אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לעשות מטען שטח לפלאפון הסוללה עצמה של המכשיר היא 5.55wh (מה זה אומר?) ו1500mAh המטען של הפלאפון הוא 5V ו-1200mA הסוללה שאני רוצה להטעין ממנה היא 3.7V ו2600mAh מה אני צריך לעשות כדי להכין מזה מטען שטח? יש לי מלחם, קונקטורים וUSB
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מכשיר http://hammer.prohosting.com/~sc8850/home.htm) roland canvas sc-8850) הרוס אבל המסך שלו חיפשי דרך לחבר אותו למחשב ולא מצאתי פירקתי את המסך ויש לו בקר HD-66206te ו15 פינים אולי מישהו יודע איך אני יכול לחבר אותו למחשב. אז ככה על המסך כתוב שהוא של חברת optrex pwb51026a-vo (נראה לי שזה הדגם ) כול מה שמצאתי זה http://www.piputilities.com/Dirs/Docs/IC_Part_Docs/LCD_Apollo_Docs/51026aae.pdf חוץ מזה לא מצאתי כלום הפכתי מלא פורומים וחיפסתי בגוגל ואין שום הסבר. אשמך עם מישהו יוכל לעזור לי הדבר היחיד שמצאתי זה זה ואני לא ממש יודע מה לעשות עם זה No. Symbol Level Function 1 FLM H / L First Line Marker 2 LP H / L Data Latch Signal 3 CP H / L Clock Signal for Shifting Dat…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אזס ככה סוף סוף עשיתי את היחיתוך ושמתי פלקסיגלס עכשיו נשאר החלק של התאורה עם איזה לדים מומלץ לעשות לפיזור נכון של האור? עם הלדים הגדולים של ה1W או הלדים של 8MM 1W?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה אם אל סי די שפירקתי מתרגומנית של רומטק מישהו אמר לי שהוא גם פירק כזאת והיא עובדת אז אם מישהו יכול להביא לי סכמה שתתאים למסך שלי כי אני עבדתי ע"פי הסכמה של האתר והמסך לא עובד
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מהוביקינג מטען ACCUCEL-6 וסוללת שלושה תאים. הבאסה שלא היה ברור שאת כבל הטעינה המתאים לחיבור JST, חסר, כך שאם הייתי יודע את זה הייתי צריך לקנות מהם מתאם כזה: http://hobbyking.com/hobbyking/store/__18868__XT60_JST_Female_in_line_power_adapter.html?strSearch=XT60%20JST אני מניח שניתן להשיג כבל טעינה בארץ שיתאים לי למטען ולסוללה. האם מישהו מכיר חנות שזה יהיה בה? עדיף באיזור ירושלים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר PS1 למסך מחשב או שצריך לעשות איזה מוד קטן...? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משהו כזה, שיאפשר להציג ספרה כו כמה ספרות, בלי הצורך לבזבז הרבה רגליים של מיקרו-בקר.. תודה card
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות ירושלמית (או תל אביבית אם זה באמת שווה את הנסיעה..)שניתן למצוא בה דרמל 300-1/55 (או דגם יותר טוב - 400?) במחיר נורמלי...פחות מ-500 ש"ח.. הרבה תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
על הלוח יש את הפינים לחיבור הUSB אבל איזה כבל הולך לאיזה פין? תודה מראש SA_KA
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שכולם יגידו "שאלת את זה בדיון אחר, למה פתחת חדש", גם המנהל עצמו שאל מה הקשר לדיון והמליצו לי בכלל לפתוח ת'רד חדש. אז הנה. רק שעכשיו אל תגידו שמה שאני עושה לא בסדר =\. 1) איפה בדיוק אפשר להשיג לד בשני צבעים? למישהו יש תמונה של זה? אני רוצה לראות את זה. 2) יש לי מאוורר אחד על המעבד ושני מתחת לHDD, אף אחד מהם לא ממש באיזור פתוח ויש לי מארז של E-Star. כדאי לי להוסיף עוד מאוורר מאחורה ואולי אחד בצד? האם אחרי שאני יעשה את זה יש סיכוי להרגשה של שיפור בביצועים? 3) המעבד שלי מאוד מאוד מרעיש, וזה כנראה המאוורר של המעבד (למרות שאחרי שניקיתי אותו מאבק הוא פעל קצת יותר בקשט). האם כדאי לי לעשות פאן באס ולכלול בתוכו את המאוורר של המעבד, או שעם דברים כאלה כבר לא כדאי להתעסק? ויש דרך…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי חברה שלום! לפני כמה ימים מצאתי מחשב ברחוב ניסיתי להפעיל ולא פועל בטח משהו נשרף... אוקי עכשיו יש שם לדים שלקחתי מאוררים שלקחתי ועוד את כל הדברים שיש במחשב רגיל אני יכול להשתמש בדברים שמה בשביל לעשות מודינג כל שהוא? לא להחליף כפתור לכיבוי אלה משהו יותר טוב.. מישהו פעם אמר לי שאפשר עם כבלי IDE לעשות משהו! אז בקיצור אפשר לעשות עם זה משהו? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא יודע אם זה בכלל אפשרי, אבל אני מחפש מדריך שיסביר איך מחברים ושולטים על לדים של המספרים (באנגלית NUMERIC LEDS) אני רוצה לחבר כזה דבר למחשב: תודה מראש על העזרה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.מישהו יודע מהי הפקודה לעצירת מנוע סרוו? 2.נכון שמשתמשים בפונקציה SERVO.H ... אז מישהו יודע למה צריך את הפונקציה SERVO.CPP ? והאם אפשר להשתמש בה לתוכנית שלי? 3.הרכבתי תוכנית שמורכבת מ SERVO SWEEP ומ BUTTON ... ברגע שאני לוחץ על הכפתור המנוע סרוו מתחיל לפעול. הבעיה היא זאת: אם אני מחכה יותר מ 6-7 שניות,המנוע סרוו מתחיל לעבוד בצורה מאוד איטית(וזה לא טוב לי שהוא עובד) אני מעלה את התוכנית שלי-ואני מקווה שאולי מישהו יוכל לתת לי פתרון לבעיות שלי-תודה מראש #include <Servo.h> Servo servo2; int pos = 0; const int buttonPin = 12; int buttonState = 0; void setup() { pinMode(buttonPin, INPUT); servo2.attach(5); } void loop() { buttonState = digitalRead(butt…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש מעגל או כבל מוכן פשוט שמחבר צד אחד לשקע טלפון בקיר וצד שני USB או משהו?? בשביל שאם מתקשרים אז אני אוכל לענות פשוט דרך המחשב ( מיקרופון ורמקולים) וגם לראות את המספר הנכנס תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המסך של הE250 שלי נישבר ואין לי מושג איך זה כלכך עצוב : :'( :'( וחנות שקניתי בא טוענים שמהסך אכן שבור למרות שלא כלכך ניראה לי אני מחפש חנות שתוכל לתקן לי אותו לפי מה שאני יודע אם למסכי LCD יש פיקסלים שרופים מופעים על המסך קטעיפ שחורים וזה זה נכון? בעיקרון אני רואה שני כתמים שחורים על המסך והשאר לבן חנות באזור הצפון מחר אני ילך לחנות השכונתית ליראות מה אפשר לעשות למרות שלא ניראה לי שהם יוכלו לעשות משהו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לא יודע אם כאן זה המקום המתאים לשאול אז אשאל ואם זה לא המקום המתאים אני מתנצל מראש ומבקש אם תוכלו להעביר את הדיון למקום המתאים, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש וקראתי הרבה ביקורות חיוביות על המארז ANTEC P280 כך שהוא עשוי להיות המארז בו אבחר בסוף, הדבר היחיד אשר עומד לרועץ לפני בחירתו של המארז המדובר הוא העובדה שאין על המאווררים אשר נמצאים בחלקו העליון מסנן לאבק והיות שהמחשב לא יעבוד 24/7 עשוי להיכנס אבק מבעד לפתח הזה, פה הגיע הרגע שבו החלטתי לפנות אליכם לייעוץ- האם יש דרך להוסיף מסנני אבק (או פיתרון יצירתי אחר) למארז? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לבנות מתאם ואני לא כל כך מבין את הסירטוטים של המתאם vga to rca אז מישהו יכול להסביר לי או להגיד לי איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פירקו בעבודה של אבא שלי איזה מיני בר ואבא שלי חשב שאולי אני אצטרך את ה LCD הזה למטרות מודינג... אז הנה כמה תמונות, תגידו לי אם יש מה לעשות עם זה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל הארדקנו 5 השבוע, ויש לו מאוורר 40 ממ שלא עושה כלום באמת שמחובר למפסק 3 מצבים (L M H) השאלה היא אם יש דרך (ואם מישהו ניסה) לחבר את המפסק הזה למאוורר מארז שלי ולחבר את ה40 ממ דראק הזה למתח קבוע? וכמה מתח המפסק נותן בכל מצב, מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקבות זה שאני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה LCD שלי אני רוצה אפשרות הלשתיק את המאוררים של הטרנספורמר שלי היסתכלתי בנועה וראיתי שלוש פאנלים במחירים סבירים ZALMAN ZM-MFC1 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3493 לא ממש מיוחד ויש שאלות לגביו יש את שתי המפסקים האלו אני יכול לחבר עליהם כול מאורר או שצריך חיבור מיוחד? אני יכול לכבות לגמרה את המאורר בעזרותו? או לפחות שזה לא יעשה רעש? SUNBEAM Chromatic windmill black http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6214 את הפאנל הזה אהבתי ביגלל שהוא גם מתאים לצבע של המארז יש לו גם מסך LCD ציבעוני לגמרה ויש לו אפשרויות נחמדות שלזלמן אין Scythe KAMA-METER http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7584 יש פה פ'יצ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קראתי את המדריך סליבינג שנמצא פה באתר (מדריך טוב דרך אגב) ויש בו דבר אחד שלא הוזכר איזה קוטר של בידוד מתכווץ צריך לכל קוטר של סליבינג אני לא קונה סט סליבינג כמו שמוצג במדריך אלא אני קונה בתפזורת השרוולים שאני קונה הם בקוטרים הבאים: 0.125"(1/8")= 0.3175 סנטימטר 0.25"(1/4")=0 .635 סנטימטר 0.375"(3/8")= 0.9525 סנטימטר אני ישמח אם תוכלו לענות לי איזה קוטר של בידוד מתכווץ אני צריך לכל גודל של שרוולים תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך לכתוב קוד יחסית פשוט ואין לי מושג כיצד להתחיל. אני מעוניין שע"י כיווץ רגעי של שריר כלשהו המנועים ינועו כל אחד בזווית מוגדרת ובמהירות מוגדרת, בעת כיווץ רגעי נוסף יחזרו חזרה למצב ההתחלתי. כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש קוד הדגמה כלשהו שיכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מנסה להפעיל ארדואינו על ברדבורד - מהמדריך הזה-http://arduino.cc/en/Main/Standaloneושאלתי בעבר בקשר לחלק שמתחבר למחשב עם USB וקניתי את החלק הזה (במקום מה שהמדריך מציע בספארק פאן ב14$!): http://www.ebay.com/itm/251039347548?ssPageName=STRK%3AMEWNX%3AIT&_trksid=p3984.m1439.l2649ועכשיו שאני מחבר לפי המדריך זה לא פועל. התקנתי את זה כמו שצריך והפורט נכון, ניסיתי את כל סוגי הBOARD של Atmega328. ברגע שאני עושה אפלואד הלד של TX מהבהב 3 פעמים , ובסופו של דבר נותן את השגיאה הכללית- avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00. על הצ'יפ עצמו יש בוטלואדר (שאני התקנתי) וכבר צרבתי עליו סקצ' - פשוט החלפתי את הצ'יפ הזה עם המקורי שעל הארדואינו אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-