עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by dtechno,

יש לי שתי מאווררים במארז ויש כניסה רק לאחד מהם בלוח אם אז הבנתי שאני צריך לחבר את המאוורר ישירות למולקס אני מתחיל בכל התחום של המודינג אז אם משהו מוכן להסביר לי בדיוק מה לחבר למה ואיך אני יודה לו מאוד

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אני רוצה לעשות תמדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=55374.10 המדריך הראשון(של האורות על הפרספקס הכפול) עכשיו אני רוצה לבנות את המעגל הזה ולהוסיף לו שנגיד אני שמע מוזיקה זה יעשה תאורות בקצב של המוזיקה.. אממ עכשו א רוצ לבנות מעגל 3 מצבים אחד מכובה אחד דלוק שהאורות מהוהוים או איך שא כותבים את זה.. בקיצור לא דולקים רצוף ועוד אחד שהוא מאיר בקצב של המוזיקה אז תוסיפו לו את הפרטים שאני צריך (את החומרים שאני צרך לקנות בנוסף או חומרים שונים כאילו להחליף ) ואיך לבנות תמעגל הזה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eegg,

יש לי את הקופסה הזאת ויש בה משחת הלחמה 50 גרם ואני צריך לדעת איך משתמשים בה. היא מאייס משחת הלחמה ובאנגלית כתוב soldering paste של חברת steel works. צריך [glow=red,2,300]עזרה[/glow]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by infer73,

טוב ככה, לקחתי פונטציומטר מרמקולים ישנים שלא עבדו (המד של הווליום כאילו) כי היה לי משעמם אז רציתי לפרק את הרמקולים בכל מקרה, הוצאתי את הפונטציומטר בריא ושלם (לקח הרבה זמן!) ואני לא מצליח להבין לאיפה לחבר את הכבלים עכשיו ככה הוא נראה: http://www.megatronics.lk/products/resistors/variable/stereo.jpg ניסיתי למדוד עם רב-מודד ולנסות לחבר מאורר, וזה פשוט לא עובד! מישהו אולי יודע איפה כל כבל אמור להתחבר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Shane McMahon,

שלום,יש דרך להוציא את המאוורר מהמחשב?אני מתכוון עם כבל הארכה או משהו כזה? אפשר שירטוט או הסבר איך לעשות בלי קצרים וכו'.. ואם אני שם אותו לסוני,אז הוא צריך להוציא אויר או להכניס???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מתכנן הזמנה משם...ואני לא מבין איפה המתח שהלדים צריכים....? בלינק תלכו לדים הכחולים...http://www.lsdiodes.com/3mm/ ואז יופיע דף קטן כזה.....מישהו מוכן להגיד לי מה מייצג כל נתון שם?? לאחראים:אני יודע שפתחתי נושא דומה ב"כללי" אבל זה ממש לא אותו דבר..... איתן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mei,

יש לי את התוכנית המצ"ב.. האם הפקודה SWAP הופכת בין האחדות לעשרות באופן בינארי או שהיא הופכת "1" ל- "0" ? והאם לאחר ANL אני מקבל רק את ספרת האחדות ואז כאשר אני מציב אותו בתא החדש האם הוא דורס את הנתון או שהוא רושם את ספרת האחדות ליד העשרות של הקיים בתא אליו היא מועברת ? ומדוע ? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכם אני כבר הרבה זמן מחפש איפה אפשר לקנו ת drawer slides. (אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית סורי ) ורציתי לשאול אם אתם מכירים מקום בארץ שאפשר לקנות ממנו את הדבר הזה רצוי שהוא יהיה מהסוג שיש בתמונה, אני אפרסם תמונה של הסוג שאני צריך (שהוא מורכב על מסילה פנימית) ואחד מהסוג שרצוי שלא יהיה (שהוא מורכב עם גלגל, כמו מה שכנראה מחובר לכם למדף מקלדת של המחשב). למי שלא הבין למה אני מתכוון, נכון יש את השולחנות של המחשב? או כל מגירה אחרת? אז מה שמחבר אותן לרהיט עצמו הוא חיבור ברזל בעל 2 או יותר חלקים שנקרא סלייד באנגלית, אז אותו אני צריך לקנות, הנה כמה תמונות כדי שתבינו יותר טוב על מה אני מדבר, מה שאני צריך: http://www.libertyhardware.com/search/detail/?searchType=&am…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SupaPlex,

שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי הכפתור הנ"ל. http://www.sharkacomputers.com/buststriilva.html אין לי את הכפתור הזה מהאתר, אלא אחד שדי זהה לו. השגתי אותו מצד אחד בחינם, אבל מצד שאני אני לא יודע איך הוא עובד.... 1. מבחינת האלקטרוניקה, אני לא בטוח אם הוא מיועד לעבודה ממושכת עם המחשב מכיוון שייתכן והמתחים של המחשב ייקצרו את הled איך אני יכול לברר את זה עם רב מודד למשל ? 2. יש בו שש קונקטורים מאחור. שתיים מהקונקטורים מסומנים בפלוס ומינוס. והם ממוקמים במרכז הכפתור. הארבע האחרים מסומנים מ1 - 4 ואני לא בטוח למה אני צריך בכלל ארבע. איזה מהם מתייחס לled ? ולמה בעצם אני צריך עוד 2 קונקטורים ? הרי זוג אחד הוא למתח, זוג שני הוא ל led, זוג שלישי ל.... ? (הקונקטורים מפרדים לזוגות 1,3 ו -…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by BigShoe,

אוקיי, מה שאני רוצה הוא לעשות מעגל שיהיה רגיש לקול ובהתאם לכך ידליק לדים.. נגיד בבאסים זה ידליק או סוג של אקולייזר שידליק לפי העוצמה של הסאונד או כלשהי רגישות כזאת... תודה מראש, עמי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by PhoenixBoy,

יש לי פוטנציומטר עם מוט ארוך כזה כמו כאן: הבעיה שלי היא שאני רוצה לחבר אותו לפאנל עם כפתור ואני רוצה שהכפתור יהיה צמוד לפאנל אבל אי אפשר כי זה ארוך מידי... איך עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. זאת לא מכבר התברר לי שברשותי כמות די רצינית של Garbage, בעיקר מארזים וחלקי מחשב. מכיוון ששני מחשבים כבר יש לי ואין מקום לעוד אחד חשבתי לעשות משהו שונה מאוד הפעם, בחרתי בשם המחשב המנימאליסטי וזאת משום שברצוני לחסוך בכל דבר החל ממקום ועד חלקים מיותרים. החלטתי לקחת מארז ישן סיני חסר שם בעל ספק כוח 300W גנרי לגמרי, לוח אם Chaintech NIF2 שהוא לוח MicroATX עם Geforce 4MX OnBoard ויציאת S-Video, מעבד AMD XP1700, צורב LG DVD, הרדיסק 40GB, וזיכרון 256MB DDR333 וזה פחות או יותר הכל ולבנות מחשב שאני יוכל לקחת אותו באמת לכל מקום ולא רק ישכב. חשבתי לקחת מידות של הלוח ולפיו לחתוך את המארז (יש לי את האביזרים המתאימים) אבל כעת אני נמצא בדילמה, האם להחשיב את הגובה של כרטיסי ההרחבה שגם ככה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by zivM,

אני כבר זמן מה מסתכל בפנדס ורואה כמו שטיח ששמים בריצפת המארז שהוא אמור לבודד רעש... השאלה שלי,אם זה באמת נחוץ?? יש רגליות לכל מארז היום,והוא לא מרעיש ברמות כאלו ששטיח כזה ישתיק אותו... אם שמים את זה בריצפת המארז,האם זה לא גורם לחימום של המארז? יניקת אוויר וכל הקשור לקירור?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://hwzone.co.il/gallery/displayimage.php?pid=1052&fullsize=1 כמו שפה השוכבת הכחולה הזאת מאיפה משיגים אותה מכל חנות מחשבים או בחניות מיוחדת ומה אומרים למוכר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by IlanF,

יש לי כרגע סוללה שהיא 1000mAh ראיתי סוללה שאני רוצה לקנות שהיא 1500mAh, זה משנה משהו או מה זה בעצם אומר, שהיא תחזיק לי יותר זמן?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by maor5,

שלום כולם! היום חתכתי חתיכת פח כדאי להתאמן אז אני כזה חותך פתאום הדרמל לא עובד אחר כך יצא כזה התפסן הזה השחור למעלה והקפיץ היה עקום הקיצר החזרתי את התפסן הסתדר הדרמל.. אני בא להחליף ראש פתאום לא יוצא לי!!! אני בא להוציא הדרמל נשבר כזה צריך עזרה דחוףףףףףףף!!! תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Electric Boom,

שלום, בשיטוטי בסייבר(איך אני נשמע כמו סבא ככה LOL...)מצאתי ת'מודר המוזר הבא:http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=13661&ttitle=%F1%E9%EE%F0%E8%F7:_%F0%E5%F8%E8%E5%EF_%EE%E7%E9%F6%E4_%F7%F1%E5%EE%E4_{%E2%E9%F8%F1%E4_8.5_*%E7%E3%F9%E4_%E1%E9%E5%FA%F8*}_/_Symantec:_Norton_Partition_Magic_8.5&archive= לא כל כך אהבתי את דרך הפעולה שלו,זה די ערבי הקטע עם המתג. חשבתי שבמקום אמצא ת'יוצורון שאחראי לכך שהכונן יודע שיש דיסקט בפנים ואעשה קשר בינו לבין המתג של המארז,מישהו עלה כאן פעם עם רעיון דומה רק עם כרטיסים ושטויות... אני די מתקשה למצוא אותו אבל...חוץ מזה שאני לא בבטוח במאת האחוזים שזה בר עשייה. בגלל זה אני פונה לכאן כ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Arik.G,

אין לי הרבה מה להגיד על זה, אז הנה התמונות: (בתמונה של החלון שמתי דף נייר לבן מתחת כדי שתוכלו לראות יותר ברור את החריטה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אוקי חברים, פרויקט לקראת פסח יוצא לדרך, עכשיו אני זקוק להמלצה למארז, כמה שיותר גדול, שהיה נוח לשנות אותו, וכמה שיותר זול ופשוט, הוא הולך לעבור מודינג עצבני, צביעה, חלון,הוספת מאוררים, ועוד הרבה שטיות מסביב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by SHAHAF_G,

אני די חדש בעסק פירקתי ספק וחיברתי את המאוורר שלו במחשב שלי ללוח אם אני צריך עזרה יש לי מישום מה יש לי בעיה להלחים הבדיל כל הזמן נידבק למלחם ולא לאן שאני רוצה להלחים יכול להיות שהמלחם לא טוב או שסתם אני דפוק???? נ.ב. אחלה פורום קראתי כימעט את כולו ואת כול הטיפים פה ממש מעניין ואולי אני גם אכנס לעסק הזה (כשאני יהיה עשיר..... סתם)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז ככה, אני בונה פאן-באס למחשב החדש שלי, הפא באס ישב במפרץ של ה 5.25". רציתי לגעת אם יש דרך להוסיף לו חיבור אודיו קדמיים לאוזניות ומיקרופון. אני אשתמש בכרטיס קול שעל לוח האם. הכבלים לדבר כזה מגיעים עם המארז או הלוח-אם? ואיפה אפשר לקנות כאלה? עוד משהו - אם אני מחבר לדים של 3V ו 20mA לחיבור 12V - כמה אני אוכל לחבר ואם אילו נגדים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by r0yi,

http://i01.i.aliimg.com/img/pb/902/452/549/549452902_010.jpg בניתי מעכרת אני רוצה לחבר לה את הנגן USB שבתמונה רק רציתי לדעת שאני מחבר את זה נכון 12 V צד ימין כניסת אודיו צד שמאל השלושה יציאה AGND ,R OUT >>>> L OUT AGND אנטנה לרדיו צד שמאול רק לא הבנתי מזה ה VCC כך נראה הרמקול

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by KL-xXx,

היי לכולם. אני צריך עזרה בשינוי חיבור של מאוורר יש לי מאוורר של 12V אשר חיבורו מתאים לחיבור שעל הלוח אם, כלומר המאוורר עם 3 חוטים ומתחבר ללוח אם עם חיבור קטן ברצוני לשנות לו חיבור כך שאוכל לחבר אותו לספק ולא להעמיס על הלוח אם

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הכל בכותרת...תודה לעוזרים...לא מצאתי בחיפוש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by wons,

היי, אני עדיין ממשיך להתעניין בסונארים והשאלה החדשה היא למה בחישני מרחק מבוססי הד משתמשים ברכיבי PIEZO? ולא ברמקול פשוט מבוסס על סליל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים