אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין לצבוע את המקלדת שלי יש לי מקלדת משולבת ,רציתי לקנות חדשה אבל אין כמו שלי רציתי לדעת יש אפשרות לצבוע מקלדת ? אם כן איזה ספרי \צבע צריך בשביל זה ? והאם ניתן לקנות מדבקות של אותיות למקלדת אנגלית\ עברית תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, סוף סוף (!) אני הצלחתי לגייס כסף מספיק להתחלת הפרויקט (החלומי) שלי. אבל מכיוון שאין לי נסיון רב במודינג אני פונה אליכם: המודרים המקצועיים לקבלת עזרה . דבר ראשון: אני רוצה להסליב ספק כוח, HX1050 מבלי לפתוח אותו, התכנית: את הכבלים הלא מודולריים להסליב רחוק ככל שאוכל ולעטוף הכל בשרינק גדול (MDPC-X ג'מבו יספיק?) הבעיה: אין לי מושג כמה סליב להזמין (MDPC) וגם אני לא בטוח לגבי קונפיגורציית הצבעים והסדר ("ערכת הנושא של הבנייה תהיה כחול ו-UV) כמובן שאני לא מתכוון להסליב את כל הספק אלא רק את הכבלים ה-לא מודולריים (24 פין, 8 פין וזוג PCI-E 6 פלוס 2) ועוד ארבעה PCI-E (שני ראשים על הספק) וזהו (אין לי כוח להסליב את ה-SATA, זה נראה מתיש. גם ככה קורסאיר עושים עבודה מעולה עם הכ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משהו איכותי, עם כהמ שיותר אפשרויות מתח. שאפשר לחבר לו טיפים שונים כמובן. לא אכפת לי שיהיה מeBay. עד 300 ש"ח. על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי שזה לא בעייה לא להוציא אצ החוטים המולוקס כאשר אני רוצה להלביש עליהם סליבים. ניסיתי עם הכל: מחט, סיכה וכ"ו, לוקח לי שעות להוציא אחד, (ויש המון) אני צארית את זה שמתלבש על הגודל הקטן (מהספק ללוח אם) את המולוקסים הגדלוים לא בעייה להוציא רק את זה עם הראש של ה20 פינים אני לא מצליח. ניתן לקנות בארץ כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי לי את הפרויקט ספיידי הנה קישור לפרויקט למי שלא זוכר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=45325.290 ואם תסתכלו על העידכון שיש בעמוד 30 תיראו שהוא הכין כמו מין גריל כזה של ספיידי ורואים בו את העיינים זוהרות ועכשיו השאלה שלי היא איזה חומר זה ? תודהרבה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסיפור בקצרה: יש לי רכב קטן ונחמד, מחוברים אליו כיום 2 רמקולים מאחורה שעושים עבודה נאמנה. יש לי סאב-וופר בייתי שכולל מגבר מובנה, רצתי לדעת, אם אני יקנה מתאם מהחיבור של הסיגריות ברכב לכבל הרגיל של החשמל (220V) יש לי סיכוי לשרוף משהו? הסאב, הרכב או השנאי? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז מה עשינו? אריאל רצה שאני יפתח לו חור במארז למעלה אז פתחתי - יותר נכון סבא שלי חחח את התוצאה הסופית שכחתי לצלם מרוב שהיה חם אז אריאל אתה יכול להעלות אם אתה רוצה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב למי שלא יודע,KVM זאת קופסא כזאת שמחברים אליה 2 מחשבים אך רק עכבר,מקלדת ומסך אחד ואז בעזרת מתג או משהו (תלוי בKVM) אפשר לעבור בין מחשב למחשב בתצוגה ובשליטה עכשיו אני מעוניין לבנות KVM כזה,למישהו יש רעיון איך אפשר? אגב,שלא יהיה על USB אלא על PS2 (ואם אפשר תוספת גם לפורט פרללי למדפסת זה יהיה נחמד) אגב, ערכתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום, אם היה דיון אני מצטער מראש ואם אפשר לינק לדיון שהיה אני אשמח תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש.. אז ככה קראתי כמה מדריכים וחשבתי על זה.. נכון אומרים שחום עולה למעלה?אז למה לא לשים את המאוורר בחלק הלמעלה של המארז? חשבתי לשים מאוורר אחד שמכניס אוויר בצד ושיעשה אוויר על הלוח אם. והאוויר החם עולה למעלה ולמעלה יש מאוורר שמוציא אוויר. זה בסדר? תודה.!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לעשות איתו כדי שאני יקח דברים למחשב מודינג באלגנים תביאו רעיונות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, חופש שיעמום מודינג חח יש לי טרנספורמר יש לכם רעיונות? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו... בא לי רצח לעשות שיפצורים של יופי (לא שהוא ניראה רע אבל כמה שיותר יותר טוב :-)) הינה ביקורת על המארז כולוווווו קיצר הינה תמונות של המארז: זה בכללי ... עכשיו קניתי לו מאוור 120MM מאיר לידים וUV ... סבבה עכשיו כל שיפצור שעולה לכם לראש בבקשה תיזרקו לי!!! תודה רבה תמונות באיכות גובה ויותר תמונות תימצאו פה: http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer/
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה מצאתי מסך של מחשב נייד שהושבת, המסך מסוג Sharp דגם LM80C21. אני רוצה להתקין את המסך על המארז כחלק מפרוייקט מודינג שאני מבצע. עברתי על המדריך הרלוונטי בסטיקי, אך הוא לא מספק. שאלתי היא: המסך מתחבר בצמה של חוטים שונים למחשב הנייד אשר הושבת. האם חיבור אותם חוטים לממשק com\parallel יאפשר חיבור ישיר למחשב? אם לא, איך אני אמור לחבר אותו? האם יש צורך ברכש בקר נפרד? ואיך אני יודע איזה בקר זה? תודה, נדב.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
של ATI יענו באדום עם חיתוך עם תאורה וממש הכל..מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קטןןהכל שם, ובאתר יתעדכן בהמשך גם : http://morishani.koala.co.il/files/ ולעוורים שבינינו : http://morishani.koala.co.il/files/modpage.php?imiver=true
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מאוורר מחשב שאני לא צריך.. 12V ואני רוצה לחבר אותו ל- USB של הפלייסטיישן 2 כדי לקרר אותו קצת בדומה למאוורר שאפשר לקנות פה: http://www.moniline.co.il/Product.aspx?ProductID=625 ואני לא יודע.. יש איזה משהו שאני יכול להמיר את המתח ל- 12V?? אולי או שאני צריך להשתמש במאוורר יותר קטן?!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המדריך כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 והתלהבתי מאוד אך הבעיה שאין לי כלים ואני לא יודע ממש להלחים ומפחד שיהיה איזה קצר או משהו וגם אבא שלי לא ממש יעזור ברעיון מישהו פה יכול להכין לי או לעזור לי? ומזה הפורס פידבק משהו? זה אומר שלא יהיה רטט? ובכל משחק אפשר לשחק עם זה? או רק כאלה של הסוני?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, אני ושותף שלי רוצים להתחיל פרוייקט. הפרוייקט משלב אלקטרוניקה, ובגלל זה החלטנו שהפתרון ה"זול והנכון" מבחינת תוכנה הוא לקנות לוח ארדואינו. אז אחרי שבחרנו בדרך הארדואינו, אנחנו צריכים לבחור דגם מסויים. הדרישות שאנחנו רוצים מהלוח הן: - 2 יציאות usb - שיוכל להעביר כמות חשמל מספיק גדולה בשביל להטעין פאלפון (דרך הusb) - שיוכל להתחבר אליו חיישן משקל -שנוכל לשלוט ב-האם עובר כרגע חשמל לכל אחד מהusb בעזרת התוכנה. זה כל מה שאנחנו צריכים. אנחנו מחפשים לוח כמה שיותר זול וכמה שיותר קומפקטי. ד"א- אני לא מבין בתחום הזה בכלל. אני מבקש מכם עזרה בבחירת הלוח וסומך עליכם שאתם יודעים מה אתם אומרים. ממש תודה לכל מי שיעזור hingedemu.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להזמין דרך האינטרנט או לקנות לדים אוטרה בריט חוץ מאריהב? יש להם רק 5 סוגי צבעים שונים של לדים ואני מעוניין בהרבה יותר מרק 5 סוגים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש לקנות פאנל שליטה... אני מקווה שזה הפורום נכון הוא צריך להיות מסוגל להחזיק את המאווררים שיש לHAF 932 וגם SFLEX 1900 אני צריך עם לפחות 5 יציאות... אפשר להמליץ על אחד מארה"ב (כל עוד הוא יגיע תוך שבוע וחצי ככה לכתובת שאני יתן בארה"ב והוא אמין כי לא תיהיה לי אחריות בארץ) חשבתי על הNZXT SENTRY 2 אבל מקצת גוגלינג ראיתי שלמרות מה שכתוב עליו הוא לא כ"כ מחזיק את המאווררים של הHAF במהירות מלאה... אני צריך משהו שיוכל להוציא את כל המיץ מהמאווררים שלי... מסך מגע? נחמד, לא חובה בכלל.. חיישני חום? זה כבר יותר מגניב, אבל גם לא חובה, אבל זה בהחלט אקסטרה מחיר? אנלא יודע... צריך משהו איכותי אבל לא יקר מידי, אני פשוט לא מכיר את המחירים ברכיבים האלה.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הכנתי לעצמי כזה משהו פשוט ON/OFF לשני מאווררים אחד בדלת ואחד בגג המארז.. יצא נחמד והכל אבל יש לי דלת כאזת בפרונט המארז ועכשיו היא לא נסגרת בגלל המפסקים... תמונות: למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות עם זה? תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי עבר אלחוטי של microsoft. אני רוצה לצבוע אותו,איך אפשר? צריך לפרק אותו? עם מה צובעים? אשמח אם תענו לי על שאלות אלה. תודה, עדן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עושים חלון במארז, ואז צריכים לחבר את הפרקפקט לחלון. יש איזשהי דרך שלא יהיה את הפרשי הגבהים של ה2mm האלו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בארץ מקומות טובים וזולים לקניים לדים Ultra Bright או שהכי משתלם פשוט להזמין מהאתר lsdiodes וזהו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לחבר מאוורר ישן של מעבד (חוטים: צהוב, שחור, ירוק) לתחתית של מה שמחזיק לי את המקלדת, איפה שיש מקום לעכבר, לחתוך שמה קצת ולהדביק את המאוורר מאחורה עם 9V. השאלות שלי הן: 1. לסוללת 9V יש + ו-, לעומת זאת למאוורר יש 3 חוטים. לאן ילך כל חוט? 2. מה משמעות כל צבע? 3. איך אני מחבר מתג 3 רגליים לכל העסק הזה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-