אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות דרמל וראיתי את הדרמל הזה במחיר שמתאים לי dremel 200 http://www.dremel.com/en-us/Tools/Pages/ToolDetail.aspx?pid=200+Series שאלה שלי אם זה שהוא מגיע רק עם שתי מצבים יספיק לי לעבודת מודינג יחסית בסיסית? חיתוך המארז והפאנל הקדמי חיתוך פרספקס ודברים בסיסיים אחרים המצבים הם 15,000 RPM 35,000 RPM עוד שאלה הבנתי שדרמל של חברת wolf אחרי כמה דקות של עבודה ב35,000 RPM נשרף לדרמל מקורי זה לא יקרה נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גיליתי שיש לנו בסדנה בבסיס מלא מלא לוחות של פרספקס ויש לי גישה אליהם כמובן יש גם מלא כלים כמו פאן תעשייתי שאפשר לכופף את הפרספקס וכ'ו עכשיו אני חושב מה אפשר לעשות עם הפרספקס זו כמות ממש גדולה איזה 10 לוחות חשבתי לבנות מארז אבל נראה לי יקח מלא מלא זמן יש לכם קישורים לאתרים שבונים מהן דברים מפרספקס אולי מיכל מים למערכת קירור מיים או משהו בסגנון
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מדריך להכנת Notebook Drive Adapter from 2.5" to 3.5", כפי שניתן למצוא בחנויות האלה: http://www.mcsx.co.uk/shop/2-5-to-3-5-ide-adapter-kit.htm http://www.thenerds.net/productpage.asp?un=156943&s=1 http://shop.store.yahoo.com/laptopsforless/25to35laphar.html http://www.cablesforless.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=776 אני פשוט חייב אחד כזה לדיוידי הנייד שלי, ולהזמין אחד מחו"ל עולה יותר מלקנות DVD חדש... אז כשראיתי את זה, אמרתי לעצמי שזה נראה יחסית פשוט, למה לא לחפש מדריך לבניית אחד כזה? כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
check this one out : http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cig-01.html Funniest s*** I've ever seen ...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לחופש הגדול פרויקט מודינג חדש - מחשב פרספקט תיכננתי כבר בקטנה איך הוא יראה אבל זה לא סגור ועד שאני לא אקבל את החלקים ואת הפרספקט אני לא אדע 100% איך הוא יראה. המחשב יהיה 2 קומות. בקומה הראשונה מתוכנן לוח אם,קטודה וHD בקומה השניה CDROM וספק הבעיה העיקרית שלי בנושא התכנון הוא שהמחשב שאני אשים אולי יהיה מחשב ישן יחסית והכבלים של הספק שלו לא כ"כ ארוכים כדי להגיע לHD,לוח אם. אחרי כל הדיבורים, הנה הסרטוט: כפי שאתם רואים קטודה מונחת בצד הלוח אם. שני כפתורי הדלקה ומסך LCD למעלה מאוורר 80 מכניס (אני לא יכול לשים 120 כי זה גבוה ותהיה לי את הבעיה של הספק שציינתי) למעלה יש את הCD והספק ומה שאתם רואים שם זה גם שרוול אוויר שאולי יתלבש עליו גם מאוורר זאת הדלת …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.שלום רציתי לדעת כיצד אפשר לבנות מכונת CNC? (כל מכונת CNC) אני השמח למדריכים באנגלית+עברית 2.מה מכונת CNC יכולה לעשות/ליצור? 3.באיזה תכנה משתמשים כדי להפעיל אותה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
במדריך של אליאנין כתוב שאין לחבר לדים ללא נגד למקור מתח אבל לבטריה כן..... אם יש לי לדים3.3 וולט ואני רוצה לחבר אותם לבטרי 9 וולט אני צריך נגדים??? אם כן( ואני כמעט בטוח שכן.....) איזה???? איתן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פה יושב מחשב נייד שלפי החשבון שלי כבר בן 8 בערך מדגם compaq presario 700. הסוללה כבר מזמן לא עובדת. אני הולך לפרמט אותו ככה שהוא גם בלי מערכת הפעלה או כל תכנה אחרת. המחשב פיזית תקין אבל זקן. אני מפרסם אותו כאן ולא באתר "אגורה" כי פה אני מאמין שיש מי שידע מה לעשות עם דבר כזה. הוא כבר לא שמיש כמחשב לעבודה ביום יום, לפחות לא עם XP. מה שכן, יש לא יופי של רמקולים יחסית לנייד, המטען המקורי עדיין אצלי ותקין, ככה שלכל מיני פרויקטים יצירתיים הוא בהחלט מתאים. בעיקר אם תשתמשו במערכת הפעלה קלה יותר. אני בבאר שבע בינתיים עד שייגמרו הבחינות. נא לא לפנות אליי בפרטי (אני לא פעיל בפורום כבר שנים) אלא למייל yambtz (at) gmail (dot) com כל מה שאני מבקש בתמורה זה שמי שלוקח ייקח כי הוא ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפס חנות/מפעל באזור המרכז שמיבאים או מיצרים לוחות מתכת בצורת יהלום. אני בתכוון ללוחות אלומניום מחוספסות, כמו בתמונה: למישהו יש מוסג כמה אמור לעלות לוח כזה בגודל של בערך 50X50 ס"מ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה צבעתי את המארז בשחור ורציתי לעשות להבות על הדלת אך לרוע מזלי איני מוצא תמונה של להבות,האם למישהו יש? תודה!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירקתי מחשב נייד ואני מעוניין לחבר את המסך שלו למחשב רגיל האם זה אפשרי ואיך אני מתאם כבל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תסתכלו ..אני רוצה לחרוט ציור.. והציור בנוי מקווים ישרים בלבד..האם אפשרי לחרוט עם סכין יפני?! אני מתכוון לבצע את זה אם זה יהיה אפשרי...עם סרגל ולעשות תקווים עם הסכין! (יענו הסכין זה כמו עיפרון)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה המאווררים שלי עושים די הרבה רעש אז החלטתי לעשות משהו בנידון . אז מה שעשיתי זה ככה : לקחתי את כל המאווררים וחתכתי את החוט של ה + ( החוט האדום ) וחיברתי אותם ביחד ואז חיברתי אותם לרגל האמצעית של המפסק 3 מצבים . אחר כך חיברתי לרגל הראשונה במפסק חוט שמחובר בצידו השני ל 12V מחיבור מולקס ולרגל האחרונה חוט שמחובר בצידו השני ל 5V מחיבור מולקס . וזהו יש לי מפסק שמעביר את כל המאווררים מ 12V ל 5V . [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לבנות מארז בצורה עצמאית,אני יודע איך ויש לי כבר תכנונים עשיתי זאת בעבר אך עם עוד מישהו ואז פחות ידעתי לעומק והכול.. אני חשבתי כחומר שממנו יהיה בנוי המארז על אלומניום ולהשתמש בפרספקס כדי לייצור חלון. עכשיו אני לא יודע איזה עובי בדיוק זה יהיה ובאיזה גודל וכמות להזמין משטחים של אלומניום. המידות הרצויות של המארז הם (LxWxH) 53x21x50.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת בבקשה איך משנים את החיבור של המאוורר מחיבור שמתחבר ישירות לספק כוח לחיבור ישיר ללוח אדם על מנת שאני יוכל לשלוט עליו במיוחד בימים החמים האלו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
גובה - 45 CM רוחב- 19.5 CM אני רוצה לקנות את זה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4274 אבל אני חייב לגלות קודם איזה מארז יש לי, Tower, Mini Tower...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הקופסה הזאת ויש בה משחת הלחמה 50 גרם ואני צריך לדעת איך משתמשים בה. היא מאייס משחת הלחמה ובאנגלית כתוב soldering paste של חברת steel works. צריך [glow=red,2,300]עזרה[/glow]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להסיר את כלוב ההארד דיסק במארז NZXT Lexa BlackLine ולהעביר את ההארד דיסק לכלוב העליון.. את הכלוב אני חושב שקל להסיר, אני רואה שהוא מחובר בכמה ברגים ואני מבין שרק צריך להבריג אותם החוצה ולמשוך את הכלוב החוצה? הבעיה היא שההארד דיסק מוחזק על המסילה של הכלוב בעזרת 2 פלסטיקים שצמודים אליו והוא לא ניכנס לאף מסילה בכלוב העליון..(יש את המקומות הגדולים יותר שמתאימים לצורבים וכו' ויש את החלק הקטן שמיועד לקוראיי דיסקטים(לא זוכר מספרים של גדלים ) מישו יודע אם מקבלים עם המארז מתאם או פלסטיקים גדולים בכדיי להשכיל את ההארד דיסק בכלוב העליון? הינה כמה תמונות שייעזרו להבנה סימנתי באדום את הכלוב שאני רוצה להסיר והחץ הכחול מסמן את מיקומו החדש של ההארד דיסק http://img3.imagesh…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את המארז שלי ולצייר עליו משהו גם. אני ראיתי את המדריך שיש פה באתר אבל ראיתי איך שהם צבעו מבלי לשייף בהתחלה את המארז אז הם ישר צבעו על הצבע הקיים וזה יצא להם די מכוער הצבע ניראה מרוח כזה לא יפה כל כך לדעתי... לשייף קודם את המארז?! עם איזה מספר נייר? אם למישהו כאן יש נסיון של צביעת מארז שהוא צבע את שלו או שעזר למישהו אחר יכול בבקשה לכתוב לי מה הוא עשה את הסדר עבודה שהוא עשה בערך... עם איזה מספר נייר שיוף הוא השתמש, ואם יש לכם מדריך גם אם הוא באנגלית אז זה טוב ד"א אני לא רוצה לקבל אפקט מראה מאוד מאוד חזק. מישהו יכול לעזור לי בבקשה... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז עם מאוורר 120MM אחורי הפולט אוויר, מאוורר 120MM קדמי הנושף אוויר לכיוון הHDDים, ומאוור צד 23CM שמכניס אוויר. מצאתי מאוורר 80MM ששוכב אצלי ללא שימוש, וחיברתי לקייג' של הHDD (כפי שרואים בתמונה). הוא נושף אוויר לכיוון ה...משהו בין הכרטיס מסך לקירור מעבד. לא היה לי מקום אחר לחבר אותו אליו, אז שמתי אותו שם =| האם יכול להיווצר מצב מעוות כלשהו שהוא בעצם ייגרע מהקירור במארז? הוא יוצר מערבולת עם מאוורר ה23CM, כי הוא נושף אוויר ממש במאונך לכיוון האוויר הנכנס דרך מאוורר ה23CM.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לפתח יותר את הפרוייקט שלי עכשיו רציתי לדעת קצת יותר על מקש מגע (לא לחיצה!) מוכרים דבר כזה (ממש אין לי מושג) מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד? בכל אופן - התחלתי לפתח משהו קטן משלי נגיד יהיה חיישן אור המקום יהיה מואר בלד - וכאשר אני אגע באצבעי - אני אסתיר את האור - והמעגל ייסגר זה טוב להפעלת המחשב אבל אם אני רוצה משהו קבוע (דו מצבי ולא דימר) איך אני עושה את זה? הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מכתנן לבנות פאו-באס, שיהיה רהובאס. לפי המדריך של Bit-Tech, הנה תרשים: השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג שלושה רהוסטטים של 50 אום, וכמה הם יעלו לי? איפה גם אפשר למצוא לדים לכזה דבר, ואם משהו יכול להסביר לי בערך איך אני בונה פאנל של 5.25" לכזה דבר. ולפי המדריף כתוב שצתריך עוד Molex Plug. למה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תנו רעיונות אם יש לכם כי אין לי מה לעשות איתו ואני רוצה לעשות איתו משהו יפה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר לד למחשב ואני צריך לדעת כמה מטח המחשב שלי איך אני בודק את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-