עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. השאלה בכותרת, זה הכל.... חוץ מהדבק הכמו סלוטייפ-דו צדדי, כי כרגע פשוט אין לי, ולחנות ציוד משרדי פה בישוב גם אין רעיונות יתקבלו בברכה, תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DaMn18,

לאחר שהסתנוורתי קשות מהלד הכחול החזק שבמחשב SB75G2 מבית SHUTTLE, החלטתי להחליפו.. השאלה היא - איפה אני יכול למצוא חנויות שמוכרות מגוון רחב של לדים באזור השרון/ תל אביב ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by YTZ,

אהלן, כבר שנה ששוכבים אצלי רמקולי Z623 (למי שלא מכיר: http://hwzone.co.il/reviews/sound/mx6021_z623) שאספתי מחבר אחרי ש"שרף" אותם, ואיבד אחריות בגלל שניסה לתקן זאת בעצמו.החלטתי שהגיע הזמן לנסות ולתקן אותם. הבעיה די ידועה, והיא זהה למה שקורה בסרטון הבא: בדיון הזה אעדכן את התקדמותי בפרוייקט. 15.11.12 - פתחתי את הסאב שבתוכו נמצא המגבר, הוצאתי ממנו (בקושי) את מערך הכרטיסים (שהיה מודבק היטב לתיבת העץ) ווידאתי שעובד היטב גם אחרי ההתעללות הפיזית שחטף בעת ההוצאה.אותר כנראה המקור לבעיה, מדובר במגבר TDA7265 שכנראה הולך ל-2 הסטליטים, למרות שיש 2 מגברי זרם בנוסף (ועוד 4 שהולכים לסאב) אבל זה השבב הראשי ככל הנראה, לצערי אין לי זמן לבצע לו בדיקות אז אני מתכוון להחליף אותו באופן עי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by amisha,

אני עומד בפני פרוייקט גדול שאני מכין ואני רוצה לשלב בו תצוגת LCDמונוכרומטית חשבתי לקנות 40*4 אך זה יראה לדעתי מעם מגושם ולא אלגנטי ..... מה אתם אומרים ?? לא רק ראיתי גם שהמסכים האלו של 40*4 משתמשים בשני בקרים , זה משפיע על הבניה והתוכנה ? מה לדעתך גודל המסך האידאלי למארז קובייה ? האם כדאי בכלל להשקיע לתצוגה גראפית ? (אני מחפש עכשיו מדריך לתצוגה גארפית - ראיתי אחד פעם ...) עריכה : מצאתי מדריך !!!!!!!! למסך גראפי !! לא אלפאנומרי! http://www.mini-itx.com/projects/spacepanel/page4.asp

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SuB,

שלום! יש לי תמונה של הצורה של החיתוך שעשיתי בגג המארז, ואני רוצה להכניס אותה ל-sketchup כך שאני יוכל ממש ליצור ממנה חלון שקוף, ושהיא תהיה חלק מהמארז שסרטטתי.. כרגע הכנסתי אותה בשיטה של ה-insert->image ואז זה מכניס לי אותה כך שלא ניתן לערוך קוים/למלאות אותה בצבע, אלא רק לשנות את גודלה.. מישהו יודע איך עושים מה שאני רוצה? אני כמעט בטוח שאפשר כי לא הגיוני שבשביל לתכנן משהו יהיה צורך לשבת ולצייר את הצורה (הצורה שחתכתי ממש מורכבת.. ובעלת המון קוים עגולים כך זה יקח ימים לצייר אותה ידנית). מה שניסיתי לעשות זה לשמור את הצורה בפוטושופ בתור GIF כך שהרקע של שקוף אך זה לא עזר.. ה-sketchup הופכת את הרקע ללבן.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אפשר בבקשה מדריך טוב אבל באמת לפאן באן/פאנל שליטה על מאוררים עם תמונות ואם אפשר כמה גם מאתרים באנגלית כמו:BIT-TECH דבר שני: הבנתי שצריך נגד. עכשיו איזה נגד כמה אוהם?לכל מאורר?(ל4 מאוררים)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, רציתי לבנות בהתחלה פאן באס אבל לא רציתי להכנס לזה כי אני לא כל כך מבין באלקטרוניקה ולכן רציתי לקנות... מישהו יןדע איפה קונים ומה הסכום? מעדיף שלא יהיה באינטרנט.. תודה,וגם לקראת ההודעה המאה שלי אני מתכנן משהו גדול!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by jeyjey,

מחר אני הולך לקנות הרבה פרספקס (כדי לבנות מארז) כמה יעלו לי בערך 6 חתיכות בגודל 50X50 ס"מ בעובי 5 מ"מ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kinggil,

שלום! אממ אני חושב שהכנתי לא רע, הכול תוצרת בית. http://img58.imageshack.us/img58/1340/img00086ve.jpg

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ToMeRv32,

היי, שאלה קטנה - אני רוצה לקחת כבל rca (משני הצדדים) וכבל של aux (משני הצדדים) ולחבר ביניהם. הrca מפוצל ל2 - בכל אחד יש אדום/לבן וחוטים מסביב), ובaux יש אדום לבן וחוטים מסביב. החוטים מסביב זה האדמה (אני חושב) - אני צריך לחבר את שני האדמה של הrca לאחד של הaux?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. ראיתי את המדריך כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 והתלהבתי מאוד אך הבעיה שאין לי כלים ואני לא יודע ממש להלחים ומפחד שיהיה איזה קצר או משהו וגם אבא שלי לא ממש יעזור ברעיון מישהו פה יכול להכין לי או לעזור לי? ומזה הפורס פידבק משהו? זה אומר שלא יהיה רטט? ובכל משחק אפשר לשחק עם זה? או רק כאלה של הסוני?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by HFDO5,

אני יודע שהעלו את הנושא הזה פה מלא פעמים וכל פעם אמרו שצריך בקר מיוחד אבל נראה לי שבמסך הזה יש לי את הבקר שלו מובנה למסך.. ולא מתחבר לכרטיס מסך במחשב הנייד זה היה מחשב נייד 386 IBM המסך הוא איזה 10" שחור לבן יש לי מדבקות עם פרטים עליו: LRS1751-R1AE LS0350LG ZD-03-0235 זה היה מסך של מחשב IBM PERSONAL SYSTEM/2 L40 SX אם תרצו אני אוכל להעלות תמונות שלו והכל אבל זה ייקרה רק עוד שבועיים (סוגר שבת) למישהו יש מושג אם אפשר לעשות עם המסך משהו? מוד לחיבור למחשב.. משהו מעניין?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sub_man,

טוב אז אני רוצה לבנות HTPC ורציתי לשאול כמה שאחלות: 1.האם אני צריך לכרנות רכיבים מסויימים שהם מתאימים רק למחשב כזה? 2. כמה בערך עולה דבר כזה? 3. מה הרעיון בז כלומר מה הדבר הכלכך חיוני בזה שנותן תרצון לאנשי להכין? 4. האם יש מדריך מיוחד? שאלות אחרות יגיעו בהמשך..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by IlanF,

יש לי מתאם שמעביר מחיבור USB לחיבור העגול הקטן הזה של המקלדת/עכבר... רציתי לדעת אם אפשר ליצור משהו דומה למתאם הזה רק שיהיה הפוך, מהחיבור הרגיל לUSB.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by liorgan,

יש לי DMX512 ואני מעוניין לחבר אליו רצועת לדים אדרסבילית (שניתן לשלוט על כל נורה בנפרד), הבנתי שעל מנת לחבר את הDMX לרצועות לדים רגילה צריך דיקודר אבל אני לא בטוח שזה המצב גם לרצועות האדרסביליות. האם אפשרי לשלוט בעזרת הDMX בסוג כזה של לדים? והאם יש לו הגבלה מבחינת כמות הנורות שהוא יכול לשלוט עליהם (אני לא מדבר על העומס, אלא על איך זה עובד מבחינת ערוצים)?

16. Started by yahavon028,

דבר ראשון אני רוצה לקנות מאורר של 120 מ"מ. רציתי לשאול כמה מאוררים ולדים וקטודות בערך הספק שלי (350 וואט) יכול להחזיק. יש לי ספק אחר אבל אני לא מצליח כל כך להפעיל אותו. דבר שני רציתי לשאול אם החירור של הפרספקס שונה מחירור של מתכת, אני רוצה לחבר לפרספקס את המאורר של ה120 בגלל הלד שלו. אני מפחד שהפרספקס ישנה צורה בגלל החום. ואיפה יש דרמלים שהמחיר שלהם לא יעלה על 150. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חיפשתי בגוגל וגם כאן, אבל לא מצאתי אתרים שיש בהם שבלונות לחיתוך המארז, מישהו מכיר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eladhor7,

שלום לכולם. אז ככה, יש לי בקר של מזגן שאני לא צריך. וחשבתי לעצמי, אם אני יכול לחבר לבקר של המזגן, חישן תנועות(המנורה האדומה שמישהו זז), ולחבר אליו גם צפצפה חזקה, יהיה לי מערכת אזעקה בבית. העלתי תמונה, של הבקר+מקלט+שלט רחוק, חיישן תנועות,וכבלים. אז אני צריך את עזרתכם, איך לחבר בדיוק הכל לבקר ושהמעכרת בכלל תעבוד. לא יודע איפה לשים כל כבל בבקר, תסבירו לי בבקשה על ידי התמונות. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by EdenC,

שלום. יש לי עבר אלחוטי של microsoft. אני רוצה לצבוע אותו,איך אפשר? צריך לפרק אותו? עם מה צובעים? אשמח אם תענו לי על שאלות אלה. תודה, עדן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eyalll,

היי אני מעוניין להוסיף מנורות לד למארז שלי (אדומות). רציתי לדעת מאיפה ואיזה נורות אני אמור לקנות ואיך לחבר אותם. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. חשבתי לחבר מאוורר ישן של מעבד (חוטים: צהוב, שחור, ירוק) לתחתית של מה שמחזיק לי את המקלדת, איפה שיש מקום לעכבר, לחתוך שמה קצת ולהדביק את המאוורר מאחורה עם 9V. השאלות שלי הן: 1. לסוללת 9V יש + ו-, לעומת זאת למאוורר יש 3 חוטים. לאן ילך כל חוט? 2. מה משמעות כל צבע? 3. איך אני מחבר מתג 3 רגליים לכל העסק הזה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכם סקרנות טכנית, כיצד נראה המעגל האלקטרוני לבחירת הזנת ה USB HUB מהמחשב או מספק חיצוני. תודה ישראל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי פה מארז ספייר להיתעללות קצת למודינג שאני הרבה זמן מתכנן ומכיוון שיש לי בחדר ארונית בצורה מעניינת וחדר מאוד מאוד קטן ויש מקום בצד של השולחן להשכיב את המחשב חשבתי על לקחת את המארז הג'אנרי החמוד, ופשוט להשכיב אותו ואז יש לי מקום על הריצפה והמחשב ישב לו בנוח על השולחן, מסדר לי את הפינה בצורה נהדרת ככה! אני צריך לציין שאתה הרעיון המקורי לקחתי ממישהו פה בפורום שראיתי בעבר תמונות מהמוד שלו שהוא עשה דבר כזה וזה יצא יפה ומעניין! כמה דילמות שתקלתי בעת החשיבה: איך בדיוק אני הופך את המחשב? צריך להתאים את השילדה- כוננים. בעיות סירקולציה- הסירקולציה משתנה בעת הפיכת המחשב וזה יעבור לקהילת OC שתעזור לי לעצב מחדש את הסירקולציה לאחר שבעיות יפתרו מקודם. פאנל קידמי- לא בנוי לזה בכ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שמעתי על החומר שנקרא Instant Rust אבל אין לי מושג איפה להשיג בארץ חשבתי להזמין מחול,אמשח עם למישהו יש מדריכים לאפקט חלודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nimrodim,

I am planning on making a water block for intel 478 CPU with 0.5 inch barbs. I want to design a multiple jet inlet for the block made of 3 layers: the base, middle plate and top to be used with a danger den pump. 1. The intel heat sink is 30 by 30 m"m - should i make sure my honeycombed jets cover the whole heat sink? 2. What diameter would you suggest for of the jets? Inlet and outlet? 3. How thick should the base plate be? - if i want to add cups on the base would this change the thickness of the plate i need? Help would be appreciated. Thanks in advance Nim

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים