אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
תגידו זה הכבל שאני חושב שזה? זה עושה תעבודה לדעתכם? http://www.national-tech.com/catalog/vgatorcacomponentvideocable.htm בארץ אני רואה שמתחילים מ200 שקל או 250 שקל האם אפשר לעשות כזה בבית ביכלל? דרך אגב לפי מה שהבנתי זה מוציא 3 RCA של RGB או שאני טועה? האם אפשרי לבנות או להלחים כבל כזה? אני מניח שזה לא חיבור פשוט אבל עדיין האם זה אפשרי עם אמצעים ביתיים נגיד לדוגמא תיראו את זה. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=41999&item=6740538297&rd=1 זה לא נראה כיאילו יש שם ממש לוח מודפס או מעגלים מכל סוג
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות footswitch לגיטרה שלי.... עכשיו במגבר יש יציאת PL שאם סוגרים את המעגל שלה אז הוא מעביר מקלין (נקי) לדיסטורשן מה שאני רוצה זה לעשות פדל שפשוט יתחבר אל המגבר ויסגור את המעגל. יש שתי אפשרויות.... אפשרות 1: סגירה שכאשר לוחצים זה עובר מצב וכדי לחזור למצב הקודם צריך ללחוץ שוב אפשרות 2: שמחזיקים לחוץ כדי לעבור מצב ורק משחררים כדי לחזור למצב הקודם. אז אני צריך רעיונות איך אפשר לסגור את המעגל לפי האפשרויות שהבאתי הערה חשובה: כל זה מבלי להשתמש בכפתור קנוי....אלא הכל בנייה ידנית
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני חייב להגיד שאני כבר כמה חודשים גולש פה ואני מועשר בידע בזכותכם! ואני רוצה להודות לכם ממש! עכשיו לשאלתי, ראיתי שבחריטה עם דרמל החריטה לא הכי יפה, אז רציתי לדעת אם אני אקנה את ה-NZXT Tempest אני אוכל לחרוט עליו עם דרמל? והאם אני אוכל לעשות לחלון שלו שיש לו הקיים חריטה, והאם אפשר לעשות חריטה בלייזר ואם אפשר בלייזר כמה זה יעלה לי? כמובן אני רוצה לעשות משו מורכב וזה ייקח לי זמן לעשות לבד כי מחר אני קונה דרמל ומתחיל לעבוד איתו על מארזים ישנים שיש לי. כמה יעלה לי לעשות חריטה עם לייזר? וכמובן איפה אני יכול לבצע חריטה כזאת? ותודה רבהההההההה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שמעו אני מעוניין לצבוע את המארז לצבע שחור... עכשיו איזה צבע אני בדיוק קונה?זה משהו מיוחד? כי אני לא רוצה אחרי שאני אצבע אם הספריי אז זה יהיה מגעיל כזה ודביק...בגלל זה אני שואל אם זה צבע מיוחד ? וכמה זה בערך עולה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו חברה יש לי מחשב משעמם אני מחפש רעיונות למודינג אתם יכוחים לתת לי בבקשה רעיונות וקישורים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה, לקחתי פונטציומטר מרמקולים ישנים שלא עבדו (המד של הווליום כאילו) כי היה לי משעמם אז רציתי לפרק את הרמקולים בכל מקרה, הוצאתי את הפונטציומטר בריא ושלם (לקח הרבה זמן!) ואני לא מצליח להבין לאיפה לחבר את הכבלים עכשיו ככה הוא נראה: http://www.megatronics.lk/products/resistors/variable/stereo.jpg ניסיתי למדוד עם רב-מודד ולנסות לחבר מאורר, וזה פשוט לא עובד! מישהו אולי יודע איפה כל כבל אמור להתחבר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוף לכולם! התחלתי להכין פד לעכבר (למעשה כמעט סיימתי נשאר רק האלקטרוניקה) והחלטתי לשים בו 3 לדים מהסוג הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_375&products_id=5156 עכשיו אין לי הרבה מקום בפלסטיק עצמו כדי לשים 3 נגדים שונים אז החלטתי (אם זה אפשרי כמובן) לשים נגד אחד לכל שלושת הלדים (אני יודע שזה פחות טוב משלוש נגדים אבל אני יקח את הסיכון) עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם זה אפשרי? 2. איזה נגד אני צריך בשביל זה? 3. אני מחבר את הכל לשנאי 12 וולט שרשום שהוא מספק 200mA האם הוא יכול להתאים למשימה? תודה מראש כמובן שאחרי שתענו לי על השאלות אז אני ישים תמונות של הפרויקט
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במארז כמו שניתן ליראות למטה כפתורים מצופים ניקל כזה משהו נחמד מאוד חשבתי לעשות שבלונה/תבנית מגבס בצורה שלהם וליצוק בפנים איזה חומר שקוף שיתקשה ולאחד מכן לעבד אותם טוב ולשים מאחורה לד אולטרה ברייט ואז זה הייה כפתור זוהר כזה בצבע של הלד רק בעיה אחת מונעת ממני לעשות את זה מה לעזאזאל אני יוצק שמה? איזה חומר יכול להיתקשות ולהפוך שקוף? אפוקסי? יש כזה שקוף? אני צריך משהו פלסטי וקשיח יש עצות ? נ.ב סלחו על הראש המעוות , הרופא אמר שיש לי קדחת המודינג חחחחחחחחח אבירם ;D [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר זמן מה מסתכל בפנדס ורואה כמו שטיח ששמים בריצפת המארז שהוא אמור לבודד רעש... השאלה שלי,אם זה באמת נחוץ?? יש רגליות לכל מארז היום,והוא לא מרעיש ברמות כאלו ששטיח כזה ישתיק אותו... אם שמים את זה בריצפת המארז,האם זה לא גורם לחימום של המארז? יניקת אוויר וכל הקשור לקירור?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 10 מכשירים עם מקלט gps דגם fastrax upatch 300 שנרכשו לפני 10 שנים . יש לי בעיה שבכל מכשיר אני קולט מספר שונה של לוונים באותו מקום ובאותו זמן . 1. מה הסיבה לכך ? 2. מה אורך חיים של מקלט מסוג זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי כרגע סוללה שהיא 1000mAh ראיתי סוללה שאני רוצה לקנות שהיא 1500mAh, זה משנה משהו או מה זה בעצם אומר, שהיא תחזיק לי יותר זמן?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ועוד 3 חברים שלי מעונינים לקנות ביחד דרמל מקורי שלא ישרף אחרי חצי שעה איפה הכי זול לקנות? איזה דגם עדיף? עזרה בבקשה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, מה שאני רוצה הוא לעשות מעגל שיהיה רגיש לקול ובהתאם לכך ידליק לדים.. נגיד בבאסים זה ידליק או סוג של אקולייזר שידליק לפי העוצמה של הסאונד או כלשהי רגישות כזאת... תודה מראש, עמי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.cmstore.eu/cases/haf/haf-932/haf-932-i-o-panel/ יש מוכר אחד באיביי אבל העלות היא 200 שקל, אשמח לעזרתכם ולמי שמבין איפה אפשר למצוא את החלק ב10-20 דולר מקסימום (משלוחים בתוך ארה"ב מתקבלים בברכה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פוטנציומטר עם מוט ארוך כזה כמו כאן: הבעיה שלי היא שאני רוצה לחבר אותו לפאנל עם כפתור ואני רוצה שהכפתור יהיה צמוד לפאנל אבל אי אפשר כי זה ארוך מידי... איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני די חדש בעסק פירקתי ספק וחיברתי את המאוורר שלו במחשב שלי ללוח אם אני צריך עזרה יש לי מישום מה יש לי בעיה להלחים הבדיל כל הזמן נידבק למלחם ולא לאן שאני רוצה להלחים יכול להיות שהמלחם לא טוב או שסתם אני דפוק???? נ.ב. אחלה פורום קראתי כימעט את כולו ואת כול הטיפים פה ממש מעניין ואולי אני גם אכנס לעסק הזה (כשאני יהיה עשיר..... סתם)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאד רוצה לדעת איך עושים את זה איך אני בוחר רמקול שמתאים וסוללה נטענת שתחזיק זמן ותתן עוצמה נכונה אני יודע שהתכנון שלי הוא כזה .. יש לי זוג רמקולים 100W לקנות מצבר לקנות מערכת כזאת כמו של הרכב (שבדשבורד) אם זה מספיק להגביר את הקופסה אני אכין מעץ ומידות שאכין לפי הרמקול אני רוצה עוצמה טובה וחזקה איך אני יודע איך להתאים רמקול למערכת למצבר מתאים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות תמדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=55374.10 המדריך הראשון(של האורות על הפרספקס הכפול) עכשיו אני רוצה לבנות את המעגל הזה ולהוסיף לו שנגיד אני שמע מוזיקה זה יעשה תאורות בקצב של המוזיקה.. אממ עכשו א רוצ לבנות מעגל 3 מצבים אחד מכובה אחד דלוק שהאורות מהוהוים או איך שא כותבים את זה.. בקיצור לא דולקים רצוף ועוד אחד שהוא מאיר בקצב של המוזיקה אז תוסיפו לו את הפרטים שאני צריך (את החומרים שאני צרך לקנות בנוסף או חומרים שונים כאילו להחליף ) ואיך לבנות תמעגל הזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. אני צריך עזרה בשינוי חיבור של מאוורר יש לי מאוורר של 12V אשר חיבורו מתאים לחיבור שעל הלוח אם, כלומר המאוורר עם 3 חוטים ומתחבר ללוח אם עם חיבור קטן ברצוני לשנות לו חיבור כך שאוכל לחבר אותו לספק ולא להעמיס על הלוח אם
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני יקח שני סוללות אני יחבר מכשיר חשמלי קטן בסוללה אחת להדק החיובי ובשניה לשלילי זה יפעל?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בשיטוטי בסייבר(איך אני נשמע כמו סבא ככה LOL...)מצאתי ת'מודר המוזר הבא:http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=13661&ttitle=%F1%E9%EE%F0%E8%F7:_%F0%E5%F8%E8%E5%EF_%EE%E7%E9%F6%E4_%F7%F1%E5%EE%E4_{%E2%E9%F8%F1%E4_8.5_*%E7%E3%F9%E4_%E1%E9%E5%FA%F8*}_/_Symantec:_Norton_Partition_Magic_8.5&archive= לא כל כך אהבתי את דרך הפעולה שלו,זה די ערבי הקטע עם המתג. חשבתי שבמקום אמצא ת'יוצורון שאחראי לכך שהכונן יודע שיש דיסקט בפנים ואעשה קשר בינו לבין המתג של המארז,מישהו עלה כאן פעם עם רעיון דומה רק עם כרטיסים ושטויות... אני די מתקשה למצוא אותו אבל...חוץ מזה שאני לא בבטוח במאת האחוזים שזה בר עשייה. בגלל זה אני פונה לכאן כ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש במקלט עם בתוכנה uice האם הוא יתאים ? תמונות למטה: המקלט נראה דומה למקלט בתראד המדריכים רק בלי מיצב מתח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש דרך להוציא את המאוורר מהמחשב?אני מתכוון עם כבל הארכה או משהו כזה? אפשר שירטוט או הסבר איך לעשות בלי קצרים וכו'.. ואם אני שם אותו לסוני,אז הוא צריך להוציא אויר או להכניס???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי כמה מארזים שצבועים עליהם ממש ציורים מושקעים והכל איך אני עושה כזה דבר?!?!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-