אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
מה אתם מציעים לי לעשות כי אני לא אוהב שדלת המארז שלי פתוחה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מתאם שמעביר מחיבור USB לחיבור העגול הקטן הזה של המקלדת/עכבר... רציתי לדעת אם אפשר ליצור משהו דומה למתאם הזה רק שיהיה הפוך, מהחיבור הרגיל לUSB.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי DMX512 ואני מעוניין לחבר אליו רצועת לדים אדרסבילית (שניתן לשלוט על כל נורה בנפרד), הבנתי שעל מנת לחבר את הDMX לרצועות לדים רגילה צריך דיקודר אבל אני לא בטוח שזה המצב גם לרצועות האדרסביליות. האם אפשרי לשלוט בעזרת הDMX בסוג כזה של לדים? והאם יש לו הגבלה מבחינת כמות הנורות שהוא יכול לשלוט עליהם (אני לא מדבר על העומס, אלא על איך זה עובד מבחינת ערוצים)?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני צריך לכתוב קוד יחסית פשוט ואין לי מושג כיצד להתחיל. אני מעוניין שע"י כיווץ רגעי של שריר כלשהו המנועים ינועו כל אחד בזווית מוגדרת ובמהירות מוגדרת, בעת כיווץ רגעי נוסף יחזרו חזרה למצב ההתחלתי. כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש קוד הדגמה כלשהו שיכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, זה הכל.... חוץ מהדבק הכמו סלוטייפ-דו צדדי, כי כרגע פשוט אין לי, ולחנות ציוד משרדי פה בישוב גם אין רעיונות יתקבלו בברכה, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש איזה שהוא רכיב שישרף אם הוא יקבל יותר וולט ממה שהוא אמור לקבל לדוגמה פיוז של 5 וולט ישרף אם הוא יקבל 5.1 וולט יש דבר כזה? לפי מה שאני יודע הפיוזים שיש היום לא מקבילים וולטים אלה אמפר..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.casemodgod.com/cmg/Worklog-story--9.html פשוט מדהים!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המדריך כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 והתלהבתי מאוד אך הבעיה שאין לי כלים ואני לא יודע ממש להלחים ומפחד שיהיה איזה קצר או משהו וגם אבא שלי לא ממש יעזור ברעיון מישהו פה יכול להכין לי או לעזור לי? ומזה הפורס פידבק משהו? זה אומר שלא יהיה רטט? ובכל משחק אפשר לשחק עם זה? או רק כאלה של הסוני?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי תמונה של הצורה של החיתוך שעשיתי בגג המארז, ואני רוצה להכניס אותה ל-sketchup כך שאני יוכל ממש ליצור ממנה חלון שקוף, ושהיא תהיה חלק מהמארז שסרטטתי.. כרגע הכנסתי אותה בשיטה של ה-insert->image ואז זה מכניס לי אותה כך שלא ניתן לערוך קוים/למלאות אותה בצבע, אלא רק לשנות את גודלה.. מישהו יודע איך עושים מה שאני רוצה? אני כמעט בטוח שאפשר כי לא הגיוני שבשביל לתכנן משהו יהיה צורך לשבת ולצייר את הצורה (הצורה שחתכתי ממש מורכבת.. ובעלת המון קוים עגולים כך זה יקח ימים לצייר אותה ידנית). מה שניסיתי לעשות זה לשמור את הצורה בפוטושופ בתור GIF כך שהרקע של שקוף אך זה לא עזר.. ה-sketchup הופכת את הרקע ללבן.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לבנות בהתחלה פאן באס אבל לא רציתי להכנס לזה כי אני לא כל כך מבין באלקטרוניקה ולכן רציתי לקנות... מישהו יןדע איפה קונים ומה הסכום? מעדיף שלא יהיה באינטרנט.. תודה,וגם לקראת ההודעה המאה שלי אני מתכנן משהו גדול!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות הרבה פרספקס (כדי לבנות מארז) כמה יעלו לי בערך 6 חתיכות בגודל 50X50 ס"מ בעובי 5 מ"מ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל וגם כאן, אבל לא מצאתי אתרים שיש בהם שבלונות לחיתוך המארז, מישהו מכיר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עבודה שאני צריך לרשום עיקרון פעולה ושימוש של אחד מאלה: א) מיקרופון 1.קיבולי 2.מגנטי 3.גביש ב)רמקול 1.מגנטי 2.גביש 3.אלקטרוסטטי ג)חיישן טמפ' 1.צמד טרמי 2.חיישן חום אלקטרוני 3.טרמיסטור אני אמור לעשות על אחד מהם א,ב,ג חשבתי לעשות על מיקרופון כי מצאתי עליו הכי הרבה חומר (דף...) מישהו מכיר אתר שמסביר על אחד מהדברים האלה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה 330 mA מ +5VS בספק שנותן 100 mA (ספק קטן של delta) חשבתי אל - להחליף את הדיודת יציאה של ה 5 V לדיודה שמחזיקה 330 mA - להחליף את הקבל לקבל גדול יותר - להוסיף גוף קירור לרכיב מיתוג בצד מתח גבוה (הרכיב אמור לדעתי להחזיק יותר ויש לו לוח מתכת אם חור אבל הוא עומד עכשו באוויר ללא קירור) - השנאי הוא קצת יותר גדול ממה שיש בספקים גנריים אז אני חושב שהוא יחזיק כמו שהוא זה יעבוד ? איזה עוד רכיבים מגבילים את הזרם ב +5VS ? אם ה OCP של הספק יקפוץ איך אני משנה אותו ל 330 mA (או קצת יותר) ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שבנתיים שבוע הבא אני קונה דרמל ואז אני יתחיל להיתעלל בו ברצינות העכברוש עבר שיפצור קל הספתי לד לבן בנוסף לאדום והכחול הצעות יעול שיפור יתקבלו בברכה [br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 22:15:32 והנה ההמשך ;Dשימו לב שגם לי כמו לכולם יש סידירום של לאקי גולדסטאר LG לצורך העניין אבל הוא מוחבא [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלו : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אי רוצה לבנות מכשיר כזה שיהיה בו איקוליזר ושאני יוכל לשלוט על העוצמה של כל הרמקולים(front,rear,center,sub,afe) ובכלל על הוליום הכללי של המחשב...איך אפשר לבנות כזה דבר? זה יקר?מסובך?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם איזה כלי עושים את זה? כמה זה עולה ואיפה קונים? זה קשה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I am planning on making a water block for intel 478 CPU with 0.5 inch barbs. I want to design a multiple jet inlet for the block made of 3 layers: the base, middle plate and top to be used with a danger den pump. 1. The intel heat sink is 30 by 30 m"m - should i make sure my honeycombed jets cover the whole heat sink? 2. What diameter would you suggest for of the jets? Inlet and outlet? 3. How thick should the base plate be? - if i want to add cups on the base would this change the thickness of the plate i need? Help would be appreciated. Thanks in advance Nim
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רמקול כריזה ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו. יש בו 4 חוטים. אדום שחור ירוק ולבן מה אני מחבר ולאיפה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם סקרנות טכנית, כיצד נראה המעגל האלקטרוני לבחירת הזנת ה USB HUB מהמחשב או מספק חיצוני. תודה ישראל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי באיזה מדריך\דף באתר מידע על חיבור מולוקס איך לחבר אליו דברים ואיך אני משיג ממנו 12\5 וולט אני מחפש את ההסברים ואם יש גם תמונה (אני בטוח שיש אבל לא מצאתי) בבקשה תביאו לי את הקישור תודה רבה רבה לכל העוזרים !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהעלו את הנושא הזה פה מלא פעמים וכל פעם אמרו שצריך בקר מיוחד אבל נראה לי שבמסך הזה יש לי את הבקר שלו מובנה למסך.. ולא מתחבר לכרטיס מסך במחשב הנייד זה היה מחשב נייד 386 IBM המסך הוא איזה 10" שחור לבן יש לי מדבקות עם פרטים עליו: LRS1751-R1AE LS0350LG ZD-03-0235 זה היה מסך של מחשב IBM PERSONAL SYSTEM/2 L40 SX אם תרצו אני אוכל להעלות תמונות שלו והכל אבל זה ייקרה רק עוד שבועיים (סוגר שבת) למישהו יש מושג אם אפשר לעשות עם המסך משהו? מוד לחיבור למחשב.. משהו מעניין?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה VU METER ועד עכשיו נתקלתי בשני שירטוטים שפועלים עם אותו שבב ואני לא יודע איזה מהם נכון? הראשון והשני מקשר לאתר שממנו לקחתי ת'שירטוט ושם יש גם את רשימת החלקים שצריך תודה לכל מי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את המארז בשחור בוהק שיחזיר אור. עכשיו מה עדיף? ספרי שחור רגיל או צבע למתכת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-