עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by MoAv,

check this one out : http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cig-01.html Funniest s*** I've ever seen ...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by aviram20,

יש לי במארז כמו שניתן ליראות למטה כפתורים מצופים ניקל כזה משהו נחמד מאוד חשבתי לעשות שבלונה/תבנית מגבס בצורה שלהם וליצוק בפנים איזה חומר שקוף שיתקשה ולאחד מכן לעבד אותם טוב ולשים מאחורה לד אולטרה ברייט ואז זה הייה כפתור זוהר כזה בצבע של הלד רק בעיה אחת מונעת ממני לעשות את זה מה לעזאזאל אני יוצק שמה? איזה חומר יכול להיתקשות ולהפוך שקוף? אפוקסי? יש כזה שקוף? אני צריך משהו פלסטי וקשיח יש עצות ? נ.ב סלחו על הראש המעוות , הרופא אמר שיש לי קדחת המודינג חחחחחחחחח אבירם ;D [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני רוצה לצבוע את המארז שלי ולצייר עליו משהו גם. אני ראיתי את המדריך שיש פה באתר אבל ראיתי איך שהם צבעו מבלי לשייף בהתחלה את המארז אז הם ישר צבעו על הצבע הקיים וזה יצא להם די מכוער הצבע ניראה מרוח כזה לא יפה כל כך לדעתי... לשייף קודם את המארז?! עם איזה מספר נייר? אם למישהו כאן יש נסיון של צביעת מארז שהוא צבע את שלו או שעזר למישהו אחר יכול בבקשה לכתוב לי מה הוא עשה את הסדר עבודה שהוא עשה בערך... עם איזה מספר נייר שיוף הוא השתמש, ואם יש לכם מדריך גם אם הוא באנגלית אז זה טוב ד"א אני לא רוצה לקבל אפקט מראה מאוד מאוד חזק. מישהו יכול לעזור לי בבקשה... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מאד רוצה לדעת איך עושים את זה איך אני בוחר רמקול שמתאים וסוללה נטענת שתחזיק זמן ותתן עוצמה נכונה אני יודע שהתכנון שלי הוא כזה .. יש לי זוג רמקולים 100W לקנות מצבר לקנות מערכת כזאת כמו של הרכב (שבדשבורד) אם זה מספיק להגביר את הקופסה אני אכין מעץ ומידות שאכין לפי הרמקול אני רוצה עוצמה טובה וחזקה איך אני יודע איך להתאים רמקול למערכת למצבר מתאים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז ככה המאווררים שלי עושים די הרבה רעש אז החלטתי לעשות משהו בנידון . אז מה שעשיתי זה ככה : לקחתי את כל המאווררים וחתכתי את החוט של ה + ( החוט האדום ) וחיברתי אותם ביחד ואז חיברתי אותם לרגל האמצעית של המפסק 3 מצבים . אחר כך חיברתי לרגל הראשונה במפסק חוט שמחובר בצידו השני ל 12V מחיבור מולקס ולרגל האחרונה חוט שמחובר בצידו השני ל 5V מחיבור מולקס . וזהו יש לי מפסק שמעביר את כל המאווררים מ 12V ל 5V . [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום אני בונה איז משהו שמדליק הרבה לדים בעוצמה גבוהה בתדירות 0-20kוההספק הכולל של המערכת יהיה בערך 2-3 וואט... אני חושב שה555 IC עומד בקריטריון אבל בגבוליות... בויקיפדיה כתוב ככה Supply voltage (VCC) 4.5 to 15 V Supply current (VCC = +5 V) 3 to 6 mA Supply current (VCC = +15 V) 10 to 15 mA Output current (maximum) 200 mA Power dissipation 600 mW Operating temperature 0 to 70 °C לפי IV=W יצא לי הספק של 3 וואט כמו שחיפשתי אבל כתוב שהצ'יפ עצמו גוזל 600 מיליואט... אז נשאר רק 2.4 ואט?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Electric Boom,

שלום, בשיטוטי בסייבר(איך אני נשמע כמו סבא ככה LOL...)מצאתי ת'מודר המוזר הבא:http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=13661&ttitle=%F1%E9%EE%F0%E8%F7:_%F0%E5%F8%E8%E5%EF_%EE%E7%E9%F6%E4_%F7%F1%E5%EE%E4_{%E2%E9%F8%F1%E4_8.5_*%E7%E3%F9%E4_%E1%E9%E5%FA%F8*}_/_Symantec:_Norton_Partition_Magic_8.5&archive= לא כל כך אהבתי את דרך הפעולה שלו,זה די ערבי הקטע עם המתג. חשבתי שבמקום אמצא ת'יוצורון שאחראי לכך שהכונן יודע שיש דיסקט בפנים ואעשה קשר בינו לבין המתג של המארז,מישהו עלה כאן פעם עם רעיון דומה רק עם כרטיסים ושטויות... אני די מתקשה למצוא אותו אבל...חוץ מזה שאני לא בבטוח במאת האחוזים שזה בר עשייה. בגלל זה אני פונה לכאן כ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by infer73,

טוב ככה, לקחתי פונטציומטר מרמקולים ישנים שלא עבדו (המד של הווליום כאילו) כי היה לי משעמם אז רציתי לפרק את הרמקולים בכל מקרה, הוצאתי את הפונטציומטר בריא ושלם (לקח הרבה זמן!) ואני לא מצליח להבין לאיפה לחבר את הכבלים עכשיו ככה הוא נראה: http://www.megatronics.lk/products/resistors/variable/stereo.jpg ניסיתי למדוד עם רב-מודד ולנסות לחבר מאורר, וזה פשוט לא עובד! מישהו אולי יודע איפה כל כבל אמור להתחבר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אוקי חברים, פרויקט לקראת פסח יוצא לדרך, עכשיו אני זקוק להמלצה למארז, כמה שיותר גדול, שהיה נוח לשנות אותו, וכמה שיותר זול ופשוט, הוא הולך לעבור מודינג עצבני, צביעה, חלון,הוספת מאוררים, ועוד הרבה שטיות מסביב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Shane McMahon,

שלום,יש דרך להוציא את המאוורר מהמחשב?אני מתכוון עם כבל הארכה או משהו כזה? אפשר שירטוט או הסבר איך לעשות בלי קצרים וכו'.. ואם אני שם אותו לסוני,אז הוא צריך להוציא אויר או להכניס???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Cooler-Master,

ערב טוף לכולם! התחלתי להכין פד לעכבר (למעשה כמעט סיימתי נשאר רק האלקטרוניקה) והחלטתי לשים בו 3 לדים מהסוג הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_375&products_id=5156 עכשיו אין לי הרבה מקום בפלסטיק עצמו כדי לשים 3 נגדים שונים אז החלטתי (אם זה אפשרי כמובן) לשים נגד אחד לכל שלושת הלדים (אני יודע שזה פחות טוב משלוש נגדים אבל אני יקח את הסיכון) עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם זה אפשרי? 2. איזה נגד אני צריך בשביל זה? 3. אני מחבר את הכל לשנאי 12 וולט שרשום שהוא מספק 200mA האם הוא יכול להתאים למשימה? תודה מראש כמובן שאחרי שתענו לי על השאלות אז אני ישים תמונות של הפרויקט

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הכל בכותרת...תודה לעוזרים...לא מצאתי בחיפוש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by PhoenixBoy,

יש לי פוטנציומטר עם מוט ארוך כזה כמו כאן: הבעיה שלי היא שאני רוצה לחבר אותו לפאנל עם כפתור ואני רוצה שהכפתור יהיה צמוד לפאנל אבל אי אפשר כי זה ארוך מידי... איך עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני עושה מנורת לבה של אבסולוט אבל אין לי אתם המנורה שלמט שמחממת ואני לא יודע איפו לימצוא!!! השאלה שלי אייך אני יכול ליבנות כזה או איפ אפשר ליקנות כזה... אני כמה סירטונים של וככה אולי תוכלו להגיד לי מה אפשר לעשות...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רציתי לדעת האם אני יכול לחבר 20 לדים (במקביל) למולקס אחד... כי אני יודע שלכל לד יש מספר A והספק נותן מספר A מוגבל לחיבור ה 12V במולקס... דרך אגב מדובר על לדים UV ו UB תודה עידכון: שאלה: יש לי עוד שאלה: האם אני יכול לחבר נגיד 5-10 לדים לשנאי רגיל? , אני צריך לעשות משהו מיוחד או שלחבר במקביל רגיל ואז לשנאי? והאם השני נותן בדיוק את סוג המתח שהלדים צריכים? (מבחינת AC - DC ) תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dbzu,

שלום! יש לי מצלמת רשת ואני רוצה לשים אותה מול השער כדי לראות מי שם החלון שלי הכי קרוב לשער אבל למתוח חוט לא בא בחשבון כי אני לא יכול לקדוח בקיר למישהוא יש רעיון איך להפוך את הצלמה לאלחוטית אפילו במרחק של חצי מטר העיקר אלחוטי תודה לכל העוזרים אילון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zivM,

אני כבר זמן מה מסתכל בפנדס ורואה כמו שטיח ששמים בריצפת המארז שהוא אמור לבודד רעש... השאלה שלי,אם זה באמת נחוץ?? יש רגליות לכל מארז היום,והוא לא מרעיש ברמות כאלו ששטיח כזה ישתיק אותו... אם שמים את זה בריצפת המארז,האם זה לא גורם לחימום של המארז? יניקת אוויר וכל הקשור לקירור?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שימו לב יש לי פרספקס בצורה הבא: תמונה למעטה השאלה היא: נכון שהאור של הלד אכן יגיע בכיוון של הצים הירוקים ויגיע 100% לכיוון הפסים הירוקים השאלה היא האם האור יתפשט גם על כל שאר הפרספקס לפי החצים המסומנים באדום? מקרא: הדבר הכחול אם החוט השחור והחוט האדום זה לד הכחול זה פרספקס (שימו לב! זה לא פרספרס מלא זה מין מלבן אם חור באמצע!!) חצים כיוון התפשטות האור [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DoroZ,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by miky,

שמעו חברה יש לי מחשב משעמם אני מחפש רעיונות למודינג אתם יכוחים לתת לי בבקשה רעיונות וקישורים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני ועוד 3 חברים שלי מעונינים לקנות ביחד דרמל מקורי שלא ישרף אחרי חצי שעה איפה הכי זול לקנות? איזה דגם עדיף? עזרה בבקשה.. תודה מראש

22. שלום לכולם, אני מנסה ליצור סימולציה למעגל מסוים ומופיעה לי הודעת שגיאה : error(orcommn-2302) cannot initialize profile המחשב רץ על Windows 10. אשמח בבקשההה לצדיק מסדום שיוכל לעזור לי תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by pc student,

הבנתי שצריך מתאם בשביל הקדודה האם יש דרך לבנות מתאם לא כמו במדריך הארת המארז ע"י לדים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dj shay 30010,

קיבלתי מחבר מסך LCD graphics יש למישהו שירטוטים או מדריך אך אני מחבר אותו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. http://hwzone.co.il/gallery/displayimage.php?pid=1052&fullsize=1 כמו שפה השוכבת הכחולה הזאת מאיפה משיגים אותה מכל חנות מחשבים או בחניות מיוחדת ומה אומרים למוכר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.