אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי כבלים עגולים לדיסק קשיח ולכונן 1.44 שמתי אותם אבל משהו נראה לי קצת מוזר.. בכבל של הדיסק הקשיח: חלק אחד חיברתי ללוח אם, חלק אחד לדיסק קשיח ועוד כניסה שלו נשארה חשופה במארז, זה בסדר?? (אותו דבר עם הכבל של הכונן 1.44) ראיתי שלכונן הדיסקים שלי יש גם כבל מסורבל כזה כמו שהיה בדיסק קשיח, אני אמור להחליף אותו באחד מהכבלים שקניתי???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות איזשהו מעגל שבעצם יתפקד כמעין שילוב של פונציומטר ו RELAY, שאני יוכל לשלוט על העוצמה. למעשה, אני מנסה לבנות קירור למעבד, אבל אני לא רוצה שהוא יפעל כל הזמן במלוא העוצמה, אלא יעבוד ע"פ טמפ' הצ'יפסט, כלומר המטרה היא לקרר כמה שיותר חזק, אך בלי לרדת מתחת לטמפ' הצ'יפסט(שדומה מאוד לטמפ' החדר) בכדי למנוע עיבוי. רעיונות יתקבלו בברכה. בתודה מראש, RazorJunior ד.א. קראתי את התרד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59997.0 אבל עדיין יש הרבה דברים שלא ברורים לי, כי המטרות פה הם מעט שונות...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי לעצמי את הדרמל המקורי וכחלק מהערכה קיבלתי זרוע הערכבה וערכה קטנה של כלים לדרמל, בינהם היו גם סכיני חיתוך. לא מזמן יצא לי לחתוך קצת מתכת עם הדרמל, ויכול מאוד להיות שהחוסר ניסיון שלי תרם לשחיקת הדיסקיות(אם כי לא הפעלתי לחץ על הדיסקיות בזמן החיתוך) אבל התחושה שלי היא שהדיסקיות לא היו הכי איכותיות כי הן פשוט נשחקו מאוד מאוד מהר.. אני חתכתי דף מתעת מאוד דק. אני אשמח להמלצה לסוג דיסקיות טוב ועמיד לחיתוך מתכת ואיפה ניתן לרכוש(EBAY זו בהחלט אופציה). בתודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך אני יכול לדעת אם כשאני אחבר מאוורר נוסף למחשב (-שיקבל מתח מהספק) איך אדע שאני לא גורם לספק להזרים יותר מידי זרם, שעלול לשרוף לי את הלוח\מעבד\... האם יש תכנה שיכולה לומר לי כמה זרם הוא מזרים, וכמה הוא אמור להוציא בתנאי עבודה רגילים כך שאוכל לחבר עוד מאוורר בראש שקט????? תודה מראש, יואל (נתוני ספק הכח: GYRO : SWITCHING POWER SUPPLY MODEL : LC-B500E)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה קורה חברה? אני צריך ספק או שנאי או מה שזה לא יהיה העיקר שיתחבר לקיר ויוציא לי או: 24 ו 8 אמפר =180וואט מינימום!! 45 וולט ו4 אמפר =180 וואט מינימום!! או בינהם העיקר שזה יגיע ל180 וואט לפחות.. ולא יותר מ45 וולט.. מקווה שתוכלו לעזור תודה.. יחיאל
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים קיבלתי מסך MAG שלא נידלק בכלל. פירקתי אותי חיברתי ל 220 את הספק .יש כניסת מתח אין יציאת מתח ל 12V ו 5 V מה אני מתחיל לבדוק ראשון ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש חנות מחו"ל באינטרנט כדי לקנות ציוד למודינג ושהיא שולחת לארץ ועדיף חנות עם ניסיון אישי ומקבלת פייפל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות את הגומי הזה שתופס את ה HD, ואם זה גומי רגיל כזה או שזה משהו מיוחד. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי כמה תמונות וזה ממש נוח איך אפשר להשיג את זה!? תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מניח שאף אחד לא צריך את הדברים הישנים האלה, אבל למקרה שמישהו צריך אחד מהם לפרוייקט כלשהו או בתור חלק חילוף במקום משהו אחר, אז יש לי כרגע כמה דברים שאני לא צריך (ייתכן שייתווספו דברים בהמשך, אני צריך לבדוק מה יש בשאר הקופסאות שלא ניקיתי ולראות אם אני לא צריך משהו מזה): intel p80c32 mt8816ae 2X mt8870ce NEC uPC1298v STK4152II
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שאני לא במצב להעמיד תנאים אבל בכל זאת יש כמה תנאים...\: רצוי מארז כמה שיותר גדול [גודל סטנדרטי זה המינימום] מארז לפנטיום 4 חובה..\: ומאזור המרכז...\: אני מקווה שיש כאן מישהו נדיב..\: כי יש לי את כל החומרים יש לי הכל [כולל צביעה מקצועית אבל לא של גרפיקה אלא של צבעים קבועים אבל הולך להיות משהו דה בסט] אם מישהו יש לו מארז העונה לי על הדרישות אני אשמח ואם הוא מוכן להפטר ממנו על אחת כמה וכמה. היומן מודינג יפורסם במלואו בפורום יומני פרוייקטים כאשר בין השאר יהיו הסדרי תאורה, סליבינג לספק, החלפת כל המבנה החיצוני של הספק שינוי של כ-70% מהמארז עצמו, צביעה מיוחדת ועוד הרבה...קרדיט יינתן ומחיר סמלי במקרה הצורך גם יינתן [עד 50 שקל מכייון שאני לחוץ בתקציב לפרוייקט הזה ואת הרוב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לבנות מערכת רמקולים אלחוטית אשר תהיה בנויה מיחידה אשר תקלוט (מחיבור AUX) אות אנלוגי סטריאופוני להמיר אותו לדיגיטלי עם דוגם 16 ביט ולשלוח ל-2 רמקולים (אות ימין, אות שמאל) בצד השני יהיה מקלט וממיר דיגיטלי לאנלוגי. תדר הדגימה יהיה בסביבות 90KHZ (2 ערוצים) וקצב שידור בגלל הדוגם צריך להיות בסביבות 1.5MBPS ברצוני להתייעץ באיזה בקר להשתמש? האם כדאי להשתמש בארודואינו? או בקר אחר וכמו כן, באיזה משדר/מקלט להשתמש? אשמח לשמוע רעיונות והצעות. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי מאווררים במארז ויש כניסה רק לאחד מהם בלוח אם אז הבנתי שאני צריך לחבר את המאוורר ישירות למולקס אני מתחיל בכל התחום של המודינג אז אם משהו מוכן להסביר לי בדיוק מה לחבר למה ואיך אני יודה לו מאוד
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני עושה פרויקט שבו אני משתמש בחיישן טמפ'(דגם LM35) והבעיה היא שהוא לא יציב והוא כול הזמן קופץ לי ומשום מה הוא לא מגיעה לחום של 37 כנדרש(אשר אני נוגע בו) אז אני מחפש רכיב יותר מדויק ושאני יוכל למדוד בו בצורה טובה את חום הגוף של בן אדם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המארז שלי לא המארז הכי טוב ומאוורר בעולם אז חשבתי איך אני יכול לעשות קצת מודינג למארז ולהוסיף לו עוד מאווררים ולעשות אותו יותר מאוורר וטוב. בינתיים יש לי מאוורר 120 בקדימה של מארז מאוורר 120 מאחורה ועוד מאוורר 80 שאני יחבר לצד המארז בקדמת המארז איפה שיש את המקום לכונני דיסקים מעל הדיסק הקשיח, אז יש לי שם מקום בדיוק למאוורר 120 תמונה: http://www.fastup.co.il/images/11816608.jpg חשבתי לשים גם מאחורה מאוורר 80 שישב איפה ששמים את בקרי העוצמה של מאוורר ואיפה שהחיבורים של הכרטיס מסך תמונה: http://www.fastup.co.il/images/34345465.jpg אני גם רוצה לחתוך עם ג'קסון את גג המארז ולשים שם מאוורר 120 מה אתם אומרים על כל המודניג הזה? איך זה ילך ואמורות להיות בעיות? טופס: *גודל - כמו …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לשלוט בתוכנית על ידי קונסלה או משהו בסגנון מהמחשב על התוכנית שרצה בלוח?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://overhauledpc.com/guides.php?guide=5
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המוח שלי לא מבשל טוב אז חשבתי עכשיו בארוחת הערב בקשר לחיבור מאוורים לספק עכשיו חשבתי לעצמי "הרי יש איזה שהיא נקודת מקסמיום שהספק נותן איזה מתח מקסימלי שהוא יכול לתת לכל הרכיבים המחוברים עליו. הרי אני לא יכול לחבר אין סוף מאוורים מבלי שהספק ישרף או משו כזה" אז חשבתי איך אני מוצא את המתח המקסימלי שהספק יכול לתת? הרי אין מצב שאני יחבר 10-20 מאוורים בעלי 12V מכולם יעבדו!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרוש שותף פעיל למשרד הנדסה מתחומים: אלקטרוניקה, עיצוב תעשיתי, עריכת פטנטים וכו' המטרה היא להרים פרוייקטים רב תחומיים ובהמשך לפתח מוצרים עצמיים. ראש פתוח, צעיר בנשמה, מקצוען וכלבויניק אמיתי - MUST 0526390965 .urg@asoltech.co.il www.asoltech.co.il George
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לגבי הלדים לפי המוזיקה , מה עדיף לקנות TIP31 או C945 ? והמעגל יעבוד עם אני יחבר אליהם אות מוגבר ואז ישר לרמקול כמו בשרטוט למטה ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כאן שתי סרטוטים של מקלט אינפרא אדום רק שהרגליים אצלהם מראות אחרת.... מה מהשרטוטים נכון?! ועוד בקשה... מישהו יכול בבקשה להביא לי את המדריך של HEETSEEKERZ להכנת מקלט אינפרא אדום? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הפרויקט שלו http://www.hwzone.co.il/gallery/search.php?=&searchstring=moshik ואני חושב שהרעיון שכל החלק הקדמי יהיה שקוף יפה, ואני רוצה לעשות את זה עכשיו המידות שני צריך זה 43.7x 41.5 אני יודע שאני יצתרך לשפץ קצת את המפרספקט אבל זה לא נורא הבעיה שהכי קרוב למה שאני צריך זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=864 האם הס"מ וקצת החסר יעשה בעיות? וגם איך אני יעשה אותו בתור דלת, שיהיה נוח לפרק ולהרכיב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-