עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. עושים חלון במארז, ואז צריכים לחבר את הפרקפקט לחלון. יש איזשהי דרך שלא יהיה את הפרשי הגבהים של ה2mm האלו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mtnm,

הייי, אני רוצה לקנות לדים בשביל לעשות את המודינג הראשון שלי (משהו מאוד פשוט). עכשיו אני צריך לדים ואני רוצה שהם יהיו חזקים שיאירו טוב. הסתכלתי בebay וראיתי שמוכרים שם המון לדים במחירים מצחיקים (50 לדים של 5000mcd ב 5 דולר כולל משלוח לדוגמא). יש לי שתי שאלות: 1. האם אפשר לסמוך על ebay שישלוח לי את מה שהזמנתי ולא לא לדים מקולקלים או שונים? למישהו יש ניסיון בקניה דרך האתר? 2. האם לדים של 5000mcd חזקים מספיק? כדאי לי לקנות אותם או שיש יותר חזקים? מה יותר חזק ultrea bright או super bright? עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי חומר על לדים אבל לא מצאתי תשובות לשאלות ששאלתי. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eladh16,

שלום אני מעונין לקנות מגן ברקים כזה - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2125&CatCode=461 ויש לי שאלה. האם אני יכול לחבר אליו בזמן שהוא מחבור לחשמל, כמה מחשבים + כמה מסכים? האם אפשר לעשות דבר כזה? או שלא מומלץ... תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by YTZ,

אהלן, כבר שנה ששוכבים אצלי רמקולי Z623 (למי שלא מכיר: http://hwzone.co.il/reviews/sound/mx6021_z623) שאספתי מחבר אחרי ש"שרף" אותם, ואיבד אחריות בגלל שניסה לתקן זאת בעצמו.החלטתי שהגיע הזמן לנסות ולתקן אותם. הבעיה די ידועה, והיא זהה למה שקורה בסרטון הבא: בדיון הזה אעדכן את התקדמותי בפרוייקט. 15.11.12 - פתחתי את הסאב שבתוכו נמצא המגבר, הוצאתי ממנו (בקושי) את מערך הכרטיסים (שהיה מודבק היטב לתיבת העץ) ווידאתי שעובד היטב גם אחרי ההתעללות הפיזית שחטף בעת ההוצאה.אותר כנראה המקור לבעיה, מדובר במגבר TDA7265 שכנראה הולך ל-2 הסטליטים, למרות שיש 2 מגברי זרם בנוסף (ועוד 4 שהולכים לסאב) אבל זה השבב הראשי ככל הנראה, לצערי אין לי זמן לבצע לו בדיקות אז אני מתכוון להחליף אותו באופן עי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by thedag,

האם יש מעגל או כבל מוכן פשוט שמחבר צד אחד לשקע טלפון בקיר וצד שני USB או משהו?? בשביל שאם מתקשרים אז אני אוכל לענות פשוט דרך המחשב ( מיקרופון ורמקולים) וגם לראות את המספר הנכנס תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ראיתי את המדריך כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 והתלהבתי מאוד אך הבעיה שאין לי כלים ואני לא יודע ממש להלחים ומפחד שיהיה איזה קצר או משהו וגם אבא שלי לא ממש יעזור ברעיון מישהו פה יכול להכין לי או לעזור לי? ומזה הפורס פידבק משהו? זה אומר שלא יהיה רטט? ובכל משחק אפשר לשחק עם זה? או רק כאלה של הסוני?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by K0sTa,

אני מעוניין לקנות ספריי שאם אני ארסס אותו על הכנפיים של מאוורר, או כל דבר אחר הם יזהרו בתגובה עם תאורת UV. - איפה אפשר להשיג ספריי כזה? - האם לד או קטודה UV תגיב בצורה טובה עם הספריי אם המאוורר אינו שקוף[מאורר TT כתום] *עדיף תגובות של אנשים שהתנסו. תודה ולילה טוב

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lior8219,

שלום אני צריך עזרה בתכנון מעגל שסוגר ממסר ברגע שהוא מקבל 220VAC ומשאיר אותו סגור במשך שעה מרגע ניתוק ה - 220VAC. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Moty_p,

שלום לכולם, הרבה זמן שאני כבר חושב לעשות חור בגג המארז שלי ולהשים שם מאברר הבעיה היא שאני לא בטוח מזה נותן ולעשות שהרוח תיהיה כלפי חוץ או כלפי פנים והבעיה הנוספת היא האבק אם אני עושה חור במארז כדי להשים מאברר עלי לדעוג שהחור לא יהיה ענק מפלצתי כזה כדי שלא יכנב אבק עלי להשתמש עם איזה שהוא גריל ואין לי אני לא סם הרבה מאבררים במארז רק בגלל הבעיה הזאת של האבק זה לא להאמין פשוט כל איזה חצי שנה צריך לפרק את המחשב ולנקות טונה של אבק (עם הפאן (על קר כמובן)) יש לי רק מאברר אחד שהוא כלפי חוץ שנמצא בגב המארז עוד אחד על הכרטיס מסך (מודבק בסיליקון (מין מודינג שכזה)) וחוץ מזה יש את המאברר של הספק כוח וזהוא דאגתי לכך שהמאבררים האלו היו שקטים כל האפשר גם אם זה יעלה יקר מהרגיל ועכשיו אני …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eran898,

שלום. אני מנסה לבנות בחודש האחרון רמקול נייד ונתקלתי בבעיה במציאת בטרייה מתאימה.. המגבר שאני משתמש בו הוא זה:http://www.ebay.com/itm/Lepai-Class-T-Hi-Fi-Audio-Amplifier-Tripath-LP-2020A-Amp-20WX2-Stereo-Amp-NEW-/380681222796?pt=US_Home_Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item58a25e7a8c ורמקולים של פיוניר.. מחישובים שעשיתי יצא לי שאני צריך בערך 600 מילאמפר בשביל להניע את הרמקולים לווליום מכובד ובערך ב800-900 זה המקסימום של המגבר.. בהשתמשות בשנאים של 12V 2A ו500MA ראיתי שבאמת אני בכיוון הנכון אז הזמנתי את הסוללה הזאת http://www.buyincoins.com/item/22567.html שלפי הנתונים היית צריכה להחזיק יפה את הסיפור(תקנו אותי אם אני טועה)..הזמנתי דווקא מפה ולא מאייבי למרות ששם יותר זול ב6…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Dr__MIKO,

שלום אני צריך לבנות מעגל עם 9 לדים אולטרא ברייט (3V, 0.02I) מקור המתח שלי מספק 6V ו- 0.3I לכל לד אני מחבר בטור נגד R וכל הלדים מחוברים במקביל למקור המתח...(9 לדים ו-9 נגדים) יצא לי שכל נגד צריך להיות 2.25 אוהם... כלומר כל כך נמוך שלא צריך נגד בכלל?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by EdenC,

שלום. יש לי עבר אלחוטי של microsoft. אני רוצה לצבוע אותו,איך אפשר? צריך לפרק אותו? עם מה צובעים? אשמח אם תענו לי על שאלות אלה. תודה, עדן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kinggil,

שלום! אממ אני חושב שהכנתי לא רע, הכול תוצרת בית. http://img58.imageshack.us/img58/1340/img00086ve.jpg

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. [move]שלום![/move] אני חדש בפורום ובמודינג (עוד לא עשיתי שום עבודה). רציתי לדעת מה דעתכם על זה... יש לי מעבד E-Star בצבע תכלת (בהיר) / אפור (בהיר). חלק מן המארז מוסתר כך שאם מסתכלים מהדלת לכיוון המחשב , הוא בולט כ- 13 ס"מ החוצה... ב- 13 הס"מ האלו חשבתי לעשות כזה דבר עם קתודה של בועות אויר (כחולה / ירוקה / אדומה): הקתודה הנ"ל : כמובן שזה יהיה יותר מושקע מהתמונה הערוכה הזאת.. ורציתי לדעת מה דעתכם על זה... אני לא רוצה מודינג מסובך או משהו כזה אז אשמח לשמוע את המומחים או כל אחד אחר. וגם, האם חיבור קתודה כזאת מסובך או משהו (למרות שלא נראה לי, אני לא עשיתי שום דבר אפילו לא כזה... )?!?!??!? יאללה תגובות אנשים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eyalll,

היי אני מעוניין להוסיף מנורות לד למארז שלי (אדומות). רציתי לדעת מאיפה ואיזה נורות אני אמור לקנות ואיך לחבר אותם. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. חשבתי לחבר מאוורר ישן של מעבד (חוטים: צהוב, שחור, ירוק) לתחתית של מה שמחזיק לי את המקלדת, איפה שיש מקום לעכבר, לחתוך שמה קצת ולהדביק את המאוורר מאחורה עם 9V. השאלות שלי הן: 1. לסוללת 9V יש + ו-, לעומת זאת למאוורר יש 3 חוטים. לאן ילך כל חוט? 2. מה משמעות כל צבע? 3. איך אני מחבר מתג 3 רגליים לכל העסק הזה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קניתי אתמול בהום סנטר דרמל של וולף בא עם הדרמל חוברת אבל בקושי כתוב שם משהו קראתי פה בפורום ובאתר של דרמל על שימושים של ראשים אבל הייתי רוצה לקבל טיפים או קישור לטיפים תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by jeyjey,

מחר אני הולך לקנות הרבה פרספקס (כדי לבנות מארז) כמה יעלו לי בערך 6 חתיכות בגודל 50X50 ס"מ בעובי 5 מ"מ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. חיפשתי בגוגל וגם כאן, אבל לא מצאתי אתרים שיש בהם שבלונות לחיתוך המארז, מישהו מכיר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Itsik Megrali,

שלום רב, אני צריך לכתוב קוד יחסית פשוט ואין לי מושג כיצד להתחיל. אני מעוניין שע"י כיווץ רגעי של שריר כלשהו המנועים ינועו כל אחד בזווית מוגדרת ובמהירות מוגדרת, בעת כיווץ רגעי נוסף יחזרו חזרה למצב ההתחלתי. כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש קוד הדגמה כלשהו שיכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Moty_p,

רציתי לדעת אם יש איזה שהוא רכיב שישרף אם הוא יקבל יותר וולט ממה שהוא אמור לקבל לדוגמה פיוז של 5 וולט ישרף אם הוא יקבל 5.1 וולט יש דבר כזה? לפי מה שאני יודע הפיוזים שיש היום לא מקבילים וולטים אלה אמפר..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. אני רוצה לחבר מסך חיצוני למחשב שיראו בו את את רשימת השירים או לפחות את השיר שה WINAMP מנגן באותו רגע. אם יש משהו מוכן במחיר סביר.......זאת גם אופציה למרות שאני מעדיף להכין בעצמי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, החלטתי לעשות מודינג ראשון וטוב (: אז ככה יש לי בבית Creative SBS 380 תמונה : יש לכם איזשהו רעיון מה אני יכול לעשות להם ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, רציתי לבנות בהתחלה פאן באס אבל לא רציתי להכנס לזה כי אני לא כל כך מבין באלקטרוניקה ולכן רציתי לקנות... מישהו יןדע איפה קונים ומה הסכום? מעדיף שלא יהיה באינטרנט.. תודה,וגם לקראת ההודעה המאה שלי אני מתכנן משהו גדול!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by liorgan,

יש לי DMX512 ואני מעוניין לחבר אליו רצועת לדים אדרסבילית (שניתן לשלוט על כל נורה בנפרד), הבנתי שעל מנת לחבר את הDMX לרצועות לדים רגילה צריך דיקודר אבל אני לא בטוח שזה המצב גם לרצועות האדרסביליות. האם אפשרי לשלוט בעזרת הDMX בסוג כזה של לדים? והאם יש לו הגבלה מבחינת כמות הנורות שהוא יכול לשלוט עליהם (אני לא מדבר על העומס, אלא על איך זה עובד מבחינת ערוצים)?

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.