אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה! אני צריך את עזרתכם. אני עושה ניסוי על אפנן טבעתי והיה שם שאלה אחד שלא הבנתי שהוא: הנח שאין במעבדה נתח ספקטרום {זוהי מציאות!} הצא שיטה לזיהוי תדר ה CARRIER? יש לכם מושג איך לענות על שאלה. ??? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי כמה תמונות וזה ממש נוח איך אפשר להשיג את זה!? תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת לא מכבר התברר לי שברשותי כמות די רצינית של Garbage, בעיקר מארזים וחלקי מחשב. מכיוון ששני מחשבים כבר יש לי ואין מקום לעוד אחד חשבתי לעשות משהו שונה מאוד הפעם, בחרתי בשם המחשב המנימאליסטי וזאת משום שברצוני לחסוך בכל דבר החל ממקום ועד חלקים מיותרים. החלטתי לקחת מארז ישן סיני חסר שם בעל ספק כוח 300W גנרי לגמרי, לוח אם Chaintech NIF2 שהוא לוח MicroATX עם Geforce 4MX OnBoard ויציאת S-Video, מעבד AMD XP1700, צורב LG DVD, הרדיסק 40GB, וזיכרון 256MB DDR333 וזה פחות או יותר הכל ולבנות מחשב שאני יוכל לקחת אותו באמת לכל מקום ולא רק ישכב. חשבתי לקחת מידות של הלוח ולפיו לחתוך את המארז (יש לי את האביזרים המתאימים) אבל כעת אני נמצא בדילמה, האם להחשיב את הגובה של כרטיסי ההרחבה שגם ככה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פה יושב מחשב נייד שלפי החשבון שלי כבר בן 8 בערך מדגם compaq presario 700. הסוללה כבר מזמן לא עובדת. אני הולך לפרמט אותו ככה שהוא גם בלי מערכת הפעלה או כל תכנה אחרת. המחשב פיזית תקין אבל זקן. אני מפרסם אותו כאן ולא באתר "אגורה" כי פה אני מאמין שיש מי שידע מה לעשות עם דבר כזה. הוא כבר לא שמיש כמחשב לעבודה ביום יום, לפחות לא עם XP. מה שכן, יש לא יופי של רמקולים יחסית לנייד, המטען המקורי עדיין אצלי ותקין, ככה שלכל מיני פרויקטים יצירתיים הוא בהחלט מתאים. בעיקר אם תשתמשו במערכת הפעלה קלה יותר. אני בבאר שבע בינתיים עד שייגמרו הבחינות. נא לא לפנות אליי בפרטי (אני לא פעיל בפורום כבר שנים) אלא למייל yambtz (at) gmail (dot) com כל מה שאני מבקש בתמורה זה שמי שלוקח ייקח כי הוא ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://overhauledpc.com/guides.php?guide=5
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי מאווררים במארז ויש כניסה רק לאחד מהם בלוח אם אז הבנתי שאני צריך לחבר את המאוורר ישירות למולקס אני מתחיל בכל התחום של המודינג אז אם משהו מוכן להסביר לי בדיוק מה לחבר למה ואיך אני יודה לו מאוד
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות פאן באס עם מפסק 3 מצבים כלומר שיהיה 12 7 5 עכשיו הסקיצה הכי קרובה שמצאתי לזה זה: אני רוצה שמישהו פה ישנה לי את הסקיצה לפי הצרכים שלי (אם מישהו יכול) שככה שבמפסק 3 המצבים יהיה מצב של 12 מצב של 7 ומצב של 5 ולא כמו שהם עשו 12 5 0 ! תודה מראש לעוזרים נ.ב אני צריך שתשנו את הסקיצה הזאת ולא אחרת כי מצאתי אחרות אבל הם לא מובנות לי זאת הסקיצה הכי מובנה שמצאתי אם יש הערות לגבי הסקיצה (משהו לא טוב או לא יפעל) הרגישו חופשי להגיד תודה מראש ;]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי טלויזיית GRUNDIG. אני מעוניין לפענח את לחיצות הכפתורים שנלחצים על השלט שלה. חשבתי לחבר עינית IR (שתשב על הטלויזיה) ב-USB למחשב ולהתקין תוכנה שתדע לייצר LOG של הלחיצות. לא משנה לי הקודים שהתוכנה משתמשת בהם, העיקר שאוכל להבדיל בין לחיצה על כפתור כזה או אחר. יש פה מישהו שעשה משהו כזה? בעיקרון אני מעוניין בפיתרון זול ככל האפשר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי לפתח יותר את הפרוייקט שלי עכשיו רציתי לדעת קצת יותר על מקש מגע (לא לחיצה!) מוכרים דבר כזה (ממש אין לי מושג) מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד? בכל אופן - התחלתי לפתח משהו קטן משלי נגיד יהיה חיישן אור המקום יהיה מואר בלד - וכאשר אני אגע באצבעי - אני אסתיר את האור - והמעגל ייסגר זה טוב להפעלת המחשב אבל אם אני רוצה משהו קבוע (דו מצבי ולא דימר) איך אני עושה את זה? הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני חייב להגיד שאני כבר כמה חודשים גולש פה ואני מועשר בידע בזכותכם! ואני רוצה להודות לכם ממש! עכשיו לשאלתי, ראיתי שבחריטה עם דרמל החריטה לא הכי יפה, אז רציתי לדעת אם אני אקנה את ה-NZXT Tempest אני אוכל לחרוט עליו עם דרמל? והאם אני אוכל לעשות לחלון שלו שיש לו הקיים חריטה, והאם אפשר לעשות חריטה בלייזר ואם אפשר בלייזר כמה זה יעלה לי? כמובן אני רוצה לעשות משו מורכב וזה ייקח לי זמן לעשות לבד כי מחר אני קונה דרמל ומתחיל לעבוד איתו על מארזים ישנים שיש לי. כמה יעלה לי לעשות חריטה עם לייזר? וכמובן איפה אני יכול לבצע חריטה כזאת? ותודה רבהההההההה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מארזים כאלה, מה אתם מציעים לי לעשות איתם? אני מודר מתחת למתחיל ועל המארזים האלו אני יעשה ניסיים ואימונים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להסיר את כלוב ההארד דיסק במארז NZXT Lexa BlackLine ולהעביר את ההארד דיסק לכלוב העליון.. את הכלוב אני חושב שקל להסיר, אני רואה שהוא מחובר בכמה ברגים ואני מבין שרק צריך להבריג אותם החוצה ולמשוך את הכלוב החוצה? הבעיה היא שההארד דיסק מוחזק על המסילה של הכלוב בעזרת 2 פלסטיקים שצמודים אליו והוא לא ניכנס לאף מסילה בכלוב העליון..(יש את המקומות הגדולים יותר שמתאימים לצורבים וכו' ויש את החלק הקטן שמיועד לקוראיי דיסקטים(לא זוכר מספרים של גדלים ) מישו יודע אם מקבלים עם המארז מתאם או פלסטיקים גדולים בכדיי להשכיל את ההארד דיסק בכלוב העליון? הינה כמה תמונות שייעזרו להבנה סימנתי באדום את הכלוב שאני רוצה להסיר והחץ הכחול מסמן את מיקומו החדש של ההארד דיסק http://img3.imagesh…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי כמה מארזים שצבועים עליהם ממש ציורים מושקעים והכל איך אני עושה כזה דבר?!?!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נייד LG שצורך 19V 4.74A. ספק כח ( לא מקורי, אבל לא ג'נרי) נותן 19V 3.4A. בדקתי עם מולטימטר והוא אכן נותן 19V. מדוייק ויציב. לאחרונה המחשב לא מגיב כשמחברים את הספק. (לא נטען, לא נדלקת נורה, כלום.) יכול להיות שזה בגלל שהנתונים לא זהים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו חברה יש לי מחשב משעמם אני מחפש רעיונות למודינג אתם יכוחים לתת לי בבקשה רעיונות וקישורים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אח שלי ביקש ממני היום לעשות לו מודינג למחשב לאחר שראה את המארז HTPC שהכנתי ואחרי הרבה זמן החלטתי לעשות לו פשוט אפקט מראה חביב לכל המארז :] הבעיה-שאין לי מושג איך לעשות את זה! אם למישהו יש מדריך , או סתם יכול לכתוב פה כמה טיפים נחמדים אני מאוד אשמח! תודה רבה רבה מראש !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות קטודות קרות בצבעים כחול , לבן בגדלים : 4 ו - 6 אינץ !!!!! האם למישהו יש למכירה ?? או יודע היכן ניתן לקנות ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תנו רעיונות אם יש לכם כי אין לי מה לעשות איתו ואני רוצה לעשות איתו משהו יפה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.sendspace.com/file/5mb8jm חסר לי רק את החלק של הטריאק (BTA08-400) מאיפה אני יכול להשיג אותו? מישהו יכול להעיף מבט ולתת איזה חו"ד? אני מאוד אשמח ועוד משהו טעינת סוללות(nihm וליתיום למיניהן)איך המגעל טעינה שלהם פועל? CC או CV?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את המארז שלי ולצייר עליו משהו גם. אני ראיתי את המדריך שיש פה באתר אבל ראיתי איך שהם צבעו מבלי לשייף בהתחלה את המארז אז הם ישר צבעו על הצבע הקיים וזה יצא להם די מכוער הצבע ניראה מרוח כזה לא יפה כל כך לדעתי... לשייף קודם את המארז?! עם איזה מספר נייר? אם למישהו כאן יש נסיון של צביעת מארז שהוא צבע את שלו או שעזר למישהו אחר יכול בבקשה לכתוב לי מה הוא עשה את הסדר עבודה שהוא עשה בערך... עם איזה מספר נייר שיוף הוא השתמש, ואם יש לכם מדריך גם אם הוא באנגלית אז זה טוב ד"א אני לא רוצה לקבל אפקט מראה מאוד מאוד חזק. מישהו יכול לעזור לי בבקשה... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי משהו שאני רוצה לפרק, והסינים המעצבנים סגרו אותו עם ברגים בצורה מאד מיוחדת. מישהו יודע איפה בארץ מוכרים מברג מתאים? להלן הצורה של הבורג: תודה card
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות תמדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=55374.10 המדריך הראשון(של האורות על הפרספקס הכפול) עכשיו אני רוצה לבנות את המעגל הזה ולהוסיף לו שנגיד אני שמע מוזיקה זה יעשה תאורות בקצב של המוזיקה.. אממ עכשו א רוצ לבנות מעגל 3 מצבים אחד מכובה אחד דלוק שהאורות מהוהוים או איך שא כותבים את זה.. בקיצור לא דולקים רצוף ועוד אחד שהוא מאיר בקצב של המוזיקה אז תוסיפו לו את הפרטים שאני צריך (את החומרים שאני צרך לקנות בנוסף או חומרים שונים כאילו להחליף ) ואיך לבנות תמעגל הזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי הרבה מה להגיד על זה, אז הנה התמונות: (בתמונה של החלון שמתי דף נייר לבן מתחת כדי שתוכלו לראות יותר ברור את החריטה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במדריך של אליאנין כתוב שאין לחבר לדים ללא נגד למקור מתח אבל לבטריה כן..... אם יש לי לדים3.3 וולט ואני רוצה לחבר אותם לבטרי 9 וולט אני צריך נגדים??? אם כן( ואני כמעט בטוח שכן.....) איזה???? איתן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על חברות טובות למאוורי מארז (שקטים וחזקים), משחה טרמית ולהסביר לי מה הייתרון של סליבינג לחוטים? (חוץ מיופי) תודה, בז'נגלו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-