אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מישהו אולי יודע אם ניתן לסגור מעגל בעזרת כבל USB, זתומרת לחבר 2 מחמשת החוטים שבחיבור ה-USB למעגל פתוח ואיכשהו בעזרת תוכנה לחבר ביניהם? קראתי איפשהו שצריך ממסר בשביל זה, אבל האם אפשר בלי ממסר? תודה לכל המשתף מידע בנושא.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, זה הכל.... חוץ מהדבק הכמו סלוטייפ-דו צדדי, כי כרגע פשוט אין לי, ולחנות ציוד משרדי פה בישוב גם אין רעיונות יתקבלו בברכה, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היוםקניתי קדודה חדשה וראיתי שיש לה חיבור מוזר אתם יכולים להגיד לי לאן צריך לחבר אותו?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כרגע מחוברים אצלי 2 מאווררים ללוח אם כארש לכול מאוור יש 4 חוטים אם אני מעוניין לחבר עוד 2 מאווררים להיכן אני מחבר אותם(ללוח אם, לספק) ? יש י לוח אם גD945GCZ עשיתי חיפוש אך לא מצאתי משהו שעונה לי על השאלה , תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני וחבר מתכננים להשתמש באדרואינו כבקר לתאורה שפועלת עפ"י רעש וכד' .. רציתי לדעת מה אני צריך לקנות ואיזה תוכנות אני צריך להוריד כדי להתחיל ללמוד על האדרואינו ולהתחיל לעבוד על הפרויקט שלי ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כככה יש לי מאורר שמחובר למפסק שמחובר למולקוס אז רציתי לדעת איך אני עושה ככה שכשהמאורר נדלק אז הלד ידלק ואותו דבר כשאני מכבה את המאוור אז הלד יתכבה חיפשתי בפורום ולא מצאתי והמדריך של הלדים לא ממש עוזר לי מקווה שתעזרו לי תודה!
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כמו שכאן. http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=1556&page=3 עיקר הבעיה שלי היא באלקטרוניקה, דהיינו " The FrostyTech Synthetic Temperature Test Platform consists of an aluminum block heated by up to two 120V 250 Ohm precision resistors. With one resistor engaged, the test platform will output 50W of heat, with both engaged, 100W." או במילים אחרות, ליצר כמות ידועה(קבועה) של חום , או בערך 80W -100W , בתוך נפח קטן יחסית שניתן להובילו עם נחושת לפני שטח שדומים למעבד. אני צריך שתי דרגות חום לפחות, או כמו שעשו לעיל או ע"י שליטה בוולטאז' ?. מישהו הציע לי מנורות הלוגן כי הן קטנות, אבל אני לא בטוח שהן לא תימסנה בחום שהן ייצרו. בקיצור. אני רוצה ליצור שטח חם , בגודל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי טטריס שלא עובד ורציתי לדעת אם אני יוכל לחבר את הצג שלו למחשב... כמובן שאני אוסיף לו תאורה מאחורה ע"י שני לדים UB. השאלה היא האם זה אפשרי ב-100%?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המתחים במחשב בסדר למרות שלא נראה לי ואם לא אז איך אפשר לסדר תודה מראש. http://planet.nana.co.il/amir0015/images/193637pic2.JPG
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי המעבד: pentuim E2160 עשיתי לו אוברקלוק... הגעתי איתו עד ל-3.2GHZ. ויציב בבדיקות מאמץ,הוא מגיע לטמפרטורה של 65 60 במאמץ. ברשותי הקירור therlmaltek V1. יש אפשרות להנמיך את הטמפרטורה?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
איך אפשר להשיג אפקט אור כחול חזק כל כך כמו הפלאפונים במסכי LCD קטנים? התאורה הצהובה האופינית למסכים כאלו בכלל לא מתקרבת בעוצמה לזאתי שבפלאפונים אז איך בכל זאת אפשר להשיג אפקט כחול שכזה?
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
היי גמרתי כבר חצי מהפרוייקט שלי, ובאתי היום להוציא את הפאנל הקידמי של המארז שלי ( ANTEC 1080) כדי לקחת אותו לצביעה במוסך. פירקתי את כל הקילפסים, ופתאום אני רואה שכפתור ההדלקה , ועוד כמה כרטיסי usb מחוברים אליו. אז לא ידעתי איך לנתק את הכפתור והכרטיסים מהפנאל , אז לא נגגעתי בזה. ??? : :-[ :-X :-\ :'( אז השאלה שלי היא : איך אני מוציא את כל הכפתורים והכרטיסים ?? ??? ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים Install
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן, בניתי תאורה למארז שלי בעזרת לדים ונגים מתאימים, השתמשתי בנגד 470ohm 1/4W 5%, חיברתי למולקס ליציאה של ה12v, והנגדים מתחממים. כמובן שניתקתי את זה מיד כדי לא לגרום נזק ועכשיו אני שואל: מה עשיתי לא נכון? אגב חיברתי שם 4 לדים במקביל (זתומרת 4 נגדים) וכולם מתחממים... זה יכול להיות קשור לעובי החוט גם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אחרי שראיתי איזה סרטון ביוטיוב אז עשיתי מוד קטן למחשב. הלחמתי מכונן דיסקים שני חוטים והם מחוברים לקונקטור של כפתור ה-RESET (שלא נמצא בשימוש) כאשר לוחצים הכפתור הכונן נפתח ונסגר. לאחר מכן הסתרתי אותו במארז כך שלא רואים אותו. http://www.youtube.com/watch?v=Z-mrx7bGoj4&feature=youtu.be אני גם עובד על חלון צד שאני אסיים אעלה תמונות
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתקלתי בעבר במודולים של נורות ליבון שמספקים כ 11 וולט בזרם חילופין. המדולים האלה קיימים במגוון הספקים והמחיר שלהם דיי נוח. הבינותי שלעומת דימר - שבפעולתו מגביל את הזרם. פה מה שמוגבל זה המתח. וכיוון שמדובר בזרם חילופין - האם ניתן ליישר אותו ואחרי היישור לשרשר ספקים כאלו באותו הסידור ,עם הספקים זהים על מנת לקבל מתח רצוי ?! למשל של 30 וולט או יותר... ישנם ספקים שמגיעים ליותר מ 200 ואט. ב 11 וולט זה בהחלט מכובד ויכול לספק פתרון להרבה דרישות של ספק כח ראוי במחיר שפוי. יש לציין שאין חיבור הארקה. (מה שמפריע בד"כ לשרשר ספקי כח של מחשבים ,לדוגמא.) כניסה 220 יציאה 11.5 200 W עד כמה שאני מבין זה אפשרי אבל אני לא מבין ממש במתח רשת ובמודולים האלה ... אשמח לתובנות בנושא. ניר
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
1. אני רוצה להפוך ספק מספק רגיל למודולארי (את ה24PIN להשאיר)עכשי ומה אני צריך בשביל זה ? 2. אם אני רוצה לעשות סליבינג באיזה קוטר להשתמש (1/4 או 8/1 אינץ')? (ואנ ירוצה לעשות כל חוט בנפרד) 3. מה זה Heatshrink ומה אני אמור לעשות איתו בסליבינג ? תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קראתי כאן באתר בפינת המדריכים איך לעשות מכונת ארקיד ורציתי לדעת איפה פשר לקנות את הג'ויסטיקים והלחצנים כדי לבנות מכונה כזו תודה אורי
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי מערכת מוזיקה 12V ובקיצר אני רוצה מעגל פשוט שיגיד לי כמה נשאר מהסוללה ויהיה על לדים בטור או שיגיד לי בערך מספרי על צג 7 סגמנט ואם אפשר גם מעגל קטן שאני יחבר בין המצבר למטען ושיסיים להטעין עד הסוף תידלק נורה וההטענה תיפסק. תודה מראש למומחים
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
במדריך של אליאנין כתוב שאין לחבר לדים ללא נגד למקור מתח אבל לבטריה כן..... אם יש לי לדים3.3 וולט ואני רוצה לחבר אותם לבטרי 9 וולט אני צריך נגדים??? אם כן( ואני כמעט בטוח שכן.....) איזה???? איתן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי מערכת סטריאו של Sharp ברחוב עכשיו אני מבין באלק' אבל לא מבין את הדבר הבא כאשר אני מדליק את המערכת ישנו POWER ON(מין איתחול של המערכת) ואז אני מקבל PROTECT וזהו המערכת אינה מגיבה אודה למישהו אם יוכל להגיד לי מזה ה Protect הזה ועל מה הוא אחראי כדי שאני יוכל לתקן את המערכת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי,מדריך שלישי (שמתם לב שאני מתחיל לצבור תאוצה בתרגומים בימים האחרונים? ;D) מתורגם מאתר modding.ru מעמד HDD מפרספקס מה צריך? 1. לוח פרספקס גדול של 300*300 מ"מ (את השאריות תשמרו למודים עתידיים... ) בעובי 5 מ"מ. 2. ניירות שיוף 3. ברגים. 4. דבק אפוקסי להדבקת המעמד למארז, או כל רעיון שעולה לכם לראש להדבקת המעמד לדפנות המארז. 5. סבלנות 6. דרמל אוקיי,כמו במדריך הקודם,להלן שרטוט שפותחים ב-photoimpact או פוטושופ ומדפיסים אותו. שימו לב שכל משבצת מייצגת ס"מ אחד - כמו במדריך עם הגריל שתרגמתי,מכניסים את כל הרכיבים של המעמד לתעלות שחתכנו בשבילם , ומדביקים! להלן תמונות של איך זה אמור להיראות - כעת כל אחד יכול לתכנן את התאורה של המעמד כמו שהוא רוצה. אני השתמשתי ב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קראתי את המדריך של ה lcd הבנתי הכל חוץ מ... איך אני אמור לחבר לחיבור lpt כשהוא חיצוני למארז ושהמתח הוא בתוך המחשב מהספק יכול להיות שאני מחמיץ כאן משהו מקווה שתעזרו תודה מראש *אני יודע שיש הרבה שאלות בנושא אבל אף אחד לא שאל את זאת
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לשלוט בתוכנית על ידי קונסלה או משהו בסגנון מהמחשב על התוכנית שרצה בלוח?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-