלה שלי אם אני מזמין חלק כזה מה המיספק הקטן למעלה oh13 אומר?זה חשוב?או לר משנה?תודההה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by psycho killer,

אני רוצה לחבר קתודה קרה אצלי באוטו באיזור של הגז ,בקרס ,קלאצ' מתחת לדשבורד בשני הצדדים אני יחבר את זה לחיבור של המצת אני רוצה לדעת אם מה יספיק קתודה של 100 mm בכל צד או קתודה של 300 mm אם מישהו כאן יכול להראות לי כמה אור מפיצה כל נורה זה יהיה טוב תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shaks,

יש לי הרבה זמן פנוי ו200 שקל יש לכם רעיונות למודים שאפשר לעשות? אני יגיד לכם מה כבר עשיתי למארז שלי חלון (מקדימה ובצד) צביעה+גימור מראה חלון לספק ועיצוב שלו חור בגג המארז מוד הפיכת עכבר "לחללית" חלון לCD הוספת תאורה פשוטה (קטודות מאוררים וכמה לדים פה ושם) איזה רעיונות יש לכם בשבילי (אני מחפש דברים יפים ולא מסובכים יותר מידי)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

קיבלתי מחבר מסך LCD graphics יש למישהו שירטוטים או מדריך אך אני מחבר אותו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מכשיר עזר להלחמה/הרכבה, המכשיר בדרך כלל ידוע בשם Helping Thrid Hand. למישהו יש המלצה למכשיר ספציפי ? או המלצות ממה להמנע ? אני מניח שצריך משהו עם בסיס כבד ויציב, זה ניראה די על הפנים בקטע הזה. לינק לחיפוש באיבי לסוג המוצרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by roeesnir,

פתחתי ראוטר מקרטע, וראיתי שהקבלים (5 במספר) נפוחים. אין לי בעיה להחליף. יש שם 1000uf 25V בשני גדלים שונים. - האם הגודל משנה? כי יש לי כמה קבלים כאלה בגודל אחיד. ויש שם 2 קבלים 2200uf 25V בערך 16 מ"מ על 16 מ"מ. לא הצלחתי למצוא גודל כזה בebay וקניתי גודל שונה. בקיצור - האם הגודל הפיזי של הקבלים משנה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. משהו כמו כאן (בסרטון). רק אני רוצה שלדים ישארו דלוקים ולא יהבהבו. כאילו באר כזה שיגדל ויקטן לפי קצב המוזיקה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. צבע שנעשה בתנור (בעת ייצור המארז) +שכבת ספראיי צבע נוספת על זה... תודות נדב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ash Binary,

לחבר שלי יש כרטיס מסך 9600 גנרי (של Inno3D) הכרטיס עבד אם ספק גנרי זמן ארוך, בהתחלה בסדר ואז התחילו להיות למחשב בעיות יציבות (לפעמים לא נדלק) החלפתי את הספק לספק נורמלי, שמתי לוח "חדש" (לוח שהיה אצלי מקודם ועבד אם כרטיס מסך פשוט יותר) אחריי שהלוח הקודם לפעמים לא היה עושה POST (גם אם כרטיס מסך אחר), נשאר הכרטיס מסך בכרטיס מסך הזה יש 2 קבלי solid שמתחממים : C1 בצורה קיצונית שלא ניתן לגעת בו בזמן משחק או בדסקטופ של לינוקס, קר בדסקטופ של וינדוס (כנראה קשור לזה שלינוקס מריץ את הכרטיס מסך במצב accelerated כל הזמן) C3 מתחמם פחות (חם אבל ניתן לגעת) באותם מצבים כמו C1 חוצ מהם מתחמם גם סליל L1 (סליל קטן אם ליבה מפריט) בצורה שלא ניתן לגעת לא בו ולא בצד השני של הכרטיס איפה שהוא נמצא …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eegg,

יש לי את הקופסה הזאת ויש בה משחת הלחמה 50 גרם ואני צריך לדעת איך משתמשים בה. היא מאייס משחת הלחמה ובאנגלית כתוב soldering paste של חברת steel works. צריך [glow=red,2,300]עזרה[/glow]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by -Blaze-,

אני רוצה לקנות מארז חדש (בלי ספק), שיהיה בסיס טוב למודינג, חשבתי על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4178 איך הוא? מה שאני מחפש במארז - שיהיה יפה, גם בלי מודינג, שיהיה קר יחסית, ושלא יהיה FULL-TOWER! אני צריך גם - פאנל שליטה במאווררים+מאווררים צג LCD שמראה טמפרטורות וכו'... ומדריך לאיך להרכיב אותו

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים