אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
הי! שמעתי על איזושהי דרך לעשות זאת עם שני טרפזים(EC).. אפשר לקבל עזרה והדרכה מפורטת עד כמה שאפשר? אני צריך שניים.... תודה למי שעיזור
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לחופש הגדול פרויקט מודינג חדש - מחשב פרספקט תיכננתי כבר בקטנה איך הוא יראה אבל זה לא סגור ועד שאני לא אקבל את החלקים ואת הפרספקט אני לא אדע 100% איך הוא יראה. המחשב יהיה 2 קומות. בקומה הראשונה מתוכנן לוח אם,קטודה וHD בקומה השניה CDROM וספק הבעיה העיקרית שלי בנושא התכנון הוא שהמחשב שאני אשים אולי יהיה מחשב ישן יחסית והכבלים של הספק שלו לא כ"כ ארוכים כדי להגיע לHD,לוח אם. אחרי כל הדיבורים, הנה הסרטוט: כפי שאתם רואים קטודה מונחת בצד הלוח אם. שני כפתורי הדלקה ומסך LCD למעלה מאוורר 80 מכניס (אני לא יכול לשים 120 כי זה גבוה ותהיה לי את הבעיה של הספק שציינתי) למעלה יש את הCD והספק ומה שאתם רואים שם זה גם שרוול אוויר שאולי יתלבש עליו גם מאוורר זאת הדלת …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שהמנוע ידחוף עגלה במשקל 20 ק"ג (כמה הספק אני צריך?) איפה אני יכל לקנות מנוע כזה? עדיף יד שניה. מה סדר גודל של מחיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת, מחר אבא שלי מביא לי חתיכת פרספקס בשביל לחתוך חלון במארז, השאלות שלי: 1. אם אני אחתוך בו 2 חורים וארכיב עליהם מאווררי 120 מ"מ [ 1 מול המעבד ו-1 מול הכרטיס מסך ], הפרספקס יוכל להחזיק אותם או שהם יישברו? חשובה לי היציבות של הפרספקס. 2. האם 2 מאווררים של 120 מ"מ בדלת ישפיעו על הטמפ' ועל הסירקולציה במארז? ואם כן, איך מומלץ להרכיב אותם? שניהם מכניסים אוויר? 3. חשבתי גם לחתוך חלון בגג, ולהרכיב עליו עוד מאוורר של 120 מ"מ, האם אני צריך להוציא את כל תכולת המארז בכדי שלא יעופו חתיכות ברזל קטנטנות לתוך חלקי המחשב והמאווררים? יש שיטה להוציא את הגג כולו מהמארז Compucase 6A19? תודה רבה מראש,
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
check this one out : http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cig-01.html Funniest s*** I've ever seen ...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במארז כמו שניתן ליראות למטה כפתורים מצופים ניקל כזה משהו נחמד מאוד חשבתי לעשות שבלונה/תבנית מגבס בצורה שלהם וליצוק בפנים איזה חומר שקוף שיתקשה ולאחד מכן לעבד אותם טוב ולשים מאחורה לד אולטרה ברייט ואז זה הייה כפתור זוהר כזה בצבע של הלד רק בעיה אחת מונעת ממני לעשות את זה מה לעזאזאל אני יוצק שמה? איזה חומר יכול להיתקשות ולהפוך שקוף? אפוקסי? יש כזה שקוף? אני צריך משהו פלסטי וקשיח יש עצות ? נ.ב סלחו על הראש המעוות , הרופא אמר שיש לי קדחת המודינג חחחחחחחחח אבירם ;D [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גובה - 45 CM רוחב- 19.5 CM אני רוצה לקנות את זה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4274 אבל אני חייב לגלות קודם איזה מארז יש לי, Tower, Mini Tower...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חתיכה ענקית של פרספקס והיא דיי מלאה שריטות עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול להוריד ממנה את השריטות למה זה שרוט לגמרה ויהיה חבל לזרוק כזו חתיכה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני חייב להגיד שאני כבר כמה חודשים גולש פה ואני מועשר בידע בזכותכם! ואני רוצה להודות לכם ממש! עכשיו לשאלתי, ראיתי שבחריטה עם דרמל החריטה לא הכי יפה, אז רציתי לדעת אם אני אקנה את ה-NZXT Tempest אני אוכל לחרוט עליו עם דרמל? והאם אני אוכל לעשות לחלון שלו שיש לו הקיים חריטה, והאם אפשר לעשות חריטה בלייזר ואם אפשר בלייזר כמה זה יעלה לי? כמובן אני רוצה לעשות משו מורכב וזה ייקח לי זמן לעשות לבד כי מחר אני קונה דרמל ומתחיל לעבוד איתו על מארזים ישנים שיש לי. כמה יעלה לי לעשות חריטה עם לייזר? וכמובן איפה אני יכול לבצע חריטה כזאת? ותודה רבהההההההה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי משהו שאני רוצה לפרק, והסינים המעצבנים סגרו אותו עם ברגים בצורה מאד מיוחדת. מישהו יודע איפה בארץ מוכרים מברג מתאים? להלן הצורה של הבורג: תודה card
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לפתח יותר את הפרוייקט שלי עכשיו רציתי לדעת קצת יותר על מקש מגע (לא לחיצה!) מוכרים דבר כזה (ממש אין לי מושג) מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד? בכל אופן - התחלתי לפתח משהו קטן משלי נגיד יהיה חיישן אור המקום יהיה מואר בלד - וכאשר אני אגע באצבעי - אני אסתיר את האור - והמעגל ייסגר זה טוב להפעלת המחשב אבל אם אני רוצה משהו קבוע (דו מצבי ולא דימר) איך אני עושה את זה? הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מארזים כאלה, מה אתם מציעים לי לעשות איתם? אני מודר מתחת למתחיל ועל המארזים האלו אני יעשה ניסיים ואימונים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.cmstore.eu/cases/haf/haf-932/haf-932-i-o-panel/ יש מוכר אחד באיביי אבל העלות היא 200 שקל, אשמח לעזרתכם ולמי שמבין איפה אפשר למצוא את החלק ב10-20 דולר מקסימום (משלוחים בתוך ארה"ב מתקבלים בברכה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
במדריך של אליאנין כתוב שאין לחבר לדים ללא נגד למקור מתח אבל לבטריה כן..... אם יש לי לדים3.3 וולט ואני רוצה לחבר אותם לבטרי 9 וולט אני צריך נגדים??? אם כן( ואני כמעט בטוח שכן.....) איזה???? איתן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מדריך להכנת Notebook Drive Adapter from 2.5" to 3.5", כפי שניתן למצוא בחנויות האלה: http://www.mcsx.co.uk/shop/2-5-to-3-5-ide-adapter-kit.htm http://www.thenerds.net/productpage.asp?un=156943&s=1 http://shop.store.yahoo.com/laptopsforless/25to35laphar.html http://www.cablesforless.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=776 אני פשוט חייב אחד כזה לדיוידי הנייד שלי, ולהזמין אחד מחו"ל עולה יותר מלקנות DVD חדש... אז כשראיתי את זה, אמרתי לעצמי שזה נראה יחסית פשוט, למה לא לחפש מדריך לבניית אחד כזה? כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו חברה יש לי מחשב משעמם אני מחפש רעיונות למודינג אתם יכוחים לתת לי בבקשה רעיונות וקישורים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוף לכולם! התחלתי להכין פד לעכבר (למעשה כמעט סיימתי נשאר רק האלקטרוניקה) והחלטתי לשים בו 3 לדים מהסוג הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_375&products_id=5156 עכשיו אין לי הרבה מקום בפלסטיק עצמו כדי לשים 3 נגדים שונים אז החלטתי (אם זה אפשרי כמובן) לשים נגד אחד לכל שלושת הלדים (אני יודע שזה פחות טוב משלוש נגדים אבל אני יקח את הסיכון) עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם זה אפשרי? 2. איזה נגד אני צריך בשביל זה? 3. אני מחבר את הכל לשנאי 12 וולט שרשום שהוא מספק 200mA האם הוא יכול להתאים למשימה? תודה מראש כמובן שאחרי שתענו לי על השאלות אז אני ישים תמונות של הפרויקט
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם מכירים את התריסים האלה החשמליים שנפתחים אוטומטית בשעה מסויימת ונסגרים אוטומטית? יש לי תריס כזה ויש מנוע השאלה שלי איך אני יכול לגרום לו להפתח ולהסגר אוטומטית בשעה מסויימת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גיליתי שיש לנו בסדנה בבסיס מלא מלא לוחות של פרספקס ויש לי גישה אליהם כמובן יש גם מלא כלים כמו פאן תעשייתי שאפשר לכופף את הפרספקס וכ'ו עכשיו אני חושב מה אפשר לעשות עם הפרספקס זו כמות ממש גדולה איזה 10 לוחות חשבתי לבנות מארז אבל נראה לי יקח מלא מלא זמן יש לכם קישורים לאתרים שבונים מהן דברים מפרספקס אולי מיכל מים למערכת קירור מיים או משהו בסגנון
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פה יושב מחשב נייד שלפי החשבון שלי כבר בן 8 בערך מדגם compaq presario 700. הסוללה כבר מזמן לא עובדת. אני הולך לפרמט אותו ככה שהוא גם בלי מערכת הפעלה או כל תכנה אחרת. המחשב פיזית תקין אבל זקן. אני מפרסם אותו כאן ולא באתר "אגורה" כי פה אני מאמין שיש מי שידע מה לעשות עם דבר כזה. הוא כבר לא שמיש כמחשב לעבודה ביום יום, לפחות לא עם XP. מה שכן, יש לא יופי של רמקולים יחסית לנייד, המטען המקורי עדיין אצלי ותקין, ככה שלכל מיני פרויקטים יצירתיים הוא בהחלט מתאים. בעיקר אם תשתמשו במערכת הפעלה קלה יותר. אני בבאר שבע בינתיים עד שייגמרו הבחינות. נא לא לפנות אליי בפרטי (אני לא פעיל בפורום כבר שנים) אלא למייל yambtz (at) gmail (dot) com כל מה שאני מבקש בתמורה זה שמי שלוקח ייקח כי הוא ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה. אני מתכנן מוד למארז שלי וברגע שיהיו בידי כל החומרים אני אף אפתח לוג. יש רק בעיה אחת שמרידה אותי ענין הצביעה. אני מתכוון לצבוע את פנים המארז. יש בידי ספרי בצבע המתאים בגוון שאני רוצה והכל שמותאם לצביעה על מתכת. מה שכן אני יודע שמומלץ לצבוע שכבה אחת פרמיר לפני. השאלה שלי היא מדוע? ענין של תוצאה טובהיותר או ענין של היתקלפות הצבע? כי אני קצת קצר בכסף ופרמיר של יעקבי שמצאתי עולה 60 שקלים.. שזה דיי הרבה יחסית לתקציב שלי. (כי ישנם עוד חלקים בתיכנון) אם אין בררה והצבע מתקלף (שזה מאוד מסוכן בתוך המארז) אז אני אקנה. אבל אם הענין הוא רק תוצאה חלקה יותר לדוגמא או משו כזה אני אעדיף לצבוע ללא פרמיר.. בקיצור השאלה היא מדוע צריך שכבת פרמיר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה צבעתי את המארז בשחור ורציתי לעשות להבות על הדלת אך לרוע מזלי איני מוצא תמונה של להבות,האם למישהו יש? תודה!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ועוד 3 חברים שלי מעונינים לקנות ביחד דרמל מקורי שלא ישרף אחרי חצי שעה איפה הכי זול לקנות? איזה דגם עדיף? עזרה בבקשה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפרוייקט אישי דרוש תוכניתן לארדוינו, עבור הפרוייקט נדרש לבצע את הדברים הבאים: הפרוייקט : - שליטה ובקרה על מנוע צעד. - קבלת מידע חיווי לתצוגת ארדוינו 16/2. - תוכנית עבודה למנוע מהנתונים שהתקבלו מהתצוגה. הרכיבים : מנוע צעד NEMA17 Arduino UNO 16X2 LCD Keypad Shield for Arduino V2 העבודה בתשלום כמובן. תחילת עבודה : מיידית. נדרש להוכיח יכולת / דוגמא לפרוייקט דומה. נא לשלוח הודעה אישית או מייל ל: yossmor2@walla.co.il. בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-