עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. טוב אז אחרי הרבה עבודה קשה הלכתי לנגיה שברשותי והכנתי מסגרת מעץ יפה וישרה למסך ה5 אינץ שיתמקם בימקומם של 3 מפרצים שהיו לי פנוים בנתיים עשיתי את המסדרת ועשיתי גם פאן באס קטן עם שתי כפתורים חמודים יצא ישר ויפה שהם יכבו את המסך וחלק מהמאוריים שאני יקבע במועד מאוחר יותר כמו כן יש לי כפתור בספק שמחליש את המאוררים אז ככה שיצא לי מעיין פאן באס כזה בחלקים בכול מקרה הוא עושה את העבודה ובמיילה לא הייה לי מקום לפנאל פאן באס קנוי או עשוי אז היתפשרתי על זה יצא ישר מאודד והמסך משתלב בדיוק במסגרת אני מאוד מרוצה בנתיים עכשיו מרחתי עליו בונדו תוצרת בית שלי שאני ישייף אותו לגמרי בישביל להבטיח החלקה של 100 אחוז למרות שגם העץ כבר חלק אבל מנסיוני סיבי עץ נוטים להיתנפח ולא ארצה תו…

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  2. אם אפשר שם של חנות ואיפה היא נמצאת...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by eladh16,

שלום אני מעונין להרכיב מעגל חשמלי פשוט המורכב מלד רגיל אחד(צורך 3.2 וולט ו 20 מילי אמפר) מנגד ומשנאי כמקור כח. פרטי השנאי הם: 9וולט ו 300ma. מה אומר בעצם ה 300ma, והאם אני יכול לחבר נגד שיוריד ל 5.8 וולט ממקור הכח? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ASHER 6800,

? רציתי לשאול מה זה הדבר הזה : ?Vantec Sleeving Kit (5colors)? הייתי רוצה לעשות שיהיה לי סרקולציה טובה במארז ואני רוצה להחליף את כבלי הIDE האפורים הרגילים בדקים ולכן אני שואל היכן ניתן להשיג במרכז הארץ במחיר סביר ??? ?

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by Peri228,

היי ! אני מחפש שירטוט מעגל לפאן באס , שיחזיק מאורר טורנדו 92 מ'מ . נתוני צריכת החשמל של הטורנדו ( וזה לא אומר לי הרבה ) הם כאלו - 12V , 12.5W , 1.0AMP . המאורר הזה , בעוצמתו המלאה יוצר 56dba של רעש מסוקים , וזה פשוט בלתי נסבל . תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Director,

מה העובי פרספקס שממולץ לחלון במארז ? 2 ס"מ.?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by asaf_a,

תקשיבו אחים אני רוצה לקנות מארז ואני לא יודע כל כך איך מעבירים את הדברים נגיד מהמארז הישן לחדש את הכרטי מסך ואל אני יודע אב את הלוח אם זה קשה אזאולי יש למישהו מדריך? וגם אני רוצה לקנות פאנל ששולט על המאוורים ואין לי מושג איך לחבר אז בבקשה תביאו לי מדריך או משהו תודה מראש

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  8. שלום, ראיתי בהרבה תמונות בגלריות מודינג שאנשים יצרו חור למאוורר זוהר - החור ממקום ליד הסידי והצורב, יש מקום ל-4 סידי, במחשב שלי יש שניים ועוד שני פאנלים, השאלה שלי זה איך אני יוצר בפאנלים האלו חור מדויק בלי שישברו? ואיך אני חותך בדיוק בגודל של המאוורר? תודה רבה, אם יש מדריך בעברית זה מצוין. איתי.

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  9. הפוסט של noam baum הביא לי השראה לעשות לעצמי פרויקט כזה האמת זה נראה לי די קל גם בלי מדריך אבל מדריך לא יזיק

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by re5pect,

אני מנסה כבר הרבה זמן ללהוציא את המנגנון של השעון המעורר משעון אבל תמיד זה מתפרק..... אני מנסה להוציא את זה ואז נגיד לעשות שבמקום שזה יעשה את הצלצול אני יוכל לקבוע שבזעה מסויימת זה יעשה משהו אבל כמובן בכמות הולטים של הזמזם... 1אז איך אני בדיוק מוציא את המנגנון הזה או שלמישהו יש הצעות אחרות? 2 משהו שפחות קשור יש לי מפסק מנעול עם מפתח כמובן תנו לי בבקשה הצעות למה אפשר "לנעול" איתו

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by רוח_הלילה,

השבוע לא יודע מי הגאון שחשב שהציר הגמיש של הדרמל שלי היא סתם ברזל והחליט לזרוק אותה לפח לשאלתי האם ציר גמיש של SKILL או של חברה אחרת מתאים לדרמל מקורי ואיפה ניתן לקנות ערכה 867 של דרמל באיזור עפולה

12. Started by balagan777,

שלום לכל המודרים, אני מתעניין בתחום המודינג והאמת היא שיש לי פרוייקט מאוד שאפתני שחשבתי עליו, אבל בשבילו אני קודם כל חייב להתנסות וללמוד ולהתמקצע על דברים יותר פשוטים. הדבר הראשון שרציתי לדעת זה מה הציוד הבסיסי ומה העלות שלו ? (דרמל וכדומה) תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by FaTB0Y,

אני רוצה לעשות אחד למחשב, לצורך העניין פירקתי מחשבון, ויש בו מעל 20 חוטים, איך אני עושה את זה? במדריך יש רק 16!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by KingYog,

אהלן חבר'ה. לאחרונה הזמנתי מ dealExtream 3 מאווררים של 8 ס"מ. זאת מכוון שמהאווררים בP4 המזדקן שלי הפסיקו לעבוד. P4 + 2 HD + קיץ => חום והרבה ממנו. 4 דולר למתעניינים כולל משלוח. הבעיה: 1. המאווררים (אני יודע הם זבל ג'נרי) רועשים, אבל עובדים מצויין. 2. כל המאווררים באים עם חיבור מולקס רגיל שלא מאפשר שליטה על המהירות. הייתי רוצה לפתור את הבעיה הזו. האמצעים: 1. מפצל מולקס ישן. 2. פנציומטר של TT גם כן ישן. 3. חברי הפורום. מה אני צריך לחבר ולאן כדי להיות מסוגל לשלוט בבעית המהירות? (לא צילמתי את המאווררים כי הם בתוך המארז - אבל אני בטוח שכל אחד פה מכיר את הסוג) תודה מראש, KingYog.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. זה נועד לבניית מארזים שקופים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מה קורה חברס.... תיראו... יש לי מארז טראנספורמר... ולוח אם של DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D סבבה עכשיו יש אותה את התוכנה ששולטת בעיקרון על 2 מאווררים... חוץ מזה של הצ'יפסאט... קיצר למה אני חותר? שהמארז כדיודע לכם מרעיש תחת.... אם עשיתי קומבינה ש3 המאוורים המובנים ישלטו דרך התוכנה... והמאוורר של הCPU כרגיל... אז נישארו לי 2 מאווררים של 120MM שללא שליטה... אחד פועל ב 5V אז לא מרעיש והשני פועל ב12V אז מרעיש וחשוב לי השרט... עכשיו תיראו.... המאוור של ה120MM מחובר לכזה: אבל של נקבה.... כהילה ההפך חחח http://img50.imageshack.us/img50/1927/49rk1.jpg בתוך כאילו לא יודע איך לפרק... זה 2 חוטים של האוורר(אדום ושחור) הולכים לצהוב ולשחור (12V) אז.... אני רוצה לעביר את החוטי…

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by alex15,

אם אני קונה לד צבעוני יש מקום ספציפי לחבר אותו ? כזה ... הירוק ...

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by lion03,

איפה אני יכול להשיג לוח פלסטיק רך שאפשר לגלף אותו ומישהו יכול להסביר לי מה זה בונדו בידיוק?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  19. בוקר טוב, יש לי 2 קתודות עם שנאי, ומעגל לדים מהבהבים. האם ניתן לחבר בין הקתודה לבין הלדים? ואם כן, איזה כבל לחתוך? תודה לעונים! ועוד משהו אם אפשר: יש לי 2 כניסות P2 (לא פלאגים), ויש להם 3 פינים (כמו בתמונה למטה). איזה LEFT איזה RIGHT ואיזה GROUND? http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/Stereo/TAL_ST%20018_resize.jpg[br]פורסם בתאריך: 14.03.2007 בשעה 08:05:53 עדכון: ציירתי סכמה, אני צריך שתגידו לי את דעתכם, וגם אני צריך לדעת מה קורה אם אני יוצר מפצל P2, אבל משתמש רק בLEFT/RIGHT וGROUND?בעע רגע, זה בסדר בכלל? הרי הקתודה מתחברת ל12V משלה, איפה זה נכנס פה? :s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  20. איפה קונים? כמה עולה? והאם זה יעיל לאורך זמן? מה שאני רוצה לעשות(אולי, אני שוקל) ,במקום להלחים (כיוון שהאזור מאד לא נח להלחמה) להשתמש בלכה הזו. רק שמעולם לא ראיתי אותה פרט לכתבות שונות באינטרנט ...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by leornadav,

לאחר הרבה זמן שחשבתי על זה היום יוצאת לפועל התוכנית שלי לשפר את המארז. אם המארז שלי אני די שמח הוא יפה אך אני מוסיף לו עוד שתי מאווררים סה"כ 4 במארז יהיה, אני מוסיף גם רצועת לדים RGB עם שלט בשביל שופוני. במארז הקיים היה שתי מאווררי לדים מרעישים להחריד עם לדים כחולים והיה על הדלת עוד כמה לדים שהוסיפו ליופי. אני מתכנן להוסיף מאוורר מקדימה ועוד מאוורר מלמעלה. בנוסף לכל זה אני רוצה לעשות כפתורים שאני אוכל לשלוט במאווררים וכפתור להדלקה וריסט מעל לכונן. בתמונות מופיעות גם שאלות אז בבקשה לראות. http://www.siz.co.il/my/nzwnoyzzklzj.jpg http://www.siz.co.il/my/mz0cnjn3ng02.jpg http://www.siz.co.il/my/yvni2knywiv2.jpg http://www.siz.co.il/my/dwnnmxmimyfu.jpg http://www.siz.co.il/my…

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. אז ככה אני בונה איזה גוף קירור מיוחד למחשב נייד משהו עם מאוררים של מעבדים חזק במיוחד אני צריך ספק של מחשב עכשיו יש לי פה מחשב ישן המתח להדלקת הספק עובד דרך הלוח אם זאת אומרת אם הספר לא מחובר ללוח אם מתג ההדלקה שלו לא פועל בכלל איך אני עוקף את זה ומוציא את הספק לגמריי מהמחשב ומפעיל אותו בכוחות עצמו שיספק לי את ה 12 VDC כמו שצריך ושאלה נוספת למאורר של מעבד יש 4 צהוב, שחור, ירוק כחול ויציאה של ספק יש גם 4 אדום 2 שחורים וצהוב שמתי לב שאם אני מחבר את המאורר ישירות ללוח אם הוא עובד יותר מהר מאשר אני מחבר אותו לספק אילו מגעים צריכים לינגוע אחד בשני בדיוק על מנת שהמאורר יעבוד ב 12 וולט?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by almogas,

ראיתי איזה מדריך להזעקה עם אינפרה אדום לחדר והיה שם תרכיב הזה(רכיב 555) ורציתי לדעת מה זה כאילו מה הוא עושה ושאני הולך לקנות אותו מה אני מבקש? כי בטח יש לו שם אחר.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני לא מבין בחשמל/אלקטרוניקה כניסת USB מספקת 5V . אבל 0.5A מקסימום , לכן משתמשים ב כבל Y כדי לקבל 1A שדרוש לSPIN-UP של הדיסק. דיסק 2.5" לא זקוק ל12V כמו דיסק 3.5" ... ראה מארזים בחיבור USB : ניתן להפעילם ע"י כבל Y USB . השאלה היא האם חייבים מעגל מתח כמו שיש במארז כזה , עם בקר USB בו , או שאפשר לספק מתח , דרך חיבור ה SATA ישירות מהUSB . http://www.smpspowersupply.com/Serial-ata-connector.GIF http://www.allpinouts.org/index.php/Serial_ATA_(SATA,_Serial_Advanced_Technology_Attachment)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי פאנל שליטה של SCYTHE KAMA-METER, ברצוני לחבר 2 מאווררים אל תוך חיבור יחיד בפאנל. האם יש מפצל מיוחד בשביל זה או שחותכים את החוטים ועושים קומבינציה של השניים. ? תודה.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.