אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום בשל צורך אני צריך מסך LCD מבוסס LED שאוכל לפרק יחידה כלשהיא ולתמרן אותה. אין לי כזה בנמצא, מה שכן יש לי זה שני פאנלים של מחשב נייד מבוסס לד, שמקבלים אות בכניסת LVDS. האם קיים PCB מסויים או כל דבר אחר שיוכל לעזור לי לקבל שליטה על המסך באמצעות כניסת VGA? נגיד לדוגמא לעשות המרה ממעגל של מסך LCD רגיל (שכזה יש לי) ולהתאים אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כאן שתי סרטוטים של מקלט אינפרא אדום רק שהרגליים אצלהם מראות אחרת.... מה מהשרטוטים נכון?! ועוד בקשה... מישהו יכול בבקשה להביא לי את המדריך של HEETSEEKERZ להכנת מקלט אינפרא אדום? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המארז שלי לא המארז הכי טוב ומאוורר בעולם אז חשבתי איך אני יכול לעשות קצת מודינג למארז ולהוסיף לו עוד מאווררים ולעשות אותו יותר מאוורר וטוב. בינתיים יש לי מאוורר 120 בקדימה של מארז מאוורר 120 מאחורה ועוד מאוורר 80 שאני יחבר לצד המארז בקדמת המארז איפה שיש את המקום לכונני דיסקים מעל הדיסק הקשיח, אז יש לי שם מקום בדיוק למאוורר 120 תמונה: http://www.fastup.co.il/images/11816608.jpg חשבתי לשים גם מאחורה מאוורר 80 שישב איפה ששמים את בקרי העוצמה של מאוורר ואיפה שהחיבורים של הכרטיס מסך תמונה: http://www.fastup.co.il/images/34345465.jpg אני גם רוצה לחתוך עם ג'קסון את גג המארז ולשים שם מאוורר 120 מה אתם אומרים על כל המודניג הזה? איך זה ילך ואמורות להיות בעיות? טופס: *גודל - כמו …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם מכירים את התריסים האלה החשמליים שנפתחים אוטומטית בשעה מסויימת ונסגרים אוטומטית? יש לי תריס כזה ויש מנוע השאלה שלי איך אני יכול לגרום לו להפתח ולהסגר אוטומטית בשעה מסויימת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות את הגומי הזה שתופס את ה HD, ואם זה גומי רגיל כזה או שזה משהו מיוחד. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לא מכיר חברות של קטודות ויש לא מעט הייתי רוצה לדעת איזה נחשבות הלוקסוס של הקטודות למארז? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לבנות מערכת רמקולים אלחוטית אשר תהיה בנויה מיחידה אשר תקלוט (מחיבור AUX) אות אנלוגי סטריאופוני להמיר אותו לדיגיטלי עם דוגם 16 ביט ולשלוח ל-2 רמקולים (אות ימין, אות שמאל) בצד השני יהיה מקלט וממיר דיגיטלי לאנלוגי. תדר הדגימה יהיה בסביבות 90KHZ (2 ערוצים) וקצב שידור בגלל הדוגם צריך להיות בסביבות 1.5MBPS ברצוני להתייעץ באיזה בקר להשתמש? האם כדאי להשתמש בארודואינו? או בקר אחר וכמו כן, באיזה משדר/מקלט להשתמש? אשמח לשמוע רעיונות והצעות. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://overhauledpc.com/guides.php?guide=5
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי 2 נגדים משתנים של 2 קילו אוהם(אינ יכול להשיג עוד) ואני רוצה כמה וואט הם! כתוב עליהם VRN 8052 HAITI 961-20 2K אם מישהו יכול למצוא עליהם פרטים? או להגיד איך אני יכול לבדוק באיזה עומס הם יכולים לעמוד מבלי לשרוף אותם! תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרוש שותף פעיל למשרד הנדסה מתחומים: אלקטרוניקה, עיצוב תעשיתי, עריכת פטנטים וכו' המטרה היא להרים פרוייקטים רב תחומיים ובהמשך לפתח מוצרים עצמיים. ראש פתוח, צעיר בנשמה, מקצוען וכלבויניק אמיתי - MUST 0526390965 .urg@asoltech.co.il www.asoltech.co.il George
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לגבי הלדים לפי המוזיקה , מה עדיף לקנות TIP31 או C945 ? והמעגל יעבוד עם אני יחבר אליהם אות מוגבר ואז ישר לרמקול כמו בשרטוט למטה ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני עושה פרויקט שבו אני משתמש בחיישן טמפ'(דגם LM35) והבעיה היא שהוא לא יציב והוא כול הזמן קופץ לי ומשום מה הוא לא מגיעה לחום של 37 כנדרש(אשר אני נוגע בו) אז אני מחפש רכיב יותר מדויק ושאני יוכל למדוד בו בצורה טובה את חום הגוף של בן אדם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות איזשהו מעגל שבעצם יתפקד כמעין שילוב של פונציומטר ו RELAY, שאני יוכל לשלוט על העוצמה. למעשה, אני מנסה לבנות קירור למעבד, אבל אני לא רוצה שהוא יפעל כל הזמן במלוא העוצמה, אלא יעבוד ע"פ טמפ' הצ'יפסט, כלומר המטרה היא לקרר כמה שיותר חזק, אך בלי לרדת מתחת לטמפ' הצ'יפסט(שדומה מאוד לטמפ' החדר) בכדי למנוע עיבוי. רעיונות יתקבלו בברכה. בתודה מראש, RazorJunior ד.א. קראתי את התרד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59997.0 אבל עדיין יש הרבה דברים שלא ברורים לי, כי המטרות פה הם מעט שונות...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הברגתי מאוורר אחד למטה שמכניס אוויר מאזור הריסט עוד מאוורר הברגתי שיכניס אוויר בצד השני של המארז בניצב למעבד אבל למעלה ואת המאוורר השלישי הברגתי שיוציא אוויר אבל הוא על החלק העליון של המארז אני מצרף תמונה של חיבור המאוררים שלי בבקשה תגיבו מהר....... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך אני יכול לדעת אם כשאני אחבר מאוורר נוסף למחשב (-שיקבל מתח מהספק) איך אדע שאני לא גורם לספק להזרים יותר מידי זרם, שעלול לשרוף לי את הלוח\מעבד\... האם יש תכנה שיכולה לומר לי כמה זרם הוא מזרים, וכמה הוא אמור להוציא בתנאי עבודה רגילים כך שאוכל לחבר עוד מאוורר בראש שקט????? תודה מראש, יואל (נתוני ספק הכח: GYRO : SWITCHING POWER SUPPLY MODEL : LC-B500E)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפס חנות/מפעל באזור המרכז שמיבאים או מיצרים לוחות מתכת בצורת יהלום. אני בתכוון ללוחות אלומניום מחוספסות, כמו בתמונה: למישהו יש מוסג כמה אמור לעלות לוח כזה בגודל של בערך 50X50 ס"מ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את התוכנית המצ"ב.. האם הפקודה SWAP הופכת בין האחדות לעשרות באופן בינארי או שהיא הופכת "1" ל- "0" ? והאם לאחר ANL אני מקבל רק את ספרת האחדות ואז כאשר אני מציב אותו בתא החדש האם הוא דורס את הנתון או שהוא רושם את ספרת האחדות ליד העשרות של הקיים בתא אליו היא מועברת ? ומדוע ? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה עוד חודש-חודשיים מחשב חדש ורציתי לבקש עצות מה כדאי לי לעשות נחמד עם המחשב הישן שלי: מעבד:p4 1.6 478 לוח אם:Asus P4T כרטיס מסך:Albatron Geforce 5900xtv זכרון:256 RDRAM PC800-אבל 400MHZ אפקטיבים בגלל שהלוח אם שלי צוואר בקבוק לזכרון...... ולא יודע איזה ספק..רגיל לא משהו מיוחד... אז אני מתכוון כאילו אם שווה לי לעשות איזה פרוייקט מודינג או לנסות לעשות לו אוברקלוק..אני יהיה אולי מוכן להשקיע בזה עד 200 שקל... מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש חנות מחו"ל באינטרנט כדי לקנות ציוד למודינג ושהיא שולחת לארץ ועדיף חנות עם ניסיון אישי ומקבלת פייפל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מארז ג'נרי וכפי שאתם בטח מתארים לעצמכם, דלת המארז לא בדיוק עשויה מחומרים שמתאימים לוויברציה של מאוורר ולכן אמנם המארז שקט להפליא יחסית לעובדה שהוא ג'נרי ולחומרים מהם הוא עשוי, ברצוני להשקיט אותו עוד יותר ובעיקר את הזמזום ממאוורר הדלת הצדדית שניתן לשמוע אם מתרכזים ;D. מה החומר המומלץ שאוכל לשים בין דלת המאוורר למאוורר/ברגים? איזה סוג של ספוג? איך אתם מציעים לחבר/לחתוך את כל העסק בצורה אופטימלית? תודה רבה מראש!~
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי להתעניין במודינג לאחר קריאה מרובה באתרכם. אם אוכל לבקש שתסבירו לי מושג בטקסט הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=caseled6.php המושג שברצוני לדעת את פירושו הוא: -מולקס לפי מיטב הבנתי זהו חלק כלשהו המתחבר לספק או סוג של מתאם. אודה מאוד אם ההסבר ילווה בתמונות בתודה רבה מראש, אלמוג
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס רשת אלחוטי של TP LINK קליטתו סבירה ולא יותר,(מרחק של קומה ו2 קירות) החלטתי להחליף את האנטנה לאחת רצינית יותר , היום קיבלתי את האנטנה החדשה, הישנה היתה חתיכת פלסטיק וכבל אנטנה פשוט ודק בתוכו(בידוד חיצוני,כבל שזור,בידוד פנימי,חוט פנימי) שמולחם אל לוח הכרטיס ב2 נק' עקב הרצון להימנע מהלחמה קרוב ללוח הכרטיס החלטתי להלחים את קצה הכבל של בסיס האנטנה החדשה אל קצה האנטנה הישנה, הלחמתי חיברתי והכל טוב, אבל הקליטה לא השתפרה,נשארה כמו שהיא, והשאלה שלי היא כזו, 1.האם ההלחמה שעשיתי (של כבל אנטנה ישן לחדש) "גונבת" חלק מהאות הקלט באנטנה ? השתדלתי להלחים עם כמה שפחות בדיל ,אבל בכל זאת... 2.אם אכן זה מה "ששותה" את האות בדרך ואני אאלץ להלחים את הכבל אל הלוח עצמו …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך שירטוט של הפינים של הספק מודולי החדש שלי את רוב החיבורים שהייתי צריך לשנות בחוטים המוסלבים חיברתי (עברתי חוט חוט עם רב מודד מהצמה מקורית והעתקתי לצמה המקוסטמת אבל יש 2 חוטים שאני לא בטוח לגביהם.. עדי אולי אתה ? ;D
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-