אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם סקרנות טכנית, כיצד נראה המעגל האלקטרוני לבחירת הזנת ה USB HUB מהמחשב או מספק חיצוני. תודה ישראל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ספריי שאם אני ארסס אותו על הכנפיים של מאוורר, או כל דבר אחר הם יזהרו בתגובה עם תאורת UV. - איפה אפשר להשיג ספריי כזה? - האם לד או קטודה UV תגיב בצורה טובה עם הספריי אם המאוורר אינו שקוף[מאורר TT כתום] *עדיף תגובות של אנשים שהתנסו. תודה ולילה טוב
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אייפוד דור רביעי וכמו שאתם בטח יודעים אחרי שאתה עושה לי סינכרון אתה צריך להטעין אותו פעם אחת דרך המטען המקורי של אפל שהוא דרך החשמל ואז אפשר להטעין אותו רגיל דרך ה usb עכשיו הבעייה היא כזו אין לי את המטען הזה נתתי אותו למישהו ושחכתי למי ??? אז חשבתי מה כבר יכול להיות מסובך כלכך לפי מה שאני יודע ה ספק דרך החשמל נותן 5 v אם אני ייתן לו דרך שנאי לusb (כמובן דרך הכבל של האייפוד) 5 v הוא "יחשוב" שזה המטען המקורי יטעין אותו (עניין של 10 שניות) ואז אני אוכל להשתמש בו שוב..... אז רציתי לשאול אם זה נשמע הגיוני ולבקש את הסרטוט של ה usb כאילו איפה אני צריך לחבר את המתח של ה 5v טוב תודה רבה וסתם שאלה כמה וואט כניסת Usb מספקת תודה רבה http://www.sollan.co.il/Sale_…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם היום קניתי משחזת ציר חדשה מהום סנטר מזוודה נחמדה 40 חלקים+ציר גמיש 150 שקלים קיבלתי אם המשחזה 2 סוגי דיסקיות אחת שממש לא צריך לעפיל כוח בשביל כאילו לשבור אותה והשנייה גם דיי חלשה אמרו לי שאפשר לחתוך איתה פח איך בדיוק ועוד שאלה אני לא יודע אילו ראשים משמשים למה ניסיתי לחתוך פרספקס בעובי 5 מ''מ עם הדיסקית שקבילתי בערכה החזרה מבניהם והיא נישברה אחרי דקה של עבודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות הרבה פרספקס (כדי לבנות מארז) כמה יעלו לי בערך 6 חתיכות בגודל 50X50 ס"מ בעובי 5 מ"מ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לבנות מעגל עם 9 לדים אולטרא ברייט (3V, 0.02I) מקור המתח שלי מספק 6V ו- 0.3I לכל לד אני מחבר בטור נגד R וכל הלדים מחוברים במקביל למקור המתח...(9 לדים ו-9 נגדים) יצא לי שכל נגד צריך להיות 2.25 אוהם... כלומר כל כך נמוך שלא צריך נגד בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני בודק את הטמפ שהבידוד של החוטי ליפוף יכולים להחזיק? ואיך לחשב איזה זרם מקסימאלי לתת ע"מ לא לחרוג מהטמפ? :
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהסתנוורתי קשות מהלד הכחול החזק שבמחשב SB75G2 מבית SHUTTLE, החלטתי להחליפו.. השאלה היא - איפה אני יכול למצוא חנויות שמוכרות מגוון רחב של לדים באזור השרון/ תל אביב ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מגן ברקים כזה - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2125&CatCode=461 ויש לי שאלה. האם אני יכול לחבר אליו בזמן שהוא מחבור לחשמל, כמה מחשבים + כמה מסכים? האם אפשר לעשות דבר כזה? או שלא מומלץ... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[move]שלום![/move] אני חדש בפורום ובמודינג (עוד לא עשיתי שום עבודה). רציתי לדעת מה דעתכם על זה... יש לי מעבד E-Star בצבע תכלת (בהיר) / אפור (בהיר). חלק מן המארז מוסתר כך שאם מסתכלים מהדלת לכיוון המחשב , הוא בולט כ- 13 ס"מ החוצה... ב- 13 הס"מ האלו חשבתי לעשות כזה דבר עם קתודה של בועות אויר (כחולה / ירוקה / אדומה): הקתודה הנ"ל : כמובן שזה יהיה יותר מושקע מהתמונה הערוכה הזאת.. ורציתי לדעת מה דעתכם על זה... אני לא רוצה מודינג מסובך או משהו כזה אז אשמח לשמוע את המומחים או כל אחד אחר. וגם, האם חיבור קתודה כזאת מסובך או משהו (למרות שלא נראה לי, אני לא עשיתי שום דבר אפילו לא כזה... )?!?!??!? יאללה תגובות אנשים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה 330 mA מ +5VS בספק שנותן 100 mA (ספק קטן של delta) חשבתי אל - להחליף את הדיודת יציאה של ה 5 V לדיודה שמחזיקה 330 mA - להחליף את הקבל לקבל גדול יותר - להוסיף גוף קירור לרכיב מיתוג בצד מתח גבוה (הרכיב אמור לדעתי להחזיק יותר ויש לו לוח מתכת אם חור אבל הוא עומד עכשו באוויר ללא קירור) - השנאי הוא קצת יותר גדול ממה שיש בספקים גנריים אז אני חושב שהוא יחזיק כמו שהוא זה יעבוד ? איזה עוד רכיבים מגבילים את הזרם ב +5VS ? אם ה OCP של הספק יקפוץ איך אני משנה אותו ל 330 mA (או קצת יותר) ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אי רוצה לבנות מכשיר כזה שיהיה בו איקוליזר ושאני יוכל לשלוט על העוצמה של כל הרמקולים(front,rear,center,sub,afe) ובכלל על הוליום הכללי של המחשב...איך אפשר לבנות כזה דבר? זה יקר?מסובך?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לעשות מודינג ראשון וטוב (: אז ככה יש לי בבית Creative SBS 380 תמונה : יש לכם איזשהו רעיון מה אני יכול לעשות להם ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מתאם שמעביר מחיבור USB לחיבור העגול הקטן הזה של המקלדת/עכבר... רציתי לדעת אם אפשר ליצור משהו דומה למתאם הזה רק שיהיה הפוך, מהחיבור הרגיל לUSB.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש איזה שהוא רכיב שישרף אם הוא יקבל יותר וולט ממה שהוא אמור לקבל לדוגמה פיוז של 5 וולט ישרף אם הוא יקבל 5.1 וולט יש דבר כזה? לפי מה שאני יודע הפיוזים שיש היום לא מקבילים וולטים אלה אמפר..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.casemodgod.com/cmg/Worklog-story--9.html פשוט מדהים!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם מציעים לי לעשות כי אני לא אוהב שדלת המארז שלי פתוחה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לבנות בהתחלה פאן באס אבל לא רציתי להכנס לזה כי אני לא כל כך מבין באלקטרוניקה ולכן רציתי לקנות... מישהו יןדע איפה קונים ומה הסכום? מעדיף שלא יהיה באינטרנט.. תודה,וגם לקראת ההודעה המאה שלי אני מתכנן משהו גדול!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להזמין דרך האינטרנט או לקנות לדים אוטרה בריט חוץ מאריהב? יש להם רק 5 סוגי צבעים שונים של לדים ואני מעוניין בהרבה יותר מרק 5 סוגים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לבנות בחודש האחרון רמקול נייד ונתקלתי בבעיה במציאת בטרייה מתאימה.. המגבר שאני משתמש בו הוא זה:http://www.ebay.com/itm/Lepai-Class-T-Hi-Fi-Audio-Amplifier-Tripath-LP-2020A-Amp-20WX2-Stereo-Amp-NEW-/380681222796?pt=US_Home_Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item58a25e7a8c ורמקולים של פיוניר.. מחישובים שעשיתי יצא לי שאני צריך בערך 600 מילאמפר בשביל להניע את הרמקולים לווליום מכובד ובערך ב800-900 זה המקסימום של המגבר.. בהשתמשות בשנאים של 12V 2A ו500MA ראיתי שבאמת אני בכיוון הנכון אז הזמנתי את הסוללה הזאת http://www.buyincoins.com/item/22567.html שלפי הנתונים היית צריכה להחזיק יפה את הסיפור(תקנו אותי אם אני טועה)..הזמנתי דווקא מפה ולא מאייבי למרות ששם יותר זול ב6…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רמקול כריזה ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו. יש בו 4 חוטים. אדום שחור ירוק ולבן מה אני מחבר ולאיפה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל וגם כאן, אבל לא מצאתי אתרים שיש בהם שבלונות לחיתוך המארז, מישהו מכיר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, יש לי בקר של מזגן שאני לא צריך. וחשבתי לעצמי, אם אני יכול לחבר לבקר של המזגן, חישן תנועות(המנורה האדומה שמישהו זז), ולחבר אליו גם צפצפה חזקה, יהיה לי מערכת אזעקה בבית. העלתי תמונה, של הבקר+מקלט+שלט רחוק, חיישן תנועות,וכבלים. אז אני צריך את עזרתכם, איך לחבר בדיוק הכל לבקר ושהמעכרת בכלל תעבוד. לא יודע איפה לשים כל כבל בבקר, תסבירו לי בבקשה על ידי התמונות. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אממ אני חושב שהכנתי לא רע, הכול תוצרת בית. http://img58.imageshack.us/img58/1340/img00086ve.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-