עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by can_not_lose,

האם משהו יודע איפה ניתן לקנות צג LCD ציבעוני (שמתחבר סירילית או USB) ? האם משהו יודע איפה ניתן להשיג צג LCD פשוט (סיריאלי או USB) ?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  2. הנה המסך: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by ^oz,

חשבתי לנסות ולנצל את חלקי המחשב הנישא הזקן החביב שלי. רציתי לדעת אם למישהו כאן יש איזשהיא עצה האם אפשר להשתמש במסך של הנייד (שמחובר אל גוף המחשב באמצעות סרט מגעים) באיזשהיא אדפטציה ולחברו כמסך slave למחשב השולחני (כמובן שישנה תמיכה ע"י כרטיס המסך). הכוונה בslave היא שיש אפשרות לחיבור ע"י rca ולא רק ע"י חיבור מקבילי של מסך שכולנו מכירים.... מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by miki26,

שלום יש לי מסך של מחשב נייד ויש לו מחבר כזה מלבני עם 20 פינים איך אני יכול להפוך אותו לחיבור רגיל? שאני יוכל לחבר אליו וידאו ? האם יש איזשהו מעגל שניתן לבנות שיתאים?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  5. Started by re5pect,

יש לי מסך LCD קטן של פיליפס ורציתי לדעת אם ואיך אני יכול לחבר אותו למחשב... המסך מתחבר למעגל 4חוטים יוצאים מהמעגל ויש עליו מדבקה שרשום עליה: lph3722-1 05258060 חיפשתי באתר של פיליפס ובגוגל ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי......

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by FrozenLips,

היי אני מחפשת מסך OLED צבעוני קטן, בעדיפות מסך בגודל של 15X30mm~. היכן ניתן להשיג מסכים כאלה בכמויות קטנות? (בעדיפות עם controller הומני כלשהו ועדיף בכלל עם איזה אמצעי תקשורת סטנדרטי פחות או יותר ) תודה פרוזן

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  7. Started by royiy,

שלום, יש לי מסך XEROX "23 הוא עובד ומציג תמונה 1-2 שניות ונכבה. פתחתי ואין קבלים מנופחים. אני חושש שהנורות נשרפו. מישהו יודע איפה קונים נורות? ואיך מחליפים? תודה

8. זה מסך רגיל, לא?

• 46 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. מחשב נייד ישן בטירוף אבל המסך תקין יש מצב לשמש את המסך שלו איכשהו? יש רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by CyberBot,

קניתי את המסך הנ"ל חיברתי אותו לפי מדריך והעלתי את הקוד שהמוכר הביא ואני לא מקבל שום תצוגה http://www.ebay.com/itm/261121636224?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by amor,

יש לי מסך "7 חדש AT070TN01 V2 האם אפשר להפוך אותו למסך לארדואינו?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. הייתה לי בעיה של מסך מהבהב ובשביל לתקן אותו הייתי צריך להחליף 3 קבלים. קניתי קבלים של 1000 ו470 uf אבל כשפתחתי גליתי שצריך 820 ו330,זה כנראה נבע מהעובדה שאתה המסך מייצרים במפעלים שונים ויש לו כמה גרסאות (הסינים האלה )אז חשבתי שבכל זאת כדאי לחבר הכל בחזרה. בפלטת LCD היו 2 חיבורים אחד קטן ואחד ארוך ולא זכרתי אם יש משהו מחובר לקטן וגם לא מצאתי שום קבל שנכנס עליו. בסוף שחברתי לחשמל קבלתי מסך לבן,ייתכן שהקבלים הלא מתאימים גרמו לזה או שהחיבור הקטן של הפלטה? נראה לי שזה החיבור כי הבעיה לפני הייתה שהמסך הבהב ולא עלה אבל עכשיו עובדה שהוא עולה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ביצה,

אהלן אנשים! יש מסך מגע 18"? אם כן, איך אינ מרכיב אותו על גבי המסך? איך אני מחבר אותו (ב-USB?) והאם זה יעבוד טוב על חלונות 7? וכמובן, תג המחיר. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by aviram20,

היי חברים אני צריך קישור למסך מגע , בגודל 15.4 בישביל מחשב נייד.. אין הגבלת תקציב , רצוי בחיבור USB ..... אפשרות לקניה מאיביי יש חיה כזאת ? תודה לעוזרים.....

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by OnlyOne,

שלום יש לי נגן עם מסך מגע מהחיקוייים הסיניים לאייפוד טא'צ בכול מקרה התקלקל הכפתורים של הווליום סידרתי ולאחר זה הרגישות של המסך מגע ירדה פלאים עכשיו במסכי מגע אין לי מושג על המסך עצמו יש עוד כמו מסך שזה בעצם המשטח מגע אני חושב על המסך כתוב ועל המסך מגע יש מין כפתורים כאלה חץ ללימין | חץ לשמאל | W | חץ למעלה | חץ למטה שכמובן אלה לא משמשים למשתמש הרגיל כי אותם לא רואים ברגע ששמים את הפאנל של המכשיר תמונות בהמשך כי כרגע אין לי את המצלמה מי שיודע אשמח

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  16. שלום יש לי מסך סמסונג בן 4 שנים + דגם 731bf שבע עשרה אינץ' אלסידי , בחודשים האחרונים מתי שאני מדליק את המחשב המסך מהבהב באוינדאוס 7 ואחרי כמה שניות בערך דקה 2 הוא מפסיק מה כדי לעשות ? אחריות נגמרה. לפני שבוע גם החלפתי ספק בגלל סיבה שהמחשב לא היה נדלק ב5 פעמים ניסיון ועכשיו הכול טוב חוץ מהמסך...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם , המסך שלי הפסיק לעבוד. בעת המקרה היה ריח של פלסטיק שרוף בחדר, הדבר הראשון שעשיתי כמובן היה לכבות כל המכשירים... עד שהבנתי שהבעיה במסך. כי הוא פשוט לא נדלק החלטתי לפתוח אותו ולראות מה קרה בפנים. לאחר שעה של התעסקות הצלחתי להגיע למעגל החשמלי שעליו נמצא הנגד שנשרף. מבדיקה באינטרנט גיליתי שמדובר בנגד 100ohm 5% 1\4W. הצבעים השתנו לאחר השריפה. הם אמורים להיות לפי הסדר הבא (חום>שחור>חום>זהב) תמונה: https://imgur.com/L201wC4 הנגד שרף את הלוח משני הצדדים, לא יודע עד כמה זה קריטי ולכן אני שואל ליתר בטחון (i have no idea what i'm doing). -במידה ואחליף את הנגד, אוכל לצפות מהמסך לחזור לפעולה? -להבנתי, כאשר נגד…

• 5 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. Started by zivtal,

שלום רב, אני מחפש מסך מחשב זהיר במיוחד להתקין על שרת, עקב חוסר מקום בארון השרתים והשימוש הדל במחשב זה... רצוי מסך שאפשר להתקין אותו בתוך מארז מחשב (מסך בגודל 3 כוננים 5.25") דומה למסכים שמגיעים עם מארזי ה HTPC, האם מישהו נתקל במסך כזה ? תודה מראש ובכבוד רב, זיו טל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by g2a2l2,

שלום יש לי מיני דיסק מפורק sharp md-sr70 ואני רוצה לדעת עם אפשר לעשות איתו משהוא ועם כן איפה נמצא הבקר כי אני לא מוצא אותו תודה אנשים טובים

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  20. פתחתי את הדיון בפורום "מסכי מחשב" והמליצו לי לפנות לפורום אלקטרוניקה. היי, יש לי מסך LG 226WTQ שנגמרה לו האחריות כבר. הוא עבד יפה, הספק כוח של המחשב שלי התפוצץ. המסך המשיך לעבוד, הראה תמונה רגילה, את הלוגו של LG ואת הכיתוב "NO SIGNAL", המסך היה תקין. הלכתי להחליף למחשב ספק כוח. הספק כוח הוחלף, כשחיברתי הכל והדלקתי את המחשב ואת המסך, המסך פלט רעש "גרר" קטן ונתן תמונה עמומה של הלוגו של LG ומיד נהיה שחור (הנורה הכחולה עדיין עבדה). ניסיתי להדליק את המסך ללא המחשב והמסך שוב פלט את הרעש, נתן תמונה עמומה לשניה ונהיה שחור לגמרי. ניסיתי להחליף לו כבל חשמל ושקע וזה לא עובד. האם הוא הלך? מה ניתן לעשות? כמה עולה תיקון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by computer man,

הייי! רציתי לדעת האם אפשר לחבר מסך ישן של פלאפון (NOKIA 3310) למחשב??? ??? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום אני מחפש מסך קטן קומפקטי וזול, שיכול להתאים ל-Raspberry Pi. האידאל זה מסך שאפשר לשים אח"כ במגירה כשלא משתמשים בו, כדי שלא יתפוס מקום על השולחן, ויעלה אבק. מישהו מכיר משהו מתאים? מבחינת צורה, טאבלט היה יכול מאד להתאים לכך, (וגם מבחינת מחיר..) השאלה אם יש טאבלט שיכול לקבל HDMI כ-Input, ואז להציג את מה שהוא מקבל.. תודה card

• 17 תגובות
    • 6.3k צפיות
  23. Started by g2a2l2,

יש לי מכשיר http://hammer.prohosting.com/~sc8850/home.htm) roland canvas sc-8850) הרוס אבל המסך שלו חיפשי דרך לחבר אותו למחשב ולא מצאתי פירקתי את המסך ויש לו בקר HD-66206te ו15 פינים אולי מישהו יודע איך אני יכול לחבר אותו למחשב. אז ככה על המסך כתוב שהוא של חברת optrex pwb51026a-vo (נראה לי שזה הדגם ) כול מה שמצאתי זה http://www.piputilities.com/Dirs/Docs/IC_Part_Docs/LCD_Apollo_Docs/51026aae.pdf חוץ מזה לא מצאתי כלום הפכתי מלא פורומים וחיפסתי בגוגל ואין שום הסבר. אשמך עם מישהו יוכל לעזור לי הדבר היחיד שמצאתי זה זה ואני לא ממש יודע מה לעשות עם זה No. Symbol Level Function 1 FLM H / L First Line Marker 2 LP H / L Data Latch Signal 3 CP H / L Clock Signal for Shifting Dat…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, קיבלתי מחו"ל מסך מקורי של CrystalFontz למי שרוצה לדעת זה דגם 632 כחול. השאלה שלי זה אם אפשר לגרום לו להראות את הווליום שהווינאמפ מנגן בו עכשיו, להציג אחוזים בצורה גרפית כאילו

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by blinkybill,

יש לי מסך של מוטורולה E1000 עם איזה בקר ועם איזה תוכנה אוכל להשתמש בו? יש למישהו איזה מדריך למסך הזה? כי אני לא מצאתי... תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים