אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
עשיתי לפי המדריך שבאתר, ושפוט לא עובד, אולם הנורה של הanalog פועלת אבל זה לא פועל בשום משחק וכשאני במשחק מפעיל ת'אנאלוג המנורה פשוט מהבהבת, הבנתי שאני צריך שחוט מספר 5 (האדום בפאד) ילך ל5 וולט במחשב ושאני בכלל לא צריך דיודות, מישו יכול להסביר לי למה זה לא פועל? ואיך לבנות אותו נכון?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי דרמל ואני צריך לדעת איך מרכיבים את הראשים , איך מרכיבים את הציר גמיש, למה כל דיסקית משמשת, תודה, אבי
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני יכול לעשות שכשהמעגל של הכיבוי/הדלה סגור המחשב פועל וכשהוא נפתח הוא נסגר בצורה הבטוחה שהוא צריך?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש חשבתי על הANTEC P180 אבל אני רוצה חלון אני פוחד לעשות את זה לבד כי זה מארז יקר ואני לא רוצה להרוס אותו אז אם יש מישהו שגר באזור תל אביב, תוכלו לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום. אני בשלבי סיום של תכנון מערכת קירור מים ביתית. ידוע שבעיות במשאבה יכולות לגרום לנזק רציני במערכת ולכן חשבתי על רעיון שיכול לצמצם את הבעיות והוא הכנת מתג, שיכבה את המחשב כשהמשאבה של מערכת קירור המים מפסיקה את העבודה. אם יש צורך לציין זאת, המשאבה היא לא משאבה של 12V, היא מתחברת לחשמל ביתי. הייתי רוצה גם לדעת איך להכין מערכת ריליי (אאל"ט קוראים לזה כך), זו מערכת שברגע שאני אדליק את המחשב המשאבה, באופן אוטומטי, תתחיל לעבוד גם. זה לא נראה לי מסובך מידי ולכן חשבתי שמי שמבין (בלי לזלזל באף אחד) יוכל לעזור לי. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לפרוייקט שלי מחשב ברכב אני מעוניין לשים מתגי כיבוי/הדלקה וריסט מיוחדים אולי אני אעדיף את הכפתורים הצבאיים האלה מסוג "גע תוק" או איזשהו מתג עם עיצוב אחר עכשיו נידמה לי שהמתג של כפתורי כיבוי הדלקה וריסט של מחשב זה כפתור שינוי מצב כלומר כמו שאני יכול לשים מתכת שתחבר בין שני המגעים לרגע כאשר אני רוצה להדליק את המחשב ישר דרך הלוח אם ללא מארז(בד"כ אני נוגע עם מברג כדי לסגור לרגע מעגל)בקיצור הבנתם למה אני מתכוון... אני חשבתי שמתג ON ON זה בעצם אותו תפקיד(משנה מצב) אבל המוכר אמר שלא וזה לא יתאים אז השאלה שלי זה איך אני קורא לסוג המתג של כיבוי והדלקה במחשב (כדי לדעת מה לבקש מהמוכר ) והאם יש כאלו מתגים בחנויות אלקטרוניקה ואם יש מבחר של עיצובים כמו מתגים רגילים??
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
התקלקל לי mp3 יש לו חלודה בזיכרון אבל המסך עדיין פועל אז רציתי לדעת אם אפשר לעשות איתו משהו... הנגן הוא כזה: תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אוקיי קניתי מאוורר ועכשיו: יש לו יציאה 3 פינים ללוח אם, ויש גם מתאם ל4 פינים לספק כוח. כמובן כאשר אני מחבר ללוח אם המהירות של המאוורר יורדת במיוחד, ואין ממש תועלת בו. אבל זה מודד את כמות הסיבובים לדקה. כאשר אני מעביר ל4פינים לספק זה לא מראה לי מהירות סיבוב [דאא] האם יש אפשרות שהמאוורר יהיה מחובר לספק [שזה השחור והאדום] ואז הצהוב [בדיקת מהירות] לחבר ללוח אם? +אספר לכם איזה מאוורר מוזק קניתי: הוא מחברת EZCOOL, והוא 80 מ"מ לא מצאתי באינטרנט מידע על המאוורר או על החברה, ומצאתי רק איזה ספק וכמה מארזים תוצרת EZCOOL. אי לזאת הנתונים של המאוורר בהשוואה לAC: גודל: 80X80X25 ובAC זה 80X80X38 דחיפת אוויר: 31.40 ובAC זה 28 שקט: 19דציבל ובAC זה 20 זמן עבודה מוערך: 8 שנים, ואילו בAC זה …
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר באמצעות מערך של כמה קבלים וסליל לשנות מתח מ9V DC לכמה שיותר..המגבלה היא מקום (שלו יעלה על לוח כזה שמלחימים עליו מה שרוצים..בערך 15X15). נ.ב:זה בשביל מצת לSPADE GUN אגב איזה פורום שולטD: אני אוהב אלקטרוניה ובשבילי זה גן עדן ממש . (טוב בעצם גן עדן בשבילי זה האחוזה של יו הפנר,אבל מתקרב ) תודה רבה חברים
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי SunBeam Samurai Silver וחשבתי להוציא את החלקים מבפנים ולקדוח לו חור למאוורר למעלה!! עכשיו יש לי שבלונה שהורדתי מהאתר עם המידה המדויקת של המרחקים של החורים לברגים והכל יש לי מקדח כוס של 8 והשאלה אם אני יכול לעשות את החור למאוורר(עם המקדח כוס) עם מברגה של 14.4V וזה לא יוריד את האיכות או היופי??? תודה לעוזרים ועצות יתקבלו בברכה!!
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי טרקטורון.. קיצר אני רוצה לעשות כמו פה עכשיו כמה שאלות.. 1. הלדים שפה מוכרים באריהב חזקים מספיק? (אני רוצה ירוק) http://www.arihav.com/products/led/index.asp 2. האם זה זולל מהמצבר? (מצבר 12V אבל קטן לא כמו אוטו) 3. מה עוד אני צריך לקנות.. להרכיב בטור או מקביל? ועוד הסברים אני צריך על התהליך.. תודה
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
-
שלום! אני חדש פה ואני מעוניין לחבר 6 לדים 3 מקביל ל3 שפועלים על ידי נגד משתנה שישנה את הזרם ויתחבר למפסק ולמתח שיוצא מהספק כוח. חיפשתי בחונויות [ב-2] לדים כאלה, חנות אחת לא הכירה שיש דבר כזה והחנות השניה הציעה לי לד שמשנה צבע מאדום לכחול [רק שתי צבעים!!!] ב6 שקל ללד!!! מה לעזאזל@#!@?# אני חיפשתי לד שמשנה לפחות ל5 צבעים , ראיתי לדים כאלה פעם לא יודע איפה מישהו יכול לעזור לי?!@#?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את המוצר הנ"ל, ורציתי לשאול - איך והיכן למקם את החיישן שמגיע עימו? אני מעוניין למקם אותו על המעבד - אז היכן אני אמור פיזית לשים אותו? על המאוורר? היכן? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אשף חיבור לדים. משרטט ומחשב את הנגדים והלדים. נחמד ושימושי http://led.linear1.org/led.wiz
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
(זה ניראה לי לא כול כך קשור לכאן) האם זה אפשרי לעשות ממצלמת אינטרנט רגילה למצלמת אינטרנט אלחוטת?? ואם כן כיצד...?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יהיו ברשותי בימים הקרובים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=950 עכשיו אני רוצה לחבר אותן לחשמל רגיל ולא לספק כוח מכיוון שאני לא צריך אותן במחשב אלא בשימוש אחר. השאלה שלי היא כזאת..האם ישנו ממיר או שאני אצטרך להכין אחד? אם להכין אז כיצד? האם ישנן קתודות קרות עם חיבור ישיר לחשמל? אם כן איפה אני יכול להשיג?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבניית מעגל להפחתת המתח של מצת הרכב(ואת הזרם, אם צריך?) למתח(וזרם) של USB, תודה.
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
עשיתי מוד לספק ישן חלון, לד,חיבורים , כפתור וצבע חתכתי משולש ועל הפרספקס יש שיוף בצורה של ברק ואז החלון נראה כמו שלט של מתח גבוה. כפתור פשוט למעלה פירוק חיבורי מולקס 20 פין וכו הוספת חיבורים של 3.4/5/12 וולט וגם חיבור אדמה וצבעי בשחור מבריק עוד לא סיימתי יש לי עוד להוסיף כמה לדים וגריל למאוור הנה כמה תמונות אני אוסיף עוד http://img128.imageshack.us/my.php?image=img20231lf.jpg http://img45.imageshack.us/my.php?image=img20175dq.jpg
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר מסך של גמבוי במארז ככה כמו בתמונה?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-