עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by SHAKED286,

שלום לכולם קראתי לי את הפרויקט ספיידי הנה קישור לפרויקט למי שלא זוכר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=45325.290 ואם תסתכלו על העידכון שיש בעמוד 30 תיראו שהוא הכין כמו מין גריל כזה של ספיידי ורואים בו את העיינים זוהרות ועכשיו השאלה שלי היא איזה חומר זה ? תודהרבה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by EdenC,

שלום. יש לי עבר אלחוטי של microsoft. אני רוצה לצבוע אותו,איך אפשר? צריך לפרק אותו? עם מה צובעים? אשמח אם תענו לי על שאלות אלה. תודה, עדן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

שלום, יש לי כונן 40gb ממחשב ישן בעל חיבור IDE וכמובן מולקס 4 פינים. יש אפשרות להפוך את הכונן לנייד? כלומר להפוך את כניסת הIDE לUSB והמולקס לחיבור לחשמל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום יש לי מארז מכוער מה אני יכול לעשות כדי לשנות אות שיהיה יפה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז מה עשינו? אריאל רצה שאני יפתח לו חור במארז למעלה אז פתחתי - יותר נכון סבא שלי חחח את התוצאה הסופית שכחתי לצלם מרוב שהיה חם אז אריאל אתה יכול להעלות אם אתה רוצה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Nitro,

שלום לכולם, לאחרונה מצאתי מסך של מחשב נייד שהושבת, המסך מסוג Sharp דגם LM80C21. אני רוצה להתקין את המסך על המארז כחלק מפרוייקט מודינג שאני מבצע. עברתי על המדריך הרלוונטי בסטיקי, אך הוא לא מספק. שאלתי היא: המסך מתחבר בצמה של חוטים שונים למחשב הנייד אשר הושבת. האם חיבור אותם חוטים לממשק com\parallel יאפשר חיבור ישיר למחשב? אם לא, איך אני אמור לחבר אותו? האם יש צורך ברכש בקר נפרד? ואיך אני יודע איזה בקר זה? תודה, נדב.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by werner,

שלום ותודה שנכנסתם. ימצאתי הארדיסק ישן בבית.. אין בו הרבה מקום. כל דיסק און קי ב10 שקל יותר שמושי ממנו, אבל רציתי אתגר (והדרמל שלי עדיין בתיקון אז אני לא יכול להתחיל עם המוד הרציני). יש בו חיבור מולקס זכר (פינים-תקע, לא שקעים לפינים), חיבור של עשרים פינים זהובים למעלה ו21 פינית שורה מתחת (הפין האמצעי של ה21 חסר בשורה למעלה, וזה בכוונה) של פינים זהובים, ועוד חיבור של שלושה פינים זהובים אחד ליד השני. אני בטוח שתמונה תועיל הרבה יותר, אבל אין לי דיגיטלית... ממ וזהו בעיקרון. יש דרך כלשהי לעשות מזה דיסק און קי (רק בסגנון), כלומר להלחים דברים ולגרום לזה לעבוד ב usb? מקווה שהבנתם אותי בכלל, ותודה שקראתם עד פה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קראתי שזה לא בעייה לא להוציא אצ החוטים המולוקס כאשר אני רוצה להלביש עליהם סליבים. ניסיתי עם הכל: מחט, סיכה וכ"ו, לוקח לי שעות להוציא אחד, (ויש המון) אני צארית את זה שמתלבש על הגודל הקטן (מהספק ללוח אם) את המולוקסים הגדלוים לא בעייה להוציא רק את זה עם הראש של ה20 פינים אני לא מצליח. ניתן לקנות בארץ כזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by WarNet,

אני מחפש barcode wand לקנייה בחנות מסויימת בארץ חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mtnm,

הייי, אני רוצה לקנות לדים בשביל לעשות את המודינג הראשון שלי (משהו מאוד פשוט). עכשיו אני צריך לדים ואני רוצה שהם יהיו חזקים שיאירו טוב. הסתכלתי בebay וראיתי שמוכרים שם המון לדים במחירים מצחיקים (50 לדים של 5000mcd ב 5 דולר כולל משלוח לדוגמא). יש לי שתי שאלות: 1. האם אפשר לסמוך על ebay שישלוח לי את מה שהזמנתי ולא לא לדים מקולקלים או שונים? למישהו יש ניסיון בקניה דרך האתר? 2. האם לדים של 5000mcd חזקים מספיק? כדאי לי לקנות אותם או שיש יותר חזקים? מה יותר חזק ultrea bright או super bright? עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי חומר על לדים אבל לא מצאתי תשובות לשאלות ששאלתי. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום כולם, אני ושותף שלי רוצים להתחיל פרוייקט. הפרוייקט משלב אלקטרוניקה, ובגלל זה החלטנו שהפתרון ה"זול והנכון" מבחינת תוכנה הוא לקנות לוח ארדואינו. אז אחרי שבחרנו בדרך הארדואינו, אנחנו צריכים לבחור דגם מסויים. הדרישות שאנחנו רוצים מהלוח הן: - 2 יציאות usb - שיוכל להעביר כמות חשמל מספיק גדולה בשביל להטעין פאלפון (דרך הusb) - שיוכל להתחבר אליו חיישן משקל -שנוכל לשלוט ב-האם עובר כרגע חשמל לכל אחד מהusb בעזרת התוכנה. זה כל מה שאנחנו צריכים. אנחנו מחפשים לוח כמה שיותר זול וכמה שיותר קומפקטי. ד"א- אני לא מבין בתחום הזה בכלל. אני מבקש מכם עזרה בבחירת הלוח וסומך עליכם שאתם יודעים מה אתם אומרים. ממש תודה לכל מי שיעזור hingedemu.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Anonymics,

שלום אני חדש.. אז ככה קראתי כמה מדריכים וחשבתי על זה.. נכון אומרים שחום עולה למעלה?אז למה לא לשים את המאוורר בחלק הלמעלה של המארז? חשבתי לשים מאוורר אחד שמכניס אוויר בצד ושיעשה אוויר על הלוח אם. והאוויר החם עולה למעלה ולמעלה יש מאוורר שמוציא אוויר. זה בסדר? תודה.!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כי אין ישרכארט לקנות באתרים ואין אוטו כדי לנסוע למקומות מחוץ לבאר שבע אז אולי מישהו מכיר מקום שמוכר דברים כאלה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, הכנתי לעצמי כזה משהו פשוט ON/OFF לשני מאווררים אחד בדלת ואחד בגג המארז.. יצא נחמד והכל אבל יש לי דלת כאזת בפרונט המארז ועכשיו היא לא נסגרת בגלל המפסקים... תמונות: למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות עם זה? תודה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. עושים חלון במארז, ואז צריכים לחבר את הפרקפקט לחלון. יש איזשהי דרך שלא יהיה את הפרשי הגבהים של ה2mm האלו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. חשבתי לחבר מאוורר ישן של מעבד (חוטים: צהוב, שחור, ירוק) לתחתית של מה שמחזיק לי את המקלדת, איפה שיש מקום לעכבר, לחתוך שמה קצת ולהדביק את המאוורר מאחורה עם 9V. השאלות שלי הן: 1. לסוללת 9V יש + ו-, לעומת זאת למאוורר יש 3 חוטים. לאן ילך כל חוט? 2. מה משמעות כל צבע? 3. איך אני מחבר מתג 3 רגליים לכל העסק הזה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, יש לי מאוורר מחשב שאני לא צריך.. 12V ואני רוצה לחבר אותו ל- USB של הפלייסטיישן 2 כדי לקרר אותו קצת בדומה למאוורר שאפשר לקנות פה: http://www.moniline.co.il/Product.aspx?ProductID=625 ואני לא יודע.. יש איזה משהו שאני יכול להמיר את המתח ל- 12V?? אולי או שאני צריך להשתמש במאוורר יותר קטן?!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מתכונן ליקראת המארז החדש יש דבר אחד שברור יותר מהכל.. האורך חוטים של הספק שלי בחיים לא יספיקו אז אני מעוניין להאריך אותם ע"י גזירתם באמצע והוספת חוט ארוך.. עיקר הבעיה היא עם הכבל ATX.. פשוט בגלל הכמות חוטים שיש בו, קל לשים לב לעובדה שיש הרבה חוטים באותם צבעים . מה שאני שואל בעצם אם חוט בצבע כל שהו מזרים בידיוק את אותו מתח כמו הכבל (באותו צבע) שלידו ובעצם לא יקרה כלום אם יחליפו בינהם ? כנ"ל לגבי שני החוטים השחורים במולקס... תודה לעזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by rc_p,

שמעתי שאפשר להשיג מאוורר למארז שפועל במתח של 220V. יש לזה יתרון מאוד גבוה - מכיון שהוא חיצוני מהספק אתה חוסך רעש חשמלי משאר חלקי המחשב. הוא יותר אמין (תחושת בטן). אם הספק שלך חלש אתה חוסך כמה גרושים. ככל שיש פחות רעש אלקטרוני בסביבת המחשב, הזכרונות, והמעבד (AMD בעיקר) עובדים בצורה מהירה יותר, במיוחד בOC. השאלה היא איפה אפשר להשיג? כמה זה עולה? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by infer73,

טוב למי שלא יודע,KVM זאת קופסא כזאת שמחברים אליה 2 מחשבים אך רק עכבר,מקלדת ומסך אחד ואז בעזרת מתג או משהו (תלוי בKVM) אפשר לעבור בין מחשב למחשב בתצוגה ובשליטה עכשיו אני מעוניין לבנות KVM כזה,למישהו יש רעיון איך אפשר? אגב,שלא יהיה על USB אלא על PS2 (ואם אפשר תוספת גם לפורט פרללי למדפסת זה יהיה נחמד) אגב, ערכתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום, אם היה דיון אני מצטער מראש ואם אפשר לינק לדיון שהיה אני אשמח תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ראיתי את המדריך כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 והתלהבתי מאוד אך הבעיה שאין לי כלים ואני לא יודע ממש להלחים ומפחד שיהיה איזה קצר או משהו וגם אבא שלי לא ממש יעזור ברעיון מישהו פה יכול להכין לי או לעזור לי? ומזה הפורס פידבק משהו? זה אומר שלא יהיה רטט? ובכל משחק אפשר לשחק עם זה? או רק כאלה של הסוני?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by parlov,

אני צילמתי מדריך כיצד לעשות חלום בארדיסק אב איפה אני יכול לאכסן את התמונות ואיך אני מצרף תמונות שיפועיו בהודעה לא רק קישורים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by noam-r,

אני מעוניין להכין בקר שישלוט במנורות שיש לי בחדר (ברשת של ה220 V כמובן) למישהו יש מושג יפה להתחיל ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Moty_p,

אני רוצה לקנות לדים מפה: http://www.marktechopto.com/Products/ultra-bright-leds-search-results.cfm?dd_pack=5mm אבל אני לא יודע כמה הם עולים ואם זה מגיע בחבילות אם זה אמין ומאיזה מדינה אני בכלל מזמין אני רוצה מפה כי ראיתי לד ירוק 34,000 mcd זה הלד הכי חזק שראיתי שקיים היום (תקנו אותי אם אני טועה) מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yossik17,

שלום מצאתי לפניי כחודש מחשב נייד ישן הוא לא עבד ולכן זרקתי ונשאר הוסללה. הסוללה בנויה מ6 סוללות D שכל סוללה היא 1.8 וולט ומתח של 5200 מיליאמפר אבל השאלה עם כל סוללה זה 5200 מיליאמפר או שכל סוללה לפי חישוב זה 866.66 מילי אמפר? אוקיי עכשיו שתי שאלות. יש לי מכונית על שלט שהסוללה המקורית זה 4.6V ו600MAH עכשיו אם אני יחבר 3 סוללות של המחשב נייד אז זה ישרוף את זה לא?יעני 5.4V ו5200 מילי אמפר ישרוף את זה כי זה חזק מידי. אבל אני רציתי גם לחבר את הסוללה למערכת רמקולים הניידת שלי אבל שלא ישרוף אלא פשוט שישאר להרבה זמן..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.