עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Dr__MIKO,

שלום אני צריך לבנות מעגל עם 9 לדים אולטרא ברייט (3V, 0.02I) מקור המתח שלי מספק 6V ו- 0.3I לכל לד אני מחבר בטור נגד R וכל הלדים מחוברים במקביל למקור המתח...(9 לדים ו-9 נגדים) יצא לי שכל נגד צריך להיות 2.25 אוהם... כלומר כל כך נמוך שלא צריך נגד בכלל?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, רציתי לבנות בהתחלה פאן באס אבל לא רציתי להכנס לזה כי אני לא כל כך מבין באלקטרוניקה ולכן רציתי לקנות... מישהו יןדע איפה קונים ומה הסכום? מעדיף שלא יהיה באינטרנט.. תודה,וגם לקראת ההודעה המאה שלי אני מתכנן משהו גדול!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SD Project,

אז ככה, אחרי המון זמן ותכנונים הגעתי להחלטה שאני עושה את זה !!! (לא מהמובן ה"כחול") אני רוצה להחליף את דלת הארון איפה שהמחשב נמצא, לדלת שעשויה מפרספקס, כדי שאני יוכל לעשות חורים למאוררים, חריטה ולדים... מי שיודע איפה אני יכול לקנות משטח פרספקס בגודל 64X37 באיזור ירושלים, או שאפשר להזמין באנטרנט שיודיע לי... תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, יש לי מאוורר מחשב שאני לא צריך.. 12V ואני רוצה לחבר אותו ל- USB של הפלייסטיישן 2 כדי לקרר אותו קצת בדומה למאוורר שאפשר לקנות פה: http://www.moniline.co.il/Product.aspx?ProductID=625 ואני לא יודע.. יש איזה משהו שאני יכול להמיר את המתח ל- 12V?? אולי או שאני צריך להשתמש במאוורר יותר קטן?!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by HFDO5,

אני יודע שהעלו את הנושא הזה פה מלא פעמים וכל פעם אמרו שצריך בקר מיוחד אבל נראה לי שבמסך הזה יש לי את הבקר שלו מובנה למסך.. ולא מתחבר לכרטיס מסך במחשב הנייד זה היה מחשב נייד 386 IBM המסך הוא איזה 10" שחור לבן יש לי מדבקות עם פרטים עליו: LRS1751-R1AE LS0350LG ZD-03-0235 זה היה מסך של מחשב IBM PERSONAL SYSTEM/2 L40 SX אם תרצו אני אוכל להעלות תמונות שלו והכל אבל זה ייקרה רק עוד שבועיים (סוגר שבת) למישהו יש מושג אם אפשר לעשות עם המסך משהו? מוד לחיבור למחשב.. משהו מעניין?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מה אתם מציעים לי לעשות כי אני לא אוהב שדלת המארז שלי פתוחה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dj e-shai,

יש לי רמקול כריזה ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו. יש בו 4 חוטים. אדום שחור ירוק ולבן מה אני מחבר ולאיפה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Moty_p,

רציתי לדעת אם יש איזה שהוא רכיב שישרף אם הוא יקבל יותר וולט ממה שהוא אמור לקבל לדוגמה פיוז של 5 וולט ישרף אם הוא יקבל 5.1 וולט יש דבר כזה? לפי מה שאני יודע הפיוזים שיש היום לא מקבילים וולטים אלה אמפר..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Zombit,

ראיתי באיזה מדריך\דף באתר מידע על חיבור מולוקס איך לחבר אליו דברים ואיך אני משיג ממנו 12\5 וולט אני מחפש את ההסברים ואם יש גם תמונה (אני בטוח שיש אבל לא מצאתי) בבקשה תביאו לי את הקישור תודה רבה רבה לכל העוזרים !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי פה מארז ספייר להיתעללות קצת למודינג שאני הרבה זמן מתכנן ומכיוון שיש לי בחדר ארונית בצורה מעניינת וחדר מאוד מאוד קטן ויש מקום בצד של השולחן להשכיב את המחשב חשבתי על לקחת את המארז הג'אנרי החמוד, ופשוט להשכיב אותו ואז יש לי מקום על הריצפה והמחשב ישב לו בנוח על השולחן, מסדר לי את הפינה בצורה נהדרת ככה! אני צריך לציין שאתה הרעיון המקורי לקחתי ממישהו פה בפורום שראיתי בעבר תמונות מהמוד שלו שהוא עשה דבר כזה וזה יצא יפה ומעניין! כמה דילמות שתקלתי בעת החשיבה: איך בדיוק אני הופך את המחשב? צריך להתאים את השילדה- כוננים. בעיות סירקולציה- הסירקולציה משתנה בעת הפיכת המחשב וזה יעבור לקהילת OC שתעזור לי לעצב מחדש את הסירקולציה לאחר שבעיות יפתרו מקודם. פאנל קידמי- לא בנוי לזה בכ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

לפי 4 פי 800 יש את ההכנה אבל חסר רק החיבור עצמו אתם חשבים שאני אוכל עם קצת[או הרבה] עבודה להפוך תלוח שלי לדלוקס מתפקד? שימו לב להבדלים: אם אני לא ראיתי משהו תודיעו לי... עריכה: עכשיו ראיתי בעצמי איפה טעיתי חסר צ'יפים ליד כל אחד מהרכיבים שהצבעתי עליהם [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חיפשתי בגוגל וגם כאן, אבל לא מצאתי אתרים שיש בהם שבלונות לחיתוך המארז, מישהו מכיר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מנסה להכין HTPC אוקיי אז השאלה שלי היא: יש לי עכבר+מקלדת אלחוטיים.. רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש בשלט אונברסאלי כדי איך שהוא לשלוט על המחשב.. תודה רבה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by jackhammer,

איפה אני יכול להשיג את הבקר הזה בארץ? חיפשתי במליון חנויות באינטרנט גם בזאפ חיפשתי ואין כלום מישהו מכיר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by amisha,

אני עומד בפני פרוייקט גדול שאני מכין ואני רוצה לשלב בו תצוגת LCDמונוכרומטית חשבתי לקנות 40*4 אך זה יראה לדעתי מעם מגושם ולא אלגנטי ..... מה אתם אומרים ?? לא רק ראיתי גם שהמסכים האלו של 40*4 משתמשים בשני בקרים , זה משפיע על הבניה והתוכנה ? מה לדעתך גודל המסך האידאלי למארז קובייה ? האם כדאי בכלל להשקיע לתצוגה גראפית ? (אני מחפש עכשיו מדריך לתצוגה גארפית - ראיתי אחד פעם ...) עריכה : מצאתי מדריך !!!!!!!! למסך גראפי !! לא אלפאנומרי! http://www.mini-itx.com/projects/spacepanel/page4.asp

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SuB,

שלום! יש לי תמונה של הצורה של החיתוך שעשיתי בגג המארז, ואני רוצה להכניס אותה ל-sketchup כך שאני יוכל ממש ליצור ממנה חלון שקוף, ושהיא תהיה חלק מהמארז שסרטטתי.. כרגע הכנסתי אותה בשיטה של ה-insert->image ואז זה מכניס לי אותה כך שלא ניתן לערוך קוים/למלאות אותה בצבע, אלא רק לשנות את גודלה.. מישהו יודע איך עושים מה שאני רוצה? אני כמעט בטוח שאפשר כי לא הגיוני שבשביל לתכנן משהו יהיה צורך לשבת ולצייר את הצורה (הצורה שחתכתי ממש מורכבת.. ובעלת המון קוים עגולים כך זה יקח ימים לצייר אותה ידנית). מה שניסיתי לעשות זה לשמור את הצורה בפוטושופ בתור GIF כך שהרקע של שקוף אך זה לא עזר.. ה-sketchup הופכת את הרקע ללבן.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by K0sTa,

אני מעוניין לקנות ספריי שאם אני ארסס אותו על הכנפיים של מאוורר, או כל דבר אחר הם יזהרו בתגובה עם תאורת UV. - איפה אפשר להשיג ספריי כזה? - האם לד או קטודה UV תגיב בצורה טובה עם הספריי אם המאוורר אינו שקוף[מאורר TT כתום] *עדיף תגובות של אנשים שהתנסו. תודה ולילה טוב

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Xstyle,

כמה אתם אומאים שזה יעלה לי כול החלקים: 3 מפסקים תלת מצביים (on/off/on) עם שלוש רגליים. מפסק אחד דו מצבי (on/off) עם 3 רגליים. חמש דיודות (leds) דו-צבעיות. דיודה בצבע ירוק או כחול למפסק ראשי, בעלת רגלים של 2.1V כל אחת. תופסנים לדיודות או דיודות עם תופסן מובנה. נגדים. 11 X 1000 ohms בכל מתח וחמישה נגדים 33 ohms (3 watt). 10 דיודות חד כיווניות. חמישה מחברי מולקס זכר. מחבר מולקס נקבה. בערך 2 מטרים של חוטים. מקדחים בגודל 1 ו6.5 מ"מ.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by adir53,

יש לי אייפוד דור רביעי וכמו שאתם בטח יודעים אחרי שאתה עושה לי סינכרון אתה צריך להטעין אותו פעם אחת דרך המטען המקורי של אפל שהוא דרך החשמל ואז אפשר להטעין אותו רגיל דרך ה usb עכשיו הבעייה היא כזו אין לי את המטען הזה נתתי אותו למישהו ושחכתי למי ??? אז חשבתי מה כבר יכול להיות מסובך כלכך לפי מה שאני יודע ה ספק דרך החשמל נותן 5 v אם אני ייתן לו דרך שנאי לusb (כמובן דרך הכבל של האייפוד) 5 v הוא "יחשוב" שזה המטען המקורי יטעין אותו (עניין של 10 שניות) ואז אני אוכל להשתמש בו שוב..... אז רציתי לשאול אם זה נשמע הגיוני ולבקש את הסרטוט של ה usb כאילו איפה אני צריך לחבר את המתח של ה 5v טוב תודה רבה וסתם שאלה כמה וואט כניסת Usb מספקת תודה רבה http://www.sollan.co.il/Sale_…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by jeyjey,

במדריך הזה: http://www.bit-tech.net/article/62 הוא צבע את המאוורר השני בספרי פלורסנטי כחול? כמה צריך לעלות ספרי פלורסנטי? קניתי 2 ב37 וכשהגעתי הביתה ראיתי שעל כל אחד מהם כתוב 37 שקל

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nimrodim,

I am planning on making a water block for intel 478 CPU with 0.5 inch barbs. I want to design a multiple jet inlet for the block made of 3 layers: the base, middle plate and top to be used with a danger den pump. 1. The intel heat sink is 30 by 30 m"m - should i make sure my honeycombed jets cover the whole heat sink? 2. What diameter would you suggest for of the jets? Inlet and outlet? 3. How thick should the base plate be? - if i want to add cups on the base would this change the thickness of the plate i need? Help would be appreciated. Thanks in advance Nim

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם קניתי שתי סוגים של דיודות זנר 1N4737A 7.5V 1 W 1N4744A 15V 1W חיברתי אותם בתור במעגל שמוריד מתח , ה1N4744A במקום שיהיה מפל מתח של 15 וולט יש מפל של 20וולט ה 1N4737A במקום מפל של 7.5 וולט יש מפל של 10 וולט יש למישהו הסבר לזה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kinggil,

שלום! אממ אני חושב שהכנתי לא רע, הכול תוצרת בית. http://img58.imageshack.us/img58/1340/img00086ve.jpg

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Godmoney,

http://computerworld.name/case-mod-doom3-project-mars-city/

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eyalll,

היי אני מעוניין להוסיף מנורות לד למארז שלי (אדומות). רציתי לדעת מאיפה ואיזה נורות אני אמור לקנות ואיך לחבר אותם. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים