אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת, זה הכל.... חוץ מהדבק הכמו סלוטייפ-דו צדדי, כי כרגע פשוט אין לי, ולחנות ציוד משרדי פה בישוב גם אין רעיונות יתקבלו בברכה, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://computerworld.name/case-mod-doom3-project-mars-city/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה 330 mA מ +5VS בספק שנותן 100 mA (ספק קטן של delta) חשבתי אל - להחליף את הדיודת יציאה של ה 5 V לדיודה שמחזיקה 330 mA - להחליף את הקבל לקבל גדול יותר - להוסיף גוף קירור לרכיב מיתוג בצד מתח גבוה (הרכיב אמור לדעתי להחזיק יותר ויש לו לוח מתכת אם חור אבל הוא עומד עכשו באוויר ללא קירור) - השנאי הוא קצת יותר גדול ממה שיש בספקים גנריים אז אני חושב שהוא יחזיק כמו שהוא זה יעבוד ? איזה עוד רכיבים מגבילים את הזרם ב +5VS ? אם ה OCP של הספק יקפוץ איך אני משנה אותו ל 330 mA (או קצת יותר) ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שבנתיים שבוע הבא אני קונה דרמל ואז אני יתחיל להיתעלל בו ברצינות העכברוש עבר שיפצור קל הספתי לד לבן בנוסף לאדום והכחול הצעות יעול שיפור יתקבלו בברכה [br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 22:15:32 והנה ההמשך ;Dשימו לב שגם לי כמו לכולם יש סידירום של לאקי גולדסטאר LG לצורך העניין אבל הוא מוחבא [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלו : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אי רוצה לבנות מכשיר כזה שיהיה בו איקוליזר ושאני יוכל לשלוט על העוצמה של כל הרמקולים(front,rear,center,sub,afe) ובכלל על הוליום הכללי של המחשב...איך אפשר לבנות כזה דבר? זה יקר?מסובך?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי תמונה של הצורה של החיתוך שעשיתי בגג המארז, ואני רוצה להכניס אותה ל-sketchup כך שאני יוכל ממש ליצור ממנה חלון שקוף, ושהיא תהיה חלק מהמארז שסרטטתי.. כרגע הכנסתי אותה בשיטה של ה-insert->image ואז זה מכניס לי אותה כך שלא ניתן לערוך קוים/למלאות אותה בצבע, אלא רק לשנות את גודלה.. מישהו יודע איך עושים מה שאני רוצה? אני כמעט בטוח שאפשר כי לא הגיוני שבשביל לתכנן משהו יהיה צורך לשבת ולצייר את הצורה (הצורה שחתכתי ממש מורכבת.. ובעלת המון קוים עגולים כך זה יקח ימים לצייר אותה ידנית). מה שניסיתי לעשות זה לשמור את הצורה בפוטושופ בתור GIF כך שהרקע של שקוף אך זה לא עזר.. ה-sketchup הופכת את הרקע ללבן.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מתאם שמעביר מחיבור USB לחיבור העגול הקטן הזה של המקלדת/עכבר... רציתי לדעת אם אפשר ליצור משהו דומה למתאם הזה רק שיהיה הפוך, מהחיבור הרגיל לUSB.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רמקול כריזה ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו. יש בו 4 חוטים. אדום שחור ירוק ולבן מה אני מחבר ולאיפה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, יש לי בקר של מזגן שאני לא צריך. וחשבתי לעצמי, אם אני יכול לחבר לבקר של המזגן, חישן תנועות(המנורה האדומה שמישהו זז), ולחבר אליו גם צפצפה חזקה, יהיה לי מערכת אזעקה בבית. העלתי תמונה, של הבקר+מקלט+שלט רחוק, חיישן תנועות,וכבלים. אז אני צריך את עזרתכם, איך לחבר בדיוק הכל לבקר ושהמעכרת בכלל תעבוד. לא יודע איפה לשים כל כבל בבקר, תסבירו לי בבקשה על ידי התמונות. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.casemodgod.com/cmg/Worklog-story--9.html פשוט מדהים!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לבנות HTPC ורציתי לשאול כמה שאחלות: 1.האם אני צריך לכרנות רכיבים מסויימים שהם מתאימים רק למחשב כזה? 2. כמה בערך עולה דבר כזה? 3. מה הרעיון בז כלומר מה הדבר הכלכך חיוני בזה שנותן תרצון לאנשי להכין? 4. האם יש מדריך מיוחד? שאלות אחרות יגיעו בהמשך..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי על החומר שנקרא Instant Rust אבל אין לי מושג איפה להשיג בארץ חשבתי להזמין מחול,אמשח עם למישהו יש מדריכים לאפקט חלודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מכונת ארקייד , איזה יופי חשבתי לא להתפשר ולשים PS2 אבל אני רוצה מקשים כמו במכונת ארקייד. אם מישהו יודע אם יש מקשים כאלה או אפשרות לפרק איזה ג'וייסטיק באיזה שיטה אני אשמח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניקיתי היום את המחשב מבפנים ובמהלך הניקוי פגעתי בטעות (ובעדינות) בצלעות הקירור של הלוח האם, ושמתי לב שכמה מהם זזו במ"מ אחד או שניים. יש ממה לחשוש? תודה מראש, וכן אני יודע שאני פדנט. נ.ב הלוח-אם הוא DG35EC של אינטל אם זה משנה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HWzone.co.il ו-Gamer.Pro שמחים להודיע על תחרות מודינג משותפת אשר תתקיים במהלך אליפות ישראל במשחקי מחשב. אם ברצונכם לבוא ולקחת חלק בתחרות המודינג שלנו, כל שעליכם לעשות הוא להגיע עם מחשבכם לאליפות ישראל במשחקי מחשב, אשר תתקיים ב-11 ליוני, בגני התערוכה - בביתן 15 ולהירשם אצל נציג התחרות עד לשעה 19:30. לזוכים בשלושת המקומות הראשונים מחכים פרסים בשווי מאות שקלים! הכניסה וההשתתפות בתחרות המודינג לא עולות כסף, מעבר לכניסה לאליפות ישראל. מחיר הכניסה למתחם הוא 70 שקלים עם מחשב, 50 שקלים ללא מחשב או עם מחשב לצורך השתתפות בתחרות המודינג בלבד ו-20 שקלים למלווה. לאחר נעילת ההרשמה ב-19:30, ועדת השיפוט שלנו תתחיל להסתובב בין מחשבי המשתתפים, והזוכים בתחרות יוכרזו במהלך הלילה. כמה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עבודה שאני צריך לרשום עיקרון פעולה ושימוש של אחד מאלה: א) מיקרופון 1.קיבולי 2.מגנטי 3.גביש ב)רמקול 1.מגנטי 2.גביש 3.אלקטרוסטטי ג)חיישן טמפ' 1.צמד טרמי 2.חיישן חום אלקטרוני 3.טרמיסטור אני אמור לעשות על אחד מהם א,ב,ג חשבתי לעשות על מיקרופון כי מצאתי עליו הכי הרבה חומר (דף...) מישהו מכיר אתר שמסביר על אחד מהדברים האלה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני עומד בפני פרוייקט גדול שאני מכין ואני רוצה לשלב בו תצוגת LCDמונוכרומטית חשבתי לקנות 40*4 אך זה יראה לדעתי מעם מגושם ולא אלגנטי ..... מה אתם אומרים ?? לא רק ראיתי גם שהמסכים האלו של 40*4 משתמשים בשני בקרים , זה משפיע על הבניה והתוכנה ? מה לדעתך גודל המסך האידאלי למארז קובייה ? האם כדאי בכלל להשקיע לתצוגה גראפית ? (אני מחפש עכשיו מדריך לתצוגה גארפית - ראיתי אחד פעם ...) עריכה : מצאתי מדריך !!!!!!!! למסך גראפי !! לא אלפאנומרי! http://www.mini-itx.com/projects/spacepanel/page4.asp
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם סקרנות טכנית, כיצד נראה המעגל האלקטרוני לבחירת הזנת ה USB HUB מהמחשב או מספק חיצוני. תודה ישראל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי יוסי. אני בונה מערכת בקרה לאקווריום שמבוססת על PIC16F877 . בעזרת אלקטרודה אני מודד את חומציות המים , האלקטרודה מוציאה מתח(58mV לכל רמת חומציות ז"א מרמה 0 עד לרמה 14 שזה 14*58mV) בכדיי שהאלקטרודה תעביר את המתח אז היא צריכה מגבר עם אימפדנס כניסה מאוד גבוהה . מצאתי מגבר כזה והוא של Texas Instruments ושמו הוא INA118 הינה הלניק לדפיי הנתונים : http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/ina118.pdf לפני שחברתי את האלקטרודה למגבר החלטתי לראות אם בכלל המגבר עובד. ז"א התכוונתי להכניס מתח של 20mV ולהגביר אותו פי 5 (ע"י הוספת נגד של 12.5k כפי שכתוב בדפיי הנתונים) לתוצאות : אני רואה במוצא כל פעם מתח אחר וגם אם אני מוציא את הנגד אז אין שינוי של ממש. בכדיי להגביר את מתח פי 5 חברת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי באיזה מדריך\דף באתר מידע על חיבור מולוקס איך לחבר אליו דברים ואיך אני משיג ממנו 12\5 וולט אני מחפש את ההסברים ואם יש גם תמונה (אני בטוח שיש אבל לא מצאתי) בבקשה תביאו לי את הקישור תודה רבה רבה לכל העוזרים !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה VU METER ועד עכשיו נתקלתי בשני שירטוטים שפועלים עם אותו שבב ואני לא יודע איזה מהם נכון? הראשון והשני מקשר לאתר שממנו לקחתי ת'שירטוט ושם יש גם את רשימת החלקים שצריך תודה לכל מי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את המארז בשחור בוהק שיחזיר אור. עכשיו מה עדיף? ספרי שחור רגיל או צבע למתכת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם מציעים לי לעשות כי אני לא אוהב שדלת המארז שלי פתוחה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-