אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שצריך מתאם בשביל הקדודה האם יש דרך לבנות מתאם לא כמו במדריך הארת המארז ע"י לדים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מסך LCD graphics יש למישהו שירטוטים או מדריך אך אני מחבר אותו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מס' שאלות בקשר למודינג של מארז שאני הולך להתחיל בימים הקרובים. קודם כל המארז שלי הוא Raidmax Scorpio ( בצבע שחור ) אני יודע שאין הכי הרבה מה לעשות בו כי הוא כבר מארז ממודר, אבל בכל מקרה אני מצאתי דיי הרבה דברים לעשות לו! השאלות שלי הם : 1) אני רוצה לחתוך את הפח של מארז אבל אני מפחד להרוס את הצבע המבריק והיפה שבא איתו ממס' סיבות - אני מפחד שברגע שאני יחתוך הצבע יתקלף, וגם בנוסף הוא יקבל סריטות, מה אני יכול לעשות בנושא ? ואיך עם קורה משהו כזה אני מתקן את זה האם אני צריך להשתמש בספריים כלשהם ? והאם יש אפשרות למנוע מראש תהתקלפות ? ( בקשר לשריטות אני יודע שאני עושה את זה מהצד השני וזה לא משנה אבל עדיין אני רוצה לדעת מה לעשות עם יש לי סריטה בצבע ? ) 2) האם יש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי חברים, פרויקט לקראת פסח יוצא לדרך, עכשיו אני זקוק להמלצה למארז, כמה שיותר גדול, שהיה נוח לשנות אותו, וכמה שיותר זול ופשוט, הוא הולך לעבור מודינג עצבני, צביעה, חלון,הוספת מאוררים, ועוד הרבה שטיות מסביב.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם מכירים את התריסים האלה החשמליים שנפתחים אוטומטית בשעה מסויימת ונסגרים אוטומטית? יש לי תריס כזה ויש מנוע השאלה שלי איך אני יכול לגרום לו להפתח ולהסגר אוטומטית בשעה מסויימת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי LCD של טושיבה שקניתי לפני איזה 3 שנים לחדר, טלוויזיה מעולהההה, בקושי עבדה אצלי כי אני בקושי בחדר - עבדה לא יותר מ-50 שעות שידור וגם זה אם אני מגזים.לפני שבוע בערך ניסיתי להדליק והיא עושה רעש של הדלקה רק מס' פעמים ולא באמת נדלקת, ניסיתי הכל - אין מה לעשות. כיביתי אותה לשבוע - והיום ניסיתי שוב - עבדה חלק, ראו מעולה (ואין סיבה שלא, היא חדשה!) כיביתי, באתי בערב - ושוב התופעה חזרה.אני מחפש לתקן אותה אצל מישהו אמין שלא ישר יגיד לי "הלך מסך, תיקון 2000 ₪" שהיום חדשה, 3D LED עולה בסביבות ה-6000, מישהו שיהיה אמין ויבין שמדובר במשהו קטן..מישהו מכיר מעבדה אמינה וטובה באיזור המרכז? ראשל"צ והסביבה. וחלילה אל תפנו אותי ל"פל מעבדות" היה לי איתם סיפור מטורף אני לא אתקרב בחיים …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה מנורת לבה של אבסולוט אבל אין לי אתם המנורה שלמט שמחממת ואני לא יודע איפו לימצוא!!! השאלה שלי אייך אני יכול ליבנות כזה או איפ אפשר ליקנות כזה... אני כמה סירטונים של וככה אולי תוכלו להגיד לי מה אפשר לעשות...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מצלמת רשת ואני רוצה לשים אותה מול השער כדי לראות מי שם החלון שלי הכי קרוב לשער אבל למתוח חוט לא בא בחשבון כי אני לא יכול לקדוח בקיר למישהוא יש רעיון איך להפוך את הצלמה לאלחוטית אפילו במרחק של חצי מטר העיקר אלחוטי תודה לכל העוזרים אילון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/gallery/displayimage.php?pid=1052&fullsize=1 כמו שפה השוכבת הכחולה הזאת מאיפה משיגים אותה מכל חנות מחשבים או בחניות מיוחדת ומה אומרים למוכר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב יש לי פרספקס בצורה הבא: תמונה למעטה השאלה היא: נכון שהאור של הלד אכן יגיע בכיוון של הצים הירוקים ויגיע 100% לכיוון הפסים הירוקים השאלה היא האם האור יתפשט גם על כל שאר הפרספקס לפי החצים המסומנים באדום? מקרא: הדבר הכחול אם החוט השחור והחוט האדום זה לד הכחול זה פרספקס (שימו לב! זה לא פרספרס מלא זה מין מלבן אם חור באמצע!!) חצים כיוון התפשטות האור [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. קניתי לפני כמה ימים שעון קיר דיגיטלי כזה עם לדים כחולים (135ש"ח) זה מה שיש לי אבל שלי זה רק החלק העליון בלי השנה ותאריך. הוא באמת יפה מאוד, אבל יש לי בעיה: בלילה למרות שמעשר עד שבע התאורה נחלשת האור עדיין חזק מדי ומפריע לישון... אז אני צריך את היצירתיים שבכם לרעיונות איך או לעשות שבלילה (מעשר עד שבע - השעות שהוא נחלש) זה יחלש הרבה יותר או איך לעשות בכלל שהתאורה תהיה יותר חלשה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://i01.i.aliimg.com/img/pb/902/452/549/549452902_010.jpg בניתי מעכרת אני רוצה לחבר לה את הנגן USB שבתמונה רק רציתי לדעת שאני מחבר את זה נכון 12 V צד ימין כניסת אודיו צד שמאל השלושה יציאה AGND ,R OUT >>>> L OUT AGND אנטנה לרדיו צד שמאול רק לא הבנתי מזה ה VCC כך נראה הרמקול
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש בעוד שבוע בערך. עכשיו, אני נקלעתי לקשיים כספיים אז אני לא אוכל לקנות מארז. יש לי מארז ישן אז אני אצטרך להסתפק בו. הבעיה עם המארז הישן שהוא לא ניתן לשימוש ואין בו מקומות למאווררים חוץ ממקום אחד מאחור למאוורר 80MM. הדלת של המארז כולה עקומה ואי אפשר לסגור אותה. תמונה של המארז מהחנות (לא המארז שיש לי עכשיו): אני לא הרכבתי את המחשב הישן במארז הזה, אז בעצם אין לי את החתיכות פלסטיק שסוגרות את המקום של הסי.די.רום והפלופי. אז בעצם כרגע יש לי 3 מקומות פתוחים מקדימה במארז: המקום של הפלופי (אני לא קונה פלופי אז הוא עומד להישאר פתוח) ושני מקומות איפה ששמים את הצורב, סי די רום וכו'. אז אני אצטרך לסגור את המקומות האלה אבל אני לא יודע איך. ובנוגע לדלת …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 4 לדים שאני רוצה לחבר לספק המחשב של 12 וולט. הלד שיש לי הוא בדיוק זה- http://us.100y.com.tw/chanpin.asp?MNo=49684 לד אחד צורך 1.5 וולט, ו100mA. (זה מה שרשום באתר למעלה) אני רוצה לחבר בטור. החישוב שלי כדי למצוא איזה נגד אני צריך הוא כזה- 1.5*4=6 (המתח הדרוש להפעלת 4 הלדים) 12-6=6 (נגד שיקח 6 וולט). 6/0.1= 60 אוהם.(אני צריך נגד של 60 אוהם). החישוב שלי היה בסדר? כי באתר - http://ledcalc.com/ , שמתי את הפרטים לחישוב איזה נגד צריך לשים, והוא רשם לי נגד של 68 אוהם. אז לקנות נגד של 68 אוהם? או נגד של 60 אוהם(מה שאני חישבתי)? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל בכותרת...תודה לעוזרים...לא מצאתי בחיפוש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי כל מיני קטודות UV ומצאתי אולי רק אחת בצבע סגול האם אין כל כך הרבה מבחר בין קטודות UV? חיפשתי ב ZigZag PCH KSP(לא מצאתי שום דבר)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אני יכול לחבר 20 לדים (במקביל) למולקס אחד... כי אני יודע שלכל לד יש מספר A והספק נותן מספר A מוגבל לחיבור ה 12V במולקס... דרך אגב מדובר על לדים UV ו UB תודה עידכון: שאלה: יש לי עוד שאלה: האם אני יכול לחבר נגיד 5-10 לדים לשנאי רגיל? , אני צריך לעשות משהו מיוחד או שלחבר במקביל רגיל ואז לשנאי? והאם השני נותן בדיוק את סוג המתח שהלדים צריכים? (מבחינת AC - DC ) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, לאחר שנים של פינטוזים וציפיות, סוף סוף יצא לי לבנות סטודיו ביתי ברמה גבוהה! אז ככה, מדובר בסטודיו מוזיקלי, וכפי הידוע, היום, הגברה אולפנית ו"כבדה" נהיו כבר אקטיביים מטעמי נוחות ואיכות, ובעקבות עובדה זו, ירד השימוש ברסיבר, כלומר, אין לי מקור לחבר הרבה מקורות ולברור בניהם, ולשלוט בווליום מהסיבה שכל מוניטור ורמקול נשלט בווליום בעצמו. בין היתר אני גם תקליטן, ומחזיק שני רמקולים של JBL בהספק 350וואט שבהם אני הולך להשתמש ל"לייב" ובעקבות המעבר, קניתי גם זוג מוניטורים של KRK שישמשו ל"קונטרול" אני לא מעוניין לקנות מיקסר מהסיבה שככה יכפה עליי להשתמש בפרה אמפים של המיקסר, שבשביל להשיג מיקסר אם פרה אמפים איכותיים יותר מאלה שבכרטיס קול שלי אצטרך לשלם סכום גבוהה מאד, א…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצד של המחשב שלי הוא שקוף ואין בו תאורה מה שכן יש בו הרבה מקום ^^ הוא גדול.... רציתי לדעת לגבי לדים איפה אפשר להשיג וכמה זה עולה....? וגם אם יש כמה לאדים במכה אחת למשל כמו 20 לדים ביחד בעיגול יפה שיש להם חיבור + וגם - שבמקום שזה 1 אז זה יהיה יותר במכה אחת שיחשב למנורה אחת. אמרו לי שמנורת לד לא לוקחת כמעט חשמל זה נכון בכלל? אני יודע איך לחבר למחשב אז אנשים בבקשה מי שיכול להגיד לי מאיפה אני קונה ותביאו הצעות.... (אני לא צריך מאוררים עם לדים כי יש לי 4 מאווררים במחשב....)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני בונה פאן-באס למחשב החדש שלי, הפא באס ישב במפרץ של ה 5.25". רציתי לגעת אם יש דרך להוסיף לו חיבור אודיו קדמיים לאוזניות ומיקרופון. אני אשתמש בכרטיס קול שעל לוח האם. הכבלים לדבר כזה מגיעים עם המארז או הלוח-אם? ואיפה אפשר לקנות כאלה? עוד משהו - אם אני מחבר לדים של 3V ו 20mA לחיבור 12V - כמה אני אוכל לחבר ואם אילו נגדים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה. אני מתכנן מוד למארז שלי וברגע שיהיו בידי כל החומרים אני אף אפתח לוג. יש רק בעיה אחת שמרידה אותי ענין הצביעה. אני מתכוון לצבוע את פנים המארז. יש בידי ספרי בצבע המתאים בגוון שאני רוצה והכל שמותאם לצביעה על מתכת. מה שכן אני יודע שמומלץ לצבוע שכבה אחת פרמיר לפני. השאלה שלי היא מדוע? ענין של תוצאה טובהיותר או ענין של היתקלפות הצבע? כי אני קצת קצר בכסף ופרמיר של יעקבי שמצאתי עולה 60 שקלים.. שזה דיי הרבה יחסית לתקציב שלי. (כי ישנם עוד חלקים בתיכנון) אם אין בררה והצבע מתקלף (שזה מאוד מסוכן בתוך המארז) אז אני אקנה. אבל אם הענין הוא רק תוצאה חלקה יותר לדוגמא או משו כזה אני אעדיף לצבוע ללא פרמיר.. בקיצור השאלה היא מדוע צריך שכבת פרמיר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע בדיוק כיצד לשאול את השאלה שלי אז אני ינסח את זה כך: לנגד יש קיבלות שנמדד באוהם זאת אומרת שכמה שהאוהם גדול יותר ככה הוא מתנגד יותר לוולטים גבוהים יש לו עוד קיבולת של וואט אבל לא נכנס לזה עכשיו האם לדיותה יש גם קיבולת שבו היא נמדדת זאת אומרת אם אני הולך לחנות לקנות נגד המוכר יגיד לי כמה אוהם האם הוא ישאל אותי שאלה גם בקשר לדיותה כמה X לדוגמה? תודה מראש על התגובות
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני כבר הרבה זמן מחפש איפה אפשר לקנו ת drawer slides. (אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית סורי ) ורציתי לשאול אם אתם מכירים מקום בארץ שאפשר לקנות ממנו את הדבר הזה רצוי שהוא יהיה מהסוג שיש בתמונה, אני אפרסם תמונה של הסוג שאני צריך (שהוא מורכב על מסילה פנימית) ואחד מהסוג שרצוי שלא יהיה (שהוא מורכב עם גלגל, כמו מה שכנראה מחובר לכם למדף מקלדת של המחשב). למי שלא הבין למה אני מתכוון, נכון יש את השולחנות של המחשב? או כל מגירה אחרת? אז מה שמחבר אותן לרהיט עצמו הוא חיבור ברזל בעל 2 או יותר חלקים שנקרא סלייד באנגלית, אז אותו אני צריך לקנות, הנה כמה תמונות כדי שתבינו יותר טוב על מה אני מדבר, מה שאני צריך: http://www.libertyhardware.com/search/detail/?searchType=&am…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להכניס קצת אור לחיי, או יותר נכון למארז שלי. למארז הקודם שלי (Raidmax Sagitta Black) היו כבר שתי קתודות ניאון המופעלות ע"י קול בצבע ירוק וכחול, ודי נמאס לי השילוב של ירוק כחול. אני מחפש שילוב חדש של צבעים במארז, חשבתי ללכת בכיוון של כתום עם אדם, ואולי סגול, יש מצב גם ללבן. מה אתם מציעים? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז חברים וחברות (אם יש בכלל בפורום הזה O.0) החלטתי לבנות מארז מפרפקס עכשיו הבעיה אני לא יודע לעשות מתגי כיבוי משהו יכול להביא לי תרשים תודה! וכן אני יודע שאני אוהב להשתמש בסמיילים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-