אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
א. עם איזה ניירות זכוכית לשייף? ב. אפשרי עם מכונת שיוף? או שלא מומלץ? ג. איזה סוג צבע? תודה רבה לעוזרים....
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
במדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/caseled/6/ יש את התמונה הזאת עכשיו אני רוצה לבנות משהו בסגנון הזה ורצי לדעת איך בדיוק לשים את הלד שהמקל הגדול מתחבר לחוט האדום או השחור?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אחרי חיפוש הבנתי שלד UB צורך 3V אז איך זה שבפנס של האופניים יש 3 לדים UB והם מאירים חזק מאוד עם 2 סוללות AAA?
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מה אומר הסימן שמחבר את 18-25 לLCD, יענו הפירמידה ההפוכה שמורכבת משלושה קוים. ולאילו רגלים של הפנציומטר אני מחבר? (יש לו שלוש רגלים).
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה לפני כחודשיים,המארז מצויין סבבה אבל יש בעיה אחת הוא נראה כמו *** אני רוצה לעשות מודינג אני יודע חלון משהו (זו הגרסה עם תעלת הקירור בצד) אבל אני לא יודע לעשות מודינג לגמרי,אין לי דרמל או "דמוי" לו,למרות שיש לי את ה-jigsaw הזה שאף אחד לא צריך,אבן משחזת מקדחה וכל הירקות. ושוב חוזרים לבעיה שאני לא יודע כלום במודינג אם אני יתחיל לחתוך הלך המארז...בקיצור הייתי רוצה שמישהו יעזור לי בדרום אבל זה יותר מידי לבקש :-\ בקיצור אולי מוכרים משהו מוכן למארז הזה?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מגן ברקים כזה - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2125&CatCode=461 ויש לי שאלה. האם אני יכול לחבר אליו בזמן שהוא מחבור לחשמל, כמה מחשבים + כמה מסכים? האם אפשר לעשות דבר כזה? או שלא מומלץ... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי פעם סרטון שמישהו יצא מין מפסק כזה לתאורה על ידי כפיים הדבר שזיהה לו את הכפיים זה מין רכיב אלקטרוני כזה [אני חושב שהוא מזהה תנודות אני ממש לא זוכר] אני לא זוכר איך קוראים לו אבל אני זוכר שהוא נראה כמו מטבע כזה מוזהב... איך קוראים לזה? אם לא הסברתי טוב תגידו לי לא שמנה מצאתי בסוף וסליחה על הספאם... זה זה http://www.4project.co.il/product/1118?sectid=1
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רכב יחסית ישן, לאונה פשע 92... ואני רוצה לבנות דיימר , עמם, לתאורת פנים... יש למישהו איזה תרשים של כזה דבר? או שיכול לבנות לי כזה דבר..? תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, היה לי על המעבד מאוורר 60 מילימטר רועש ביותר אז לרחתי מאוורר 80 מ"מ רגיל שקט, הוצאתי את ה 60, הוצאתי את בסיס הפלסטיק שעליו היה מחובר ןריתחתי עליו את ה 80. ריתוח בשביל לרתח לקחתי מסמר, חיממתי אותו וריתחתי את הפלסטיק כדי שייצא מקשה אחת ואני יוכל להיות בטוח שלא ייפול לאחר מכן כרחתי סלוטייפ מהביב למאוורר והפלסטיק כדי שלא ייצא אוויר מהצדדים וחיברתי. הטמפרטורה לא ממש השתנתה אבל המחשב נהיה ממש שקט וכל זה ללא השקעה כספית! אפילו שקל לא הוצאתי על זה. המארז שלי עכשיו מורכב מ3 מאווררים: 2 של 120 ו 1 של 92 שהועברו ל 5 וולט ככה הם ממש שקטים. לפני כל העסק הזה התמפ עמדה על ע 45 ועכשיו על 50 במעבד AMD 1800+ סוקט AM2[br]פורסם בתאריך: 8.04.2007 בשעה 11:18:58 הא ושחכתי להזכיר את זה שכ…
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שמעו שוטטתי קצת באינטרנט ונתקלתי במארז htpc מדהים שאני מאוד מעוניין לקנות אותו, הדגם שלו זה SST-LC-11, אני מצרף גם תמונה. הלכתי לגוגל אבל לא מצאתי שום תוצאה בישראל, יש לכם מושג איפה מוכרים אותו בישראל? וחוץ מזה מה דעתכם על המארז הזה? (דף מוצר שלו : www.silverstonetek.com/products-lc11.htm) (סקירה שלו : http://www.modthebox.com/review374_2.shtml ) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
האמת קצת התלבטתי לאיזה פורום מתאים השאלה, ומקוה שזה יתאים לפה. הרבה פעמים יש בעיה שהספק כח לא מספיק חזק כדי לספק כח לכל הרכיבים במחשב. ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת למשל כמה וואט ההארד-דיסק לוקח או כל רכיב אחר? לפעמים במפרט של החומרה רואים כמה Volt יש לו. אבל איך אני יודע כמה וואט זה. במעבדים למשל הם כותבים במפורש גם כמה וואט, למשל 65W וכד'. אבל ברוב הדברים לא ראיתי התייחסות לוואט. ואשמח להכיר את הנושא הזה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מאווררים עם יציאה של 4 פינים (מולקס) והריואובאס בא עם כניסות של 3 פינים. איך אני מתאם ביניהם?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחים שלי אני חייב סכימה כי אני רוצה ליצור כבל שיחבר לי את ההארד דיסק לחיבור ה-USB... אני חייב דחוף סכימה שאני ידע איך לחבר את החוטים.. תודה מראשש ... חיפשתי מלא ולא מצאתי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לבנות מחשב מדיה סנטר ויש לי ספק של 120W אליו אני רוצה לחבר דיסק קשיח וכונן קורא DVD. המחשב עצמו הוא פנטיום 3 עם 512 MB זיכרון. בנוסף יש לי שם כרטיס מסך וכרטיס קול. אולי אני אוסיף אח"כ קצת לדים ומסך LCD. השאלה שלי היא האם הספק שיש לי יתאים, או שעדיף לשים ספק של 300W? אני רוצה לשים את הקטן יותר כי אני רוצה להרוויח פחות רעש מהמאוורר של הספק.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
עוד פרויקט של לדים אולטרה בריט הנה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להוציא מהמחשב (ולא משנה באיזה יציאה) ממתח של 5V (או פחות) ולשלוט עליו (on/off) ???? תודה רועי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה זה טרנזיסטור, למה הוא משמש ולמה יש מאות מיליונים ממנו במעבד מודרני? 2. איך אני מחשב נגד ללד? (אני יודע חוק אום וכו'), החישוב הוא כך שעל הנגד יפול מתח של נאמר 1.7V או שיהיה בו זרם של 10 מיליאמפר? לדוגמה: יש לי לד שמחובר לנגד R על ספק מתח ישר של 5V, הלד פועל ב12mA. איזה נגד אני צריך?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לבנות מערכת של לדים... כאשר הלדים יהיו בשורה אחת.. והאור של הלדים ינוע מימין לשמאל ובחזרה בלי סוף.. עכשיו אני לא יודע מה אני צריך להוסיף כדי לגרום ללדים לעבוד כמו שאמרתי.. בבקשה תעזרוי לי.. ???
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לצורך ביצוע תהליך קטן כלשהו, אני צריך להשיג כלי כלשהו, שנקרא HAMMER CLIP. אני לא יודע איך קוראים לו בעברית (אם יש לו בכלל שם עברי). אז מישהו יודע אולי כמה זה עולה, ואיפה אני יכול להשיג את זה ? או שאם יש פה מישהו שיש לו כזה, ומוכן לתרום אותו לכמה דקות זה יהיה יותר טוב לכל הסקרנים, זה מה שאני מתכנן לעשות: תודה . . .
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מה זה ניגודים איך אני מחשב אותם ולמה אני מחשב אותם אני תכננתי לקנות לדים קטנים לחבר אותם מה אני צריך לעשות קודם?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני מאוד מתעצל מאוד לבנות\להתנסות\לשחק במיקרו בקר מכיוון שהדרך שאני עובד איתו מאוד לא נוחה ומציקה. עד היום הרכבתי את כל המעגלים על מטריצה, דבר קצת מעצבן במיוחד מבחינת הממשק למיקרו בקר, קווי התכנות וכו'. לכן בתור פרוייקט חשבתי לבנות לוח פיתוח לבקר, משהו קצת דומה לארדואינו מהבחינה שיש גישה לכל הפינים. הנה כמה פיצ'רים שחשבתי עליהם אשמח לדעה/הצעות לשיפור: לוח שבליבו ישב ATmega328P, לכל הכניסות שלו יתחברו Female Headers בדיוק כמו בארדואינו (הם יותר נוחים מHeader זכר לא ?) הזנת מתח תתבצע דרך מחבר DC 2 מ"מ סטנדרטי, אפשרות להזנה מUSB, אפשרות להזנה חיצונית, שני מייצבי מתח - 5v ו 3.3v עם ג'אמפר ואפשרות להזין את הבקר מכל אחד מהם. האם כדאי לשקול על אופציה מ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב דימר עם קופסא באמצע כבל. כדי לחבר אליו פנס תאורה. בארכה כמובן אני לא נוגע. השאלה היא אם אני אמור לחבר את החום או הכחול.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני חדש בפורום! יש לי מחשב נייד שרואים במסך אבל זה נורא דהוי קיצר לעניין לפני שאני מזמין מנורת פלורסנט אני רוצה לדעת עם יש לכם רעיון איך אפשר לדעת מה תקול האינוורטור או המנורה. זה אפשרי לבדוק את האינוורטור עם רב מודד?, ואם כן כמה וולט זה צריך להוציא במתח חלופי? או שאפשר לבדוק בדרך אחרת שלחבר את האינוורטור למנורה של מסך אחר וככה לדעת? תודה רבה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להוסיף מאוורר הבעיה היא שהלוח אם החיבור של FAN הוא ל4 פינים והמאוורר שלי הוא ל2 לכן לקחתי חיבור של 4 הפשלתי לו את החוטים אותו דבר למאוורר לפיפתי את החוטי נחושת האלה. הבעיה היא שהמאוורר לא מקבל חשמל מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שלא לפיפתי את החוטים נכון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 רטודות UV שלהם, הקטודות שלהם מאירות טוב? ד"א אני יכול לקנות ממיר לחשמל בנפרד?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-