עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום אני רוצה לעשות תמדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=55374.10 המדריך הראשון(של האורות על הפרספקס הכפול) עכשיו אני רוצה לבנות את המעגל הזה ולהוסיף לו שנגיד אני שמע מוזיקה זה יעשה תאורות בקצב של המוזיקה.. אממ עכשו א רוצ לבנות מעגל 3 מצבים אחד מכובה אחד דלוק שהאורות מהוהוים או איך שא כותבים את זה.. בקיצור לא דולקים רצוף ועוד אחד שהוא מאיר בקצב של המוזיקה אז תוסיפו לו את הפרטים שאני צריך (את החומרים שאני צרך לקנות בנוסף או חומרים שונים כאילו להחליף ) ואיך לבנות תמעגל הזה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by SupaPlex,

שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי הכפתור הנ"ל. http://www.sharkacomputers.com/buststriilva.html אין לי את הכפתור הזה מהאתר, אלא אחד שדי זהה לו. השגתי אותו מצד אחד בחינם, אבל מצד שאני אני לא יודע איך הוא עובד.... 1. מבחינת האלקטרוניקה, אני לא בטוח אם הוא מיועד לעבודה ממושכת עם המחשב מכיוון שייתכן והמתחים של המחשב ייקצרו את הled איך אני יכול לברר את זה עם רב מודד למשל ? 2. יש בו שש קונקטורים מאחור. שתיים מהקונקטורים מסומנים בפלוס ומינוס. והם ממוקמים במרכז הכפתור. הארבע האחרים מסומנים מ1 - 4 ואני לא בטוח למה אני צריך בכלל ארבע. איזה מהם מתייחס לled ? ולמה בעצם אני צריך עוד 2 קונקטורים ? הרי זוג אחד הוא למתח, זוג שני הוא ל led, זוג שלישי ל.... ? (הקונקטורים מפרדים לזוגות 1,3 ו -…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DanyL,

יש לי שני מארזים כאלה, מה אתם מציעים לי לעשות איתם? אני מודר מתחת למתחיל ועל המארזים האלו אני יעשה ניסיים ואימונים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by לד,

http://www.i-hacked.com/images/stories/shuffle/connections_closeup.jpg מזה השחור הזה באמצע??? איזה חלק זה איך קוראים לו?????? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני ועוד 3 חברים שלי מעונינים לקנות ביחד דרמל מקורי שלא ישרף אחרי חצי שעה איפה הכי זול לקנות? איזה דגם עדיף? עזרה בבקשה.. תודה מראש

6. Started by BigShoe,

אוקיי, מה שאני רוצה הוא לעשות מעגל שיהיה רגיש לקול ובהתאם לכך ידליק לדים.. נגיד בבאסים זה ידליק או סוג של אקולייזר שידליק לפי העוצמה של הסאונד או כלשהי רגישות כזאת... תודה מראש, עמי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. תנו רעיונות אם יש לכם כי אין לי מה לעשות איתו ואני רוצה לעשות איתו משהו יפה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by darkman,

ראיתי את הפרויקט שלו http://www.hwzone.co.il/gallery/search.php?=&searchstring=moshik ואני חושב שהרעיון שכל החלק הקדמי יהיה שקוף יפה, ואני רוצה לעשות את זה עכשיו המידות שני צריך זה 43.7x 41.5 אני יודע שאני יצתרך לשפץ קצת את המפרספקט אבל זה לא נורא הבעיה שהכי קרוב למה שאני צריך זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=864 האם הס"מ וקצת החסר יעשה בעיות? וגם איך אני יעשה אותו בתור דלת, שיהיה נוח לפרק ולהרכיב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by y_a_n_i_k,

רציתי לדעת אם אפשר לשלוט בתוכנית על ידי קונסלה או משהו בסגנון מהמחשב על התוכנית שרצה בלוח?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום,יש לי LCD של טושיבה שקניתי לפני איזה 3 שנים לחדר, טלוויזיה מעולהההה, בקושי עבדה אצלי כי אני בקושי בחדר - עבדה לא יותר מ-50 שעות שידור וגם זה אם אני מגזים.לפני שבוע בערך ניסיתי להדליק והיא עושה רעש של הדלקה רק מס' פעמים ולא באמת נדלקת, ניסיתי הכל - אין מה לעשות. כיביתי אותה לשבוע - והיום ניסיתי שוב - עבדה חלק, ראו מעולה (ואין סיבה שלא, היא חדשה!) כיביתי, באתי בערב - ושוב התופעה חזרה.אני מחפש לתקן אותה אצל מישהו אמין שלא ישר יגיד לי "הלך מסך, תיקון 2000 ₪" שהיום חדשה, 3D LED עולה בסביבות ה-6000, מישהו שיהיה אמין ויבין שמדובר במשהו קטן..מישהו מכיר מעבדה אמינה וטובה באיזור המרכז? ראשל"צ והסביבה. וחלילה אל תפנו אותי ל"פל מעבדות" היה לי איתם סיפור מטורף אני לא אתקרב בחיים …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dbzu,

שלום! יש לי מצלמת רשת ואני רוצה לשים אותה מול השער כדי לראות מי שם החלון שלי הכי קרוב לשער אבל למתוח חוט לא בא בחשבון כי אני לא יכול לקדוח בקיר למישהוא יש רעיון איך להפוך את הצלמה לאלחוטית אפילו במרחק של חצי מטר העיקר אלחוטי תודה לכל העוזרים אילון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by d.c.n,

שלום, הייתי רוצה לדעת בבקשה איך משנים את החיבור של המאוורר מחיבור שמתחבר ישירות לספק כוח לחיבור ישיר ללוח אדם על מנת שאני יוכל לשלוט עליו במיוחד בימים החמים האלו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אני יודע שאני לא במצב להעמיד תנאים אבל בכל זאת יש כמה תנאים...\: רצוי מארז כמה שיותר גדול [גודל סטנדרטי זה המינימום] מארז לפנטיום 4 חובה..\: ומאזור המרכז...\: אני מקווה שיש כאן מישהו נדיב..\: כי יש לי את כל החומרים יש לי הכל [כולל צביעה מקצועית אבל לא של גרפיקה אלא של צבעים קבועים אבל הולך להיות משהו דה בסט] אם מישהו יש לו מארז העונה לי על הדרישות אני אשמח ואם הוא מוכן להפטר ממנו על אחת כמה וכמה. היומן מודינג יפורסם במלואו בפורום יומני פרוייקטים כאשר בין השאר יהיו הסדרי תאורה, סליבינג לספק, החלפת כל המבנה החיצוני של הספק שינוי של כ-70% מהמארז עצמו, צביעה מיוחדת ועוד הרבה...קרדיט יינתן ומחיר סמלי במקרה הצורך גם יינתן [עד 50 שקל מכייון שאני לחוץ בתקציב לפרוייקט הזה ואת הרוב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MasterDK,

המוח שלי לא מבשל טוב אז חשבתי עכשיו בארוחת הערב בקשר לחיבור מאוורים לספק עכשיו חשבתי לעצמי "הרי יש איזה שהיא נקודת מקסמיום שהספק נותן איזה מתח מקסימלי שהוא יכול לתת לכל הרכיבים המחוברים עליו. הרי אני לא יכול לחבר אין סוף מאוורים מבלי שהספק ישרף או משו כזה" אז חשבתי איך אני מוצא את המתח המקסימלי שהספק יכול לתת? הרי אין מצב שאני יחבר 10-20 מאוורים בעלי 12V מכולם יעבדו!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by card,

שלום יש לי משהו שאני רוצה לפרק, והסינים המעצבנים סגרו אותו עם ברגים בצורה מאד מיוחדת. מישהו יודע איפה בארץ מוכרים מברג מתאים? להלן הצורה של הבורג: תודה card

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by roeesnir,

יש לי נייד LG שצורך 19V 4.74A. ספק כח ( לא מקורי, אבל לא ג'נרי) נותן 19V 3.4A. בדקתי עם מולטימטר והוא אכן נותן 19V. מדוייק ויציב. לאחרונה המחשב לא מגיב כשמחברים את הספק. (לא נטען, לא נדלקת נורה, כלום.) יכול להיות שזה בגלל שהנתונים לא זהים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by miky,

שמעו חברה יש לי מחשב משעמם אני מחפש רעיונות למודינג אתם יכוחים לתת לי בבקשה רעיונות וקישורים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Arik.G,

אין לי הרבה מה להגיד על זה, אז הנה התמונות: (בתמונה של החלון שמתי דף נייר לבן מתחת כדי שתוכלו לראות יותר ברור את החריטה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by alfa100,

אני רוצה לחבר לד למחשב ואני צריך לדעת כמה מטח המחשב שלי איך אני בודק את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מישהו יכול להמליץ לי על חברות טובות למאוורי מארז (שקטים וחזקים), משחה טרמית ולהסביר לי מה הייתרון של סליבינג לחוטים? (חוץ מיופי) תודה, בז'נגלו

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אנשים!!! לכל מי שחשב שאני מת וכבר לא פעיל בעולמנו טעיתם הצבא הורס אותי אבל אני משתמש כבר בטקטיקות קשות בשביל להילחם על החיים שלי (ראו קב"ן וכלא) בקיצור אני מתכנן את MK3 הפרויקט היחיד שלי שיהיה ללא גבולות ויושלם כראוי בלי קשר לזמן ולתקציב שאני אהיה חייב להוציא עליו התכנון בעיקרו שילדת אלומניום עם מסגרת עץ הדבר הזה יכונה גוף 1 ויכיל בתוכו את כל המחשב חוץ מהספק שישב בשילדה דומה אבל נפרדת מהשילדה הראשית בשביל כל העסק אני ככל הנראה מזמין מגש ללוח אם MINI ATX מחו"ל ועוד כמה חומרים לבניית מארז DIY הדבר החשוב בשבילי הוא ההכנה של השילדה מהאלומיניום אני צריך שיטה (ואם יש למישהו גם מקום שעוסק בזה אז בכלל טוב) לחבר פרופילים של אלומניום (אני רוצה להשתמש בL אבל אם אין ברירה אז O סגורים…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. במדריך של אליאנין כתוב שאין לחבר לדים ללא נגד למקור מתח אבל לבטריה כן..... אם יש לי לדים3.3 וולט ואני רוצה לחבר אותם לבטרי 9 וולט אני צריך נגדים??? אם כן( ואני כמעט בטוח שכן.....) איזה???? איתן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by pc student,

הבנתי שצריך מתאם בשביל הקדודה האם יש דרך לבנות מתאם לא כמו במדריך הארת המארז ע"י לדים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כמו שציינתי בכותרת, מחר אבא שלי מביא לי חתיכת פרספקס בשביל לחתוך חלון במארז, השאלות שלי: 1. אם אני אחתוך בו 2 חורים וארכיב עליהם מאווררי 120 מ"מ [ 1 מול המעבד ו-1 מול הכרטיס מסך ], הפרספקס יוכל להחזיק אותם או שהם יישברו? חשובה לי היציבות של הפרספקס. 2. האם 2 מאווררים של 120 מ"מ בדלת ישפיעו על הטמפ' ועל הסירקולציה במארז? ואם כן, איך מומלץ להרכיב אותם? שניהם מכניסים אוויר? 3. חשבתי גם לחתוך חלון בגג, ולהרכיב עליו עוד מאוורר של 120 מ"מ, האם אני צריך להוציא את כל תכולת המארז בכדי שלא יעופו חתיכות ברזל קטנטנות לתוך חלקי המחשב והמאווררים? יש שיטה להוציא את הגג כולו מהמארז Compucase 6A19? תודה רבה מראש,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ELAZAR.T,

שלום רציתי לשאול אם אני מחבר 12 לדים של - 10V 250mA 3W ביחד בחיבור טורי לשנאי איזה שנאי אני יצטרך? תודה.

• אהבתי!
    • 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים