עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Idan-h,

החוט חשמל שאחראי לריסטרט (ומתחבר ללוח) במחשב שלי נדפק, מאיפה אפשר לקנות דבר כזה? באופן כללי, האם מקבלים חוט כזה עם הלוח או שמקבלים חוט כזה עם המארז? כל עזרה תתקבל בברכה, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי פה יושב מחשב נייד שלפי החשבון שלי כבר בן 8 בערך מדגם compaq presario 700. הסוללה כבר מזמן לא עובדת. אני הולך לפרמט אותו ככה שהוא גם בלי מערכת הפעלה או כל תכנה אחרת. המחשב פיזית תקין אבל זקן. אני מפרסם אותו כאן ולא באתר "אגורה" כי פה אני מאמין שיש מי שידע מה לעשות עם דבר כזה. הוא כבר לא שמיש כמחשב לעבודה ביום יום, לפחות לא עם XP. מה שכן, יש לא יופי של רמקולים יחסית לנייד, המטען המקורי עדיין אצלי ותקין, ככה שלכל מיני פרויקטים יצירתיים הוא בהחלט מתאים. בעיקר אם תשתמשו במערכת הפעלה קלה יותר. אני בבאר שבע בינתיים עד שייגמרו הבחינות. נא לא לפנות אליי בפרטי (אני לא פעיל בפורום כבר שנים) אלא למייל yambtz (at) gmail (dot) com כל מה שאני מבקש בתמורה זה שמי שלוקח ייקח כי הוא ב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by IlanF,

יש לי כרגע סוללה שהיא 1000mAh ראיתי סוללה שאני רוצה לקנות שהיא 1500mAh, זה משנה משהו או מה זה בעצם אומר, שהיא תחזיק לי יותר זמן?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nir007,

1.שלום רציתי לדעת כיצד אפשר לבנות מכונת CNC? (כל מכונת CNC) אני השמח למדריכים באנגלית+עברית 2.מה מכונת CNC יכולה לעשות/ליצור? 3.באיזה תכנה משתמשים כדי להפעיל אותה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אני מתכנן לבנות footswitch לגיטרה שלי.... עכשיו במגבר יש יציאת PL שאם סוגרים את המעגל שלה אז הוא מעביר מקלין (נקי) לדיסטורשן מה שאני רוצה זה לעשות פדל שפשוט יתחבר אל המגבר ויסגור את המעגל. יש שתי אפשרויות.... אפשרות 1: סגירה שכאשר לוחצים זה עובר מצב וכדי לחזור למצב הקודם צריך ללחוץ שוב אפשרות 2: שמחזיקים לחוץ כדי לעבור מצב ורק משחררים כדי לחזור למצב הקודם. אז אני צריך רעיונות איך אפשר לסגור את המעגל לפי האפשרויות שהבאתי הערה חשובה: כל זה מבלי להשתמש בכפתור קנוי....אלא הכל בנייה ידנית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Yap,

האם ניתן לחבר שתי קטודות במקביל לאותו פוצימטר ואותו מפסק..? אני מדבר על הדגם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_1172&products_id=5953

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה לצבוע את המארז שלי ולצייר עליו משהו גם. אני ראיתי את המדריך שיש פה באתר אבל ראיתי איך שהם צבעו מבלי לשייף בהתחלה את המארז אז הם ישר צבעו על הצבע הקיים וזה יצא להם די מכוער הצבע ניראה מרוח כזה לא יפה כל כך לדעתי... לשייף קודם את המארז?! עם איזה מספר נייר? אם למישהו כאן יש נסיון של צביעת מארז שהוא צבע את שלו או שעזר למישהו אחר יכול בבקשה לכתוב לי מה הוא עשה את הסדר עבודה שהוא עשה בערך... עם איזה מספר נייר שיוף הוא השתמש, ואם יש לכם מדריך גם אם הוא באנגלית אז זה טוב ד"א אני לא רוצה לקבל אפקט מראה מאוד מאוד חזק. מישהו יכול לעזור לי בבקשה... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. תסתכלו ..אני רוצה לחרוט ציור.. והציור בנוי מקווים ישרים בלבד..האם אפשרי לחרוט עם סכין יפני?! אני מתכוון לבצע את זה אם זה יהיה אפשרי...עם סרגל ולעשות תקווים עם הסכין! (יענו הסכין זה כמו עיפרון)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by BigShoe,

אוקיי, מה שאני רוצה הוא לעשות מעגל שיהיה רגיש לקול ובהתאם לכך ידליק לדים.. נגיד בבאסים זה ידליק או סוג של אקולייזר שידליק לפי העוצמה של הסאונד או כלשהי רגישות כזאת... תודה מראש, עמי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by d.c.n,

שלום, הייתי רוצה לדעת בבקשה איך משנים את החיבור של המאוורר מחיבור שמתחבר ישירות לספק כוח לחיבור ישיר ללוח אדם על מנת שאני יוכל לשלוט עליו במיוחד בימים החמים האלו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אז ככה המאווררים שלי עושים די הרבה רעש אז החלטתי לעשות משהו בנידון . אז מה שעשיתי זה ככה : לקחתי את כל המאווררים וחתכתי את החוט של ה + ( החוט האדום ) וחיברתי אותם ביחד ואז חיברתי אותם לרגל האמצעית של המפסק 3 מצבים . אחר כך חיברתי לרגל הראשונה במפסק חוט שמחובר בצידו השני ל 12V מחיבור מולקס ולרגל האחרונה חוט שמחובר בצידו השני ל 5V מחיבור מולקס . וזהו יש לי מפסק שמעביר את כל המאווררים מ 12V ל 5V . [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MoAv,

check this one out : http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cig-01.html Funniest s*** I've ever seen ...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SHAHAF_G,

אני די חדש בעסק פירקתי ספק וחיברתי את המאוורר שלו במחשב שלי ללוח אם אני צריך עזרה יש לי מישום מה יש לי בעיה להלחים הבדיל כל הזמן נידבק למלחם ולא לאן שאני רוצה להלחים יכול להיות שהמלחם לא טוב או שסתם אני דפוק???? נ.ב. אחלה פורום קראתי כימעט את כולו ואת כול הטיפים פה ממש מעניין ואולי אני גם אכנס לעסק הזה (כשאני יהיה עשיר..... סתם)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by borg,

לגבי הכתבה רעשים ורעידות מה-HD שלכם? יש Stabilizer, יש למישהו מושג כמה זה עולה, ואיפה אפשר להשיג את זה בארץ? דרך אגב, זה מתאים לכל פאנל "5.25 במארז MIDI סטאנדרטי, נכון?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני ועוד 3 חברים שלי מעונינים לקנות ביחד דרמל מקורי שלא ישרף אחרי חצי שעה איפה הכי זול לקנות? איזה דגם עדיף? עזרה בבקשה.. תודה מראש

16. Started by miky,

שמעו חברה יש לי מחשב משעמם אני מחפש רעיונות למודינג אתם יכוחים לתת לי בבקשה רעיונות וקישורים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. פירקתי מחשב נייד ואני מעוניין לחבר את המסך שלו למחשב רגיל האם זה אפשרי ואיך אני מתאם כבל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by aviram20,

יש לי במארז כמו שניתן ליראות למטה כפתורים מצופים ניקל כזה משהו נחמד מאוד חשבתי לעשות שבלונה/תבנית מגבס בצורה שלהם וליצוק בפנים איזה חומר שקוף שיתקשה ולאחד מכן לעבד אותם טוב ולשים מאחורה לד אולטרה ברייט ואז זה הייה כפתור זוהר כזה בצבע של הלד רק בעיה אחת מונעת ממני לעשות את זה מה לעזאזאל אני יוצק שמה? איזה חומר יכול להיתקשות ולהפוך שקוף? אפוקסי? יש כזה שקוף? אני צריך משהו פלסטי וקשיח יש עצות ? נ.ב סלחו על הראש המעוות , הרופא אמר שיש לי קדחת המודינג חחחחחחחחח אבירם ;D [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן, יש לי מארז עם מאוורר 120MM אחורי הפולט אוויר, מאוורר 120MM קדמי הנושף אוויר לכיוון הHDDים, ומאוור צד 23CM שמכניס אוויר. מצאתי מאוורר 80MM ששוכב אצלי ללא שימוש, וחיברתי לקייג' של הHDD (כפי שרואים בתמונה). הוא נושף אוויר לכיוון ה...משהו בין הכרטיס מסך לקירור מעבד. לא היה לי מקום אחר לחבר אותו אליו, אז שמתי אותו שם =| האם יכול להיווצר מצב מעוות כלשהו שהוא בעצם ייגרע מהקירור במארז? הוא יוצר מערבולת עם מאוורר ה23CM, כי הוא נושף אוויר ממש במאונך לכיוון האוויר הנכנס דרך מאוורר ה23CM.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שימו לב יש לי פרספקס בצורה הבא: תמונה למעטה השאלה היא: נכון שהאור של הלד אכן יגיע בכיוון של הצים הירוקים ויגיע 100% לכיוון הפסים הירוקים השאלה היא האם האור יתפשט גם על כל שאר הפרספקס לפי החצים המסומנים באדום? מקרא: הדבר הכחול אם החוט השחור והחוט האדום זה לד הכחול זה פרספקס (שימו לב! זה לא פרספרס מלא זה מין מלבן אם חור באמצע!!) חצים כיוון התפשטות האור [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני עומד לקנות מחשב חדש בעוד שבוע בערך. עכשיו, אני נקלעתי לקשיים כספיים אז אני לא אוכל לקנות מארז. יש לי מארז ישן אז אני אצטרך להסתפק בו. הבעיה עם המארז הישן שהוא לא ניתן לשימוש ואין בו מקומות למאווררים חוץ ממקום אחד מאחור למאוורר 80MM. הדלת של המארז כולה עקומה ואי אפשר לסגור אותה. תמונה של המארז מהחנות (לא המארז שיש לי עכשיו): אני לא הרכבתי את המחשב הישן במארז הזה, אז בעצם אין לי את החתיכות פלסטיק שסוגרות את המקום של הסי.די.רום והפלופי. אז בעצם כרגע יש לי 3 מקומות פתוחים מקדימה במארז: המקום של הפלופי (אני לא קונה פלופי אז הוא עומד להישאר פתוח) ושני מקומות איפה ששמים את הצורב, סי די רום וכו'. אז אני אצטרך לסגור את המקומות האלה אבל אני לא יודע איך. ובנוגע לדלת …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 114508534,

גיליתי שיש לנו בסדנה בבסיס מלא מלא לוחות של פרספקס ויש לי גישה אליהם כמובן יש גם מלא כלים כמו פאן תעשייתי שאפשר לכופף את הפרספקס וכ'ו עכשיו אני חושב מה אפשר לעשות עם הפרספקס זו כמות ממש גדולה איזה 10 לוחות חשבתי לבנות מארז אבל נראה לי יקח מלא מלא זמן יש לכם קישורים לאתרים שבונים מהן דברים מפרספקס אולי מיכל מים למערכת קירור מיים או משהו בסגנון

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by KL-xXx,

היי לכולם. אני צריך עזרה בשינוי חיבור של מאוורר יש לי מאוורר של 12V אשר חיבורו מתאים לחיבור שעל הלוח אם, כלומר המאוורר עם 3 חוטים ומתחבר ללוח אם עם חיבור קטן ברצוני לשנות לו חיבור כך שאוכל לחבר אותו לספק ולא להעמיס על הלוח אם

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by DoroZ,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tomer434,

הצד של המחשב שלי הוא שקוף ואין בו תאורה מה שכן יש בו הרבה מקום ^^ הוא גדול.... רציתי לדעת לגבי לדים איפה אפשר להשיג וכמה זה עולה....? וגם אם יש כמה לאדים במכה אחת למשל כמו 20 לדים ביחד בעיגול יפה שיש להם חיבור + וגם - שבמקום שזה 1 אז זה יהיה יותר במכה אחת שיחשב למנורה אחת. אמרו לי שמנורת לד לא לוקחת כמעט חשמל זה נכון בכלל? אני יודע איך לחבר למחשב אז אנשים בבקשה מי שיכול להגיד לי מאיפה אני קונה ותביאו הצעות.... (אני לא צריך מאוררים עם לדים כי יש לי 4 מאווררים במחשב....)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.