אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי משהו שאני רוצה לפרק, והסינים המעצבנים סגרו אותו עם ברגים בצורה מאד מיוחדת. מישהו יודע איפה בארץ מוכרים מברג מתאים? להלן הצורה של הבורג: תודה card
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לחופש הגדול פרויקט מודינג חדש - מחשב פרספקט תיכננתי כבר בקטנה איך הוא יראה אבל זה לא סגור ועד שאני לא אקבל את החלקים ואת הפרספקט אני לא אדע 100% איך הוא יראה. המחשב יהיה 2 קומות. בקומה הראשונה מתוכנן לוח אם,קטודה וHD בקומה השניה CDROM וספק הבעיה העיקרית שלי בנושא התכנון הוא שהמחשב שאני אשים אולי יהיה מחשב ישן יחסית והכבלים של הספק שלו לא כ"כ ארוכים כדי להגיע לHD,לוח אם. אחרי כל הדיבורים, הנה הסרטוט: כפי שאתם רואים קטודה מונחת בצד הלוח אם. שני כפתורי הדלקה ומסך LCD למעלה מאוורר 80 מכניס (אני לא יכול לשים 120 כי זה גבוה ותהיה לי את הבעיה של הספק שציינתי) למעלה יש את הCD והספק ומה שאתם רואים שם זה גם שרוול אוויר שאולי יתלבש עליו גם מאוורר זאת הדלת …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר שתי קטודות במקביל לאותו פוצימטר ואותו מפסק..? אני מדבר על הדגם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_1172&products_id=5953
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור פרופיל לד עוצמתי, יש בשוק פסי לדים כפולים או משולשים שמייצרים הרבה lm למטר, כמובן שזה יצוא מאוד יקר, אני מעוניין להריץ 3 פסי לד רגילים אחד ליד השני וככה ליצור את אותו עוצמה בפחות כסף, האם מישהו מכיר האם זה בעייתי? למשל שלא ייגעו אחד בשני וכו'?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לחבר לד למחשב ואני צריך לדעת כמה מטח המחשב שלי איך אני בודק את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תסתכלו ..אני רוצה לחרוט ציור.. והציור בנוי מקווים ישרים בלבד..האם אפשרי לחרוט עם סכין יפני?! אני מתכוון לבצע את זה אם זה יהיה אפשרי...עם סרגל ולעשות תקווים עם הסכין! (יענו הסכין זה כמו עיפרון)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת בבקשה איך משנים את החיבור של המאוורר מחיבור שמתחבר ישירות לספק כוח לחיבור ישיר ללוח אדם על מנת שאני יוכל לשלוט עליו במיוחד בימים החמים האלו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פה יושב מחשב נייד שלפי החשבון שלי כבר בן 8 בערך מדגם compaq presario 700. הסוללה כבר מזמן לא עובדת. אני הולך לפרמט אותו ככה שהוא גם בלי מערכת הפעלה או כל תכנה אחרת. המחשב פיזית תקין אבל זקן. אני מפרסם אותו כאן ולא באתר "אגורה" כי פה אני מאמין שיש מי שידע מה לעשות עם דבר כזה. הוא כבר לא שמיש כמחשב לעבודה ביום יום, לפחות לא עם XP. מה שכן, יש לא יופי של רמקולים יחסית לנייד, המטען המקורי עדיין אצלי ותקין, ככה שלכל מיני פרויקטים יצירתיים הוא בהחלט מתאים. בעיקר אם תשתמשו במערכת הפעלה קלה יותר. אני בבאר שבע בינתיים עד שייגמרו הבחינות. נא לא לפנות אליי בפרטי (אני לא פעיל בפורום כבר שנים) אלא למייל yambtz (at) gmail (dot) com כל מה שאני מבקש בתמורה זה שמי שלוקח ייקח כי הוא ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מישהו התנסה עם USB to TTL מבוסס FTDI ומבוסס PL2303HX, ויכול להגיד יתרונות וחסרונות של אחד לעומת השני? תודה רבה card
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שמעו אני מעוניין לצבוע את המארז לצבע שחור... עכשיו איזה צבע אני בדיוק קונה?זה משהו מיוחד? כי אני לא רוצה אחרי שאני אצבע אם הספריי אז זה יהיה מגעיל כזה ודביק...בגלל זה אני שואל אם זה צבע מיוחד ? וכמה זה בערך עולה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הקופסה הזאת ויש בה משחת הלחמה 50 גרם ואני צריך לדעת איך משתמשים בה. היא מאייס משחת הלחמה ובאנגלית כתוב soldering paste של חברת steel works. צריך [glow=red,2,300]עזרה[/glow]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.שלום רציתי לדעת כיצד אפשר לבנות מכונת CNC? (כל מכונת CNC) אני השמח למדריכים באנגלית+עברית 2.מה מכונת CNC יכולה לעשות/ליצור? 3.באיזה תכנה משתמשים כדי להפעיל אותה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תנו רעיונות אם יש לכם כי אין לי מה לעשות איתו ואני רוצה לעשות איתו משהו יפה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לבנות מארז בצורה עצמאית,אני יודע איך ויש לי כבר תכנונים עשיתי זאת בעבר אך עם עוד מישהו ואז פחות ידעתי לעומק והכול.. אני חשבתי כחומר שממנו יהיה בנוי המארז על אלומניום ולהשתמש בפרספקס כדי לייצור חלון. עכשיו אני לא יודע איזה עובי בדיוק זה יהיה ובאיזה גודל וכמות להזמין משטחים של אלומניום. המידות הרצויות של המארז הם (LxWxH) 53x21x50.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות footswitch לגיטרה שלי.... עכשיו במגבר יש יציאת PL שאם סוגרים את המעגל שלה אז הוא מעביר מקלין (נקי) לדיסטורשן מה שאני רוצה זה לעשות פדל שפשוט יתחבר אל המגבר ויסגור את המעגל. יש שתי אפשרויות.... אפשרות 1: סגירה שכאשר לוחצים זה עובר מצב וכדי לחזור למצב הקודם צריך ללחוץ שוב אפשרות 2: שמחזיקים לחוץ כדי לעבור מצב ורק משחררים כדי לחזור למצב הקודם. אז אני צריך רעיונות איך אפשר לסגור את המעגל לפי האפשרויות שהבאתי הערה חשובה: כל זה מבלי להשתמש בכפתור קנוי....אלא הכל בנייה ידנית
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז עם מאוורר 120MM אחורי הפולט אוויר, מאוורר 120MM קדמי הנושף אוויר לכיוון הHDDים, ומאוור צד 23CM שמכניס אוויר. מצאתי מאוורר 80MM ששוכב אצלי ללא שימוש, וחיברתי לקייג' של הHDD (כפי שרואים בתמונה). הוא נושף אוויר לכיוון ה...משהו בין הכרטיס מסך לקירור מעבד. לא היה לי מקום אחר לחבר אותו אליו, אז שמתי אותו שם =| האם יכול להיווצר מצב מעוות כלשהו שהוא בעצם ייגרע מהקירור במארז? הוא יוצר מערבולת עם מאוורר ה23CM, כי הוא נושף אוויר ממש במאונך לכיוון האוויר הנכנס דרך מאוורר ה23CM.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים ברשותי טלוויזיה של 55 אינץ' של חברת מולר (לא באחריות) לאחרונה במהלך צפייה בטלוויזה, פתאום הטלוויזיה מתחילה להפעיל צבעים ירוק אדום לבן וכחול. אחד אחרי השני. לאחר ניתוק מהחשמל למספר רב של דקות. הכל מסתדר בהדלקה ולאחר מכן זה יכול להופיע שוב.. שמתי לב שברגע שנוגעים בפאנל למטה איפה שיש את הכפתורים של ההדלקה וכו' הטלוויזיה נכנסת למצב הזה. גם נגיעה בכבל מתח מכניס אותה למצב הזה. כנראה שיש בעיה עם הפאנל או עם הכבל הזה? אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להסיר את כלוב ההארד דיסק במארז NZXT Lexa BlackLine ולהעביר את ההארד דיסק לכלוב העליון.. את הכלוב אני חושב שקל להסיר, אני רואה שהוא מחובר בכמה ברגים ואני מבין שרק צריך להבריג אותם החוצה ולמשוך את הכלוב החוצה? הבעיה היא שההארד דיסק מוחזק על המסילה של הכלוב בעזרת 2 פלסטיקים שצמודים אליו והוא לא ניכנס לאף מסילה בכלוב העליון..(יש את המקומות הגדולים יותר שמתאימים לצורבים וכו' ויש את החלק הקטן שמיועד לקוראיי דיסקטים(לא זוכר מספרים של גדלים ) מישו יודע אם מקבלים עם המארז מתאם או פלסטיקים גדולים בכדיי להשכיל את ההארד דיסק בכלוב העליון? הינה כמה תמונות שייעזרו להבנה סימנתי באדום את הכלוב שאני רוצה להסיר והחץ הכחול מסמן את מיקומו החדש של ההארד דיסק http://img3.imagesh…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, מה שאני רוצה הוא לעשות מעגל שיהיה רגיש לקול ובהתאם לכך ידליק לדים.. נגיד בבאסים זה ידליק או סוג של אקולייזר שידליק לפי העוצמה של הסאונד או כלשהי רגישות כזאת... תודה מראש, עמי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני חייב להגיד שאני כבר כמה חודשים גולש פה ואני מועשר בידע בזכותכם! ואני רוצה להודות לכם ממש! עכשיו לשאלתי, ראיתי שבחריטה עם דרמל החריטה לא הכי יפה, אז רציתי לדעת אם אני אקנה את ה-NZXT Tempest אני אוכל לחרוט עליו עם דרמל? והאם אני אוכל לעשות לחלון שלו שיש לו הקיים חריטה, והאם אפשר לעשות חריטה בלייזר ואם אפשר בלייזר כמה זה יעלה לי? כמובן אני רוצה לעשות משו מורכב וזה ייקח לי זמן לעשות לבד כי מחר אני קונה דרמל ומתחיל לעבוד איתו על מארזים ישנים שיש לי. כמה יעלה לי לעשות חריטה עם לייזר? וכמובן איפה אני יכול לבצע חריטה כזאת? ותודה רבהההההההה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לפתח יותר את הפרוייקט שלי עכשיו רציתי לדעת קצת יותר על מקש מגע (לא לחיצה!) מוכרים דבר כזה (ממש אין לי מושג) מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד? בכל אופן - התחלתי לפתח משהו קטן משלי נגיד יהיה חיישן אור המקום יהיה מואר בלד - וכאשר אני אגע באצבעי - אני אסתיר את האור - והמעגל ייסגר זה טוב להפעלת המחשב אבל אם אני רוצה משהו קבוע (דו מצבי ולא דימר) איך אני עושה את זה? הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע סוללה שהיא 1000mAh ראיתי סוללה שאני רוצה לקנות שהיא 1500mAh, זה משנה משהו או מה זה בעצם אומר, שהיא תחזיק לי יותר זמן?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מכתנן לבנות פאו-באס, שיהיה רהובאס. לפי המדריך של Bit-Tech, הנה תרשים: השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג שלושה רהוסטטים של 50 אום, וכמה הם יעלו לי? איפה גם אפשר למצוא לדים לכזה דבר, ואם משהו יכול להסביר לי בערך איך אני בונה פאנל של 5.25" לכזה דבר. ולפי המדריף כתוב שצתריך עוד Molex Plug. למה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי כמה מארזים שצבועים עליהם ממש ציורים מושקעים והכל איך אני עושה כזה דבר?!?!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני די חדש בעסק פירקתי ספק וחיברתי את המאוורר שלו במחשב שלי ללוח אם אני צריך עזרה יש לי מישום מה יש לי בעיה להלחים הבדיל כל הזמן נידבק למלחם ולא לאן שאני רוצה להלחים יכול להיות שהמלחם לא טוב או שסתם אני דפוק???? נ.ב. אחלה פורום קראתי כימעט את כולו ואת כול הטיפים פה ממש מעניין ואולי אני גם אכנס לעסק הזה (כשאני יהיה עשיר..... סתם)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-