אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי להוסיף מאוורר הבעיה היא שהלוח אם החיבור של FAN הוא ל4 פינים והמאוורר שלי הוא ל2 לכן לקחתי חיבור של 4 הפשלתי לו את החוטים אותו דבר למאוורר לפיפתי את החוטי נחושת האלה. הבעיה היא שהמאוורר לא מקבל חשמל מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שלא לפיפתי את החוטים נכון
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים לא מזמן מישהו שאל מה לעשות עם מאוורר והציעו לו לבנות מתקן קירור כוס פלסטיק עם מים. נדלקתי על הרעיון אבל רציתי להוסיף משהו מגניב.. כפתור שישלוט על הקירור full speed-----fast cooling medium speed-----cooling low speed------low/slow cooling מגניב לא..... ;D הקטע שאני לא יודע איך לחבר שזה ישלוט וזה... הנה שירטוט תעזרו לי...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, סוף סוף (!) אני הצלחתי לגייס כסף מספיק להתחלת הפרויקט (החלומי) שלי. אבל מכיוון שאין לי נסיון רב במודינג אני פונה אליכם: המודרים המקצועיים לקבלת עזרה . דבר ראשון: אני רוצה להסליב ספק כוח, HX1050 מבלי לפתוח אותו, התכנית: את הכבלים הלא מודולריים להסליב רחוק ככל שאוכל ולעטוף הכל בשרינק גדול (MDPC-X ג'מבו יספיק?) הבעיה: אין לי מושג כמה סליב להזמין (MDPC) וגם אני לא בטוח לגבי קונפיגורציית הצבעים והסדר ("ערכת הנושא של הבנייה תהיה כחול ו-UV) כמובן שאני לא מתכוון להסליב את כל הספק אלא רק את הכבלים ה-לא מודולריים (24 פין, 8 פין וזוג PCI-E 6 פלוס 2) ועוד ארבעה PCI-E (שני ראשים על הספק) וזהו (אין לי כוח להסליב את ה-SATA, זה נראה מתיש. גם ככה קורסאיר עושים עבודה מעולה עם הכ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש לקנות פאנל שליטה... אני מקווה שזה הפורום נכון הוא צריך להיות מסוגל להחזיק את המאווררים שיש לHAF 932 וגם SFLEX 1900 אני צריך עם לפחות 5 יציאות... אפשר להמליץ על אחד מארה"ב (כל עוד הוא יגיע תוך שבוע וחצי ככה לכתובת שאני יתן בארה"ב והוא אמין כי לא תיהיה לי אחריות בארץ) חשבתי על הNZXT SENTRY 2 אבל מקצת גוגלינג ראיתי שלמרות מה שכתוב עליו הוא לא כ"כ מחזיק את המאווררים של הHAF במהירות מלאה... אני צריך משהו שיוכל להוציא את כל המיץ מהמאווררים שלי... מסך מגע? נחמד, לא חובה בכלל.. חיישני חום? זה כבר יותר מגניב, אבל גם לא חובה, אבל זה בהחלט אקסטרה מחיר? אנלא יודע... צריך משהו איכותי אבל לא יקר מידי, אני פשוט לא מכיר את המחירים ברכיבים האלה.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעשות איתו כדי שאני יקח דברים למחשב מודינג באלגנים תביאו רעיונות
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מצאתי לפניי כחודש מחשב נייד ישן הוא לא עבד ולכן זרקתי ונשאר הוסללה. הסוללה בנויה מ6 סוללות D שכל סוללה היא 1.8 וולט ומתח של 5200 מיליאמפר אבל השאלה עם כל סוללה זה 5200 מיליאמפר או שכל סוללה לפי חישוב זה 866.66 מילי אמפר? אוקיי עכשיו שתי שאלות. יש לי מכונית על שלט שהסוללה המקורית זה 4.6V ו600MAH עכשיו אם אני יחבר 3 סוללות של המחשב נייד אז זה ישרוף את זה לא?יעני 5.4V ו5200 מילי אמפר ישרוף את זה כי זה חזק מידי. אבל אני רציתי גם לחבר את הסוללה למערכת רמקולים הניידת שלי אבל שלא ישרוף אלא פשוט שישאר להרבה זמן..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, חופש שיעמום מודינג חח יש לי טרנספורמר יש לכם רעיונות? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות הרבה פרספקס (כדי לבנות מארז) כמה יעלו לי בערך 6 חתיכות בגודל 50X50 ס"מ בעובי 5 מ"מ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני בודק את הטמפ שהבידוד של החוטי ליפוף יכולים להחזיק? ואיך לחשב איזה זרם מקסימאלי לתת ע"מ לא לחרוג מהטמפ? :
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
של ATI יענו באדום עם חיתוך עם תאורה וממש הכל..מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירקתי רשת מאולמניום מתנור ישן .. נראה לי שזה רשת משושים .. הינה תמונות : http://up47.siz.co.il/up3/zazdnox1ztye.jpg http://up34.siz.co.il/up1/zmjezmgmit05.jpg מי שמעוניין שיכתוב כאן ואני אמסור לו פרטי יצירת קשר.. אין לי מה לעשות איתה .. אני לא בחור של מודינג ..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מגן ברקים כזה - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2125&CatCode=461 ויש לי שאלה. האם אני יכול לחבר אליו בזמן שהוא מחבור לחשמל, כמה מחשבים + כמה מסכים? האם אפשר לעשות דבר כזה? או שלא מומלץ... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב למי שלא יודע,KVM זאת קופסא כזאת שמחברים אליה 2 מחשבים אך רק עכבר,מקלדת ומסך אחד ואז בעזרת מתג או משהו (תלוי בKVM) אפשר לעבור בין מחשב למחשב בתצוגה ובשליטה עכשיו אני מעוניין לבנות KVM כזה,למישהו יש רעיון איך אפשר? אגב,שלא יהיה על USB אלא על PS2 (ואם אפשר תוספת גם לפורט פרללי למדפסת זה יהיה נחמד) אגב, ערכתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום, אם היה דיון אני מצטער מראש ואם אפשר לינק לדיון שהיה אני אשמח תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מנקה את גוף הקירור של המעבד ??? יש אליו מין חומר מוזר כזה נדמה לי חלודה שגורם לצבא אפור לא נעים ואני מנסה להחזיר אותו למצב הראשוני שלו מה אוכל להסות נ.ב יש לי ZALMAN CPNS 9500
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו ביימר מישהו הראה משהו שהוא הכין עכשיו אני יביא כבר תמונות של מה שהוא הכין וישאל שאלות בסוף: שאלות: 1. האם הדבר הזה באמת שימושי? 2. דעה שכם על הרעיון והמחשב של הדבר הזה 3. רעיונות שלכם לשיפורים של זה... יאללה אם יהיה לי עוד שאלות אני יערוך תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם עדיף במצית רגילה zippo או במצית טורבו מבחינת הסיכון ?כי אני יודע שמצית טורבו מוציאה חום אדיר שיכולה להמיס גם את הכבל של הספק דיי מהר, האם מצית zippo תספיק? עידו
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש barcode wand לקנייה בחנות מסויימת בארץ חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול בהום סנטר דרמל של וולף בא עם הדרמל חוברת אבל בקושי כתוב שם משהו קראתי פה בפורום ובאתר של דרמל על שימושים של ראשים אבל הייתי רוצה לקבל טיפים או קישור לטיפים תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני באמצע מודינג למחשב, אני הופך פנטיום 3 500 לHTPC. יש לי וידאו ישן וכתוב עליו מאחורה שהוא מקבל 220V ומוציא 12V. האם אפשר (וכדאי?) לחבר אותו ללוח אם ולשאר הרכיבים במחשב? אם כן אני אשמח לשמוע הצעות.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריל להחליף קבל ברדיו(נראה לי קשר) עכשיו יש בו משהו שונה שלא ממש יצא לי לי לראות בקבלים אחרים א.הוא בצבע שונה:חום והפסים של המינוס על הקבל בזהב ב.אני לא יודע אם זה עוד ערך שאמור להשפיע על בחרת הקבל אבל בנוסף למתח וקיבול יש 4W אני לא יודע אם זה הספק או סתם 4W הערכים שלו הם פחות או יותר אם אני זוכר נכון 16V 2200uF ג.איך אוכל לדעת אם זה קבל מיוחד או סתם רגיל? סורי אבל תמונה אין לי אני ינסה באינטרנט
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מארז מכוער מה אני יכול לעשות כדי לשנות אות שיהיה יפה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז מה עשינו? אריאל רצה שאני יפתח לו חור במארז למעלה אז פתחתי - יותר נכון סבא שלי חחח את התוצאה הסופית שכחתי לצלם מרוב שהיה חם אז אריאל אתה יכול להעלות אם אתה רוצה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גר בבת ים ואני רוצה לקנות תגומי U הזה! כי אני עושה חלון במארז =] אהה ואיך קוראים לזה באמת? גומי U? O_O
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כבר שנה ששוכבים אצלי רמקולי Z623 (למי שלא מכיר: http://hwzone.co.il/reviews/sound/mx6021_z623) שאספתי מחבר אחרי ש"שרף" אותם, ואיבד אחריות בגלל שניסה לתקן זאת בעצמו.החלטתי שהגיע הזמן לנסות ולתקן אותם. הבעיה די ידועה, והיא זהה למה שקורה בסרטון הבא: בדיון הזה אעדכן את התקדמותי בפרוייקט. 15.11.12 - פתחתי את הסאב שבתוכו נמצא המגבר, הוצאתי ממנו (בקושי) את מערך הכרטיסים (שהיה מודבק היטב לתיבת העץ) ווידאתי שעובד היטב גם אחרי ההתעללות הפיזית שחטף בעת ההוצאה.אותר כנראה המקור לבעיה, מדובר במגבר TDA7265 שכנראה הולך ל-2 הסטליטים, למרות שיש 2 מגברי זרם בנוסף (ועוד 4 שהולכים לסאב) אבל זה השבב הראשי ככל הנראה, לצערי אין לי זמן לבצע לו בדיקות אז אני מתכוון להחליף אותו באופן עי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ותודה שנכנסתם. ימצאתי הארדיסק ישן בבית.. אין בו הרבה מקום. כל דיסק און קי ב10 שקל יותר שמושי ממנו, אבל רציתי אתגר (והדרמל שלי עדיין בתיקון אז אני לא יכול להתחיל עם המוד הרציני). יש בו חיבור מולקס זכר (פינים-תקע, לא שקעים לפינים), חיבור של עשרים פינים זהובים למעלה ו21 פינית שורה מתחת (הפין האמצעי של ה21 חסר בשורה למעלה, וזה בכוונה) של פינים זהובים, ועוד חיבור של שלושה פינים זהובים אחד ליד השני. אני בטוח שתמונה תועיל הרבה יותר, אבל אין לי דיגיטלית... ממ וזהו בעיקרון. יש דרך כלשהי לעשות מזה דיסק און קי (רק בסגנון), כלומר להלחים דברים ולגרום לזה לעבוד ב usb? מקווה שהבנתם אותי בכלל, ותודה שקראתם עד פה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-